עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הדרישות הן מעבד מרובע ליבה, מחשב למשחקים. המסך הוא LCD17 8MS של סמסונג. (עריכה: המסך בסופו של דבר יהיה LCD Wide 19) מהי דעתכם? מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 495 1 495 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 280 1 280 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 880 1 880 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MAROM,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15650 אני עומד לקנות מחשב לגיימינג כבד רציתי קצת חוות דעת ממש לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Nitro Viper,

הנה המפרט. יש אולי משהו לשנות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yarins5,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שיהיה חזק ואמין (עקב שימוש מרובה בחו"ל), להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אינטרנט/אופיס/סרטים, קצת גיימינג ותוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HD, חיבור USB מהיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: שילוב SSD ורגיל. * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עד עכשיו העדפתי ASUS אך לאחר שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 773.82 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1142.24 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-600 Extreme (Heatsink + 60mm fan ) [ ¤ 236.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2459.45 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by berner,

חברי הפורום שלום יש לי מחשב ישן שלי שנתתי לאחיינים שלי שמגיעים מדי שבוע שישחקו בו משחקים ברשת וגם אינטרנט כנראה שהמחשב סיים חיו\ הWINDOWS נתקע בשלבי הראשוני לכן חשבתי להשקיע בשידרוג המחשב ולהחליף הקרביים או שיש איזה דיל למחשב מורכב באותו עלות +/- אשמח לקבל המלצות בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by e.m,

מיועד לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה 8 ג'יגה. לאחר סינון מתלבט על המחשב הזה Asus VivoBook 15 X542UA-GO319 היחידי עם 8 ג'יגה במחיר של 2000 ש"ח השאלה אם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שעדיף לקחת מחשב אחר כמו DELL או HP עם 4 ג'יגה באותו מחיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברים, אני מתלבט בין שני דגמים של יוגה של לנובו, האם יש לי צורך בתור סטודנט ומתכנת לעתיד בi7 או מספיק i5.. כמובן ששני הסוגים שאני מתלבט ביניהם די עמידים במשחקים שזה גם צורך מסויים.. https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..4035..211..685..432.&kg=&list=1&sort=5&glist=1&uin=39309&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..4035..211..685..432.&kg=&list=1&sort=5&glist=1&uin=39144&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

10. Started by avi12641,

שלום. אני מעוניין לדעת, האם יש אתר אמין שבו אפשר להשתמש כדי להשוות כרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liav25,

שלום לכולם, מחפש המלצה ללפטופ 14 אינץ למטרות לימודים תקציב: עד 1500 ש"ח, אלא אם משהו ששווה חריגה של כמה מאות. שימושים עיקריים, אופיס, כתיבת קוד והרצה שלו. דרישות מיוחדות: רישיון ווינדוס מסך איכותי שמכל זוויות ייראה אחיד חיי סוללה ארוכים עדיפות למחשב מהשנה האחרונה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sroolik,

אני צריך מפרט טוב למחשב אינטל, רצוי מאוד 64 ביט, כרטיס מסך pcie וכולל מסך lcd 17 המחשב ישמש אותינ להרבה דברים, משחקים, אינטרנט, אוברקלוק, אולי קידודים פה ושם, לא רציני תודה על העזרה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי. אני מקווה שאני שם את זה במקום הנכון (במקום פורום רשתות). קניתי מחשב נייד מאוד טוב בהכל asus n551jk, חוץ מהעובדה שהכרטיס רשת שלו מזוויע. אבל למזלי ניתן לשדרג אותו לכרטיס אחר בקלות. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס wifi שכולל את תקן ac ו Bluetooth 4. אין הגבלת מחיר אבל שיהיה בתחום הסביר לסוג הרכיב הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אנשי החומרה שביניכם, אשמח לייעוץ +הצעות מחיר למחשב הבא(תמונה מצורפת):

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, מתלבט לגבי קניית מחשב נייד, תקציב עד 3500, לשימושים ביתיים. האם כדאי לחכות לתמיכה בUSB3 ? אשמח להצעות נוספות לגבי מחשבים אחרים, חשוב שתהיה אחריות של 3 שנים ומסך 13.3". תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני צריך להרכיב מפרט ב-4K עם 4GB זכרון, מארז שקט (אם מישהו מכיר מארז אופקי - יענו שוכב - זה יופי), ולוח אם עם מאיץ גרפי on-board. ללא OC. אבקש עזרתכם עם המפרט וכן 2 שאלות נוספות: 1. מי עדיף: ה-AMD 6000 או ה-E6600? 2. איזה לוח אם (עם כרטיס גרפי מובנה) יהיה טוב עבור מעבד ה- AMD? תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Inertia,

שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by noamohana,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6" * רזולוציית המסך? שמתאימה לצפייה נורמלית בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן אופטי? עדיף אם אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את זה, מה אתם אומרים? http://www.newpc.co.il/items/322930 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לפיתוח פרויקטים(VISUAL STUDIO,IOS), למידה של סביבות חדשות והמחשב הביתי * גודל המסך? עדיף מאט, עדיף 15.6 * רזולוציית המסך?לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יציאת כבל רשת, חיבור מסך, HDMI * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה לפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB, עדיף עם אופציה להוסיף SSD בעתיד, אם זה לא עומד כרגע בתקציב * כונן אופטי? עדיף, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בטוח שצריך, מצד שני אף פעם לא היה ברשותי נייד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zam,

טוב, כמה דברים לפני שאתחיל. אני מעוניין בהצעות לעניין. אם ישנו רכיב שמתאים יותר הייתי רוצה גם הסבר למה. שוב המחשב מיועד למשחקים, ריבוי משימות ואני מעוניין לבצע גם OC. התקציב קריטי (לצערי) ואסור לי לחרוג ממנו. הוא עומד נכון להיום על 8700 ש"ח. אני מאוד לא מעוניין לעבוד עם KSP. תודה מראש למי שיעזור. מפרט מעבד --- Intel C2D E6600 2.4GHz 4MB 1750ש"ח חנות - ממורי מחשבים לא לשינוי. אני מאוד רוצה את המעבד הזה. -------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם --- Asus P5B Deluxe 1122 ש"ח חנות - G-Tech אני מאוד מתלבט בינו לבין GB DQ6 מה עדיף? ----------------------------------------------------------…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אינטל VT7 VIA ,5P, FSB800/4dd400Dual, 2sata150 Raid ,X8, S5.1,lan 71$ 2.8GHz 800FSB 197$ DDR 256MB 400 BGA 2.5CL American Data 44$ X2 = 88?$ HITACHI 'DESKSTAR 80GB SATA 7200 8MB CACHE 77$ Panasonic 1.44mb 8$ Geforce 4 ti4200 128ddr agp8x 70$ VIRGO Midi 350W USB Blue (Best Case) 30$ Orange KB-2101 En/Heb PS2 4$ lite on cdrw 52x32x52 38$ Microsoft 3D/Scroll Optical USB/PS2 8.8$ + 10 $ התקנה ----------------------------------------------- 3150 שקל AMD NF7-SL Nvidia,5pci,3dual dd400, S5.1,1394, AGPx8, Lan, 2sata 94$ Athlon XP 2500+ 512K 333Mhz Barton 85$ DDR 256MB 400 BGA 2.5CL American Data 44$ X2 = 88?$ HITACHI 'DESKSTAR 80GB SATA 7200 8MB CACHE 7…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by snowboy,

מפרט מחשב לגיימינג וOC כולל מסך 19 ועכבר +מקלדת איכותיים (עדיף MX518) וGTO2 הכל במחיר גג של 6500 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zolder,

בוקר טוב לכולם. אני זקוק למפרט(צורב,מקלדת,מסך,עכבר-יש לי כבר),תוכלו בבקשה להרכיב לי כמה מפרטים מומלצים(גם של AMD וגם של אינטל),חשוב לי שההארד דיסק יהיה בגודל 80G,משחקים אני לא ממש משחק הרבה אבל אני אוהב לראות סרטים אז אני מחפש משהו עם איכות אבל לא ממש יקר(תוכלו גם לתת לי כמה המלצות על כרטיסי המסך המובילים היום בכל הקטגוריות?(מבחינת המחירים)-כי אני ממש מבולבל? ועוד משהו-אני גם מעוניין בלוח אם טוב שאוכל לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליפו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by קוניםמחשב,

טוב, אני רוצה מחשב ב8-10 אלף שקל. צריך שיהיה טוב למשחקים, כולל צורב DVD, כולל מסך LCD נראה לי שעדיף,כונן קשיח של מינימום 120 GB כי אני רוצה למשחקים, אממ וכרטיס מסך טוב למשחקים, רמקולים לא כל כך חשוב, טובים אבל לא Dolby 5.1 או משהו , עכבר אופטי, מקלדת נורמלית, שיהיה עם Windows XP ושיתקינו אותו במעבדה כי אני עצלן . תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yahalom,

שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.