עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mark22,

שלום רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם על המחשב הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19824 Samsung np530u4e יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל ב3000 ש"ח,עגול,כולל אחריות ל3 שנים ההתלבטות היחידה שזה מעבד U החסכוני 1.8 ולא הM מצד שני חשוב לי החיי סוללה של המחשב,והקלות. המחשב מיועד לעבודה גרפית,פוטושופ ולייטרום. אך ברוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני מה דעתכם? יש מחשב יותר טוב במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני מחפשת המלצה ללפטופ או לחנויות בארה"ב לקניית לפטופ. אני צריכה מחשב קל ונייד יחסית (בחורה, קטנה ורזה), שיתאים לסטודנטים עם צרכים של תכנות - בלי משחקים או גרפים. תכנות, אינטרנט וסרטים. שישמש אותי נחמד בשנים הקרובות. שיהיה זול, כי אין תקציב. ואני קונה בארה"ב עכשיו השאלות שלי מעבר לשאלון - - המלצה לחנויות בארה"ב? אני קונה אונליין ושולחת לדודים שיביאו לי אותו. אולי יש חנויות טובות עם אאוטלטים וסיילים שאני לא מכירה וחבל שאפספס. עברתי על דל אאוטלט ולנובו ואמזון, אבל לא ראיתי שום דבר קוסם במיוחד. בוולמרקט ובבסט ביי יש בעיקר מחודשים. - יש בעיה לקנות מחודש מבסט ביי או וולמארט? חוצמזה בטווח המחירים של 500-600$ ראיתי שחלק מהדגמים במחירי הארץ, מה שה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-5000 שקלים, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וש…

4. Started by F!N4L,

היי שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 גג 3300 אבל עדיף פחות מ3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא אבל עדיפות להרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600-4800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב פלוס פלוס ). ---עבודה משרדית באופן תדיר. ---עריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספות ובנוסף לזה גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות או גזירה מהאינטרנט לתוכנה(כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים שנוצרו בתוכנות גרפיות ושוקלות הרבה ,להעתי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yadin,

שלום לאחר שהתקנתי ווינדוס 7 במקום ויסטה קלטתי כמה בעיות אחד בבלוטוס של המחשב אז Fועוד בעיה נכון יש בלפטופ קפטורים של השמעה והכל ב אז ליפנה הפרמוט שהאיתי משמיעה היה מד של השמעה וכל זה והמד של האיכות מסך וזה נעלם לי איך אני מחזיר את זה זה הבעיות דגם המחשב HP DV2-1125ea

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותוכנות כגון פוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tylor,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מאוד ישן אבל עושה את העבודה שאני צריך ממנו. הבעיה היא שהדיסק הקשיח משמיע רעשים שלא מוצאים חן בעיני מידי. לא משהו חריג מאוד ואני צריך לקרב את הראש למחשב על מנת לשמוע אותם אבל אם שמתי לב אליהם זה אומר שזה רעש חריג (כאמור, יש לי את המחשב הרבה מאוד זמן). גם אם הוא לא משמיע רעשים חריגים לא אכפת לי לקנות דיסק קשיח נוסף רק כדי להיות בטוח. הבעיה היא שאני לא יודע איזה דיסק יתאים ואם ניתן בכלל למצוא דיסקים כאלה היום. זה הדגם של המחשב - http://www.notebook-driver.com/specs/lg-r400-series-notebook-specifications/ וזה הדגם של הדיסק הקשיח שיש לי היום - hitachi hts541680j9sa00 איזה דיסקים יכולים להתאים? כל מה שאני רואה שניתן לקנות הוא בנפחים הרבה יותר גבוהים …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shualy,

מעוניין בלפטופ בו אוכל לעבוד קצת בפוטושופ בעבודה,,,, מאוד חשובה לי רזולוציית מסך(יש לי מצלמה 36 מ"פ) ודיוק הצבעים של המסך עד כמה שאפשר. איך הYOGA 2 PRO לצרכיי? האם יש לו תחליף? (אולי המקבוק פרו,,,,,?) התקציב שלי הוא 6K(קונה באילת) אשמח לעזרתכם האדיבה כמו תמיד בברכה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tal89,

שלום שלום, חזרתי להתייעצות סופית. השאיפה הייתה לשדרג את המחשב הנ"ל (עם I5 3210M) בSSD MSATA. המכשול היחיד הוא נושא האחריות. אני מבין שכנראה לא תהיה בעיה, אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון שהתקנת SSD שלא מגיע במפרט המקורי והותקן שלא דרך החברה, תפגע באחריות. מהחנות (שניידר) ענו לי כי לא תהיה שום פגיעה באחריות, אם כי, כמובן, הרכיב הנוסף לא יכוסה. מצד שני, זה לא מייל שמחייב את היבואן. היבואן, מצידו לא מתעסק עם לקוחות קצה ולכן אין לי איך להשיג את אישורו בנושא זה. IBM? בכלל לא אכפת להם. הם לא מתעסקים בזה. מה אני עושה? הדבר האחרון שאני רוצה הוא הרחבת אחריות ב400 ש"ח ובאותה נשימה לבטל אותה כליל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אם רלוונטיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Pentium 4 3.2GHz 1M 800FSB LGA775 Abit AG8 TwinMOS 2X512 400Mhz Wastern Digital 120GB, 7,200RPM, 8MB Buffer, 8.9ms avg, Serial ATA/150 Floppy Mitsumi Sparkel GeForce 6600 PCI-E LG DVD RW GSA-4160B X16 Double Layer Super Multi + Software אני אודה לכם אם תוכלו לתת הערות ולהציע תיקונים.... תודה רבה! ניר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ronll,

(כבר הייתה לי הודעה אבל אף אחד לא ענה לי שם על השאלות וגם יש לי שאלות חדשות כי המפרט הישתנה) אז ככה ,אני קונה מחשב חדש, והרכבתי מפרט ממש יקר ,אבל כולם אמרו לי שזה סתם בזבוז אני יתן תמפרט הישן ומה אני רוצה לשנות , ומה השאלות שלי כמעט שכחתי , המפרט נועד למישחקים אני לא מתכנן OC בכלל , וזה בגלל שאת הכסף הזה אני התחלתי לשמור מהבר מיצווה עוד שנתיים ככה אני מיתגייס אז הפעם הבאה שאני יקנה מחשב בטח יהיה עוד 7 שנים ככה , את המחשב הזה יש לי 6 והוא גרוטאה עד כאן חפירות לוח אם - Asus Commando Intel P965 מחיר - 1131 בקשר אליו נאמר לי מספר פעמים שהוא נועד ל OC ולא יתן ביצועים יותר מדגמים שהם טיפה יותר פשוטים , אז קודם כל זה נכון ? דבר שני איזה דגם מומלץ , מבחינת כסף לז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברה כרגיל אני פונה אליכם לעזרה כי אתם האנשים הכי טובים לייעוץ ואני מרוצה ממכם תמיד לפני כמה חודשים רציתי עזרה בקניית מחשב חדש לצורך עבודות משרדיות כמו (שימוש בתוכנות פשוטות כמו word pnt ) אך גם בשביל ההנאה הפרטית שלי בשימוש במשחקים שנחשבים חדשים וכבדים כמו: doom 4 ועוד .. (אין לי כוח לרשום) ועדיין שמשחקים אלה לא יפעלו באיטיות ויורצו על מינימום בלי oc וכאלה בגרפיקה הטובה ביותר. וכמו בעבר הכרתי בעובדה שהוא חייב להיות מחשב נייח כי נייח יותר טוב ויותר זול (: אך בזמנו נאמר לי כי עדיף לי לחכות כי מעבדים חדשים אמורים לצאת במרץ ואני צריך לחכות עד להצעות שיהיו מעודכנות יותר . כעת אנו כבר במאי עוד מעט ואשמח לקבל ממכם הצעות מצוינות ומומלצות בנוגע למ…

15. אני צריך מחשב שיחזיק משחקים כולל מסך וoc וזכרונות 800 כי אני עושה oc וקניה תהיה בעוד חודש אז האם המפרט הזה כדי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤672 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1697 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC2 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1487 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤389 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 מארז: ENERMAX ECA2020 VOSTOCK - MID TOWER CASE w/o PSU ¤219 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU ¤453 קרור למעבד: ZALMAN 7500-AlCu LED Aluminum + Copper SOCKETS 478,775,939,AM2 ¤188 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עבדתי עליה משעה 8 בערב אתמול עד 4 וחצי בלילה ועכשיו אני פחות או יותר מתקין תוכנות ומנסה לתת חיים במערכת הלכתי על החלקים הנל Intel Core i5-4670K http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116899 SABERTOOTH Z87 - Asus http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/ Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY16GX3M2A1866C9) http://www.corsair.com/us/memory-by-product-family/vengeance-pro-series-memory/vengeance-pro-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-1866mhz-c9-memory-kit-cmy16gx3m2a1866c9.html Hydro Series™ H100i Extreme Performance CPU Cooler http://www.corsair.com/us/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-coolin…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by saarshai,

ובכן,החלטתי לאט לאט להעביר את העבודה שלי לצורה יותר ניידת. הייתי רוצה שיהיה לי מחשב נייד שמכיל את כל החומר שלי ושאותו אני יכול לקחת לכל מקום. כרגע, על המחשב הנייח, אני עובד עם WACOM גם מתוך נוחות הממשק וגם כי אני נוהג לשרטט הרבה. אני חושב שכשמדובר במחשב נייד אז שיטה זו, על המסך עצמו, תיהיה הרבה יותר יעילה. לכן אני מחפש TABLET PC כלשהו... אבל אני מאבד את עצמי כשאני מתחיל לבדוק את כל המוצרים הזמינים. הנה כמה העדפות: - הרזולוציה לא צריכה להיות גבוהה במיוחד (בכל מקרה עדיף רזולוציה גבוהה מאשר מסך יותר גדול - גודל המסך לא משחק בכלל תפקיד. הרזולוציה תפקיד קטן). אבל איכות המסך, רצוי שתיהיה מצויינת. - המעבד צריך להיות חזק ובעל זיכרון מהיר. הנייח שלי הוא Allendale 6400 שהרצתי ל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אחותי מעוניינת ברכישה של מחשב נייד. עלי, כמובן, הוטל לעזור לה. עזבו כרגע את התקציב ואת החומרה- אני כרגע מתלבט בדברים ב"רמה" אחרת. הסתכלתי קצת במה שיש בשוק ובמה שהולך פה בפורומים- התרשמתי מכך שהמחירים של MSI (ב IVORY) ושל GIGABYTE (ב KSP) סבירים יחסית. גם נעזוב כרגע את עניין "אייבורי", אני מכיר ויודע- תודה. זה יכנס לשיקולים בשלב מאוחר יותר. כרגע מה שאני מעוניין לדעת זה איך האיכות של הניידים של גיגהבייט (כי ממש אין עליהם ביקורות ברשת) ואיך הניידים של MSI. בסך הכל בסופו של דבר מדובר בשתי חברות ענק, אני מעריך שבסך הכל אפשר לסמוך על המוצרים שלהם. כמה שאלות: 1. איך החברות אחת מול השניה "ראש בראש"? אם לאנשים פה יש נסיון איתן- את מי הייתם מעדיפים? 2. איך הניידים של…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מדובר במחשב של 4 שנים... לוקח למחשב המון זמן לעלות, אבל אחרי העלייה הכל עובד תקין. בדקתי עם hdtune ויש לו כ 25 סקטורים פגומים. מדובר ב HD WD black 250g. אשמח לקבל המלצות על hd אמין וזול. איך ה HD של היטאצ'י? ראיתי 320g ב 240 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by spider272,

מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המפרט צריך להיות מRSM. ההתלבטות בעיקר בקשר למארז לספק וללוח אם. אשמח לקבל המלצות או ביקורות על מארז ספק שקטים / טובים יותר ואותו דבר לגבי הלוח אם. תודה!! [TABLE] [TR] [TD=class: standartFont, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=class: ConfigTablePrint] [TR] [TD=width: 40, align: right][/TD] [TD=width: 350, align: right]שם הפריט[/TD] [TD=width: 100, align: right]אחריות[/TD] [TD=width: 75, align: right]מק"ט[/TD] [TD=width: 75, align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=align: right] מעבד Intel Pentium Dual Core Ivy Bridge G2020 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray[/TD] [TD=align: right] 3 שנים[/TD] [TD=align: right] intelG2020Tray[/TD] [TD=alig…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by moshesuo,

זה מה שמצאתי: מפרט המחשב: סדרת LENOVO G560 Intel® Core™ P6200 מסך 15.6HD ברוחב מלא! כולל מקלדת מלאה זיכרון 4096MB DDR3 ד.קשיח 500GB מצלמת אינטרנט 3MP כולל סוללה6 תאים(3שעות) כולל קורא טביעות אצבע בעיצוב חדשני.. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=582758 עכשיו הצייעו לי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&uin=12925 והשאלה שלי אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה השימוש העיקרי הוא לגלישה סרטי hd מוזיקה וכאלה ושיהיה בעיקר מהיר ולא יעשה בעיות ובטרייה שתחזיק זמן... תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. וצריך DVD וצורב. המחשב יהיה מיועד למישחקים. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

25. Started by abstract,

שלום לכולם, ראיתי את המחשב הזה בבאג ולמען האמת התאהבתי באיך שהוא נראה ומרגיש. חזרתי הביתה וגיליתי שהביקורות לא כל כך מהללות אותו - בעיקר בגלל הרזולוציה 1366x768 שלטענת המבקרים נמוכה מדי בשביל מסך בגודל כזה, וה-TouchPad שטוענים שהוא מ-מ-ש גרוע. בבאג הוא עולה בערך 4900, שזה מחיר סביר ואני לא בטוח שאני יכול למצוא איכות בניה וביצועים כאלה במחיר כז מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו? תודה רבה,

דיונים חדשים בפורומים