עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by soundf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב המחשב לשימוש בסיסי שמיעת מוזיקה,צפיה בסרטי hd 1080p, וגלישה באינטרנט א) אופן שימוש -תדיר ב) רזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב -מסך בגודל 42 אינץ. 1080p תמיד יהיה מחובר 3. האם יש בציוד היקפי:אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (7)המחשב ממוקם בחדר שינה וישאר דלוק מידי פעם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יהיה מתוכנן אף פעם 7. הרכבת מחשב בחנות? -הרכבת המחשב בחנות. בלי מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן לקנות אך ורק מksp באר שבע בגלל שזה צמוד לביתי ונוח. 9. האם יש ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. כאמור אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח לעצת מקצוענים: 1. מה התקציב המקסימאלי? .........ראה כותרת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.....לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?....לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תכנות,אופיס,אינטרנט ובעתיד תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע visual studio 2010 באופן כבד. בעתיד גם צפייה בתכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:............לא רלונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.....לא רלונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אינץ. בעת…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב עבור אחיינית שלי תלמידת י"ב כך שישמש בעיקר ללימודים וצפייה בסרטים. * תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש * רזולוציית המסך? כמקובל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמקובל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נו באמת :-) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגלל שלא מדובר בי מעדיף לקנות בחנות מסודרת כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guter,

שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ככה יש לי 1000 שקל בקופה ואת המחשב הבא: P4 1800A 256 מגה זיכרון 2100@2700 של סאמסונג GF4 MX 440 270@305 400@460 DFI NS30 SC מה אתם חושבים שכדאי לעשות בכסף??? אני חשבתי על לקנות רכיבים לאוברקלוק (קירור לזכרונות, גוף קירור למעבד, עוד מאווררים, קצת מודינג והנה נהיה מחשב 2.6! אבל הלוח דיי דפוק! אני לא יכול לשדרג זיכרון! כי יש רק 2 סלוטים ושניהם תפוסים :-\)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gil Abadi,

היי אני מעוניין לקנות לפטופ בעיקר לצרכי תכנות של java וC# בעזרת אקליפס וויז'ואל סטודיו וגם של אנדרואיד 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל אם צריך אנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא תכנות JAVA וC# באקליפס וויז'ואל סטודיו בעיקר וגם תכנות אנדרואיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hearyourorphanedch,

שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ArZi17,

אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לידידה שלי, וכל עזרה תתקבל בברכה. היא סגורה על הגודל של 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט, והתקציב שלה הוא עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ואופיס. היא תסתובב איתו מחוץ לבית, ללימודים. היא מחפשת מחשב שיהיה קל, אבל אם יש מחשב שיהוא אמין יותר היא מוכנה להתפשר על המשקל. גודל HDD לא קריטי במיוחד, 500Gb יספיקו, העדיפות היא למהירות שלו. היא לא זקוקה לכונן דיסקים פנימי. הצורך במערכת הפעלה לא קריטי.​ לגבי האחריות, חשוב לה מאוד שתהיה אחריות אמינה, לפחות ל-3 שנים. היא רוצה מחשב בעל מראה חיצוני יפה. המחשב שחשבתי להציע לה הוא ASUS X402CA אבל אני לא יודע לגבי האמינות שלו, שכן הזכרונות שם מולחמים, והבטריה אינה נית…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לשדרג את 5 החלקים האלו במחשב שלי חשבתי על : Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK בקשר למעבד אני לא בטוח מה עדיף אינטל או amd ולכן גם לא יודע איזה לוח אם לבחור. המארז גם לא משנה לי כל עוד הוא יקרר טוב את העסק.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shon1234,

האם אתם חושבים שהמפרט הזה טוב לגיימינג ? והאם מישהו יכל להציע מפרט חלופי שכולל I7 דור 10 ולהוריד קצת בדברים שלא חייבים תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן לשלם עד 7000 אם זה באמת יעזור לפיתוח להיות הרבה יותר מהיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר Unity ואולי גם Unreal. לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן חברים. מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל. חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד. מה אומרים על המערכת הזו? מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHzקירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3זיכרון G.Skill DDR3 4GBכונן קשיח WD Caviar Blue 500GBכרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5צורב LGמארז Rosewill R220 2 Fansספק כח איכותי Thermaltake 400W[/l][/l] בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר. ולהלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shaybenmoshe,

שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, חשובה לי האמינות, והשירות עד הבית, לכן ניראה לי אסוס (הדל פשוט יקר מדיי); ל 301 יש מעבד חזק יותר ב 25%, סוללה 6 תאים (לעומת 3 תאים), מחיר זול יותר ב 200שח- 2650שח, אך ל 300 יש מסך מגע, ויכולת לשידרוג ההארדיסק (יש לי אסאסדי במחשב הנוכחי) שאלה: האם ב 301 לא ניתן בשום אופן לפרק את ההארדיסק, או שניתן- פשוט קשה יותר ? שאלה2: אני משתמש במחשב בדירה, לצפייה בסרטים, ולעתים נדירות עריכת וידאו קלה, וגם בלימודים לפעמים ל 3-4 שעות האם הסוללה משמעותית חלשה יותר בשני? האם מסך מגע זה משהו שאני באמת צריך? והאם 4 גיגה ראם זה משהו שירגיש לי מעט מדיי?? תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Erankova,

