עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by det0x,

שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. שלום לכולם, אני ואישתי מחפשים לקנות מחשב עבודה חדש, בתקציב של עד 3000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, אבל נשמח להוציא פחות. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) ולפיתוח תוכנה (אקליפס, אולי קצת מטלב). חוץ מזה כנראה שנשתמש בו למחשב הורדות (יריץ איזה jdownloader או utorrent ברקע). צרכים מעבר: - אופציה לחיבור לשני מסכים. - שקט כמה שאפשר בעלות סבירה. מתוכנן שהמחשב ישאר פועל רוב הזמן. - חיבור wifi (אני מניח שזה די סטנדרטי) בשביל הרשת הביתית שלנו. - הרד דיסק גדול. חשבנו על 2TB. ליתר בטחון, אני ממלא את השאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח בלי ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא ל…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש המרכזי והחשוב של המחשב הוא לצורכי תלמידת אנימציה (שנה שניה) שמתעתדת לעבוד ולעסוק בזה תוכנות בשימוש MAYA, MudBox, Photoshop, AfterEffects. השימוש העיקרי הוא ב-MAYA וחשוב שיעבוד איתה כמו שצריך. חשוב גם שהמחשב יהיה חזק ברינדורים (וגם mental ray) יחוברו למחשב 2 מסכים בגדלים של כ-20 אינץ לערך, ברזולוזציה טובה ובהגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי, גם לא במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by ofekd23,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא של התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב ? תכני 3D פול HD בסראוונד 7.1 / 5.1 בטלוויזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בזמן הקרוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ממש לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא פשוט שתהיה החונות אם השרות הכי טוב ו…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום לכולם, אז לפני שאני נותן לכם פרטים אני רוצה להסביר המפרט שאני מבקש כרגע הוא מתוכנן לקנייה בעוד מספר חודשים ולא בזמן הקרוב נניח בעוד חודשיים שלושה, המפרט מתוכנן לכלול את החלקים החדשים שצריכים להגיע בקרוב מבוססים בצ'יפ החדש, שזה אומר לוח אם מעבד, כך שהשאלה שלי כאן היא גם מתי הם צריכים להגיע לארץ והאם יש כבר תמחור שלהם? 1. מה התקציב המקסימאלי? הכי הרבה 18 אלף שקל כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מחפש מפלצת כך שהכל תלוי אם החיסכון משפיע בצורה רצינית על הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן תקציב אחרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+OC וכמובן אינטרנט סרטים וכו…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. מחפש המלצה למפרט למחשב חזק לעבודות עיבוד נתונים שדורשות כוח עיבוד (CPU) והמון גישות לדיסק (עיבוד נתונים בתוכנה שאני כותב). כמו כן, עבודות בפוטושופ ועריכת וידאו. לא ישמש לגיימינג. . מה התקציב המקסימאלי?5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיבוד נתונים, פוטושופ, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עיבוד נתונים כבד (ריצה למשך ימים ברצף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ns,

אהלן, אשמח לקבל את חוות דעתכם בעבור המפרט שהכנתי לי באייבורי. יכול להיות שישנם חלקים שאני צריך להחליף ואשמח לקבל עזרה . תודה! התקציב העד 5,500... המפרט נועד לקאונטרסטרייק סורס , באטלפילד 3 , וקרייסיס 2. מסך led\lcd 2ms וניגודיות טובה בעד-900 ספק כוח - 345שח enermax naxn 500w עכבר- Logitech G300 GAMING מעבד - FX-SERIES 6100 AMD לוח אם - Gigabyte GA-990FXA-UD3 כרטיס מסך - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIe זכרון-זכרון G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKX

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש״ח לא לחרוג מזה ולנסות לחסוך במידת האפשר 2. שימושי המחשב: בעיקר משחקים סרטים אינטרנט ויישומי אופיס ללימודים (כלכלה) -משחקים כמו cod הכי חדש, העדפה למסך גדול 15.6+- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות גבוהות 3. ציוד היקפי: רק עכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשרי. 7. עדיף שיהיה win7 64 bit אך אם מייקר אז אוכל לסדר זאת לבד. 8. איזור ת״א ראשון חולון אם יש הבדל במחיר אז אפשרי גם באילת, אני אהיה שם בסופ״ש הקרוב. 9. עדיפות ל: קשיח של 500g ומעלה, זכרון פנימי לפחות 4g , כרטיס מסך טוב עם יציאת hd, ומעבד מסדרות i3/i5. המון תודה, שגיא.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by Avivc4,

שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט לא נדלק, הבאתי אותו לטכנאי והוא אמר שהספק כוח נשרף וביחד איתו לקח גם את הלוח אם. (זה נכון שכשהספק נשרף אז הוא בדרך כלל לוקח עוד חלק?) רציתי המלצה לאיזה לוח אם לקנות ואיזה ספק גם. זה המחשב: מעבד AMD Athlon 64 X2 5400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024x2) 800Mhz כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe מארז HEC 6C28 ספק כוח HEC 450TDT 450W בנוסף, הוא אמר שיכול להיות שנהרס גם הדיסק קשיח אבל זה בסימן שאלה, הוא לא יוכל לדעת עד שלא יתקן את החלקים האחרים. בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם וספק לקנות שיתאים למחשב. וגם איזה דיסק קשיח למקרה שהוא גם נהרס. אין הרבה תקציב אז נא להביא חלקים …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Athenelol,

יש לי שאלה, במקרה מחקתי איזה תוכנה וזה ביטל לי את יכולת להשתמש בכפתורים של הווליום בצד השמאלי של המקלדת, עכשיו כשאני לוחץ הם לא עושים כלום, למישהו יש מושג מה שתוכנה שיכולה להיות אחראית לכפתורים האלה לעבוד? אני עובד עצות התרגלתי אליהם.... תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. מעבד: INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! מחיר: ₪966 לוח אם: ASROCK H61M/U3S3 מחיר: ₪396 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9[מחיר: ₪278 צורב DVD:LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי מחיר: ₪112 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 : CL-P0092 מחיר: ₪116 דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3 מחיר: ₪652 מחיר סופי: ₪2520 למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית כפי שאתם רואים זהו מפרט לא גמור ואין עדיין ספק כח ומארז מלבד חוות דעת והערות, רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם box חוסך את הצורך בקירור למעבד שב-tray צריך לקנות בנפרד כי נראה שהקירור יעלה לי יותר מההפרש ב.האם יש סיבה להוסיף עוד קצת בשביל 2500k בי…

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  16. אני מתעניין במחשב נייד מסוים בעל כרטיס מסך GT 540M 2GB. בכמה חנויות שבדקתי אין אותו במלאי אבל בחנות אחת יש את אותו המחשב רק שהכרטיס מסך GT540M 1GB וזה מוזיל אותו ב 200 ש"ח. רציתי לדעת אם ההבדל בין השניים כל כך משנה? כי זכור לי שמעל 1GB של זיכרון כרטיס מסך אין ממש הבדל ויותר משנה הדגם. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לעריכה גראפית של סרטי חתונות ותמונות. בעתיד הרחוק אני רוצה לשדרג אותו גם למחשב לעריכה גראפית ב3D MAX ותוכנות כבדות שונות ככה שצריך להיות אפשרות לשדרוג. בניתית את המפרט הבא: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 for socket 1155 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: PNY Nvidia QUADRO FX 580 PCIE 512 mb Retai כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blac…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by ai21,

כך שאין צורך בשום ציוד היקפי או דרישות גרפיות מעבר למינימום. מחיר:לא מגבלה. שימושים:קומפילציה למחשב LINUX 32bit - שימוש אינטנסיבי במעבד, אבל רק ב2 CORES עם גישה אינטנסיבית לדיסק הקשיח אוברלקלוקינג: לא אין צורך במערכת הפעלה רכיבים: - אין צורך ב כרטיס קול - אין צורך בכרטיס מסך חזק - דרושות כניסות USB3, eSata - דרושה תמיכה בraid0+1 שדרוג רצוי שלא

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. על מה כדאי ללכת: http://tms.co.il/pcbuilder/preview/1:9112:1/6:5580:1/2:10288:1/4:10381:1/3:8873:1/20:7584:1/9:8825:1/11:10618:1/18:10042:1/ או זה? http://tms.co.il/pcbuilder/preview/1:9112:1/6:5580:1/2:10288:1/4:6184:1/7:6849:1/3:8873:1/20:7584:1/9:8825:1/11:10618:1/18:10042:1/ מנהלים בבקשה לא לנעול עם עברתי על חוקים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. עד 5000 או אפילו 5500 מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 5000/5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, זיכרון SSD של OCZ כבר יש בדרך אליי וצורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה וללא אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא משנה, א…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by roei_s,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. עברתי על כמה המלצות שלכם לדרישות של אחרים בפורום וניסתי להרכיב מחשב לבד, אבל הייתי בלבטים רבים כוון שאני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה, ובייחוד בדרישות ל 3D. ורציתי שמישהו שמבין יעזור לי. 1. התקציב המקסימאלי - 2300, אפשר לנצל את כל התקציב , עדיף לא לחרוג, אם חייבים אז ב 200 שח. 2. שימושי המחשב: בעיקר שיתמוך בצפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, (ברור של HD רגיל לא צריך הרבה) ומזמן לא שיחקתי במשהו ואם כבר אז שיוכל לתמוך במשחקים ברמת באטלפילד 3, COD 4, ברמה טובה. שאוכל להנות במשחקים בטלביזיה. ובעיקר צפייה בתכני תלת מימד בקבצי MKV ו M2TS, 3. המחשב יחובר לטלביזיה בלבד שאקנה בשבוע הקרוב, תלת מימד 47" LED. אני לא בטוח לגבי הרזולוציה. (כמובן FULL HD) 4. ציוד הקפי …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by purple-hey,

שלום,: אני אשמח לחוות דעת על הניידים של פאקר-בל. ספציפית לגבי שלושת הדגמים הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11797&perur=2&t=46&c=603 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11810&perur=2&t=46&c=603 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11815&perur=2&t=46&c=603 למעט העובדה שפאקר-בל פשטו רגל ואז נקנו ע"י אסייר אין לי נסיון או חוות דעת חד משמעית לגבי המוצרים שלהם(רפרפתי בפורום). בנוסף אין דרישות ספציפיות ולכן אני לא מלאתי את השאלון אבל בכול זאת, אני עובד על מאיה לפרנסתי, את הנייד אני לא מיעד לעבודה אבל גם לא רוצה לסגור את האופציה.השימושים העיקריים - תכנות, אינטרנט,אופיס,מדיה בHD,PS,ECLIPSE, ושאר הירקות הסטנדרטיים. לא למשחקים, לא לע…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אני עובד בגרפיקה על תוכנת 3D-MAX ונצרך למערכת בעיקר לצורכי רנדר מהיר וכמה שיותר מהיר (רנדר לאנימציה) ואני אמור לרכוש מערכת חדשה בימים הקרובים. ואני מסתפק בין מעבד ה i7-3930K שמחירו נע בסביבות ה 2800 ש"ח לבין ה 2600K שמחירו נע בסביבות ה 1500 ש"ח. הסיבה לספקות אינה המחיר אלא לתמורה. כלומר כמה באמת המעבד הזה יותר מהיר ממעבד ה 2600K אשמח מאוד אם מישהו מכיר את המעבד i7-3930K בתחום הרנדר בכדי לתת לי אפשרות לערות השוואה בין השניים. נ.ב. אני כבר מחזיק מחשב אחד עם מעבד 2600K ויש לי זמני רנדר לתמונה בודדת של המעבד הזה. אם יש למישהו כאן את המעבד i7-3930K אשמח לשלוח לו את אותה הסצנה שרינדרתי בכדי שירנדר על המעבד הנ"ל ויאמר לי כמה זמן לקח לו לרנדר את התמונה וכך אקבל תמונה יותר ברורה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by lolol,

שלום לכולם! מקווה שלכולם תהיה שנה חדשה מצוינת ;p ובכן, עכשיו שכרטיסי ה-7000 החדשים באופק הלא כל כך רחוק מאיתנו, רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי קניית מחשב חדש מבוסס על כרטיס שכזה. עכשיו, אני יודע אני יודע - זה עדיין לא יצא אפילו! עדיין, אני משער שלחכמי הפורום יש כבר מעין מושג מסוים מה יהיה מומלץ לקחת למפרט חדשני שכזה עם כל המידע שכבר גם ככה דלף לגבי הכרטיסים החדשים. התכנון שלי הוא שברגע שהכרטיסים ייצאו אני אזמין כרטיס 7970 באיזה 550$ מאתר מחו"ל כמו Amazon או משהו אחר שנוח (מכיוון שבארץ זה בטח יעלה מעל 3000 ש"ח וככה בהזמנה יצא לי איזה 2100 ש"ח בסה"כ). חשבתי לעצמי אם כבר אני קונה מחשב חדש - למה לא ללכת עד הסוף ו"להידחף" לדור הבא כבר שיהיה כמה שיותר טוב ומעודכן לעתיד. חשבתי לעצ…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.