עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gilladriel,

חבר ביקש עזרה. הכין מפרט עם חומרה בסיסית, (דגש על השילוש הקדוש), אני כבר לא הכי מעודכן בחומר אז אשמח להיעזר בכל יודע דבר. לא מתוכנן OC 1920X1080 משחקים כגון BF3 ויתר שוטרים לא חזיר fps, מסתפק במועט צריך המלצה לכל השאר, מארז (לא חייב להיות שקט) + usb3 ספק מתאים SSD מומלץ בנפח הנ"ל GA9970A-DS3 AMD FX6200 (6 x 3,8 GHZ) 7850 / 7870 SSD 120GB תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by michaelr,

יש לי מחשב נייד COMPAQ CQ61 (אם אני לא טועה COMPAQ זה HP במידה כזו או אחרת) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חזק יותר. או שאיאפשר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mskladman,

מדובר על מפרט למשחקים כבדים ברזולוציה של 1280X1024 (מסך 19" לא רחב) יש ברשותי librety 400w והרד דיסק כמו במפרט שאני מתכנן לעשות RAID עם שניהם. כמו כן יש לי כרגע צורב IDE של NEC (נראה לי 3550 אבל אני לא סגור על זה) , השאלה אם שווה להחליף לצורב שחור ושיהיה SATA או חבל על הכסף? הכוונה היא לקחת מעבד כזה לעשות לו OC וכישצא הפנרין ועד אז אחסוך מספיק להחליף את המעבד. השאלה שלי אם הזכרונות מספיק טובים לOC? יש כמה גרסאות של G SKEIL במחירים שונים ואני לא מבין מה ההבדלים בינהם... ועוד התלבטות שלי אם כדאי לקחת עכשיו רק את ה3850 ולחכות לשנה הבאה לסדרה 9XXX של NVIDIA, השאלה אם ה 3850 יסחוב חלק את CRYSIS לדוגמא על הרזולוציה הנוכחית שלי... ואחרי כל החפירות המפרט: Intel Pentium Dual-Core …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by obali,

אהלן, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD וגרפיקה (לא באופן יומיומי, בערך אחת לשבוע), לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא 3000 - 3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. * מטרות המחשב? כאמור, CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק נשים גדול בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 …

5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Nitro Viper,

הנה המפרט. יש אולי משהו לשנות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Filt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,שימוש שוטף סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בניית המפרט מוכוונת לגיימינג בהגדרות גבוהות מאוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by e.m,

מיועד לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה 8 ג'יגה. לאחר סינון מתלבט על המחשב הזה Asus VivoBook 15 X542UA-GO319 היחידי עם 8 ג'יגה במחיר של 2000 ש"ח השאלה אם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שעדיף לקחת מחשב אחר כמו DELL או HP עם 4 ג'יגה באותו מחיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני צריך מפרט או מחשב מוכן, נייד, לצרכים משרדיים אבל חשוב שיהיה מספיק מהיר כדי להריץ הכל חלק. בנוסף חשוב זמן הבטריה וגם ווי פיי. אם אפשר אז אני רוצה כמה מחשבים בכמה טווחים, אבל אם דרוש תקציב, אז כ4000ש"ח. תודה רבה!!!!!!!.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by רעות ליבמן,

שלום רב, הציעו לי תרומה לביהס מחשבים מחברת היטק. האם הם טובים לשימוש או ישנים? אשמח לעזרה ועצה בעניין: HP 500B Pentium( E5700 ) (2 cores). 4GB RAM. HDD320GB מחשבים של חברת HP דגם 500B. מעבד פנטיום דגם E5700 2 ליבות זכרון - 4 ג'יגה דיסק 320 גיג כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה מסך 20' מקלדת + עכבר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avi12641,

שלום. אני מעוניין לדעת, האם יש אתר אמין שבו אפשר להשתמש כדי להשוות כרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותוכנות כגון פוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dark Respect,

אם אני מביא נטבוק של MSI מחו"ל, האם תהיה לי אחריות בארץ? ואיך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eey,

טוב, אני ממש לפני הזמנת המחשב הזה שהרכבתי דרך פלונטר. 1. רק רציתי לשאול אם יש הערות כלשהן על התאימות של הרכיבים יחד. 2. לגבי הזיכרון- לא ידעתי כל כך מה לבחור- האם זו בחירה טובה או שכדאי להחליף? אני בגבול העליון של התקציב אז לא משהו יותר מדי יקר, 3. דבר נוסף לגבי הזיכרון ראם: אם ארצה בעתיד להוסיף זיכרון נוסף- אני אוכל להוסיף איזה זיכרון שאני רוצה או שאהיה חייב לקנות אחד זהה לזה שיש לי כבר. (אני שואל כי אמרו לי ש4GB זה אולי מעט מדי). לגבי כמות הזיכרון בSSD,יש לי כונן קשיח רגיל מהמחשב הישן שיחובר גם הוא למחשב הזה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DanielX,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 האם כדי לקנות עכשיו או לחכות? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכי חשוב שיהיה טוב ללימודים במדעי המחשב בנוסף גם למשחקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה אילת או ארצות הברית 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אזור ספטמבר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 812.73 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 646.76 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 512MB 2700 Basic Green Memory [ ¤ 664.62 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 682.26 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1176.32 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ] 1 CD-RW / DVD-RW : LG GSA-4081B 8/4/4/2/12//24/16/32 DVD±RW (Bulk) [ ¤ 746.32 ] 1 Keyboards : AOpen KB-833 Keyboard [ ¤ 40.1 ] 1 Mouse : Logitech M…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הזמנתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX 561.00 Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET 506.00 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 Cooler Master Elite 335 180.00 HEC 500TE-2WX 500W 263.00 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 95.00 הזכרון Transcend לא נמצא במלאי האם כדאי לחכות כשבוע וחצי עם המחשב עד שהזכרון יגיע מהספק או לקחת את הזכרון הבא 2x Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 במחיר זהה. או אולי ללכת על זכרון של חברה אחרת במחיר דומה. תודה מראש, שלומי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ronll,

(כבר הייתה לי הודעה אבל אף אחד לא ענה לי שם על השאלות וגם יש לי שאלות חדשות כי המפרט הישתנה) אז ככה ,אני קונה מחשב חדש, והרכבתי מפרט ממש יקר ,אבל כולם אמרו לי שזה סתם בזבוז אני יתן תמפרט הישן ומה אני רוצה לשנות , ומה השאלות שלי כמעט שכחתי , המפרט נועד למישחקים אני לא מתכנן OC בכלל , וזה בגלל שאת הכסף הזה אני התחלתי לשמור מהבר מיצווה עוד שנתיים ככה אני מיתגייס אז הפעם הבאה שאני יקנה מחשב בטח יהיה עוד 7 שנים ככה , את המחשב הזה יש לי 6 והוא גרוטאה עד כאן חפירות לוח אם - Asus Commando Intel P965 מחיר - 1131 בקשר אליו נאמר לי מספר פעמים שהוא נועד ל OC ולא יתן ביצועים יותר מדגמים שהם טיפה יותר פשוטים , אז קודם כל זה נכון ? דבר שני איזה דגם מומלץ , מבחינת כסף לז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Inertia,

שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב לכולם, לאחר המון קריאה של כתבות + עיון מעמיק במפרטי המחשב המומלצים הגעתי למפרט הזה. ראשית, להלן השימושים שיהיו לי ודרישות שאני מציב לעצמי: 1. תקציב כולל ציוד היקפי למעט עכבר. עד 5000 ש"ח 2. שקט - זו הסיבה שבחרתי במארז זה, השאלה איך הוא מבחינת אוורור - האם כדאי להוסיף לו עוד מאוורר 120 מ"מ? 3. נפח גדול - לכן בחרתי ב HD 1T 4. משחקים - בעיקר משחקים "כבדים" , אני אוהב לראות איכות - ומבחינת יחס עלות תועלת זה הכ.מסך שמצאתי לנכון שמשתלם ביותר. אך עדיין, האם יש חלופה בטווח מחירים הזה? או בסכום של עד 100 ש"ח טובה יותר? 5. לא עושה OC - מסתפק במה שיש. לכן חוזר על השאלה מסעיף 2, האם הדיפולט של המארז מספיק? 6. מסך - חשבתי על הדל שכמעט מומלץ בכל ת'רד שראיתי, אך עדיין יקר. כחלופ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DTS,

היי אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב עד סך של 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, מסך) אך עם רמקולים שיהיו איכותיים לשמיעת מוזיקה. כמה דגשים: - המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולצרכים קלים (האזנה למוסיקה, דפדפן, מסנג'ר, גג צפייה בסרטים) ולא יותר. - חשובה לי איכות השמע של המוזיקה אותה יפיק המחשב יחד עם הרמקולים. - אני ככל הנראה משלם במזומן, זהו תקציב מקסימום ואני מאוד מעדיף אם כל העסק ילך לכיוון של 1800 ש"ח סה"כ אז להתחשב בזה (: אני באיזור השפלה, מרחובות. תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש נייד למטרת עבודה משרדית+סרטים ומוזיקה. אחרי מחקר שעשיתי נראה שהדגם הבא מציע מפרט טוב ביחס למחיר. מה דעתכם? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W576M64R2&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤261 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ¤989 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1V צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 ספק כח Seasonic SS-500ET…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.