עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוף אבל אם זה פוגע בביצועים אל תחסכו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , COD 7, APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין לי מושג אבל המסך זה מסך acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר …

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום חבר'ה. עברו הימים שהיתי מתעסק כל היום בחומרה ומה שחדש ואני כבר לא מבין בזה,היתי רוצה המלצה למחשב טוב עד 2600 שקלים(רק הכונן,בלי מסך). חשוב לי מעבד של אינטל,לוח אם לא רע,זיכרון פנימי של לפחות 4 ג'יגה וכרטיס מסך טוב. תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. למומחים שלום אני צריך בבקשה עצה - איזה רכיבים צריך למחשב כדי שתוכנת SOLIDWORKS תעבוד עליו סבבה (לא צריך את המפרט היקר ביותר) אני צריך שיהיה שקט (לא מאוד) מחיר של 2000±500 (אם יש אפשרות להוזיל - יתקבל בשמחה) יש לי HD320Gb (כך שלא צריך HD) יש לי מארז ישן AMD (לא יודע אם כדאי להשתמש בו) יש לי תוכנת הפעלה WIN07-64BIT תודה אם אפשר תשובות המהירות - הזמן הוא חשוב

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,999 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם משחקים כבדים וגם לצרכי עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S , CS ועוד כל מיני חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  6. שלום חברים יקרים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000, רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גרפיקה קלה (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by omerbr,

המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ranrt,

לאחר דיונים והמלצות וגם קצת... הרבה זמן הזמנתי היום מחשב חדש מ KSP , מעבד I5 2500K מאוור skyhe katana 3 לוח אם אסוס P8Z68-V זיכרון 8 גיגה G SKILL SNIPER 1600MHZ HD 1 TERA SEAGATE 7200 SATA3 FRACTAL DESIGN ARC MID TOWER צורב LG מחכה כבר לאסוף באמצע השבוע ב"ה. שבת שלום לחברי הפורום !

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. שלום חברים, לאחר בדיקה ארוכה ומייאשת מול יבואנים, חנויות, EBAY, הגעתי למסקנה הסופית שני המפרטים הללו. אז.. מה כדאי? לאחר בדיקה כאן בפורום ראיתי הצעת מפרט זה של חברת RSM: "Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray ThermalTake CLP0514 Socket 775 מאוורר ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 4GB DDR3 1333Mhz WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black צורב ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black ללא מערכת הפעלה סה"כ: 2754 כולל מע"מ" אתמול שלחתי ל- IVORY את המפרט הנ"ל עם ההצעת מחיר הנוכחית - וקיבלתי את ההצעה הזו מנגד: להלן המפרט: מארז ARCT…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by kira,

. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD תיכנות , תאימות ל snow leopard א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה FLASH CS5 FLASH BUILDER , snow leopard ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת נוחה לכתיבה מרובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כן HD WD500G משני , HD 64G ראשי ( SSD ) , כרטיס מסך HD 5770 gigabyte, זוג מאוררים 120 , ומסך …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by Amit_11,

נשרף לי המחשב והגיע הזמן לקנות מחשב חדש .. החלקים שחשבתי הם : מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. בקיצור .. אני צריך שתגידו אם יש פה חלקים שלא מתאימים אחד לשני .. הדיסק קשיח הבנתי שאני יכול למצוא ביותר זול במאתיים שקל ואני לא צריך WD .. ואני צריך גם ספק שיתאים לכרטיס מסך שלי .. זה החלקים בערך שאני רוצה בסביבות ה2000 שקל גג .. שאני מחשב את החלקים האלה אז יוצא לי 2000 , אבל אם תמצאו דיסק קשיח במאתיים שקל אז המחיר ייר…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Gal.S,

איך המפרט הזה? מה אפשר לשפר/לשנות? (כולל ציוד היקפי חוץ מרמקולים) מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Ret…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אשר יהיה תואם ל- win, OS X, Linux (אני יודע שקשה לפעמים ליצור מפרט שיהיה תואם גם ל- OS X...). עיקר השימוש יהיה לתכנות, גלישה וצפייה בתוכן HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD יכולת multitasking חשובה. [b/] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משתמש כבד בסביבות פיתוח שונות. ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. יש לי אסוס N55SF עם כ"מ 555GT 2GB. הכ"מ אמור להיות מסוגל להריץ תלת מימד לפי Nvidia. צריך מסך מיוחד בשביל זה? צריך משקפיים? מה מייחד פלטפורמה שמסוגלת להריץ תלת מימד לעומת כזו שלא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ערב טוב , דעתכם על המחשב הבא תתקבל בברכה , אני רק חושש כי הזכרון הוא 1333 ולא 1600 , האם מתישהו בעתיד אני אוכל להחליף ? ( כמו המעבד שיושב על סוקט שניתן לשים בו מעבד יותר מהיר מהדור הנוכחי ) יצרן: HP מעבד: Intel Core i7-2630QM זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB 7200 RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366X768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI RADEON 6770 GDDR5 1GB (אך הוא יכול ל"משוך" עד שלוש גיגה מהזכרון מחשב (ddr3) כרטיס קול: Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Beats Sound System מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: usb 2.0*2, usb 3.0*2 קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל: 2.4 ק"ג קורא כרטיסים: יש סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI:…

16. Started by mnjmse,

שימושים משחקים בינונים גלישה רגילה סרטים חלקים נידרשים .. מעבד. כרטיס זיכרון. כרטיס מסך.לוח אם. כול השאר יש כבר. תקציב 1200 ש'ח אני חשבתי על מפרט כזה מה דעתכם לוח אם M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 מעבדAthlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box זכרונות 2GB Kingston כרטיס מסך GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יש משהו לתקן משהו יותר מישתלם במחיר להגיד גג 1300 ש'ח

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tomer3434,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר וורד(כבד), גלישה באינטרנט ויוטיוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG FULL HD 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. יש לי את הלפטופ: hp pavilion dm3. ושהוצאתי את המקש של הרווח החלק שבפנים נשבר. כמו חלק קטן מפלסטיק. (יש 2 חלקי פלסטיק קטנים בכל צד שתופסים את המקש) למי יש רעיון איך לתקן את זה במהירות וביעילות? אולי מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לתקן דברים כאלה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי תקציב של 1500 ש"ח והציעו לי שני מפרטים שונים באותו מחיר. במפרט הראשון יש הארד דיסק אבל בלוח אם פחות טוב, ובמפרט השני יש לוח אם יותר טוב אבל אין הארד דיסק (למרות שאני יכול להשיג). האם ההבדלים בלוח אם גדולים? האם שאר המפרט מתאים למחיר? המחשב ישומש בעיקר לאינטרנט וצפייה קלה בסרטים. תודה רבה מראש. 1) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard – Biostar Intel H61 Socket 1155 Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston HDD – 500Gb SATA-II Samsung/WD/Seagate DVD – DVD+-RW Sony/Samsung/LG Case – ATX Midi TowerUSB – 6 USB 2) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard DH67BL Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. אני מחפש מפרט למחשב חזק לצורך עיבוד גרפי ברזולוציות גבוהות. העבודה תהיה עם פוטושופ ועוד תוכנות אחרות. הדגש במפרט הוא על מעבד חזק, כרטיס מסך חזק ומערכת קירור טובה ושקטה ( רמת שקט: 8-10) המחשב יהיה במקום עבודה אז צריך גם ווינדוס 7 64-ביט ואופיס 2010. התקציב נע בין 8000 ל- 10000 ש״ח

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. 1. התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח א)אבקש לנסות ולחסוך ולהשתדל להגיע עד ל2500. ב) ניתן לחרוג עד 3000. 2. השימוש העיקרי המחשב הינו לעריכת וידאו בתדירות גבוהה בתוכנת Avid. 3. יש צורך בציוד היקפי למחשב. 4. לא צריך לכלול מסך בתקציב. 5. שקט אינו קריטי. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות נוספות. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. עדיפות לרכישה באיזור רחובות. 9. אין חשיבות לאופק שדרוג המחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גימיינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, APB , COD 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 ING של ACER -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?תלוי במה תוכלו לבנות . אני מעדיף בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. שלום, מעוניין במחשב נייח, לשימושי אינטרנט סטנדרטים, עבודה עם פוטושופ וצפייה בסרטי Full HD הארדיסק- 1 טרה. מארז- רצוי שוכב לוח אם- מעדיף לוח חצי [קטן יותר] תקציב 1.7K ללא ציוד היקפי תודה

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Spiderpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: במחיוחד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 2 הרבה על מנוע סורס אבל שתהייה אופציה לשחק במשחקים חדשים בעוד שנתיים בהגדרות גבוהות+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 23 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by aviv32121,

אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb

• 5 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים