עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by p-o-i,

הכנתי פה מפרט קטן ...תוכלו בבקשה לבדוק אם אפשר לשפר פה משהו בתווך המחיר או להביא את אותו מפרט במחיר נמוך יותר??? אני שם דגש על הכרטיס מסך!!..ובנוגע ללוח אם אני רוצה בו מכיוון שהוא בעל תמיכה ב SLI אז אם תוכלו למצוא משהו יותר טוב עם תמיכה בזה בבקשה תגיבו AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 895.02 ש"ח GIGABYTE GA-M55SLI-S4 (nForce 4SLI) - ATX 598.99 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-4-4-12 649.02 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 3,454.49 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני אשמח לקבל מפרט שיתאים לי לתלת מימד(3ds max) וקומפוזיטינג(אפטר אפקטס) אני גם משתמש בתוכנות נוספות(פוטושופ פלאש ופרמייר), אבל מניח שלא אמורה להיות בעיה איתם במפרט שיתאים לתוכנות שבשורה למעלה(תקנו אותי אם אני טועה..) יש איזו מעבדה שהמליצו לי עליה ויש בה את המפרט הבא: מעבד ואפשרות שדרוג Intel Core i7-920 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audi…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש לקנות מחשב נייח , עיקר השימוש בו הוא אופיס מייל דרייב וכדומה, מסך סטנדרטי + מקלדת עכבר תקציב בערך 2500 ש"ח אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yossarian22,

אני עומד להיות סטונדט בשנת הלימודים הקרובה אז אני מחפש מחשב שיוכל להיות לי לעזר בתקופה הזאת. חוץ מזה אני מעוניין שהמחשב יריץ בצורה קלילה סרטי HD ופעם הייתי גיימר אז אם אני ארצה אז גם משחקים. שאלה נוספת מבחינת עדיפות: אני לא כל כך יודע אם עדיף 15 אינטש או 17 אינטש ואיך זה משנה את העניינים מבחינה כספית, מבחינת הסוללה, משקל, ומעוד בחינות שכנראה לא חשבתי עליהם. ועוד דבר נוסף, מבחינה כללית אני מעדיף חומרה שתיתן יחס ביצועים גבוה לכסף, יותר מאשר שפשוט החומרה תהיה הכי טובה וזהו. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זיכרונות יש, כרטיס מסך יש, דיסק קשיח יש, מקלדת ועכבר יש, בשורה התחתונה. צריך המלצה למעבד (שמתי עיניי על ה C2D 6600). לוח אם שיתמוך בו ספק כח שיעמוד גם מול ה 8800GTX. ומארז שיכיל כמובן את ה 8800GTX. תודה לכל עוזר.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:39:40 הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא ספאם, אך בבקשה עיזרו לי.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Znavo,

תקציב: מהו תקציב לרכישת המחשב? 3000 ש"ח. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?3200 ש"ח. מהו תקציב לרכישת המסך? 1000 ש"ח. שימושים: מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני. במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. לא יודע. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? במה שמומלץ. אני משאר שזו תהיה Windows 7 או XP Pro שימושים מיוחדים: האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא ציוד היקפי: האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 2.1CH חומרה אופציונלית: האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1TB אפשרויות רכישה: האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך, אבל גם חריגה קטנה אפשרית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה ביתית כלומר אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD. מדי פעם עריכת סרטים ברמה בסיסית (MOVIEMAKER או PINNACLE). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron%2014Z-11424BK.pdf http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/350%20Asus%20U46E.pdf אלה 2 המפרטים, שניהם מחודשים, הראשון עולה 2900 והשני 3500 ש"ח המחשב ישמש ללימודים (שימוש משרדי), סרטים (חיבור המחשב לטלוזיה HD, או הרצת סרטים בלו ריי על המחשב עצמו), וקצת משחקים הגודל והמשקל קצת קריטים לי אבל אני מתפשר מפאת תקציב... מה אתם אומרים? כדאי להשקיע עוד 600 שקל בשביל i7???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by רעות ליבמן,

