עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshe191,

דרושה חוות דעת על המפרט הזה שהמליצו לי עליו המפרט נבנה למטרת גיימינג כבד. לא אבצע אוברקלוק. בקשר לציוד הקפי שאני השתמש: מסך:BenQG2410HD רזולוציה: 1920X1080 ומה שאני רוצה מהמחשב שהוא יוכל להחזיק BF3 על אולטרה היי אז מה אתם חושבים על המפרט?? תודה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪929 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪129 [/td][/tr][/table]…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by tomer_,

שלום, נא עזרתכם בהרכבת מפרט עבור מחשב פשוט לשימוש ביתי סטנדרטי כולל מערכת הפעלה. אין לי מושג בעולם המחשוב ואני מעוניין במחשב לשנים ארוכות ככל האפשר (לא בא לי להחליף/לשדרג עוד שנתיים שלוש). תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  3. זה מחשב למשחקים לאחיין שלי התקציב היה עד 4000 והיה חשוב מסך איכותי מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל ! 1,095.00 ₪ 1 1,095.00 ₪ Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA 40.00 ₪ 1 40.00 ₪ Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 53.00 ₪ 1 53.00 ₪ Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray 539.00 ₪ 1 539.00 ₪ הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים 50.00 ₪ 1 50.00 ₪ HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד 880.00 ₪ 1 880.00 ₪ SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש 452.00 ₪ 1 452.00 ₪ Hec Cougar RS …

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. לבקשת yz101 t שיניתי את הפוסט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך בדברים לא נחוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בגרפיקה טובה לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by deadrineep,

אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by נריה,

המפרט שלי: עלה לפני 4 שנים 3 אלף ש"ח מעבד: 2 processors running - Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.34 GHz Performance Rated at 4.55 GHz RAM: 2.0 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT (GeForce 8600 GT) Video Card Features - - 1.0 GB Video Card 3D Acceleration: - Yes Video HW Transform & Lighting: - Yes Vertex Shader Ver.: - 3.0 Pixel Shader Ver.: - 3.0 DVD TSSTcorp CDDVDW SH-S203D 1)כמה עולה כזה מחשב כיום(ללא מסך ואביזרים ננלווים כמו עכבר וכו') כיום הוא לא מריץ לי את Call Of Duty : Black Ops 2)מה חלש בו ? הזיכרון שלו(2 גיגה) אני מאמין שהוא טוב המעבד נראה לי חלש נגיד זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...6878&CatCode=1 הרבה הרבה יותר טו…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. ציוד היקפי, מסך - כבר יש. מחיר: של בין 3.4 ל-4 כאמור. שימושים: משחקים, עריכת אודיו(בחשיבות פחותה), ושימוש יומיומי. המסך שיש לי הוא LED FULL HD שקט חשיבות - 7/10 אוברלקלוקינג לא אין צורך במערכת הפעלה גר באיזור חיפה, לא קריטי לי מאיזה חנות, מניסיוני KSP הם זולים ונותנים שירות טוב. רכיבים: - חובה כרטיס קול שמתאים ל5.1 - רצוי אפשרות ל FIREWIRE אבל לא חובה(למרות שאני חושב שלרוב הלוחות יש את האופציה...) - וגם דרושה כניסת USB3 -וגם - שיהיו שלושה סלוטים לRAM (בד"כ זה המצב, אך לפעמים יש רק שניים - וזה מעצבן לשדרג בצורה כזאת) שדרוג - רצוי שלא. הרעיון לקנות מחשב "שיחזיק להרבה זמן". תודה מראש. ZBBZ.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by JonyPony,

המחשב הנ"ל מיועד לגיימינג בעיקר, למערכת יתווסף כונן HDD 500GB (שכבר יש לי). [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1010[/td][td]1[/td][td]1010[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E[/td][td]1215[/td][td]1[/td][td]1215[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)[/td][td]320[/td][td]1[/td][td]320[/td][/tr][tr][td]כרטיס…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת לגבי המיפרט לצורך קידוד,עריכת וידאו ו3D לעבודה. המיפרט מבוסס I7-2600K ומתוכנן OC סביר לשימוש בטוח 24/7 (4GHZ-4.2GHZ סביר?) ההיתלבטויות שלי: האם ניתן לרדת לדגם הLE בלוח? מה אני מפסיד? האם לא יגיע ל4.2GHZ בOC? בחרתי בZ68 בגלל כל החידושים שנותן(האצת SSD+שימוש בכ.מ מובנה עם לוסיד + אפשרות לשימוש בQUICK SYNC) האם הקירור בסד ל4GHZ שימוש יומיומי? המחשב תמיד יהיה בעומס ברינדורים האם הספק המובנה במארז 450W אכותי ויחזיק מעמד יחד עם כ.מסך GTX460 1GB גיגבייט (לבד עולה 225 שקל) זיכרונות אני מעדיף לקחת קינגסטון לצורך היציבות שמאוד חשובה לי (הזיכרון לא יעבור OC) התקציב מקסימום עד 4000K כולל HDD (אולי SSD באותו תקציב) תודה מראש לכולם! [attachmen…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by shlomoaxe13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Old Republic, Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD Ready 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  11. התקציב עד 1,300-1,400 (אם אפשר בפחות זה היה עדיף), לא ניתן לחרוג מעבר לכך (קושי כלכלי), ישמש ללימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי. * גודל המסך? בגבולות ה-10' * משקל רצוי? שלא היה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שתהיה לפחות יציאת וידאו אחת VGA/DVI/HDMI. * בלוטות? לא חייב, אבל לא אכפת לי שהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא (סתם מיותר). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by veronixx,

