ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלוםהעדכונים האוטומטיים לווינדווס (7) במקרים רבים מתחילים לרדת ולהיות מותקנים כשרוצים לכבות את הלפטופ או כשמדליקים אותו ו"תוקעים" את הכיבוי או תחילת העבודה...כשאני מכבה את הלפטופ אני רוצה לכבות וללכת...האם הורדה והתקנת העדכונים כל כך חשובה?יש עיצה איך להתמודד עם זה?מה אתם עושים?תודהערן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני לא עושה את זה לפי הפורמט כי כבר יש מפרט שכמעט הכל בו מוכן, רק צריך כמה פינישים קטנים. אך תוך כדי כתיבה קרוב לוודאי שאענה על כל הדגשים בטופס גם ככה. מתחדש אחרי שהנייח הנוכחי שלי נקנה ב2015. **קנייה תיעשה רוב הסיכווים בTMS ויש שם מחסור בחברות של חלקים מסויימים ככל הנראה , אבל משהו מאוד ספציפי ייקנה במקום אחר אם חסר (KSP או כל חנות אחרת עם מלאי רחב יותר) (יש כמה ניואנסים אישיים שלי ולי זה קצת טריקי להתאים הכל) רמת שקט מועדפת : 5/10 , הרבה יותר חשובה לי רמת הקירור רצוי מאוד שיהיה מרווח ולכן עדיפות לגדלים של FULL ATX ואפילו E-ATX מבחינת הלוח . פירטתי על זה בהמשך. המפרט המתוכנן : i7 12700K / KF (אם גרסאות הF זה רק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני פותח הנושא הזה - בפעם האחרונה, בחיים לא חשבתי שיהיה כל כך קשה לבחור מחשב. אני מחפש מחשב בסביבות ה-3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים. מחשב למשפחה, שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי להיתקע, שיעבוד ויחזיק גם לעוד שנים, ללימודים, סרטים הורדות וכו'. מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F31 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 צורב LiteOn DVDRW iHAS324 X24 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים סה"כ: ₪ 3,265.00 + אפשר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לנובו R61 עם XP PRO ולצערי יש לי וירוס, לכן אני נאלץ לפרמט את המחשב. (פעם ראשונה שאני מפרמט מחשב נייד...) ניסיתי לעשות כמו שאני מפרמט במחשב רגיל: אני מאתחל את המחשב ובוחר לעשות בוט מהדיסק ההתקנה של ה-XP, לעשות התקנה חדשה, לבחור כונן ולפרמט אותו, ולהתקין XP... אבל כבר בתחילת הדרך אני נתקל בבעיה: מייד אחרי שאני בוחר לעשות התקנה חדשה ולא תיקון, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2007/09/image3.png כמובן שההארדיסק מחובר, עובד ותקין, הרי אני עכשיו משתמש בו ... מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולהתקין את ה-XP ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש קומפליט שיהיה מיועד בעיקר למשחקים , אך גם לסרטים וחשוב לי שיהיה מהיר וטוב. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס על מעבד של amd .. אני קונה מהכסף שלי את המחשב, אפשר שיהיה חריגה עד 6500 אך לא יותר , בנוסף אני מקבל גם מסך מתנה שאני יבחר שאמא שלי תשלם לי עליו אך לא קשור ל6500 למחשב, תמליצו לי על מפרט טוב ב6500 לא כולל מסך, וגם על מסך טוב שיתאים -מעדיף 19 אינג' שטוח לא דק ושיהיה איכותי וטוב.. אני רוצה לקנות את המחשב ממש עוד יום יומיים אז בבקשה תגובות של הרבה אנשים , תעזרו לי בבקשה, תודה.. ;)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7-920 גוף קירור למעבד: Thermalright IFX-14 775 + Silent 120mm fan לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme זיכרון פנימי: CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24 : TR3X6G1600C8 דיסק קשיח: Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB 7200 צורב: LG GSA-GH22L X22 IDE DVD כרטיס מסך: TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe כרטיס רשת: Onboard - מובנה על הלוח אם מארז: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower ספק כח: Corsair HX750W אל פסק: ADVICE PRPC1050 מקלדת+עכבר: GIGABYTE GK-KM6000 רמקולים: Logitech S220 המחשב עולה כ8500 ש"ח! אתם חושבים שיש משהו שעדיף לשפר?, אני מוכן להשקיע עליו עד עוד כ1500 ש"ח!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני קונה מחשב מתקציב שיש לי מהאוניברסיטה, התקציב גבוה אך לא להתפרע יותר מדי 8 מקסימום. האוניברסיטה עובדת עם חברה שנקראת ש.מ.מ ואין להם מגוון גדול מאד של ציוד חסרים להם קצת דברים, הנה ההצעה: מעבד intel core i7 920 box 1366 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD7 - תומך ב USB 3.0 SEAGATE 1TB 7.2K 33M SATAII כרטיס מסך ASUS 5770 1GB GDDR5 צורב בלו ריי LG BD-WRITER GGW-H20L --- לא היה את הדגם החדש של הצורב, אני גם לא בטוח שיש אותו עדיין בארץ בכלל, אבל לא שווה לחכות בשביל הדגם החדש או משהו נכון? זכרונות KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X 3 --- במקור רציתי זכרונות CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ 2GBX3 triple channel... האם זה קריטי שהזכרונות שהם מציעים לי אינם עובדים בצורה של תלת ערוצי כמו ה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד COMPAQ CQ61 (אם אני לא טועה COMPAQ זה HP במידה כזו או אחרת) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חזק יותר. או שאיאפשר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
centrino 1.4 512mb 40GB ati9200 64MB combo drive wifi USB 2 X 3 firewire SD card reader , תודה למשיבים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם שלי התקלקל ויכול להיות שגם הספק. אני רוצה להתשמש ברכיבים שיש לי היום להרכיב שני מחשבים - אחד לגיימינג בלי להשתולל בתקציב ואחד ל-HTPC. חשבתי על שתי אפשרויות: 1. לקחת את הרכיבים השמישים שיש לי היום ולהרכיב מהם בתוספת לוח אם חדש מחשב HTPC. ומצד שני לקנות מחשב גיימינג די לחוץ בתקציב באיזור ה-3000 ש"ח כולל מסך סמסונג 2333T ומבוסס AMD Athlon II X4 645 ואולי משהו קצת חזק יותר. 2. לשדרג את מה שיש לי היום שזה אומר החלפת לוח-אם תקול, החלפת כרטיס מסך ואולי גם ספק אם יהיה צורך. ומצד שני לקנות מחשב HTPC שלם. מה אתם אומרים האופציה העדיפה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 5000/6000 שימוש ביתי ולימודי, סטודנטית להנדסת תוכנה מחשב חזק שאפשר בקלות להרכיב עליו וירטואל משין כמו אובונטו לא כבד מ 2 קילו קניה מיידית, דחופה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,פתחתי ת'רד מקודם על המלצה למחשב שנתנו לי בסקאיי אבל זה היה נגד חוקי הפורום אז אני פותח חדש מעודכן. מקווה שזה יותר מפורט 1.תקציב עד 3800 כולל מסך. 2.מטרות המחשב:סרטים/סדרות,אופיס,הורדות,אינטרנט,מוזיקה וכמובן משחקים. רזולוציה של משחקים וסגנון: לא קריטי לי,אני אוכל להתפשר נגיד על מדיום לא חייב שזה יהיה על high בכל קטגוריה, העיקר שירוץ חלק... משחקים כגון פיפ"א,cod,fallout3 וקווסטים חדשים למיניהם... זה הסגנון. 3.ציוד היקפי שצריך זה מסך בין20-22 אינץ' עדיפות ל22' 4.העיצוב ממש לא משנה,וקירור אני לא מבין בזה כל כך משהו שיתאים למפרט שלא יתחמם יותר מידי. ובנוגע לשקט אז שיהיה קצת שקט... לא חייב שיהיה שקט לגמרי אני מוכן להתפשר על זה 5.בלי מערכת הפעלה (יש כבר) והרכבה בחנות כי אי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נעים מאוד. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס i7 תווך מחירים 6-7k, ללא מסך. המחשב מיועד למשחקים, סרטים. נכנסתי לksp ובניתי מפרט בסכום זה, ללא ידע מסוים מה יותר טוב?, מה עדיף?, האם צריך מערכת קירור? והגעתי למסקנה שצריך עזרה. האם עדיף i7 על פני מעבדי אקסטרים מהדור לפני? אז תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הגעתי למסקנה מה עדיף.