ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
1)Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2)Asus P5Q Deluxe 3)8GB Kingston HyperX (4X2GB) DDR2 1066 MHz 4)Thermaltake Ti1 CPU Color 5)Sapphire HD6790 1G GDDR5 2DVI HDMI 6)HT OMEGA CLARO 7.1 Sound Car(יבוא אישי*) 7)Thermaltake Armor MX 8)LG DVD-RW 9)Thermaltake 550W PS 10)500GB HDD כול זה ב2800 משתלם ? אני צריך את במחשב כהכרון למשחקים ,סרטים מוזיקה , ושיהיה חזק בלפתוח מלא אתרים בו זמנית . .
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ניתן לחרוג מהתקציב עם סיבות הגיוניות עד אפילו 4000-5000 אבל מומלץ לא יותר מ3500-4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, מן הסתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000-2000 מומלץ לא יותר מ1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת (ריבוי טאבים וחלונות), תכנות אתרים, אפליקציות לאנדרואיד ומשחקים לא כבדים מדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft, פיפא 2012 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לפטופ, כפי שכתוב בכותרת, בגודל מסך 14" בערך, בתקציב של עד 3,500 ש"ח, לצורכי חיבור לטלויזיה לסרטים (HDMI), גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים בבית/בבתי קפה. בעבר קניתי מחשב DELL ומאוד הייתי מרוצה מהשירות שלהם בארץ, אז חשבתי אולי להישאר איתם גם הפעם. אבל לא חובה, אם למישהו יש הצעה טובה על מחשב אחר. המון תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח למפרט למחשב נייח ששימושו העיקרי הוא משחקי רשת וצפייה בסרטים. (כרגע מדובר רק במשחקים כמו Lineage 2, diablo 3, heroes of newerth ) אני מתכוון להתקין עליו XP ואני מעוניין במחשב שקט, אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. השימושים יהיו בעיקר HTPC, תכנות (לשם כך 8GB זכרון) וגלישה. הרכבתי מפרט, הרשום למטה. רציתי לבקש: 1. חוות דעת כללית על המפרט. התקציב הוא בסביבות 3.5K (עם אפשרות לתוספת) ללא דיסקים, מע' הפעלה או ציוד היקפי. 2. התייחסות ספציפית לנושא הקירור/הולכת חום. הספק מגיע ללא מאורר, והמאורר היחיד הוא של המעבד. האם זה מספיק, או שצריך משהו נוסף לאוורור המחשב? אם כן, איזה סוג מוצר, ואיפה הוא נכנס במארז? המפרט הוא על בסיס המוצע ב http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135005§ion=293, ושם אין קירור נוסף, אבל אני לא יודע איזה תפקיד משחק המאוורר בספק. 3. התייחסות ל USB3. לוח האם תומך ב USB3, אבל על המארז כתוב יציאות USB2. האם המארז באמת מכיל יציאות,…
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? השאיפה היא באיזור ה4-4.5K, לאור העליות במחיר לאחרונה... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט ומדיה במקביל, ומשחקי FPS בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה HD FULL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב של עד 5K, בלי אפשרות לחריגה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, WOW,COD ושאר משחקים מזדמנים. לא צריך ציוד הקפי, ישנו מסך 19" 1440X900. שקט לא חשוב יותר מידי, אבל שלא ישמע כמו טרקטור שהוא לא בשימוש( המחשב ישאר דלוק 24\7 ונמצא בחדר שישנים בו) צריך win7 כולל הרכבה. חנות לא חשובה, כל עוד זה באזור המרכז. ממשחק קצר בRSM, יצא לי המפרט הזה. אני לא מבין גדול, אז אשמח לרעיונות לשיפור. *כרטיס קול וכרטיס רשת כבר כלולים בלוח אם, או שזה משהו שצריך להוסיף? תודה רבה ושבוע טוב ;D Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪353 http://www.rsm.co.…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
תקציב:3000 ש"ח חדש מהחנות זמן אחריות רצוי: לא יודע חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין בזה... מערכת הפעלה מועדפת: נראה לי ווינדוס 7 הכי טוב לא?? משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל!! גודל הצג: סביבות ה-13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר!!! צבע המחשב הרצוי:לא חשוב מטרת שימוש המחשב עבודה משרדית\אינטרנט הכי חשוב לי במחשב זה שלושה דברים 1. צג סביבות ה-13 אינץ 2. זמן סוללה אמיתי לא החרטא שהיצרן רושם כמה שיותר ארוך!! 3. כמה שיותר קל!!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - ס7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם יש צורך בהוספה על מנת ליצור מצב שהמחשב ישתלם יותר מבחינת ביצועים אז לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, המחשב נועד רק למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכי חדשים, הכי טובים, הכי דורשניים מבחינת גרפיקה, ועדיפות שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים שיבואו בשנים הבאות מן הסתם. שיהיה FPS גבוה כמה שיותר. …
