עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הייתי שמח לשמוע איך המפרט הנ"ל , כרטיס הזכרון לא עבור המחשב הזה , אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 וגם להוסיף לו כונן ADATA S510 120 GB SATA III SandForce שיש לי כבר כיום. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים / שינויים. תודה רבה. מארז מחשב CoolerMaster Silencio 450 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green WD20EARX…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך שהוא יריץ חלק 720p ו 1080p ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות ומסך FULL HD. מבקש עזרה ממי שבאמת מבין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Liquid,

CPU: AMD Athlon XP 2600+ 612 NIS. Motherboard: Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 482 NIS Memory: TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR - 596 NIS Hard Disc: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 495 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB - 1,969 NIS CD: CD Lite on x 52 Retail - 117 NIS Burner: LITE ON 52X32X52 RETAIL - 252 NIS Case: ENERMAX FS 710 350Watt - 681 NIS Screen: MAG 786PF 17 754 NIS O/S: Windows XP Home Edition Hebrew Oem - 543 NIS Other: הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה - 208 NIS ------------------------------------------------------------------------------------------------ מה שניתן כאן אפילו חרג מהתקציב, אז אם אפשר …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BarK1996,

אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בחומרה על הבדלי ביצועים מינימלים.. כדאי לא ? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 4500 ש,ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה של GTA 5 ובטלפילד, כמובן עבודה משרדית וסרטים, אך הכי חשוב לי, אני רוצה להתחיל ללמוד עריכת וידאו ופוטושפ, לכן אני רוצה מחשב שאוכל להשתמש בו בסוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס... ופוטושופ .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שצייניתי תוכנות עריכה, מממ אולי באופן תדיר+ ? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ariel323,

היי , יש ברשותי מחשב נייד של לנובו חדש שקניתי בבלאק פריידי ועכשיו אני רוצה למכור אותו בגלל שקניתי אותו עם 8 ג'יגה ראם ואין אפשרות לשדרג אותו , כי בעתיד זה לא יספק אותי ואצטרך 16 גיגה לפחות עכשיו שמתי עין על שתי המחשבים האלה : lenovo thinkbook 15 gen 2 Asus vivobook pro 15 oled או לקנות את מה שיש לי ideapad 5 רק עם 16 גיגה עכשיו בthinkbook ראיתי שיש רק דגמים בארץ עם 250nits 45wat סוללה ושיש עוד דגם עם 300 nits עם 60wat ולא מוצא חנות אחת שמוכרת את זה ובasus יש כמה חסרונות המסך לא מט ושתי חיבורי USB 2.0 לעומת 3.0 למרות שיש עוד אחד ושהטעינה שלו היא לא בtype c כמו שתי הדגמים של הלנובו הasus על פניו ניראה יותר מרשים ב…

6. Started by or150,

. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

7. Started by ddjjsegev,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד אשר יוכל להריץ במהירות פתרון של בעיות קשות ( בעיות LP ו IP למיניהם). מדובר בבעיות עם הרבה משתנים. הבעיות כתובות ב-MATLAB ואני משתמש ב-SOLVER חיצוני. התקציב שלי זה 14000 שקל ואני חייב לקנות אותו בארץ. אשמח להמלצות בנוסף, האם במקרה כזה חשוב רק המעבד? איזו חומרה הכי חשובה? תודה רבה, שגב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by עודד ע,

מה עדיף- מחשב נייד עם מעבד U ועם כריס מסך או מעבד HQ בלי? i5-6440HQ AMD Radeon R7 M360, 2GB Discrete Graphics או i7-6820HQ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אשמח להמלצות: 1. תקציב מירבי – רצוי עד 5000 ניתן לחרוג ל- 6000 – אשמח לחסכון במידת האפשר. 2. שימוש המחשב – פוטושופ (עריכת תמונות) ושימושי אינטרנט, אופיס וכד' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי. המחשב יושב בממ"ד ולא ישנים לידו 5. גודל פיזי – לא מפלצת. 6. מע' הפעלה – win10 pro ואופיס (גרסה אחרונה ומלאה) – ממשקים באנגלית עם אופציה לתמיכה בעברית כמובן. 7. גרים בבקעת אונו – אם החנות בסביבה, עדיף. אין העדפה לחנות מסויימת. (סביבה כוללת את פתח תקווה, בני ברק, רמת גן, אור יהודה, ראש העין וכד'). 8. אשמח לרכוש בזמן הקרוב (נאמר בחודש הקרוב) 9. חיבורים – מבחר גדול של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kisin,

אני רוצה לקנות מחשב חזק שיהיה טוב למשחקים החדשים שיוצאים וגם טוב לעבוד עם תוכנות כבדות כמו Visual Studio .NET הצלחתי לבנות מפרט בקצת יותר מ5000 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם. במפרט רשמתי את הכרטיס מסך 6600GT שעדיין לא יצא אבל כנראה שאת המחשב הזה אני אקנה בקרוב ואשתמש בינתיים בכרטיס מסך ישן שיש לי ואחכה עד שהכרטיס החדש יצא ואקנה אותו אז. מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 שקל מKSP לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 שקל מKSP זכרון: DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 680 שקל מKSP דיסק קשיח: WD: 120GB SATA 550 שקל מKSP צורב די וי די: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 480 מKSP מארז: Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W 656 מCOMP-IL כרטיס מסך: Geforce 6600GT 128MB אני …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב HTPC סביב ה-2500-3000 ש"ח בגדול הוא הולך לשמש לצפייה בתכנים בטלוויזית LCD, לכידת וידאו, שמיעת מוזיקה ואולי קצת משחקים (בלי דגש על זה). חשוב שיהיה מארז שקט. אין צורך בשום ציוד הקפי, יש לי הכל. המלצה על חנות אמינה חשובה לא פחות. תודה רבה לכולם, וחג שמח !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ran24,

שלום לכולם! אני אשמע לקבל עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי בתקציב של 2000-2500 ש"ח. מה הכוונה בשימוש ביתי? המחשב ישמש בחורה בתיכון לשימושי אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא מדובר שמישהי שמחליפה מחשב כל שנתיים אז אני מעדיף להשקיע במשהו טוב עכשיו. אני צריך מחשב שיוכל להריץ windows 7 ואופיס בצורה חלקה ומהירה. בכל מה שקשור לציוד היקפי אני צריך צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך במחשב שקט במיוחד ואין צורך במסך. אני כן מעונין ברכיבים שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (הוספת זיכרון למשל). אני אשמח לקבל גם מפרטים מבוססי INTEL וגם מבוססי AMD. אם לדעתם ניתן לבנות מחשב טוב שעונה על הדרישות בתקציב נמוך יותר אז אני אשמח לשמוע. תודה, רן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זאת המערכת שבניתי כרגע: AMD Athlon 64 3000+ 512k (754) - שבכוונתי להעלות לכ-2400 מגה הרץ בתוספת קירור מעבד כלשהו (אחד ההמלצות שאני הייתי רוצה לקבל) Gigabyte GA-K8NS Pro mobo (תומך SATA וכרטיס קול, רשת וכו' מובנה) TwinMOS/A-DATA DDR PC3200 400 2x256mb WD 80GB 8mb buffer SATA PSU 500W SUPER ATX LG DVDx16 בעיקרון, המחשב הנוכחי שלי מכיל GeForce MX4000 128mb שהוא אחלה כרטיס (לצרכים שלי, לפחות, אני לא הכי גיימר שבעולם) וכל שאר הכרטיסים הבסיסיים, קול ורשת, הלוח אם כבר מכיל. יש לי עוד את הוודוו 3000 הישן שלי, שאני אשים במחשב הנוכחי אחרי שאקנה את החדש. לגבי קירור למעבד חשבתי על המעבר של Tt שמתאים לאת'לון 64.. שכחתי מה שמו :\ סיילנט בוסט משהו? לא זוכר :\ ולגבי האוברקלוק עצמו, אני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Coop,

היי HWZONE קניתי את המחשב באוקטובר, לפני שהתקבלתי לדוקטורט בחו"ל. אני מתכנן למכור את המחשב בארץ בשלמותו לפני הנסיעה, ולהרכיב מפרט חדש דומה בארה"ב. המטרה שלי היא לפנות לידע של חברי הפורום לקבלת מחיר הוגן עבור המפרט. אני לא מעוניין להרוויח על אף אחד. טוב, מספיק טקסט. המפרט: [TABLE=width: 258] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD=align: left]i5-4690k (Stock Cooled)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: left]Gigabyte GA-B85M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון[/TD] [TD=align: left]ADATA 16GB DDR3 1600[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קשיח[/TD] [TD=align: left]Crucial MX100 256GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס גרפי[/TD] …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by d or 8,

שלום, אני חוזר להיות סטודנט להנדסה ומתעניין מאוד באפשרות של לכתוב על המחשב/הטאבלט במקום לסחוב הרבה מחברות. האם יש מישהו שהתנסה בזה ויכול להמליץ? ספציפית שמתי עין על Microsoft surface pro 3 שהמחיר שלו בטח יירד בקרוב בעקבות היציאה של ה pro 4. החשש שלי הוא שהמסך קטן מדי. אהיה בארה"ב בעוד חודש - אני מעוניין לקנות שם או להזמין באינטרנט ולאסוף שם. במידה ואתם לא ממליצים על מחשב מהסוג הזה, מה הייתם ממליצים? מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לפחות 12 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך שניתן לכתוב עליו. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיף יותר * האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤261 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ¤989 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1V צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 ספק כח Seasonic SS-500ET…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by no_way,

