ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
דרישות: המחשב ישמש סטודנט, העדיפות היא למסך 13-14 אם זה פוגע בתקציב באופן משמעותי אז 15. שימושים רגילים של סטודנט, בנוסף אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים באיכות סבבה, כרטיס מסך חיצוני. CD לא חובה אפילו אפשר לוותר. HD עם נפח של 320GB ומעלה. יש חשיבות לזמן הסוללה, אני יודע שהתקציב מוגבל ויכול להיות שלא ניתן להשיג מחשב כזה עם סוללת 9 תאים מפלצתית, אבל שיהיה מחשב עם זמן פעולה יותר מבסדר. לגבי המימדים, אני חושב שהדרישות למסך ולCD הבהירו שהאידיאל הוא מחשב כמה שיותר קל. תנאי חובה:אחריות של לפחות שנה אחת תקפה בארץ, אם קיים דגם עם 3 שעונה על התנאים מצויין. לפי החישוב שלי כול הקניה תסתכם ב3000 שקל מלמטה, לפי מה שראיתי מחשבים בתקציב הנ"ל בארץ עדיין רחוקים ממחשב ב600$ מארה"ב מבחינת תמור…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המחשב Toshiba Satellite L750D-159 לישיומי אופיס מוסיקה , סרטים , וקצת משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20", רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל רשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שמיועד לעריכת מוזיקה.חשוב שיהיה שקט. אף רצוי שאפשר יהיה לשדרג בעתיד. ללא OC אם אפשר מפרט עם SSD של 240 ג'יגה ומפרט אחד ללא SSD אם יהיה SSD אז אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. כולל מערכת הפעלה 64 ביט ללא ציוד הקפי ראיתי את המפרט הזה: מה דעתכם? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אבל לא נגעתי בתחום הזה שנים, כך שלהתחיל לבדוק מה בת'כלס ההבדל בין i7 אחד ל- i7 אחר נראה לי כמו משימה קשה ביותר (בהתחשב בכך שצריך להתאים את זה לעוד ים רכיבים כמו לוחות אם, זכרונות וכד'). תקציב: בכל אופן, התקציב הינו 7,000 ₪ עד כ- 8,000 ₪, כאשר כל הציוד ההקפי הינו די שולי. (לא תהיה בעיה לחרוג ל- 8,500 ₪, למשל.) אין חובה מיוחדת למקסם את התקציב, אבל בהתחשב בנסיבות אני מאמין שכולו ינוצל. ייעוד: הייעוד כאמור הוא גיימינג, כאשר התקווה היא שדברים כמו Crysis 2 ו- Skyrim יוכלו לרוץ עליו ברמה מקסימלית, באופן חלק (אם זה בכלל אפשרי בתקציב הנתון). באופן כללי המחשב ייקנה בעקבות זה ש-Diablo 3 עתיד לצוץ מהשאול בקרוב, ורצוי להחזיר אותו …
-
- 52 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח של 5000-6000 ש"ח. אני רוצה שיהיה יחסית חזק שאוכל לשחק בו במשחקים כבדים (כמובן אני לא מצפה במחיר הזה שיהיה מטורף, אבל שיהיה מספיק טוב) ושיהיה אמין ופשוט טוב. אשמח אם תתנו לי המלצות על כמה מחשבים שבאים בחשבון.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה לא בעייתי שפתחתי שרשור חדש, לא ידעתי איך למחוק את הקודם. אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב בהונג קונג. הדרישות להלן - * מטרות המחשב: בעיקר לעריכת תמונות. חשוב לי שהוא יוכל להריץ פוטושופ ולייטרום. אין לי צורך בהרצת משחקים. * גודל המסך: לפחות 14 אינטצ'. כמו כן חשוב לי שהמסך יציג צבעים בצורה נכונה. * משקל רצוי: עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן - לפחות שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי אבל HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מכיוון ואני קונה אותו בחו"ל אז כן * הא…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 מחיר: ₪1128 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪457 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Raidmax Iceberg Black 6x120mm (5 With Blue Leds) 2.0-3.0MM Aluminum - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪40 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 מחיר: ₪144 [/td] […
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני שם את המטען בחשמל וכלום!!! לא נדלקת הנורה של הסוללה הוא למראה שהוא מחובר לחשמל פשוט לא קורה כלום!! למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. יש איזשהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב הקים שלי עושה בעיות ואני ינסה למכור אותו בקרוב וצריך תחליף חשבתי בהתחלה על מיני מאק אבל בארץ זה מאוד יקר יחסית למה שהוא נותן במיוחד הדגם שרציתי (וכן אני יודע שמיני מאק לא מתאים למשחקים כבדים ) בכל מקרה אני רוצה לבנות מחשב קטן אבל שעדין יוכל להריץ משחקים כמובן רכיבים שלא מיצרים המון חום וצורכים טונות חשמל וניראה עם אפשר לדחוף הכל למארז קטן -לא מצפה לגודל של מיני מאק אבל כמה שיותר קטן לא משנה לי AMD או אינטל ולא משנה לי הנווידה או AMD בכרטיסי מסך
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אחרי התייעצות כאן ובעוד מקומות הרכבתי פחות או יותר מפרטים למחשב שאותו אני מתכנן לרכוש. מה כדאי? מק"ט מוצרים כמות מחיר C2600T Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray 1 ₪1357 GZ68XUD3HB3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 1 ₪786 VM100M1W2Z Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock 1 ₪381 D1225C12B7AP29 Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 3000rpm 1 ₪130 SS-650JT Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk 1 ₪383 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 2 ₪250 HD103SJ Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪580 N560UD1GISO Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1040 GH24NS70 LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪100 COMPASSM הר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשפחה, נעזרתי בפורמט מדיון העזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכת גרפית דו ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD, BATTLEFIELD, CS:S, PROTOTYPE, SKYRIM. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080X1920 …
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+ עבודות חישוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB, MATHMATICA, ,תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, CIV5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung LED 24 inch 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט לשימושיים משרדיים נטו - אופיס, אינטרנט, וכמה תוכנות של ניהול חשבונות. ללא משחקים כלל. המחשב ישמש מעין שרת למסופון מרוחק (בנוסף לשימוש השותף), אז חשוב שהוא יכול לתמוך בריבוי משימות בצורה טובה. התקציב בעיקרון הוא 1500 ש"ח עם חריגה מקסימלית של עד 1800. כשחיפשתי באתר מצאתי את המפרט הבא, שהוצע ע"י ש נ י צ ק י: הבעיה היא שהמיפרט חורג מהתקציב, וגם נבנה ב-RSM. בעוד אני מתכנן את הקנייה שלי ב-TMS. אשמח לקבל מפרט דומה לנ"ל עם הוזלה קטנה ועידפות על חלקים שקיימים במלאי של TMS. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב לא ישמש למשחקים או פעילות גרפית כבדה אחרת. ברוב הזמן הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר ככה שמשקל/אורך חיי סוללה פחות חשוב אני לא פוסל לקנות מסך בנפרד. המחשב צריך להיות חזק- הוא יריץ מכונות וירטואליות (לעיתים, גם שתיים במקביל) ויעבוד קשה. תקציב- עד 5000 שח. הומלץ לי על ה-dell vostro 3750. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, וגם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-