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני נוסעת לסמסטר בחו"ל וצריכה מחשב קל שאוכל להסתובב איתו בכיף, לאינטרנט, סרטים, סקייפ ואופיס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט בין שני מחשבים: Samsung Q330 JS03IL או (Lenovo ThinkPad Edge 13 (NV13BIV לסמסונג יש מעבד חזק יותר ויש לו גם כונן אופטי (הוא גם קצת יותר חתיך) אבל הוא שוקל משהו כמו 250 גרם יותר ויש עליו אחריות של שנתיים, לעומת הלנובו שבא עם 3 שנות אחריות ועולה 850 ש"ח פחות (על זה אצטרך להוסיף כמה ג'ובות על צורב DVD חיצוני). לפי אחת הביקורות שקראתי הלנובו נוטה קצת להתחמם. גם אחרי שקראתי כל ביקורת אפשרית ואחרי שראיתי כל סרטון אנבוקסינג של שני הדגמים בכל השפות אני לא מצליחה להחליט. אני יודעת שאני לא צריכה את המפרטים הנ"ל בשביל השימושים שלי אבל א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קודם כל תודה על העזרה, ועל האתר המדהים הזה. לענייננו, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. התקציב הוא +- 3000 ש"ח, אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו'...). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים, בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות הודגשו): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא - גם לא בעתיד! 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך, ולא צורב). מעבד -- לוח-אם -- זיכרון -- דיסק-קשיח -- מארז בלבד! 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף 24/7 (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 3500-3000 …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במציאת מחשב או בנית מפרט שמתאים מרוב עצות כבר התבלבלתי.. השימוש העיקרי שלי הוא תוכנות אדובי למינהן וקצת תוכנת מידול בתלת מימד.. עד היום עבדתי עם נייח שפשוט קרס.. הבנתי שמה שחשוב הוא המעבד, הכרטיס מסך, והזיכרון של המחשב.. עד כאן הגעתי למסכנה שעדיף את הרכיבים הבאים: מעבד - 9700 intel i7 זיכרון - 16 RAM כרטיס מסך - nvidia geforce GTX 8GB רוצה להשקיע במחשב 5.5K גמישה עם יש צורך ניקר בכך.. (ללא עלות המסך וציוד נלווה) האם סכום זה הגיוני? אשמח לעזרה לדעת מה עוד לצרף לפרט. בנוסף- האם כל מה שצריך לשים עליו דגש במסך זה הIPS או שיש עוד דברים חשובים במסך לעיצוב גרפי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי לשבת דבוק מול המחשב בתנוחה אחת, בזמן שאני משחק ב-world of warcraft. אז חשבתי לעצמי לקנות מחשב נייד, שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל, ומשחקים אחרים בעתיד, בצורה חלקה, וגם יוכל להפעיל את VISTA הקרובה. תקציב בין 4000-8000 שקלים, אתם תחליטו. אם התקציב לא מספיק אז תגידו, ואני אשתדל להוסיף.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תכונות עיקריות: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHz Enhanced Intel SpeedStep technology 533MHz bus speed, Level 2 cache 512KB מסך: 15" XGA דיסק: 40GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 333MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) כרטיס גרפי: ATI MOBILITY RADEON 9000 64MB shared video memory רמקולים: Harman/ kardon תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V.56 יציאות: VGA, 3 USB 2.0, IEEE1394, Parallel, S-Video TV out, Cable Docking connectors במחשבי HP Pavilion : מותקנת מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Home Edition תוכנות ניללות: Microsoft Word 2002 Microsoft Works 7.0 …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-