ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני בע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 שלום רב אני עוסק בתחום העריכה של סרטים אני מחפש מחשב שיוכל לתת לי מענה מבחינה יום יומית בכל הקשור לעריכה באיכות HD כמו כן אני עובד על מספר תוכנות קבועות כמו AVID MEDIA COMPOSER , AFTER FX, Adobe Photoshop 2 אני לא זקוק כרגע לציוד נלווה 3 אין לי מושג בOC כי פעם אחרונה שניסתי שרפתי את הלוח אם אז אני מוותר על הדבר (אלה יש למישהוא הסבר מדיוק כיצד לעשות את זה) 4 המפרט שיש לי פה נבנה על סמך קריאות בפורומים וחברים אני ישמח אם מישהוא יוכל לתת תגובה על המפרט מה יש לאוסיף הוא מה צריך לשפר מבחינה תכנית. לכל העונים אני אומר מראש תודה רבה והמשך יום טוב INTEL CORE I7 2600 / 1155 TRAY מעבד GIGABYTE GA-H67MA-D2H-B3 RETAIL לוח אם CORSAIR DDR 3 4G ׂ2GX2 1600 CMX4GX3M2B1600CP זיכרונות…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לפני כחודשיים את הנוטבוק asus eee 1015pem. במפרט באינטרנט נכתב שהמחשב מגיע עם זיכרון מסוג ddr3 בגודל 1 ג'יגה. היום הורדתי תוכנה לבדיקת המערכת וכתוב שיש במחשב זיכרון מסוג ddr2! האם סלוט של ddr3 יכול בכלל לקלוט פיזית כרטיס מדור ישן? קיבלתי את המחשב בקופסה סגורה עם מדבקה מהיבואן, אז אין לי טענות כלפי החנות. בכל מקרה, האם רשום על הכרטיס עצמו את הסוג כדי שאוכל לשלול אולי פגם בתוכנת הבדיקה (speccy) במידה ואצטרך להתנהל מול היבואן ולהתחיל לחפש לו הוכחות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שיהיה חזק ואמין (עקב שימוש מרובה בחו"ל), להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אינטרנט/אופיס/סרטים, קצת גיימינג ותוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HD, חיבור USB מהיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: שילוב SSD ורגיל. * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עד עכשיו העדפתי ASUS אך לאחר שקרא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤744 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GX2 1024MB PCIe ¤1687 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV485 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק Thermaltake Armor Extreme Edi…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל להשקיע במחשב גיימינג לטווח רחוק של 7 שנים לפחות. השאלה אם לא מומלץ מראש לקנות מעבד I9 ולא I7. עם הזמן המשחקים דורשים מעבדים חזקים יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט מחשב המחשב מ TMS מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo כמות: 1 מחיר: ¤1495 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כמות: 1 מחיר: ¤652 מארז: Gigabyte Aurora TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black כמות: 1 מחיר: ¤643 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤393 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 כמות: 1 מחיר: ¤361 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II WD1600AAJS כמות: 1 מחיר: ¤269 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤179 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3997 ו כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail אני לא משחק ממש זה מספיק לי לFIF…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לסיוע בבחירת מחשב. להלן הדרישות, למטה צרפתי שתי אופציות ואני לא ממש בטוח לגביהן. בעבר השתמשתי ב thinkpad x61 והייתי מאד מרוצה ממנו. לא בוחנת כרגע thinkpad מפאת המחיר. * מטרות המחשב?: כלי עבודה עיקרי, הולך איתי לפגישות, משתמשת בעיקר אינטרנט וoffice, אבל צריך להיות מסוגל לעבוד עם כמה מצגות במקביל + כמה חלונות אינטרנט במקביל * גודל המסך? "12-13.3 * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע יספק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודעת * צורב DVD? עדיף, אבל לאור ההשפעה על נמשקל... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על הנייד הנ"ל ביחס למחיר אם הוא משתלם או לא ? זה המפרט שלו... CPU 1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Mobile Technology Memory 1024 MB (2 x 512 MB) HD 120 GB (5400 rpm) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) GPU Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256 MB shared video memory Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Wireless Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Dig…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק שיהיה טוב למשחקים החדשים שיוצאים וגם טוב לעבוד עם תוכנות כבדות כמו Visual Studio .NET הצלחתי לבנות מפרט בקצת יותר מ5000 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם. במפרט רשמתי את הכרטיס מסך 6600GT שעדיין לא יצא אבל כנראה שאת המחשב הזה אני אקנה בקרוב ואשתמש בינתיים בכרטיס מסך ישן שיש לי ואחכה עד שהכרטיס החדש יצא ואקנה אותו אז. מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 שקל מKSP לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 שקל מKSP זכרון: DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 680 שקל מKSP דיסק קשיח: WD: 120GB SATA 550 שקל מKSP צורב די וי די: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 480 מKSP מארז: Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W 656 מCOMP-IL כרטיס מסך: Geforce 6600GT 128MB אני …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הלאפ טופ מזדקן, אני רוצה בקרוב להתחיל להתעסק עם תכנות עבור תלת מימד. אני מכיר ולומד כמה שפות, אני גם יוצר פרוייקטים בכמה שפות. לא מדובר בתכנות אתרים. עכשיו לפי הפורמט שמנהלי הפורום ביקשו: 1. מה התקציב המקסימלי?----" 5500" 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ----- " תכנות" א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ----- "VS2008" ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). -----"פרנסה ולימודים" ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.-------" צריך לקנות מסך, עכבר, מקלדת - רמקולים יש. מיקרפון ומצלמה אין צורך." 3. האם יש צורך ב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן:-) אני מחפש מחשב נייד מתאים לעריכת וידאו - מחשב שיחזיק את תכנת Avid בעריכת חומרי HD עם אופציה להשתדרג בהמשך לגרסאות מתקדמות יותר. התקציב שלי עד 5000 ש"ח, אם זה לא ריאלי אשמח לשמוע תקציב מינימלי לדעתם: * מטרות המחשב? עריכת וידאו על Avid Media Composer 6 ו-Adobe Premiere CS6 * גודל המסך? לא קטן מ15'' * רזולוציית המסך? HD, רצוי 1920x1080 אבל אפשר גם 1366x768, לא משנה עם מבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מידי אבל אין לי בעיה להתפשר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי אבל לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, eSATA, VGA / DVI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB , אין חובה לSSD *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה מעונין לשדרג את המחשב הישן שמשמש בעיקר לגימינג (rpg לרוב) חשבתי על לוח ומעבד בעיקר יש לי מעבד amd 955 חשבתי על ן 7 4770 + לוח atx שמתאים וקרור טוב לגבי שאר אני לא בטוח יש לי 12 גיגה זיכרון 1333 קינגסטון (רגיל ) כרטיס מסך 660 gtx ספק 650 טרמטק מארז 690 cm 2 ארד דיסק 7200 1 טרה כל 1 מסך דל 2311 לא עושה עובר קלוק תקציב עד 3000 ש ח עדיף פחות תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע לחום ממש גבוה אם אני משתמש בו שעה ומעלה, הסוללה כבר מתה אני עם מטען קבוע, להחליף סוללה יכול לפתור את הבעייה? ואם כן כמה עולה סוללה זה מחשב של acer לפני איזה 4 5 שנים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודות תיכנות אתרים, בניית אתרים, מעט גרפיקת אינטרנט (כלומר- לא משהו בסגנון של 3dsmax או מאיה). המחשב לא אמור להיות מכונת משחקים... מקסימום שולה מוקשים פעם בשבוע המחשב כן צריך להיות חזק, מבחינת גלישה באינטרנט, מבחינת הרצת שרת חזק והרצת אלגוריתמים מסובכים. ובנוסף כל מיני תוכנות משרדיות כמו אופיס ושטויות כאלה... המפרט של המחשב שיש לי נכון לעכשיו מעבר centrino 1.4 זיכרון 512 DDRAM (DDR SDRAM - 266 MHz) מסך 15" 1024 x 768 / 24-bit (16.7M colors) כרטיס מסך INTEL 855GM UPTO 64MB 40GB UDMA - HD פנימי DVD+CDRW כרטיס קול 3 D S.B STEREO מודם פנימי 56K כרטיס רשת פנימי 10/100 + INTEL PRO WIRELESS LAN עכבר - משטח עם 2…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
העלתי את התקציב מ 4 ל 5 והוספתי פירוט קצר לגבי דרישות נוספות מהמפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. שימושי המחשב: משחקים [70%], תכנות [20%], וירטואליזציה [10%] (עבור סלולר, לינוקס, שרתים אחרים לבדיקות) א) תדירות כבדה ב) משחקים: Diablo 3, Battlefield 3, Prototype 2 (ועתידים לבוא מן הסתם) ברזולוציה FHD (מסך 22/24 שכרגע אין – ישודרג בעתיד הקרוב) ג) שואף להגדרות מקסימליות 3. ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. שקט: 6-7 6. ללא OC 7. ללא מ"ה ואופיס 8. חנות: גר בפ"ת. לא KSP או אייבורי. חשבתי על TMS. צריך משלוח. 9. תוספות: חיבור USB3 כונ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה להביא משם נייד, עם העדפה לדל. היה לנו את הXPS1330 אבל גנבו לה אותו ות'אמת טוב שכך כי הוא היה מתחמם מאוד והיה לו את הכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית. כעקרון היא מחפשת מחשב עם SPECS זהים לXPS 1330, רק בלי הכרטיס מסך הבעייתי. כמובן שהמחשב צריך להיות בעל אחריות בינלאומית.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד פשוט לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. רצוי מחשב קל עם איכות סאונד גבוהה ורזולוציה טובה, אבל אלו בעדיפות שנייה. העלות של המחשב הנייד צריכה להיות לא יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V BF 4 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920+1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש לפטופ קל משקל (עד 1.5ק"ג) בעל חיי סוללה ארוכים (לפחות 5 שעות בעבודה בסיסית). המחיר עד 3000 ש"ח. מסך של 10" יכול להספיק. כרגע עומדים על הפרק ASUS 1000HE ו SAMSUNG N10 (זמין במלאי רק לבן :s05: מישהו עבד פעם על לפטופ לבן? לא מתלכלך כל הזמן?) אפשר גם לפטופ רגיל אבל חיי הסוללה+משקל חשובים. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה : או זה: ורציתי לדעת אם מחשב כזה הוא מחשב טוב מאוד וכמה זמן הוא יחזיק.. אם יש לכם הצעות לשינויים תגידו לי בבקשה ---------------------- עריכה : אני בכל מקרה יזמין אותו תוך מקיסמום שבועיים (כשהלוחות אם עם ה nFORCE3 250 יגיעו לארץ) ואני לא רוצה להיתפשר על פחות מ 1024 RAM.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-