מה התקציב המקסימאלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג מותר מה שימושי המחשב? מחשב קולנוע בייתי, עם 13.2 SURROUND . מחובר עם מקרן Sanyo PLV-Z3000 מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? קולנועית עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 10 מושתק FANLESS ללא OC ללא מערכת הפעלה ללא חנות מעודפת קניית המחשב באופן מיידי האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אפשרות לCASE גדול מהרגיל, שוכב בלי LED. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן תודה רבה

19. Started by dror_gh,

אני מצטער שאני לא מספיק ספציפי אני פשוט בעצמי לא ממש יודע מה הבעיה במדויק. מישהו הביא לי את המחשב שלו לפירמוט. אם זה משנה הדגם הוא : HP Pavilion ze4900 התחלתי לפרמט אותו , כשבמהלך ההתקנה המחשב כבה. הנחתי מיד שזה סוללה , חיברתי לו את הכבל חשמל וחיברתי אותו. מאז המחשב לא נדלק. והנורת טעינה במחשב לא פועלת. הוא הביא לי עוד מטען/חיבור חשמל אחר ועדיין הנורת טעינה לא נדלקת והמחשב לא נדלק. מה הבעיה? איך אני יוצא מזה ? אשמח לעזרתכם, המון תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sgsg,

מה הכוונה שכתוב שהאחריות היא: ‎3 years (labour) ומה הכוונה כשכתוב: ‎1 year, carry in, parts and labour ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. דרוש המלצה למחשב נייד עם דגש על ״גיימינג״ כמה שאפשר בתקציב. התקציב 2000 שח אין אפשרות לחריגה. המחשב נקנה מחר! אני יודע שזה תקציב נמוך ובפרט אם אני רוצה ביצועי גיימינג אך בכל זאת פניתי לחברי הפורום לעזרה שאדע לפחות שה2000 שקל האלו ינוצלו במקסימום האפשרי ושאדע שעשיתי איתם כמיטב יכולתי. תודה לכל המגיבים והועזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by PeaS,

אשמח לשמוע חוות דעת. המפרט הוא לקצת יותר מעבודה משרדית AMD Athlon 64 3000+ (754) - 910 Gigabye GA-K8VT800M - 530 Samsung DDR 512MB 400Mhz x 2 - 1040 WD 160GB ATA100 - 520 Leadtek Geforce FX 5200TDH (128 bit) - 470 Compucase CI-6a19 + 300W PSU - 315 Total: 3786 שתי שאלות: 1. הלוח אם, בסדר? כולל את הפיצ'רים הרגילים (כרטיס רשת, ATA+SATA, AGPX8, כרטיס קול)? 2. המעבד מגיע עם קירור סטוק (היטסינק מספיק)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן יש לי חבר מהעבודה שמחפש לקנות לבנו מחשב ליומולדת הקא'ץ הוא שהוא יקנה את זה דרך חנות ספציפית באוקראינה ... בגלל שאין לי מושג בשפה הרוסית אני מאד אשמח לעזרה מכם ... אז ככה האתר הוא: http://www.mk-moi.ua/ להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל בהמהרה לכסף באתר = 16500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב מאד גמיש והוא יכול להעלות אותו ללא בעיה אלא אם כן יש סיבה מוצדקת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב אין בעיה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לחברי הפורום שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לימודים וצפייה של סרטים (ישמש כסוג של סטרימר), חשוב שהמחשב יהיה: 1. בעל זמן סוללה כמה שיותר ארוך-הדבר החשוב ביותר (מעל 5 שעות). 2. שיהיה קל ולא יותר גדול מ-13.3. 3. מקלדת נוחה 4.BT בכלל לא חשוב 5. גודל של HD לפחות 320GB התקציב שלי עומד על 3K ואפשר גם לחרוג מעט, המחשב לא הולך להריץ שום דבר כבד אבל חשוב מאוד שידע להתמודד היטב עם תכנים ב- 1080P- ככה שחיבור HDMI הוא חובה. שתי המחשבים שחשבתי עליהם הם: Lenovo ThinkPad Edge 11 NVY24IV‎ http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2611 Asus 1215N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366 הציעו לי גם לשקול את המחשבים של LG ה-T280/380 שרציתי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by GnApple,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (בלי לחרוג בכלל בבקשה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין יותר מדי מה לחסוך.... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב א) תוכנות משרדיות סטנדרטיות, וכנראה גם סביבות תכנות (vs2008, eclipse ומה שבא ליד.) ב) מחשקים שישוחקו Minecraft, Sims 4 ועוד משחקים שאין לי מושג -רזולוציה טבעית 1680*1050 (פחות או יותר?) מיועד להגדרות גרפיות נמוכות בינוניות למשך 4 שנים נניח? 3. ללא ציוד היקפי, מחשב נייח בלבד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? זה יהיה בחדר שינה אז סביבות 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.