עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, אני סטודנט והשימור העיקרי שלי במחשב הוא אופיס ואינטרנט, מדי פעם משחקים קלים אני עושה לא מעט קניות בעלי אקספרס ומצאתי מחשב מרשים עם מפרט מרשים יחסית, אך איני יודע מספיק ואשמח לעזרתכם. הדירוג והפידבק על המחשב טובים האם על פי המפרט, המחיר, החברה והעובדה שהוא נקנה באינטרנט, הייתם ממליצים על המחשב הזה? תודה רבה הערה- חשוב לי שירוץ מהר (כמובן) לאורך זמן ושהמשך יהיה ברמה גבוהה יחסית (ברור לי שהוא לא יהיה ברמה הגבוה ביותר כאן) ושהסוללה תחזיק מספר שעות רצוף ולא תגמר מהר המחיר למחשב זה הוא 1,100 ש"ח תודה המפרט: מותג: BINYEAEדגם: 737A6-J3455 שם מותג: BINYEAE חבילה: כן עובי: 18 - 20mm Port: 1 * USB3.0 Port: HDMI Port: 2 * USB2…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by davidk038,

מארז: EZCOOL FAN 25CM + LED דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 640GB 16MB SATA2 זכרון: MUSHKIN 800MHZ DDR2 2GB שתיים יחידות כאלה לוח אם: GIGABYTE G41 COMBO REV2 מעבד: INTER QUAD CORE 2 Q9400 כרטיס מסך: SPARKLE GF9800GTX 512MB PCIE ספק כוח: CORSAIR GSמעוניין לדעת כמה המארז שווה היום ... ועם אני יכול לשפר אותו למחשב גיימינג יותר חזק בתקציב של 5000 ש''ח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by boazmo,

הדגמים הם: Lenovo G560 0679-B6G HP 630 LV970UT תודה רבה על כל עצה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=66&CategoryID=23 כולל מסך !!!!!! 1400 שקל !!!!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!

6. אחרי מספר שנים שאני נמצא עם ה- Radeon r9 280x שלי ובעקבות איטיות קשה ב- Assasins creed Odyssey, מבין שצריך לשדרג. הייתי רוצה לשדרג רק את הכרטיס מסך מבלי לשדרג את המחשב כולו, כרגע נמצא עם: לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 ספק: RAIDER 650 - RAIDER Series איזה כרטיס מומץ היום באזור ה1000 ש"ח והאם אני אצטרך להחליף ספק בשבילו?

7. Started by gforce,

שלום לכולם, אני חייב להחזיר לחבר שלי תשובה מהירה איך המפרט הנ"ל Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos CL2.5 140 2 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 350 1 350 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 סה"כ 3900 תקציב מקסימלי 4000 מיועד למשחקים (לא הכי חדשים בשוק) , סרטים ולגלישה + אופיס. מה אתם אומרים ??? נ…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לברר לחבר, מחשב נייד עד 4000ש"ח, למשחקים שירוצו בצורה סבירה ושאפשר להנות, משחקים כמו DOOM3 כמו HL2 וכו' סרטים אינטרנט עבודות OFFICE וכו' רצוי שיהיה בו זיכרון מינימום 2GB רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם, תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yehudahe,

היום בדקתי רכישת מחשב נייח חדש גיליתי שתי תובנות חדשות: לא כדאי להתקין Windows 7, בתצורה של 64 ביט אלא 32 ביט מאחר ורוב התוכנות הנפוצות ב- 32 ביט לא יעבדו על 64 ביט. ומכאן 32 ביט תומך עד 3 ג"ב זכרון ולא יכול לתמוך ב- 4 ג"ב זכרון ומכאן אם אני רוצה ddr3 בקצב 1333 אני יכול לרכוש 3 של 1 ג"ב ואז לוח האם צריך להיות עם 4 תושבות זכרון. המאוורר המקורי של המעבדים AMD לא מומלץ (רועש) כדאי לקנות בנפרד. האם כל זה נכון?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by potassium,

שלום חברים. ההארדיסק במחשב שלי הלך לעולמו, וחשבתי שזה זמן טוב להחליף את המחשב עצמו. כמה שאלות: 1. האם ישנם רכיבים ששווה לשמור מהמחשב הישן (שהוא בן 5 שנים), ולשים בחדש? למשל כונן אופטי שעובד מעולה וכמעט לא בשימוש. 2. האם למחשב ששימושו יהיה ביתי בלבד (ללא משחקים), שווה כרטיס מסך נפרד או מובנה? 3. בשורה התחתונה, עדיף להרכיב מחשב או לקנות מפרט מוכן מראש? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תקציב 3000 שקל בלי אפשרות חחריגה וניסיון לחסוך כמה שיותר. המחשב מיועד לשימוש כולל אינטרנט משחקים(שיצליח להריץ כל משחק שיש היום בשוק ושעומד לצאת בקרוב) תכני hd. גודל המסך 20 אינץ של סמסונג 2053bw בלי שום ציוד היקפי רק שהמחשב יכלול צורב. כמובן עדיף מאוד שיהיה כמה שיותר שקט לא מתוכנן לו oc ולא צריך מערכת הפעלה כלולה. רצוי מאוד שיקנה מחנות אמינה ומוכרת ושתהיה אפשרות לשדרוג קל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. להלן מפרט המחשב שיש לי בבית: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. הארד דיסק חיצוני, 500 ג'יגה, USB 2. לצערי כנראה שלוח האם או המעבד שלי שבקו חיים. את פרטי התקלה המצערת (אך מעודדת השידרוג שגם כך היה מתוכנן... ) ניתן לקרוא בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368199.0 כך שנשארתי עם המפרט הבא: זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד, מהירות 667, DDR2. ספק כוח של טרמלטק, 600W. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, מצרף שני מפרטים רגע לפני רכישה. המטרה של המחשב היא עריכת וידיאו. התקציב המקורי היה 10 אלף, אבל החלטתי להשקיע קצת יותר, אחרת אני צריך להתפשר על דברים שאני מעדיף שלא https://tms.co.il/builds/323027 https://startpc.co.il/build/media/build/build.php במקרה והלינק של starpc אינו עובד. המפרט כמעט זהה לראשון. ההבדל היחיד הוא: לום אם ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 כרטיס מסך Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC Edition 12GB GDDR6X אני סגור על רב החחלקים, אבל רציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לשנות או משהו שכדאי לי לשים לב עליו. 1. הספק הכי גדול שלי הוא הספק כוח. אני לא יודע אם 850 מספיק…

