עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הייתי שמח לדעת מה דעתכם לגבי המפרט הבא. תודה רבה לוח אם: Asus P5Q-E Motherboard זיכרונות: Kingston DDR2 2048MB 1066MHZ CL5 כרטיס מסך:X2 CROSSFIRE Sapphire Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 Box מארז: HEC COMPUCASE 6919 ספק כח: HEC DRAT 650DR-AT כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 500GB צורב די.וי.די: LG GSA-H55N DVD WRITER X18 סה"כ: 4100-4700

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by danh2,

שלום, קוראים לי דן ואני מחפש מחשב נייד שעתיד לשמש אותי לכמה דברים בעיקר: 1. גלישה באינטרנט 2. הרצת סרטים - כולל סרטי HD. 3. אופצייה להרצת תוכנית עריכה בעתיד - שבחשב יהיה 4GB זכרון אבל בנוסף סלוט פנוי - על מנת שאני יוכל להרחיב בעתיד, בנוסף מעבד סביר+ אני מאמין שI5 או I3 יתכנו מענה טוב תגידו לי מה אתם חושבים, עכשיו הדברים שהכי חשוב לי זה האינטרנט והסרטי HD - כמה יעלה לי מחשב כזה? במידה ואני ירצה מחשב חזק יותר שחזיק גם הרצה של תוכנות - כמה יעלה מחשב כזה? כיצד SSD קטן למערכת ההפעלה יעזור? האם הוא יעזור ואם כן כיצד? תודה, דן מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטי HD, יתכן גם הרצת תוכנות לעיבוד נתונים בעתיד (לא מחייב). * גודל המסך? מסך גדול 15.6 * משקל רצוי? כמובן שרצוי כמה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sagioto,

שלום, אני סטודנט, הכוונה שלי היא לקחת אותו לשיעורים ולכתוב עליו סיכומים עם oneNote, בגלל זה גם 12" נראה גודל טוב, אני צריך מקסימום שבמקסימום 6 שעות עבודה אבל גם ככה ברב הכיתות יש חשמל.... פשוט לא מצתי ביקורות בגוגל על הדגם הזה- כנראה יש לו שם אחר בחו"ל... וגם לא ראיתי אנשים שמשתמשים בו, אז רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו ויכול להעיר/להאיר, אם אתם מכירים מקום שהוא נמצא בתצוגה ואפשר לשחק בו זה גם יועיל בנוסף מעניין אותי איך השירות של HP במקרה של תקלה, ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---Yoga-Ultrabook-Convertible-13.3%26%2334%3B-Touch-Screen-Laptop---8GB-Memory---256GB-Solid-State-Drive---Black/1306211916.p?id=mp1306211916&skuId=1306211916

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gshani,

שלום, אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי למחשב לשימוש משרדי - הרבה טאבים, כמה תוכנות אופיס במקביל ומידי פעם צפייה בסרטים (לא HD). התקציב הוא עד 1800. הצרכים מפורטים למעלה ואין צורך בציוד היקפי. כן חשוב שתהיה מערכת שקטה יחסית. בעתיד לא מתוכנון שדרוג מאסיבי. בטח יתווסף קצת ram AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪424 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2716 Transcend 4GB DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN-4G, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3799 Hitachi DeskStar 500GB 7K1000.C HDS721050CLA362 7200RPM 16MB , יחידות 1 ₪309 http://ww…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by spider272,

כמה שווה המעבד E8500 שהיה אצלי 5 שנים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי AAA כגון The Witcher 3, GTA V, Assassin's Creed וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, אולי בעוד שנה-שנתיים 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני בתקציב של עד כ- 7000 ש"ח אבל אפשר אפילו יותר, אם זה באמת נחוץ. גם, אם זה אפשרי, עדיף לרדת במחיר. כלומר התקציב גמיש בהתאם לצרכים האמיתיים. מה אני עושה עם המחשב: אינטרנט, OFFICE, סרטים, ורצויה גם יכולת משחקים טובה. לא חייב GAME-MACHINE במלוא מובן המילה, אבל שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי עם גרפיקה טובה בלי להתקע. עם המחשב השולחני הנוכחי שלי שהוא בן שנתיים, עם 500 מגה זכרון ופנטיום 4 2.4 GHZ, הרצתי GTA SAN ANDREAS ורץ ממש בלי בעיות. לא הייתי רוצה שהמחשב הבא ייתקע עם הגרסא הבאה של GTA. גם, אני רוצה מחשב עם ביצועים טובים כדי שגם בעבודות היום-יומיות המחשב לא "יעצור בשביל לחשוב" מדי פעם, כמו שקורה בהרבה מחשבים שולח…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ymac,

שלום, אני חושב על למכור את המארז הנ"ל ולהחליפו ל-P280 של אנטק (590 ש"ח) ואני רוצה לדעת בכמה אוכל למכרו כדי לדעת כמה כסף אצטרך להוסיף מכיסי. המארז נרכש לפני כ-4 חודשים מ-KSP ויש עליו אחריות ויש לי קופסא ואת כל החלקים שהגיעו עמו. סיבת ההחלפה היא שהוא רועש בשבילי קצת והוא שואב אבק רציני ;D וראיתי שהאנטק שקט משמעותית, נוח יותר ויפה לטעמי. (פילטרים מגנטיים למארז הזה עולים 250 ש"ח אז אולי אופציה משתלמת יותר היא למכור אותו) תודה למציעים ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ברגע שמועמס על המחשב (למשל המון לשוניות פתוחות - 42 בדפדפן קרום) המחשב מתחמם ומתכבה. יש 2 אופציות שגורמות לזה לפי דעתי: 1. פאק של המערכת הפעלה, כנראה מזיק כלשהו שנדבק וגורם לזה. הפיתרון - פירמוט. 2. התחממות יתר של המחשב כתוצאה מעומס (או שוב - מזיק) והמחשב מכבה את עצמו. הפיתרון - פיתרון קירור, קרי משטח קירור. ראיתי כבר כמה משטחים בבאג. אשמח לקבל המלצה למשטח שכזה מ: רשת באג, פנדה מחשבים, אייבורי , KSP. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nitro_6,

ראיתי שעוד כמה אנשים ביקשו את זה, אבל לא מצאתי שם את מקומי בעיקר למשחק BF3 ועוד אחרים מפרט נוכחי: לוח אם: intel dp55wg מעבד:intel core i5 750 @ 2.67GHz זיכרון:kingston 4GB 2x2GB DDR3 1333 מסך: dell 2209wa רזולוציה:1680x1050 ספק כוח:550watt לא יודע איזה חברה כרטיס מסך: ati redeon 5770 1024MB חשבתי להחליף כרטיס מסך, או להוסיף עוד אחד, דעתכם? לקחת כונן SSD, זה כדאי, ועל מה אתם ממליצים? אולי להוסיף זיכרון ואיזשהו קירור למעבד תקציב: 3000 אפשר לחרוג, למטה או למעלה כל עוד זה ייתן תמורה לביצועים. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בעקרון אני רוצה שיהיה בו גם את היכולת להריץ משחקים כבדים.... ןיש לי התלבטות כרגע בין שתי הדגמים הנ"ל: dell studio xps 16: PROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8600 (3MB cache/2.4GHz/1066Mhz FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit HD DISPLAY Edge-to-Edge HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1600x900) W/2.0 MP MEMORY 4GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1067MHz (2 Dimms) HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Driv INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load Drive VIDEO CARD ATI Mobility RADEON HD 4670 1GB WIRELESS CARDS Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card BATTERY Additional 9-Cell Battery SOUND OPTIONS Hig…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Holography,

אני צריך מפרט למשחקים.....(כבדים) לא משנה intel או amd כ. מסך אני רוצה : RADEON 9600XT ציוד הקפי: מקלדת עכבר DVD-ROM במקום סידירום צורב ...(אני מסתפק במהירות 32X 10X 40X) ו-צג- (17 אינג' ואם יש תקציב 19)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן לכולם! הגיע הזמן לשתדרג, אני חושב. אפרט ע"פ הסעיפים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, במידה והשיפור בביצועים מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Deus Ex 3, Mx Payne.Would prefer to future-proof the rig in terms of games, if at all possible. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- גלישה באינטרנט, סרטי HD, מוזיקה וכ'ו, בעיקר עבודה עם הרבה מסמכי אופיס וחלונות דפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. מעדיף מחניות באזור באר שבע. לדגומא:KSP תקציב: 3400 חריגה: 200 יד ראשונה זמן אחריות כמה שיותר Windows 8 באנגלית גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה אפשרויות נוספות :מסך FHD <אם נכנס בתקציב ולא בא הרבה על חשבון ביצועים. לשימוש ב: (עריכה\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים בעקרון אני אעבוד רוב הזמן עם מקלדת עכבר מחובר פעם אחת למסך FHD ופעם אחרת למסך 720 P. סרטים אני ארצה לראות באיכות הכי גבוהה FHD. בנוגע לעריכה - חשוב לי שתיהיה יכולת לערוך נגיד בקיובייס או סרטי HD במהירות אך באופן כללי אני עורך לא הרבה. 1.כדאי לקנות מחשב נייד עם SSD שעליו מערכת הפעלה בנוסף לHDD שעליו אני אאחסן קבצים ? אולי עדיף פשוט לקנות אחד עם HDD ולהחליף עוד כמה שנים אותו לSSD. 2.לפי מה שהבנתי כדי שאוכל …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by koby058,

בכל Review שראיתי על מחשב שאני מעוניין בו http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/9964891.p?id=1218206200334&skuId=9964891 מפרסמים שלמחשב הזה יש 2.13ghz למעבד אבל באינטל מפרסמים שלמעבד הזה יש רק 1.2ghz מישהו יכול להסביר לי את העניין הזה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 246810,

שלום. ברשותי מחשב נייח משנת 2005 שלא עובד כבר כמה שנים בגלל שהלוח אם והספק כוח נהרסו. המחשב שודרג במהלך השנים בזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח. החלקים שנשמרו במצב טוב הם: כרטיס מסך geforce 9800 gt point of view דיסק קשיח 500gb של western digital זיכרון 2gb של kingston מארז achilles midi tower שאלתי מוכר לגבי השווי של החלקים והוא אמר שכולם שווים מקסימום 300 ש"ח. שאלתי כמה עולה לתקן אותו, והוא אמר 500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות - למכור את החלקים או לתקן או להוסיף אותם למחשב הישן של אחותי? תודה רבה, מועדים לשמחה.

20. מטרת המחשב: עיצוב גרפי, עבודה עם התוכנות , photoshop, illustrator, indesign, album ds, pxlsoft גודל המסך: 15-17, המחשב יהיה רוב הזמן במשרד, אעבוד איתו גם בחוץ. ביצועים חשוב יותר מגודל המסך. רזולוציית מסך: רצוי שתהיה גבוהה לצורך נוחות בעבודה גרפית. בקשר לשאר הקטגוריות כמו סוללה, משקל, הארד דיסק וכו', המטרה היא להגיע להכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. המחשב ייקנה בארץ ודרושה אחריות של 3 שנים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם ניתן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמישות קלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: צריך מחשב בעל יכולות גרפיות לשם עבודה עם תוכנות גרפיות למיניהן והפעלת משחקים חדשים מדי פעם (לא גיימר רציני) + יכולת לנגן סרטים בHD, כמו כן המחשב אמור לשמש בשוטף גם לעבודה ולימודים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itamarz_,

המלצה למחשב "שקט" 5000 ש"ח לא כולל מסך. 2GB זיכרון פנימי. דיסק קשיח 250GB מינימום. כרטיס מסך ללא מאוורר. ובכלל מינימום של מאווררים תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני אבקר בקרוב בארה"ב ומעוניין לרכוש נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 / 830 דולר בערך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי/הצעות שלכם? (אני מעוניין במעבד מרובע ליבה בלבד) Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 385 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 335 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 430 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 NZXT Whisper Series Steel Full Tower Black Case (No PSU) 600 Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 404 ‏Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler‎ 170 Total 3744 תודה מראש!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי נייד HP מדגם: dv5-1060ej , מספר מוצר: FM560EA, בן 4 שנים ואין עליו אחריות. לפי כמה חודשים התחלתי לחוות היבהובים מהירים לשניה או שתיים פעם בתקופה. בנוסף לאחר חיבור הנייד למסך חיצוני ועבודה במקביל על שני המסכים כבערך שבוע התאורה במסך הפסיקה לעבוד וכעת רואים תמונה אך אין תאורה כלל. HP הפנו אותי למעבדה בשם DCS , יש למישהו ניסיון איתם ? חוויות חיוביות / שליליות ? (אין לי ניסיון איתם ואני רוצה להימנע מלמסור את הנייד, לשלם סכום כסף דיי גדול ובסוף העבודה תסתכם בהלחמה קטנה עם סלוטייפ מעל / חלק משומוש שכנראה יתקלקל עוד זמן מועט) אגב, כמה מסובך יכול להיות להחליף מסך בעצמי ? יותר מבחינת איתור חלקים פגומים והזמנת חלקים חדשים מחול. מבחינת טכנית יש לי יכולת מעולה! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים