ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4 FIFA 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
AMD ATHLON II X4 640 3GHZ 95W 2MB AM3 BOX, ₪515 Thermalright AXP-LGA1366 Bolt-Thru-Kit ₪50 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 AMD 760G + SB710 AM3 ₪300 Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9 ₪135 WD 1TB 7200RPM 64MB SATA3 BLACK, ₪750 Sparkle GeForce GTS450 Calibre-OC 1GB DDR5 PCI-E, ₪735 Thermaltake VI5000BNS Wing MA mATX No PSU, ₪200 HEC Cougar RS550 550W 80Plus, ₪300 THERMALRIGHT TR-FDB-12-1000 120MM 1000RPM CASE FAN , ₪70 הרכבת מחשב חדש בסך עד 3500 ש"ח + 3 שנים שירות מעבדה לתקלות חומרה, יחידות 1 ₪70 Samsung Cobalt E1920X 18.5" Wide 16:9 LCD 5ms, ₪565 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3320 המפרט הורכב באת/http://www.noacomp.co.ilהחנות נועה מחשבים יש המלצות ו\או שיפורים להורדת המחיר המחשב אמור להריץ …
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הי לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש בימים הקרובים, כנראה של DELL. השימושים - גלישה, עבודה על מסמכים בבית, חיבור לטלויזיה וצפייה בסרטים - לרוב divx. האם יש טעם לקנות מעבד i5, או שמספיק לי i3? כמו כן, האם יש טעם להשקיע במחשב שמגיע עם מעבד גרפי טוב או להסתפק במשהו גנרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי עם מפרט טוב במחיר הזה. דגש על כרטיס מסך מאבד טוב ואיוורור תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם סרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Wow, Cs, AC,וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wow, Cs, AC,וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, טלויזיה, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם לרכוש מסך 23"=24" עם תמיכה בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 (ללא OC) לוח אם Gigabyte P35-DS3L 2 גי'גה RAM ספק כוח EZ cool 450W היה לי כרטיס מסך 8800GT, הוא נהרס לפני כמה ימים. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה700 ש"ח , חשבתי לקנות את ה-HD6850. (אם יש כרטיס מומלץ יותר בתקציב אשמח לשמוע) אני רוצה גם להחליף את הספק הג'נרי שלי, צריך המלצה לספק טוב שיחזיק ויתאים לכרטיס מסך החדש. כרגע יש לי לי 2 ג'יגה RAM של קינגסטון שקניתי עם המחשב לפני 4 שנים בערך... אם אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כדאי ששתי הזכרונות יהיו תואמים או שזה לא משנה ?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חזק, השימוש שלו הוא יומיומי, צפיה בסרטים, גלישה, הורדה וכו'.. הוא מחפש מחשב שיהיה טוב גם בעוד כשנתיים לפחות, בגלל זה יש צורך בחיבורים יציאות וחלקים מהדור האחרון, התקציב הוא 4000 ש"ח ואלה הנתונים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אפשרי לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם איכות חומרים טובה, …
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המחשב: Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1366X768. שאלות: 1. אם אני אחבר את המחשב הזה למסך LCD שיש לי 24 אינץ', האם אוכל לראות בו ברזולוצית Full HD ? 2. דרך איזה חיבור מחברים את המחשב הנייד למסך? 3. האם זה מחשב מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בואו נראה ... AMD Athlon II 640 quad core 3.0 ghz לוח אם gigabyte GA-880GA-UD3H עם כרטיס מסך משולב, sata 3, USB 3.0, וכל הקשקושים הרגילים בלוחות ה"מתקדמים" רק בלי להגזים. 16 גיגה זיכרון של G.skill במהירות 1333 מגהרץ - 4 יחידות של 4 גיגה כרטיס מסך של MSI נראה לי, גרסת OC, הכרטיס עצמו הוא 8800GT מעולם לא עבר האצה מעבר להגדרת היצרן, 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO אנאלוגית. 2 דיסקים של 500 גיגה של WD בני כמה שנים, מדגמי AAKS , ללא בעיות. מהירות 7200, 16 מגה קאש. צורב של ASUS, עובד מעולה, עם קושחה מותאמת לצריבת דיסקים לXBOXים למיניהם. audigy platinium עם פאנל קדמי עם יציאות מוגברות וחיבורי מידי/שמידי/firewire וכל הקשקשת - אין את השלט, אבד כשעברתי דירה. ספק TT 460W בן מיליון שעבר ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה יש לי סמסונג2 משמש גם כמודם המחשב שלי מאתר אותו כמודם אולם לא מצליח לפתוח דפים לפעמים מצליח ולפעמים אני מקבל דף לבן .... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שקניתי לפני חודש את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 עם לוח אם פגום (כן כן הביאו לי מחשב נייד עם לוח אם פגום ).. וביררתי קצת עליו בגוגל ומסתבר שהבעיה לא רק אצלי אלא אצל עוד מישהו שכתב בזאפ שהמחשב נתקע. כמובן החזרתי את המחשב ומביאים לי אפשרות לקנות אחר/אותו דבר. החלטתי ללכת על משהו אחר.. ולהוסיך קצת כסף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7519&CatCode=315 החיסרון הוא הכרטיס מסך הגרוע מאוד.. למרות שאני לא משחק משחקים (חוץ מ PES2012 שאני מכור לזה) מה אתם אומרים?? יעבוד לי PES על הכרטיס המסכן הזה של אינטל?? ובאיזה הגדרות? והאם ה-I5 עם הכרטיס של אינטל עדיף על ה I3 עם הכרטיס של ATI. במחינת משחקים ומבחינת הכל.…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] HD[/td][/tr][/table][table][tr][td]750GB (SATA) 7200rpm[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב להורים שלי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שדרוש כדי שיהיה מחשב מהיר טוב ושקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים קלים מאוד, מייל אינטרנט קצת משחקים של הנכדים. מה שדרוש הוא שהוא יהיה חזק מהיר ויחזיק להרבה זמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא נועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את המחשב הבא: Asus K53SD-SX067V מפרט: [table][tr][td]CPU[/td][td]Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] Memory[/td][td]8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] HD[/td][td]750GB (SATA) 7200rpm[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] Display[/td][td]15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] GPU[/td][td]NVIDIA® GeForce® 610M with 2GB DDR3 VRAM [/td][/tr][/table] קישור למפרטים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14663 http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance…
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבועיים קניתי מחשב חדש בסכום של 2900 שקלים (ללא מסך- מחשב בלבד) והשאלה שלי מתחלקת ל3 1. האם קיבלתי תמורה טובה יחסית למחיר 2. חבר אמר לי שזה מחשב לא משהו ועוד מעט אני לא יוכל להפעיל איתו שום משחק 3. המחשב הזה יוכל לשמש אותי תקופה ארוכה? (משחקים וכאלה) אין לי ספק שתמיד יהיה מחשב יותר טוב ואין סוף לדברים האלה אבל רציתי לדעת אם הוא צודק - השימוש של המחשב הוא משחקים וכללי מעבד - intel i5-2400 cpu @ 3.10GHz קירור למעבד של זלמן אני לא זוכר בדיוק איזה דגם לוח אם - gigabyte - H61M-S2-B3 זיכרון פנימי - 8192MB כרטיס מסך - GeForce GTX550i 1GB דיסק קשיח - 500 GB [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר - 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב - בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך - סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל - לא משנה. סוללה - לא משנה. כונן קשיח - לפחות 500G. חיבורים מיוחדים - כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב - מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות בלי הnumpad). תודה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפטופ של Asus, עם דיסק קשיח 750 ג'יגה. הוא מגיע עם 2 כוננים, C, בנפח של 350 ג'יגה, ו-D, בנפח של 400 ג'יגה. יש לי 2 שאלות, איך אני מפצל את כונן C? בעיקרון יש כבר 50 ג'יגה תפוסים ככה שאני רוצה שהוא יהיה 100 ג'יגה גג, יותר מזה אני לא צריך. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? השאלךה השנייה היא איך אני מגבה את כונן C? יש תוכנה שמגיעה עם הלפטופ (ASUS RECOVERY), של גיבוי מחיצות עם תמיכה של הלפטופ בBOOT, כדאי להשתמש בה? אם אני משתמש בתוכנה אחרת (שאתם תמליצו לי עליה) הלפטופ יידע להשתמש בקובץ שייווצר על מנת לבצע שחזור?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-