עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tarnegolz,

קיבלתי את המחשב שהוזמן מהמבצע של וואלה (Asus n56jk) וכעת זה הדקות הראשונות שאני משתמש בו... רציתי לדעת האם יש איזהשהיא אפשרות לבדוק האם למחשב יש "זמן תגובה" אשר מצופה ממנו - לדוגמה שאני עושה מקש ימני על השולחן עבודה, לוקח לו שתי שניות עד שהוא פותח לי את התפריט, וכך גם שאני לוחץ על התיקייה למטה על מנת לפתוח את המחשב שלי..(יכול להיות שזה הקטע של הווינדוס 8 וזה נורמלי - פעם ראשונה שאני משתמש בו). אני מודע לזה שבמחשב אין כונן SSD, אבל עדיין יש לו HDD של 7200 RPM ומעבד\זיכרון חזקים מאוד - לכן זה נראה לי קצת מוזר... בנוסף, נתקלתי בבעיות קלות בסאונד (קשה להסביר, אבל זה כמו מוזיקה שמחוברת לרמקולים ולפעמים מישהו משחק עם החיבור ויש הפרעות) - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה זו וג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, התקציב מוגבל ל-4000 ש"ח בלבד. מעוניין לקבל חוות דעת מהמומחים. מה צריך לשפר? מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: Gigabyte K8NS (s754) Nforce3 250 זיכרון: 512MB A-DATA /VT DDR400 כרטיס מסך:? Sapphir (ATI) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB דיסקים קשיחים: WESTERN DIGITAL 160GB SATA כונן 1.44: Teac/SONY צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז: HEC Compucase CI-6A19 מסך:? MAG 17'' 770 FS מקלדת ועכבר: MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ: 4055 ש"ח האם זהו המפרט האופטימלי עבור המחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by chiff,

קניתי לפני שנתיים מחשב AlienWare בארה"ב המפרט לא כל כך חשוב חוץ מזה שהוא בעל כרטיס מסך nvidia 8600m איפשהו לאורך הדרך נשרף הכרטיס מסך או הלך מסיבות אחרות והמחשב עובד עכשיו עם הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם, מצב זה לא היה בעייתי אלה שלאחרונה נקנתה טלביזיה חדשה ואני חייב יציאת HDMI מתפקדת במחשב.... השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם מוכרים בארץ איפשהו כרטיסי מסך רק לנייד? ואם לא מה האופציות? לקנות ב EBAY? תודה מראש לכל העוזרים... דרך אגב אם מישהו מוכר כרטיס יד שניה אני מעוניין כל עוד יש לו HDMI..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by elran,

יש לי 500 שקל ספייר.. אני רוצה להחליף ת'מארז למשהו יפה אך לא נורא יקר... ורציתי לדעת מה ההפרש מחיר בין 80 ג'גה ל-120.. והאם כדאי לשים זיכרון של KINGSTON? (אבקש לא להציע כרטיס מסך אחר בבקשה..) תודה מראש אלרן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה לא צריך? (כי כבר יש לי ואני מתכוון להשתמש בזה) מארז - Enermax ECA5001-B Uber Chakra Full Tower ספק - Enermax Liberty 500W צורב - יש. מפרט שהכנתי * בכוונה רשום המחיר הכולל ולא מחיר החלקים. אני מזמין ממקום מסוים בהנחה ולכן המחירים לא רשומים. אשמח לדעת מה הדעה לגבי החלקים-עלותם. יקר, זול, משתלם. 750 Quad Core i5 Turbo GA-P55A UD3 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C8 CL-8-8-8-24 DDR3 1600 (קורסייר) Gigabyte GTX465 1280 MB GDDR5 HD103SJ SAMSUNG 1TB סה"כ - 3993 שאלות - 1. איך המפרט? האם עדיף ללכת לכיוון של AMD? האם זה ייתן ביצעוים גבוהים יותר? 2. כרגע לכרטיס מסך המיעד הולך להיות מסך בגודל 19". לא משהו מפלצתי (22..וכו'). 3. זכרונות - מתלבט האם לקחת 1600 או 1333 - זה ייתן משה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ומוסיקה ומשחקים פה ושם לא יותר מדי. לא ממתוכנן לבצע אוברקלוק. וחשוב לי שמחשב יחזיק לי לטווח הארוך. מעבד - - 1029 ש"ח - INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB BOX זיכרון פנימי -459 ש"ח- CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לוח אם -587 ש"ח- GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך -665 ש"ח SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O RETAIL דיסק קשיח -423 ש"ח - WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS מארז + ספק כוח - 398 COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב 189DVD ש"ח LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SAT…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להשמיש מחשב נייח ישן שיושב אצלי בבית כדי להריץ עליו משחקים קלים בסגנון Overwatch 2 או Diablo 4. כרגע כאשר מריצים את המשחקים הללו יש הרבה לאגים ברמת המחשב ולא רשת (תקיעות במשחק). בנוסף המחשב אינו תומך בוינדוס 11 בגלל שהחומרה הקיימת מיושנת מדי. להלן המפרט הנוכחי, אשמח לדעת מה כדאי לי לשדרג במסגרת התקציב: CPU- Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Fan- Scythe MUGEN 3 REV B MB- Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 GPU- Gigabyte 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB PSU- FSP AURUM 92+ 650W Platinum PT-650M Case- Fractal Design Define R4 Black Pearl RAM- Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Monitor - 27" 1920x1080 …

9. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel‎‎ Core‎‎ i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיחליף מחשב ביתי בן 6 שהלך לעולמו. עיקר השימוש במחשב הינו לצורך גלישה באינטרנט. יש בנוסף שימוש מועט לצפייה בסרטים ולמשחקים (כאלו שיוצרו לפני למעלה מ-6 שנים ועבדו עד עכשיו). התקציב- 2.5-3k. * גודל המסך? סטנדרטי+ היות ומדובר בשימוש ביתי בעיקר. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר רוצה מחשב, אני מזמין לי אני יזמין לו יחד. שימושים: אינטרנט,קצת סרטים, אופיס ושימוש יומיומי. אולי קצת משחקים-אך לא כבד. אינטל ולא AMD. לוח- אני מכיר רק אסוס. יש לוח אסוס זול, שיהיה טוב למעבדי אינטל החדשים? אם לא לוחות אחרים יתקבלו גם . צריך מסך LCD 19, עכבר אלחוטי, מקלדת רגילה, וצורב. עד 3500 שקל. עדכון- התקציב עלה ל 4400 אשמח להצעות ממבינים. תודה וחג שמח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AnX-,

המחשב מיועד למשחקים חבדים... לא צריך OC למרות שכמה חלקים הם לOC.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤820 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2900XT 512MB HDCP PCIe ¤2345 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2900XT-512 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApo…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by _daFink,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייח ועוצמתי לטובת עבודת תלת מימד. אני עובד עם Cinema 4D ומרנדר בOctane שזה GPU Rendering. כלומר אני זקוק לכרטיס מסך חזק. הרכבתי מפרט לא מזמן עם מעבד 5900x, אבל אז ראיתי שה-12700K עדיף עליו - והבנתי שאני לא מבין כלום, לכן באתי להתייעץ. אני לא מבין דבר וחצי דבר בלוחות אם, לכן אני רק אגיד שאני רוצה שתהיה תמיכה בwifi כי לא בא לי להעביר כבל רשת. בנוסף, אין לי מושג אם זה סטנדרט או לא, אבל אני כן מעוניין שיהיה אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך (מתוך מחשבה לקנות כרטיס נוסף מתישהו בעתיד כשיהיה צורך לשפר מהירויות רינדור). לגבי הכרטיס מסך - במפרט שאני מצרף אין אחד כזה, אבל בגדול המחשבה היא 3070 או 3070ti... ודבר אחרון, תקציב - אם מוסיפים כ.מסך …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, כרגע אני עם מעבד E8400 בעל 2 ליבות בלבד. זכרונות GeIL עם קירור פאסיבי בנפח 4GB לוח Gigabyte EP DS3L המוגבל, למיטב ידיעתי ל- 800Mhz כ. מסך ATI MSI HD4850 מערכת הפעלה 32bit שימושיי הם עריכת וידאו ב- Sony Vegas ו- Adobe Premiere, עריכת תמונות ב- Adobe Photoshop ומעט משחקים (GTA IV וכד'). אני מעוניין לשדרג את המחשב למרובע ליבות עם זיכרונות מהירים יותר ולוח מהיר יותר כמובן ולהתקין מערכת הפעלה 64bit. מאחר והבנתי כי כבר יש 2nd Generation של מעבדי i החדשים ואני לא כ"כ מעודכן מבחינת מחירים ומוצרים, אשמח מאוד לדעת: א. מה הוא השילוש (לוח, מעבד וזיכרונות) המומלץ כיום מבחינת יחס עלות/תועלת סביב מחיר של 2,000 ש"ח? ב. האם יש צורך בשדרוג כרטיס מסך במקרה שלי? תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. [Case :Thermaltake Armor Jr. Gaming Case w/420W Power Supply Black Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue Power Supply Thermaltake Purepower 700 Watt Power Supply SLI Ready Processor: Intel Core 2 Duo Processor E6600 (2x 2.4GHz/4MB L2 Cache/1066FSB Processor Cooling ( CoolerMaster Liquid CPU Cooling Fan System Kit Motherboard: NVIDIA nForce 570-SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid, USB 2.0, Dual PCI-Ex16 MB Memory : [Req.DDR2 MainBoard] 2GB (1GB x2) DDR2-667 PC5300 Memory Corsair XMS2 Xtreme w/Heat Spreade Video Card: NVIDIA GeForce 8800GTS 640MB w/DVI + TV Out Video Video Card Brand ( Major Brand Powered by NVIDIA ) Hard Drive:200 GB HARD DRIV…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חבר'ס להלן הדרישות: מעבד לא משנה לי AMD או INTEL אבל יש עדיפות ל- INTEL כרטיס מסך 8800 GTS תנסו לדחוס לי בבקשה זכרון 2 גיגה הארד דיסק לפחות 250 גיגה מארז שיראה טוב ולא סתם ג'אנק כונן די וי די לוח אם רצוי של ASUS ושאר הירקות חוץ ממסך, מקלדת, עכבר מצלמת אינטרנט חח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stingeR-,

CPU : AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU [ ¤ 452.74 ] 1 Motherboards for AMD : MSI KT4V VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 428.34 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 256MB 2700 CAS2 Memory w/Silver Heatsink [ ¤ 381.35 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler for AMD [ ¤ 74.25 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 390.49 ] 1 Video Cards : Innovision Geforce 4 TI4200 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 787.16 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM MSI x 52 [ ¤ 129.59 ] 1 Networking : Genius 10/100 LAN Card [ ¤ 51.5 ] 2 Keyboards : Micros…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by toms4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 כל משחק כבד בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AmitDanan,

Asus Eee PC 1001PX Seashell האים הדגם תומך ביציאה לטלויזיה כדי לראות סרטים בLCD?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.