ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע sony vaio vgn-fe660g עם 1GB זכרון. במפרט הטכני שלו (http://www.docs.sony.com/release/specs/VGNFE660G_mksp.pdf) כתוב שהוא תומך עד 2GB ושהמהירות של מה שיש לי זה 533. 1. האם יש אפשרות להרחיב ליותר מ2GB? אולי עם איזה עדכון ביוס? 2. האם אני יכול לקחת כל סטיק DDR2? כי אני לא מוצא יותר מדי זכרונות של 533, אלא בעיקר 667 או 800. יש בעיה להתקין 800 נגיד?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלוב רב, לשימושי סטודנט בלבד, ניידות מקסימלית וניגון חלק של HD על איזה מחשב הייתם ממליצים? האופציות שחשבתי עליהן, אך לא ידוע לי מה זמן הסוללה שלהן: 1. SONY NS140E T5800 2. DELL 1537 T3200 3. LG R410 T3400 כיום ניתן גם להשיג את ה-SL400 בערך באותו התקציב, האם יש לו עדיפות על המתחרים שציינתי? לא ניתן למצוא עליו REVIEW בקונפיגורציה הבסיסית כפי שהיא נמכרת בארץ.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא בתקציב של עד 4000 ש"ח, מישהו יכול להציע שיפורים??? 1 Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 1,156 ש"ח 1 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 854 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 265 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 612 ש"ח 1 Connect3D 9100 128Mb DDR Bulk 599 ש"ח 1 Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK 375 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקרון כרגע לא יכול טופס אבל אני אציין פרטים חשובים: התקציב שלנו הוא בערך עד 1000 ש"ח, המחשב הוא לאחי והוא בעקרון מצפה לשחק בו משחקים חדשים.. אני יודע שאין יותר מדי מה לצפות במחיר כזה אבל כרגע הוא עם נייד צולע. יש לנו מסך למחשב, אבל השאלה אם מחשב חדש יהיה מומלץ? למשל משהו כמו זה: http://www.tms.co.il/product/14343 זה מחיר לא רע, ויש לי גם לחבר למחשב שנקנה כרטיס מסך GT430, זה הכרטיס הקודם שלי ואני יודע שהוא לא חזק אבל יריץ את המשחקים של היום בצורה סבירה כזאת.. מה דעתכם? כדאי? אנחנו גם קונים בתשלומים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש ברשותי מחשב נייד מסוג fujitsu lifebook דגם s-4510 הנה לינק למחשב http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/lifebook/SSeries/S4510.html אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי אבל אני לא יודע מה יתאים לו אני ישמח עם תעזרו לי תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
CPU - AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12- 1425.15 ¤ Motherboard - Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) - 615.04 ¤ Memory - OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory 585.75 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 490.51 ¤ Video Card - Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail - 1183.21 ¤ Floppy - Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive - 51.78 ¤ CD/DVD-ROM - DVD-ROM Liteon 16/48 Retail 210.87 ¤ CD-RW Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW228.44 ¤ Case Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included) 359.97¤ Power Supply T…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר לתכנות, שימוש ביתי - office, internet, קצת משחקים לא כבדים במיוחד. ללא מסך, אך עם כל הציוד ההיקפי - כולל צורב וDVD. אשמח לקבל גם המלצות לחנויות זולות וטובות. כאמור בסכום הינו 3000-3500 ולא יותר. אשמח לקבל מפרטים מבוססים intel וגם amd
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד, עקרונית אני לא מוגבל בתקציב אבל אני לא רוצה גם להוציא הרבה כסף על פיל לבן אז החלטתי על 3000 ש"ח, ההתלבטות היא כזאת: המחשב יהיה לכל סוגי השימושים שיש אבל כל מחשב מספיק לי לשאר השימושים, משחקים הם הצרכן הרציני של חומרה שיש לחשוב עליו. אני בדר"כ לא משחק במשחקים חדשים ועם דרישות חזקות אבל לפעמים כן יוצא לי לשחק באחד כזה וכשזה יוצא, אני לא ממש חייב את ההגדרות הגרפיות הכי טובות, אני יכול להסתפק בהגדרות בינוניות ומטה. אם בכל זאת נראה לכם שהתקציב לא יספיק אני אגדיל אותו. אז הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? הכל מכל וכל אבל יש להתחשב רק במשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, אין חשיבות לגימור אם כי הסיכוי שהמחשב יהי…
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות סטיק נוסף של 2 GB למחשב הנייד שלי. Dell E6400. מחפש המלצה על זכרון מתאים ומקום לקנות אותו. תודה
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד שיהיה: 13.3 אינץ קל (2 קילו זה הגג שבגג, עדיף פחות מ-1.8 ) עם CORE 2 DUO עם 2 גיגה זיכרון לפחות הארד דיסק 160 גיגה ומעלה צריך גם שיהיה בו WIFI (כדאי להשקיע במחשב עם תקן N? זה הולך לתפוס חזק? שווה את המחיר?) שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (לא מבין כל כך בזמני סוללה במחשבים ניידים בכלל, ובכאלה קטנים חזקים במיוחד לא מבין) כונן דיסקים הבנתי לפי מה שחיפשתי באינטרנט שכמעט ואין במחשבים כאלה כונן, אבל אם יש אז שיהיה לפחות צורב DVD מחפש כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף אין לי עדיין תקציב מוגדר, ויש מצב שאני יביא אותו מארה"ב, אז אם יש משהו שם טוב ויחסית זול אז גם תופס תודה לעוזרים, בר
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני מתנצל אם האשכול יצא קצת לא מסודר, אני כותב הכל דרך סמארטפון. אז לאחותי נהרס הנייד והיא צריכה אחד חדש, לבנתיים מצאתי כמה אופציות שאותם אדביק בסוף ההודעה. הנה הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל זה לא ממש משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיריץ לי משחקי ספורט וגם פה ושם משחקים כבדים באיכות טובה וגם שירוץ מהר בכללי ולא ייתקע. חבר שלי הרכיב לי בKSP את המפרט הבא: http://www.zix.co.il/images/z-961280513.JPG ורציתי לדעת אם הוא יענה על הדרישות שלי ואם יש תנאים לשיפור?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קראתי כל מיני דעות לגבי איזה הספק נדרש כיום למחשב ביצועיסט, ואני מנסה לברר האם ספק איכותי (antec, enermax, etc) של 380W יספיק למפרט הנ"ל, או שאולי זה לא מספיק חזק ואני צריך לעלות לכיוון 430W, המפרט הוא: A64 +3200 /2000 @ 2500 OCZ PLATINUM SERIES 2X512 PC3200 OVERCLOCKED ATI R9800 TO BE REPLACED IN 1 YEAR WITH 6800 SERIAL ATA HD X 2 DVD/RW DVD מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המחשב נוכחי : מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz לוח אם - GIGABYTE GA-P45-DS3 זכרונות - G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK כרטיס גרפי - HD4870 1G DDR5 צורב - SAMSUNG DVDRW X22 SHS223 כונן קשיח - SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA 2 מארז - COOLER MASTER CENTURION RC-590 ספק כוח - COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER 212 החלטתי עכשיו לקנות מחשב חדש,ואת הנוכחי למכור (למתעניינים פורסם כבר פה בפורום יד 2) אני רוצה שהמחשב החדש יהיה מבוסס לערך: Intel Sandy Bridge Core i7 3.4GHz , מוכן להתפשר גם על i5 ATI Radeon 6970 זכרונות 8/4 ג'גה DDR3 1600 ולוח אם שמתאים לרכיבים הנ"ל. OC למעבד פחות חשוב כי עיקר המחשב למשחקים,מקסימום OC בינוני . במידה ולא אמכור …
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התקציב הוא קטן עד ל3000 ש"ח [אפשר לחרוג אבל בטיפה!! כמובן רק אם יש צורך] עכשיו המחשב מיועד לכל מיני..אני בעיקר באינטרנט מוריד דברים גולש שומע שירים ולפעמים אני משחק שיוצאים משחקים שאני אוהב לדוגמא FIFA NFSPU2 NBA קאונטר סטרייק חשוב לי מחשב חזק שלא ייתקע כל פעם שאני פותח את הוינאמפ או כל דבר אחר... שיחזיק די הרבה זמן אני צריך רק את המחשב עצמו בלי שום ציוד הקפי [כמובן שכונן וכו..] מעבד מועדף AMD 64 זהו תבנו לי משהו טוב בתקציב הזה
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עוד שלושה חודשיים אני קונה מחשב חדש יהיה בו את ה ATI X1900 XTX 512MB PCI-E בפנדה הוא עולה 4300 שקל כמה אתם חושבים שהוא יעלה בKSP עוד שלוש חודשיים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אולטראבוק שקניתי לפני 3 שנים UX31A של אסוס. בזמן האחרון הסוללה שלו כבר התחילה די לזייף והיא נגמרת ממש מהר. היות ולא היה איזה שינוי מדהים בעולם הלפטופים שנים האחרונות והמשקל של האולטראבוק ממש נוח לי, החלטתי שבמקום לקנות לי לפטופ חדש אני פשוט אחליף לזה סוללה ואנסה לשדרג אותו במידת האפשר. ממה שכתוב באתר של אסוס, הזיכרון באמת מולחם ללוח, ניסיתי לבדוק באמצעות CPU-Z אם ה-4 ג'יגה יושבים בחריץ אחד ובכלל כמה חריצים יש לי (הייתי רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה) ממה שאני רואה תחת SPD הכל ריק. אין מידה על אף אחד מחריצי הזיכרון. מצד שני, תחת memory אני רואה שכתוב Channel# Dual. יש סיכוי שיש לי עוד חריץ? ועוד שאלה קטנה, יש לי כיום מעבד i5 3317U, יש אפשרות לשדרג את המעבד ל i-…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Mother.Board: DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 DDR: DDRII 667 1GB Twinmos GFX CARD: Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E PSU: Thermaltake Silent Purepower TWV480w (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4503) CASE: Sunbeam Samurai SILVER (http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/samurai.htm) איך?הצעות?תגובות?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה מה יש לי. דרושים לי לוח אם וספק חדשים. עד 2000 שח עדיף אלא אם יש יתרון משמעותי עד 1200שח אני רוצה לוח שיתמוך במעבד שלי מצד אחד ויאפשר לי מצד שני לשדרג בעוד שנתיים שלוש למעבד רב עוצמה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שאני צריך זה לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, יש תקציב גג 2000 ש"ח אם יצא פחות יותר טוב מחשב למשתמש בינוני, אינטרנט, משחקים(ילד בן 8-לא צריך כרטיס גראפי מפוצץ) עדיף לא לגלוש מהתקציב בגלל שצריך עוד לקנות מסך בנוסף לזה.. ואם אפשר המלצה למסך LCD 17 אינץ'- במחיר של 1200-1300 ש"ח אם יש חיה כזאת. * את חלקי המחשב רצוי מאוד שיהיו מKSP, החנות קרובה לבית ואני חושב שמשם ארכוש.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל ייעוץ לרכישת מחשב ביתי. אני מעוניין במחשב איכותי וטוב שישרת אותי זמן רב, ולא יגביל אותי בצורה כלשהי. אשמח אם תציינו באופן כללי אם המפרט המוצע מוגבל בצורה כלשהי (דהיינו - אם יש בו חסרונות). להלן הפרטים: 1. מה התקציב? עד 5,000. ניתן לחרוג במעט מהתקציב אם יש צורך. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים וקצת פוטושופ. אציין שהעבודה המשרדית כוללת בעיקר עבודה מול תוכנות כגון Visual Studio, sql, ותוכנות דומות. מדי פעם אני מריץ מכונות וירטואליות באמצעות VMware. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין משהו ספציפי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש. מעדיף כמובן חברות עם ציוד איכ…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב: אופיס, מאטלאב, סרטים, עבודה עם הרבה חלונות ותוכנות במקביל. * גודל המסך: 14-16 * רזולוציית המסך עדיף FHD אבל ממש לא חובה ורצוי שיהיה מאט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי לא יותר מ2.5(המטרה היא לקחת אותו ללימודים בימים מסויימים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך עצה למחשב (מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) לא למשחקים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס, סרטים. בעצם הכל חוץ מתוכנות גרפיקה ומשחקים. חשוב מאד שהמחשב יתמוך ב VISTA באופן מלא. החלקים יכולים להיות מחנויות שונות. מעבד Core 2 Duo e6300 ומעלה לוח-אם שיתמוך ב- QUAD CORE וב-זכרונות 800Hz אפשרי ציפ עם גרפיקה מובנת כזאת שתתמוך בויסטה, כך מאוחר יותר אשדרג לכרטיס DX10. חשוב לי שהקירור על הלוח יהיה פאסיבי. ויש לי עדיפות ל Abit, מניסיון טוב איתם. עריכה: רצוי שיהיה חיבור IDE אחד על הלוח שאוכל לחבר את הארד-דיסק הישן ללא צורך בכרטיס. זכרונות ג'יגה DC רצוי מאד במהירות 800Hz ותזמונים נמוכים יחסית. כ.מסך כאמור אם יש פתרון מובנה שמתאים לויסטה אז אולי…
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-