עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SHAKED286,

איך המפרט אנ יצריך מעבד כזה כי זה מחשב למשוה כמ ו4.5 שנים אז שהיה משהו חזק יחסית וכרטיס סמך אנ יישדרג

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום . המחשב מיועד ל OC , משחקים די כבדים , הרבה קבצי HD , והרבה הורדות . הייתי מעוניין שהמחשב ישמש גם כ HTPC , עם יכולת הקלטה מהלטויזיה , אני אל מבין בזה ממש , הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה והקלטה , אם מישהו יוכל להסביר לי הייה נחמד המסך שלי : DELL 2007WFP . מפרט ראשון : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail - $227.00 ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail - $179.99 EVGA 768-P2-N831-AR GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail - 559$ Seagate Barracuda 7200.10 (Perpendicular Recording) ST3250620AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM X2 - $139.98 CO…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב שניתי כותרת והודעה. אני חושב שעכשו זה אינפרומטיבי יותר. שיקולים שלי: 1)מוכרח כרטיס קול - בהחלט דבר שאני רוצה איכותי במחשב. 2)לא צריך הרבה נפח לHD, אם כי רצוי מהירות גבוהה 3)OC קליל, משהו כמו נניח לעלות FSB קצת ודברים כאלו, ואם זאת מעדיף לשמור על קירור חזק 4)שקט - שיהיה לא שקט ברמה של איזה 10 דצבילים בקושי, אבל מצד שני לא רוצה איזה משהו רועש סביב ה40 אפילו, מעדיף משהו שקט יחסית שאוכל נניח לשמוע מוסיקה בשקט ועדיין לא לשמוע רעש המפריע מן המחשב. 5)יופי - לא ממש חשוב לי, לא אוהב את כול הקטע של מודים וכו', מעדיף פרקטיות מאשר יופי. 6)מעדיף מעבדים וכו' מהדור החדש, כלומר נניח מעבד Q9450, וכרטיס מסך גם מעדיף נניח את ה9800GTX מאשר את ה8800GTS וכו' (גם אם יוצא שמשלמים פה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, שמי מייק וכמו שאתה רואים אני חדש פה ומקווה להשתלב פה בקהילה. אז נעבור לעניינים, הנה המפרט: לפני כן אני כבר מבקש ממכם, ממש מבקש שבבקשה תענו בסדר של מספרי השאלות שאני אשאל כדי שאני אוכל להבין הכל. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (2.44 GHz) 4MB Cache L2. משחה טרמית: MX-1 גוף קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120 לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe. כרטיס זיכרון: G.Skill, DDR 2, PC6400, 2GB (2X1GB) Dual Channel, 800 MHz, 4-4-4-12. דיסק קשיח: 2 דיסקים קשיחים של 250 ג'יגה בייט, S-ATA 2, All RAID, 7200RPM, 16MB Cache. כרטיס מסך: Radeon X1950XTX, 512MB, GDDR4, VIVO, DVI. [בקרוב מערך CrossFire] מארז: P180 Aluminium כסוף. ספק כוח: FSP EPSILON 600W אוקיי אז עכשיו להערות…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ac1240,

1. מה התקציב? 5000 שקל עדיין לא יודע אם זה במזומן? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים כגון CRYSIS וכל המשחקים שעתידיים לצאת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:רק רמקולים וחשבתי על LOGITECH X230 שזה מה שיש לי כרגע וזה דיי נחמד אלא אם כן יש באותו המחיר רמקולים טובים יותר . יש להם מסך דק של המסך הוא viewsonic 19 va703m 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני חושב שכדאי אינטל לא ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור מן הסתם כן כי אני לא רוצה שיהיה התחממות יתר של המחשב ואז הוא יקרוס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב במעבדה 9.…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, מצורף מפרט למחשב במחיר 7190 שח. מעוניין בחוות דעת ותיקון אם יש צורך התקציב שלי הוא עד7500 שח, עדיף כמובן זול יותר, אך ניתן גם לחרוג אם זה שדרוג חומרה משמעותי. השאיפה היא שלא לחרוג שימושי המחשב: גרפיקה- פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ד. תוכנות תלת מימד כמו 3DSMAX rhinoceros, sketchup רזולוציה שיש לחבר 1920X1080. מתכוון לחבר גם מסך נוסף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס 8. אין עדיפות לחנות ספציפית 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן 10. חשוב שניתן יהיה לשדרג…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3.5-4K יש אפשרות לחריגה של כמה מאות בודדים אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מקלדת ומסך-מעדיף 4K אבל אפשר להצטמצם גם ל-2 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WIN 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנ…

8. יש לי צורך בנייד למטלות כבדות - Visual studio, Matlab, ועוד דברים כבדים שרצים ברקע. אני צריך לפחות 32 גיגה ראם, מעבד לפחות I7, ויש לי צורך הכרחי בכרטיס של NVIDIA כי אני צריך תהליכי CUDA. תקציב - עד 7000 ש"ח, גודל רצוי 13 או 14 אבל אם אין ברירה 15.6, וחשוב לי שתהיה ניראות טובה כי אני במגע מתמיד עם לקוחות. תודה רבה לעוזרים היקרים!

9. שלום לכולם, אני נמצא כעת לפני קניה של נתב אלחוטי וחשבתי על תקן 802.11N. יש ברשותי את הנייד Lenovo SL510, בדקתי באינטרנט ששמתי לב שהוא תומך בתקן N כDraft - למה בדיוק הכוונה ? בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by assafrubin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות, הרצת כמה IDEs במקביל, הרצת 2-3 VMs, אמולטורים למובייל, תכני HD, סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, RubyMine בעיקר, אבל כמו שציינתי למעלה, אמולטורים שונים ונגני מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Evyatar1620,

היי אני כרגע מתלבט בין נייח לנייד, המחשב צריך להריץ כל משחק אפשרי בהגדרות בינוניות-גבוהות יותר לכיוון הגבוהות (לא אולטרא). לא מפריע לי המשקל של המחשב וגודל המסך מעדיף 15 אינץ אבל לא חקוק באבן. האם אני יכול למצוא מחשב כזה שעולה בסביבות ה10 אלף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nimesh,

ראשית כל שלום, שמי יובל ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש הכולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים באופן כמעט בלעדי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט זקוק למסך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קשה לי להיות ספציפי, הטעם שלי משתנה באופן תדיר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי מלא. …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב המחשב יהיה לרוב לשימוש כבד של אינטרנט והורדות עריכת וכתיבת מוזיקה ושימוש בתוכנות כגון CUBASE SX3 ו REASON 3 במקביל (המון משאבי מערכת!!!!!) שימוש כללי בתוכנות OFFICE אני לא גיימר, אבל אשמח ליהנות מכרטיס מסך שיעשה את העבודה במידה וארצה לשחק במשחק קליל, וגם בגלל שאני לא מעוניין בכרטיס SHARED כדי שלא יזלול לי זיכרון מהזכרון הכללי - אני ממש זקוק לזכרון RAM שלי במלוא התפוקה. לא מתכנן לעשות OC ללא מסך ללא כונן DVD (כבר יש לי, אני אתקין בחדש) ללא מערכת הפעלה ללא אביזרים\הקפי וכל הנלווים המיותרים... :-) המפרט: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 זכרון פנימי - 2GB לקנות 2 כרטיסים: KINGSTON DDR2 1024MB 667MHZ CL5 - או ש…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DevStartUp,

Inter I7-14700 Tray no fan up to 5.4Ghz 20 cores UHD 770 Gigabyte B760M DS3H AX DDR5 Micro-ATX WIF16 LGA1700 Corsair Vengeance DDR5 32GB 5200MHZ 2X16 C40 KIT Cooler Master Hyper 212 Black edition WD Blue SN580 1TB Nvme Gen4 2280 up to 4159MB/s Antec P5 2xUSB3.0 Sound Dampening Panet White active PFC+ Coder Master ELITE NEX White 600 230V 80 windows 11 תקציב 5K יש מקום לשיפורים ? מחשב לפיתוח . אשמח לחוות דעת.

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש״ח לא חייבים להשתמש בכל ומה שישאר מהתקציב יצא לשדרוג מסכים וציוד הקפי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk 2077, baldur's gate 3, alan wake 2 ובכללי משחקי AAA. linux ב dual boot כלומר עדיף לבדוק שהחומרה לא ידועה בלעשות בעייות, אם זה עוזר אני יתקין עליו debain או ubuntu. בנוסף המחשב ישמש לתכנות deep learning אבל את העבודה העיקרית אני לא יריץ עליו. בנוסף מינימום של 32GB RAM. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

16. http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Call Of Duty 6 mw2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Pentium 4 2.8GHZ ASUS P4P800 Deluxe Maxtor 120GB SATA Sapphire Radeon 9600XT 2xKingston BGA 256mb each Supertalent full tower כל זה במשהו כמו 5500, מKSP. דעתכם בנושא? תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moni147,

1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר,סרטים ופייסבוק ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות וקצת מעל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, המחשב שלי גוסס והלך לי כרטיס המסך, ככה שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי איזה ארבע שנים של סחיבה. הנקודות החשובות לי במחשב: - שהמשחקים שיש בשוק כרגע יעבדו סבבה, לא צריך הגדרות מטורפות וכאלה. התקווה היא שגם עוד שלוש שנים משחקים עדיין ירוצו על המחשב (גם עם הגדרות באסה) - אני הולך להריץ עליו כנראה windows XP ואולי לינוקס כלשהו, אבל עדיף שתהיה אפשרות להריץ vista, שיהיה.. - שהמחשב יהיה אמין - ברור שהוא יהיה אמין, אבל מה שזה אומר מבחינתי זה לקנות חומרה סטנדרטית שכולם קונים, וידוע שבדרך כלל אין בעיות איתה. אני אומר את זה בגלל ניסיון רע עם חומרה שנחשבה high-end ועשתה לי צרות... בקשר לחומרה: - יש לי כבר הרדיסק 250 ג'יגה וצורב DVD מהמחשב הקודם. - חלק אומרים לי שכדאי לקנו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by newcomp12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4k. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ToyMan,

תודה לכל מי שעזר.. האשכול לא רלוונטי יותר פתחתי חדש אחרי שהתאפשר לא לקנות כונן דיסקים וכונן קשיח

24. שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tigerpaw,

שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי כבר מארז, ספק והארדיסק רגיל. תודה מראש! 1. תקציב מקסימאלי: 3500 ב. אפשר לחרוג קצת. 2. משחקים: (WITCHER 3, ASSASINS CREED לדורותיו, וכו'). ב. רזולוציה מקיסמלאית FULL HD, מסך טלויזיה 42" ומסך נוסף של 32" 3.אין צורך בציוד היקפי. 4. יש מארז FULL TOWER ANTER 300, יש HD, אבל אם נכנס בתקציב SSD אז רוצה להוסיף, יש ספק 750W ZALMAN 5. שקט לא חשוב לי בכלל. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. איזור מגורים - פתח תקווה או ראשון 9. אקנה את המחשב ברגע שאקבל מפרט. 10. כרטיס מסך צריך לפחות שתי יציאות (בשביל שני מסכים). 11. מעדיף לשמור על אופק שדרוג.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.