ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני זקוק למחשב נייד לצרכי עבודה - office, אינטרנט ושימושיים ביתיים / משרדים לא תוכנות מורכבות. חייב שיהיה קל מכוון שאני מסתובב איתו הרבה...כלומר לכוון ה 14" יש המלצות - תקציב של כ 3500 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל, אולי לרדת קצת מ2000 יכול להיות נחמד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - וורד, אינטרנט וכו', וצפייה בסרטים, ואולי מעט משחקים אבל לא כבדים בסגנון קאונטר סטרייק, לכן עדיף שיהיה כרטיס מסך בסיסי(שישמש גם בשביל הסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך את כל המפרט..(ללא ציוד היקפי כמובן^) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אבל לא מאוד קריטי, סביבות ה6-7 6. האם מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את הנייד הזה בזאפ אני ממש רוצה לקנות אותו בבקשה כנסו ללינק ותאמרו לי מי שכמובן מכיר את החנויות האלו שנמצאות ברשימה מי הכי אמינה וממי להיזהר ממי לא לקנות בבקשה אני חייב עזרה דחוף בזה אני לא רוצה לקנות מחשב שבפנים הכל עבודה בעיניים. תעזרו לי בבקשה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755645 תודה מראש אנשים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות אתרים .net שפת C וגיימינג קזואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קזואלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים וישנים כאחד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך עד גודל 32' עם 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב: 3,000 - 3,500 ש"ח 2. מטרות המחשב: שהמשחקים של 2008-2009 יעבדו על גראפיקה טובה מאוד, עבודה עם תלת מימד ברמה לא מקצועית, אינטרט 3. ציוד הקפי: מסך 22" 4. לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר 5. העדפה למעבדי Intel, מסך LG/Samsung 6. הקירור והעיצוב: שלא יהיה מגעיל 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. אין צרכים מיוחדים 9. שקט: נורמלי, שלא יהיה רועש ולא שצריך להוציא הרבה על שקט 10. לא מתכוון לעשות OC 11. מפרט למשחקים: ברזולוציה גבוהה למסך רחב 22" עם Analysis (קו לא מפוקסל) דיי גבוה חשבתי על מעבד Intel E8500 אבל אמרו לי פה שחבל על הכסף אז כדאי E8400 זיכרונות: 2GB אבל אין לי מושג כמה MHZ לקחת וכמה CL כרטיס מסך: ATI HD4830 או 4670 ואני מזכיר שהתקציב הוא 3,000-3,500 ש"ח לא כולל רמקולים מקלדת…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס בספטמבר לניו יורק ובכוונתי לרכוש מחשב נייד לקראת הלימודים. - המטרה של המחשב כמו שאתם יכולים להבין היא בעיקר שימושי אופיס למינהם, אבל אני כן אוהב לשחק במחשב וחשוב לי כרטיס מסך טוב ומעבד רציני - גודל המסך רצוי שיהיה 12- 14 אינץ' -המשקל הרצוי הוא באיזור ה2 קילו, אבל אם אין ברירה אני מוכן לסחוב יותר בשביל מחשב חזק (עד 3 קילו) -אני אשמח לזמן סוללה של 5 שעות + -אני מעוניין ביציאת HDMI גודל כונן : 500GB -עדיף שכן יהיה כונן אופטי (עדיך בלוריי אבל לא חובה) -אין חובה לרשיון ווינדוס (יש לי) -ראיתי חברה בשם maingear, האם כדאי להביא את המחשב לארץ? או שיש סיכון בגלל שאין משווק?? וגם ה Dell Inspiron 14z ניראה לי מצויין, מה אתם אומרים? בשורה התחתונה ראיתי אחלה מחשבים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש. מצאתי מספר מפרטי מחשב, אבקש את המלצתכם שימושים: עבודה משרדית (מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה ישנים בעיקר כמו Age of Empires ו StarCraft). תקציב: עד 2000 ש"ח למחשב בלבד, עד 2500 ש"ח למחשב כולל מסך. ציוד הקפי: אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. מסך: מסך דק בגודל ''19 ומעלה, רק אם נכנס במסגרת התקציב. אני לא מתכנן OC. עדיפות למארז בצבע לבן. עדיפות לחנות שיש לה סניף במרכז הארץ (ראשון לציון, רחובות). 1. מחשב מוכן מבוסס מעבד אינטל Dual Core E2200 כולל מסך 19 Acer X193WBD מחברת IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מחיר 1720 ש"ח אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח לSeagate 500GB SATA II 7200RPM בתוספת 65 ש"ח. ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז אחרי 9 שנים הלפטופ שלי כבר לא סוחב משחקים ואני מעוניין להחליף אותו במחשב נייח למשחקים (לצרכי ניידות הוא עדין משרת אותי נאמנה) יש לי כבר את מארז החלומות שלי שקניתי יד 2 (beQuiet 900) אז אני צריך פשוט את תוכן המחשב שאני מתכוון לרכוש בחלקים באילת ולהרכיב בעצמי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סוליד קל (הדפסות תלת מימד וכו') משחקים (cyberpunk 2077) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד נוסף, יתחבר למסך…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני ממש מיתלבט בין שני הקונפיגורציות הבאות : 1) asus p4s-8xx AGPx8 Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) ddr memory 512M (333MHz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro או 2) asus p4t533-c Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) rdram memory 512M (800Mhz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro אני רוצה לקבל תשובה טכנית מה יותר עדיף ?ולמה??? ולא תשובה הכוללת שיקול פיננסי כמו כן אני פתוח להצעות אחרות ... רק נסו בבקשה להסביר כל דבר למה הוא עדיף... בתודה רבה מראש, עמית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה- ככל הנראה יקנה בחו"ל, כך שאחריות בין לאומית התקפה לארץ- חובה (ומורחבת וארוכה עד כמה שניתן, כמובן). המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים (מדי פעם, ממש לא שימוש עיקרי) לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו XP. אך אני לא פוסל מחשבים שיבואו עם כל מערכת הפעלה שהיא. דבר אחרון- הניידות לא משחקת חלק חשוב, המחשב יהיה בעיקר בבית, עדיפות למסך גדול (15' ומעלה, בגדול). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב בעקבות המלצתכם אני קונה השבוע את המפרט המצורף : [TABLE] [TR] [TD]מס"ד[/TD] [TD]הפריט[/TD] [TD]מפרט[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD=align: right]מארז NANOXIA DEEP SILENCE 1 - בתצורת FULL ATX - ללא ספק כוח[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1.1[/TD] [TD=align: right]ספק כוח[/TD] [TD=align: right]תוצרת SEASONIC דגם X-850 , מודולרי. הספק 850W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: right]תוצרת גיגהבייט GA-X99-UD4 , תומך מעבדי 2011 דור 5[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2.1[/TD] [TD=align: right]כרטיס קול[/TD] [TD=align: right]מובנה בלוח האם[/TD] [/TR] [TR] [TD=al…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה נשמע לא טוב אבל קבלו את הקטע הבא! מצאתי מחשב נייד שנמכר על ידי חברת סטרטאפ שנמצאת בקשיים והמחשב נקרא בסך הכל לפני חצי שנה! ויש עליו עדיין אחריות לעוד שנתיים וחצי אפילו הסוללה במסגרת אחריות של שנה ראשונה! והמחיר פנטסטי! המחשב הוא IBM T40 ורציתי לברר מספר דברים: 1. האם יש בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת עליהם בדגם זה? 2. נאמר לי שיש בעיה במסך מה אני צריך לבדוק? במידה והבעיה היא פיקסלים מתים איך אני יכול לבדוק כמה או למצוא פיקסלים כאלו בכלל? 3. מה עוד אני צריך לדעת כשאני מחפש לקנות מחשב משומש? 4. אמרו לי שאין במחשב הזה WI-FI אבל קראתי שבכל הדגמים של ה T40 יש WI-FI מובנה האם יכול להיות שהם טעו? איך אני בודק את זה? הערות נוספות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מצורף מפרט לגיימינג. אשמח לשמוע את דעתכם עליו. זה נמצא באיביי במכירה פומבית הצעה מובילה כרגע היא 1500 ש"ח. אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע דעתכם על רכישה מאיביי. אם יש מיסים ואיזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני די סגור על הG750JX של ASUS, אם אקנה אותו אז זה יהיה באילת ומחירו שם 7280 ש"ח. הוא מתאים לצרכים שלי. קראתי ביקורת וסיקורים, אכן התרשמתי לטובה מהמחשב. http://ksp.co.il/?uin=21388 הדבר היחיד שביאס אותי הוא שהתת-דגם שקיים פה בארץ לדגם הG750JX, מכיל שני כוננים קשיחים HDD -- 750GB - 7200RPM משמע לא קיים כונן SSD. לא מובן לי למה זה קורה במחשבים מהTOP בימינו, והדגם הזה קיים ברוב המקומות בעולם עם כונן SSD.. אבקש מכל המנוסים במפרטים ברמה הזו, האם החוסר בSSD כ"כ קריטי כמו שאני חושב ? האם מישהו התנסה עם שדרוג כונן קשיח מטעם החנות (ksp) בתוספת תשלום ? (אני יודע שזה קיים עם זכרונות, לא ידוע לי בנוגע לכוננים קשיחים) אפשר לעשות את הדרך הקשה והיקרה ולהזמין כונן בנפרד ולהתק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעתכם (האפריורית, כמובן). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859575 השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים (לאו דווקא hd) ותכנות של פרויקטים לא גדולים במיוחד ולא גראפיים במיוחד. כרגע יש לי latitude e5500 dual core t9400, הוא מחפש מצוין אבל חי כבר יותר מ-5 שנים.. בנוסף, אוכל לקנות את הסמסונג ב2200 (נראה שזה אחלה מחיר). האם, ביחס למצבי הנוכחי, זו השקעה כדאית? (או האם בכלל אשפר את מצבי) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלת תם, אני מחפש מסך לתוכנות cad וקצת מבולבל עם עניין החיבורים, ראיתי במקום כלשהו המלצה לדיספליי פורט, תוכלו לעשות לי סדר בבקשה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה דרוש מחשב בעיקר לשימוש יומיומי אבל שיהיה גם לגיימינג עד 3800 ש"ח רצוי שיהיה מ KSP או IVORY שנמצאות בעירי. [ חדרה ]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקות רבות והתייעצויות הגעתי למפרט הבא: https://www.tms.co.il/66884 מה אתם חושבים? האם יש משהו לשנות? בקשת הזמנה: מהם השימושים במחשב? • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: skyrim , far cry .LoL , overwatch , pubg , GTAV , AC , CoD , for honor , Battlefield , life is strange , csgo • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: בפוטושופ לייטרום פרמייר סוני וגאס ועוד.. (עורך מתחיל כתחביב) • ללא מערכת הפעלה • האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? כן מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): 2tb • האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן או לא): כן • האם המסך נכלל ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה בין שני המחשבים האלה.. מה הייתם בוחרים אתם?? דל Z11 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8112&perur=2&t=1&c=441 אסוס UK20A - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170&perur=2&t=1&c=331 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רואה שיש פה הרבה הודעות בנושא אז אני מתנצל מראש. אני מחפש מחשב ללימודים בסיסיים, כלומר - הדרישות הן גלישה באינטרנט ו-וורד. גודל מסך: 14", לא פחות ולא יותר. אני גם רוצה שזה יהיה מחברה שנתפסת בעיני כאיכותית, כמו לנובו או דל, אבל אם תגידו אחרת אני אשקול ברצינות. עד עכשיו לפי הדרישות אפשר למצוא מחשב כמו Lenovo IdeaPad G40-70, שהוא מבחינתי סביר לחלוטין. הבעיה היא שהדרישה היא גם זמן בטריה ארוך - לפחות 5 שעות. זה מקפיץ את המחיר. ראיתי שיש מחשבים של דל מסדרת Dell Latitude 14 - 3000 שמתיימרים לתת זמן בטריה ארוך מאד, ועולים משהו באיזור 3200. אז השאלה הראשונה היא האם באמת אפשר עם מחשבים במחיר הזה להשיג זמן בטריה ארוך (ראיתי אפילו דיווחים על 7 שעות, במחשב ללא SSD זה נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סה"כ עלות המחשב ב KSP 3840 ש"ח... צורכי המחשב הוא גלישה עם הרבה טאבים, סרטים, מוזיקה ומשחקים (כמו FIFA15,GTA וכאלה).... מה דעתכם? האם יש משהו מיותר/חסר? בבקשה אשמח לטיפים לפני הרכישה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים פשוטים (sims), הורדות וכו. המחשב יהיה בסלון, ככה שרצוי מאוד שיהיה שקט. קיבלתי מ-KSP את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6727 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12423 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Transcend http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14162 דיסקים קשיחים: Western Digital Cavi…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-