ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להמלצה על מפרט לHTPC. ההתלבטות העיקרית היא בין AMD לINTEL. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, תכני HD, אולי 3D בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינצ', FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתחיל מהתקציב: 5200 ¤ לא כולל מסך (ניתן למתוח עד ל5400 גג) המחשב הוא לשימוש במשחקים רבי משתתפים MMORPG חשבתי על קנייה באייבורי או ב2 חנויות אם זה יחסוך כרטיס טלויזיה לא יזיק, אם הוא בסכום נמוך, אין לי צורך במשהו יקר אין צורך ברמקולים או במקלדת ועכבר כלשהם (יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק) אני צריך צורב DVDRW , כונן דיסקטים 1.44, וכרטיס קול למשחקים, לא משהו למהדרין.. הקירור חשוב לי, ואני כבר סגור על המארז וכן, שהצורב יהיה בצבע שחור ביחד עם המארז וכו', לא נראה לי שזה יהווה בעייה אני כן זקוק להרכבת מחשב במעבדה, ואני מתכנן לקנות בIvory אבל הסתכלתי על מחירי חלקים בכמה מקומות (כמו נעה מחשבים) ואם אני אצטרך לקנות כמה חלקים ולקנות אותם בעצמי אני מעדיף. אבל .. תגידו לי אתם אני א…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לאחותי לקנות מחשב בדחיפות ובאתי להתייעץ קצת, למה לא?! המע' צריכה להיות בתקציב הנתון, שתכיל את ארבעת הרכיבים הנ"ל, מעבד,HD,לוח וזכרונות. אני מתכנן לחבר את הכרטיס מסך המובנה לטלויזיה כאשר אני צופה בסרטים [יותר נכון אחותי אבל שיהיה], ואני לא חושב שלמובנה יש בננה מתאים, יש לו? בכל מקרה, כרטיס שכן יש לו הוא עדיף וזה חשוב. אם אין כזה, אז יש מתאם או משהו לא? המחשב יקנה בלוג'יקPC. אני לא חושב שיש עוד איזשהן דרישות מיוחדות. תודה רבה. מפרט לדוגמא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 8946 AMD Sempron 64 Bit 3200+ Socket AM2 Box CPU 296.00 ₪ 1 296 ₪ 1 6456 Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 240.00 ₪ 1 240 ₪ 2 9333 Alb…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל.. חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltrade רציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר) עם מעבד טוב וזכרונות טובים תודה, אסף
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בטווח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?תכנות + גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?22 אינץ 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?modern warfare, starcraft2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 1,500 ש"ח בגודל 14-15.6 אינץ'. התקציב של 1,500 ש"ח אינו כולל את התקציב לשדרוגים הבאים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון RAM מ-כמה שהוא מגיע איתו ל-8GB. - הבנתי שעלות השדרוג כ-200 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD של 128GB ואני מניח שהמחיר די מתקזז עם הדיסק המקורי שאיתו מגיע הנייד. האם יש חנויות שעושות שדרוגים כאלה במחשבים חדשים ? האם יש מחשב מומלץ עד לתקציב 1,500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה. עריכה: מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). האם חשוב מסך מבריק או מאט ? - לא חשוב. רזולוציית המסך - אין צורך ב-FULL HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין. משקל רצוי - לא חשוב. האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. האם יש צורך ביציא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כאמור, משחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה מסך בנפרד, ככל הנראה LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבטת לגבי כל מיני דברים- אני משחקת, אבל אי אפשר להגיד שאני גיימרית כבדה. אני מתעסקת הרבה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט..), אבל לא תלת כבד (אני כן מקווה להתפתח בתחום, אז צריך לחשוב על זה), בנוסף לכל השימושים הרגילים (בעיקר סרטים וכו'). ככה שאני קצת מתקשה להחליט לאיזה כיוון לקחת את המחשב. בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 5000, ובתכל'ס לשימושים הנוכחיים שלי אני יכולה לקנות מחשב שיהיה לי מצויין בהרבה הרבה פחות. הרי אני לא צריכה להשקיע במעבד מטורף, וגם לוח אם אני מניחה שאני צריכה את המינימום שיתמוך בדברים שאני רוצה. פשוט נראה לי שאם אני משקיעה, אני רוצה להשקיע במשהו באמת טוב שיחזיק. כי אין לי כוונה להחליף מחשב עוד שנתיים. ממש יעזור לי אם…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני צריך את המיטב ממך למשחקים כעקרון והוא יפעל 24 שעות ביממה משמע שיהיה שקט גם כשצריך (שיושנים) אין צורך בציוד היקפי כמה דברים ספיציפיים: הארד דיסק 160 כי יש לי עוד 160 ואני אוסיף אותם צורב DVD אין צורך אני לוקח מהמחשב הישן. ללא OC כמובן, תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך את עצתכם . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושי אינטרנט וסרטים - שימוש ביתי רגיל . המחשב צריך להיות של חברת DELL ( שלוש שנות אחריות) , שיריץ VISTA כמו שצריך . מעבד ליבה כפולה החדש. זכרון 2 גיגה כמובן התקציב הוא עד 4000 שקלים אבל אם יש משהו במחיר יותר נמוך אז מעולה תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד אינטל 4 ליבות, כ.מסך של nvidia, 160 G נפח, 2G זיכרון, לא צריך ציוד הקפי.. תודה מראש..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה למי שיוכל להציע לי מפרט ל HTPC למטרת צפייה בסרטים באיכות 1080p. אני מתלבט לגבי בלו ריי, האם כבר יש מבחר בארץ כמו בחו"ל או שעדיין לא? התקציב צריך לכלול גם מקלדת אלחוטית ושלט. המחשב לא יחובר לממיר או לכבלים ואין צורך בכרטיס לכידה. אנילא משחק משחקים אז אין צורך גם בתמיכה לזה. הכי חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק ולא יתקעו + קצת גלישה. תודה רבה מראש אושרי
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות מחשב למשחקים + HD מתלבט בין ATNLON 64X2 5600 או E 6600 בנוסף מחפש לוח מתאים לשתי האפשרויות ומארז + ספק [br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 13:33:48 אני מתכוון לבנות מחשב למשחקים + HD מתלבט בין ATNLON 64X2 5600 או E 6600 בנוסף מחפש לוח מתאים לשתי האפשרויות ומארז + ספק בלי כרטים מסך ו מסך 4500-5000
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
צריך מפרט הכי בסיסי שיש. אין צורך בכרטיס מסך וציוד נלווה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 820 820 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 680 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 320 320 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ X600-XT 128MB DVI PCI-E 1 710 710 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 360 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 725 725 סה"כ 4005 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 365 ¤ אם למישהו יש התעה אחרת שיגיד ... אגב תשלום במזומן אני מעדיף לא לקחת ati כי זה לא טוב למשחק שאני משחק בו counter strike
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כאמור מדובר רק במחשב ללא מסך לצרכי אינטרנט ושאר דברים בסיסים כשהכובד העיקרי יפול על סרטי HD לכן כדאי כרטיס מסך עם האצת קידודי HD וזיכרון גבוה , העדפה ל 4GB אם יכנס בתקציב. רצוי מ KSP או חנות מאזור ראשון לציון-רחובות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נעים מאוד -חדש פה. קיבלתי המלצות חמות ממכם מבת הזוג שאמרה לי שאתם מאוד אדיבים ומקצועיים. אז ברשותכם : אני מעוניין חרכוש מחשב חדש ומתלבט בין השניים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15172 לבין זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22824. אני מעוניין במחשב חזק, שיישאר מתקדם וחזק ומהיר גם לעוד שלוש שנים לפחות. בגלל זה אני גם מוכן להשקיע כספית בהתאם. הדימושים שלי בו יהיו בעיקר : גלישה באינטרנט,הורדות טורנטים, צפייה ביוטיוב, צפייה בסטונים, שמיעת מוזיקה ועריכת מסמכים בוורד. לא מתכוון להיות גיימר, בשביל זה יש ליps4 . אשמח אם תוכלי להמליץ לי מי מהם עם חומרה טובה יותר. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט ממש טוב חזק שיחזיק שנים המחשב מ TMS שיריץ משחקים כבדים ממש גם מה שהיה בעתיד אין צורך בתוכנות חיצוניות בלי OC למעבד
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים לא מי יודע מה כבדים ב 800 דולר הנה המפרט שבניתי בעצמי מעבד AMD Athlon 64 3000+, 512KB L2 Cache, Socket 939 64-bit Processor לוח אם MSI "RS480M2-IL" ATI Radeon XPRESS 200 Chipset Motherboard For AMD Socket זיכרון Corsair XMS Extreme Memory Speed Series 184 Pin 512MB DDR PC-3200 כונן קשיח Maxtor 120GB 7200RPM IDE Hard Drive, Model 6Y120L0 מארז RAIDMAX BLACK/SILVER Mini Scorpio 168 MicroATX Case With Side Window & 350W PSU צורב Samsung Black 52X32X52X16 DVD/CD-RW Combo Drive Black, Model מקלדת + עכבר ROSEWILL RKM800SLV Silver Desktop Wireless Keyboard and Mouse כרטיס מסך POWERCOLOR ATI RADEON X300 Video Card, 256MB DDR, 128-Bit, DVI/TV-Out, מסך i…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקבל הצעה למחשב שמיועד למשחקים ע"ס 5.5K, המפרט צריך לכלול הכל, רמקולים, עכבר, מק', מסך אפילו כונן דיסקטים... ראיתי מפרט שמישהו הכין, והוא דווקא מצא חן בעניי, אולם זה קצת חורג מהתקציב, חשבתי אולי אפשר קצת לקצץ במעבד ובעוד דברים (לא בכ.מסך!!), ולהכניס את המפרט לתקציב: אשמח לקבל הצעה למשהו בסגנון. תודה!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית רגילה תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים. השאיפה היא לבנות מפרט שיחזיק זמן רב ככל האפשר. יש חשיבות לחנות במרכז ולכן המפרט שהרכבתי הוא מזיגזג: 1 AMD Athlon 64 (3800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 461.29 ש"ח 1 ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX 530.02 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 679.02 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 311.10 ש"ח 1 Creative SBS 2.1 380 167.62 ש"ח 1 Logitech Internet Pro Keyboard White - PS/2 69.73 ש"ח 1 Logi…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC למטרת קולנוע בייתי ,הורדות ,סרטים ,מוזיקה וכמובן משחקים(שוטרים למינהם דוגמת call of duty וכו'). המערכת תחובר למסך פלזמה Q91 של SAMSUNG ולסט רמקולים סטליטים של מוראל ולרסיבר(אותו אני אמור לרכוש בעלות של עד 2,000 ש"ח-אשמח להמלצות). חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט וכמובן נושא הקירור והאוורור חשוב. בנוגע ל- OC אין לי מושג אם צריך - פתוח להצעות. תודה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל מסך + מקלדת ועכבר וכל השאר להריץ משחקים כבדים... ועם מעבד AMD תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
core 2 due e6600 2.4Ghz 4Mb Gigabyte Ga-965P-DS3 spectek DDR2 667Mhz 1GBX2 Sapphire X1900GT 256Mb DDR3 TV,2xDVI,VIVO,PCI-E (ד"א מה זה ה-VIVO??) WD3200JS 320GB 7200RPM SATA2 8MB LG DVD +/-RW x16 GSA-H10N Thermaltake VB1000S Suprano JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24 spin Retail LCD LG L1770HQ 17 Inch 4ms+DVI
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-