עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Chod Taar,

שני נציגים של חברות מחשבים אמרו שאני צריך לקנות כרטיס מסך מפלצתי, בערך 3,000 ש"ח, ולהוסיף ספק כוח מיוחד ולוח אם שתומך בכרטיס המסך. לא נשמע לי הגיוני. אני עובד כרגע עם שני מסכים ואין לי כרטיס מסך בכלל, רק ה- OnBoard . הבנתי שאם אני שם כרטיס מסך הוא עוקף את ה- OnBoard , אז אי אפשר פשוט להוסיף כרטיס. אבל מה עם לשים שני כרטיסים פשוטים יחסית, כל אחד עם שתי יציאות ? או אפשרות אחרת, מישהו מכיר ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, והייתי שמח לקבל מכם מפרטים שווים בתקציב של 7-8 אלף ש"ח, ללא מסך. אין לי רכיבים ספציפיים שאני "נעול" עליהם, אני נותן דרור לידע העצום שלכם... מודה לכם מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofircpp,

שלום לפי מה שבדקתי המחשב עונה על צרכיי מבחינת גודל מסך , מעבד , זיכרון , מחיר ו 3 שנות אחריות . http://ksp.co.il/?uin=16259 משום מה ראיתי שהוא נמכר רק במספר מקומות מצומצם , ושאלותי : 1. האם מדובר על דגם ישן יחסית ? 2. אילו דגמים נוספים ניתן וכדאי לקחת בחשבון בכל מקרה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pisti,

שלום, קודם כל תודה רבה למי שיעזור. 1. תקציב מקסימלי - 5K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. דוגמא למשחקים: CODBO והמשחק הבא בסדרה, FIFA 11, NBA 2K. שימוש יעשה באופן תדיר ביותר (מספר שעות ביום). הגדרות גרפיות גבוהות (לפחות למשך שנה וחצי). 3. מסך 21" אינץ' לפחות. ציוד היקפי לא צריך! 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון. 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מחנות אמינה עם אחריות, אני מעוניין שהמחשב יהיה עם אנטי וירוס יעיל טוב ולא סותם את המערכת. אני מבקש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום היקרים, אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב המקסימלי = 2500. לנסות לחסוך - בכל מקרה לא לחרוג (אלא אם יש סיבה ממש ממש טובה). 2. השימושים הצפויים של המחשב = עבודה משרדית + הרצת אפליקציות כבדות (מעבד+זכרון). כרטיס גראפי לא חשוב - אין תכנון לשימוש במשחקים. אפשר בהחלט להסתפק בכרטיס on-board. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. 9. חנות באזור המרכז. 10. בקשות מיחדות: חובה - מעבד אינטל בלבד. לפחות i5. 11. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך. 12. חשוב לשמו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by P4laDiN,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חדש שיהיה מיועד אך ורק למשחקים בסכום כולל של עד 7000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שיהיה בבקשה מעבד של אינטל+לוח של ASUS וכרטיס מסך 8800GTS. ביקשתי חברות ספיציפיות כי אני שנים עובד עם החברות האילו ומאוד מרוצה. כמו כן אלטרנטיביות של חברות אחרות שנכנסות לתקציב יתקבלו גם כן בברכה. תודה רבה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Markis,

שלום ברשותי מחשב נייד hp dv4140ea. "הבננה" של ספק הכוח שלו התעקמה אחרי נפילה של המחשב וכשיישרתי אותה הספק הפסיק להעביר חשמל למחשב. נתוני שכתובים על הספק: outpot: 8.5V, 3.5A, 65W hp part no: 239427-004 replace with hp spare 239704-001 1. האם אפשר לפתור בעית הבננה הזאת בעצמי או מישהו שמתעסק באלקטרוניקה ? 2. המלצה על ספק כוח מתאים וזול ? 3. המלצה על חנות אמינה וזולה ? 3. אם יש למישהו ספק כזה משומש ? הדבר מאוד דחוף - תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by schumih,

צהריים טובים, קיבלתי הצעה על המפרט הנ"ל. מדובר במחשב לצרכים בסיסיים ביתיים (אינטרנט, אופיס). אודה לדעתכם המקצועית בנוגע למפרט זה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אשמח להערות למפרט הבא אשר מיועד לשמש כמחשב גיימינג עם שלושה מסכים 1650*1050. אני מתלבט לגבי הקירור (אולי NINJA3), כונן קשיח (משהו יותר מהיר או RAID0) והלוח אם גרסת ה-PRO תתרום לי במשהו. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪988 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪166 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪984 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2962 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 For Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪635 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2228 S…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sake,

טוב זהו...נמאס...אני מזמין תמחשב...אז אינה המפרט שאני עומד להזמין...יש עצות אחרונות? :-\ מעבד: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח: Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) זכרון שתי סטיקים Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card מארז: TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window עם לחבר את כל זה זה יוצא 4029 שח אז עם תמליצו...בבקשה לא לחרוג מהמחיר....למה אני גם ככה מוכר את אבא שלי נראה לי בגלל המחשב... תודה בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי , חג פורים שמח אשמח להתייעץ לפני רכישת מחשב קטן מידות לחדר שינה . השימושים די בסיסיים -אינטרנט, סרטים, IPTV (יש מנוי ), משחקים קלים . הכי חשוב שיהיה שקט . רצוי שיהיה די קטן ושידע "להתעורר" בלחיצת כפתור כלשהו על גבי המקלדת האלחוטית (כדי לא לקום כל פעם ולהפעיל) מבחינת גודל מארז- ה NUC מתאים, אפשר גם מארז קומפקטי - asrock deskmini a300. מדובר במקום ייעודי שנבנה בתוך ארון בגדים ,שם נמצאת טלוויזיה בגודל 32 אינץ' . למחשב העתידי חייבת להיות כניסת hdmi + כרטיס קול שהסאונד יגיע מהטלוויזיה ללא חיבור רמקולים חיצוניים אין צורך במודול WIFI כי יש שקע אינטרנט בתוך הארון שתומך ב-1000 מגה . רצוי שיהיה מודול BT לחיבו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי לעזרה בהרכבת מפרט לחבר שלא יכלול ציוד הקיפי , את התקציב ניתן למתוח ל4500 בתנאי שזה אכן נצרך המערכת מיועדת למשחקים לא יבוצע בה אובר קלוק אולי משו קטן אבל אין מה לקחת זאת בחשבון יש צורך במעבד לוח- לגביו אין צורך באף פייצ'ר מיוחד אין צורך בפייר וויר למשל זיכרון מינימום 1024 כרטיס מסך-מן הסתם המערכת היא למשחקים יש צורך במשו טוב ולשם אני חושב שילך רוב התקציב מארד +ספק - יופי המארז אינו משחק פקטור כנ"ל לגביי גודלו יש צורך בספק אמין אבל גם לא משו מפוצץ תודה מראש על העזרה ....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12869,12980

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גראפי לעבודה בתוכנות תלת מימד 3DMAX ואוטוקאד בתקציב של עד 5000 שח אודה אם תוכלו לפרט מה תורמת כול חומרה כלומר האם דרוש כרטיס מסך טוב יותר או שעדיף יותר RAM ולמה כי המושג שלי קלוש בנושאים הללו תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Segliran,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13886 המחשב יהיה לשימוש יום יומי ולמשחקים מישהו מכיר את הדגם? מתחמם או לא מתחמם.... אם יש למישהו חוות דעת עליו אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by e.m,

מיועד לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה 8 ג'יגה. לאחר סינון מתלבט על המחשב הזה Asus VivoBook 15 X542UA-GO319 היחידי עם 8 ג'יגה במחיר של 2000 ש"ח השאלה אם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שעדיף לקחת מחשב אחר כמו DELL או HP עם 4 ג'יגה באותו מחיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש לקנות מחשב 14-15 אינץ' שישמש לשימושים כלליים כמו סרטים אופיס ולימודים, המחשב אמור להיות רוב הזמן בבית אולי למעט מקרים חריגים שאקח אותו למכללה. הציפיות שלי מהמחשב בעיקרון שיהיה מהיר, נוח, ובעל ביקורות טובות. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי hd, לימודים. * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיף 15 אני חושב אלא אם כן יש משו ממש טוב ב14 * רזולוציית המסך? לא מתמצא בזה,שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? משקל סביר, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?גם, שיהיה סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל, שיהיה 500 ג'יגה לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Homey,

שלום אני צריך לבנות מפרט לחבר ב 3500 שקל מפרט למשחקים יש לי כבר משהו שאני כנראה אלך עליו, אתם זאת רק התייעצות וסגירת קצוות נובים למינהם מתבקשים שלא להגיב - אני רואה מלא תגובות של מפרטים מכאלו שלא מבינים בגרוש, אז בבקשה תחסכו ממני את הקטילות תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moshe20,

אבא שלי צריך מחשב פשוט לא מסך וציוד הקיפי הוא לא משחק בכל משחקים בגדול למין סוג של עבודה משרדית עדיף חנות מאישור חיפה בבקשה כמובן ללא אברקלול. הוא בעקרון רק אינטרנט וורד רק שיהיה מעבד חזק שלא יתקע לו תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oRBenDavid,

מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ddjjsegev,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד אשר יוכל להריץ במהירות פתרון של בעיות קשות ( בעיות LP ו IP למיניהם). מדובר בבעיות עם הרבה משתנים. הבעיות כתובות ב-MATLAB ואני משתמש ב-SOLVER חיצוני. התקציב שלי זה 14000 שקל ואני חייב לקנות אותו בארץ. אשמח להמלצות בנוסף, האם במקרה כזה חשוב רק המעבד? איזו חומרה הכי חשובה? תודה רבה, שגב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.