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד בעד לחסוך אבל אפשר גם לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות בגרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כרגע ההתלבטות היא בין: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11738&perur=2&t=1&c=441 לבין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אם יש המלצות נוספות אשמח .דברים חשובים:המחשב יהיה בעיקר נייח ומחובר לחשמל, אבל לעיטים יהיה גם נייד. המחשב ישמש בעיקר למשחקים /סרטים/עבודות וורד בסיסיות. אפשר לחרוג בתקציב מעט. *הידע שלי במחשבים מאוד בסיסי כך שלא אוכל לפרט לכם בדיוק מה אני צריך ומה לא מבחינת רכיבי חומרה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוף אבל אם זה פוגע בביצועים אל תחסכו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , COD 7, APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין לי מושג אבל המסך זה מסך acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר …
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. עברו הימים שהיתי מתעסק כל היום בחומרה ומה שחדש ואני כבר לא מבין בזה,היתי רוצה המלצה למחשב טוב עד 2600 שקלים(רק הכונן,בלי מסך). חשוב לי מעבד של אינטל,לוח אם לא רע,זיכרון פנימי של לפחות 4 ג'יגה וכרטיס מסך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
למומחים שלום אני צריך בבקשה עצה - איזה רכיבים צריך למחשב כדי שתוכנת SOLIDWORKS תעבוד עליו סבבה (לא צריך את המפרט היקר ביותר) אני צריך שיהיה שקט (לא מאוד) מחיר של 2000±500 (אם יש אפשרות להוזיל - יתקבל בשמחה) יש לי HD320Gb (כך שלא צריך HD) יש לי מארז ישן AMD (לא יודע אם כדאי להשתמש בו) יש לי תוכנת הפעלה WIN07-64BIT תודה אם אפשר תשובות המהירות - הזמן הוא חשוב
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,999 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם משחקים כבדים וגם לצרכי עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S , CS ועוד כל מיני חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000, רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גרפיקה קלה (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר דיונים והמלצות וגם קצת... הרבה זמן הזמנתי היום מחשב חדש מ KSP , מעבד I5 2500K מאוור skyhe katana 3 לוח אם אסוס P8Z68-V זיכרון 8 גיגה G SKILL SNIPER 1600MHZ HD 1 TERA SEAGATE 7200 SATA3 FRACTAL DESIGN ARC MID TOWER צורב LG מחכה כבר לאסוף באמצע השבוע ב"ה. שבת שלום לחברי הפורום !
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר בדיקה ארוכה ומייאשת מול יבואנים, חנויות, EBAY, הגעתי למסקנה הסופית שני המפרטים הללו. אז.. מה כדאי? לאחר בדיקה כאן בפורום ראיתי הצעת מפרט זה של חברת RSM: "Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray ThermalTake CLP0514 Socket 775 מאוורר ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 4GB DDR3 1333Mhz WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black צורב ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black ללא מערכת הפעלה סה"כ: 2754 כולל מע"מ" אתמול שלחתי ל- IVORY את המפרט הנ"ל עם ההצעת מחיר הנוכחית - וקיבלתי את ההצעה הזו מנגד: להלן המפרט: מארז ARCT…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD תיכנות , תאימות ל snow leopard א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה FLASH CS5 FLASH BUILDER , snow leopard ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת נוחה לכתיבה מרובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כן HD WD500G משני , HD 64G ראשי ( SSD ) , כרטיס מסך HD 5770 gigabyte, זוג מאוררים 120 , ומסך …
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נשרף לי המחשב והגיע הזמן לקנות מחשב חדש .. החלקים שחשבתי הם : מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. בקיצור .. אני צריך שתגידו אם יש פה חלקים שלא מתאימים אחד לשני .. הדיסק קשיח הבנתי שאני יכול למצוא ביותר זול במאתיים שקל ואני לא צריך WD .. ואני צריך גם ספק שיתאים לכרטיס מסך שלי .. זה החלקים בערך שאני רוצה בסביבות ה2000 שקל גג .. שאני מחשב את החלקים האלה אז יוצא לי 2000 , אבל אם תמצאו דיסק קשיח במאתיים שקל אז המחיר ייר…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך המפרט הזה? מה אפשר לשפר/לשנות? (כולל ציוד היקפי חוץ מרמקולים) מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Ret…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אשר יהיה תואם ל- win, OS X, Linux (אני יודע שקשה לפעמים ליצור מפרט שיהיה תואם גם ל- OS X...). עיקר השימוש יהיה לתכנות, גלישה וצפייה בתוכן HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD יכולת multitasking חשובה. [b/] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משתמש כבד בסביבות פיתוח שונות. ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-