14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני לא סגור עליו אבל כנראה T260HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AleXGanGSteR,

היי. אשמח לקבל מפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא משחקים,גלישה. עד 2000 שקל ללא מסך. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Pentium 4 3.2GHz 1M 800FSB LGA775 Abit AG8 TwinMOS 2X512 400Mhz Wastern Digital 120GB, 7,200RPM, 8MB Buffer, 8.9ms avg, Serial ATA/150 Floppy Mitsumi Sparkel GeForce 6600 PCI-E LG DVD RW GSA-4160B X16 Double Layer Super Multi + Software אני אודה לכם אם תוכלו לתת הערות ולהציע תיקונים.... תודה רבה! ניר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב HTPC סביב ה-2500-3000 ש"ח בגדול הוא הולך לשמש לצפייה בתכנים בטלוויזית LCD, לכידת וידאו, שמיעת מוזיקה ואולי קצת משחקים (בלי דגש על זה). חשוב שיהיה מארז שקט. אין צורך בשום ציוד הקפי, יש לי הכל. המלצה על חנות אמינה חשובה לא פחות. תודה רבה לכולם, וחג שמח !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. דגש על אמינות/איכות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Potter,

ראיתי את המפרט הבא באחד האתרים השאלה מה עדיך המפרט הזה או המפרט שהוצע באתר של סמפרון 2800? שניהם עולים 2000 ש"ח מפרט טכני: לוח אם דגם: Asus P5RD1-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות 800MHz :FSB כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 ארבע יציאות יציאת S.ATA יציאת PCI Express X16 2 יציאות PCI 6 יציאות USB 2.0 תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: P-4 506 מהירות מעבד: 2.8GHz מהירות 533MHz :FSB זכרון מטמון 1MB :cache זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400MHz דיסק קשיח יצרן: W.D/MAXTOR/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ashkenazone,

אני צריך מפרט ליצור ועריכת מוזיקה משהו שיהיה תואם לקיובייס 3 תאימות מלאה, יהיה כולל סטריאו, כולל מסך. תקציב 3000-4000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! אני מחפש מחשב נייד מומלץ, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ועריכת תמונה. חשבתי על ASUS X556UQ (עולה בסביבות 3,200) אבל יש מצב שזה יותר מדי? אני לא צריך להריץ משחקים או דברים כאלה, אז אולי אפשר למצוא משהו ביותר זול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לעבור את התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, מצאתי את ה- ASUS F8SR שנראה ממש מתאים לצרכים שלי (מעבד מהסדרה החדשה 8100 וכרטיס מסך של ATI - אני משתמש לינוקס ויש תמיכה של קוד פתוח בכרטיסים שלהם). פשוט מצאתי ביקורת על דגם דומה והסוללה לא משהו - בסביבות השעתיים וגם איכות הבניה לא בשמים. השאלה שלי האם אתם ממליצים על הדגם הזה או אולי יש משהו אחר (הייתי מתפשר על הכרטיס מסך לטובת כרטיס מובנה של אינטל למשל בסדרות העסקיות) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tidan31,

שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shai769,

התקציב המקסימלי הוא 8000 שקל לנצל את כל התקציב אני לא רוצה לחרוג מהתקציב השימושים: משחקים, ברזולוציה גבוה ועריכה גרפית השימוש בתכניות maya,3ds max,photoshop,after effect שימוש כבד בתוכנות האלה המחשב מיועד למשחקים כגון:quantum break,משחקים של מיקרוסופט ברזולוציה של 4k המסך בגודל 24אינץ ההגדרות הגרפיות מיועדות לגבוה אני צריך מקלדת לגיימרים כל הרכיבים אני כולל במחשב השקט שיהיה 5 אני לא מתכנן overclock אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות וגם windows 10 לא משנה הגירסא אני גר בתל אביב לא משנה לי החנות אני מתכנן לקנות את המחשב שייצא הכרטיסים הגראפיים החדשים של amd אני רוצה לבקש לחכות לכרטיסים החדשים של a…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי,המחשב שלי לא עולה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 האם שווה לקנות מחשב חדש במקום(נייח או נייד-כי חוץ מאינטרנט ותוכנות אני לא משתמש במחשב-אני משחק ב-PS3) או שווה להשקיע כסף ולקנות לוח אם אחר/מעבד אחר במקום התקול.... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.