עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1nstall,

היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לעבודות גרפיקה ברמה גבוהה, התקציב שלי עד 6500K. ראיתי את המחשב הזה בחנות באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12722 מצד אחד אני יודע שמדובר באחד מחברות המובילות בעולם בתחום, אני מקבל מחשב ישר מהמפעל בלי שנגעו בו, והכי חשוב יש לי 3 שנים אחריות שמבטיח לי שקט נפשי. במידה ויש תקלה , הטכנאי מגיע אלי הביתה ומתקן את המחשב במקום בלי שאלות מיותרות. (מנסיון איתם) עשיתי גם בנייה של מפרט אישי באתר של KSP וראיתי שאותו מפרט יוצא לי פחות בסכום זעום של כמה מאות שקלים. ובהנחה שנצליח להשתמש באחריות של KSP :-\ מצד השני אני יודע שיש כאן את המוגבלויות , הם לא מפרסמים באיזה לוח אם השתמשו במחשב, איזה חברה הRAM או כרטיס הגראפי. וגם שאין מקומות הריבה במחשב חוץ מחריץ …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב לכולם גיסי בא אליי עם בקשה ואתגר לא פשוט-לבנות לו מחשב גיימינג איכותי ככל הניתן בסכום הבסיסי הזה(ללא מסך, כמובן), ובתור אחד שפעם היה מעודכן בשוק החומרה והמפרטים נעתרתי להצעה בשמחה.. לאחר נבירות, בדיקות והשוואות הגעתי לכיוון כללי שלדעתי הוא המשתלם והכדאי ביותר- וכעת הגיע הזמן להתייעץ גם אתכם, אז ככה: בעמדת הכרטיס מסך, ה4870 של RSM ב640 שקלים הוא המלך הבלתי מעורער-במחיר כזה זה פשע לא לקחת את הכרטיס, בתקווה שלא יגמר המלאי.. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1236 המעבד, לאחר לבטים בין אינטל לAMD, ובין מעבדים חדשים יותר או פחות כגון E6600 או I3-530, או 555BE לעומת 720BE הגעתי למסקנה שה555BE שמוצא בIQPC במחיר מדהים של 462 שקלים הוא הדיל הטוב ביותר..בייחוד בשל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KF,

שלום לכולם ! מעוניין לקבל המלצה למחשב לעריכה (פוטושופ ולייטרום) במסגרת תקציב של 4000 ש"ח (ללא מסך). הדילמה היא : מחשב נייח או מחשב נייד ? (15.6 ומסך מט עם משקל יחסית סביר וזמן סוללה כמה שיותר ארוך). שוב,המחשב יהיה למטרת עריכת תמונות RAW.(רצוי SSD) תודה.

5. Started by meirp,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, של חברה מוכרת, בסדר גודל של 5000 ש"ח, +- 500. המחשב יהיה לעבודה ב-office וגלישה באינטרנט. מסך - מינימום 14" משקל - לא יותר מ- 3 ק"ג. אשמח להצעות ודעות לגבי מפרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל ממכם מפרט מחשב בתקציב 3.2K(שלא יחרוג): אני מתכוון לרכוש את המחשב מ SKYPC או TMS. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה,הרדיסק, זכרונות, מארז. אגב כרטיס טלוויזיה אני סגור לי HAPPUGER... אשמח לקבל מפרט גם של INTEL וגם של AMD, ולצורך ההשוואה מה יותר טוב .. תודה רבה לאחר עזרה זה המפרט : מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 מחיר: ¤370 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤244 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤431 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 מחיר: ¤325 …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 7ven,

שלום לכולם אני נמצא כעת בניו יורק ויש לי הזדמנות לקנות אולטרה בוק חדש הסמסונג סדרה 9 קיבל קיצוץ במחיר ועולה כעת 999$ באמזון http://www.amazon.com/Samsung-NP900X3D-A04US-13-3-Inch-Ultrabook-Silver/dp/B00B588J6I/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-4&keywords=samsung+series+9 מה שעוד מעניין זה שהדגם הקודם (NP900X3B) עולה כעת רק 800$ וזו אותה שלדה, מסך זכרון וSSD רק עם המעבד הקודם 2467M http://www.amazon.com/Samsung-900X3B-A02-13-3-Inch-Laptop-Mineral/dp/B007PV9WY2/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-8&keywords=samsung+series+9 אפשרות נוספת היא הדגם הראשון (NP900X3A) שעולה רק 750$ גם הוא עם מעבד 2467M וSSD 128 אבל עם עיצוב שונה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asi11,

שלום היום לקחתי הצעת מחיר מ-]KSP מעבד PENTIUM E6300 BUS1066MHZ S775 2MB DUALCORE TRAY מאוררים -] PRO ARCTIC COOLING ALPINE 7 לוח אם ASUS P5KPL-[AM S775 1333MHZ INTEL G31 DDRII 800 VGA PCI-[E HD AUDIO זכרונות 3GB DDR II 800 MHZ KINGSTON VALUE כרטיס מסך GIGABYTE GT 220 1 GB GDDR3 DVI HDMI PCI-[E כרטיס קול ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO צורב LG DVD RW GH 22NS BLACK SATA מארז HJA 241 MIDI BLACK NO PSU ספק כוח GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN 24 PIN סה"כ 1990 תמליצו לי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Adad,

הי, אשמח לעזרה בקניית לפטופ - לא מבינה בזה הרבה אז סליחה מראש. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. המטרה שלי היא לקנות מחשב אמין שיחזיק לאורך זמן (על כל חלקיו, כולל הסוללה, המאוורר, ההארד דיסק) , ושאם אני צריכה שירות - אז ששירות האחראיות יהיה אמין וזמין למרכז - שרון. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה ואופיס. לא עושה גיימינג או עיצוב, אבל מצד שני אין לי סבלנות לחכות למחשבים איטיים או עם נטייה להיתקע. המסך - אני עובדת indoors ולא בחוץ אז אין חשיבות מבחינת השתקפות בשמש. חשוב לי לפחות ארבע עשרה וחצי, אפילו עדיף חמש עשרה אינץ'. העיניים שלי מתייבשות בקלות אז אולי עדיף מסך מט ולא מבריק (אני לא מבינה בזה...) בקיצור אם יש כזה דבר מסך שידידותי יחסית לעיניים. חש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TDean,

שלום לכולם. ברשותי מחשב ישן יחסית (מאמצע שנת 2008 בערך) שאני מעונין למכור. הכנתי מפרט של החומרה הקיימת במחשב ע"מ לקבל מכם כיוון לשווי שוק עדכני למפרט הנ"ל. מובן לי שהמחירים על החומרה הישנה כבר לא גבוהים כ"כ, אך עדין אשמח אם תעריכו את שוויה. להלן המפרט: בברכת חג שמח, דין.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום בניתי לעצמי מפרט למשחקים בעיקר אני יודע שחסר בו דברים אבל אני צריך רק את מה שיש בו כרגע ..כונן יש לי ..דיסקים יש לי..קיצר רק מה ששמתי פה אני צריך יש משהו טוב יותר שאני יכול לשים בתקציב שלי? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤787 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤450 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 Value ¤122 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB800D2 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1308 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD מארז ללא ספק HEC 6A21B Black ¤211 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A21B-NPS …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yit,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by natysoz,

hello , im working with 3ds max + zbrush, and im looking to Replace my 4GB E6600 Tank Pc First i think of Dual Xeon With 16 Buckets (HT) + 48GB ram but as i start to look for 2X Xeon with 8 Threads...i found they very expensive for me they are like 1000$ each i need help to build a pc for RENDERING(prossesor) + VFX(ram) + LOT OF PARTICALS there is Any motherBoard that have 2 1366 Sockets that i can put 2 I7 920/960 on them ? and if there is....that Dual Sockets of i7 will support more then 24GB of RAM ? i need new pc Badly.....my old Pc is about to die if someone can help me with 1.motherBoard 2.Prossesors 3.HD 4.CG Card (not Quadro i still play Games) 5.Case

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב! קיבלתי 3 רכיבי מחשב חדשים, הייתי שמח אם תוכלו לסייע לי להשלים את החבילה למחשב משחקים כבד. הרכיבים שברשותי: i7-4770K ASUS Z87 Deluxe (״SSD 530 Series (240GB, 2.5 והלאה לחידון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, בשאיפה למסך 23״ וצפונה אם נכנס לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. מסך, עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (לוח אם, מעבד, כונן ssd) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3, המחשב יהיה בחדר עבודה, רעש לא אמור להיות פקטור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בהחלט. אולי לא בחודשים הראשונים ולא כבד …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shabo or,

