עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין תקציב משוער, זו שאלה די כללית. מחשב לשימוש ביתי, סרטים וגלישה בעיקר... כולל מסך 23 של DELL. אני לא מבקש המלצה למפרט אלא על מחיר משוער. (מחיר שיהיה כולל המסך)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by almor12,

חבר טוב שלי מעוניין לרכוש לאחיו שחלה במחלת הסרטן מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו עד 7500 ש"ח עם חריגה של כ-500 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יהיה נטו למשחקים כבדים כגון BF4,WATCHDOGS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בגדול לא משנה רוב הזמן הוא נמצא בבית החולים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

3. Started by DeAk,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dexie,

היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן, אני לפני קנייה של מחשב נייד ב5K, המליצו לי על הדגם הזה של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=22983 רק רציתי לדעת אם לפי דעתכם המחשב באמת כדאי ואם יש לו בעיות כלשהן שאני צריל לדעת, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Ashdodi,

שלום אני לא יודי מה צריך לרשום לפי החוקים אבל אני ירשום לכם מה אני רוצה אז בקיצור... אני חייל ואני קונה לבד את המחשב ואני רוצה להשקיע בין 1900-2100 שיהיה מחשב טוב למשחקים אם אפשר תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by sigi,

אנא עזרתכם בהמלצה למחשב לעבודה עם חבילת CS6 בעייקר אילוסטרייטר ואינדיזיין. ללא עבודה על וידאו, תקציב עד 6.5K.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, מעוניין לרכוש נייח שיופעלו עליו מספר תוכנות אשר מבצעות סימולציה במספר תחומים בדו/תלת מימד. תוכנות אלו יחסית "כבדות", לכן אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניתן להגדיר כעריכה גרפית אך גם כגיימינג עקב הדינמיות בתוכנות , מדובר על מספר תוכנות יחסית כבדות אשר עושות סימולציה בכל מיני תחומים ומשולבות אופציה לתלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום למומחים, יש לי מחשב מזדקן שעבר כמה סבבי שדרוג (תוספת RAM, הוספת SSD, החלפת GPU וכו'), המפרט המלא בפרופיל. בעבר הייתי משתמש בו הרבה לגיימינג, אבל השימוש הזה פחת עם השנים ולכן הוא הצליח להחזיק יפה עד עכשיו. אלא שיש כמה משחקים מעניינים באופק (Watch_Dogs, GTA 5) ולא נראה לי שהזקן יצליח לסחוב אותם. לכן אני מתחיל לבדוק אופציה לשדרג את הרכיבים העיקריים - לוח אם, זכרון, מעבד, כרטיס מסך. ולשאלון: מה התקציב המקסימאלי? עד 5K. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה כבדה (הרבה טאבים בכרום = הרבה RAM) על בסיס יומיומי. הרבה מאוד צפייה בתכני HD באמצעות XBMC (על מסך המחשב, לא מחובר ל TV). גיימינג מדי פעם. לרוב MMO או FPS אך כמו שציינתי למעלה יש תכנון להריץ משחקים חדשים די כבדים. רזולוציה של 19…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.7K a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: (לא מצפה להגדרות גבוהות) League of legends, MMORPG games, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך (בין 22-24 אינץ") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית (לפי התקציב), אם אפשר יותר אז בכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מבחינת מעבד, i3 יכול להתאים להבנתי, i7 מיותר, אבל כנראה ש i5 תהיה הבחירה הנכונה, אני מניח ש Haswell הוא המועדף, אבל אני רואה שיש כל מספר אופציות של Haswell. 1. האם אכן לבסס את המערכת על i5 זו הבחירה הנכונה? במידה וכן, אם אפשר, אשמח לקבל המלצה מתוך הרשימה הזו, למחשב מוכן לרכישה: http://ksp.co.il/?select=.269..7..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האם אפשר לבחור את הזול ביותר מתוך הרשימה הנ"ל, או שיש הבדל משמעותי בין האופציות השונות? במידה ואסור לפרסם קישור לאתר, אשמח אם המנהלים ימחקו את הקישור. 2. האם כדאי לשדרג את המעבד לאחת מהאופציות הראשונות, או שחבל על הכסף? [ATTACH=CONFIG]6019[/ATTACH] 3. האם יש טעם…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי (מחשב בן 4 שנים) תקציב 1500 ש"ח. אני משתמש בו לתכנות ומשחקים. עריכה קטנה: הזיכרון שיש לי 4 GB 2*מה שרשום במפרט המפרט הנוכחי שלו הוא: תודה רבה, איתי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המחשב מיועד לאבא שלי. הדרישות מבחינת חומרה צנועות בסה"כ. מעבד כפול ליבה (לא צריכים להתפרע,אבל החלשים של אינטל יספיקו) כעיקרון 1GB זיכרון מספיק אבל מומלץ 2GB מאחר וזה כבר הפך למעין סטנדרט מעבר לזה יש חשיבות גדולה למקלדת כמה שיותר נוחה ולמסך שרואים בו כמו שצריך. בלי המסכים הללו שדומים למראה ושטויות כאלה. לא דרושה מערכת הפעלה ככה שאם זה מוזיל אפשר לוותר בשמחה על העניין. כאמור התקציב הוא בין 3000-3500 ש"ח. יש לו ניסיון טוב עם מחשב נייד של Acer ואם יש משהו שווה שלהם אפשר להמליץ. המסך צריך להיות בין 14-15.4" כאשר כמובן עדיף המסך הגדול יותר. דבר אחרון,אין שום חשיבות למשקל מאחר והוא נטו בבית וכנ"ל לגבי סוללה כי הוא גם ככה כל הזמן מחובר לחשמל

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  16. שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by dosi,

מדובר על מוסיקאי שעובד אינטנסיבית עם התוכנה קיובייס עם המון VSTים . מחובר למחשב כרטיס קול מקצועי FIREFACE 800 RME שמחובר בFIREWIRE. המחשב שלו כרגע , דואל-קור 2.8 + 2 ג'יגה זיכרון , לא עומד בלחץ. כמו כן נחוץ להוריד את גובה הרעש של המארז למינימום האפשרי , מכיוון שהמחשב יושב בחדר ההקלטה עצמו. ובכן , כנראה שזה מה שצריך : מעבד חזק. לוח תואם. 3 ג'יגה זיכרון איכותי (לא רשמתי 4 , כי הבנתי שהXP ממילא לא תומך). מארז+פתרון קירור (אולי מים ?) שיוריד את הרעש כמה שקרוב יותר לאפס. ספק כח איכותי , שיחזיק את המערכת המדוברת.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by pyro,

היי לכולם, זקוק למפרט לחבר ללא ציוד הקפי ומסך לצורכי גלישה משחקים וסרטים. (לא מתוכנן OC). רצוי לתת מפרט מחנות אחת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  19. רציתי לדעת איך המפרט שאני מתכוון לקנות (גם ביחס למחיר שלו). התקציב הוא המחיר של המפרט הזה (4450 ש"ח) בתוספת חריגה של עד 250 ש"ח, כולל המסך. חוץ ממסך 22" אני רוצה גם צורב DVD, רמקולים (לפחות 2.1), מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות, הורדות, ומשחקים (כבדים עד לרמה של crysis), אבל גם קלים יותר (כמו CoD4:Modern Warfare). הנה המפרט שהציעו לי: מפרט המחשב: מארז: SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P35 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: 500GB SATA II 7200 RPM 32MB תוצרת Seagate זיכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz (תוצרת kingstone) צורב: …

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by AlonSe,

אבקש מפרט למחשב לא כולל מסך רק מארז הכולל בתוכו הכל בתקציב 5000 שימוש עיקרי משחקים וסרטים תודה מראש אלון!

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין כבר מחר, אבל אשמח לקבל חוות דעת נוספות, במיוחד לגבי המסך וכרטיס המסך (לקחתי מסך 22 של samsung וכרטיס מסך עם 1024 מ"ב, אבל אני לא בטוח אם זה הכרחי לעומת המסך 22 של Asus וכרטיס מסך עם 512 מ"ב). המחיר הנוכחי של המפרט כולו הוא בערך 6800, אבל אם המסך והכ. מסך מוגזמים ואפשר לרדת לאופציה השנייה שציינתי מבלי שזה ישפיע יותר מדי, אז אני כנראה אעשה זאת. תודה רבה. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by kabesar,

שלום לכולם, קיבלתי מעבד QX9650 והייתי רוצה להתאים לו לוח אם , זיכרון , מארז ,ספק ואולי גם דיסק קשיח ... אני רוצה להעביר למפרט כרטיס מסך 9600GT שקניתי לא מזמן ודיסק קשיח של 250GB שעובד ב-SATA 1 אז חשוב שהלוח אם יתמוך גם ב-SATA 1 . אני מעדיף לא להשקיע הרבה עכשיו אבל שהלוח אם יאפשר לי להתקדם בעתיד . אני מניח ש-2000 ש"ח זה המקסימום שלי.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  23. CPU Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1190 M.BOARDS - GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 508 MEMORY DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 450 Vedio Card GAINWARD 9800GTX+ 512MB PCI-E 1070 or INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI PCI-E 1100 POWER SUPPLY 500W אשמח לקבל תגובה על המחשב, ואיזה כרטיס יותר כדאי.. לצורך משחקים, פנאי ועריכת וידיאו

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  24. תקציב - סביבות ה4.5 אלף. שימוש - עבודה משרדית, ראייה סרטים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה במספר ישומיים בו זמנית. נקודות התחלה - הנייד מיועד לבחורה, ככה שהוא חייב להיות יפה, זכרון פנימי 2 ג'יג'ה, הארד דיסק 250 ג'יג'ה. ומעבד 2 ליבות 2 ג'יג'ה כל ליבה (ובזה אני לא בטוחה שזה הכרחי.) מסך שיהיה מיועד לראיית סרטים (שיהיה מבריק? אם אתם חושבים שזה מועיל לראיית סרטים) ובגודל סטנדרטי (15.4).

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Intel Quad 9450 Asus P5Q Pro Sapphire Radeon HD4850 DDR3 Western Digital 500AAKS X 2 Corsair 550VX Artic Freezer 7 Pro Artic Cooing LG GH20NS Thermaltake Matrix (מארז) אני עוד לא סגור על הזכרונות מתלבט בין 4GB DDR2 800 MHZ של GSKILL או כל אחד לבין DDR3 2 GB מה עדיף ? והאם כדאי להשקיע ביותר מ 800MHZ תודה רבה המחשב צריך להיות למשחקים, תלת מימד, פוטושופ, המסך שיש הוא SAMSUNG 226BW איזור ה5000 שקל תודה רבה אשמח לשמוע על שיוניים וחחות דעת

• 7 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.