עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברים,אשמח בבקשה להמלצות על מחשב נייד למעצבים גרפיים מתחילים,צריכה לקורס חדש שאני מתחילה. וגם שלא יהרגו לי אתה הכיס.(תקציב של עד 5000)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Beno Vak,

אהלן חברים אשמח לקבל הכוונה, אני מעוניין לרכוש IMac חדש 27 אינץ ואני מתלבט לגבי המעבד. הדגם שאני מעוניין בו מגיע עם מעבד i5 3.8 GHz quad-core tutbo boost up to 4.2 GHz של אינטל, ויש אפשרות לשדרג למעבד i7 4.2GHz quad-core tutbo boost up to 4.5 GHz של אינטל בעלות של 1100 ש"ח. השאלה שלי היא אם שווה לעשות את השדרוג ומהם ההבדלים בין המעבדים? המחשב הוא לשימוש יום יומי ללא תוכנות עריכה של תלת מימד וכ"ו האם אני ארגיש שינוי בינהם בסמן עבודה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני בהתלבטות קשה בין שני המחשבים האלה.. מה הייתם בוחרים אתם?? דל Z11 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8112&perur=2&t=1&c=441 אסוס UK20A - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170&perur=2&t=1&c=331 תודה.

4. אילו הם המפרטים: 1) מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-V2 (intel 848) זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GIGABYTE GF FX5500 128MB AGPx8,DVI כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders 52 x 24 x 52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 770 מחיר 3543 ¤ 2) מפרט -AMD מעבדי ?AMD Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8RGM3I+(n-force2)sb,GF4,lan זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, רציתי לשאול האם הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf תואם למעבד ryzen 5 3600. תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by drago,

חבר הביא לי נייד לבדיקה מה שרשמתי בכותרת והמחשב ננעל . שאני אומר ננעל זה אומר , כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה את הלוגו של החברה בהתחלה ואחרי זה יש לי שתי אפשריות: אפשרות ראשונה Press f1 for bios setup utillity press f12 to choose temporary boot device ברגע שאני לוחץ על אחת מהאפשריות האלו לא משנה מה, אחרי זה אני מקבל מין מנעול כזה שמבקש מימני להכניס סיסמא על מנת לשנות את התאריך והשעה של המחשב , אין לי אפשרות להכנס לנייד ולהמשיך לעבוד ללא הסיסמא . אני מקבל תמונה כזאת איך אני משחרר את הנעילה הזאת .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by LockOn,

אהלן. החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך חוות דעת נוספת.. זה המפרט הנוכחי שלי: f שמתי לב לכ"מ ATI HD 4850 . יש לNVIDIA מקביל טוב ששוה את הכסף? אני מעדיף NVIDIA. איזה זיכרונות ראם יתאימו לי? אני מעוניין להוסיף 2 GB כי יש לי מערכת 32 ביט. ויש לי רק 2 חריצים פנוים. יש צורך בקירור נוסף? יש לי מאוורר 140 מ"מ ו80 מ"מ. בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gilladriel,

חבר ביקש עזרה. הכין מפרט עם חומרה בסיסית, (דגש על השילוש הקדוש), אני כבר לא הכי מעודכן בחומר אז אשמח להיעזר בכל יודע דבר. לא מתוכנן OC 1920X1080 משחקים כגון BF3 ויתר שוטרים לא חזיר fps, מסתפק במועט צריך המלצה לכל השאר, מארז (לא חייב להיות שקט) + usb3 ספק מתאים SSD מומלץ בנפח הנ"ל GA9970A-DS3 AMD FX6200 (6 x 3,8 GHZ) 7850 / 7870 SSD 120GB תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכה (HD) , גרפיקה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית AC2 GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? נכון להיום לא מתוכנן OC אולי בעתיד האם מי שישתמש במח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cooper,

שלום לכל המומחים אני חייב עזרה במפרט מחשב למשחקים [בעיקר סימולטורים "שדורשים"] אני יודע שהתקציב מגביל אותי 3500-/+ לכן כל שקל חשוב .לא צריך מסך דק ,אפשר רגיל,וללא צרוב DVD אוCDROM ,לא צריך כ.מסך הכי טוב מפני שמתוכנן בעתיד שידרוג לDX10. לא מתוכנן OC לשום רכיב. 2G זיכרון חובה.בקיצור חברים מחשב שגם יאפשר לי שידרוג ומעבר לDX10 בעתיד וגם שיהיה מתאים לשימושים שלי... אין עדיפות לחברות מסיומת וגם לא משנה איזה מעבד ,רק שיתאים לי. תודה רבה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Sake,

טוב זהו...נמאס...אני מזמין תמחשב...אז אינה המפרט שאני עומד להזמין...יש עצות אחרונות? :-\ מעבד: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח: Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) זכרון שתי סטיקים Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card מארז: TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window עם לחבר את כל זה זה יוצא 4029 שח אז עם תמליצו...בבקשה לא לחרוג מהמחיר....למה אני גם ככה מוכר את אבא שלי נראה לי בגלל המחשב... תודה בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי , חג פורים שמח אשמח להתייעץ לפני רכישת מחשב קטן מידות לחדר שינה . השימושים די בסיסיים -אינטרנט, סרטים, IPTV (יש מנוי ), משחקים קלים . הכי חשוב שיהיה שקט . רצוי שיהיה די קטן ושידע "להתעורר" בלחיצת כפתור כלשהו על גבי המקלדת האלחוטית (כדי לא לקום כל פעם ולהפעיל) מבחינת גודל מארז- ה NUC מתאים, אפשר גם מארז קומפקטי - asrock deskmini a300. מדובר במקום ייעודי שנבנה בתוך ארון בגדים ,שם נמצאת טלוויזיה בגודל 32 אינץ' . למחשב העתידי חייבת להיות כניסת hdmi + כרטיס קול שהסאונד יגיע מהטלוויזיה ללא חיבור רמקולים חיצוניים אין צורך במודול WIFI כי יש שקע אינטרנט בתוך הארון שתומך ב-1000 מגה . רצוי שיהיה מודול BT לחיבו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yhattav,

אהלן, אני מחפש לקבל המלצה למפרט למחשב גיימינג(בעיקר) ושימוש כללי... בתקציב של 7000 (גמיש) פרטים נוספים: לא דרוש ציוד היקפי. לא דרוש כונן דיסקים כלשהו. חשוב שיהיה שקט (לא בצורה מוגזמת - אבל הוא ישב בחדש השינה ואני לא רוצה שיפריע). המחשב ישב מתחת לשולחן. המסך בשימוש AOC G2460PG http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pg. לכל שאלה נוספת אשמח לענות כאן. תודה מראש על העזרה! יונתן. ___ שאלות מלאות ____ 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח (אפשר עוד אם מפספסים משהו שיועיל הרבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב למשחקים לבית. התקציב הוא דיי גמיש והוא בים 3500 - 4000. אני רוצה שהמחשב יחזיק ליחסית הרבה זמן. לא צריך רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך או כל ציוד היקפי אחר. אם חסר מידע אז תגידו ואני אוסיף. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן. הכנתי מפרט למחשב כנ"ל, ואמרו לי לבוא לכאן להתייעץ, אז הנה אני. קודם כל, הנה התשובות לשאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 3500. אם אפשר לחסוך בלי לפגוע ביכולת, מה טוב. מצד שני, אפשר לגלוש קצת מעבר ל-3500 אם זאת השקעה ממש משתלמת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מצד אחד - ניגון סרטי 1080p בכמה שיותר שקט. מצד שני - משחקים כמה שיותר כבדים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אני לא גיימר כב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, מצורף מפרט למחשב במחיר 7190 שח. מעוניין בחוות דעת ותיקון אם יש צורך התקציב שלי הוא עד7500 שח, עדיף כמובן זול יותר, אך ניתן גם לחרוג אם זה שדרוג חומרה משמעותי. השאיפה היא שלא לחרוג שימושי המחשב: גרפיקה- פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ד. תוכנות תלת מימד כמו 3DSMAX rhinoceros, sketchup רזולוציה שיש לחבר 1920X1080. מתכוון לחבר גם מסך נוסף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס 8. אין עדיפות לחנות ספציפית 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן 10. חשוב שניתן יהיה לשדרג…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לצפיה בסרטים, אינטרנט וכו', כי אני לא משחק במשחקים. (לא HTPC). חשוב לי קודם כל שהמארז יהיה שקט ונוח לתפעול, ושיהיה קירור שקט למעבד. עדיף מעבד אינטל, אבל זה לא קריטי. (במידה ויש הפרש קטן בביצועים לעומת המחיר). בלוח צריך להיות יציאת אודיו SPDIF קוואקסיאלית, כרטיס רשת. לוח של אסוס או גיגהבייט. ספק כוח מתאים. זכרון של 4 גיגה. הארדיסק של W.D 1TB. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. מסך כבר יש לי (Samsung 2949HS). אני מקרית גת. תקווה שלא שכחתי כלום, תודה ענקית למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by daniel694,

אהלן, מחפש לבנות מחשב HTPC שישמש בעיקר לצפייה ב-HD ולגלישה באינטרנט (לא גיימינג). הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 , שנראה לי ממש אחלה. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי 3TB של אחסון חיצוני, אז חשבתי האם כדאי לי לשים כונן SSD? האם אני ארגיש בהבדל מהירות כשאני אריץ תוכנות (XBMC, דפדפן..) 2. האם יש מארז וספק מומלצים יותר מאשר ה-Antec NSK1480 350W? קראתי שהספק שלו קצת מעפן. 3. בהינתן המעבד והלוח אם, אין צורך בכרטיס מסך נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, מטרות המחשב המיועד הם בעיקר אופיס, אינטרנט, ותוכנות קלות-בינוניות(כבדות בטוח לא)-סטודנט ואני מדגיש ואומר: אין צורך בכרטיס מסך חזק, משחקים לא יועלו על המחשב אני מתלבט בין 3 מחשבים: אופציה ראשונה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 אופציה שנייה היא ה-HP Pavilion DV5269ea, קישור: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 אופציה שלישית היא ה-HP Pavillion DV6126EA, קישור: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 אשמח לקבל תשובות ומענות בהקדם, או אופציות אחרות שנעות בטווח המחירים של המחשבים הנ"ל. בתודה מראש אלעד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז השאלה שלי היא כזאת: אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4000-4500 שקל והוא מגיע עם 16 גיגה ראם של סטיק אחד, אני יודע ש2כפול 8 יהיה יותר טוב אבל השאלה שלי היא במה הוא יעזור לי? והאם זה שווה את ההבדל של ה200 שקלים מכיוון שה16 בא מהרכבה של החנות וכל שינוי גם אם זה פחות עולה פחות זה יעלה יותר... האם ההבדל של ה200 שקל האלה שווים אתזה? ולמה. תודה!

23. שלום, אני צריך להרכיב מפרט ב-4K עם 4GB זכרון, מארז שקט (אם מישהו מכיר מארז אופקי - יענו שוכב - זה יופי), ולוח אם עם מאיץ גרפי on-board. ללא OC. אבקש עזרתכם עם המפרט וכן 2 שאלות נוספות: 1. מי עדיף: ה-AMD 6000 או ה-E6600? 2. איזה לוח אם (עם כרטיס גרפי מובנה) יהיה טוב עבור מעבד ה- AMD? תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית A.PFC הכולל מאוורר 12 ס"מ דיסק SSD Kingston 120GB קירור למעבד Arctic Freezer 13 ניתן לבצע שינויים ותוספות בכל המרכיבים מארז מארז IN WIN דגם EC021 הכולל חיבורי USB3.0 שדרוג למארז CoolerMaster דגם MasterBox MB600L -ו150 ₪ ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב המותגים המובילים , לדוגמא: Thermaltake, Corsair ,NZXT, Zalman, Fractal Design , IN-WIN,CoolerMaster ועוד ספק כח יתרון חשוב: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים