ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
טוב - אז ככה: את הרכיבים הבאים יש לי - הארדיסק(2) ספק (OCZ (600W כרטיס מסך ישן ATI X1950XT מעבד CORE I5 750 את הדברים הבאים אני מתכנן לקנות: : Gigabyte GA-P55A-UD3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4575&CatCode=601 680 שקלים מארז מחשב: Cooler Master Sniper http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735&CatCode=624 680 שקלים זכרונות: G.skill ECO DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9980 639 שקלים מאוורר: Scythe Mugen-2 Rev.B http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5370&CatCode=553 185 שקלים משחה תרמית: Arctic Cooling MX-2 4GRAM Thermal Grease http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?produ…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 מחיר: 1005 ש"ח לוח אם Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA מחיר: 310 ש"ח זיכרון למחשב Patriot 1x4GB DDR3 1333Mhz Signature פעמיים מחיר: 244 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1360 ש"ח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מחיר: 455 ש"ח ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) מחיר: 455 ש"ח סה"כ: 3765 ש"ח ציוד שיש לי כבר זה: מארז: fractal design define r3 מסך:…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק למפרט אינטלי למחשב ביתי (לא OC ,לא משחקים) אינטרנט,תמונות-פוטושופ ומוזיקה. אני בחרתי מפרט AMD ע"פ ההמלצות כאן, אך חבר שלי מעוניין רק במעבד אינטל ולא מוכן לשמוע על ה-AMD. אשמח לקבל המלצות על מעבד ,לוח אם ,כרטיס מסך טוב ,וכו'..... תודה
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 9000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, דיאבלו, משחקי רשת דוגמת באטלפילד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 עם אופצייה לשדרוג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הרד דיסק רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר מתחיל להראות את אותותיו ( האמת שכבר הרבה זמן הוא ככה פשוט ההורים לא רוצים להוציא כסף על מחשב חדש) ואני צריך מחשב חדש. המחשב הוא לגיימינג במיוחד , התקציב עד 4.5( לא לחרוג יותר מידי בבקשה . אני באמת לא מבין כלום בכל הנוגע למפרטים, לכן באתי לפה .. אשמח אם תעזרו לי. כבר קיבלתי כמה סוגים של מפרטים, אם תוכלו להשוות ביניהם או להרכיב אחד בעצמכם, זה יהיה באמת נהדר. כמה דברים חשובים: א'. לא צריך ציוד הקפי ומסך.. ב. חשוב שיהיה קירור ואוורור טוב, ושהמחשב יהיה שקט, כי הוא נמצא בחדר שלי. הנה כמה מפרטים שהציעו לי : Gygabyte GA-P55A-UD3 Sata3 USB3 Intel 760 Quad Core i5 Turbo 2.8G Corsair 4Gb DDR3 1333MHZ KIT CMV4GX3M2A1333C9 WD 750GB Sata2 Sparkle…
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה: לאחר הרבה מפרטים,חוות דעת, ועזרה מכם חברי הפורום {תודה רבה} יש ברשותי 2 אופציות סופיות בהחלט. לא אכנס לנתוניי המפרטים כי אין טעם. 1. מפרט גיימינג חזק מאוד {עלות 11.000 ש"ח} 2. מפרט מעולה לעיבוד תמונות ווידיאו {עלות 6000 ש"ח} וקנייה של xbox one x לא גיימר מושבע, פשוט חשבתי שאולי עדיפה האופציה השנייה מטעמי נוחות {אפשר לנייד את הקונסולה לכל מקום בבית} אשמח לדעת מה דעתכם. ** יש ברשותי מסך מחשב 4k איכותי ומהיר כך שגם את האקס בוקס מקסימום אוכל לחבר אליו שארצה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיון נפתח בעבור חבר * תודה מראש היי אני סטודנט ומפתח אתרים אני מחפש מחשב חזק לעבוד איתו אני לא מחפש כמות איחסון גדולה אלא מחשב שסוחב ויסחב גם לכמה שנים הקרובות ולמנוע מעצמי לקנות כל שנה מחשב חדש. אני מפתח WEB ככה שאני צריך מחשב שסוחב את האינטרנט טוב ושיסחב גם לשנים הקרובות ולא "יתישן" מהר. דברים כמו משקל פחות מציקים לי בעיקר רמת ביצוע ועבודה * מחיר - 2500 ואפשר לחרוג ל3000 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות ע…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD (יש לי כבר 3) כרטיס מסך (יש לי Nvidia GeForce GTX 1070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אף אחד לא ישן בחדר כשהוא דלוק. יהיה טוב שהוא לא יהיה רועש מספיק כדי להפריע לשחק / לעבוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא סגור על איך, אז לא. 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מארז מפואר sp prescott 400w 4 fans usb ms מעבד amd xp 3000 64bit כונן 1.44 mitsumi/alps כרטיס מסך Gigabite\Sapphire Radeon 9800pro 256mb לוח אם EPOX 8kda3j (nf3) +sb(8ch) +S-ATA +LAN זיכרונות MICRON DDR 512Mb 400 Mhz pc 3200 *2 הארד דיסק WD 120 GB 7200 rpm 8mb S-ata המחשב מיועד להחזיק לטווח הארוך, משחקים, קידוד וידאו אינטרנט וכו ואני מתכנן אוברקלוקינג בעוד חצי שנה שנה שאלות העיקריות שלי הן בנוגע למארז, האם הוא טוב למרות שנראה לי שלא ממש, למה במעבד כתוב XP ולא ATHLON 64, איזה חברה עדיף בכרטיס המסך (אם זה משמעותי אני יכול לקנות של MSI מחנות אחרת ) ולגבי הזיכרונות, אני רוצה לדעת אם 400 Mhz זה מספיק תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 1,449.71 ש"ח 1 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 263.87 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 209.02 ש"ח 1 ANTEC P182 SPECIAL EDITTION Advanced Super Mid Tower 1,289.14 ש"ח 1 CORSAIR HX Series 520W (520HXEU) - ATX 2 665.76 ש"ח 1 DELL 24" 2407WFP HC Ultrasharp Black Only 3,970.48 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.01 ש"ח 1 GIGABYTE GA-X38-DQ6 (X38) - ATX 1,502.60 ש"ח 1 OCZ 2x2048GB DDR2 800MHZ Vista Performance Gold 4GB 5-5-5-18 768.96 ש"ח 1 GIGABYTE GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail 1,970.64 ש"ח 2 WD 320GB-16MB YS - 72…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני שולח לך הצעת מחיר למחשב המבוסס על המפרט ששלחת אלינו: מארז SILVERSTONE RAVEN 2 BLACK ספק כוח SEASONIC S12D-750 750W 80Plus RETAIL אחריות 5 שנים לוח אם ASUS P6T WS PRO אחריות 3 שנים מעבד INTEL Core i7 920 TRAY אחריות 3 שנים גוף קירור COOLER MASTER V8 זיכרון OCZ OCZ3P1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL7 X 2 אחריות לכל החיים הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח+בדיקות מאמץ – מעבדה סה"כ 7,314 ₪ כולל מע"מ ניתן לשלם עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית או עד 18 בקרדיט על תשלום במזומן תינתן הנחה 2% (7,160 ₪ כולל מע"מ למזומן !) משלוח חינם לבית הלקוח עד 3 ימי עסקים !! האם הזיכרון נחשב טוב? מה דעתכם על המפרט? הוא אמור לשמש אותי כתחנת עבודה, הרדיסקים יש לי כבר + בקר SAS ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪689 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3457 SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1308 Logitech CordLess Desktop MK320 Retail סט אלחוטי, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1844 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1 ₪1052 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3280 צורב LG GH…
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מסוגל לחכות עוד קצת. אז השאלה היא: האם יש טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בחצי שנה-שנה הקרובה ששווה שאני אחכה לה, או שאני יכול לקנות מחשב עכשיו ולסגור את הסיפור? בעיקר מה שאני עושה עם המחשב זה לראות סרטי HD בטלוויזיה ולתכנת. אבל חשוב לי גם שאני אוכל להתקין משחקים במקרה הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי כלל. וגם לא כונני דיסקים או צורבים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 6 שנים המחשב הנייד שלי (ספציפית המסך) החזיר את נשמתו לבורא המחשבים. כעת מחפש תחליף.... קונה בארץ, לא באילת, תקציב של 5K אבל במקרה ממש מיוחד אפשר למשוך ל5.5. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וסטודנטיאלית, גלישה באינטרנט (פותח המון המון המון טאבים בפיירפוקס), סרטים/סדרות * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך מגע, נדמה לי שכל מסכי המגע מבריקים (לצערי). * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג. אולטראבוק שמנמן לא מרתיע אותי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר ארוך אבל כל דבר בסביבות 3 שעות ומעלה בא בחשבון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר HDMI ,USB . * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהמחשב הישן שלי, ואני רוצה לקנות מחשב. האם 6000 ש"ח זה תקציב סביר? (כי התקציב שלי לא מוגבל, אבל אני לא רוצה לבזבז, אלא את התקציב עם הערך הכי טוב לכסף שלי... ) בעיקר למשחקים כבדים מעבד חזק 4 ג'יגה זיכרון, שיהיה לעתיד. מינימום 500 ג'יגה, (אם אפשר לדחוף יותר זה יהיה מצוין) לגבי כרטיס מסך- אם יוצא משהו טוב בחודש-חודשיים הקרובים, תיידעו אותי לגבי זה. תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: מעבד: athlon64 3200+ S939 לוח אם: ASUS A8N SLI Deluxe (יש לוח אם יותר טוב שמתאים לAMD939??) זיכרון: Kingston 2*512DDR CL3 (כדאי להשקיע ב- CL2.5?) כרטיס מסך: PINE xfx6600 256MB (התקציב הוא 1300 והכרטיס הזה עולה 880 - יש מקום לשיפור) מארז: Themaltake shark VA7000SWA (תקציב 1000 שח - חשוב שיהיה נוח לפירוק והרכבה של התקנים, ללא ברגים, מקורר היטב, יפה) אני מתלבט בעיקר לגבי כרטיס המסך. יש לי XBOX ואני בדרך כלל משחק עליו ולא על המחשב. תודה מיקו
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל כל שקל, שיהיה cost efficient ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודי הנדסה (תוכנות שישתו את הRAM) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - המשחקים החדשים שיוצאים , גם FPS וגם בסגנון dragon age inquisition וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים(פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: TheDarkKnightRises. פיפאpro evolution soccer 2013, פוטבול מנג'ר The Amazing Spider-Man 3-א י הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול את דעתכם. מה עדיף (מכל הבחינות: ביצועים בתמורה למחיר, חום, רעש, צריכת כח) 9800GTX או 9600GT in 2-Way SLI אפשר להניח שלוחות האם בשני הסט-אפים יעלו בערך אותו הדבר. ל 9800GTX אני כנראה אבחר את Gigabyte GB-EX38-DS5 ל 2 כרטיסי 9600GT כנראה את Asus P5N-D יש לסטאפ עם ה SLI מגרעה: הלוח אם נחות בהרבה באיכות שלו לעומת הלוח אם בסטאפ של הכרטיס הבודד. לוח אם באיכות טובה יותר שתומך ב SLI עולה מעל 1300 ש"ח. SLI זה יקר מבחינת הלוח אם...
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-