תקציב 2500 (חריגה של 200)ללא מסך !!! שימושים גיימינג כבד!!! משחקים כמו call of duty mw3 / bf 3 /fifa 12 /crysis 2 וכו הפקה מוסיקלית עריכת סאונד cubase עריכה גראפית photoshop/ 64bit שימושים מיוחדים הייתי רוצה שתבחרו לי לוח אם חדשני שאוכל לשדרג בעתיד בלי להלחיפו , ובכלל את המחשב הכיטוב שאפשר להשיג בסכום הזה חומרה אופציונלית הנפח מקסמילי בדיסק קשיח מעבד וכרטיס מסך הטובים ביותר שאפשר לקנות במחיר הזה (ןi5 / i7 וכווו) אפשרויות רכישה ivory / ksp / אלקטרה מחשבים תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dyn,

שלום, ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO 1015. לפני יומיים הדלקתי את המחשב והופיעה לי הודעה שקיימת בעיה בסוללה ויש צורך להחליף אותה. (מצורפת תמונה) השאלה שלי היא מדוע הופיעה לי ההודעה הזו? אינני זוכר משהו חריג במחשב. כיצד ניתן לטפל בבעיה? יש צורך לקנות סוללה חדשה לנייד? או שניתן להישאר עם הסוללה הנוכחית (עד כה המחשב הנייד לא התכבה או פעל בצורה חריגה). תודה רבה על העזרה והייעוץ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by mr.pink,

שלום, אני חדש פה בפורום, והופתעתי לגלות תמיכה מדהימה ומקצועית! אני חושב שכאן המקום להעלות את הבעיה שלי... לאט לאט המחשב שלי מתפורר, ואני צריך לשדרג אותו. אני אדריכל, ועיקר השימוש במחשב הביתי הוא לתוכנות תלת מימד וגרפיות. אני זקוק למחשב שיענה בדיוק על הדרישות האלו + תמיכה בחיבור hd לטלוויזיה וכל הכרוך בכך. אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין להרכיב בעצמי 1, כשהמטרה היא ההנאה, והחיסכון בכסף. התקציב שיש לי צריך לשמש אותי לקנות מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך (יש לי מארז של ibm thinkpad ואת שאר הרכיבים). התקציב עליו חשבתי הוא עד 2000 ש"ח לפריטים אלו. השאלה שלי היא ראשית שאלה של כדאיות. הרכבה עצמית בעלות המתוארת תיתן מענה לצרכים שלי? והשאלה השניה, כמה יעלה לי מחשב קומפלט באותו מ…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  16. אהלן! אני מחפש נייד כמחשב נוסף, לשימושי אינטרנט ומולטימדיה בעיקר, אופיס וכו'. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר ולהתחבר למסך גדול בסלון ברזולוציות גבוהות (סרטים ב-FHD). האם מעבד i3 מספיק למטרות הנ"ל? האם צריך כרטיס מסך מיוחד או שאין צורך מעבר למובנה במעבד? (אני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר, פשוט אין לי שימוש במשחקים) חשוב שיהיה: HDMI 8GB זיכרון. 7200RPM לכונן קשיח. לפחות 500GB. USB3 - שני חיבורים. מסך מט 15.6 - רצוי מאוד ברזולוציית FHD. עדיפות למקלדת לא צפופה. איכות בניה וחומרים גבוהה. אין לי כוח לפלסטיקים. וכמובן, מותג אמין עם מי שידאג לו בארץ. רצוי שתהיה אפשרות לצרף לו SSD בעתיד. תקציב: 3000-4000 ש"ח. לא חייבים לנצל את כולו אם אין טעם לכך... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 3.5K, הוא אדריכל ככה שצריך להרבה עבודה משרדית אבל גם בעל יכולות גרפיות כי הוא עובד עם מצגות ומפות כבדות וברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה חזקה, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, DVD שגם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל לא מזיק... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה חברה טובה. בנוסף חשוב שהמחשב יהיה גם בנוי טוב כי הוא הולך ל…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. 1.תקציב כ- 3000 ש"ח א) עדיף לחסוך ב) חריגה מקסימום 500 ש"ח 2. גלישה הורדות וצפייה ב- HD, לפעמים גם קצת משחקים לא כבדים במיוחד. 3. אם אפשר להוסיף מסך טוב וגם רמקולים טובים 5.1 4. יש לכלול את כל הרכיבים. 5. חשוב השקט ברמה 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות או הרכבה. 8. חנות טובה באזור המרכז 9. הדרישות המיוחדות הן: 1. מחשב טוב ומהיר שלא יעשה בעיות אחרי שנת שימוש כמו הרבה מן המוצעים באינטרנט במחירים זולים, דגש על מהירות המחשב. 2. אפשרות חיבור לרשת ביתית של 3 מחשבים. 10. עדיף שיהיה יכולת לשדרג את המחשב בעתיד. תודה רבה לכולם על העזרה אלי