אהלן שלום לכולם. ~ אפשר לחרוג ל5000 ש''ח * מטרות המחשב - משחקים כגון FAR CRY 3, CIV5, XCOM, skyrim, BF 4 (אם בכלל אפשרי במחיר הזה) * גודל המסך? 15 אינטצ' ומעלה * רזולוציית המסך? 720P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אם יהיה NUMPAD מגניב * משקל רצוי - לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא מעניין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD אם זה לא מקפיץ את המחיר יותר מדי.. * כונן אופטי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה מתוקות.. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MaidBoxie,

היי, אני מעוניין למכור את מחשב הווינדוס שלי בגללי עברתי לMacBook Pro. כמה שווה המחשב שלי? Asus UX510UX-FI058T 4k Display - 15.6" (16:9) LED backlit UHD (3840x2160) 60Hz Intel® Core™ i7 6500U Processor Windows 10 Pro 16 GB SDRAM NVIDIA GeForce GTX 950M , with 2GB VRAM 1TB 5400RPM SATA HDD 240GB SATA3 M.2 SSD (Installed) Integrated 802.11 AC (WIDI Support) 1 x COMBO audio jack 1 x Type A USB3.0 (USB3.1 GEN1) support display 2 x USB 3.0 port(s) 2 x USB 2.0 port(s) 1 x HDMI 1 x USB Type-C במצב כחדש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אבא שלי עמד לסגור עם אייבורי מפרט מחשב בסיסי ב1500 שקלים (הוא צריך משהו בסיסי וזול בתכלס... ) עד שעצרתי אותו ואמרתי לו ששווה לו לברר כאן קודם כדי שלא יקנה סתם שטויות. מה דעתכם? מדובר על שימוש סטנדרטי לחלוטין, אז לא נראה לי הכרחי לענות על שאלון... אינטרנט, אופיס, לשמוע מוזיקה.. ברגיל. הדרישה היחידה והחשובה ביותר - שהמחשב יהיה שקט! לוח אם GF615M-P33 AMD MSI מארז PS04B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד ATHLON II 250 D.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 5400 500GB SATA2 16MB SAMSUNG צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח ה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. * המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בעיקר פיפא וGTA, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? באזור ה15 אינץ * משקל רצוי? פחות מ- 3 *תקציב: עד 5000 ש"ח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בגדול HP ,אבל גם כל חברה אחת זה טוב בנוסף דרישה לזכרון של 4 GB וכרטיס מסך טוב הנה מספר מחשבים שאני כרגע חושב עליהם אשמח לדעה עליהם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הסתכלי במפרטים מומלצים על מחשב לעבודה משרדית ובחרתי את המפרט הבא: מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty לוח אם Socket 754 nForce430 NVIDIA 6150 OB - Albatron KM51PV - HDTV OUT- 3Y Warranty זיכרון פנימי Ddr 256 pc3200 400mhz דיסק קשיח 40 גיגה WD 3X מארז Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty מסך CRT 17 inch - LG T710SH - 3Y Warranty או Samsung 793df תוכנה: מ.ה רשיון XP HOME HEB 2X רשיון XP PRO HEB 2X צורב CDRW BLACK LG 52/32/52 OEM 2X מקלדת Logitech Internet Pro Keyboard Black OEM, Genius Black Keyboard KB10-X עכבר Microsoft Optical basic mouse - OEM US קיבלתי הצעה שונה שאמורה להיות יותר טובה ? AMD SEMPRON…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בחלק מהמפרטים אתם מציעים את הלוח MSI K8N-F NEO 4 אבל אני לא מוצא אותו באף אתר חוץ מפנדה לא בלוגי'ק פי סי , זיגזג או גלובנט איפה אפשר למצוא אותו ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך מחשב במחיר של עד 2,500, גודל כמה שיותר קטן (כמה שפחות משקל), למטרות לימודים (אופיס) ואינטרנט. אורך סוללה חשוב - לפחות 3 שעות. זיכרון - לא יותר מ-160 GB. כרטיס אינטרנט אלחוטי חייב שיהיה. אם אפשר, אז גם מצלמה ומיקרופון מובנים. כמו כן, עכבר שהוא משטח ולא נקודה אדומה. אשמח למחשב כמה שיותר זול. תודה מראש, אבירן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. M.B-VIA PT800 Series INTEL P 4 2.66 Ghz V.C Gf 5500 128 ram 128 bit H.D 30X2 GB Maxtor 512 ram 333 אם אתם רוצים לקנות אתם מוזמנים לפנות אלי אזור צפון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים