עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אנחנו מעוננינים במחשב (לא נייד) לעבודה משרדית, ז"א בעיקר אופיס ואינטרנט. הבעיה היא שכל המפרטים שאני רואה בחנויות זה פשוט סינית בשבילי. אם תוכלו לתת לי מפרט שאני אוכל ללכת איתו לחנות ולהגיד 'כזה אני רוצה' זה יהיה הכי טוב! התקציב שלנו הוא בסביבות 2500, ונראה לי שאמרו לי לדרוש כרטיס מסך לא מובנה (לא יודעת מה זה אומר אבל הזהירו אותי..) תודה רבה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה לחבר, הנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 660 1 660 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 160GB Sata 495 1 495 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 340 1 340 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1670 1 1670 Total price 5235 ¤ for payments 12 X 476 ¤ רציתי לדעת אם כדאי לקחת את ה6A21 עם 400W בעוד 20 שקל? כי 400W עדיף על 300W, אבל אני י…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gonecrazy,

בקרוב קרובת משפחה מגיעה מגרמניה ורציתי לדעת, האם משתלם לבקש ממנה להביא משם מחשב? אם כן, על איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט במחיר של כ 800 יורו? האם אתם מכירים אתר ממנו ניתן להזמין את המחשב בגרמניה? נ"ב הגישה שלי למחשב היא דיי מוגבלת, עד לרכישת המחשב הנייד, אז אין לי את האפשרות להגיב יותר מידי אז תודה לכל מי שהגיב להודעה הקודמת שלי. נ"ב 2 שכחתי לפרט קצת לגבי המחשב המבוקש. המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים, אין שימוש בגרפיקה גבוהה. עדיפות למסך 13-14", משקל כמה שיותר נמוך ועדיפות לכרטיס מסך נפרדת, כמובן מעבד C2D.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. וצריך DVD וצורב. המחשב יהיה מיועד למישחקים. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by issac,

ערב טוב, אני צריך עזרה בהרכבה של מפרט מחשב שמיועד בעיקר לעריכת מוסיקה, וצפייה מועטה בתכני HDלהלדן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD ועריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת לעריכת סאונד Nuendo 3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Hi can u tell me PLZ what pc is better for gaming only! no oc AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 דגם PQI3200-2048DB סט PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel תזמונים 3-4-4-8 ENERMAX LIBERTY 400 WD 80GB 7200RPM sata 2 X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU or the same pc but with AMD 3800x2 AM2 ASUSm2-E and G.SKILL 1GB RAM?? thx

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שבוע טוב!! תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח - כולל המסך (עלותו 1100 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - תוכנה לעיצוב מטבחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן לכולם (שנים שלא הייתי פה), אני מחפש לקנות נייד 15" למטרות של עבודה משרדית וסרטים. המחשב גם ישמש מדי פעם לעריכה תלת מימדית ולגיימינג לא כבד. בנוגע למשקל- לא יותר מ3 ק"ג, זמן סוללה לא מאוד חשוב. אני צריך גם 4 גיגה זכרון.. הארדיסק פחות עקרוני. כמו כן יש לי עותק חוקי לגמרי של וינדוס 7 בבית, ככה שאם יש אפשרות- אני מעדיף לרכוש מחשב בלי ווינדווס ולחסוך כסף. אני מתלבט בין היתר בין שלושה דגמים, דל סטודיו 1558 וHP dv6-3030ej, ו- dv6-3050ej. בין שני הדגמים של HP השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 250 ש"ח נוספים בשדרוג המעבד וכרטיס המסך? ולעומת שני הניידים של HP, לדל יש מסך פול HD. השאלה אם מסך 1080 בכלל יהיה נוח על לפטופ בגודל כזה, ואם הוא שווה את זה שהחומרה בדל חלשה יותר. תודה ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש תיק נחמד למחשב 13.3 שיהיה גם תיק ללימודים. שתהיה הפרדה טובה בכיסים, שהמחשב לא יתנגש עם כל השאר. מישהו מכיר? טנקיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by moshikom,

שלום, אני נוסע לארה"ב בקרוב ומעונין לרכוש שם מחשב נייד. השימוש העיקרי: תוכנות מתמטיות (כמו Matlab), צפייה בסרטים, מסמכים אני מעונין בתכונות הבאות: * מסך 15.6" עם רזולוציה לפחות 1080p * מסך מגע מסתובב למצב Tablet * מעבד i7, עדיפות לדור 5 * דיסק SSD של לפחות 256G, עדיף 512G * זכרון לפחות 8G בדקתי את המפרט של לנובו Y50 והוא כמעט מה שאני צריך... אין מסך מגע מסתובב http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50/#tab-tech_specs האם תוכלו לייעץ על דגם שמתאים לדרישות הנ"ל ? תודה רבה משה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי אני מחפש מחשב נייד עם דרישות מסוימות (אחרי שכבר ביררתי כמה דברים) רצוי מאוד דל / לנובו / ובמיוחד אסוס. כולם בגלל עניין האחריות מארה"ב לארץ. הצרכים - מחשב להפקת אודיו וסאונד, ומחשב סטודנט, וצפיה בסרטים. ההעדפות: מסך 15.4 עם יכולות HD, כרטיס מסך - לא משנה כל כך, אפילו מובנה יעשה את העבודה, רק עם יציאת HDMI, כונן קשיח - רצוי מאוד 7200RPM, ידוע שנדיר... / יקר זכרון - 4GB ב800MHZ, ואולי אפילו כדאי / אפשר ביותר? מעבד - אם אפשר במחיר לדחוס T8100 זה יהיה נהדר. אני מרגיש מאוד מיושן אם אני קונה T5800. יש לי ממש משיכה למקלדת מלאה, עם מספרים בצד, אבל אני לא מעוניין במחשב גדול או כבד מדיי ; הרבה על ל3 ק"ג נראה לי קצת יותר מדיי... סוללה - רצוי 9 תאים. ומאוד חשוב כם שלא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. *תקציב: מאוד גמיש בעיקרון עד 5-6K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3" לא יותר מזה. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן. לא יותר מ1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך, המחשב יהיה 99% מהזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. מה שבא ברוך הבא. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מלכתחילה רק SSD אבל אם לא ניתן אז שילוב או HDD רגיל. הגודל לא משנה כל כך, אם זה SSD שיהיה לפחות 128GB מן הסתם.. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה ת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, יש לי כמה שאלות, אשמח אם מי שמבין יוכל לענות לי עליהם. רציתי לדעת איזו שילוב של מעבד- לוח אם כדאי לי לרכוש במחשב החדש שאקנה. ההתלבטות היא בין : א. core 2 duo e6300 + gigabyte ga-eg41mf-us2h ( הלוח מופיע באחד המפרטים המומלצים באתר ) ב. core 2 duo e7500 + לוח אם מתאים (אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אותו) כך שהמחיר יהיה זהה (בערך) לשילוב הראשון. המחשב הוא לשימוש ביתי מאוד. כלומר, בלי משחקים כבדים ובלי תוכנות גרפיות (google earth נחשב?), אולי קצת סרטים מדי פעם אבל לא יותר מזה. אני מוסיף לרכיבים אלו 2GB 800MH KINGSTON ו - WD 500GB 16MB . אני רוצה שיחזיק מעמד כמה שנים (3-4) עם אולי שדרוג קל של הזיכרון. בכלל, האם העדיפות של מעבד מסדרה e7000 על אחד מסדרה e6000 (נראה לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זה : או זה: ורציתי לדעת אם מחשב כזה הוא מחשב טוב מאוד וכמה זמן הוא יחזיק.. אם יש לכם הצעות לשינויים תגידו לי בבקשה ---------------------- עריכה : אני בכל מקרה יזמין אותו תוך מקיסמום שבועיים (כשהלוחות אם עם ה nFORCE3 250 יגיעו לארץ) ואני לא רוצה להיתפשר על פחות מ 1024 RAM.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, עבודה וגלישה באינטרנט, חשוב לי מאוד שיהיה לו מסך מגע ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק (UltraBook), בנוסף שיהיו לו חיי סוללה טובים * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת סרטים וכו'. * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? עדיף 1080P אבל גם 720 זה בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 256 ג'יגה אם זה SSD (עדיפות למחשב עם SSD), אם דיסק רגיל אז לפחות 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) עבודה משרדית, פיתוח, צפיה בוידאו ומעט משחקים כדוגמת COD ב) בנוגע למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך שיאפשר את הרזולוציה/מספר פרימים מקסימלי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן, אין צורך בכונן דיסקטים, צורב cd/dvd. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה אני ממש מיתלבט בין שני הקונפיגורציות הבאות : 1) asus p4s-8xx AGPx8 Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) ddr memory 512M (333MHz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro או 2) asus p4t533-c Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) rdram memory 512M (800Mhz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro אני רוצה לקבל תשובה טכנית מה יותר עדיף ?ולמה??? ולא תשובה הכוללת שיקול פיננסי כמו כן אני פתוח להצעות אחרות ... רק נסו בבקשה להסביר כל דבר למה הוא עדיף... בתודה רבה מראש, עמית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by unknown,

ע"פ הפורמט של הפורום: תקציב של 5000~6000 ש"ח(חריגה שלילית מתקציב זה, גם תתקבל בברכה). מותאם לעבודה עם סוליד ברמה של מהנדס ולא לצרכים גרפיים מסך של 15'-15.4' רצוי שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא מחייב דיסק קשיח של לפחות 80gb צורב DVD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיעדו העיקרי יהיה עריכת וידאו חצי מקצועית אני אנסה לענות ע"פ הכללים של הפורום. התקציב הינו 5500 אפשרות לחריגה של 500 שח בנוסף הארד דיסק אחד של 500 גיגה כבר יש לי אז אני יכול להעביר אותו מהמחשב הישן ייעוד המחשב הינו בעיקר עריכת וידאו חצי מקצועית בתוכנת Avid Liquid בנוסף המחשב ישמש גם קצת לעריכה בתוכנה solidwork ומשחקים מסך לא כלול במחיר אין צורך בציוד היקפי למחשב השקט חשוב ברמה של 7-8 אבל אם המחיר גבוה משמעותית ננסה להתפשר לא מתוכנן אוברקלוק לא נדרשת מערכת הפעלה אין חנות מועדפת אבל אני גר באיזור הצפון בהקשר המארז חשוב לי שיהיה לו כניסות usb,firewire ואודיו מקדימה.... תודה רבה לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

24. Started by Salwaby,

חיפשתי מפרט בפורום ב 5000 ש"ח שיהיה טוב למשחקים , מצאתי משהו .. אני הייתי רוצה אולי תגובות עליו - מה לשפר אם בכלל . Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB GIGABYTE GA-8I945PG-RH Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz Westren Digital WD2500KS HEC 400W HEC-400TRT מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT www.skypc.co.il - החנות :] סה"כ : 5072 ש"ח (יש גם החזר על הספק שבא בנוי במארז - ככה שיוצא בערך 4900 ש"ח) לא זוכר מאיפה בפורום הבאתי את המפרט, אבל הוא נראה טוב, מה חושבים ? (ערכתי - שכחתי בהתחלה את הספק)

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by VL,

מערכת הפעלה: Windows XP Pro + SP2 DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio ד"א זה על סוג NTFS מחכה לתגובות אני יודע שהמחשב לא משהו,אבל קניתי אותו מתי שלא הבנתי במחשבים כלום כלום. תציעו לי מה יש לשפר וכמה אתם נונתים על המחשב מ-1 עד 10

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים