ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
ספק כבר יש לי CORSAIR 520W HX SERIES בקשר לכרטיס מסך אני מחכה ל2900PRO וארד דיסק יש לי כבר יש לי של 160 ג'יגה אז זה המפרט שאני רוצה אך הוא? Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 1,513.00 ¤ DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 1,121.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Special Ops Urban Elite Edition XTC CL4-4-3-15 585.00 ¤ NZXT APOLLO BLACK NO PSU 422.00 ¤ - Xigmatek HDT-S1283 Cooler 276.00 המפרט מfoxpc החנות מוכרת לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו מחשב HTPC בסלון שמשמש את אשתי לגלישה ולצפיה בסרטים (סטרימינג מכל מיני אתרים). המחשב הוא בן כחמש שנים (i3 ענתיקה עם 4 ג'יגה זיכרון וללא כרטיס מסך) המחובר לטלוויזית "50 ברזולוצית HD (1920*1080) והריץ בזמנו ווינדוס 7. לפני כחודשיים הוחלט כי מתקדמים לשירותי נטפליקס והותקן ווינדוס 10 (כדי להפעיל את ה EDGE) ותאמינו או לא, זה איכשהו מצליח לעבוד. ה"איכשהו מצליח" הוא הבעייה, המחשב מאוד איטי כפי שניתן לצפות והוחלט לשדרג אותו. המחשב המשודרג אמור להחזיק עוד כחמש שנים נוספות כך שרצוי שיכלול 5i ו 16 ג'יגה זיכרון, אני לא סגור על הכרטיס מסך אבל יש לי איזה משהו ישן שאפשר לתקוע לבנתיים. סביר להניח כי הטלוויזיה הנוכחית תוחלף בזמן הקרוב ל "50 ברזולוצית 4K כך שיהיה צורך בכרטיס חזק …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לעשות, לא לכולם יש בוכטה של כסף. אז ככה,המחשב צריך להיות עם: 512MB זיכרון לפחות הארד דיסק SATA אבל הכי קטן שיש לבנות בKSP עם הרכבה כולל מקלדת סבירה עם עברית אנגלית ורוסית. צורב דיוידי. מעבד 2.66D כרטיס מסך ברמה של 6600 רגיל. מארז עם ספק כוח פשוט. ניסיתי לשכנע אותו לעלות את התקציב ואין הסכמה מצד הוריו, הוא בכיף היה מוציא 4K.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. 3700 shekel ze ha takziv matrato le mishakim.2 resolution 1920-1080 lo zarih zyud hekefi.3 oc benoni.4 ain zoreh be maarehet hafala.5 hanut skypc,ve ksp.6 kartis masah ati hd 5850 meab de normali.7
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 1-1.5 K אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שנחשבים הכי כבדים היום (המחשב לא בשבילי אז אני לא יודע איזה משחקים בדיוק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבר זמן רב מאז שקניתי מחשב חדש והרגשתי לא מעודכן.אז כבר שלושה ימים שאני קורא נון סטופ כאן באתר כולל כתבות, ביקורות וכמובן בפורומים. אז למדתי והחכמתי (לפחות ככה אני מקווה) ונראה לי שאני די סגור לפני קניה, אבל כמובן שאשמח לחוות דעתכם המחשב מיועד למשחקים (כבדים) ולויז'ואל סטודיו 2008. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX זכרון: G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB כרטיס מסך: GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX - retail דיסק קשיח: WD 500GB-16MB AAKB - 7200RPM ATA צורב DVD: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז + ספק: ANTEC SONATA II…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מרובע ליבה בעוד שבועיים-שלושה כשקרוב משפחה שלי טס לארה"ב. מה האופציה הכי זולה (אבל בכל זאת טובה ואמינה) בשבילי? אני גם צריך 4GB זיכרון. תודה רבה לכל המגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה רבה למי שיעזור. 1. תקציב מקסימלי - 5K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. דוגמא למשחקים: CODBO והמשחק הבא בסדרה, FIFA 11, NBA 2K. שימוש יעשה באופן תדיר ביותר (מספר שעות ביום). הגדרות גרפיות גבוהות (לפחות למשך שנה וחצי). 3. מסך 21" אינץ' לפחות. ציוד היקפי לא צריך! 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון. 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מחנות אמינה עם אחריות, אני מעוניין שהמחשב יהיה עם אנטי וירוס יעיל טוב ולא סותם את המערכת. אני מבקש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. תקציב המקסימלי = 2500. לנסות לחסוך - בכל מקרה לא לחרוג (אלא אם יש סיבה ממש ממש טובה). 2. השימושים הצפויים של המחשב = עבודה משרדית + הרצת אפליקציות כבדות (מעבד+זכרון). כרטיס גראפי לא חשוב - אין תכנון לשימוש במשחקים. אפשר בהחלט להסתפק בכרטיס on-board. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. 9. חנות באזור המרכז. 10. בקשות מיחדות: חובה - מעבד אינטל בלבד. לפחות i5. 11. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך. 12. חשוב לשמו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה באינטרנט, עבודה בוורד וסרטים. חשוב שיהיה למחשב הזה זמן סוללה ארוך ושלא יהיה כבד מכיוון שהוא הולך להיות הרבה בדרכים. וגם חשוב שיהיה לו צורב DVD, יציאות נוחות, ותמיכה בWIFI. תודה שנכנסתם, יום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד hp dv4140ea. "הבננה" של ספק הכוח שלו התעקמה אחרי נפילה של המחשב וכשיישרתי אותה הספק הפסיק להעביר חשמל למחשב. נתוני שכתובים על הספק: outpot: 8.5V, 3.5A, 65W hp part no: 239427-004 replace with hp spare 239704-001 1. האם אפשר לפתור בעית הבננה הזאת בעצמי או מישהו שמתעסק באלקטרוניקה ? 2. המלצה על ספק כוח מתאים וזול ? 3. המלצה על חנות אמינה וזולה ? 3. אם יש למישהו ספק כזה משומש ? הדבר מאוד דחוף - תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?7…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני פותח הנושא הזה - בפעם האחרונה, בחיים לא חשבתי שיהיה כל כך קשה לבחור מחשב. אני מחפש מחשב בסביבות ה-3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים. מחשב למשפחה, שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי להיתקע, שיעבוד ויחזיק גם לעוד שנים, ללימודים, סרטים הורדות וכו'. מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F31 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 צורב LiteOn DVDRW iHAS324 X24 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים סה"כ: ₪ 3,265.00 + אפשר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה עד 5000 שקל AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea - 607.92 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - 518.52 ש"ח EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX - 505.11 ש"ח Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP - 165.39 ש"ח MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL - 1,685.19 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 - 590.04 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK - 75.99 ש"ח ANTEC AMG1000 no PSU+ Window - 630.27 ש"ח Thermaltake TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT - 263.73 SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE - 58.11 ש"ח הכל ביחד : 5099.98ש"ח ואני מתלבט לקנות את המארז הזה ANTEC AMG1000…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסתכל באתרים כאן ולא מצליח לבנות מפרט כמו שצריך תחת 3000.....מקסימום 3500 הבעיה היא כזו זה מפרט למי שבעקרון 90 אחוז סביבת דסקטופ ו 10 אחוז משחקים ...פה הבעיה שהמשחקים הבודדים שהוא משחק כבדים ביותר ובינהם גם ה FLIGHT SIMULATOR X הכבד ! פה הדילמה שלי ...לא מצליח לבנות פה משהו שיסחוב לו יפה את הסימולטור הכבד הזה כי אם זה כרטיס מסך טוב אז זה אומר גם ספק חזק ב 400 שקל ....וכו צריך עזרה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד COMPAQ CQ61 (אם אני לא טועה COMPAQ זה HP במידה כזו או אחרת) בכל מקרה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חזק יותר. או שאיאפשר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב שלם לחבר, המחשב צריך להיות בינוני למשחקים ודי מהיר בווינודס התקציב של החבר הוא 4400 הוא כבר רצה לקנות מחשב אבל אמרתי לו שיחכה שיש אנשים טובים שימליצו לי ואני אגיד לו תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב ללימודים. יש צורך שיעבוד טוב עם התוכנות: רוויט, אוטוקאד, סקצ׳אפ ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט תמיד חשוב, אבל מוכן להתפשר במידה 😅 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח האם שלי התקלקל ויכול להיות שגם הספק. אני רוצה להתשמש ברכיבים שיש לי היום להרכיב שני מחשבים - אחד לגיימינג בלי להשתולל בתקציב ואחד ל-HTPC. חשבתי על שתי אפשרויות: 1. לקחת את הרכיבים השמישים שיש לי היום ולהרכיב מהם בתוספת לוח אם חדש מחשב HTPC. ומצד שני לקנות מחשב גיימינג די לחוץ בתקציב באיזור ה-3000 ש"ח כולל מסך סמסונג 2333T ומבוסס AMD Athlon II X4 645 ואולי משהו קצת חזק יותר. 2. לשדרג את מה שיש לי היום שזה אומר החלפת לוח-אם תקול, החלפת כרטיס מסך ואולי גם ספק אם יהיה צורך. ומצד שני לקנות מחשב HTPC שלם. מה אתם אומרים האופציה העדיפה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD וגרפיקה (לא באופן יומיומי, בערך אחת לשבוע), לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא 3000 - 3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. * מטרות המחשב? כאמור, CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק נשים גדול בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמו מה (לא מוצא את ההודעה הקודמת שלי) ביקשתי המלצה לנייד לעבודה משרדית - Office וגלישה באינטרנט בגדול. רכישה בישראל גודל מסך 12.5 - 13.3 סוללה טובה יחסית תקציב כ-3000 ש"ח (לא כולל מ"ה) משקל קל ככל האפשר (זה עבור אשתי שתסחוב אותו כל היום) הומלץ לי בפורום של lenovo u330p. כשקראתי עליו הבנתי שיש לו שתי בעיות: 1. מסך לא איכותי במיוחד (לא סימפטי אבל לא נורא) 2. בעייה בקליטה של הרשת האלחוטית. זו נקודה קריטית הפילה אותו. לכן, אשמח להמלצות נוספות אם יש למישהו. תודה מראש (שוב)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף מחשב ולהשאיר את 2 הכוננים הקשיחים שלי, אחד מהם 80ג'יגה בממשק IDE והשני 120ג'יגה בממשק SATA. אני זקוק למחשב חזק לשימושי אינטרנט רב , אופיס בסיסי , תוכנות תחזוקה למחשב , מעט הורדות... בקיצור: אני לא גיימר אך כן רוצה מחשב חזק לשימושים שלי+++. קיבלתי כבר המלצה על: מחנות: לוח אם: GigaByte G41M-ES2H , S775 , 1333MHz , DDR II 800 מעבד: Core 2 Duo E7500 , 1066MHz , S775 , 3MB Tray המחיר לסט זה: 905ש"ח (כיום). מפרטי: מצאתי בלוח יד 3 לוח אם חדש באריזתו...אין לי מושג מה יותר טוב מבחינת "עלות=תועלת\איכות". לוח אם: MSI , עבור מעבדי Socket 775 E2xxx ומעלה , מהירות לוח 1333mhz , ציפסט G41 הלוח חדש בקופסא , והמחיר: 300ש"ח. *** זה לא כולל את המעבד *** איזה מעבד ה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-