עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RV25,

היי, קיבלתי מבצע על מחשב נייד של סמסונג דגם RV520-A03 מעבד i3, זיכרון 4GB, מסך 15.6, כרטיס מסך אינטל HD, קשיח 500GB, מ"הפ ווינדוס 7 פרימיום ועוד + 3 שנים אחריות כל זה ב-2590 ש"ח + תיק נשיאה לנייד מתנה המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט ואולי למשחקים מדי פעם.. מה דעתכם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by drorleon,

שלום, אני מתכוון להחליף מחשב בעתיד הקרוב, כבר די סגור על רוב הרכיבים, אבל זקוק להלצות לגוף קירור. המטרה: גיימינג על 1920X1200 של משחקים נוכחיים (אני גם ככה מכוון לשחק בהם בעוד שנה... יש בק-לוג עצבני...) המטרה השנייה היא - שקט יש לי מעבד i7-2600k ואני מתכוון להניח אותו על asus p8z68v pro (כנראה), זכרון כנראה משהו לא מיוחד 1600 ואני יכול לדאוג שלא יהיה גבוה במיוחד. אני שמתי עין על כרטיסי מסך של אסוס מסדרת dcII הם רחבים מאוד, אבל כוללים מע' קירור מעל הסטנדרט. (או 6970hd או 570gtx) עכשיו, ברור לי שזה כנראה עדיין יהיה החלק היותר רועש במערכת, בכל זאת, אני רוצה גוף קירור שישמור את המעבד מתחת ל60 גם בעומס אמיתי (= לא מעניין אותי prime95...). צריך המלצות! חשבתי בהתחלה על ה nd-h14…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MokoLoko,

אני צריך את המחשב בתור מולטיטסקר רציני,הרבה ראם, ושיוכל להחזיק לי הרבה דברים המקביל ולהישאר יציב. בעיקר הרבה חלונות של אינטרנט. המחשב לא ישמש לגיימינג, אולי מידי פעם אני ישחק בו בשביל הכיף עם משחקים מסטים של חברים, או שאני יוריד משהו נחמד מידי פעם...אבל זה לא המטרה העיקרית של המחשב. סתם שאלה...אפשר לקנות בלוטוס פנימי למחשב ? (כיום אני משתמש באחד עם בחיבור USB ) יוצא לי להשתמש בזה לפעמים אז זה יהיה נחמד אם אפשר לקנות כזה דבר פנימי.. אשמח עם תיעצו לי בבקשה (: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 איך המוגן 3 בתור קירור ? אני יעשה אובר קלוק בעתיד...יש משהו שעדיף על המוגן ? מארז: SilverStone Preci…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח ללא מסך עם מסך 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת, שישאר מאוזן ויציב. 3. …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , אופיס , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. Started by LaorBen,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית של המסך שתציעו לי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by haim6130,

אהלן! המון זמן לא נברתי בשוק רכיבי החומרה, אשמח לעצה מהמומחים איזה מפרט לגיימינג ב6K~ יעשה לי הכי טוב על הלב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, חייל אחרי הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 6500 ש"ח... גיימר אפילו אחרי חייל >< 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PS CS5, Flash CS4 IL CS5, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, DiRT3, Crysis, The W…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by ohadc,

שלום, אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט שקיבלתי, מצורף קובץ תמונה עם המפרט. תקציב מקסימאלי - 6,000 אם יש מקום לחסוך זה יהיה נהדר שימוש עיקרי Gaming, סרטים HD, אינטרנט משחקים חדשים ועתידיים (לפחות בשנתיים הקרובות), רזולוציה מקסימאלית, הגדרות גרפיות מקסימאליות דרוש מסך 24 אינץ' שקט חשוב, המחשב ימוקם בחדר ילדים וסביר להניח שיהיה דולק 24/7 לא מתוכנן OC לא חובה מערכת הפעלה עדיפות לרכישה באינטנט או מחנות באזור זיכרון יעקב / בנימינה והסביבה תודה. מארז empire 2206 intel approved ₪ 160 ספק כח empire solid bk600w ₪ 337 לוח אם gigabyte GA-Z68AP-D3 ₪ 547 מעבד INTEL CORE I7-2600 ₪ 772 זיכרון Kingston 4GB DDR3 133MHZ ₪ 138 דיסק קשיח WD 1TB SATA ₪ 293 צורב Sony DVD-RW SA…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by soni,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by H3zi,

