ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
למשחקים (שיהיה כמה שיותר טוב) , מוזיקה אינטרנט עבודה וכו' .. החלקים שאני צריך זה מה שבמפרט מארז צורב DVD מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות אני רוצה להפיק מהתקציב את המקסימום , תעזרו לי ותגידו לי מה לשנות ואם המפרט מוציא מהכסף את המקס' ועוד שאלה האם אפקטיבי להוסיף קירור למעבד בנפרד במחשב כזה ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה מפרט(ללא צג,מקלדת,עכבר וצורב) בסכום של 3500-4000 כאשר המעבד נראה לי שאני אקחAMD 1700 מיקרון 0.13 (האם הוא עובד ב-333?-יותר מהר מהן2000? אני רוצה לוח אם טוב שבעתיד כשיצאו מעבדים 2000,2200 עם 0.13 מיקרון אז הלוח יתאים לי כמו כן HD 80G,וכרטיס מסך טוב לסרטים ומשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות (קומפילציה כבדה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקליפס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב., Fallout 4,witcher 3, skyrim , starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נייד (שיהיה למחשב הנייד מסך איכותי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! עשיתי את זה לפי הפורמט, מקווה שעשיתי את זה נכון. 1. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח. ולמרות שתמיד יש עדיפות לחיסכון, אני רוצה מחשב שיהיה טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה ולכן ניתן להשתמש בכולו ואף לחרוג קצת במידת הצורך (עד 500 ש"ח) 2. א) השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ותכני HD, אבל גם קצת שימוש ללימודים ושימוש בפוטושופ אם זה משנה משהו. ב) מסך הטלויזיה שלי, ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms, ישמש כמסך המחשב, לכן חשוב מאוד שיהיו יציאות HDMI למחשב. אני משחק בכל מיני משחקים ככה שאני לא יכול לרשום משהו מוגדר, ולגבי ההגדרות הגרפיות אני אשמח אם הם יהיו ברמה הטובה ביותר שאהיה אוכל להשיג במסגרת התקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב Chromebook עד 200$ חדש מאמזון. יש מחשבים במחירים האלה.. איזה Chromebook ללימודים כדאי לקנות עד 200$?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לגיימינג 23-24 אינץ', תקציב של עד 1500 ש"ח. חשבתי על אחד מאלה (אחד 4K והשני לא) : 1. http://www.rsm.co.il/Product/מסך-מחשב-לגיימרים-חברת-asus-דגם-vg248qe-144hz-full-hd-24-led-dvi-dp-hdmi-1ms-vesa-pivot 2. http://www.samsung.com/us/computing/monitors/uhd/samsung-uhd-23-6-monitor-with-high-glossy-black-finish-lu24e590ds-za/#specs איזה מסך אתם ממליצים? אחד מאלה או משהו אחר? והאם יש טעם לקנות מסך 4K בגודל כזה. אמנם יש לי כרטיס מסך שלא תומך (Gtx 970) אבל המחשבה היא אולי לקנות מסך שיחזיק יותר שנים ויתמוך בפיצ'ר הזה בעתיד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
המפרט הורכב ממספר חנויות. המחשב יורכב בבית. ועכשיו לשאלות: 1- האם כל החלקים יעבדו טוב ביחד? 2- מה תהיה מידת הרעש במחשב כזה מ1 עד 10? 3- האם יש חלקים יותר זולים באותו יחס עלות\תועלת? 4- האם עדיף לקחת ATP3 כרמקולים? 5- האם יש מסך יותר זול באותו גודל ועם אותו איכות? המפרט: Altec-Lansing 2.1 BXR1121 from ivory 190Nis DELL ULTRASHARP 2209WA 22 nextop.co.il 1099 AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX rsm.co.il 520 ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO Ivory 115 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Ksp 455 4GB(2X2) DDR3 1333 MHz - Kingston cobra pc 253X2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ksp 415 ANTEC SONATA III skypc 340 CORSAIR CX400 - 400W rsm 276 הכל ביחד 3916. ניתנת חריגה במקרה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד i7 2600 3.4 לוח אם asus p8h61 mle עם רכיבים אחרים מעפנים. אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 379 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X FURY 1600Mhz 1299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - MSI R9 290 4G DDR5 TwinFrozr GAMING 539 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W BUNDLE מחיר סופי: 2217 ₪ למזומן 2261 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים מה אתם אומרים? לכמה זמן מחשב כזה מחזיק למשחקים כבדים? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי בסך הכל בן 7 חודשים ואני כבר מרגיש כאילו הוא בן 100 לפחות לפי ההתקדמות שהייתה... 'סתכלו במפרט שלי מימין. מבאס שיצא הקונרו... ה - AM2... ועוד כל מיני צ'ופרים שגורמים למחשב שלי להיראות כמו עגלה למישהו יש חיזוקים לתת...? בכל אופן - ניגש לעניין: אני רוצה לשחק ... בכל משחק שיש היום... על רמות גרפיקה הגבוהות ביותר שניתן... אולי אני אקנה טלוויזיה LCD 26-32 אינטש (כנראה 26-27) ... ואשתמש בה גם למשחקים (אז לקחת בחשבון...) כמה ישפר הוספת זיכרון של ג'יגה? (2X512) כמה ישפר הוספה של 2 ג'יגה? איזה כרטיס מסך יותר כדאי... 1900GT, או 1900XT (אני יודע שה XT יותר טוב... האם התוספת תופסת? כלומר - שווה או לא להוסיף?) אני גם יודע שיש 1950PRO אבל לא מצאתי אותו עדי…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אבל אעדיף לא לוותר על חלק איכותי יותר בשביל כמה עשרות שקלים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות web developing, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). webstorm, sublime, battle-net כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: wow, hearthstone, diablo 3, indie-games פחות משחקי high-end כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לימודים: אפטר אפקט, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום אני עורכת על אביד באופן יומיומי , כרגע עובדת עם מחשב חזק אבל בן כמעט ארבע שנים והגיע הזמן להחליף המחשב ישמש בעיקר לדגימה,עריכה ורינדור של חומרים ברזולוציות גבוהות כולל HD , P2, וכדומה. בנוסף אני עובדת עם תוכנות גרפיקה, אינטרנט ואופיס, בדרך כלל כל התוכנות עובדות יחד במקביל.... אני מחפשת מפרט למחשב חזק ואמין, צריך שיהיו לו ליבות, מאוורים , כרטיס מסך טוב . תכלס,שיעבוד יפה ובשקט וכמובן שיתקשר טוב עם אביד (מדיה קומפוסר) ויוכל לעבוד בסבבה עם HD ומיני פומרטים דיגטליים. אני פונה לעזרתכם! אין צורך בציוד היקפי וצורב,תתכן הוספה של כרטיס מסך חזק בהמשך ולא אני לא יודעת מה זה אוברקלוק. בחנות מחשבים בתל אביב הציעו לי את המפרט הבא בעלות של 3,500 ש"ח: ATX 500w Asus P5Qpl - am …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המסך של הלפטופ pavilion zt3000 בגודל 15.4 אינטש , נשבר לי . אין לי מושג מה לעשות . אפשר לקנות דבר כזה ? איך מרכיבים ? התקשרתי ל HP . הם מבקשים 3500 ש"ח ! אשמח לכל עזרה . תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-BF4,SKYRIM,GTA, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך טלוויזיה שתומך ב720p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי נמוכות,רזולציה גם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18705&cf=zap http://www.cdsoft.co.il/products/188031 עזבו את גודל המסך ואת אר דיסק אני מדבר על ביצועי משחקים בעיקר ועל עומס עבודות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בעוד כחודש מדעי המחשב ובמקביל אני עובד בפיתוח אפליקציות ואתרים ואני צריך את עזרתכם עם קניית מחשב חדש. אני מחפש מחשב שולחני חזק שאני יוכל לחבר ל 2 מסכים (שקיימים כבר) ולהריץ במקביל הרבה תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות ולחסוך אך אם זה בא על חשבון דברים חשובים אני מעדיף לשלם קצת יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כחמש מאות שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולצפייה בתכני HD. כנראה גם עריכה גרפית והרצה של VM על המחשב (לטובת הלימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD 3200 64BIT Socket 939 לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון פנימי: 2 X 256 400DDR כרטיס מסך: GIGABYTE FX6800 128MB DVI,TV או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: 120GB S-ATA 8MB כרטיס קול: ON BORD כונן CD: X52 צורב DVD: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R כונן דיסקטים 1.44 מקלדת עכבר ------------------------------ אז ככה... המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר עוד משהו שרציתי לדעת זה האם הלוח אם תואם 100% את המעבד/כרטיס גרפי והאם יש לכם הצעה לשיפור. פשוט אני רוצה לקנות כרטיס גרפי איכותי ולא רוצה שאיכשהו הלוח אם יגרום לי לא לנצל את מלוא הביצועים ד"א התקציב הוא בערך 6000 ש"ח למחשב בלי מסך מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב זול לסטודנטית. הדרישה היחידה שלה ממנו הוא שיעבוד ושיעלה בסביבות ה2.5K אני הוספתי לדרישות מסך מט, והגעתי לשני הדגמים האלו: Dell Vostro A840 מעבד: Intel Core 2 Duo T5670 1.86GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות 3 שנים Levono N500 4233-72G מעבד: Intel Pentium T3400 2.16GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות שנה אחת עוד פרמטרים שחשובים לי זה מקלדת נוחה ושהמחשב לא יתחמם יותר מידי באזור המקלדת. אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים בעלי המחשבים הנ"ל. כמו כן, אני אשמח לקבל עוד הצעות.... כרגע אני נוטה לN500 מכיוון המחיר היותר נוח. תודה, M86
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? kbmk ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות בויז'ואל סטודיו,מעט משחקים,עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ,האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים (כולל 4k) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום , פוטושופ, ויז'ואל סטודיו, וכלים תכנותיים נוספים (wireshark, python) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט לעצמי, רציתי לדעת מה אתם חושבים, תקציב עד 8K הדגש הוא על שקט, קירור אוויר בלבד, מפרט לגיימר, בדרך כלל לא מריץ AA/AF על המקסימום, ברזולוציה 1920x1080. עיקר ההתלבטות שלי כרגע: לוח אם, ספק ומארז. אני סגור שאני רוצה את המעבד הזה.. היום יש לי WD RAPTOR 150GB 10K HLFS, אני חושב להחליף אותו ל OCZ Vertex 3, אני חושש שלא ארגיש בהבדל שיצדיק את הכסף. ASUS P8Z68-V PRO (Z68) - ATX - ASMZ68VP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15582 כמות: 1 מחיר: 1,190ש"ח ( למזומן:1,154ש"ח ) Intel Core i7 2600K 3.4GHz 8MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14296 כמות: 1 מחיר: 1,520ש"ח ( למזומן:1,474ש"ח…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים האלה, מי חדש/טוב יותר? (asus F551CA-SX051H או asus R512CA-SX059H)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, המפרט הוא בעיקר בשביל ההורים שלי, שעושים שימוש קל במחשב (גלישה באינטרנט, שירים, וסרטים), ובסופי שבוע גם בשבילי (שימוש די כבד. סטודנט בטכניון ) מפרט מומלץ, anyone? נ.ב שמתי לב שבעוד שלי דווקא יש חיבה ל intel (המעבד שלי הוא core i7), במדור המפרטים המומלצים יש בעיקר מפרטים מבוססי AMD. יש סיבה מסוימת (תמורה/מחיר) או שסתם יש סימפטיה ל AMD? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-