ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש ברשותי מחשב ישן ביותר שממש מתאים לחובבי הנוסטלגיה כמה ניתן לתמחר אותו . מעבד intel 286 WD 40GB כונן 1.2MB כונן 1.44MB כונן דיסקים מהירות X2 קריאה בלבד המחשב מכיל חלונות 3.1 חוקי למהדרין תוכנת גליון אלקטרוני Quatro חוקית למהדרין המחשב תקין לחלוטין מסך מחשב חברת Adi מסוג VGA CRT לא שטוח ולא דק כמה ניתן לתמחר מחשב כזה . אני יודע שיש למחשב כזה ערך אספני רב , אשמח לעזרה בנושא יום נפלא מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות באתר של HP ארצות הברית את הדגם hp touchsmart 610 quad series אשמח לחוות דעת לגבי המחשב הספציפי הזה ובכלל מחשבי all in oneומסכי מגע
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום וברוכים הבאים לפורום "כמה המחשב שלי שווה?". בפורום זה, תוכלו לבדוק כמה החומרה שלכם שווה (בערך), על מנת שתדעו באיזה מחיר למכור אותה. המחירים שיוצעו לכם כאן אינם מוחלטים, אלא רק חוות הדעת של גולשי ומומחי הפורום. לכן, בסופו של דבר זה השיקול והבחירה שלכם, פותחי הדיונים, באיזה מחיר למכור את החומרה שבידכם. על מנת לייעל את התהליך ולהמנע מדיונים ארוכים, יש לקרוא את החוקים שבדף זה כדי למנוע אי-נעימויות. בנוסף, להלן 2 דברים חשובים שיש להדגיש: - מבקשי המחירים (פותחי הדיונים)- מומלץ שהדיון הראשי שלכם יכלול את הנתונים הבאים: שם הרכיב+ דגם מדוייק אם אפשר, תקופת אחריות אשר נותרה (אם בכלל). כמו כן, מומלץ לרשום גם האם הרכיב כולל את באנדל שלו (אריז…
-
- 0 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כמו crysis ו cod, לימודים (אופיס, אינטרנט) סרטים באיכות hd. הראשון הוא Hp pavilion g6 1270sj 6gb זיכרון, קשיח 750g, כ. מסך ati radeon hd 6470 1g, מעבד i5 2430. השני הוא dell inspirion n5110 זיכרון 6, קשיח 640, כ. מסך nvidia geforce gt 525m 1g שניהם עולים 3700₪. הערות הצעות ועזרה יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , עבודה בסיסית עם office ואפשרות חיבור למקרן חיצוני. גודל מסך: 14/15 (עדיפות על 15) סוללה: לא כזה חשוב , שיהיה שעתיים-שלוש רישיון: שיהיה כלול כונן: שיהיה קורא/צורב dvd בסיסי. משקל: 2.7 אבל מוכן לשלם יותר (לחרוג מהתקציב) עבור משקל נמוך. מכיוון שיש לי נסיון טוב עם DELL , אני נוטה ללכת עליהם (אלה אם כן תגידו אחרת) ראיתי שלושה דגמים: vostro http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5EBE9F1 N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BK263NBD + אחד פחות חזק , אבל לא בטוח שאני צריך יותר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHN5110233 אגב למה ה vostro דורש אותו מחיר , אבל חלש ממנו בהרבה? מה מיוחד ב vostro…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי במפרט אותו אני מבקש ארצה לחבר 3 מסכי dell 2312hm או כל מסך עם פנל איכותי במחיר משתלם כמו הדל ושבערך יגנבו מהתקציב 3000 ש"ח בשאר התקציב ארצה מחשב שיתבסס על ה2500k קירור אוויר סביר שיאפשר בעתיד להגיע ל4ghz דרישה סבירה לפי מה שקראתי עם 8 ג'יגה זיכרון, לעיתים נדירות עורך וידאו באפטר אפקטס וכו' oc מתוכנן למעבד בלבד לא לזכרונות כרגע משחק בעיקר bf3 מעריך שבשביל 1920*1080 כפול 3 אז אזדקק לצמד כרטיסי מסך וספק בהתאם כמו כן מקלדת גיימינג משתלמת יש לי כרגע ספק דיי חדש של קרוסאייר vx550 אם תהייה אופציה להשתמש בו אשמח מארז גם יש כבר Nzxt Hades כך שאין צורך במארז לגבי הארד דיסקים אין צורך,אולי בהמלצה על ssd משתלם שיקנה בחו"ל בשבילי בקרוב בכלל ,כל חיסכון בלי התפשרות…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם הרבה מאוד זמן החלטתי להגדיל את התקציב שלי בגלל דרישה למסך חדש. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2/COD4/Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש לכלול במפרט מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם אני מחפש מחשב, בתקציב 3000-4000 ש"ח. מה חשוב לי שיהיה בו? (*) Core i5 (*) גרפיקה טובה לצפייה בסרטים (אני פחות אוהב כרטיסי מסך של אינטל...עדיפות לג'יפורס..) (*) סוללה טובה!!! (לפחות ארבע שעות) (*) 15.6 או 14...לא כ"כ משנה... (*) זיכרון גבוה (אני מניח שלמחשב עם מאפיינים כאלה יש ארבע ג'יגה) (*) דיסק קשיח לפחות 500 GB , עדיפות ל 7200 סל"ד (*) מקשי הקלדה נוחים!!! (וכמובן שגם עכבר נוח ) הוא אמור לשרת אותי יותר ללימודים באוניברסיטה, אך גם למשחקים מדי פעם P: תודה רבה ושבת שלום! לירון. (:
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו באופן אינטנסיבי ושימוש בתוכנות - AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, SAMPLITUDE, FINAL CUT וייתכן שבהמשך גם לתוכנות אנימציה! המחשב חייב להיות חזק! כרגע אני לא מבין גדול בOC אבל אני מתכנן לעשות באופן בינוני. אני צריך חיבור FIREWIRE, USB 3. גלשתי קצת באתר וביררתי לגבי רכיבים שמתאימים לי והרכבתי מפרט שנראה לי יותר מדי טוב, זה המפרט: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray - מחיר 1410 ש"ח GIGABYTE Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E - מחיר 695 ש"ח DDR3 1333MhZ 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 X 2 - מחיר 580 ש"ח GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחיר 1…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי מעוניינים במחשב חדש במקום הישן שלהם. אני מנסה להרכיב להם מחשב כדי שלא יקנו אחד מורכב פשוט וזול שיתקלקל מהר מדי. השימושים העיקריים יהיו גלישה, אולי משחקים די ישנים של הנכדות עניתי על השאלות, והרכבתי מפרט עם כמה אפשרויות שונות שיופיעו אחרי התשובות. אשמח לעזרה והכוונה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 200 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת צפייה במצגות. אולי משחקים ישנים(HoM&M4 אולי גם 5) המחשב לא אמור לשמש לצפייה בסרטים, אבל לא מן הנמנע שהוא כן יעשה זאת בהמשך. צפוי מסך חדש, כנראה 22-24 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית נתחיל עם השאלון: מטרות המחשב? הרצת תוכניות מטלב עם חישובים כבדים וארוכים (לכן חשוב לי שיתבצע מספר חישובים גדול בזמן קצר), וכמובן שימושים סטנדרטיים יותר כמו צפייה בסרטי HD , תוכנות אופיס למינהן וגם משחקים קלים. כמו כן חשובה לי מאוד הניידות של המחשב * גודל המסך? העדיפות היא ל- 14" אבל מוכן להתפשר על 15.6" בתמורה לביצועים * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, שוב גם כאן התפשרות לטובת ביצועים (עד 2.6 קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות שחשוב לי שיהיו - usb 3 , HDMI , VGA כל יציאה נוספת הרי זה משובח * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חזק לעבודה עם adobe cs5 עם כל התוכנות. האמת היא שאף פעם לא קניתי מחשב נייד ככה שאין לי מושג לגבי חברות, גודל מסך ושאר הדברים... אני עובד עם מחשב יחסית ישן ונייח, מעבד כפול ארבע גיגה זכרון ו120 גיגה דיסק קשיח. כמובן שאני מחפש משהו יותר טוב שיחזיק לי לפחות לשלוש השנים הבאות - כי אני מתחיל ללמוד. לגבי מעבד נראה לי i7 וכרטיס מסך חיצוני של לפחות 1 גיגה כמו שרשמתי התקציב הוא עד 5000 שקל אשמח לעזרה ממכם, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
דרושה חוות דעת על המפרט הזה שהמליצו לי עליו המפרט נבנה למטרת גיימינג כבד. לא אבצע אוברקלוק. בקשר לציוד הקפי שאני השתמש: מסך:BenQG2410HD רזולוציה: 1920X1080 ומה שאני רוצה מהמחשב שהוא יוכל להחזיק BF3 על אולטרה היי אז מה אתם חושבים על המפרט?? תודה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪929 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪129 [/td][/tr][/table]…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, נא עזרתכם בהרכבת מפרט עבור מחשב פשוט לשימוש ביתי סטנדרטי כולל מערכת הפעלה. אין לי מושג בעולם המחשוב ואני מעוניין במחשב לשנים ארוכות ככל האפשר (לא בא לי להחליף/לשדרג עוד שנתיים שלוש). תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה מחשב למשחקים לאחיין שלי התקציב היה עד 4000 והיה חשוב מסך איכותי מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל ! 1,095.00 ₪ 1 1,095.00 ₪ Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA 40.00 ₪ 1 40.00 ₪ Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 53.00 ₪ 1 53.00 ₪ Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray 539.00 ₪ 1 539.00 ₪ הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים 50.00 ₪ 1 50.00 ₪ HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד 880.00 ₪ 1 880.00 ₪ SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש 452.00 ₪ 1 452.00 ₪ Hec Cougar RS …
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לבקשת yz101 t שיניתי את הפוסט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך בדברים לא נחוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בגרפיקה טובה לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המפרט שלי: עלה לפני 4 שנים 3 אלף ש"ח מעבד: 2 processors running - Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.34 GHz Performance Rated at 4.55 GHz RAM: 2.0 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT (GeForce 8600 GT) Video Card Features - - 1.0 GB Video Card 3D Acceleration: - Yes Video HW Transform & Lighting: - Yes Vertex Shader Ver.: - 3.0 Pixel Shader Ver.: - 3.0 DVD TSSTcorp CDDVDW SH-S203D 1)כמה עולה כזה מחשב כיום(ללא מסך ואביזרים ננלווים כמו עכבר וכו') כיום הוא לא מריץ לי את Call Of Duty : Black Ops 2)מה חלש בו ? הזיכרון שלו(2 גיגה) אני מאמין שהוא טוב המעבד נראה לי חלש נגיד זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...6878&CatCode=1 הרבה הרבה יותר טו…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ציוד היקפי, מסך - כבר יש. מחיר: של בין 3.4 ל-4 כאמור. שימושים: משחקים, עריכת אודיו(בחשיבות פחותה), ושימוש יומיומי. המסך שיש לי הוא LED FULL HD שקט חשיבות - 7/10 אוברלקלוקינג לא אין צורך במערכת הפעלה גר באיזור חיפה, לא קריטי לי מאיזה חנות, מניסיוני KSP הם זולים ונותנים שירות טוב. רכיבים: - חובה כרטיס קול שמתאים ל5.1 - רצוי אפשרות ל FIREWIRE אבל לא חובה(למרות שאני חושב שלרוב הלוחות יש את האופציה...) - וגם דרושה כניסת USB3 -וגם - שיהיו שלושה סלוטים לRAM (בד"כ זה המצב, אך לפעמים יש רק שניים - וזה מעצבן לשדרג בצורה כזאת) שדרוג - רצוי שלא. הרעיון לקנות מחשב "שיחזיק להרבה זמן". תודה מראש. ZBBZ.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב הנ"ל מיועד לגיימינג בעיקר, למערכת יתווסף כונן HDD 500GB (שכבר יש לי). [table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1010[/td][td]1[/td][td]1010[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E[/td][td]1215[/td][td]1[/td][td]1215[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)[/td][td]320[/td][td]1[/td][td]320[/td][/tr][tr][td]כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת לגבי המיפרט לצורך קידוד,עריכת וידאו ו3D לעבודה. המיפרט מבוסס I7-2600K ומתוכנן OC סביר לשימוש בטוח 24/7 (4GHZ-4.2GHZ סביר?) ההיתלבטויות שלי: האם ניתן לרדת לדגם הLE בלוח? מה אני מפסיד? האם לא יגיע ל4.2GHZ בOC? בחרתי בZ68 בגלל כל החידושים שנותן(האצת SSD+שימוש בכ.מ מובנה עם לוסיד + אפשרות לשימוש בQUICK SYNC) האם הקירור בסד ל4GHZ שימוש יומיומי? המחשב תמיד יהיה בעומס ברינדורים האם הספק המובנה במארז 450W אכותי ויחזיק מעמד יחד עם כ.מסך GTX460 1GB גיגבייט (לבד עולה 225 שקל) זיכרונות אני מעדיף לקחת קינגסטון לצורך היציבות שמאוד חשובה לי (הזיכרון לא יעבור OC) התקציב מקסימום עד 4000K כולל HDD (אולי SSD באותו תקציב) תודה מראש לכולם! [attachmen…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Old Republic, Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD Ready 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3. האם יש צורך בציו…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקציב עד 1,300-1,400 (אם אפשר בפחות זה היה עדיף), לא ניתן לחרוג מעבר לכך (קושי כלכלי), ישמש ללימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי. * גודל המסך? בגבולות ה-10' * משקל רצוי? שלא היה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שתהיה לפחות יציאת וידאו אחת VGA/DVI/HDMI. * בלוטות? לא חייב, אבל לא אכפת לי שהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא (סתם מיותר). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תקציב 2500 (חריגה של 200)ללא מסך !!! שימושים גיימינג כבד!!! משחקים כמו call of duty mw3 / bf 3 /fifa 12 /crysis 2 וכו הפקה מוסיקלית עריכת סאונד cubase עריכה גראפית photoshop/ 64bit שימושים מיוחדים הייתי רוצה שתבחרו לי לוח אם חדשני שאוכל לשדרג בעתיד בלי להלחיפו , ובכלל את המחשב הכיטוב שאפשר להשיג בסכום הזה חומרה אופציונלית הנפח מקסמילי בדיסק קשיח מעבד וכרטיס מסך הטובים ביותר שאפשר לקנות במחיר הזה (ןi5 / i7 וכווו) אפשרויות רכישה ivory / ksp / אלקטרה מחשבים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-