עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבקש עזרה למחשב לעריכת וידאו (פרמייר) וגרפיקה (פוטושופ) תקציב 15K לקחת בחשבון 2 דיסקים של 500 G לעבודה +1 לתוכנה כמו כן מאוררים שקטים גם לספק \מעבד\דיסקים\מארז ממתין בכיף להצעות תודה Doc

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Hapasan,

המחשב מיועד לעבודה תכנותית (Visual Studio), גלישה באינטרנט, מדיה ואולי איזה הרצה מזדמנת של משחק (או שזה כבר גובל בחמדנות?). אין צורך במסך או ציוד נלווה. תודה על המאמץ :-)

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by Rיה,

מה שידוע זה מסך 17 שטוח כרטיס מסך 6600 gt לא בטוח איזה יצרן של הכטיס אולי gigabyte מעבד s-939amd 3200 venice core זיכרון 512 אם אפשר אז יותר צורב דיוידי ללא כונן דיסקטים עם מקלדת רגילה ועכבר של מיקרוסופט(ב-40 ש"ח בערך)ולוח אם איכותי והכי חשוב כרטיס קול איכותי (dj)וכל השאר...אם שחכנו ללא רמקולים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. בניתי את המפרט הבא: אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. אני עד כה הבנתי שההבדל בין PQ ל-PI בכרטיסי הזיכרון הוא בפיזור החום וש-PI מומלץ יותר ל-OC, אז ככה... אין לי כוונה לעשות OC, אז איזה כרטיס מבין השניים מומלץ יותר? תודה רבה לעונים.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Amit Alon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אפשר מעט לחרוג אם לא מספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (CSGO ובסגנון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד לא מיועד לתוכנות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שא…

7. בסופו של דבר אחרי מחשבה החלטתי להתגבר על הפיתוי לקנות מחשב חדש (מתגייס לקרבי בנוב', לא יהיה הרבה בית). זה המפרט העכשיו שלי: p4 2.8 mhz prescot 512 mb ddr 400 (3200 gef 6600 agp 8x אז ככה, חשבתי לקנות בחול 2 גיגה זיכרון (המחירים שם הם בדיחה יחסית לארץ) של DDR 400 - זה אני די סגור וגם כרטיס מסך שתומך ב- AGP... אין ממש גבול להשקעה (כמובן לא גדולה שכן אז אין טעם לשדרוג) , לצורך העניין לכרטיס מסך אני מקציב 1000-1200 שקל, יש לי ספק טוב שיכול להחזיק כרטיס חזק... יש רעיונות לדגמים? (אולי אני אשיג משומש)

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אורח רני
    Started by אורח רני,

אני החלטתי לשדרג לGTX 1070 ורציתי לשאול אם זה מתאים למחשב או שאני צריך לשדרג עוד דברים שיתאימו? מפרט: C4690T Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray 1 ₪1030 DCACO-FP701-CSA01 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 ₪123 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪239 SST-RL04-650 בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider 1 ₪520 EGF-14 EVERCOOL EC-EGF-14 14…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לשימושים יומיומיים סטנדרטיים - גלישה, מייל, מוזיקה ומסמכים מדי פעם. תקציב נמוך ככל האפשר בלי לרדת לזנות מבחינת ביצועים/טכנולוגיה. קניה באילת אפשרית ואם ההפרש ממש ממש גדול אפשר לשקול קניה בארה"ב + חריטה אבל הייתי מעדיף להמנע מזה. בינתיים ראיתי את ה-VIVOBOOK למיניהם באילת ב-2050-2200 ש"ח בערך: http://ksp.co.il/?select=.268..1483..596.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=VIVO&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כי באמאזון הם עולים ~100$ פחות... אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. תגידו רק אם כדאי סטיק אחד או שניים כמו ששמתי פה מפרט מחשב שאני רוצה לקנות: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 1035.52 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 585.07 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 484.55 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by kipod28,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. Started by ShaySolomon,

שלום, ברשותי מחשב נייח שנרכש לפני 3 וחצי שנים. אני מעוניין לשדרג אותו/להחליף רכיבים שעלולים להתקלקל עקב בלאי. אציין שאני משתמש במחשב לצורכי עריכת תמונות בפוטושופ ושימושים כלליים. מצ"ב המפרט של המחשב. אשמח לעצות, תודה!

14. Started by gimdy,

אם אפשר מפרט למחשב לסטודנט שרוצה לראות סרטים באיכות סבירה ? לפי המדדים הבאים (את הפירוט של כ"א .. אין י מושג.. לעזרתכם) מעבד - AMD (הבנתי שיותר זול.. ולא פחות טוב מאינטל לצרכים שלי) דיסק קשיח - 80G דיכרום פנימי-1024\2028 כרטיס מסך ? לוח אם ? מסך ? רמקולים ? תקציב 3000 ~ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. מבקש הצעה למפרט לחבר שלי, השימושים הם בעיקר בסיסיים (אינטרנט הרבה טאבים במקביל, אופיס, לימודים, מוזיקה, הורדות וכו') מסך אפשר גם 23 ואפשר גם ברזולוצייה 1680x1050 אבל 22 אינטש ומעלה, עדיפות למסך פחות רחב אבל לא מרובע (אבל אם אין גם רחב זה בסדר). עדיף שבהמשך (בערך עוד יותר מחצי שנה) יהיה אפשר לשדרג ולהוסיף כרטיס מסך בינוני למשחקים (COD, FIFA , NFS וכו'). (לא חייב להריץ על הרזולוצייה הטיבעית, אפשר גם 1680x1050, אך חשוב לי שהספק יסחוב כרטיס מסך בינוני, בינוני אני מתכוון לכרטיס כמו 9600GT או 450GS). אם אי אפשר מבחינת תקציב אז לא נורא נסתדר עם מחשב גם בלי אופק שידרוג לכרטיס מסך (הוא לא משחק הרבה אבל זה לא יהיה ביג דיל אבל עדיין הוא מעדיף שהוא כן יוכל לשדרג). כמה שאלות: איך הספ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, מבקש עזרה ביצירת מפרט המיועד בעיקר ליצירת מוסיקה. יכול להיות שאחבר כרטיס קול חיצוני בהמשך. כבר שנים שאין לי מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים אז אין לי מושג לגבי דרישות בכיוון הזה אבל אני רוצה להיות מסוגל להתקין משחקים חדשים ולהיכנס לזה קצת יותר. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעריכת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eitan019,

שלום לכולם, (CPU2) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ @ 2311MHz (Gigabyte Technology Co., Ltd. M55S-S3 mainboard) (RAM) 2GB, 1.33GB free (HDDs) 298GB, 131GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 8600 GT (512MB), 1280x1024x32, 75Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 9h 29m 11s uptime, 4d 19h 35m 21s uptime record זה החשב שלי אני יכול לשדרג מה שאני רוצה בכללי בחינם (אל תשאלו איך) אבל אני לא רוצה לשדרג סתם כי אני גם לא צריך ואני לא רוצה דברים יותר מדי יקרים (גם את זה אל תשאלו למה .. אני יודע שזה לא עולה לי אבל עדיין ) אני מעדיף לשפר את הדבר הכי חלש פה ואני יודע שזה הכרטיס מסך. אז איזה כרטיס מסך אתם מציעים? בבקשה לא להציע לי כרטיס מסך במיליון שקל כי אני יודע שאין…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? GAMING א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

20. שלום לכולם, אני בדרך לקנות netbook ועד עכשיו תכננתי לנקות את ה1000he, היום גיליתי שבתוספת קטנה אני יכול לקבל את ה1005ha, ולכן רציתי לדעת מהם ההבדלים בינהם, מה היתרונות של כל אחד מהם, ומה החסרונות (היתרון הגדול ביותר ב1005ha מבחינתי הוא המשקל) השימושים שלי - אני מבלה כל היום נסיעות של שעה וחצי ברכבת לכל כיוון, 3 שעות נסיעה ביום, והמחשב צריך להספיק לי לזמן הזה בערך (3-4 שעות) במצב של בזבוז סוללה יחסית. אני אשתמש במחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, office ועוד. בנוסף תהיתי - אני לא מצליח למצוא מקום בו אני יכול לקנות שנאי נוסף לחשמל, מכיוון שאני מעוניין שיהיה לך אחד כזה בשני מקומות בהם אני נמצא, משהו מכם ראה מקום בו מוכרים את זה? ובכמה ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ronenvak,

החלטתי לאחר לא מעט לבטים ללכת על ה64bit של AMD ואני מחפש מפרט מתאים וחזק. המחשב מיועד לעבודה, משחקים, ובעיקר עריכה ועיבוד ווידאו ותמונות. חשוב זיכרון של שיהיה עם זיכרון 1024 , HD בין 80-120G מהיר וללא מסך. המחיר יכול לנוע עד 5 ,5.5 אלף. לטיפולכם

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by MoSQuiTo,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ורציתי להתייעץ אתכם, על איזה תקציב אתם ממליצים. כעיקרון בעוד חודש וחצי בערך אמורים להיות לי ביד 3 וחצי אלף שקל. אבל אני עדין ממשיך לעבוד והשאלה עד מתי לחסוך (וכנראה גם ההורים יעזרו קצת). ד.א. אני אמור להתגייס עוד חצי שנה בערך (במידה ואני לא אתקבל לעתודה). כעיקרון חשבתי על כרטיס מסך המיועד לשוק הבינוני- משו כמו הX800GT על ג'יגה זכרון (רצוי לא פשוט) ואולי (ממש אולי) על מעבד כפול ליבה של AMD. דבר נוסף שרציתי לציין זה שזה המחשב הראשון שאני קונה- אחרי שגיליתי את עולם המחשבים והמחשב שקיים אצלי קיום שהוא המחשב הראשון שלי וממנו אני כותב את השורות הללו מאוד אכזב אותי ויצאתי בהרגשה שרימו אותי אחרי שהתחלתי להבין קצת במחשבים. אז בבקש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אשמח לקבל המלצות למפרט מחשב 3000 ש"ח או פחות שימושים: אינטרנט, WORD, חיבור מצלמה דיגיטלית ועיבוד תמונה בסיסי - לא למשחקים ולא ל-OC חשוב שיהיה אמין עם רכיבים איכותיים עד כמה שניתן במחיר (על חשבון מהירות ונפח) צריך לכלול צורב ללא מסך וציוד היקפי תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by drorr,

מטרות המחשב 1. עבודה משרדית, אינטרנט 2. סרטים 3. אוטוקד ופוטושופ הצעה שקיבלתי מעבד AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤ לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN רציתי לברר כמה סוגיות על ההצעה 1. האם לוח אם של GIGABYTE עדיף כי יש לו f.w 2. האם מספיק כרטיס מסך של הלוח אם אם אני לא מתכוון לשחק משח…

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by RonJV,

שלום, אני חדש בפורום אבל לא בתחום... אני צריך חוות דעת על מיפרט כי בקרוב אני הולך לקנות מחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤840 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1066 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: Thermaltake Though Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤730 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤485 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1825 כונן אופטי: PIONEER DVR-…

• 6 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים