עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoramns,

טוב אחרי שנכנסתי קצת למפרטים ממולצים והצצתי במפרטים שהמליצו לאנשים בניתי ב KSP מחשב אין לי העדפה לחנות הזאת פשוט אני מחפש באזור הצפון הצעה בחנות באזור שלי תתקבל בשמחה לאחר מחשבה ראיתי שהמחשב ישמש בעיקר לגלישה ואופויס ומעט מאוד משחקים וגם לא בשמים השמח לקבל תגובות ותיקונים כי אני מתכוון להזמין בתחילת השבוע Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 GIGABYTE MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 375 DDR II 667Mhz 1GB TransCend כפול 2 420 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II, Raid Edition 415 GIGABYTE HD 2400 Pro 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 315 LiteOn DVD±RW LH-20A1P x20 Black 190 HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU 220 הרכבת מחשב …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tarnegolz,

קיבלתי את המחשב שהוזמן מהמבצע של וואלה (Asus n56jk) וכעת זה הדקות הראשונות שאני משתמש בו... רציתי לדעת האם יש איזהשהיא אפשרות לבדוק האם למחשב יש "זמן תגובה" אשר מצופה ממנו - לדוגמה שאני עושה מקש ימני על השולחן עבודה, לוקח לו שתי שניות עד שהוא פותח לי את התפריט, וכך גם שאני לוחץ על התיקייה למטה על מנת לפתוח את המחשב שלי..(יכול להיות שזה הקטע של הווינדוס 8 וזה נורמלי - פעם ראשונה שאני משתמש בו). אני מודע לזה שבמחשב אין כונן SSD, אבל עדיין יש לו HDD של 7200 RPM ומעבד\זיכרון חזקים מאוד - לכן זה נראה לי קצת מוזר... בנוסף, נתקלתי בבעיות קלות בסאונד (קשה להסביר, אבל זה כמו מוזיקה שמחוברת לרמקולים ולפעמים מישהו משחק עם החיבור ויש הפרעות) - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה זו וג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה כדאי להעיף ולהשאיר ? כי אני צריך להוסיף קירור וספק כוח, כפי שאתם רואים. והמחשב למשחקים כמובן. מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 - 1,891.13 ש"ח לוח אם: ASUS Striker Extreme (nForce 680i SLI) ATX 2,240.63 ש"ח זיכרון: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz - 1,739.87 ש"ח כרטיס מסך: Point of View GeForce 8800GTS - PCX - retail - 3,010.43 ¤ דיסק קשיח: WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II - 461.09 ¤ מארז: Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window Black - 673.87 ¤ (ATX, בלי שדרוג) יחד עם ספק כוח 229.73 ¤ צורב: LG DVD-RW GSA-H22N x18 DUAL LAYER (black) bulk 228.25 ¤ עכבר: Logitech G5 Laser (2000 dpi) Mouse RETAIL 455.99…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אחרי שנתיים של ניסיונות תיקון ולקראת סוף האחריות כתבתי את המכתב שצרפתי ואני שולח לHP, מה דעתכם? שלום רב באוקטובר 2008 רכשתי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1060ej ולמעט מספר החודשים הראשונים שלאחר הרכישה אני חווה לא פחות מאשר סיוט בלתי נגמר של תקלות ובנוסף טירטור מתמשך ובלתי מתקבל על הדעת כתוצאה מאיטיות וחוסר מקצועיות של שירות התיקונים (חברת CPM). קניתי את המחשב שישרת אותי ככלי עבודה בלימודי, בחרתי מחשב יקר מהמתקדמים שHP הציעה בזמנו למגזר הפרטי, במחשבה שאוכל לסמוך עליו ועל האחריות של HP. תיקון 1- אחרי פחות משנה המחשב פגש לראשונה את שרות התיקונים (CPM) יחד עם רשימה שכללה מקלדת תקולה, ספק כוח שלא טוען, וכונן CD מקרטע, לכאורה תקלות פשוטות...אחרי 3 שבועות ארוכים חזר המחשב, אבל כמוב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שנה טובה לכולם, לאחר שעברתי בהמון חנויות ונעזרתי בנושאים ובמאמרים רבים באתר והקשבתי להמלצות מהמשתמשים בפורום, הגעתי למפרט הבא. יש לציין שזהו כבר מפרט די סופי לאחר הרבה שינויים, ואני מתכנן לקנות כבר ביום ראשון. לכן אני מבקש לפרסם כאן כדי לשמוע הערות אחרונות אם יש לגבי המפרט, כך שאוכל לקנות בלב שלם. הדבר המרכזי שאני לא בטוח בו, וזה קצת משפיל עבורי להודות בכך בתור מהנדס חשמל לעתיד, הוא האם הספק הינו בעל הספק מתאים. לפי דפי מפרט של חלק מהרכיבים נראה שכן ולפי אחרים נראה שלא. השתמשתי גם בכל מיני מחשבוני הספק שמצאתי באינטרנט אבל לא קיבלתי תוצאות חד משמעיות. בנוסף היו אנשים שאמרו לי שספק של 750 וואט מספיק אם לא מוגזם, בעוד שאחרים המליצו לי לקנות ספק 1000 וואט בפעמיים המחיר שגם נר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lidaiv,

שלום לכולם. מעוניינת לקנות מחשב לשימוש ביתי, בעיקר לאופיס וגלישה.אני לא כ"כ מעוניינת להתעסק עם AMD קיבלתי הצעת מחיר של כ-4000 ש"ח עבור המפרט הבא. אודה לכם באם תוכלו לחוות דעתכם לגבי שיפורים/שינויים וכ"ד: P4, 2.4GH-מעבד אינטל לוח לא משולב INTEL SPRINGDALE 865PE, תומך 800MHZ, AGP8 זכרון 256M DUAL DDR 2X333MHZ כ. מסך לא משולב GEFORCE 4 NAVIDIA MX 64M מסך 19" AOC K9 שטוח סידירום X52 דיסק 40G מודם פקס 56K כונן 1.44 כ.קול 128 מארז כולל 8 USB עכבר וכ"ד... בנוסף, מה ההבדל בין לוח אם לא משולב למשולב? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by UnwiZ,

אז סוף סוף אחרי 6 שנים (ואני לא מגזים) עם המחשב הנוכחי, אני מתחיל לבדוק מחשבים חדשים. אני מחפש מחפש שיריץ לי קרייסס בצורה מרשימה (אולי אפילו טובה מאוד? המוכר אמר לי שיריץ לי על מקסימום עם אחד המפרטים הבאים...) שיריץ לי משחק כמו מנג'ר 2009 (כשאני אטען אפילו משהו כמו 20 ליגות...) במהירות (וכידוע, זה המון דטא בייס לעכל), וכמובן המטרה העיקרית - שאני אוכל לשחק בGTA החדש ובכל משחק חדש עם גרפיקה "משוגעת" שיצא בזמן הקרוב בצורה טובה(אפילו מאוד). בנתיים ניתנו לי 2 מפרטים (לא שלמים לפי דעתי...) מהמוכר בג'יגהבייט ברחובות (למי שיש ביקורות או המלצות על המקום, אני גם אשמח לקבל) : DDR2 1GB 800 לוח ראשי GIGABYTE G31 + כרטיס מסך כרטיס קול 128 6 ערוצים כרטיס רשת מקלדת מולטימדיה, עכבר…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by p-o-i,

הכנתי פה מפרט קטן ...תוכלו בבקשה לבדוק אם אפשר לשפר פה משהו בתווך המחיר או להביא את אותו מפרט במחיר נמוך יותר??? אני שם דגש על הכרטיס מסך!!..ובנוגע ללוח אם אני רוצה בו מכיוון שהוא בעל תמיכה ב SLI אז אם תוכלו למצוא משהו יותר טוב עם תמיכה בזה בבקשה תגיבו AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 895.02 ש"ח GIGABYTE GA-M55SLI-S4 (nForce 4SLI) - ATX 598.99 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-4-4-12 649.02 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 3,454.49 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ynets14,

יש לי תקציב של 2500 ש"ח ויש לי את האופציה להזמין דרך יבואן זה המפרט שבניתי לי GA-H87-HD3 102$ i5-4570 219$ Arctic-Cooling FREEZER 7 PRO 27$ kingston Hyper 8GB ddr3 1600MHZ 79$ Gigabyte 760GTX 2GB 296$ שווה ? כמובן שיש לי מארז NZXT+500Wseasonic hard disc 500GB sata 2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה אומרים על זה?? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤619 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤333 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Tanya,

בוקר טוב. צלצלתי ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm אמרו לי שאין בכחול או אדום, אלא רק בשחור. האם יש מקום נוסף לברר שם האם ניתן להשיג את הדגים הספציפי בצבע אדום? אני לא רוצה לוותר כל עוד לא בדקתי את כל האפשרויות. [אולי אפילו אחשוב על לרכוש מחו"ל]. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by גיא שפריר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FORTNITE PUBG CALL OF DUTI CS GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר גם למסך טלביזיה וגם למסך מחשב 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eliXir,

ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז החוזק עולה. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש. עריכה: לא שמתי לב שהפורום הזה נועד אך ורק לעזרה בקניית מחשב. בבקשה להעביר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by arikm,

שלום הרכבתי מפרט למחשב שקט i7, מעוניין בחוות דעת. Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪692 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1622 NZXT Hush Bl…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yehudahe,

היום בדקתי רכישת מחשב נייח חדש גיליתי שתי תובנות חדשות: לא כדאי להתקין Windows 7, בתצורה של 64 ביט אלא 32 ביט מאחר ורוב התוכנות הנפוצות ב- 32 ביט לא יעבדו על 64 ביט. ומכאן 32 ביט תומך עד 3 ג"ב זכרון ולא יכול לתמוך ב- 4 ג"ב זכרון ומכאן אם אני רוצה ddr3 בקצב 1333 אני יכול לרכוש 3 של 1 ג"ב ואז לוח האם צריך להיות עם 4 תושבות זכרון. המאוורר המקורי של המעבדים AMD לא מומלץ (רועש) כדאי לקנות בנפרד. האם כל זה נכון?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ברשותי מסך 17" משמע כרטיס מסך יהיה בטוח 8800GTS 320MB זה מה שחשבתי בעבר: e6400 G.skill 2048 800Mhz cl4 gigabyte ds3 WD 250GB 16MBbuffer Antec sonata2+psu450W 8800GTs 320MB LG H30 DVDRW שזה יוצא 6500 כמעט. אפשר להשוות את זה לזה? AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 מחיר: ¤491 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2008 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERE…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by toms4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 כל משחק כבד בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sargon,

ניסיתי להרכיב מחשב שיהיה אידאלי בשבילי, בתור מפתח משחקים לתלת מימד\VR או IMAGE PROCESSING(לא קשור למשחקים). אחת הבעיות היא לדעת איזה רכיבים להתאים לאיזה, אז מצאתי אתר שעושה את זה אוטמטית. בגדול הדברים שאני יודע שאני צריך ממחשב לפיתוח זה 32 GB זיכרון RAM SSD מהיר (NVME) הרבה מקום איחסון במהירות סבירה(יש אפשרות גם לאחסון על הרשת אבל זה לרוב פחות מהיר). כרטיס גרפי חזק עם תמיכה לCUDA. אז 1080TI לפחות. עם כוונה לשדרג לRTX בעתיד, כי העתיד בגרפיקה זה משחקי RAY TRACING. מארז שקט יחסית והכי חשוב, שקל לנקות אותו ולשדרג בעצמי בעתיד. לכןם הלכתי על FRACTAL DESIGN R6 שהוא בנוי בצורה מאוד מודרנית וקלה לתחזוקה ולשינוי. חשוב לי לא לעשות OC לכרטיס …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בהמשך לאשכול הזה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר שימוש עם תוכנות של adobe Ilustrator,indesign, Photosop, Dreamweaver וכנראה גם premiere בעתיד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל שלא יהיה רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כנראה שהרכישה תהיה מksp. 9. מתי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Menymen,

שלום, אני כבר כמה שבועות מנסה למצוא לי איזה דגם מתאים של מחשב נייד, רצוי דל 13.3-14 הבעיה היא שהדגמים שמופיעים אצלנו בארץ ושם באתר שלהם הם לא מקבילים ואני חלא מוצא את הדמיון. לדומגא שם אני בכלל לא מוצא את ה- 3010 DELL. לעומתו אני רואה שם Studio 14 שאין בארץ, ככה שאין לי אינדיקציה גם לגבי מחיר וגם עם הביקורות, יש לכם הצעה מהיכן לרכוש נייד מארה"ב? באינטרנט, אני שולח אותו שם למשפחה והןם מגיעים לארץ עוד 3 שבועות . הדרישות שלי הם, 13.3-14 מעבד חזק - i5 + 4G כ.מסך יעודי ולא משולב, רצוי שיהיה מחשב מתוצרה איכותית עם איכות חומרים גבוהה. יחד עם חיי סוללה ארוכים. תקציב : $$900 +/- אם יש פחות עדיף עכמובן, סטונדטים בכל זאת תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני הולך היום בערב לקנות , רק תגידו לי אם הכל נראה תקין מארז כבר קניתי GIGABYTE POSEIDON וספק FSP350-60GLN תודה חברים [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב צריך להיות בגודל סטנדרטי (15.6") אין לי בכלל ניסיון עם עבודות תלת מימד ואני מתחיל בקטנה מלימוד עצמי עם תוכנות כמו בלנדר ואולי גם ZBRUSH אשמח לשמוע המלצות על לפטופים לדוגמה שיכולים להתאים לצרכים שלי. אגב, הסיבה שאני מעדיף לפטופ ולא מחשב נייח היא בגלל מעבר לחו"ל (ואין לי שם דירה קבועה אז אני מעדיף לא להיגרר כל פעם עם מחשב נייח)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.