ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כבדים ועבודה כללית ללא ציוד היקפי, התקציב 4400-4500 מקס', יש לי מסך 19 אינצ'. אם מישהו יכול להרכיב לי את המפרט כאן: http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx זה מאוד יעזור לי כי אני קונה שם בטוח
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך בתקציב של 3300 ש"ח המחשב מיועד לווינדוס ויסטה אינטרנט ומשחקים כמו crysis ויותר חשוב gta iv... http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 מה דעתכם על המפרט הזה אבל עם כמה שידרוגים כמו 2 ג'יגה מהירות כרטיס מסך 9600gt שזה יוצא 2927 כולל המסך... יש לי בערך עוד 400 ש"ח להשקיע כדאי להוסיף עוד משהו מלבד זה??
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית(גלישה, מסחר בבורסה, צפיה בסרטים, משחקים כמו WORMS ומשחקי אונליין באינטרנט בשביל בני דודים שלי. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק לא?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, צורב, דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית דוג' MINECRAFT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לKSP המשח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב בקיצור ניגש ישר לעניין יש לי מחשב כרגע פנטיום D אני רוצה להחליף אותו... עכשיו אני ממש רוצה כמעט לשדרג הכל שזה אומר... לוח אם.... חשבתי על GIGABYTE GA-EP35-DS3L 455 ש"ח זיכרון חשבתי על.. G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 430 ש"ח מארז חשבתי על... NZXT Apollo Black 339 ש"ח אמממ... וזהו עקרונית אני צריך עזרה בבחירת מעבד המחשב ישמש למשחקים וגרפיקה.... אה ואגב הרכיבים שנשארים... AC FREEZER PRO 7 MODO 82+525W geforce 9600GT הארדיסקים כמובן... וזהו בעצם... אגב אין ממש תקציב למעבד אבל אני מעדיף שלא יעבור ת1000 ש"ח וגם לא חובה להגיע ל1000... אני אומר את זה כי פשוט כל מפרט פה אתם מגיעים ממש לגבול התקציב... רק אם זה הכרחי אז זרמו עם זה... ת…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים קלים לדוג' פיפא, צפייה בסרטי 720P * גודל המסך? עד 15", אפשר גם פחות... לחיסכון בסוללה, חשוב שיהיה רחב, בשביל הסרטים. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות.. סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום! 1. בנוגע לתקציב. הגובה המירבי הוא 3500 ש"ח במזומן ללא חריגה מעלה. 2. ייעוד המחשב: הכי חשוב שיוכל להריץ משחקים בעלי גרפיקה כבדה טוב, אך לא להגזים יותר מידי בכרטיס מסך על-מנת שלא יפגע בשאר תקציב מפרט המחשב. באופן פחות חשוב יהיה ייעודו ל-גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה. 3. המפרט צריך לכלול מחשב בלבד ללא מסך, ללא מקלדת, (כן עכבר אבל הפשוט של מיקרוסופט), ללא מדפסת, ללא רמקולים ולא ציוד היקפי אחר. 4. משהו ספציפי שאני רוצה במחשב זה צורב DVD טוב (ושיהיה הכונן היחידי במחשב). 5. נושא העיצוב והקירור לא חשוב במיוחד רצוי מארז יפה (אך שלא יפגע בתקציב המפרט) 6. מערכת הפעלה XP PRO SP2 לא חוקית 7. אין צרכים מיוחדים תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצטרך מחשב בתקציב של 3000 אלף לשימוש של עבודות,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים מינימלים אודה אם יהיה במפרט *מסך 17 שטוח דק *מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים *צורב די וי די *שיהיה זיכרון 512 *וכרטיס מסך ומעבד טובים תודה תודה תודה!
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט עד 4500 כולל מסך שיהיה בסדר למחיר שלו תודה.
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב HTPC שישמש אותי סרטים אינטרנט טלווזיה ומשחקים אז כרטיס TV כבר יש (Happuge HVR 150 MCE) עדיפות לשקט תקציב 3K המארז דיי חשוב לי שיראה טוב קצת EYE CANDY לא יזיק (במסגרת התקציב כמובן) שתהיה אפשרות להריץ 2 OS (XP +VISTA) OC כן , בינוני+ לא משהו מטורף אם אפשר מחנויות בראשון למשל SKYPC שיש לי ניסיון טוב מאוד איתם אם שכחתי לציין משהוא תגידו עד כה הגעתי לזה מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD642JJ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeFor…
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני די חדש פה ואמרו לי שזה אחלה פורום . יש לי בקשה אחת שתעזרו לי לפתור בעיה שאני כבר מיואש ממנה. יש לי מחשב נייד MSI m662 שקניתי לפני שנתיים, רציתי להשתדרג והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולא טרחתי לבדוק אם הוא תואם את מערכת ההפעלה. (לאחר המקרה הסתבר שהוא לא תואם) במהלך ההתקנה הוא ביצע ריסטארט ולאחר מכן הכל תקוע על מסך הלוגו של שלוח אם ואין אפשרות לעשות כלום - אפילו לא להיכנס לביוס ! הנה תמונה : מה לעשות ?!?!
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקציב 6500₪ ש'ח ( יש אפשרות לחריגה 100\200 גג ) שימושים משחקים חדשים שצורכים גרפיקה גבוהה מאוד עובד עם תוכנות גרפיקה (עריכת וידאו מקצועי ) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? אני יתקין WINDOWS 7 64BIT עברית ( שירד מאתר FXP ) שימושים מיוחדים OverClock - אם יש המלצה אז כן ציוד היקפי יש לי עכבר ומיקלדת אלחוטי ( ומערכת רגילה בישביל הסאונד ) חומרה אופציונלית כן שיהיה צורב טוב ועם יכנס אפילו 2 בישביל COPY disk דיסק קשיח:טרה\טרה + אפשרויות רכישה תשלום ראשון מזומן - תשאר ויזה ( 5\6 תשלומים ככה ) אפשר להכין מכל החנויות שאתם מכירים (אייבורי סקייפיסי וכו') את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז הנה המפרט..... תנו את דעתכם עליו.... תגידו מה צריך לשנות/להוסיף וכל זה.... לא הוספתי למפרט קירור ומאווררים כי אין לי מושג מה לקחת אז תוסיפו חופשי! המפרט מ KSP וקניית המחשב תהיה משם אז אין אפשרות להביא רכיבים מחנויות אחרות..... יש אפשרות לחריגה קטנטנה...... תודה! AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1490¤ לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 590 ¤ 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 ¤ 560 כ.מסך של eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 2050 ¤ דיסק קשיח של Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 480 ¤ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 200 ¤ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 270 ¤ …
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כשנה ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק חזק על מנת לעבוד עם הממשק הכי חזק של ויסטה אולטימייט.. אז המפרט הוא cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: 2g 667MHZ dual chanel - זה 4X512 כי הרחבתי עכשיו hd: 320GB 7200RPM 16MB 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt אני יוסיף כנראה איזה מאוורר רציני dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A חשוב לי לדעת כי אני עומד להתקין ויסטה ואני רוצה לדעת אם זה יעבוד חלק וגם אם זה יעבוד חלק עם משחקים ובכלל האם יש לויסטה תמיכה למשחקים כמו fm07 ו pes6 תודה רבה למי שיעזור !!
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב במחיר של עד 4200 ש"ח כולל מסך תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה אתם אומרים?? מעבד Intel I7 920 D0 קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8-8-8-21 - F3-12800CL8T-6GBPI הארד דיסק WD 500GB 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז NZXT TEMPEST כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4890 1GB GDDR5 מסך samsung 2253BW (המסך יש לי כבר) ספק כוח Corsair 750TX CF בעתיד בקורב אם יציאת הכרטיסים החדשים (ירידת המחירים של הישנים ) יוצא בערך 5800שקל לא כולל הרכבה
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מטרת המחשב לעיבוד תמונה (לייטרום & פוטושופ) ויצירת סרטונים (כולל 4K) וכן למשחקים שונים, רצוי בגרפיקה גבוהה כמובן. המחיר שהתקבל הינו בסביבות 16-17 אלף ש"ח. במידת הצורך אפשרי להגדיל התקציב. מספר שאלות: האם המפרט הבא הוא אופטימלי/תקין, האם כל החלקים יעבדו יחד? האם להישאר עם אינטל או להחליף את המעבד ולוח האם ל AMD: למשל 1700X/1800X ולוח של אסוס כגון PRIME X370-PRO ? האם שווה להמתין מספר שבועות להגעת i9 (לבחור בו ובסוקט החדש או להורדת מחירים שאולי תהיה) ? המחשב מיועד לתקופה ארוכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הנה המפרט שהרכבתי (אני לפני קניה) למשחקים בלי OC מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire 2900XT 512MB GDDR3, DX10, HDTV, 2xDVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GSA-H30N x16 Black SATA ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים Chieftec Chieftec Bravo Black/Black/Silver (No PSU) מקלדות Logitech Logitech® Cordless Desktop® EX 110 עכברים none רמקולים, אוזניות ומיקרופונים none מסכים None מ…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב נייד לטווח ארוך ומוכן להשקיע בסביבות ה 3500 ש"ח מטרת המחשב הינה לשימוש ביתי: גלישה, תוכנות office, לימודים וקצת משחקים של הילדים (Fortnite) אני מתלבט בין מחשב של HP: HP 14-bf102nj 2PP15EA מסך 14, מעבד i5-8250U , זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך GeForce 940MX, משקל 2.0, מ.הפעלהWindows 10 64Bit שבו הכרטיס מסך נותן יתרון לדעתי לבין מחשב של ASUS: Asus VivoBook S14 S406UA-BM013T אסוס מסך 14" , מעבד i5-8250U, זיכרון 8GB , דיסק 256SSD, כ.מסך Intel 620, משקל 1.8 ,מ.הפעלה Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בהתלבטות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-9600XT [כן, Radeon, הייתם מאמינים?] מריח כמו טוסט והולך להתפגר לי כל רגע, אז החלטתי שהגיע הזמן למחשב חדש ניסיתי להתחיל לבנות משהו, תגידו לי מה דעתכם ומה כדאי להוסיף/לשנות: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤716 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית, אני מוכרח לציין שהידע שלי בחומרה עומד על נכשל חמור, כך שתמיד אשמח למעט הסברים נוספים אם מישהו מוכן לעזור. בעקרון, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעבודה, משחקים וצפייה בסרטים ובשאיפה יחזיק לכמה שנות שימוש, או יהיה במצב כזה שאוכל לשדרג אותו בעתיד. התקציב שלי מעט מוגבל, כ 5500 ש"ח כאמור כאשר התקרה שלי מסוגלת להגיע עד 6000 גג גג גג (תרתי משמע). מעולם לא עשיתי OC, כך שזהו אינו שיקול עיקרי או משני אצלי, ועל פי רוב העדפתי בחיי את חברת אינטל, אלא אם כן הדעה הרווחת היא שדווקא AMD עדיפה לצרכיי (אני באמת לא יודע). אני מעוניין במחשב שכולל מסך 17 אינץ' LCD, וכולל הרכבה במעבדה\חברה מסוימת. אני יודע שבאופן הזה אני מתפשר באופן רציני על כרטיס מסך, אבל אני לא גיימר כבד ולא…
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הי, אני מבקש מפרט למחשב רב תכליתי, שמשחקים ירוצו עליו ועם רזולוציה סבירה ושאוכל לצפות במדיה בצורה כיפית. נורא אשמח גם אם תסבירו מדוע נניח כדאי לי דווקא את הלוח אם הזה ולא אחר ( יש לי רקע כלשהוא במחשבים ואני אשמח קצת להבין מה אני עושה, בנוסף גם עשיתי קצת סיור במדריכים השונים וכמה תובנות בסיסיות יש לי ...) 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים - לצערי כבר אין לי מושג בזה, רוצה לחזור לתחום סרטים וסדרות - חוויה קולנועית תכנות קליל - visual studio ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוג…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-