עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iPsych,

אני אפילו לא זוכר את הפעם האחרונה שרשמתי פה פוסט... בכל אופן, הגיעה הזמן לעשות שדרוג למחשב, אני מתכוון לעבוד בקיץ ולשדרג לו את הצורה... אתם יכולים להתסכל במפרט, אני מתכוון להחליף את כל השילוש... (מעבד, זכרון ולוח) המחשב משמש כשרת לחמישה מחשבים ברשת הביתית, לעבודה משרדית והרבה הרבה משחקים. התקציב הוא 2500 +-... חוו דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי- 1 AMD Athlon XP 2700 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Year Warrant 955.50 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro (nforce 2 ultra400) - ATX 737.10 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 919.10 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,611.70 ש"ח אני יודע שבמחיר כזה אפשר לעשות הרבה, אני שוקל להמעיט בזכרון (לא להשתמש ב Duel, "רק" 512) ולהחליף באותה ההזד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה זה המפרט היום במוצאי שבת אני מזמין את המחשב אז בבקשה תגיבו היום מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2GHz 2Mb BOX 685ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3 Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 574ש"ח זכרונות: OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-12 625ש"ח כרטיס מסך: עדיין לא החלטתי איזה מהם Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E 865ש"ח Sapphire ATI RADEON HD 2600PRO 512MB PCI-E 870ש"ח את שאר החלקים אני לוקח מהמחשב הישן (כוננים ודיסק קשיח 250GB) אני רוצה לדעת ממי שמבין אם אני יכול לקבל תמורה טובה יותר למחיר. על איזה חלקים אתם ממליצים? ובקשר לכרטיס מסך...איזה כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אופיס ו SPSS), ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. בעקרון לא מאוד חשוב, ההורים גם ככה לא שומעים משהו. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא, למרות שלא אפסול אוברקלוק קל אם לדעתך זה יהיה קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא משנה איזו חנות, עדיף מירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אורח זה אני
    Started by אורח זה אני,

הי ושלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13 אינצ לעריכת וידאיו לא ברמה מקצועית אך בעדיפות למחשב חזק. אני קצת מוגבל בתקציב ולא מעוניין לעבור את ה 4k אם יש זול יותר אני ישמח... אני מבין התקציב לא אידאלי בכלל ואם אני חי בללה לנד אשמח לדעת זאת ואך עדין לקבל המלצות למחשבים בתקציב המינימלי ביותר... תודה רבה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זקוק למפרט של מחשב מלא+מסך. 1. מה התקציב? 7000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט ויקרר בצורה טובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מסך איכותי, רחב, גדול. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BloFeR_16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? +SSD 150GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש+- 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן תודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Chtech,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=2774

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המערכת הבאה מיועדת עבור פיתוח תוכנה. אשמח לשמוע את דעתכם / הערותכם לגבי המפרט. בתודה מראש [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]קישור לדף המוצר באתר היצרן[/td][td]דגם[/td][td]תיאור הפריט[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://ark.intel.com/products/65516/Intel-Core-i5-3550-Processor-%286M-Cache-up-to-3_70-GHz%29[/td][td]Intel Core i5-3550 Ivy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 2500 BX80637I53550 [/td][td]מעבד[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=450[/td][td]Zalman CNPS5X Perform…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by LiranRor,

היי לכולם מה דעתכם על המפרט הבא? מה מיותר? מה חסר? תודה לעונים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 901/883 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D2V - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 16 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - PCIe x16 slot - 2x PCIe x1 - 6x SATA3 - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (22.6X17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 304/298 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח AD4U2…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by joe123,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס sempron 3000 עם 1 ג'יגה זכרון. האם לדעתכם מחשב זה יהיה מספיק חזק עבור הורדות קבצים (emule and dc) ועבור משחקים כגון sims2, nba, fifa וכו' תודה,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shlomia,

שלום, לפני זמו מה (לא מוצא את ההודעה הקודמת שלי) ביקשתי המלצה לנייד לעבודה משרדית - Office וגלישה באינטרנט בגדול. רכישה בישראל גודל מסך 12.5 - 13.3 סוללה טובה יחסית תקציב כ-3000 ש"ח (לא כולל מ"ה) משקל קל ככל האפשר (זה עבור אשתי שתסחוב אותו כל היום) הומלץ לי בפורום של lenovo u330p. כשקראתי עליו הבנתי שיש לו שתי בעיות: 1. מסך לא איכותי במיוחד (לא סימפטי אבל לא נורא) 2. בעייה בקליטה של הרשת האלחוטית. זו נקודה קריטית הפילה אותו. לכן, אשמח להמלצות נוספות אם יש למישהו. תודה מראש (שוב)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RST,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וכרגע "שמתי עין" על המחשב הבא: ‏Dell Inspiron N5110 השימושים העיקריים של המחשב: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, צפייה ישירה וקצת משחקים כמו Fifa ו- Pro לא יותר.. *אם יש לכם מחשב אחר בקטגוריה הזאת שאתם ממליצים לי עליו אני אשמח לשמוע כי בקרוב אני כבר רוצה לקנות מחשב. מפרט: מעבד- ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ זיכרון- ‎6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ מסך- ‎15.6'' Widescreen LCD 1366 x 768 (HD) display with TrueLifeTM Panel‎ כרטיס מסך- ‎1 GB nVidia GeForce GT 525M‎ ***** איך הכרטיס מסך הזה??? מחיר: 4190 ש"ח קישור למפרט המלא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12504 ת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתלבט בין Msi Wind ל Eee 900 אני מעדיף את הווינד , אך חסרונותיו ע"פ Eee 900 הם שאין לו מולטיטאצ' במשטח מגע ושיש לו רמקולים זוועתיים . רציתי לדעת האם יש גם הבדל גדול בין סוגי המעבדים שלהם .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שם המחשב [h=1]MSI - GE62[/h]המחיר: 1150 USD * מטרות המחשב: גיימינג קל עד כבד. כמו כן לצורך תכנות ולימודים * גודל המסך:15.6 * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * סוללה 6 תאים המפרט: [h=4]5th Gen Intel Core i7-5700HQ processor[/h][h=4]12GB ram ddr3L( ניתן להרחבה ל16gb)[/h][h=4](1TB 7200 rpm (SATA[/h][h=4]NVIDIA GeForce GTX 960M 2gb ddr5[/h] Wireless-AC אשמח לחוות דעת על על התמורה למחיר,האם המחשב יתאים לגיימינג כבד, ובכללי על msi כחברה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שמעתי פעם על מיתוס שאם תשאיר את הכאבל של המטען מחובר לסוללה (כשהיא מלאה ב 100%) , אתה בעצם גומר אותה ומתישהו הסוללה תיהרס. האם זה נכוון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jhony,

