עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני בקושי מבין בכל עיניני החומרה ומה עדיף ממה .. אני רוצה שהמחשב העתידי שלי =] יסתדר עם האפשרויות הגראפיות בוינדוס ויסטה החדשה (בגירסה הגדולה של המערכת) .. חשבתי על כרטיס המסך GeForce PX7950GX2 כרטיס די חזק . אם בעתיד אני ארצה לקנות עוד GeForce PX7950GX2 אני אוכל לחבר אותם על הלוח אם .. ככה שיהיו לי שני כרטיסים שיתחלקו בדרישות .. אז אני צריך לוח אם שתומך באופצייה הזאת .. ו וכמובן 2 גייגה זיכרון ומעבד כפול ליבה ..ו LCD 19 תבנו לי משהו טוב עד 10 אלף בלי מקלדת עכבר רמקולים וכו' .. תודה מראש חבר'ה .. אחלה אתר

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1. 1000$. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. עריכה גרפית, משרדית. שיהיה כיף ואיכותי להציג בו עבודות בפגישות, ולקחת אותו לאירועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 3. יש צורך שיהיה אפשרי לחבר אותו לעמדת עגינה עם מקלדת, עכבר, מסך וכו'. את הציוד עצמו לא צריך בינתיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 4. SSD, מסך IPS 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5. חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 שקל לערך.. אני רוצה שהמחשב ישמש אותי קודם כל לצרכים הלימודיים שלי, שיהיה מספיק טוב בשביל תכנות. אני מניח שכל מחשב בסיסי יספיק לי לאופיס אבל אני רוצה שהמחשב הזה יהיה טוב גם בשביל תוכנות שאני אשתמש בהן במהלך לימודיי. בנוסף אני רוצה לראות בו סרטי HD, לשמוע מוזיקה, ואפילו לשחק מדי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים, אלא קצת משחקי אסטרטגיה וכו'..). כמה שיותר מקום בדיסק קשיח שתצליחו להכניס בתקציב, תבורכו! אם אין ברירה אבל ממש ממש אין ברירה... שיגיע אפילו ל-3000 שקל אבל ממש במקסימום. וכמובן שיהיה לו הרבה זמן סוללה, כי אני צריך אותו עובד למשך כל יום הלימודים שלי! תודה רבה מראש לכולם! סומך עליכם ;-).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE. אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי. * גודל המסך: 17 אינצ' * משקל רצוי: לא שיקול * זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי * אין צורך ביציאות מיוחדת * עדיף שיהיה בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * שיהיה כונן CD/DVD צורב תודה מראש, אורלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת תוכנות עריכה ברמה בינונית ( PS, AE..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE,PS, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or ei,

המחשב יהיה למשחקים וOC כבד מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ¤484 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל המוצרים:2295¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 1,700.00 ¤ Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free 324.00 ¤ אלה החלקים שצריך סה"כ 4319 סה"כ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alergic,

המפרט הורכב ממספר חנויות. המחשב יורכב בבית. ועכשיו לשאלות: 1- האם כל החלקים יעבדו טוב ביחד? 2- מה תהיה מידת הרעש במחשב כזה מ1 עד 10? 3- האם יש חלקים יותר זולים באותו יחס עלות\תועלת? 4- האם עדיף לקחת ATP3 כרמקולים? 5- האם יש מסך יותר זול באותו גודל ועם אותו איכות? המפרט: Altec-Lansing 2.1 BXR1121 from ivory 190Nis DELL ULTRASHARP 2209WA 22 nextop.co.il 1099 AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX rsm.co.il 520 ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO Ivory 115 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Ksp 455 4GB(2X2) DDR3 1333 MHz - Kingston cobra pc 253X2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ksp 415 ANTEC SONATA III skypc 340 CORSAIR CX400 - 400W rsm 276 הכל ביחד 3916. ניתנת חריגה במקרה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by abirdh,

המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב. יש ברשותי נייד מסוג HP6515EJ שכידוע לרובכם מצוייד במסך 15.4 שחור מבריק,מה שמבליט מאוד כל מיני טביעות אצבע וכדו'. חוץ מזה יש על שטח המסך כמה כתמים שנראים כמו טיפות נוזל שהתייבשו. הייתי רוצה לקבל כמה עצות לגבי ניקוי יעיל וטוב למסך וגם למחשב עצמו מבחינת חומרים או ערכות ניקוי למיניהם,ואם יש לינקים זה גם יועיל מאוד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hararim,

קניתי לאחותי נייד של לנובו עם ווינדוס 7. המחשב מגיע עם מערכת ההפעלה מותקנת אבל ללא דיסק של מערכת ההפעלה. מה עושים אם צריכים לפרמט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. הכותרת אומרת כמעט הכל.. בנוסף, נדרש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). מסך איננו נדרש. המשחקים יהיו ברמה בינונית, אף אחד לא הולך לשחק על המחשב הזה DOOM 3 בULTRA.. חשבתי על מפרט מבוסס AMD 2800+ 939, עם כרטיס מסך 6600. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל תשתדלו שלא בהרבה. תודה מראש לכל העוזרים! נדב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 1200 לוח אם: Gigabyte GA-956P-DS3P 800 זכרונות: OCZ 2048mb DDR2 CL4 800 הארד דיסק: WD-250GB Sata 2 390 מארז: NZXT Apollo 350 ספק:BFG 650w Silent PSU 550 כרטיס מסך: BFG GeForce 8800GTS 320MB OC2 1800 ================== 5890 סה"כ עכשיו, יש לי מספר התלבטויות לגבי המפרט הזה, אולי יותר משתלם וכדאי (בטווח הרחוק) להשקיע 500 שקל יותר בשביל מעבד Quad6600 ? ואם כן, איך הלוח אם הזה למעבד מרובע-ליבות ? ואיך הוא בכלל למעבד הE6750 ? הספק לא מוגזם ? אולי יהיה עדיף ללכת על אחד HEC400W באיזה 300 שקל ? הכרטיס מסך - עדיף ביחס ישיר של כסף ותמורה להישאר עם ה320mb או להשקיע בזאת של ה640 ? בתודה. והגבול הסופי סופי הוא 6500 שקל, אבל אני מעדיף לצמצם כמה שפחות בעלויות…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך ל2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, HD, משחקים ואולי בעתיד עריכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mind5,

שלום ... אני עתודאי ויש לי מחשב נייד T42 ,אני יודע שהמחשב הזה יקר אבל כרטיס מסך שבו חלש מאד יחסית למחירו,השאלה עכשו האם אני יכול להרכיב לו כרטיס מסך תמורת משהו שבו אני לא יודע,בקיצור האם יש אפשרות להרכיב לו כרטיס שיעבוד CRISIS ?? ותודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב הישן שלנו התקלקל והגיע הזמן להחליפו. המעבד שהיה בו הוא C2D 6320 ויש גם כרטיס מסך GeForce 8600GT. עקרונית המחשב ענה על הצרכים שלנו ולכן סביר להניח שכל מחשב חדש כיום יהיה טוב יותר. ייעוד המחשב הוא בעיקר צרכים ביתיים, כלומר אינטרנט, אופיס, קצת משחקים, קצת מוזיקה, קצת עריכת וידאו (ממצלמת הוידאו הביתית) וזהו פחות או יותר. התקציב הוא באזור ה-1500 ש"ח כאשר מצד אחד אנחנו מחפשים להוציא כמה שפחות ונשמח למפרטים זולים יותר, מצד שני אנחנו לא רוצים לקנות מחשב שעוד שנה יקרטע. מבחינת המעבד ההתלבטות היא בין סידרת ה-G ולבין סידרת ה-I3, כאשר ברור שעקרונית ה-G אמור לספק, מצד שני כאמור אנחנו לא רוצים מעבד שיהיה מיושן מדי בעוד שנה. לגבי כרטיס המסך, ההנחה היא שנוכל להשתמש בכרטיס הישן או ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shmok,

מהחיסרונות שקראתי על סדרת הDV6000, עניין הרעש הכי מרתיע אותי. עד כמה הוא רועש באמת? והאם קיימים ניידים של יצרניות אחרות אשר זהים לנ"ל מבחינת מפרט ומחיר (6K)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה לפני חצי שנה קניתי את הרכיבים האלה לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler סה"כ - 5400 עלה לי עכשיו לא היה לי כסף להשלים קצת הסתבכויות של הרגע האחרון אז עכשיו חסכתי 4000 ש"ח ויש לי להשלים את המחשב שיושב אצלי כבר חצי שנה בלי לגעת בו אז מה שאני צריך זה מעבד זכרונות 2 ג'יגה כמובן מארז וקצת רעיונות לשיפורים למה שכבר יש לי אשמח הם תעזרו לי לבחור את הטוב ביותר במחיר הזה המחשב מיועד ל.. עריכות וידאו תמונות ומוזיקה ותוכנות מהכבדות …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by habahaba,

שלום לכולם! אשמח את עזרתכם בבנית מחשב החלומות שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין ציוד בסיסי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל או משקל, מעדיף עם אורות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

21. Started by Moshik144,

שלום לכולם אני צריך המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש''ח לשימושים הכי בסיסיים שיש: גלישה באינטרנט ופתיחת כמה כרטיסיות במקביל, קריאה ושליחת מיילים, שמיעת מוזיקה וכו'. חשבתי על המחשב הזה מה אתם אומרים ? האם יש אופציות יותר טובות באותו המחיר? https://ksp.co.il/?uin=45580&select=.268..271..1358..211. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש (לחכות עד שהמחירים יירדו בסביבות אוק' ??) ואלו הדברים שהייתי שרוצה שיהיו בו : לוח אם - כרטיס קול טוב ++ *לא חובה* אפשרות OC לעתיד (כרטיס LAN מובנה כדאי לא כדאי ??) USB וכל שאר החיבורים הרגילים.. כרטיס מסך לא יקר עד 350 ש"ח ~ ציוד הקפי: מקלדת עכבר נוחים (אני יושב דיי הרבה זמן מול המחשב) רמקולים: עד 350 ~ ש"ח בערך הכנתי מפרט, מה אתם אומרים ? : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Wes…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shibby15,

אני כרגע בארה"ב, ושוקל לקנות נייד בתקציב מאד מאד מוגבל, למטרות אינטרנט אלחוטי, סרטים ומוסיקה. האם יש משהו בגבול הסביר במחירים האלו? כרגע יש לי בבית מחשב athlon xp 1700+ עם 768 מגה בייט זיכרון, יש נייד שישווה או יעלה על הביצועים שלו? תודה מראש רום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שמחירו נע בין 2500-3000 ש"ח המחשב הוא למטרת: עבודה משרדית , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. הנקודה החשובה ביותר: שיעבוד בצורה מהירה ללא תקיעות. מאפיינים: גודל המסך: בין '14 ל '15.6 , אשמח לקבל המלצה לזה ולזה. משקל: לא קריטי , מן הסתם תמיד עדיף יותר קל(שלא יגרום לחריגה מהתקציב) זמן סוללה: זמן סוללה ארוך יהווה יתרון , אך לא בא בחשבון אם מתבטא בחריגה מהתקציב. יציאות מיוחדות: אין צורך ביציאות מיוחדות גודל דיסק קשיח: 300 או 500 יספיק לא נדרשת אחריות בין לאומית צורב DVD: לא קריטי אך עדיף שיהיה. *אשמח אם המקשים יהיו נוחים. *יש עדיפות לקנית המחשב דרך חנויות כמו IVORY/KSP. המון תודה שבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nimnim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בעיקר וגם קצת FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.