עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ProDude,

שלום רב. מחשב לרכוש מחשב נייח למשרד . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה קלה עם ריבוי מסכים - על המחשב רץ תוכנה של מצלמות אבטחה : iVMS-4200 Client 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

2. אני מזמין מחשב בקרוב המחשב למשחקים ולעריכת סאונד רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. מחיר 1755 iqpc לוח: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP אחריות: שלוש שנים. מחיר 1342 iqpc XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. 2961 iqpc TWINMOS 4096MB (1024X4) DDR2 667MHz CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. 1484 iqpc WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM אחריות: שלוש שנים. 1090 plonter WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM אחריות: שלוש שנים. 1090 plonter ?Thermaltake Shark VA7000BWA? מחיר 695 ksp ?ToughPower W0103 600W PFC (24pin)? מחיר 560 ksp …

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  3. שלום. אני צריך מפרט בסיסי ביותר לגלישה ברשת, סוליטר, אולי כשהנכדים יבואו הם ירצו לשחק קצת, אני מניח שהבנתם את הקטע אפשר גם לחרוג מהתקציב (בואו נגיד 200-300 שקל) אבל אני לא ממש חושב שזה הכרחי. כמובן שלא הולך להתבצע OC, וגם אין צורך בציוד היקפי. אפשר לקחת כונן קשיח בסיסי במיוחד, ולהשקיע יותר במארז שקט לדוגמא (לא בקירור, אלא מארז טוב ועבה, כמו ה compucase למשל) את כל השאר אני אשאיר לכם, מה שאתם מוצאים לנכון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 + אפשר להוסיף 300-500 שקל אם זה הכרחי (אוציא את הכסף אם צריך). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה דפדפנים פתוחים, מוזיקה, פוטושופ, אקסלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיפות לכונן SSD. מאמין 500-1T מספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש.. יהיה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6-16" 7. האם …

5. Started by ccc,

אם כן מה יהיה המפרט שלו ותציעו לי עוד דברים מה לעשות עם הכסף.. אבל איזה מחשב אני קונה ב 17,000 שקל אפשר לחרוג..

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by mmalia,

אני מקווה שזה מתאים לכאן יש לי מחשב DELL ויציאת ה S-וידיו לא עובדת לי אולי משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איזה דריבר אני צריך (אני עובד עם ויסטה) ואיך זה עובד זה כניסה או יציאה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by Ohad79,

הי, קיבלתי מהעבודה מחשב נייד ואני צריך להחזיר אותו. המחשב הוא של Fujitsu והייתי מאוד מרוצה מהביצועים שלו. המחשב הוא משני, לכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי כסף. 3500 זה באמת הגבול, הייתי רוצה יותר לכיוון ה- 2500 גודל מסך חשוב אבל לא קריטי, הוא ישמש אותי הרבה לצפייה בסרטים בתחבורה ציבורית. לא פחות מ- 13', עדיף יותר שימושים למחשב: בעיקר צפייה בסרטים וטוטוריאלים אבל אני מעוניין לקחת אותו איתי לגלובל גיים ג'אם למשל, שם הוא ישמש אותי למידול לואו פולי וקצת טקסטור וגרפיקה בסי אס 5. גם חיי הסוללה חשובים לי. אולי אפשר למצוא דגם עם אפשרות להחלפה ואני ארכוש עוד סוללה. מקווה שזה מספיק מידע. במידה ולא אשמח לענות על כל שאלה. אוהד.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. היי חברים שלום רב אני רוצה להתחדש כבר במחשב חזק לפתיחת תוכניות בנייה בפורמטים של DWG, REVIT, מריץ פוטו- שופ ועריכת ווידאוי. סך הכל מחשב יחסית חזק שיכול לרוץ מעבר עם זיכרון של 1 טרה. חשוב לי שיהיה לו חיבור לשני מסכים על מנת שאוכל לקבל תצוגה רחבה או לחילופין להציג ליושבים במשרד תצוגה שונה בין המסכים. המחיר כולל הרכבה. אשמח גם להמלצות למסכים עם זורע בגודל 27-32 אינץ. תודה תודה תודה לכל העוזרים. פעם קודמת הרכבתם לי משהו שהחזיק לי 8 שנים בכיף, אז תודה.

9. Started by Classify,

השימושים הם בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים (הכרטי מסך הזה יספיק לי), סרטים, גלישה, אופיס, תכנות וכו.. לפי המפרט היבש אני לא רואה הבדלים רבים חוץ מהמסך המט שעדיף לי אבל האם הוא באמת שווה את תוספת הכסף ? גם הרחבת האחריות ב-HP יקרה יותר. יש משהו שאני מפספס שמבדיל בין 2 המחשבים האלה? 1. מחשב נייד Lenovo IdeaPad G510 59404263 לנובו http://www.zol4u.co.il/items/259734 2.מחשב נייד HP ProBook 450 E9Y54EA http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2279

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי לכולם , חדש כאן בפורום ואשמח לעזרה מכם בבחירת מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 , ניתן לחרוג לצורך העניין עד 5300 במקרה הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית , לימודים , הרבה אופיס , התחברות מרחוק וכו'. חשוב לי מאוד שיהיה רלוונטי לאורך זמן ולא יתיישן ממש מהר , שלא יתקע , שיהיה מספיק מהיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או …

11. Started by DAVIDD,

Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0 690 ש"ח 1 Gainward BLISS GeForce 7900GT 256MB 2,135 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led 690 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 240 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 150 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,865 ש"ח 2 Crucial Ballistix 512MB DDR 400 PC3200 830 ש"ח איך המחשב ?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by shedshed,

התקבלתי לאוניברסיטת קולומביה וקיבלתי הצעה לקנות מחשב Dell Latitude E4200 במחיר $1800 כולל SSD 128GB. המחיר נשמע לי טוב אבל אשמח לקבל תגובות וגם לדעת אם המחשב טוב וחזק כי יש לי גם עסק ואני צריך להריץ עליו מלא אפליקציות... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by razabc207,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור 5000 ש"ח, פלוס מינוס 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אבל בד"כ לא החדשים ביותר. דוגמאות למשחקים רלוונטיים היום: AoE3DE, GTA V, RDR2... מעדיף לבחור מחשב עמיד, אני בד"כ מחליף מחשב אחרי 7-8 שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא סוף העולם אם קצת ירעיש. יש ילדים ישנים בבית בד"כ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות ו…

14. Started by ngc224,

היי במידה והמפרט של המחשב אותו מפרט, איזו חברה עדיף לקחת ? מבחינת אחריות, איכות וכו' ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by Dunul,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב נייד חדש, בעיקר לצרכי עבודה - * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בעיקר, חשוב שאוכל להריץ VMים ללא בעיות. אם יוכל להריץ משחקים כבדים זה בונוס נחמד, אבל לא MUST * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14' ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שלא יהיה מיושן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני קניתי מסך "LCD 42 של טושיבה דגם 42CV600 ואני רוצה לנצל את המסך בסלון ולהפוך אותו למרכז המדיה העיקרי בבית ושהוא יעשה כמעט הכול חוץ מקפה אני יכול להוריד סרטים רגילים מהאינטרנט וגם ב- FULL HD אני יוכל לגלוש באינטרנט חופשי אני יוכל לשמוע מוזיקה ואני יוכל גם לשחק משחקים ברמה בינונית ( GTA וכאלה ) אני יוכל להתקין תוכנות וישמש כמחשב רגיל לכול דבר בקיצור קצת מהכול ושמעתי שאפשר גם להקליט את השידורים מהטלויזיה וגם לשמוע רדיו (לא נראה לי שאני כול כך ישתמש בזה אבל אם התוספת לא משמעותית אז שזה גם היה) בעבר קניתי מחשב ב-7500 ש"ח ללא מסך ולא נראה לי שאפילו ניצלתי רבע ממנו אז אני חושב שהתקציב מתאים "לקצת מהכול" (אני גם צריך כרטיס רשת אלחוטי שהמחשב יתחבר דרך המודם + ראוטר…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מחשב : intel pIII 450 64 mb וכרטיס מסך ישן של 3DFX רציתי לדעת אם שווה לשדרג אותו או שכבר כדאי לקנות חדש מה המחירים של שדרוג ושל קניה בהנחה שאני רוצה מחשב ממוצע שעובד טוב היום....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by the_big,

^^^

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. האם בכל מחשב/חלקם/אף אחד? כמה מסובח זה? ביטול הדיסק קשיח הפנימי, חיבור דיסק קשיח חיצוני רך USB והתקנת ווינדוס

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  22. זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום! רציתי לבקש את חוות דעתכם בנוגע למפרט מחשב למשחקים עד 4K (ללא מסך, OC, כוננים קשיחים וציוד היקפי) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤878 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB DDR3 PCIe ¤973 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4851GD3 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Sonata III ¤342 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by kruscal,

שלום רב! אני מעוניין לדעת איזה נייד שווה יותר: LG K2-226DE/1024MB VS LENOVO 3000 C200/1024MB שניהם בעיקרון אותו מפרט ואותו מחיר בערך (4500?K), אבל בכל זאת LG חדשים בתחום הניידים ולא וותיקים כמו LENOVO..... מי שיש לו מידע יותר מפורט ברמה שיש לו אחד מהם ->אשמח לדעת את דעתכם - ובכלל אשמח לקבל תגובותמכל אחד! תודה רבה!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.