המחשב צריך להיות אינטל, לא מתוכנן אוברקלוק אז הזיכרונות לא צריכים להיות יותר מידי טובים(512! , דואל? ). חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9600 אבל אני פתוח להצעות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט, חשוב זמן סוללה גדול ככל הניתן. שימו לב הרכישה תהיה באילת לכן אני מניח שיש אופציות מעולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, כתיבה במהלך הרצאות, גלישה ותפקוד טוב עם אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל-14 אינץ' ומעלה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by moshe25,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב גיימינג, אשמח לקבל עזרה 1. תקציב המקסימאלי5000 א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) ניתן לחרוג ב 500 שקל מהתקציב 2. מחשב למטרות משחקים: לדוגמא devil may cray ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד. המסך שלי בגודל 24 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. רמת שקט 5 ( 8 הכי שקט) 5. לא מתוכנן OC אף פעם. 6. יש צורך במערכת הפעלה win 10 7. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור מגורים: חיפה 8. מתכנן לרכוש את המחשב בשבועיים הקרובים. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברה כרגיל אני פונה אליכם לעזרה כי אתם האנשים הכי טובים לייעוץ ואני מרוצה ממכם תמיד לפני כמה חודשים רציתי עזרה בקניית מחשב חדש לצורך עבודות משרדיות כמו (שימוש בתוכנות פשוטות כמו word pnt ) אך גם בשביל ההנאה הפרטית שלי בשימוש במשחקים שנחשבים חדשים וכבדים כמו: doom 4 ועוד .. (אין לי כוח לרשום) ועדיין שמשחקים אלה לא יפעלו באיטיות ויורצו על מינימום בלי oc וכאלה בגרפיקה הטובה ביותר. וכמו בעבר הכרתי בעובדה שהוא חייב להיות מחשב נייח כי נייח יותר טוב ויותר זול (: אך בזמנו נאמר לי כי עדיף לי לחכות כי מעבדים חדשים אמורים לצאת במרץ ואני צריך לחכות עד להצעות שיהיו מעודכנות יותר . כעת אנו כבר במאי עוד מעט ואשמח לקבל ממכם הצעות מצוינות ומומלצות בנוגע למ…

23. שלום חברי הפורום אני מחפש מחשב לחבר סטודנט גודל מסך 15/14 השימושים שלו הם ללימודים (עבודה משרדית), מעט פוטושופ/פריהנד. הוא מעוניין שלמחשב תהיה יציאת HDMI אם אפשר שיהיה כמה שיותר קל (אני מודע שהתקציב נמוך יחסית) אם אפשר ונכנס בתקציב אז גם מערכת הפעלה ניתן לחרוג עד 500 ש"ח בערך תודה חברים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בעיקרון השימוש יהיה לגלוש באינטרנט (פחות להורדות סרטים, יותר גלישה באתרים) , תמונות, לימודים בשלב יותר מאוחר וזהו פחות או יותר. מישהו מכיר משהו זול? פחות מ3K בערך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GRiM,

אני מחפש מפרט טוב למשחקים עד 5000 ש"ח, קראתי המון אשכולות (לא רק בבקשות מפרטי משחקים) ואני חושב שאני יודע מה אני צריך. הדרישות שלי הן: - מהירות - אם זה בשימוש בתוכנות Office, Photoshop, ICQ וכד', או צפייה בסרטים באיכות גבוהה. - משחקיות - מזמן לא יצא לי לשחק במשחקים ולהנות מהם, אז אני רוצה להתחיל להנות קצת. - מארז יפה עם איוורור טוב וספק כוח יציב שיוכל לעמוד ב-OC. - מאוורר טוב למעבד, אני לא יודע אם אני הולך לעשות OC גדול / קטן. אני חשבתי על משהו כזה: № Code Product Price Quant. Summ 0 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 795 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 389.00 ¤ 1 389 ¤ 2 7022 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 93…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים