ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המחשב לדודה שלי. הקודם התקלקל ניסיתי לסדר את הבעיה. לא עזר, אז צריך אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.2K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט למחשב למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, קול אוף דיוטי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות בעיקר, העתקות קבצים גדולים ורבים (לכן יש צורך בUSB3), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת אלחוטיים - כאפשרות שדרוג - לא כלול במחיר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - מדובר במשרד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אך לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, השאר נעשה על הלפטופ והמדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ישמש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל מה שחדש ומגניב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" של דל, FHD -לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה: Intel BLKDH67BL-B3 Bearup Lake Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪473 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Toshiba 1TB 7200RPM 16MB Sata3 , יחידות 1 ₪499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3441 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus, יחידות 1 ₪226 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2464 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמיני…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את התולעת הישנה ולקנות משהו טיפה יותר עדכני, קבלתי המלצה מחבר על הפורום הזה ואני צריך עזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500, אפשר לחרוג ב100 עד 200 מעדיף שלא יותר אם זה לא משפר ממש תמיד נחמד שזה עולה פחות אבל אפשר לנצל אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Bf3 ומקס פיין 3 שיצא ושמשחקי קווסט. יש לי מסך 23 של LG 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פורום נחמד, מעניין לדעת כמה המחשב שלי שווה באמת... אז ככה: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות BF3 ואני לא בטוח ב100%שהמחשב שלי יסחוב אותו טוב הנה המפרט מעבד PENTIUM DUAL CORE E6600 3.07 GHZ כרטיס מסך SPARKLE GTS450 1GB לוח אם Foxconn G41MXE זיכרונות 2GB 1033 MHZ מערכת הפעלה Windows 7 PRO 32BIT ומסך שהרזולוציה המקסימלית שלו זה 1920X1080 מה כדאי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט. בסביבות 2000 ש"ח ללא מערכת הפעלה. חושב שיהיה 15.6
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1)Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2)Asus P5Q Deluxe 3)8GB Kingston HyperX (4X2GB) DDR2 1066 MHz 4)Thermaltake Ti1 CPU Color 5)Sapphire HD6790 1G GDDR5 2DVI HDMI 6)HT OMEGA CLARO 7.1 Sound Car(יבוא אישי*) 7)Thermaltake Armor MX 8)LG DVD-RW 9)Thermaltake 550W PS 10)500GB HDD כול זה ב2800 משתלם ? אני צריך את במחשב כהכרון למשחקים ,סרטים מוזיקה , ושיהיה חזק בלפתוח מלא אתרים בו זמנית . .
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
תקציב:3000 ש"ח חדש מהחנות זמן אחריות רצוי: לא יודע חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין בזה... מערכת הפעלה מועדפת: נראה לי ווינדוס 7 הכי טוב לא?? משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל!! גודל הצג: סביבות ה-13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר!!! צבע המחשב הרצוי:לא חשוב מטרת שימוש המחשב עבודה משרדית\אינטרנט הכי חשוב לי במחשב זה שלושה דברים 1. צג סביבות ה-13 אינץ 2. זמן סוללה אמיתי לא החרטא שהיצרן רושם כמה שיותר ארוך!! 3. כמה שיותר קל!!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב של עד 5K, בלי אפשרות לחריגה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, WOW,COD ושאר משחקים מזדמנים. לא צריך ציוד הקפי, ישנו מסך 19" 1440X900. שקט לא חשוב יותר מידי, אבל שלא ישמע כמו טרקטור שהוא לא בשימוש( המחשב ישאר דלוק 24\7 ונמצא בחדר שישנים בו) צריך win7 כולל הרכבה. חנות לא חשובה, כל עוד זה באזור המרכז. ממשחק קצר בRSM, יצא לי המפרט הזה. אני לא מבין גדול, אז אשמח לרעיונות לשיפור. *כרטיס קול וכרטיס רשת כבר כלולים בלוח אם, או שזה משהו שצריך להוסיף? תודה רבה ושבוע טוב ;D Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪353 http://www.rsm.co.…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מעוניין למכור את המחשב הבא, כמה הוא שווה ? (המפרט באמצעות pc wizard) Mainboard : Asus P5QPL-AM Chipset : Intel G41 Processor : Intel Pentium E5400 @ 2700MHz Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® G41 Express Chipset Hard Disk : Hitachi HDS721032CLA362 (320GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 20 inches Network Card : Attansic (Now owned by Atheros) AR8121/AR8113/AR8114 PCIe Ethernet Controller
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב עד 3700 שקל,אפשר להתגמש קצת מטרת המחשב להריץ בצורה חלקה משחקים חדשים וכמו כן לשמש אותי לעבודה עם מכונות וירטואליות. לוח אם : ASUA P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E מעבד : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core BOX זיכרון : 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך : GIGABAYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחק רשת Muonline וסרטים. דגש על מעבד זיכרון וקירור טוב כי המחשב הולך להיות דלוק 7\24. צריך גם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש" כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק רשת Global mu online וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. זה יהיה בעיקר global mu online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לפטופ, כפי שכתוב בכותרת, בגודל מסך 14" בערך, בתקציב של עד 3,500 ש"ח, לצורכי חיבור לטלויזיה לסרטים (HDMI), גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים בבית/בבתי קפה. בעבר קניתי מחשב DELL ומאוד הייתי מרוצה מהשירות שלהם בארץ, אז חשבתי אולי להישאר איתם גם הפעם. אבל לא חובה, אם למישהו יש הצעה טובה על מחשב אחר. המון תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה מפרט למשחקים ויכולת OC קלה, ללא ציוד הקפי. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD, לוח אמין ויציב, כרטיס מסך נפרד עם 512 מ"ב זיכרון לפחות ויכולת HD, כונן קשיח של 500 גיגה מספיק. אני מעוניין במערכת שיכולה להריץ את וינדוס 7 בצורה מלאה. אין דרישות רעש מיוחדות.אני מעדיף מארז פשוט ולא מצועוצע. אני מעוניין בהצעות מKSP ומזיגזג. במידה ומערכת AMD לא משתלמת במחיר הזה, אני רוצה מערכת מבוססת אינטל עם i3 21XX לפחות.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. השימושים יהיו בעיקר HTPC, תכנות (לשם כך 8GB זכרון) וגלישה. הרכבתי מפרט, הרשום למטה. רציתי לבקש: 1. חוות דעת כללית על המפרט. התקציב הוא בסביבות 3.5K (עם אפשרות לתוספת) ללא דיסקים, מע' הפעלה או ציוד היקפי. 2. התייחסות ספציפית לנושא הקירור/הולכת חום. הספק מגיע ללא מאורר, והמאורר היחיד הוא של המעבד. האם זה מספיק, או שצריך משהו נוסף לאוורור המחשב? אם כן, איזה סוג מוצר, ואיפה הוא נכנס במארז? המפרט הוא על בסיס המוצע ב http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135005§ion=293, ושם אין קירור נוסף, אבל אני לא יודע איזה תפקיד משחק המאוורר בספק. 3. התייחסות ל USB3. לוח האם תומך ב USB3, אבל על המארז כתוב יציאות USB2. האם המארז באמת מכיל יציאות,…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כרגע ההתלבטות היא בין: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11738&perur=2&t=1&c=441 לבין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אם יש המלצות נוספות אשמח .דברים חשובים:המחשב יהיה בעיקר נייח ומחובר לחשמל, אבל לעיטים יהיה גם נייד. המחשב ישמש בעיקר למשחקים /סרטים/עבודות וורד בסיסיות. אפשר לחרוג בתקציב מעט. *הידע שלי במחשבים מאוד בסיסי כך שלא אוכל לפרט לכם בדיוק מה אני צריך ומה לא מבחינת רכיבי חומרה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-