מחשב אסוס נייד עלה לי 2,700 ללא מערכת הפעלה, המחיר היום עדיין 2,700 ללא מערכת הפעלה. בכמה מציעים למכור את המחשב? בשימוש שנה בדיוק (12 חודשים) הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי את המערכת הפעלה (win 10) ולא הרצתי עליו משחקים ודברים כבדים, רק דפדפן. צירפתי תמונה של המפרט והכל.. ממה שאני רואה הוא גם אזל במלאי בהרבה חנויות פה בארץ.. אשמח לדעת כמה מציעים למתחר. מצב כמו חדש באמת בלי שריטה אחת ולא הרצתי עליו דברים כבדים ככה שגם בחומרה הוא כמו חדש. הוא כולל טביעת אצבע ומערכת הפעלה (מציין שאת המערכת הפעלה לא קיבלתי עם המחשב, אני התקנתי)

17. אהלן! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1. 1000$. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. עריכה גרפית, משרדית. שיהיה כיף ואיכותי להציג בו עבודות בפגישות, ולקחת אותו לאירועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 3. יש צורך שיהיה אפשרי לחבר אותו לעמדת עגינה עם מקלדת, עכבר, מסך וכו'. את הציוד עצמו לא צריך בינתיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 4. SSD, מסך IPS 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5. חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by epichorus,

אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Angello,

אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש מחשב חדש. מצאתי מספר מפרטי מחשב, אבקש את המלצתכם שימושים: עבודה משרדית (מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה ישנים בעיקר כמו Age of Empires ו StarCraft). תקציב: עד 2000 ש"ח למחשב בלבד, עד 2500 ש"ח למחשב כולל מסך. ציוד הקפי: אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. מסך: מסך דק בגודל ''19 ומעלה, רק אם נכנס במסגרת התקציב. אני לא מתכנן OC. עדיפות למארז בצבע לבן. עדיפות לחנות שיש לה סניף במרכז הארץ (ראשון לציון, רחובות). 1. מחשב מוכן מבוסס מעבד אינטל Dual Core E2200 כולל מסך 19 Acer X193WBD מחברת IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מחיר 1720 ש"ח אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח לSeagate 500GB SATA II 7200RPM בתוספת 65 ש"ח. ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה מפרט שמצאתי לא מזמן כאן באשכול כלשהו: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 MSI P43 Neo3-F Core 2 Quad Intel P43 FSB 1600 DDR2-1066 ¤480 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤395 Samsung HD160JJ 160G SATA II ¤199 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 ¤580 עכשיו שאלה: קראתי איפשהו שיש באג עם הלוח אם והזכרות של GEIL או משהו כזה... למישהו זה קרה? כנ"ל לגבי הRADEON... אני לא מצליח למצוא את הלינק מחדש עוד שאלות: האם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב יותר משמעותית בהשקעה לא משמעותית יקרה (להגיע ל4500 בעד כרטיס שיחז…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Gil Abadi,

היי אני מעוניין לקנות לפטופ בעיקר לצרכי תכנות של java וC# בעזרת אקליפס וויז'ואל סטודיו וגם של אנדרואיד 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל אם צריך אנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא תכנות JAVA וC# באקליפס וויז'ואל סטודיו בעיקר וגם תכנות אנדרואיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Elis Sobolev,

היי, אני מחפשת מחשב Chromebook עד 200$ חדש מאמזון. יש מחשבים במחירים האלה.. איזה Chromebook ללימודים כדאי לקנות עד 200$?

24. אני חושב לקנות מחשב חדש. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), וגם קצת למשחקים (אני נוטה לשחק במשחקים ישנים יחסית, בני שנתיים-שלוש ומעלה). התקציב שלי הוא סביב ה-3000 ש"ח (לא כולל מסך). לצערי אני לא מבין יותר מדי בחומרה... נתקלתי במערכת המורכבת הזו: http://www.skypc.co.il/pl_product~skygamer~13~0.htm תהיתי אם המחיר הזה לא זול מדי במקרה... אם כן, איך אפשר לשפר את המפרט (נניח עד 3500 ש"ח)? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. למחוק, התפקשש לי כל האשכול, מתנצל, פתחתי חדש. http://hwzone.co.il/community/threads/552821-שדרוג-מפרט-או-קניית-חדש-גיימינג-ספציפי-CS-GO?p=4961617#

דיונים חדשים בפורומים