עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SenDeR,

צריך את הדרייברים של הדגם inspiron e1505 חיפשתי באתר ולא מצאתי[br]פורסם בתאריך: 19.09.2008 בשעה 20:10:18 עזרה ??

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by קרן24,

אהלן חברים, יש לי מחשב אינטל, פנטיום 4, זיכרון 256MB עם מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשיונל (אם אתם צריכים מידע נוסף רק תשאלו...). בזמן האחרון המחשב עושה לי קצת בעיות ולכן אני מעוניינת לשדרג אותו. קודם כל אסביר לכם בקצרה מה הבעיה איתו... קודם כל בזמן האחרון כל פעם שאני מדליקה אותו, הוא נכבה אחרי כמה שניות (עןד לפני האיתחול של הווינדוס) ורק כעבור 3-4 נסיונות (שבהם הוא נכבה כל פעם מחדש) המחשב עולה ומאתחל את הווינדוס. כמו כן, הוא פולט חום ומרעיש מעט. לאחר המלצה של אחד מחברי הפורום הורדתי את התוכנה speedfan גיליתי שהמחשב מגיע לטמפרטורה של למעלה מ60 מעלות... ועכשיו לענייננו... כאמור אני מעוניינת לשדרג את המחשב כדי שיהיה חזק יותר ולא יעשה לי בעיות מעין אלה. המחשב משמש אותי בעיקר …

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by Kevitor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

4. לכולם שלום! אני מבקש סיוע בהגדרת דרישות למחשב חדש בלי ציוד נלווה בלי מסך בלי O.C בלי משחקי מחשב שימוש באופיס, אינטרנט, ועריכת וידאו פרטית עם פרמיאר, כרטיס מסך לשני מסכים, וכרטיס עריכה. איזו מע' הפעלה מומלצת? עלות מוערכת 5-6K תודה מראש

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. צריך עזרה במפרט התקציב שלי עומד על 7400 ש"ח ואני לא יודע איזה מערכת לקחת הנה שתי המערכות האחת עם מעבד יותר חזק והשנייה עם כרטיס יותר חזר בבקשה תגובות שתי המערכות לא כוללות ספק ומארז ולא מתוכנן OC ודרך אגב המחשב מיועד למשחקים המערכת הראשונה: ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3500+ (S-939) 1 2390 2390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 690 690 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 610 1220 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 160GB (8MB) SATA 1 730 730 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.4…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. המחשב מיועד לעבודה בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור במשך כ7 שעות רצוף כל יום. התקציב הוא 3k. ניתן לחרוג מעט מהתקציב, אולם אם זה לא משנה בהרבה בביצועים אז שיהיה זול יותר מ3k. מעוניין שיהיה 8GB זיכרון פנימי. השקט לא חשוב. לא מתוכנן אוברקלוק. לא מתוכנן שדרוג עתידי. אין צורך בחיבורים מיוחדים אם זה מייקר את המחיר, צריך רק את החיבורים הבסיסיים. העיקר שהמחשב יעשה את העבודה כמו שצריך. אין צורך במסך וציוד היקפי.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by overload,

זה לא ממש מפרטים כי זה מוצר שלם אבל בכל מקרה- אני מחפש מחשב נייד ב6000 שקל בערך לעבודה משרדית. אבל כדאי שיהיה לו יותר מGF 2 MX כדי שיהיה אפשר להעביר איתו את הזמן על איזה אתם ממליצים? ומה בקשר למעבדים? איזה מעבד הכי טוב יש לאינטל היום לניידים? עברתי על כמה מחשבים שהצלחתי למצא וזה הכי טוב שראיתי. HP Pavilion zv5120us חוץ מזה שהוא נראה מדהים, יש לו 2.8GH וכרטיס מסך R9000 אם אני לא טועה, (ורמקולים של הרמן\קרדון שזה מגניב ) חסרון יחיד הוא לא ממש נייד 3.5 ק"ג בבקשה תעזרו לי למצא משהו יותר טוב, אני ישמח לכל הצעה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא. המחשב מיועד לסרטים,אינטרנט,שירים ... לא משחקים כרגע. זה יסחוב Vista ??? Intel C2D E6300 ASRock 945G-DVI 667MHz Kingston 2x512 DDR2 667MHz WD 160GB SATA2 8MB LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 כרטיס מסך מובנה Onboard. מארז+ספק 500W. מקלדת+עכבר+רמקולים הכל ב-3100 ש"ח. מה עדיף? הלוח של ASRock או הלוח של Intel Iselton 946GZ ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Superman1,

חבר'ה תודה לכולכם על העזרה המהירה והמקצועית, היום בשעה טובה קניתי את המחשב שלי מ IQPC אז שוב תודה... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤775 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤587 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON 2400PRO 256MB DDR2 64 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤300 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤423 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤459 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤387 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤352 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט: -האם שווה להשקיע בDUAL CORE או שכדאי להשקיע את הכסף בעוד RAM? -האם כדאי לקנות RAM של KINGSTON או OCZ? -האם באמת יש יתרון בלקנות M.BOARD של INTEL? -האם יש טעם ב SATAII ? -איזה מארז מומלץ ולא הכי יקר יש שיהיה שקט ומספיק מאוורר? אודה מאוד לכל מי שיעזור...

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  11. שלום, המחשב שלי כבר עתיק ונחנק אפילו כשאני מפעיל תוכנות פשוטות כמו פוטושופ או כמה פעולות בו זמנית. יום ההולדת שלי מתקרב והחלטתי להחליפו במשהו קצת יותר חדיש שיספיק לי להרבה זמן, אשמח אם אתם תעזרו לי להרכיב מפרט בישבילי שמתאים לצרכים האלו: -הרצת משחקים כבדים וקלים כאחד -ריבוי משימות -צפייה בסרטים התקציב עומד על 8000 שקלים כולל מסך, וכולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה את המחשב מבוסס על מעבד אינטל, ואת כרטיס המסך של nVIDIA. אין צורך בדיסק קשיח עם נפח גדול. 250 GB יהיה מצויין.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zeus710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עם אפשר - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050, אך המסך בן 5.5 שנים ובעתיד הקרוב מתוכנן שדרוג ל FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by cyrodill,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים אבל לא אכפת לי אם ירוצו על מדיום העיקר שירוצו, סרטים בFULL HD BLUERAY ותכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה הגודל או הסוג או 15 17 * רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה של לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי מאוד שיהיה HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה איזה אבל גודל לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. שלום, מפרט מחשב לעריכה גרפית (תוכנות כמו MAYA ו- MAX ) מחיר המפרט בערך 5000 ש"ח כולל מסך . תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by maor-a-,

היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש בעיקר לאופיס ומיילים. בקיצור מחשב לעבודה משרדית, אופיס מיילים ואינטרנט בכללי.... תודה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  16. מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי וממש מעט לצורך גרפיקה ומצגות. קיבלתי המלצות על המחשב הבא: טושיבה L305-S58884 המפרט למטה ובקישור. כמה שאלות: 1. ראיתי בחנות אחת שמוכרים. 1 שנה אחריות . אחריות על ידיד חברה בשם "קשרי מחשב" מישהו מכיר? 2. האם יש יבואן רשמי של טושיבה או שיש כמה יבואנים של המותג? 3. בארף הוא עולה כ 5000 ש"ח. בחו"ל כ - 2800 ש"ח. במידה ואני יכול להזדכות על המע"מ שווה היה להביא מחו"ל? האם האחריות הבינלאומית של טושיבה תתפוס כאן? תודה מראש על העזרה. מפרט כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506 Model Brand TOSHIBA Series Satellite Model L305-S5884 Part# PSLB0U-074039 General Operating System Windows Vista Home Premium CPU Type Intel Cor…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. 1.התקציב המקסימלי הוא עד 2000אבל תתכן חריגה של כעד 200-300 שקלים. 2.השימוש העיקרי של המחשב הם משחקים כבדים. 3.בלי ציוד היקפי 4.השקט לא קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. 5.אני מתכנן לקנות את המחשב באייבורי(אלא אם יש מקום בחדרה שיותר משתלם לקנות בו) וצריך שהמחשב יורכב בחנות,בנוסף צריך התקנה של מערכת ההפעלה אבל אני מביא דיסק והם יעשו את זה בחינם.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. Started by liorna88,

שלום, חברתי התחילה לא מזמן ללמוד לתעודת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, וכמובן שעם זה התעורר צורך במחשב נייד ראוי, שיסחוב ויחזיק מעמד, פיזית וביצועית, לכל הפחות ל-5 שנים הבאות (המחשב הנוכחי שלה בן 5 וכבר איטי מאד, למרות שתקין לחלוטין ומריץ XP הקלילה. אגב, אני מניח שאין טעם להוציא עכשיו כסף, רק בשביל שעוד מעט היא תצטרך להוציא שוב על מחשב חדש). המחשב יצטרך להריץ תוכנות כ-REVIT, 3DMAX וכו', לעתים 2-3 תוכנות בו זמנית (אני גם לוקח בחשבון שגם התוכנות הכבדות הללו רק תגדלנה בדרישות המערכת שלהן בגרסאות הבאות) ואפשר שלאחר מכן גם יעשה בו שימוש מול לקוחות. התקציב עמד תחילה על 3000 ש"ח, אבל הבנו די מהר שזה לא מעשי, כך שהתעדכן ל-5500 בערך, בשאיפה לכמה שפחות, ולכן ההתלבטות כרגע הינה בין …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום. ההבנה שלי במחשבים בינונית אבל כל שאר החבריםן שלי והמשפחה מבינים ברמה גבוהה מאוד. אני צריך מחשב חדש,שיהיה תותח למשחקים,וכשאני אורמ תותח אני מתכוון ל: *שיעבוד שוטף על משחקים כמו DOOM 3,NFS CARBON ומשחקים כמו אלה רק לשם דוגמא שלא יהיו קטיעות ואני יראה את זה בצורה ריאליסטית ביותר+פילטרים אני לא מתמצא כל כך בהגדרות וכאלה את כל אלה אחי דואג לי לסדר אבל הדרישות שלי למחשב גבוהות כמו כל גיימר מקצועי אחר,כל השאר עניין של לימוד.. אני משתמש בפוטושופ גם,בהורדות שוטפות כל הזמן באימיול וקאזה,יפריע לי מאוד לסגור כמה חלוני אקספולרר בגלל סטיק חסר של זכרון,ואני רוצה שוטף.... הסאונד חשוב גם.. כמעט כל רכיב חשוב לי וכמובן שגם ההארד דיסק,מאחר וכל דבר אני שומר על המחשב ועל מדיות DV…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Matanki,

זה המפרט של המחשב שלי כרגע. מעבד http://gyazo.com/3fc0f3336f8869ca680dfcdf78339590 לוח אם http://gyazo.com/9aa7132b12d21a7f63c597411902c376 כרטיס מסך http://gyazo.com/3cdca93baba1bba97bb775808db8b2e2 השאלה שלי היא כזאת, אני לא מעוניין להשקיע 3 אלף במחשב חדש קומפלט. אני מעוניין לקנות מעבד חדש שיתאים ללוח אם וכמובן שיתמוך בזכרון DDR 2 . אני יודע שמנסים להיפטר מהטכנולוגיה הזאתי ולא מייצרים כבר מעבדים כאלה בשוק אבל אני אשמח אם מישהו כן יודע על מעבד חזק שיתאים למשחקים ויתאים לכלל המחשב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. היי יש לי מפרט ששודרג עם השנים. בגדול הוא מכיל I5 2500 8GB RAM DDR3 GTX 970 256SSD מחובר למסך 24 של סמסונג 1080 מסיבות כאלו ואחרות החומרה התחילה להתעייף- כמה הפסקות חשמל גרמו ליציאת HDMI של הGPU להשרף. והיום אני משתמש במתאם DVI בנוסף מסיבה לא ברורה, אחת לכמה זמן לאחר שהמחשב כבוי, אני מנסה להדליק אותו ואין אותו למסך. רק ניתוק של המחשב מהחשמל (פיזית את הכבל) למשך שעה, והחזרתו, גורמים לו לחזור לחיים. כנראה קשור בספק\כרטיס מסך\לוח אם. אין לי זמן ורצון לאתר את הבעיה (ההתעסקות עם הכרטיס מסך לפני שנתיים גזלה לי 3 שבועות מהחיים), וזו הזדמנות להחלפת המערכת. בגדול רוב השימושים הם משרדיים רגילים- הרבה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. . מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח אפשר להתגמש ל6000 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:צפיה בסרטי HD, משחקים, אינטרנט, הורדות ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5. לא ממש משנה, מדובר במחשב לכבד שמיעה, פשוט שלא יהיה רעש טרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק ב…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  23. שלום וחג שמח לכולם תהיתי האם יש אפשרות להשיג את הדרייברים למחשב הזה? כי כל מה שמצאתי באתר זה דרייברים של ויסטה...או שיתכן שהוא לא צריך דרייברים כאשר מותקנת עליו מערכת XP תודה מראש לעוזרים!! חג שמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, זקוק למפרט מחשב לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K ללא ציוד היקפי. מבקש גם המלצה למסך 19-22 בסכום של כ 1000-1200 ש"ח.כרגע יש לי מסך 17 של LG. 1. מה התקציב המקסימלי?4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:תכני HD עריכה וגרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ, פרמייר,אופיס.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by shisho8,

אהלן אנשים אני מתכנן לקנות את המחשב מהאתר www.iqpc.co.il ואין שם את המארז שמופיע במפרט . אם אפשר לבחור לי מארז אחר סולידי שייכנס בתקציב . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 403 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1499 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 מסכים LG 19" LCD L1953TR 2MS 1:2000 DVI ¤ 1363 1 תודה לעוזרים

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.