עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nirsk1,

אני צריך מחשב לתכנות וקיבלתי את המפרט הזה: לוח: intel andrews lake b65 מעבד: intel i7 2600k זיכרון: 4gtb*2 ddr3 1333 דיסק קשיח: seagate 1TB sata 3 מארז: antec df 85 ספק: antec 750w צורב: של סמסונג SATA במחיר של 4640 שח (לא כולל כרטיס מסך) שאלה : האם המפרט טוב בשביל כותב תוכנות, והאם המחיר הוגן? נ.ב התקציב הכללי נא בין 5000 ל6000

2. Started by iGuy,

מעניינים? אני מחפש מחשב לאחותי עם מסך דק לשימוש נטו לאינטרנט,אופיס ושיחזיק איזה 3 שנים. אין צורך בציוד הקיפי חוץ ממסך. תקציב עד 2000 שקל ורצוי שיהיה מ sky pc אם אפשר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by taninanak,

שלום לפורום, אחרי סיבוב תצוגות ואכזבה מה UX31 (מקלדת ומשטח מגע) ו- NP900X3A (ביקורות על ה WIRELESS, בדגש על ה-LESS..), החלטתי ללכת על ה- ASUS U36SD. בגלל פער המחיר הקטן בין המחיר ב US לפה ( פער המחיר =כפל מע"מ במכס.. ), החלטתי לוותר על ייבוא ולקנות בארץ. החסרון היחיד שלא מצאתי אותו באף מקום בתצוגה (ראיתי רק את ה U31). שאלות לפני קנייה- 1. המחיר הכי זול המצאתי ב ZAP זה 4,544 שקל. יש למישהו המלצה למקום יותר זול? אם לשלם במזומן עוזר, אז אין בעייה.. 2. אני מתלבט בין הלבן לשחור-מישהו ראה בלייב את הלבן ויכול לחוות דעה? 3. שדרוג זכרון ל-8 ג'יגה ב 300 שקל, שווה? 4. יש פער של 400 ש"ח בין הדגם עם 750GB/7200RPM לבין הדגם עם 160 GD SSD. שווה את ההשקעה הנוספת? תודה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ולתכני HD, מעוניין להריץ משחקים באיכות מעולה ורזולוציה 1920X1080. יש לי מפרט ואני מעוניין להתייעץ לפני קניה, אשמח לשמוע הצעות לשיפור וחוות דעת, תודה . מעבד: i5 2500 לוח אם: Asus P8H67-M Pro זכרון: Kingston 4GBx2 DDR3 1333 מארז: Thermaltake V3 צורב די וי די פשוט כרטיס מסך S6851GD5H Sapphire 6850 1GB GDDR5 PC-E HDMI ספק TR2 RX 550W דיסק קשיח WD 500GB SATA3 ההצעה היא 3,919. שוב אשמח לשמוע הצעות לשיפור, בעיקר לגבי כרטיס המסך כי אני לא סגור עליו. אם יש מקום לחסוך ולשמור על ביצועים או לשפר ביצועים במחיר דומה זה יעזור.... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by redead,

אני מחפש מחשב 13.3-14 אינץ' אלה הדגמים ששמתי להם אליהם אשמח לקבל המלצות - ‎Lenovo IdeaPad Z370 M5653IV - ‎Samsung 300V3A-A06IL - Asus K43E-VX452V בגדול מה ההבדלים בין כרטיס מסך ‎Intel® HD Graphics 3000 לבין (NVIDIA® GeForce® 410M, (1GB Dedicated

7. שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AmL1,

בוקר טוב לכולם, אני מחפש מחשב שהמטרה שלו היא הצגת סרטונים ומצגות על 2 מסכי LCD 32 וגם על מסך 21 שיהיה אפשר לעבוד,אין בעיה לשים סוויצ' שיחליף בין מסך עבודה למסכי הצגה. אני צריך רק מחשב בלי ציוד הקפי בכלל. התקציב הוא באיזור ה 2500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by djz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by wisha,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed ועוד שוטרים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. המחשב הוא לאיש עסקים שנוסע לחו"ל כמה פעמים בשנה. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סקייפ, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? עד 13'' * משקל רצוי? כמה שיותר קל. לא צריך בהגזמה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. מכיוון שהמחשב משמש בנסיעות. 6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף עם. * כונן Bluray? ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיף 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רק שיהיה עסקי.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג HP G7070EJ. שהדיסק הקשיח שלו שבק חיים. השאלה היא, האם ניתן לקנות דיסק קשיח 2.5 פשוט ולעשות את ההחלפה לבד. או שזה יותר מסובך ממחשב נייח ורק טכנאי יהיה מסוגל לעשות זאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by liav123,

היי, אני צריך את עזרתכם. חבר הרכיב לי מפרט (2500 שקל), אני מתכנן להשתמש בו למוזיקה, סרטים, משחקים בעיקר (גיימינג קל, לא כבד!), אינטרנט וכל השימושים האחרים במחשב... אני צריך חוות דעת על המפרט הבא (אני קונה מ-TMS) : http://tms.co.il/preview/spec/cvu28ktz תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Ghost93,

שלום, מבקש מפרט למשחקי מחשב לחבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft II, FIFA, PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' רגיל, 4:3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

16. טוב אז אני קונה היום מחשב נייד סוף סוף.. הנייד יהיה רק לבית..ובעיקר לסרטים פיפא/פרו (אגב גם בזה יש לי התלבטות) אני לא הולך לשחק עוד משחקים רק מה שהזכרתי קודם. אז ככה לדעתי אסוס חברה טובה מאוד, אני ממש אוהב את הניידים שלהם. וגם את האחריות(3 שנים). אני קונה היום את אחד מהמחשביםם האלו. אתם תחליטו: ASUS K53SJ (קיבל ביקורות טובות באתר wisebuy) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode=795 הביקורת עליו - http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=790177&cid=1922 ASUS X54HY לא מצאתי ביקורות באינטרנט לכן זה דיי הימור קל. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= שתיהם דומים מאוד ולכן אתם תחליטו איזה דגם אני יקנה..…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, מישהו המליץ על המפרט הבא הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו בעיקרון לא התכוונתי לעבור את ה4500 למחשב. המחשב מיועד למשחקים ותכנות אשמח לביקורת/ הצעת שיפור. תודה דורון מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus , יחידות 1 ₪152 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT Phantom Black שחור - מחיר ברכישת מערכת מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪589 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3320 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות …

18. אהלן, אני עומד לקנות מחשב נייד של ASUS עם כרטיס קול on board: EAX Advanced HD 5.0. האם מישהו יודע אם יש התאמה או בעיה בין הכרטיס הנ"ל ובין AVID media composer 5? תודה,

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by kutomer,

ערב טוב, אני צריך עזרה בבניית שני מפרטים למחשבים - האחד עבור ילד בן 10, כשהשימוש העיקרי בו הוא משחקים והשני עבור עבודה משרדית. המפרט הראשון - מחשב משחקים: 1. תקציב המחשב - 3500 שקלים, עם אפשרות לחסוך כמובן. 2. המחשב מיועד עבור ילד בן 10, השימוש העיקרי שלו הוא משחקים, מכיוון שאני קונה גם מסך, אז אין רזולוציה דרושה. בקשר לסוגי המשחקים, אין דוגמאות ספציפיות פשוט מה שמתאים לילד בגיל הזה. 3. יש צורך בציוד היקפי - עכבר + מקלדת + מסך. 4. אין רכיבים שאין צורך לכלול. 5. עדיפות למחשב כמה שיותר שקט, אך לא להפריז בנושא (הייתי מגדיר 4-5 בחשיבות לשקט) 6. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג למחשב. 7. אין צורך בשום תוכנה (גם לא מערכת הפעלה). 8. אני גר בראשון, אם יש הבדלים משמעותים במחי…

20. Started by dovik,

המטרה- משחקים לא יותר מדי כבדים,תוכנות די כבדות, הורדות,גלישה.. אולי שכחתי משהו,או לחילופין, הוספתי משהו מיותר,ובכלל, מבקש תגובות לגבי המערכת כולה ביחס למטרה שהצבתי. ניתן לשנות מפרט,אך בתחום מחירים עד 5000 ₪. תודה. רצ"ב המפרט. [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2300 : CORE I5, S1155, 2.8Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אחריות : אסטרוניקס/חיון. מחיר: ₪908 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-X58-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪119 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE GTX550TI 1024…

21. Started by doker,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד הקיפי 4. ה…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על ההדגשים שאני צריכה להתעקש עליהם. המחשב צריך להריץ את כל התוכנות הרלוונטיות: אילוסטרייטור פוטושופ ואינדיזיין וכן פלאש ביחד בלי להתאמץ יותר מידי אבקש גם מידע על כרטיס מסך אם צריך ואיזה כמובן שאם אפשר לקבל הכל בלי לנצל את כל התקציב - עדיף אני מדברת על מחשב בלי מסך. תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by itai_biren,

אני סטודנט למדעי המחשב וברצוני לקנות לפטופ קל אמין נוח ומספיק חזק לתכנות של אוניברסיטה. חשבתי הרבה על העניין. ואני עומד לפני קניית LENOVO THINKPAD EDGE E320 האם הוא מומלץ? הוא ימלא את הצרכים שלי כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. שלום, אני שוקל קניית מחשב לעריכת וידאו והפנו אותי למחשב הזה: http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=6&subcat=272∏=3321&page=1&psize=30 למחשב זה אני אוסיף כרטיס מסך ודיסק נוסף של 1T יתרון: מחשב מחברה ידועה, מורכב, אמין, חוסך בלאגן של חיבור מספקים שונים ונפילה בפינות, אחריות מעולה חיסרון: מחיר, ערכת שבבים(?), מה אתם אומרים? מה הייתם עושים? אל תציעו לי כרגע מפרט למחשב מלא, אם אחליט לנטוש את הדרך הזו אפתח פוסט חדש, תודה בברכה, יהודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב תחליף נייח לסטודנטית. המשקל לא משמעותי, גודל המסך צריך להיות 15.6 וצפונה. שימושים לא כבדים מידיי לכן לדעתי I3 מהסדרה החדשה מספיק+ 4 או 6 ג'יגה RAM. לי חשוב מאוד נושא האמינות והאחריות לשלוש שנים, כמו גם בנייה איכותית. לה חשוב מאוד עיצוב המחשב והיא מעדיפה מחשב בצבע לבן או שחור. כמובן שבמידה ותהיה הצעה לצבע אחר, היא גם תישקל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, בעיקר תוכנות אופיס, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 15.6 עד 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכ…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.