עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Brudy,

מסך טאץ 15.6 I7 8gb ram 740m מחשב בן שנה של לנובו עם וונדוס 8.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע או יגמגם אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהיה אפשרי גם אז. המחשב בחדר שינה ופועל 24…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bar2319,

מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לא לעבור את ה 6.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב?לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? BF4 COD וכו' משחקים כבדים בכללי -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב Samsung SyncMaster XL2370 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות.. אולטרה במשחקים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?הסיכוי שיקרה נמוך.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא, אני כבר בניתי מיפרט ורציתי להראות לכם אותו. תציעו מה לשפר או להחליף או כל מה שאתם חושבים על המיפרט. המיפרט הוא: מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם: Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard זיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD כרטיס מסך: ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card :DVD DVD-ROM AOpen 16/48 Retail רמקולים: ALTEC LANSING ATP3 עכבר: Logitech MX500 High Performance Optical Mouse מארז: Compucase-H…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שבוע טוב! ראיתי את המחשב הזה http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2159&catId=40 של סוני ויש בו כל מה שאני מחפש, מה דעתכם עליו האם הוא אמין מספיק? בנוסף,רציתי לדעת איך הם בתחום של שירות ואחריות והאם יש למישהו ניסיון עם המחשבים שלהם? תודה רבה.

7. אהלן, כאילו לא הספיק שכבר קניתי שני מחשבים בחודש האחרון (שוב תודה לכולם), עכשיו אני במסע הבלתי נגמר לחלקי מחשב. המחשב שאליו מגיעים החלקים זה פנטיום 3 עתיק (666mhz) עם זכרון סביר והכל. בעקרון אני רוצה להחליף שם את הוודו 3 (די לצחוק!) והרדיסק שמת ל40-60 ג'יגה. בעקרון, צריך לצאת פחות מ900 שקל ורצוי שיתאים למחשב הענתיקה.. רעיונות? תודה על העזרה, זהר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל ממכם מפרט מחשב בתקציב 3.2K(שלא יחרוג): אני מתכוון לרכוש את המחשב מ SKYPC או TMS. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה,הרדיסק, זכרונות, מארז. אגב כרטיס טלוויזיה אני סגור לי HAPPUGER... אשמח לקבל מפרט גם של INTEL וגם של AMD, ולצורך ההשוואה מה יותר טוב .. תודה רבה לאחר עזרה זה המפרט : מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 מחיר: ¤370 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤244 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤431 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 מחיר: ¤325 …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yitzy,

שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים שלוש, אני משתמש בו כדי לערוך קבצי RAW בלייטרום. הבעיה היא שהתוכנה לא רצה מספיק מהר. זה המפרט שיש לי כרגע, האם\מה אני יכול לשדרג\להוסיף כדי לשפר את הביצועים בעבודה? לוח: Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד:QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz RAM 16GB כרטיס מסך מובנה:Intel HD Graphics 4000SSD - י M4-CT256M4SSD2 (256 GB, SATA-III) (המערכת, תוכנות, וקבצים בעבודה יושבים על הSSD) Windows 8.1 תודה איציק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by slamdunk,

היי חברים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 או תלוי אם צריך יותר בשביל המטרות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כתיבה ועבודות משרדיות, אקסל, וורד וכו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר גדול בלי התחשבות במשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז עדיף משהו בגבולות רחובות עד הרצליה ולא מעבר …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IlyaN,

אהלן, אני צריך המלצות למחשב עפ"י הדרישות הבאות: - מעבד מונטבינה/סנטה רוזה 2.0ghz ומעלה. - זיכרון פנימי של 3GB ומעלה - HDD עם לפחות 250GB - כ.מסך חזק שיריץ משחקים של השנה-שנתיים הקרובות על הגדרות בינוניות-גבוהות - מצלמה מובנית איכותית של 2.0MP ומעלה - מיקרופון טוב מספיק להקלטות ברורות של הרצאות. - רצוי עם BT אבל לא קריטי גודל מסך של 15" יהיה בסדר אבל אם במקרה יש משהו עם 14" זה יהיה עדיף. המחשב ינוייד לעיתים קרובות לאוניברסיטה אז משקל עד 3 ק"ג. התקציב הוא עד 12000 ש"ח, אפשרי לחרוג במידה מסויימת אם יש משהו טוב שמתאים לדרישות. יש אפשרות להזמין מחו"ל אבל עדיפות לארץ. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by taltola,

אני ככל הנראה הולך לקנות את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? (אין לי כסף לשדרג אותו יותר) על איזה רמת גרפיקה הוא יוכל להריץ משחקים כמו BF3 CRYSIS 3 במסך full hd ? מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 ספק Seasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני יכול להביא מחשב בימים הקרובים מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: א. שיהיה קל. ב.שיחזיק הרבה סוללה (רצוי OLED כי שמעתי שיש להם צריכה נמוכה מאוד של חשמל). ג. שהמקלדת תהיה נוחה ולא מצ'וקמקת. שמעתי שיש מחשבים מחשבים של 10" ו12" . הם עונים כל כל הקריטריונים שלי אבל, המקלדת לא נוחה. שמעתי שיש מקלדת נוחה במחשבים מסויימים של 10" או 12". אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד איכותי שמקיים את המאפיינים שהזכרתי. תודה רבה לעונים,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by frenzy,

יו, איך המפרט שהרכבתי? זה עבור חבר. AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU Asus A7N8X-X nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (FSB400, AGP8X, DDR400, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 17" CTX EX700F Flat Monitor Hewlett-Packard DeskJet 3325C Printer Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card Logitech Optical Mouse OEM תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמה הערות - 1. השימושים העיקריים יהיו משחקים חדשים, photoshop ו premiere בתור תחביב וגם mathlab (אבל לא דברים קיצוניים) וסרטי HD , אין צורך בכונן blu ray 2. בתור חיפאי אני מעדיף לקנות בחניות באזור כגון noa או ב pandas ולכן אם למישהו יש הצעות אחרות אני מעדיף מהחניות האלה, ובבקשה לא ksp או ivory 3. המסך הנוכחי הוא "hp 19 עם פנל TN ורזלוציה טבעית של 1280x1024, ולכן 4850 זה מספיק, יכול להיות שאני אחליף אותו בקרוב ואז אני אשקול קנית 4850 נוסף ל XF (וזאת אחת הסיבות לקנית הלוח אם הנ"ל). 4. אני מתכנן OC , האם הספק/ מארז/ מאוורר למעבד/ לוח אם מתאימים ? האם אפשר לקצץ במחיר של המארז אבל שישאר מארז גדול ? אני שוקל לקנות את Sonata III אבל הוא נראה לי קצת קטן ולחוץ בפנים. שקט של מארז ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל ואני לא מצליח להתקין לו דרייבר לויירלס למרות שהתקנתי את כל הדריברים האפשריים מהאתר ומה device manager אין לי התראה על כלום כאילו הכל מותקן אבל קליק ימני על MY NETWORK מגלה רק את החוטי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pbl1,

יש לי תקציב של 3000 למחשב לא כולל מסך אני משער שהמחשב בעיקר יריץ משחקים וגם קצת לעבודות ולגלישה אני מעוניין בצורב DVD וב-160 GB HARDDISK וב 1GB של זיכרון בשני ציפסטים של 512 נ"ב אם יש בעיה עם העברית מצטער מראש אני כותב הודעה זו באופרה והיא טיפה הופכת את העברית פה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eroflex,

SPARKLE SP98X21G GEFORCE 9800GX X2 1GB GDDR3 HDMI DUAL DVI PCI-F-כרטיס מסךך מעבד- ‏Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB Life Time Warranty‎ כרטיסי זכרון - לוח אם- GIGabyte GA-EP35C-DS3R דיסק קשיח - ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ צורב- ‏DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ ספק כח - ‏PP800 SLI Ready 800W Active PFC 12cm Fan‎ מקלדת ‏Digital Media Pro Keyboard Mac/Win PS2/USB‎ מדפת - ‏LaserJet P1005‎ מארז ‎Model‎ ‎ECA-5001‎ מארזים ‏Enermax‎ - ‏Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU)‎ זה המפרט יענוו לא החברות האלה אבל אותו חלקים בערך זה מחשב טוב למשחקים כבדים?? מי שיכול לשפר אוו תודהה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Doronkerub,

מטרות המחשב- סטודנט (אופיס, אינטרנט וקצת סרטים- לא משהו מטורף) * מסך- 13.3 * רזולוציית המסך -סטנדרטי, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף ללא מסך מגע * משקל רצוי- עד 1.8-2 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- אני מעריך שכשלוש שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * Bluetooth- סטנדרטי כבר לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500 GB * כונן אופטי-לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו, דל, אפשר גם משהו אחר- רק ללא קשר לסרב-פרו בבקשה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד I3 מסדרה M או i5 מסדרה U, רצוי מחשב עם דרייברים ותמיכה מלאה בווינדוס 7 עדיפות לאחר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by assafwei,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by galnahum013,

היי חברים שלום לכולם שמי גל הידע שלי במחשבים אינו גדול ואף שואף לאפס לכן הנני מבקש עזרה ואשמח לכזאת מכל אחד. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה להחליף מחשב. כיום יש לי נייד פנטיום 4 (כן כן פנטיום), לצערי המחשב לא פועל כראוי, הוא נתקע כל הזמן, עולה ומגיב נורא נורא לאט מתחמם בצורה מוגזמת ולסיום עושה לי את החיים קשים. לתעסוקתי אני סוחר בצורה מקוונת, החל מחנות בeBay ועד למכירה, שיווק והפצה כדרופ שיפר לסוחרים. אני מעוניין להרכיב מחשב נייח, או לקנות מארז מוכן, וגם מסך למחשב. התקציב שלי הוא 3,5 אלף שקל וזה כולל המסך. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר, ולא ייתקע כל הזמן. שהמחשב יוכל לעבוד שעות ארוכות בלי להתחמם. זאת ועוד יש לזכור שאני נמצא שעות ארוכות מול המסך לכן אני צריך גם מסך טוב ואיכותי. א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.