ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה- 2K (לא לחרוג מ 3000) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: אינטרנט, Office, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. אזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיפרט למישחקים כבדים וסרטים 6500גג לא צריך מיקלדת ,עכבר, מסך
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. מוכן להשקיע עד 2000 שח. החשיבות היא כרטיס מסך ואולי אם יישאר אז גם זכרון. המפרט שקיים כיום; DDR 3 8 GB 1333 KINGSTONE B75 1333 INTEL GIGABYTE INTEL I5 3470 QUAD CORE 3200 WD 500G 32 M COOL M 600W Nividia gtx660 2gb תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, עבודה בוורד וסרטים. חשוב שיהיה למחשב הזה זמן סוללה ארוך ושלא יהיה כבד מכיוון שהוא הולך להיות הרבה בדרכים. וגם חשוב שיהיה לו צורב DVD, יציאות נוחות, ותמיכה בWIFI. תודה שנכנסתם, יום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתציעו לי איך לשפר את המפרט שלי התקציב הוא עד 5000 שקל מקסימום .. אני לא צריך מחשב מיוחד וסוסון למשחקים אבל שיעריץ כמה ... ושקצת יהיה מוכן להריץ את VISTA .. לידע כללי ------------------------------------------------------- מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=66&CategoryID=23 כולל מסך !!!!!! 1400 שקל !!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי חלקי מחשב. מעבד i5 10400 הגיע בקופסא פתוחה של מעבד i3 6100 שסימנו עליו X כאילו זה לא באמת i3 (מצורפות תמונות). אחרי החג אפנה לחנות אבל בינתיים זה מונע ממני להרכיב את המחשב. ברמה הפרקטית, האם וכיצד ניתן לוודא שהמעבד עצמו חדש ולא משומש? יש סיבה הגיונית שמעבד יגיע בצורה כזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי לבנות מפרט מחשב לאולפן התקציב שלי 10 אלף ללא ציוד היקפי לא מסך מחשב לא מקלדת ולא עכבר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני בזמן האחרון נתקלתי בבעיה כזאת שאני אני צריך מחשב נייד אך התקציב שלי לא כל כך גבוה אני עובד בגרפיקה ממוחשבת ואוהב לשחק משחקי מחשב אני רוצה מחשב נייד שיוכל לשרת אותי בשני הדברים הללו הוא לא חייב להיותמפלצת ביצועים אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים של היום לא על הגרפיקה המקסימלית אבל שיוכל ואם הוא יוכל להריץ משחקים אז גם אם הגרפיקה לא תיהיה לו בעיה גדולה פלוס מינוס שעה של רינדור לא יהרגו אותי תודה מראש נ.ב זמן הפעולה שלו לא משנה לי למה יש שקע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב מדגם: Dell Vostro 14 5000 5481-82658G25GLOS זה הדגם עם הכרטיס מסך של Nvidia MX130, יש את הדגם ללא הכרטיס מסך הזה אלא את המובנה של Intel UHD 620, תכלס הפרש של 250 שח, האם שווה את זה? האם המחשב מומלץ? יש לו איזשהם בעיות שמישהו מכיר? המפרט שלו פצצה בתכלס. השוואה בין שני הדגמים: https://ksp.co.il/?list_compare=.56179..56183.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מת, ואני זקוק למחשב חדש, ויצא לי לראות מפרטים באינטרנט, והבנתי שאין לי הרבה מושג. ככה, התקציב שלי הוא סביב 1800 ש"ח אני יכול להתפשר קצת אבל לא יותר מידיי. אני רוצה מסך של 15.6'', דיסק של 500GB, רצוי כמה שיותר קל אני לא זקוק למערכת הפעלה. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, אינטרנט, לפעמים אני מעבד קצת תמונות בפוטושופ, ומפתח סימולציות במטלב, אבל את ההרצות אני אערוך על מחשב חזק. עד כמה שאני זוכר, המחשב הישן שלי עליו השלום, היה עם מעבד של I3, הזכרונות שלו טובים, ואני מתכוון להכניס את הזכרונות האלו למחשב החדש, (מדובר על כרטיס זיכרון של 4GB, DDR3) ראיתי מספר מחשבים, ויש לי כמה שאלות, 1. מה ההבדלים בין המעבדים מבחינת חוזק ומהירות עבודה, ראיתי שיש מעבדים שעובדים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים כבדים, פעולה מבט ראשון, בתקציב של כ-4,000 (אני יכול להתגמש טיפה למעלה, אך לא הרבה) אין לי העדפה לייצרן הפציפי. מסך: לא משנה לי אם זה מסך מבריק או מאט. (מה שיותר טוב למשחקים, אם זה בכלל משנה) גודל המסך באופן טבעי צריך להיות כ15+- אינ'צ והרזולציה, רזולציה גבוהה כמובן, למשחקים. (אני לא מבין גדול, לשיקולכם) בטריה: לא צריך יותר מ6 תאים. מקלדת: שתתאים ותיהייה נוחה למשחקים. כולל מ"ה win כמובן. לא WIN8! (אני לא שפן ניסויים של מייקרוסופט) תודה לעוזרים וגם לאלו שלא! נ.ב שמתי את עיני על המפרט הבא: http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=9230 אתם ממליצים על מחשב מסוג זה? לדעתי יש לו רק בעיה אחת, שזהו הכונן קשיח האיטי. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרות: לימודים, עבודה, סרטים, גלישה באינטרנט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10460&perur=2&t=1&c=441 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זהו...נמאס...אני מזמין תמחשב...אז אינה המפרט שאני עומד להזמין...יש עצות אחרונות? :-\ מעבד: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח: Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) זכרון שתי סטיקים Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card מארז: TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window עם לחבר את כל זה זה יוצא 4029 שח אז עם תמליצו...בבקשה לא לחרוג מהמחיר....למה אני גם ככה מוכר את אבא שלי נראה לי בגלל המחשב... תודה בכל זאת.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש. מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי. שימושים: צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ. גלישה באינטרנט. תוכנות משרדיות. גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות. אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכוב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי גרפיקה בעיקר. הקווים המנחים שלי זה מעבד אינטל ליבה כפול, 2ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך נפרד מלוח האם ואפשרות חיבור לטלוויזיה בנוסף למסך רגיל. אשמח להמלצות. התקציב שלי הוא יחסית גמיש אבל אני רוצה להישאר בתוך גבול הגיוני של עד 4000. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לקראת השקת המעבדים החדשים של AMD אני מתחיל בעזרת השם יתברך לקנות חלקים ולהרכיב בעצמי. המערכת מיועדת להציג על מסך Asus 27" 2K, בקצב רענון גבוה. כרגע אני מתחיל עם ספק כוח ומארז, השאר בהתאמה בהמשך. המעבד עתיד להיות המחליף של 2700X, כלומר השולחני המוצלח יותר שהם יציעו. כרטיס מסך בסדר גודל של 2080, גם בהמשך. מתוכנן OC. הצעות: לספק- מודולארי מלא ואיכותי. מארז - ATX,זכוכית מחוסמת, RGB רצוי, במידה ולא אז אתקין מאווררי RGB. הסתרת ספק כח, וכבלים בצד,מאוורר. תקציב למארז - עד 800. ספק כוח- בהתאם לנדרש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB ddr3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי? אם מוסיף כונן DVD? כמה הוא יוסיף? ועוד דבר, אוזניות steelseries siberia v…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-