עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kalda01,

האם יש יתרון ברור לדיסק פנימי מסוג SSD לעומת היברידי SSHD ? האם זה שווה תוספת 500 שקלים ברכישת מחשב נייד ?

2. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6500, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב - מיועד לגיימינג ושימוש יום יומי. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 1920 על 1080 (23"), מתוכנן גם 2560 על 1440 (27") בהמשך. רמת גרפיקה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - כן, אבל לא חובה. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) - קל - בינוני. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - ירושלים, מעדיף במרכז. 9. …

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA 5, Watch Dogs 2, Mafia 3 (אלו הכי כבדים שלי בינתיים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עפ"י Speccy אלו נתוני המסך שלי: Current Resolution 1600x900 pixels Work Resolution 1600x860 pixels State Enabled, Primary Monitor Width 1600 Monitor Height 900 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 60 H…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת, בסביבות 5000-5500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה: עריכה גראפית בתוכנות של אדובי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premier and after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי aaa כמו דום וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).108…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח מה לשים בו התקציב שלי זה 10000 שקל רציתי גם לעשות קירור מים לבד (עם צינורות ומשאבות ודברים), אפשר להשיג דברים לזה בארץ? דיברתי עם אנשים אחרים ושאלתי בפורומים אחרים והגעתי לדבר כזה i7 7700k (אני יעשה לו overclock) Gtx 1080ti founders edition 32gb vengeance rgb ram Asus maximus ix hero atx lga1151 250gb ssd 3Tb hdd Cooler Master MasterCase Maker 5 EVGA supernova 850w platinum זה טוב? צריך לשנות משהו? להכין קירור מים או לקנות אחד "מוכן"? אם לקנות קירור "מוכן", איזה? תודה

6. Started by סימה טל חן,

היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, אשמח בעזרה למפרט למחשב נייד לצורך מסחר בשוק ההון ותכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מסחר בשוק ההון,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).metatrader וכו' לשם פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

8. שלום חברים אז אני מתחיל עסק באינטרנט ו אני חייב מחשב חדש העסק שלי הולך לעסוק ב בפיתוח תוכנה אתרים תלת מימד ו גיימינג תקציב מקסימלי : 25000 הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD180XBCAEWOF - AMD - AMD RYZEN7 1800X - 8 Cores - 3.6Ghz Max Turbo Core Speed 4GHz - 95W TDP - Box Without Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 2534/2483 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 X370-XPOWER-GAMING-TITANIUM - MSI - X370 XPOWER GAMING TITANIUM With CPU Cooler CORE FROZR L - Socket AM4 - AMD X370 Chipset - 4x DDR4 up to 3200 MHz - 3 x PCIe 3.0 x16 slots - DisplayPort, HDMI video outp…

9. Started by SHRED,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Iv0ry,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' של דל חח או 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג מ 6000 (אשמח לקבל כמה אפשרויות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כשרת עבור הסטארטאפ שלי, בגדול מתכנן להתקין עליו Ubuntu Server / Windows Server, להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות במקביל (מספר בודד של מכונות לא משהו רציני), הוא הולך להריץ Task-ים להוריד ולאחסן data מהאינטרנט, להריץ שרת DB - MySQL ופוטנציאלית להוות גם שרת VPN לחיבור לרשת החברה מרחוק (בגדול צריך דגש על RAM גבוהה, מעבד חזק , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, יש צורך ב -2 חיבורי Ethernet (השרת הול…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מטרת המחשב לעיבוד תמונה (לייטרום & פוטושופ) ויצירת סרטונים (כולל 4K) וכן למשחקים שונים, רצוי בגרפיקה גבוהה כמובן. המחיר שהתקבל הינו בסביבות 16-17 אלף ש"ח. במידת הצורך אפשרי להגדיל התקציב. מספר שאלות: האם המפרט הבא הוא אופטימלי/תקין, האם כל החלקים יעבדו יחד? האם להישאר עם אינטל או להחליף את המעבד ולוח האם ל AMD: למשל 1700X/1800X ולוח של אסוס כגון PRIME X370-PRO ? האם שווה להמתין מספר שבועות להגעת i9 (לבחור בו ובסוקט החדש או להורדת מחירים שאולי תהיה) ? המחשב מיועד לתקופה ארוכה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eitany245,

