עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by unknown,

ע"פ הפורמט של הפורום: תקציב של 5000~6000 ש"ח(חריגה שלילית מתקציב זה, גם תתקבל בברכה). מותאם לעבודה עם סוליד ברמה של מהנדס ולא לצרכים גרפיים מסך של 15'-15.4' רצוי שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא מחייב דיסק קשיח של לפחות 80gb צורב DVD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שוב שלום, אני מתכוון לשדרג ללפטופ חדש..... מה שמעניין אותי זה העיצוב, הלפטופ החדש של אפל ? החדש הדק של טושיבה? למישהו יצא לעבוד עם מישהו מהם? לאו דווקא מהחברות האלו, מה שחשוב לי זה שיהיה 13.3 אינץ, שיהיה חזק דיו להריץ ויסטה בצורה חלקה, ושיהיה דק... אח שלי חוזר עוד חודשיים מחו"ל ורציתי כבר לבדוק מה כדאי לי לקנות.... אז המחיר עד ה1500$ [עדיף בפחות...] תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP

4. זקוק לחוות דעת למפרט הבא למחשב לעריכת וידאו לפרנסה בעלות של כ 8500 שח 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.פרמייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AvIAToR,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים, וגם לאינטרנט ועבודה רגילה. חשוב לי שיהיה חיבור לטלויזיה. חשוב גם שיהיה מחברה ידועה ועם אחריות... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחשב נייד תוצרת LENOVO דגם N200 TY2BWIV ------ נגיד ואני יוסיף 90 שקל בשביל 3 GB זיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1027&CatCode=315 או DELL Inspiron 6400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8990 אני נוטה לכיוון ה LENOVO .. מה עדיף או אם יש הצעה טובה יותר בסביבות המחירים הללו באמת דחוף וחשוב תודה לכל העוזרים!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקי אני צריך מפרט למחשב אבל טיפה שונה ממה שבדרך כלל מבקשים... המחשב יהיה לגיימינג ומשחקים כבדים ואני לא צריך שום דבר רק מחשב! עכשיו... אני צריך מפרט בלי כרטיס מסך ובלי HDD חובה שיהיה 2G זיכרון ומעבד INTEL למה אני מתכנן OC (אבל קודם צריך ללמוד איך ) אני חושב שאפשר להכניס את הE6600 צריך גם קירור למעבד ו2G זיכרון אבל אני גם צריך ספק חזק כי אני כנראה יקנה את הR650 או הסדרה החדשה של הNVIDIA ה8900 ניראה כבר בקשר לזה... אתם יכולים גם לומר לי מתי הם יוצאים? כמובן שצריך מארז טוב בישביל הכרטיסים FULL TOWER שמעתי שהAPOLLO מארז טוב... תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by בניה,

מה דעתכם: http://ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 ? ואני חושב לשדרג את המעבד, אני ארגיש הבדל ביןT2350 ל t5500? או שכדאי לשדרג למשהו יותר טוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RayZ,

היי. (כמה זמן לא הייתי פה...) בכל אופן... אני צריך בבקשה מפרט לידידה עד 3K מחנות אמינה. השימושים הם בעיקר למשחקים וגלישה. שיזרום... בלי מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש מאוד בסיסי גלישה במחשב עבודה על אקסל וחיי סוללה ארוכים ואחריות ארוכה ככל שניתן. תקציב 2000₪-4500₪ לא מחפש להשתגע מצד שני רוצה מחשב שירוץ חלק שנתיים שלוש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by adirmor455,

אהלן כולם אני צריך רשימת יבואנים של מחשבים זולים מאוד למטרת "לקנות ולמכור" באיזור : ת"א תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכוון לקנות AMD 64 3200+ עכשיו מה יותר כדאי לקנות את הלוח הזה EPOX EP-8HDA3+ או את הלוח הזה EPOX EP-8HDA3J ואודיג'י 2 ZS או EPOX EP-8HDA5J ואודיג'י ואני חייב להגיד שאני ממש צפוף בכסף אז האם יש באמת הבדל עצום בין EP-8HDA5J ל EP-8HDA3J/+ ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, 1. תקציב - עד 5,000, אבל יש לי SSD 450 של Sandisk וכן - 2x4GB 1600 CL9-9-9-24 של GSkill. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שניתן. ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. שימושים - משחקים, וכן שימוש במספר Virtual Machines במקביל. א) תוכנות ספציפיות - VMWare, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים - League of Legends, Startcraft 2, וכן משחקים אקראיים אחרים, למשל Witcher3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 24, 1920x1200 (עיקרי) ומסך זהה נוסף. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות ומעלה. 4. האם יש רכיב שא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לבנות מחשב כמרכז מדיה לסלון אשר ישמש להורדת תכנים ולהרצת סרטי HD עם ערך מוסף של גיימינג. מספר הגבלות: תקציב: עד 3K ש"ח (אשמח לפחות אם לא הכרחי). מארז: עדיפות ל-ANTEC (מאד אוהב את האיכות ובפרט את מערכות ההשתקה שלהם). כונן BR הכרחי (הזדמנות להפטר מנגן ה-DVD הישן...). נפח זכרון מינימלי 2T עם אפשרות להוספת כוננים נוספים בעתיד. חיבור ישיר לרשת. חיבור הקול יהיה למערכת סטריאו "רגילה" בשתי יציאות RCA (אין צורך בכרטיס מתוחכם ודי בכרטיס מובנה על הלוח). המחשב יחובר למסך פלזמה FHD של פנסוניק (VT20). אין צורך בציוד היקפי. אין צורך ב-OC. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי ויסטה הום פרמיום). לגבי משחקים, אני לא גיימר רציני, אבל כן אשמח לכרטיס שיתמוך ברוב המשחקים או לפחות שתהיה אפשרות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by catsmonster,

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yoni11,

מה ההבדל בניהם ?במחיר זה 700 שקל ככה ש.. (ה2OE יקר ב700 שקל מהOC), איך QSYS? המחשבים נמצאים רק אצלהם חוץ מהOE שנמצא גם באייבורי , הOC עולה 6200 הOE עולה 6900. איך המחשב בכללי?יספיק לגיימינג כבד? כמו COD BLACK OPS II /GHOSTS ,BATTLEFIELD 4 .... אם אני רוצה לשחק דרך הטלווזיה אני יראה טוב? טלווזיה פלזמה של פנסוניק 46 אינץ ,זה יהיה על כל המסך או כמו סרט שזה כזה חתוך כזה. לכמה זמן הסוללה תספיק?(בערך?) תודה לעונים. אגב שכחתי לציין , בחנויות פה של QSYS וIVORY אומרים שהם באים עם 8 גיגה זיכרון ובאתר של MSI זה 12 אז מה הולך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by roipow,

מחפש מחשב לתכנות ולמשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13256 http://ksp.co.il/?uin=25651 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13191 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14302 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13439 בתקציב של עד 4.2 אני מעדיף..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנט לארכיטקטורה בתקציב של 5-6k (יש אפשרות למתוח את התקציב ב1000 ש"ח) המחשב צריך לשמש להרבה שנים ולכן אני מעדיף לרכוש מחשב יקר אמין וטוב מאשר להחליף מחשב כל שנתיים. דברים שחשובים במפרט: 1. כרטיס מסך לא OnBoard וטוב. 2. גודל מסך 13.3-14 אינץ (ללא מסך מגע). 4. עדיפות למחשב קל (נמצא על הגב כל היום). 3. יציאת USB3 אחת לפחות. 5. עדיפות למעבד מרובע ליבות (הרבה תוכנות שעובדות עם Multithreading) 6.יתרון - דיסק קשיח SSD 256GB (השאר יאוחסן על דיסק חיצוני) או שני כוננים (SSD128 + HDD320GB) 7.יתרון - תמיכה בתחנת עגינה (Docking Station). 8. יתרון - גם יציאת vga וגם יציאת HDMI. 9. לא מעוניין במחשבי Apple. כמובן שאם לדעתכם ישנם מחשבים שיותר מתאימי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך, אבל גם חריגה קטנה אפשרית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה ביתית כלומר אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD. מדי פעם עריכת סרטים ברמה בסיסית (MOVIEMAKER או PINNACLE). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש מחשב בסיסי ליישומים משרדיים ואינטרנט לזוג מבוגר (הורי חברתי). התקציב פחות חשוב, למרות שרצוי שלא יעבור את ה- 6000 ש"ח, כולל מסך ומדפסת טובה. יש לי שלוש שאלות: 1. הכי חשוב: האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף הדרוש לקניית מותג? האם באמת מותגים מציעים אמינות מוכחת גבוהה יותר מאשר מחשב מרשת גדולה (KSP, אייבורי וכד') עם חלקים טובים? האם חברות המותגים אכן מבצעות אופטימיזציה לחבילה לקבלת ביצועים טובים יותר? 2. האם כדאי להשקיע במדפסת לייזר צבעונית? הציעו לחברתי כזו של XEROX ב-700 ש"ח, כשהטענה היא לעלויות הדפסה נמוכות בהרבה מבהזרקת דיו, 10 אגורות לעומת 20-30 אגורות לדף בדיו. 3. האם ישנם יתרונות למסך TFT/LCD על פני מסך CRT רגיל, מלבד כמובן האסתטיקה והחיסכון במקום? חשובה לי מאד ג…

22. היי, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, שוטטתי כאן באתר וחקרתי קצת באינטרנט אבל אני עדיין לא בקיא מספיק אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מתלבט בנוגע למעבד שכדאי לי לכוון אליו, אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים, ואני חושש מלפטופ שלא יעמוד בעומס כי אני משתמש שצריך מחשב חזק מהממוצע. אני מכוון, כמובן, למעבדי הדור ה8 של אינטל, ומתלבט בין הסדרות השונות. בהתחלה חשבתי ללכת על סדרת הH, בגלל 6 הליבות של הi7, אבל במחשבה שנייה אני תוהה אם מעבדי סדרת הU (ה8550/8650) הם מספיק חזקים בימינו שלא אצטרך לדאוג מלחנוק את הCPU. על כף המאזניים יש את חיי הסוללה והמחיר, שהם החסרונות של סדרת הH. והטופס: 1. תקציב: 4000, חריגה מקסימלית: 1000 2. שימושי המחשב: תכנות, שימוש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני צריך שהוא יריץ חלק 720p ו 1080p ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות ומסך FULL HD. מבקש עזרה ממי שבאמת מבין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Liquid,

CPU: AMD Athlon XP 2600+ 612 NIS. Motherboard: Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 482 NIS Memory: TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR - 596 NIS Hard Disc: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 495 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB - 1,969 NIS CD: CD Lite on x 52 Retail - 117 NIS Burner: LITE ON 52X32X52 RETAIL - 252 NIS Case: ENERMAX FS 710 350Watt - 681 NIS Screen: MAG 786PF 17 754 NIS O/S: Windows XP Home Edition Hebrew Oem - 543 NIS Other: הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה - 208 NIS ------------------------------------------------------------------------------------------------ מה שניתן כאן אפילו חרג מהתקציב, אז אם אפשר …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by BarK1996,

אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בחומרה על הבדלי ביצועים מינימלים.. כדאי לא ? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 4500 ש,ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה של GTA 5 ובטלפילד, כמובן עבודה משרדית וסרטים, אך הכי חשוב לי, אני רוצה להתחיל ללמוד עריכת וידאו ופוטושפ, לכן אני רוצה מחשב שאוכל להשתמש בו בסוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס... ופוטושופ .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שצייניתי תוכנות עריכה, מממ אולי באופן תדיר+ ? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים