ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל ואני לא מצליח להתקין לו דרייבר לויירלס למרות שהתקנתי את כל הדריברים האפשריים מהאתר ומה device manager אין לי התראה על כלום כאילו הכל מותקן אבל קליק ימני על MY NETWORK מגלה רק את החוטי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3000 למחשב לא כולל מסך אני משער שהמחשב בעיקר יריץ משחקים וגם קצת לעבודות ולגלישה אני מעוניין בצורב DVD וב-160 GB HARDDISK וב 1GB של זיכרון בשני ציפסטים של 512 נ"ב אם יש בעיה עם העברית מצטער מראש אני כותב הודעה זו באופרה והיא טיפה הופכת את העברית פה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב: המחיר הנמוך ביותר שניתן. בשל הצרכים: MS OFFICE MS WORD MS EXCEL הדגמת גלישה באינטרנט (חיבור USB, חיבור WIFI, חיבור רשת ביתית) מערכת הפעלה: WINDOWS XP במידת האפשר מדובר במחשב לצרכים משרדיים ואנשי מכירות שטח. המחשב יכול להיות ישן, כל עוד מדובר בטכנולוגיה שנמכרת וניתן לספק עבורה שירותי תמיכה טכנית ותחלופה נורמאלית של רכיבים. מסיבה זו אין צורך בכרטיס מסך רציני, כרטיס קול רציני וכיו"ב. בתודה מראש, אוהד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי מחשבים: http://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12868,12272 הדרישות הן עבודה מחוץ לבית, גיימינג בינוני (פיפא ומשחקי RPG), עריכת סרטים, פוטושופ, מוסיקה. אם מישהו יודע על מחשב טוב יותר בטווח המחירים הזה (4500 ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1039 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39219 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤268 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MBx2 667Mhz CL5 ¤143 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז ללא ספק Raidmax APEX ¤207 http://skypc.co.il/product.asp?pid=APEX ספק כח Enermax Liberty 400W ¤399 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא עזרתכם בהמלצה למחשב לעבודה עם חבילת CS6 בעייקר אילוסטרייטר ואינדיזיין. ללא עבודה על וידאו, תקציב עד 6.5K.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים אבל אני צריך מחשב אם מינימום של 3 ג'הרץ מעבד ו 2 ג'ב ראם וכרטיס מסך טוב לגיימר משו כמו 1000-1500
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי נייד של ASUS מדגם Eee PC Seashell series הוא נפל לי מגובה נמוך ועוד כשהיה במגן הנזק הוא שהוא התעקם בפינה הימנית שלי. המסך לא נסגר עד הסוף ויציאת הUSB זזה מהמקום. רציתי לשאול מישהו שמבין אם זה נזק בר תיקון וכמה עולה לתקן דבר כזה. המסך והמחשב במחינת עבודה בסדר גמור. תודה על העזרה מריאנה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, 1. תקציב - עד 5,000, אבל יש לי SSD 450 של Sandisk וכן - 2x4GB 1600 CL9-9-9-24 של GSkill. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שניתן. ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. שימושים - משחקים, וכן שימוש במספר Virtual Machines במקביל. א) תוכנות ספציפיות - VMWare, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים - League of Legends, Startcraft 2, וכן משחקים אקראיים אחרים, למשל Witcher3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 24, 1920x1200 (עיקרי) ומסך זהה נוסף. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות ומעלה. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני עם מעבד E8400 בעל 2 ליבות בלבד. זכרונות GeIL עם קירור פאסיבי בנפח 4GB לוח Gigabyte EP DS3L המוגבל, למיטב ידיעתי ל- 800Mhz כ. מסך ATI MSI HD4850 מערכת הפעלה 32bit שימושיי הם עריכת וידאו ב- Sony Vegas ו- Adobe Premiere, עריכת תמונות ב- Adobe Photoshop ומעט משחקים (GTA IV וכד'). אני מעוניין לשדרג את המחשב למרובע ליבות עם זיכרונות מהירים יותר ולוח מהיר יותר כמובן ולהתקין מערכת הפעלה 64bit. מאחר והבנתי כי כבר יש 2nd Generation של מעבדי i החדשים ואני לא כ"כ מעודכן מבחינת מחירים ומוצרים, אשמח מאוד לדעת: א. מה הוא השילוש (לוח, מעבד וזיכרונות) המומלץ כיום מבחינת יחס עלות/תועלת סביב מחיר של 2,000 ש"ח? ב. האם יש צורך בשדרוג כרטיס מסך במקרה שלי? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה ..המחשב הישן שלי הוא : פנטיום 4 SOCKET 478 2.4GHZ 2 ג'יגה זיכרון DDR 400MHZ כרטיס מסך ATI ראדון 9700PRO AGPX8 ספק 400ווט פשוט ביותר זה מה שחשוב ממה שיש שם הסיבה העיקרית שאני רוצה לשדרג אותו קלות זה כי קנינו לו מסך חדש עם יכולות HD והוא נכון לכיום לא סוחב HD . וגם הוא קצת איטי (אבל עובד נפלא מעבר לכך..לצרכים שלו אינטרנט ושימוש משרדי בבית) חשבתי על החלפת הלוח/זיכרון/מעבד לתצורה של AMD שהיא לפי מה שראיתי האלטרנטיבה הזולה ביותר (לא מצאתי אף חלופה מבוססת אינטל בסדר גודל של 1100ש"ח) השאלה היא האם הכרטיס מסך מובנה לוח (רשום שם HD4200) מספיק כדי לנגן HD1080P באופן חלק.. כמוכן האם כדאי בכלל להשקיע בשדרוג מסוג זה שהעלתי כאן או יספיק לשים לו כרטיס מס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). התקציב הוא עד 3,000 אבל עדיף כמה שפחות... חשוב שלמחשב יהיה זמן סוללה ארוך ככל שניתן (צריך להשתמש בו בנסיעות). גודל מסך: 14 אינטש. אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שאוכל להשוות בינהם בעצמי, תודה מראש! עריכה: שיניתי את התקציב ואת גודל המסך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: מהו תקציב לרכישת המחשב? 3000 ש"ח. אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?3200 ש"ח. מהו תקציב לרכישת המסך? 1000 ש"ח. שימושים: מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני. במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. לא יודע. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? במה שמומלץ. אני משאר שזו תהיה Windows 7 או XP Pro שימושים מיוחדים: האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא ציוד היקפי: האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? 2.1CH חומרה אופציונלית: האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1TB אפשרויות רכישה: האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב לשדרג את עצמי בלפטופ ואני מחפש אחד ישן יד שניה בתקציב נמוך. בעיקרון אני לא צריך יותר מ Centrino 1.6Ghz, אם דבר כזה יריץ ויסטה Basic ללא Aero ושטויות עם זיכרון משודרג (2GB), זה יהיה מעולה. עד כמה משתלם לקנות מחשב יד שניה? עניין הסוללה קצת מדאיג אותי אבל אין לי בעיה לקנות אחת חדשה ב 300~ ש"ח. מה בקשר לאחריות? יש מקום ספציפי שכדאי לקנות? * חיפשתי ב yad2 אבל הלוח מוצף ב P3 מה שאני לא רוצה וקצת קשה לסנן את הדגמים היותר מתקדמים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי נפטר ולצערי צריך להרכיב משהו חדש וכרגע אני די הולך לאיבוד אז אשמח להכוונה בתור התחלה מצאתי את שני אלה :ASUS Maximus VI EXTREME LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor 3.5 GHZ 8 MB Cache BX80646I74770K מבחינת צרכים חשוב לי שהקופסא תהיה שקטה במיוחד ואם אפשר שתראה נורמלי,משחקים לא כל כך קריטי אבל תכני HD כן אשמח להכוונות נוספות מבחינת כרטיס מסך שיתאים לשניים הנ"ל, כוננים קשיחים וקירור רצוי אין צורך בציוד היקפי שאלה נוספת האם יש כבר בשוק מסכי מחשב 4K תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Asus ZenBook Pro 15.6" UX501VW מפרט מסך UHD 3840 x 2160 4K כולל מסך טאצ'!!! מעבד I7 6700HQ (הדור החדש 6M) שהוא 2.6GHZ כרטיס מסך NVIDIA GTX 960M 2GB זיכרון 24GB DDR4 במהירות 2133MHz דיסק קשיח M.2 EXPRESS בעל מהירות קריאה 2200MB לשניה ומהירות כתיבה של 900MB לשניה בנפח 256GBהמחשב נרכש מאמזון לפני פחות מחצי שנה , יש על המחשב אחריות בארץ ע"י ASUS ישראל. מחשב מצב חיצוני ללא שום פגע או שריטה! שמור ביותר!! מחיר : 4800 ש"ח גמיש טיפה לאנשים רציניים! מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית ואתן לו מספר טלפון. תמונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש. אני מעוניין להשתמש בו למשחקים וגרפיקה. הלכתי לכמה חנויות וזה מה שהציאו לי: מעבד: amd 3000+ אני חושב שזה 64 ביט - 910 ש"ח לוח אם: Gigabyte k8nf-9 - 640 ש"ח כרטיס מסך: fx 6600 GT - 1070 ש"ח את כל השאר מהמחשב הישן שלי כך שזה לא ממש משנה. שאלת: האם הAMD הזה באמת יתן לי את ה3000? כי אמרו לי שזה בעצם 1.8 או משהו אבל לא שופטים לפי זה. הם אמרו שזה יהיה כמו 3000 של אינטל. האם זה באמת כך? או שעדיף להוסיף כמה שקלים למעבד אינטל? או שבכלל ה"מפרט" הזה לא שווה גרוש וכבר עדיף לי לקנות משהו אחר. הכרטיס מסך... האם הוא טוב? אני בעצמי מעדיף את רדיאון. (הוא מתחבר דרך PCI אקספרס אז אני מניח שהוא דיי חדש) מה נראה לכם? תודה רבה לעוזרים. להת'.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט עד 4,000 ש"ח לשימושים של אינטרנט בעיקר, איי סי קיו, קצת משחקים (לא משהו כבד), סרטים ... כולל מקלדת+עכבר לשמוש של נערה בת 15. שיהיה שקט ושיחזיק לאורך זמן. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: ProductParamName]מעבד[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Intel Core i5-4460 up to 3.6Ghz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]לוח אם[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Gigabyte GA-H81M[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]מאוורר[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]מאוורר שקט למעבד[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]זיכרון פנימי[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]8G DDR3 1600Mhz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]NVIDIA GeForce GTX750 2G DDR5 Full HD[/TD] [TD][/TD]…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לקראת השקת המעבדים החדשים של AMD אני מתחיל בעזרת השם יתברך לקנות חלקים ולהרכיב בעצמי. המערכת מיועדת להציג על מסך Asus 27" 2K, בקצב רענון גבוה. כרגע אני מתחיל עם ספק כוח ומארז, השאר בהתאמה בהמשך. המעבד עתיד להיות המחליף של 2700X, כלומר השולחני המוצלח יותר שהם יציעו. כרטיס מסך בסדר גודל של 2080, גם בהמשך. מתוכנן OC. הצעות: לספק- מודולארי מלא ואיכותי. מארז - ATX,זכוכית מחוסמת, RGB רצוי, במידה ולא אז אתקין מאווררי RGB. הסתרת ספק כח, וכבלים בצד,מאוורר. תקציב למארז - עד 800. ספק כוח- בהתאם לנדרש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-