אחרי הרבה מחקרים,המלצות וביקורות של רכיבים שונים הכנתי לי מפרט שאני רוצה לקנות ואני רוצה שתתנו לי חוות דעת על המפרט. אלה הדרישות שלי למפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני חלק מקבוצת מחקר שכרגע רוצה לקנות מחשב שיהווה שרת לטובת לימוד רשתות בתחום של computer vision. רוב הקוד ירוץ בעיקר על GPU ולכן אנחנו זקוקים ל כרטיסים חזקים ועם הרבה זיכרון. כמו כן, זהו שרת שיעבדו עליו עד 2-3 אנשים במקביל. כרגע זה המפרט שאנחנו חושבים לקנות (התקציב הוא 10 אלף דולר) : לוח אם: GIGABYTE GA-X99-UD4 מעבד: Intel® Core™ i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). Overclock up to 4.2 GHz. (8 x Cores, 16 Threads ). קירור למעבד: High end Heatpipe CPU cooler. 8 Heat Pipes זיכרון: 64GB (4 X 16GB) DDR4 2400MHz (יתכן שיהיה 128GB) מארז: Rack Mount 4U, 6 x 5.25 inch Drive Bays. ספק כוח: 1600W…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לשלם 4000 ש"ח כולל ציוד היקפי והרכבה, 4.5K זה הלימיט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפס חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביום יום: עריכת תמונות ווידאוים קצרים (HD) ועריכת מוזיקה (וגם שימוש בסיסי של הורדת שירים וגלישה באינטרנט) צריך שלמחשב תיהיה יכולת להחזיק תכנים ב HD ושהרינדור שלו יעבוד בקצב טוב גם עם הוספת אפקטים (דרך הפרימייר) או שילוב אפקטים דרך האפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DaniVegeta,

היי, אני צריך המלצה למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים (VR), עריכה גאפית ואנימציה תלת מימדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, מאיה, זיבראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX/Prepar3D - VR (FlyInside) Iracing/Assetto Corsa - VR Skyrim SE - VR (VorpX) with MODS Fallout 4 VR ומשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא מכיר כל כך משחקים, יחסית חדש בעסק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? >> עד 2,000 ש"ח עם רצון לפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? >> לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? >> לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? >> סטודנט, עבודה עם תוכנת ה Office, בנוסף עובד כגרפיקאי פרילאנסר, רצוי שיהיה סבבה לעבודה עם Adobe Photshop עדכני, צפייה בסרטים (HD עד כמה שאפשר......) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). >> כמו שאמרתי, Office באופן תדיר/כבד כסטודנט. אותו דבר לגבי Photoshop. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by e10hs,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת. אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש. אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים. אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה אין לי הגבלה של תקציב רכיבי המחשב שלי היום Intel Core i5 4670 3.4Ghz…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

שלום, יש לי בבית מחשב Mac G5 בא בימים שהחלטתי להפוך אותו ל-PC, התחלתי את פרויקט המודינג בהחלפת ספק הכח הייעודי של המק לספק כוח רגיל בנפח של 450W+80 Bronze, כל העבודה עם הספק כוח הייתה לא כל כך פשוטה ובגלל שזה הפרויקט הראשון שלי אני לא רוצה להתעסק (ולקנות) ספק חדש.. לכן אני מחפש את המפרט הכי חזק שאפשר להרכיב עם הספק כוח הנוכחי; אני צריך את עזרכתם במציאת הרכיבים הבאים: -מעבד (עדיפות לקבילייק) -לוח אם עם 4 סלוטים לראם -כרטיס מסך אם אפשר עם קירור אני כבר אסתדר -לא מתכוון לשחק על המחשב משחקים ב-8K אבל זה יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת, משהו בכיוון של משחקים מודרניים ב-1080P באיכות Med בערך -לא הולך לערוך עליו סירטונים אבל כן אשמח שיוכל להתמודד עם…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by keshet,

שלום, תכננתי לקנות במקור את המחשב של דל מדגם Dell XPS9360 https://www.amazon.com/Dell-XPS9360-5642SLV-PUS-Laptop-Graphics-Silver/dp/B06X9T246R/ref=sr_1_2?s=electronics&rps=1&ie=UTF8&qid=1499523311&sr=1-2&keywords=Dell+XPS9360&refinements=p_85%3A2470955011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011 אך אני נתקל בחוות דעות שונות על המחשב ובכאלו שחוו תקלות איתו. אשמח לשמוע ממכם אם למישהו יש אותו מה דעתו. במידה ולא אקנה את המחשב הנ"ל האופציה השניה שלי היא: https://www.amazon.com/dp/B01M18UZF5/ref=psdc_13896615011_t1_B071R3VL1V אשמח לשמוע כל דעה והמלצה שיש לכם. נ.ב האם האתר הבא אמין לקבלת …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עריכה בסיסים יש לי מחשב נייח חזק לעריכות מתקדמות יותר כך שהוא יהיה מחשב משני רק בשביל להתנייד איתו אני צלם בתחומי המחשב הוא אך ורק לצורכי עבודה כך שמשחקים וכל מיני פיצרים לא מעניינים כן חשוב לי צג איכותי עם צבעים כמה שיותר נאמנים למקור משקל ... אני לא ירצה ניידים מהסדרות של ה-IdeaPad של לנובו (מסכים על הפנים) מינימום I5 8GB וגם SSD התקציב הוא לא בשמיים עד 3500

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך להתאמץ לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? צריך להיות שינוי דרסטי כדי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, לימודים וקצת משחקים (dota וכל מיני משחקי indie) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare Workstation ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DotA2, לא משחקי A+++. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.