עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי נפטר ולצערי צריך להרכיב משהו חדש וכרגע אני די הולך לאיבוד אז אשמח להכוונה בתור התחלה מצאתי את שני אלה :ASUS Maximus VI EXTREME LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor 3.5 GHZ 8 MB Cache BX80646I74770K מבחינת צרכים חשוב לי שהקופסא תהיה שקטה במיוחד ואם אפשר שתראה נורמלי,משחקים לא כל כך קריטי אבל תכני HD כן אשמח להכוונות נוספות מבחינת כרטיס מסך שיתאים לשניים הנ"ל, כוננים קשיחים וקירור רצוי אין צורך בציוד היקפי שאלה נוספת האם יש כבר בשוק מסכי מחשב 4K תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by google.com,

ברצוני לקנות מחשב חדש. אני מעוניין להשתמש בו למשחקים וגרפיקה. הלכתי לכמה חנויות וזה מה שהציאו לי: מעבד: amd 3000+ אני חושב שזה 64 ביט - 910 ש"ח לוח אם: Gigabyte k8nf-9 - 640 ש"ח כרטיס מסך: fx 6600 GT - 1070 ש"ח את כל השאר מהמחשב הישן שלי כך שזה לא ממש משנה. שאלת: האם הAMD הזה באמת יתן לי את ה3000? כי אמרו לי שזה בעצם 1.8 או משהו אבל לא שופטים לפי זה. הם אמרו שזה יהיה כמו 3000 של אינטל. האם זה באמת כך? או שעדיף להוסיף כמה שקלים למעבד אינטל? או שבכלל ה"מפרט" הזה לא שווה גרוש וכבר עדיף לי לקנות משהו אחר. הכרטיס מסך... האם הוא טוב? אני בעצמי מעדיף את רדיאון. (הוא מתחבר דרך PCI אקספרס אז אני מניח שהוא דיי חדש) מה נראה לכם? תודה רבה לעוזרים. להת'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים יש הבדל בין שלושה דגמים אלה? 1005HA 1008HA 1101HA ומשהו יודע מתי מגיעים שני הדגמים האחרונים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asaf7,

שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by creed111,

לא מזמן ביקשתי המלצה לכרטיס מסך, אבל החלטתי בסוף במקום לשדרג את הנוכחי שנמצא בחדר,לקנות מחשב חדש שיעמוד בסלון. הדרישות - 500 ג'יגה של כונן קשיח כרטיס רשת אלחוטי כרטיס pvr כרטיס מסך שלא ישב על הלוח אם מארז אסטטי, אך אין צורך בכזה עם צג lcd שיהיה שקט, יש לי צורב של lg חדש, אבל כששמים בו סרט dvd הוא עושה המון רעש,אז אני צריך צורב שקט לגמרי כי המחשב ישמש גם כנגן dvd יש ברשותי כבר 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון 667, אז אם לא ממש חייבים 800 אני מעדיף להעביר אותם למחשב החדש יש ברשותי כרטיס קול של קריאטיב שיעבור למחשב, אז אין צורך ביציאות דיגטליות של סאונד בלוח אם צריך גם עכבר ומקלדת אלחוטיים ( 4מטר) אני חושב שאני מעדיף מארז ולוח אם בתצורת atx ולא מיקרו, כדי שאוכל להוסיף בעתיד כוננ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הי צריכה המלצה למחשב נייד שישמש ללימודים אבל גם כמחשב ביתי כמובן חזק ואמין, שיסחוב כמה שנים משמש בעיקר לOFFICE, סרטים ותמונות משחקים אבל לא משהו שדורש גרפיקה HD 80 ג'יגה ככה מסך לא צריך גדול כי יתחבר למסך מחשב רגיל, וככה גם יהיה יותר נייד יציאות USB וכו' יש ברשותי כרטיסי זיכרון שיצאו מT40 שהלך לפח, יש אפשרות לחבר אותם למחשב מסוג אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shovel_xxx,

חבר שלי קונה מחשב חדש אז אתם יכולים להמליץ לי על מפרט! אני עכשיו רק מנסה לבנות לו משהו כשאני יבנה משהו אני יעלה לפה .. תקציב סביבות ה 4.5 אלף בלי ציוד הקיפי ( מסך רמקולים עכבר... ) גם בלי כוננים / צורבים DVD CD וכו רק כ.מסך משהו ככה ב 1000 ש"ח וכשיצא ה DX10 הוא יקנה משהו טוב יותר.. ( משהו כמו ה 7600 GT )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by efee123,

שלום, אני זקוק לשני מחשבים נייחים ללא מסך. מעוניין לקנות רק מKSP. 1. התקציב הוא 4000 לשני המחשבים 1500 למחשב אחד 2500 למחשב שני. חריגה בתקציב עד 300 שקל. 2. מחשב 1: 1500 ש"ח: מחשב לילדה בת 17, שימושים בסיסים, חשבתי על i3- אינטרנט, פייסבוק, סרטים וכו. מחשב 2: 2500 ש"ח : מחשב למשחקים בסיסים, אינטרנט וכו'- אין צורך בכרטיס מסך כרגע, יש כרטיס קיים GTX220 בעתיד יקנה כרטיס חדש. 3. אין צורך בציוד היקיפי. 4. 5. שקט. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך ב OS. 8. KSP בלבד. 9. עדיפות לUSB 3 ולמחשב של ה 1500 ש"ח שיהיה חיבור DVI/HDMI. 10. חשבתי על סדרת המעבדים *** i3 2 למחשב הבסיסי ו ***2 i5 למחשב השני. אשמח לעזרה! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aed32,

שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב בעבודה שירוץ מעט יותר מהר יעלה ווינדוס 7 בנקל ויריץ משחקים כמו PES 2012 עכשיו - כל הנושא הזה עולה בעקבות השדרוג שערכתי למחשב שלי. נשאר לי כרטיס 9800 GT של NVIDIA וספק כוח 500 80+ של SEASONIC ברצוני לשלב אותם במחשב בנוסף להגדלת זיכרון ורציתי לדעת האם הוא יעמוד במטרה: ווינדוס 7 חלק ומשחקים כמו מנג'ר FM2012 ופרו אבולושין. לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2L מעבד: DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200) הלוח יסתדר אם הכרטיס מסך הנ"ל ? והספק ? האם 3 ג'יגה זכרון יספיק או שאני זקוק לפחות ל4 ג'יגה ? (הלוח תומך בזכרון עד מהירות של 667.) ואיפה אפשר למצוא זכרון כזה גם יד שנייה במחיר הוגן ? בתודה מראש.

12. Started by ophir555,

לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, מחפש מפרטים מינימאלים של 5 לפטופים לפי המפרט המינימאלי הבא. אשמח להמלצות screen size weight [kg] screen CPU GB RAM GB SSD Remarks 14 1.8~ 4k i7-8th 32GB 512 Nvidia 1050 14 1.8~ 4k i5 8GB 256 15 2 HD i7-7th 32GB 512 15 1.8-2+ HD i3 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים. בניתי לעצמי 2 מפרטים של מחשבים ביתיים. אשמח לקבל חוות דעת, האם הרכיבים של המפרטים שבניתי מתאימים או שיש רכיב כלשהו שלא יסתדר במפרט? נייח 1 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Asus H81M-A LGA1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i3 4160 3.6Ghz box[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון RAM[/TD] [TD]G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון קשיח[/TD] [TD]Western Digital Scorpio Blue WD5000LPVX 500GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]Generic Micro ATX Black with 450W[/TD] [/TR] [/TABLE] נייח 2 [TABLE=width: 484] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150[/T…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by meirp,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, של חברה מוכרת, בסדר גודל של 5000 ש"ח, +- 500. המחשב יהיה לעבודה ב-office וגלישה באינטרנט. מסך - מינימום 14" משקל - לא יותר מ- 3 ק"ג. אשמח להצעות ודעות לגבי מפרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, מצאתי את ה- ASUS F8SR שנראה ממש מתאים לצרכים שלי (מעבד מהסדרה החדשה 8100 וכרטיס מסך של ATI - אני משתמש לינוקס ויש תמיכה של קוד פתוח בכרטיסים שלהם). פשוט מצאתי ביקורת על דגם דומה והסוללה לא משהו - בסביבות השעתיים וגם איכות הבניה לא בשמים. השאלה שלי האם אתם ממליצים על הדגם הזה או אולי יש משהו אחר (הייתי מתפשר על הכרטיס מסך לטובת כרטיס מובנה של אינטל למשל בסדרות העסקיות) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cow king,

יש לחבר שלי מחברת ACER לא בטוח אותו דגם והוא פשוט מדהים? רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו בכלל או מחשב אחר? שימוש בעיקר אינטרנט/משחקים שהם ממש ישנים שכול מחשב מכול דגם יכול להפעיל או ללכת על Asus Eee PC 1005HA ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש מצב להשיג מחשב חדש פנטיום 4 +LCD 17 אינטצ' ב1700 שקל? 256 זיכרון 80 ג'יגה HD ולוח מצידי מעפן

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Smadar Palgi,

שלום מחפשת מחשב לתוכנות:פרימייר - עדיפות ראשונה, פוטושופ ולייטרום לא לפרנסה אבל לעבודה שוטפת. מחפשת גם מסך מתקדם אבל זה זניח יותר לעומת המחשב התקציב דל!! מעדיפה באיזור ה3500₪ למחשב שוקלת גם אפשרות של נייד אם זה מוזיל אשמח מאוד לקבל עזרה לייעוץ סמדר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by michmich99,

שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מפרט למשרד כולל מערכת הפעלה אופיס ומסך 24 אינצ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב ספציפי, המטרה היא לנסות לבנות מחשב שמבחינת אמינות ישאר לטווך ארוך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ------ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ------ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו, word, Power point, excel בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, Power point, excel, ודפדפני אינטרנט chrome. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך צורב וציוד הקיפי כמו מקלדת ועכבר מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צורך…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, מה דעתכם על המפרט הבא? (מתכוון לרכוש באילת) https://tms.co.il/builds/360316 המחשב הנוכחי שלי הוא מלפני 6 שנים בערך, אין לו תמיכה לכרטיסי מסך חדשים וכו'. במפרט החדש רציתי שיהיה Future Proof מבחינת תמיכה ב PCIe5 עבור כרטיסי מסך ולא רק עבור אחסון, כמו גם ב DDR5. אני לא גיימר, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך מדור נוכחי דרך יד2 ובעתיד אשדרג אם צריך. אני כן מתכוון להריץ תוכנות כבדות כמו Android Studio ולכן ה 32 ג'יגה זיכרון. היה חשוב לי גם שיהיה מארז סולידי ושקט. אשמח להצעות לשיפור אם יש, בדגש על הוזלה במחיר. מקווה שלא פיפספתי משהו מבחינת התאמה של רכיבים וכו'.. תודה!

24. Started by adim,

שלום אני מתחילה ללמוד הנדסת מיפוי וגיאו אינפורמציה בטכניון ואני מתלבטת לגבי המחשב שאותו אקנה, הוא חייב להיות חזק מאוד כי הבנתי שאני הולכת להריץ דברים מאוד כבדים ואשמח שהוא יהיה הטוב ביותר! הדרישות שלי מהמחשב הן: מחיר: עד 5,000 ש"ח משקל: כמה שפחות מערכת הפעלה 8.1- מסך מגע גודל- 14-15.6" מעבד- i7 חובה (כמה שיותר חזק יותר טוב)זיכרון RAM- 8GB במינימום (רצוי 16) אחסון- 500GB (במינימום) + 128GB SSD גרפיקה- NVIDIA Geforce 4GB DDR3 גם מחשבים שמשלבים כמה מהפרטים זה מעולה אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by barda,

אני זה שביקש לפני שבוע-שבועיים מחשב ב-3000 שח (בשביל אחי) והיום אני צריך מחשב בשבילי בתקציב של 11000 שח. נ.ב אני חייב שתגידו לי מה עדיף Gforce 6800 ultra 256 mb or radeon x800 xt

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.