שלום לכולם, הנה המפרט + מחיר: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14281 ראוי לציין שאני רוצה 14 אינטץ' מחשב חזק שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות לפחות ויוכל להריץ משחקים כמו LOL או באטלפילד(לא באיכות הכי טובה) מה אתם אומרים, שווה 4K?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Shingotsu,

אז ככה, פעם ראשונה שאני מפרסם פה, נאמר לי שזהו פורום רציני עם אנשים שמבינים עניין בעקרון אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכ.מסך חזק יותר, שיהיה מסוגל לתמוך במשחקים חדשים יותר. הבנתי ששדרוג כזה כנראה גם יגרור לשדרוג הראם והספק שלי. עכשיו חבר המליץ לי על HD6870, אבל אני לא בטוח אם זה בכלל יתאים למערכת שלי... אז אני אתן את המפרט הנוכחי שלי, תוכלו להמליץ לי על כ.מסך ( אם לא 6870 ) שיתאים, והאם אני צריך באמת לשדרג ספק בשביל הכרטיס... זיכרון אני במילא רוצה לשדרג ל4GB, גם יהיה נחמד אם תמליצו לי על שדרוג שיתאים לי. התקציב שלי לכרטיס מסך בסביבות האלף ש"ח, ורצוי ששדרוג ספק וזכרון לא יהיה יקר יותר מ400-500 ש"ח... הנה המפרט : לוח אם : Intel Desktop Board DG31PR Pearl Cre…

13. Started by מירב2010,

שלום, יש לי בעיה בחלק מהמקשים במקלדת שמקלידים מספרים במקום אותיות למשל ו מקליד לי מספר 4 האות ח מספר 1אני נאלצת להשתמש בלוח מקשים על המסך.... אודה לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. ללא מסך מחשב אם ניתן מחשב שיריץ את CoD ו Fifa החדשים תודה מראש

15. Started by Dudass,

הי לפני כמה זמן נשפך קצת מים על המקלדת של הנייד הוצאתי מיד את הבטריה והוצאתי את המקלדת לייבוש, המחשב עובד והכל תקין חוץ מ2 מקשים במקלדת כשאני לוחץ על n גם ה6 נלחץ כלומר מתקבל "n6" אותו דבר עבור b -> מתקבל "b5" למישהו יש רעיון איך לפטור חוץ מלהחליף מקלדת?

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by guyby,

ראיתי מספר מחשבים עם: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 network connection with‎ ‎ Intel WiDi Technology‎ רציתי להבין מה זה אומר לעומת כל מחשב רגיל עם: ‎802.11b/g/n‎ האם זה הבדל משמעותי? הם לא יתחברו לאותן רשתות? דבר שני, כמה משמעותי ההבדל בין b/g ל- b/g/n קראתי שזה טווח ומהירות גבוהה יותר, אבל האם כאשר אני בבית ברשת שלי זה ממש משמעותי? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by dbx22,

אהלן. יש לי מחשב בן כמה שנים בעל המפרט הבא(החלקים העיקריים): לוח אם abit ip-35e מעבד intel e6750 כרטיס מסך 8800GT 512MB זיכרון 2gb GEIL השאלה שלי היא, האם ניתן לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו עכשווי, ולהוסיף זיכרון, בשביל שהמחשב יפעיל בצורה יותר מבינונית משחקים שיוצאים עכשיו? או שהמעבד הוא צוואר בקבוק רציני ואין טעם להשקיע בשדרוג?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  18. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7112&CatCode=315שאלה| מחשב נייד LENOVO מה דעתכם על המפרט? איך החברה ? שווה וזה המפרט לא לגיימנג! צריך תשובה להיום דחוף! תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. שלום, התחלתי לאחרונה ללמוד CUBASE ואני צריך מחשב כדי לעבוד עליו. הבנתי שכרטיס מסך לא חשוב לצורך המוזיקה אבל אם כבר אני קונה מחשב אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה (לדוגמא: IL2: CLIFFS OF DOVER) כרגע לא צריך כרטיס קול. תודה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. שימו לב, הקנייה מ-KSP בלבד. אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי, בהכרח עם SSD, שיכול להתמודד עם הכל ובמהירות, כולל גיימינג. יחד עם זאת, מאוד חשוב לי שיישאר שקט ככל האפשר. התקציב גמיש סביב ה-5,000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). מה אתם הייתם עושים אם אלו היו הצרכים והמגבלות שלכם? אני דיי סגור על המעבד (הבנתי שגירסת ה-K זה ל-OC): Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray - 945NIS אני ממש לא סגור על לוח האם, עדיין לא קראתי על כל ההבדלים בין P67, Z68 וכן הלאה, אני עדיין לא בטוח מה אני צריך, אם מישהו מוכן לעזור בהסבר קצר, אני אשמח... GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI - 550NIS 15 ש"ח יותר מקינגסטון הפשוטים ביותר, סכום שאני מוכן להשקיע,…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זה לאחיין שלי- עכשיו התחיל להכנס לכל הקטע של השוטרים [table][tr][td][table][tr][td]C550T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]N560OC1GI[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1073[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K4G1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr]…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי העסק, אימי תעבוד על המחשב מהבית. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משמעותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) FI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? CD במידה ויש אפשרות גם DVD אבל לא הכרחי. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל במקום 1 , לאחר מכן HP תודה רבה רבה ליאור עוצמה- דודי שמש וחשמל

23. Started by yellow acid,

ב"ה מפרט שנתנו לי כאן, לפני בערך חודש. אני עכשיו ממש כמה ימים לפני הקניה ורציתי לשאול אם יש משהו לשנות. (ראיתי כאן באחת ההודעות שהשוק משתנה כל כמה שבועות ולכן כדי לשאול מחדש לפני הקניה אם עבר הרבה זמן.) זיכרון פנימי: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset, כונן קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, צורב: LG GH22 SATA x 22 Black מעבד: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, מאוור למעבד: Cooler Master Socket 775, ספק כוח: Hec Cougar RS 400 80PLUS RS-400 כרטיס מסך: HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, סט מקלדת ועכבר: Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט רמקולים: Logitech Z-103 2.1, מארז: H…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. שלום אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק תוכנות גראפיות ותלת מימדיות, בין היתר יתמוך בעריכות וידאו, ויתקשר עם רשתות אלחוטיות בצורה המקסימלית, גודל המסך? 15 אניץ פלוס מינוס משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל לא בררן האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה נטו, עם עדיפות לפרק זמן ארוך כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא חובה WI-FI? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 אבל גם 320 יספיק במידה ושאר המחשב מפצה ביכולות *כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כרגע את הנייד הבא כ- 4 שנים (פרופיל) - Acer 5920G 15.6" T9500@2.8GHz G.Skill DDRII 4GB 8600GT 512MB@ 20% OC Sandisk Ultra SSD 240GB Intel 5300AGN הנייד מאוד חזק ומהיר, אך משחקים חדשים הכרטיס מסך כבר לא ממש סוחב, וחסרים לי פונקציות שקיימות בניידים החדשים. הדרישות שלי הן כדלקמן (אין חשיבות לסדר): - מסך 14-15.6 אינצ' בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. - כניסת eSata ו- HDMI. - כרטיס מסך שיסחב משחקים חדשים באופן סביר (למרות שלרוב אני משחק SCII ו- קצת משחקי FPS). - מעבד Quad חזק מסדרת i5/i7. - זיכרון 8GB לפחות. - לפחות 3 כניסות USB, עדיפות ל- USB3. - סוללה סבירה (ביחס לנייד עם מפרט חזק). - מצלמת אינטרנט איכותית. אין חשיבות ל- HDD, היות ויש לי SSD שיעבור אליו. אין העדפה למערכת …

דיונים חדשים בפורומים