ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO 1015. לפני יומיים הדלקתי את המחשב והופיעה לי הודעה שקיימת בעיה בסוללה ויש צורך להחליף אותה. (מצורפת תמונה) השאלה שלי היא מדוע הופיעה לי ההודעה הזו? אינני זוכר משהו חריג במחשב. כיצד ניתן לטפל בבעיה? יש צורך לקנות סוללה חדשה לנייד? או שניתן להישאר עם הסוללה הנוכחית (עד כה המחשב הנייד לא התכבה או פעל בצורה חריגה). תודה רבה על העזרה והייעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום, והופתעתי לגלות תמיכה מדהימה ומקצועית! אני חושב שכאן המקום להעלות את הבעיה שלי... לאט לאט המחשב שלי מתפורר, ואני צריך לשדרג אותו. אני אדריכל, ועיקר השימוש במחשב הביתי הוא לתוכנות תלת מימד וגרפיות. אני זקוק למחשב שיענה בדיוק על הדרישות האלו + תמיכה בחיבור hd לטלוויזיה וכל הכרוך בכך. אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין להרכיב בעצמי 1, כשהמטרה היא ההנאה, והחיסכון בכסף. התקציב שיש לי צריך לשמש אותי לקנות מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך (יש לי מארז של ibm thinkpad ואת שאר הרכיבים). התקציב עליו חשבתי הוא עד 2000 ש"ח לפריטים אלו. השאלה שלי היא ראשית שאלה של כדאיות. הרכבה עצמית בעלות המתוארת תיתן מענה לצרכים שלי? והשאלה השניה, כמה יעלה לי מחשב קומפלט באותו מ…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש נייד כמחשב נוסף, לשימושי אינטרנט ומולטימדיה בעיקר, אופיס וכו'. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר ולהתחבר למסך גדול בסלון ברזולוציות גבוהות (סרטים ב-FHD). האם מעבד i3 מספיק למטרות הנ"ל? האם צריך כרטיס מסך מיוחד או שאין צורך מעבר למובנה במעבד? (אני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר, פשוט אין לי שימוש במשחקים) חשוב שיהיה: HDMI 8GB זיכרון. 7200RPM לכונן קשיח. לפחות 500GB. USB3 - שני חיבורים. מסך מט 15.6 - רצוי מאוד ברזולוציית FHD. עדיפות למקלדת לא צפופה. איכות בניה וחומרים גבוהה. אין לי כוח לפלסטיקים. וכמובן, מותג אמין עם מי שידאג לו בארץ. רצוי שתהיה אפשרות לצרף לו SSD בעתיד. תקציב: 3000-4000 ש"ח. לא חייבים לנצל את כולו אם אין טעם לכך... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 3.5K, הוא אדריכל ככה שצריך להרבה עבודה משרדית אבל גם בעל יכולות גרפיות כי הוא עובד עם מצגות ומפות כבדות וברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה חזקה, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, DVD שגם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל לא מזיק... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה חברה טובה. בנוסף חשוב שהמחשב יהיה גם בנוי טוב כי הוא הולך ל…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1.תקציב כ- 3000 ש"ח א) עדיף לחסוך ב) חריגה מקסימום 500 ש"ח 2. גלישה הורדות וצפייה ב- HD, לפעמים גם קצת משחקים לא כבדים במיוחד. 3. אם אפשר להוסיף מסך טוב וגם רמקולים טובים 5.1 4. יש לכלול את כל הרכיבים. 5. חשוב השקט ברמה 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות או הרכבה. 8. חנות טובה באזור המרכז 9. הדרישות המיוחדות הן: 1. מחשב טוב ומהיר שלא יעשה בעיות אחרי שנת שימוש כמו הרבה מן המוצעים באינטרנט במחירים זולים, דגש על מהירות המחשב. 2. אפשרות חיבור לרשת ביתית של 3 מחשבים. 10. עדיף שיהיה יכולת לשדרג את המחשב בעתיד. תודה רבה לכולם על העזרה אלי
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום לקנות בו חלקי מחשב מחו"ל במחיר זול אבל שיהיה באותה מידה אמין אם אפשר אז מקבילה לKSP או לTMS זולים ואמינים כזה(מין הסתם יותר זולים מבארץ בגלל זה אני רוצה לקנות מחול) כן ידוע לי שלא תיהיה אחריות על המוצרים ואין לי בעיה עם זה השאלה שעכשיו עומדת היא האם ביטול המס שקראה לפני מספר חודשים חל גם על המוצרים שאני יקנה מחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX11 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. מארז לא מכוער מידי (עדיף HEC פשוט או משהו כזה...) אין דרישות לחיבורים מיוחדים (אני מניח ש6 USB, כניסת HDMI למסך וכו' זה סטנדרט) אין מיגבלות רעש (בגבול הסביר, כן... לא מחפש ציוד מיוחד, אבל אם יש חלופות שקטות אז עדיף) אין צורך בצורב רצוי מ-KSP (אגב, מכירים בעיות כלשהן עם הסניף בצומת בילו?) לא צריך הרכבה (אלא אם זה לא יותר מ-50 ש"ח) שימושים: SC2 סרטים בסטרימינג וורד תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791392 לא הצלחתי להבין אם הך. מסך שלו טוב ואם הוא מובנה או לא. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ובור בענייני מחשב אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי סטנדרטי (לא משחקים כבדים או תוכנות מיוחדות וכ"ו) שיחזיק הרבה שנים ראיתי את המפרט הבא: המעבד החדש 2120- Intel Core i3 זיכרון קינגסטון 2GB מסוג DDR3 במהירות 1333MHz לוח אם ECS מתקדם עם ציפסט 61H דיסק קשיח סיגייט עצום 500GB במהירות 7200RPM צורב DVD סמסונג כ.קול 5.1 כ.רשת MBps10/100 לוח אם עם יציאת HDMI!!!! 1200 ש"ח מה דעתכם? ניתן לשדרג כמובן. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת לממחשב שראיתי בKSP. השימושים העקרים שלי הם אינטרנט צפייה בסרטים ותוכנות בסיסיות בלבד. בעיקרון המחשב הזה די נראה לי מבחינת מה שאני צריך למעט הלוח אם שאני לא סגור עליו. בתודה מראש, המפרט: דגם מחשב: LW-003 מעבדי אינטל: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12254 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Se…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד של אסוס מדגם n55sf אחרי הדלקת המחשב הראשונה, הזדעזתי לגלות שאסוס התקינו לפחות מחצית מהאפליקציות הזמינות לעולם- במחשב. כמות התוכנות כמובן מכבידה על המחשב והסרה של כולם גורמת לבעיות במערכת ההפעלה (לא רק אצלי, קראתי גם בפורופים על אנשים שמתלוננים על דבר דומה). מישהו יודע האם אפשר להתקין מחדש את מערכת ההפעלה בצורה נקייה ואחר כך להתקין ידנית את הדרייברים הרלוונטים? שימוש בשחזור/התקנה מחדש של אסוס מחזיר את המחשב כמובן למצב המזעזע שלו. שהסתכלתי על המפתח של הווינדוז (home premium x64) ראיתי שיש את האותיות OEM בשם. אשמח לעצות. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ואישתי מחפשים לקנות מחשב עבודה חדש, בתקציב של עד 3000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, אבל נשמח להוציא פחות. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) ולפיתוח תוכנה (אקליפס, אולי קצת מטלב). חוץ מזה כנראה שנשתמש בו למחשב הורדות (יריץ איזה jdownloader או utorrent ברקע). צרכים מעבר: - אופציה לחיבור לשני מסכים. - שקט כמה שאפשר בעלות סבירה. מתוכנן שהמחשב ישאר פועל רוב הזמן. - חיבור wifi (אני מניח שזה די סטנדרטי) בשביל הרשת הביתית שלנו. - הרד דיסק גדול. חשבנו על 2TB. ליתר בטחון, אני ממלא את השאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח בלי ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא ל…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש המרכזי והחשוב של המחשב הוא לצורכי תלמידת אנימציה (שנה שניה) שמתעתדת לעבוד ולעסוק בזה תוכנות בשימוש MAYA, MudBox, Photoshop, AfterEffects. השימוש העיקרי הוא ב-MAYA וחשוב שיעבוד איתה כמו שצריך. חשוב גם שהמחשב יהיה חזק ברינדורים (וגם mental ray) יחוברו למחשב 2 מסכים בגדלים של כ-20 אינץ לערך, ברזולוזציה טובה ובהגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי, גם לא במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא של התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב ? תכני 3D פול HD בסראוונד 7.1 / 5.1 בטלוויזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בזמן הקרוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ממש לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא פשוט שתהיה החונות אם השרות הכי טוב ו…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני שאני נותן לכם פרטים אני רוצה להסביר המפרט שאני מבקש כרגע הוא מתוכנן לקנייה בעוד מספר חודשים ולא בזמן הקרוב נניח בעוד חודשיים שלושה, המפרט מתוכנן לכלול את החלקים החדשים שצריכים להגיע בקרוב מבוססים בצ'יפ החדש, שזה אומר לוח אם מעבד, כך שהשאלה שלי כאן היא גם מתי הם צריכים להגיע לארץ והאם יש כבר תמחור שלהם? 1. מה התקציב המקסימאלי? הכי הרבה 18 אלף שקל כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מחפש מפלצת כך שהכל תלוי אם החיסכון משפיע בצורה רצינית על הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן תקציב אחרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+OC וכמובן אינטרנט סרטים וכו…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש המלצה למפרט למחשב חזק לעבודות עיבוד נתונים שדורשות כוח עיבוד (CPU) והמון גישות לדיסק (עיבוד נתונים בתוכנה שאני כותב). כמו כן, עבודות בפוטושופ ועריכת וידאו. לא ישמש לגיימינג. . מה התקציב המקסימאלי?5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיבוד נתונים, פוטושופ, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עיבוד נתונים כבד (ריצה למשך ימים ברצף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את חוות דעתכם בעבור המפרט שהכנתי לי באייבורי. יכול להיות שישנם חלקים שאני צריך להחליף ואשמח לקבל עזרה . תודה! התקציב העד 5,500... המפרט נועד לקאונטרסטרייק סורס , באטלפילד 3 , וקרייסיס 2. מסך led\lcd 2ms וניגודיות טובה בעד-900 ספק כוח - 345שח enermax naxn 500w עכבר- Logitech G300 GAMING מעבד - FX-SERIES 6100 AMD לוח אם - Gigabyte GA-990FXA-UD3 כרטיס מסך - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIe זכרון-זכרון G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKX
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 3000 ש״ח לא לחרוג מזה ולנסות לחסוך במידת האפשר 2. שימושי המחשב: בעיקר משחקים סרטים אינטרנט ויישומי אופיס ללימודים (כלכלה) -משחקים כמו cod הכי חדש, העדפה למסך גדול 15.6+- -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות גבוהות 3. ציוד היקפי: רק עכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשרי. 7. עדיף שיהיה win7 64 bit אך אם מייקר אז אוכל לסדר זאת לבד. 8. איזור ת״א ראשון חולון אם יש הבדל במחיר אז אפשרי גם באילת, אני אהיה שם בסופ״ש הקרוב. 9. עדיפות ל: קשיח של 500g ומעלה, זכרון פנימי לפחות 4g , כרטיס מסך טוב עם יציאת hd, ומעבד מסדרות i3/i5. המון תודה, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט לא נדלק, הבאתי אותו לטכנאי והוא אמר שהספק כוח נשרף וביחד איתו לקח גם את הלוח אם. (זה נכון שכשהספק נשרף אז הוא בדרך כלל לוקח עוד חלק?) רציתי המלצה לאיזה לוח אם לקנות ואיזה ספק גם. זה המחשב: מעבד AMD Athlon 64 X2 5400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024x2) 800Mhz כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe מארז HEC 6C28 ספק כוח HEC 450TDT 450W בנוסף, הוא אמר שיכול להיות שנהרס גם הדיסק קשיח אבל זה בסימן שאלה, הוא לא יוכל לדעת עד שלא יתקן את החלקים האחרים. בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם וספק לקנות שיתאים למחשב. וגם איזה דיסק קשיח למקרה שהוא גם נהרס. אין הרבה תקציב אז נא להביא חלקים …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-