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield 3, Rage, Crysis 2, The Witcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 23" (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by omerbr,

שלום אני מחפש מקום לקנות בו חלקי מחשב מחו"ל במחיר זול אבל שיהיה באותה מידה אמין אם אפשר אז מקבילה לKSP או לTMS זולים ואמינים כזה(מין הסתם יותר זולים מבארץ בגלל זה אני רוצה לקנות מחול) כן ידוע לי שלא תיהיה אחריות על המוצרים ואין לי בעיה עם זה השאלה שעכשיו עומדת היא האם ביטול המס שקראה לפני מספר חודשים חל גם על המוצרים שאני יקנה מחו"ל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX11 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. מארז לא מכוער מידי (עדיף HEC פשוט או משהו כזה...) אין דרישות לחיבורים מיוחדים (אני מניח ש6 USB, כניסת HDMI למסך וכו' זה סטנדרט) אין מיגבלות רעש (בגבול הסביר, כן... לא מחפש ציוד מיוחד, אבל אם יש חלופות שקטות אז עדיף) אין צורך בצורב רצוי מ-KSP (אגב, מכירים בעיות כלשהן עם הסניף בצומת בילו?) לא צריך הרכבה (אלא אם זה לא יותר מ-50 ש"ח) שימושים: SC2 סרטים בסטרימינג וורד תודה לעוז…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  22. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791392 לא הצלחתי להבין אם הך. מסך שלו טוב ואם הוא מובנה או לא. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by tomer_,

שלום, אני חדש פה ובור בענייני מחשב אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי סטנדרטי (לא משחקים כבדים או תוכנות מיוחדות וכ"ו) שיחזיק הרבה שנים ראיתי את המפרט הבא: המעבד החדש 2120- Intel Core i3 זיכרון קינגסטון 2GB מסוג DDR3 במהירות 1333MHz לוח אם ECS מתקדם עם ציפסט 61H דיסק קשיח סיגייט עצום 500GB במהירות 7200RPM צורב DVD סמסונג כ.קול 5.1 כ.רשת MBps10/100 לוח אם עם יציאת HDMI!!!! 1200 ש"ח מה דעתכם? ניתן לשדרג כמובן. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by elh727,

היי, אשמח לקבל חוות דעת לממחשב שראיתי בKSP. השימושים העקרים שלי הם אינטרנט צפייה בסרטים ותוכנות בסיסיות בלבד. בעיקרון המחשב הזה די נראה לי מבחינת מה שאני צריך למעט הלוח אם שאני לא סגור עליו. בתודה מראש, המפרט: דגם מחשב: LW-003 מעבדי אינטל: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12254 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Se…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, קניתי נייד של אסוס מדגם n55sf אחרי הדלקת המחשב הראשונה, הזדעזתי לגלות שאסוס התקינו לפחות מחצית מהאפליקציות הזמינות לעולם- במחשב. כמות התוכנות כמובן מכבידה על המחשב והסרה של כולם גורמת לבעיות במערכת ההפעלה (לא רק אצלי, קראתי גם בפורופים על אנשים שמתלוננים על דבר דומה). מישהו יודע האם אפשר להתקין מחדש את מערכת ההפעלה בצורה נקייה ואחר כך להתקין ידנית את הדרייברים הרלוונטים? שימוש בשחזור/התקנה מחדש של אסוס מחזיר את המחשב כמובן למצב המזעזע שלו. שהסתכלתי על המפתח של הווינדוז (home premium x64) ראיתי שיש את האותיות OEM בשם. אשמח לעצות. תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.