שלום רב, הציעו לי תרומה לביהס מחשבים מחברת היטק. האם הם טובים לשימוש או ישנים? אשמח לעזרה ועצה בעניין: HP 500B Pentium( E5700 ) (2 cores). 4GB RAM. HDD320GB מחשבים של חברת HP דגם 500B. מעבד פנטיום דגם E5700 2 ליבות זכרון - 4 ג'יגה דיסק 320 גיג כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה מסך 20' מקלדת + עכבר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by newbionekanubi,

בוקר טוב, יש ברשותי dell n5110 ואני מעוניין להחליף כונן ל-SSD האם המחשב שלי מתאים? אם כן אשמח ללינק עבור כונן לדוגמא שאכן יתאים (אני לא יודע אם כל 2.5 אינץ מתאים וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום , אני מעונין לקרות מחשב לילד בן 13 שמיועד למשחקים ואינטרנט וכן לחבר ממיר YES לצפיה בטלויזיה דרך מסך המחשב, המפרט שחשבתי עליו הוא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤672 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤664 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 512MB GDDR2 - DX10 - HEATPIPE - RETAIL ¤510 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: JSP-TECH H-550D - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤254 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤452 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מבקש המלצה למחשב לסרטי HD, משחקים (לא חזקים במיוחד) ואינטרנט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן תו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאור הספקס הדי מדהימים בהתחשב במחיר של הY50, חשבתי פתאום- האם לא שווה יהיה לרכוש את אחד מדגמי הTN (בהנחה שיהיה די דבילי לעשות זאת על הדגם של ה4K...) ומסך טוב, להחליף את הפאנל ב5 דקות ולהנות עד הסוף? אם מוצאים מסך מתאים, למה לא בעצם? לא מצרף תקציב וכו' כי אני רק תוהה, לא מתכוון לרכוש את המחשב כרגע. אבל נשמע מעניין, במידה וכן אעשה מעבר מנייח לנייד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shimronfio,

כמה שווה היום המחשב שלי למכירה? כולל המסך וכולל וינדוס 7 64 bit מקורי.

17. Started by yalkobi,

צריך לקנות לילד מחשב נייד ללמודים בטכניון מתלבט בין כמה סדרות של מחשבים חשוב שיהיה ניתן להגדיל את הזיכרון ראם ל 16 בעתיד. מערכת הפעלה לא חייב אני יכול להתקין לבד. צריך סוללה שתהיה טובה לכמה שעות שלמחשב תהיה USB Type-C שתאפשר לחבר התקנים לנובו אני לא בטוח שבדגמים שם יש וחלק אני לא בטוח שניתן להרחיב זיכרון. תקציב עד 3000 שקל אפשר קצת לחרוג אבל ניתן גם בפחות אם אין איזה שיפור משמעותי https://ksp.co.il/?uin=48762&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56183&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56179&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by daniel694,

אהלן, מחפש לבנות מחשב HTPC שישמש בעיקר לצפייה ב-HD ולגלישה באינטרנט (לא גיימינג). הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 , שנראה לי ממש אחלה. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי 3TB של אחסון חיצוני, אז חשבתי האם כדאי לי לשים כונן SSD? האם אני ארגיש בהבדל מהירות כשאני אריץ תוכנות (XBMC, דפדפן..) 2. האם יש מארז וספק מומלצים יותר מאשר ה-Antec NSK1480 350W? קראתי שהספק שלו קצת מעפן. 3. בהינתן המעבד והלוח אם, אין צורך בכרטיס מסך נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חבר'ה.. דברים חשובים לי: מסך: רוצה מעל 1280x800, רצוי מסך מט, רצוי שיהיה LED. משקל: אשמח להיות מתחת ל-2 ק"ג אבל נראה שזו לא דרישה קלה להשגה. חיי סוללה: משהו שיחזיק ניגון סרטים (לא דיוידי) בטיסות, רצוי לפחות 4 שעות עם 6CELL. אכסון: 250GB יספיק, זיכרון 2GB בסדר אני בטח אשדרג בהמשך, רצוי בסטיק בודד. כרטיס מסך: לא משחק, המובנה של אינטל בסדר, כדאי שיהיה HDMI או Display Port. אחריות: חובה 3 שנים נוספים: רצוי רשת אלחוטית N, מערכת הפעלה לא משנה. מעבד שמסוגל להריץ 1080P. איזה DualCore 2.2ghz לפחות. חובה איוורור שקט. שימוש משרדי וניגון סרטים ברשת אלחוטית מחובר לטלוויזית LCD. תקציב בין 5000 ל-7000 ש"ח חשבתי על כמה דגמים, ביניהם: Dell E6400 14.1" P8600 עלות: 6440 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sron,

שלום וברכה! קניתי מחשב, הדגם הנ"ל, של טושיבה. במחיר 2600 שקלים בוואלה שופס. אני מקווה שעשיתי את הבחירה הטובה והמתאימה, אשמח לקבל את חוות דעתכם :-) .. אני צריך אותו בעיקר לצורכי פיתוח, visual studio 2008 ולכן חשוב שיהיה לו זכרון טוב. המפרט: מעבד intel T4500 DualCore 2.3 Ghz. זכרון: 3 ג'יגא, DDR 3 .1066 MHz. עד כמה צריך להפריע שהמעבד שלו הוא DualCore ולא Core2Due או משהו יותר מתקדם? האם באופן כללי מחשבי טושיבה טובים? אייך השירות שלהם בארץ? נ.ב. עם המחשב הגיע ביטוח לשנה שאמור לכסות גניבות במסגרת האחריות של טושיבה "לא משנה מה", מישהו יודע עד כמה זה שווה? תודה רבה!

21. שלום, אני צריך להרכיב מפרט ב-4K עם 4GB זכרון, מארז שקט (אם מישהו מכיר מארז אופקי - יענו שוכב - זה יופי), ולוח אם עם מאיץ גרפי on-board. ללא OC. אבקש עזרתכם עם המפרט וכן 2 שאלות נוספות: 1. מי עדיף: ה-AMD 6000 או ה-E6600? 2. איזה לוח אם (עם כרטיס גרפי מובנה) יהיה טוב עבור מעבד ה- AMD? תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע או יגמגם אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהיה אפשרי גם אז. המחשב בחדר שינה ופועל 24…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. יש בידי מפרט פוטנציאלי שהוצע לי ורציתי לדעת אם אפשר לנצל את המערכת באופן מקסימלי ע"י שינוי כזה או אחר בחלק מהרכיבים. שימושי המחשב העיקריים הם סרטים בהיי-דף וגיימינג קל-בינוני ככל הניתן. התקציב הכולל של המפרט הוא כ3000 ש"ח ועבור השינויים אפשר לחרוג מעט.. מארז huntkey torch silver ספק כח huntkey jumper 450w PSU+80 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-USB3-A3 מעבד Intelcore I5-3470 CPU tray קירור\איוורור Deepcool Icewing5 pro cpu fan זיכרון פנימי Team Elite 1600 DDR3 8GB כונן קשיח Toshiba HDD 3.5 1TR Sata3 כרטיס מסך AFOX GT-630 2GB DDR3 128b כונן אופטי LG dvd-rw H22NS70 sata black אודה לתגובות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, מחפש מפרטים מינימאלים של 5 לפטופים לפי המפרט המינימאלי הבא. אשמח להמלצות screen size weight [kg] screen CPU GB RAM GB SSD Remarks 14 1.8~ 4k i7-8th 32GB 512 Nvidia 1050 14 1.8~ 4k i5 8GB 256 15 2 HD i7-7th 32GB 512 15 1.8-2+ HD i3 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.