ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, כבר כמה שנים טובות שלא התעסקתי בחומרה ואני בקושי מעודכן במצב השוק כיום ואפילו מפרט לעצמי אני לא יודע להרכיב, אז החלטתי לפנות אליכם אני זקוק למחשב משרדי שיהיה מסוגל להריץ במקביל הרבה אפלקציות כבדות (Visual Studio, VMWare Workstation וכו'). הסכום הוא עד 3500 ש"ח, אבל אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג באיזה 200 שקל יותר (ואם אפילו ניתן לחסוך אז מה טוב ;D). אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת ומסך אלא רק את המחשב עצמו (כולל מארז, צורב, ספק וכו') ואין תכנון ל OC עתידי. אני לא גיימר בכלל, אבל מעדיף שיהיה לי כרטיס מסך נורמלי שלא OnBoard (אני לא מעודכן בכרטיסי מסך בכלל, מבקש את הכרטיס הכי פשוט למישהו שהוא לא גיימר). רזולוציית מסך - 1680X1050. שקט של המחשב? בין 1-10, נגיד 6.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם בהמלצה למפרט מחשב ב 2000$ ללא מסך וללא HD ואפילו ללא רמקולים ומקלדת (החלקים נקנים רק דרך האתר NEWEGG אז נסו בבקשה להמליץ רק מתוך המבחר שלהם) החלקים יגיעו ללא מיסים וללא עלות משלוח אז תמליצו לפי דעתכם (אבי עובד FED-EX). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זיכרונות יש, כרטיס מסך יש, דיסק קשיח יש, מקלדת ועכבר יש, בשורה התחתונה. צריך המלצה למעבד (שמתי עיניי על ה C2D 6600). לוח אם שיתמוך בו ספק כח שיעמוד גם מול ה 8800GTX. ומארז שיכיל כמובן את ה 8800GTX. תודה לכל עוזר.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:39:40 הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא ספאם, אך בבקשה עיזרו לי.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך מפרט ב-5500 שקל כולל מסך למשחקים. צריך 2 הארדיסקים (אחד של 500 ג'יגה ועוד אחד קטן יותר, ממה שראיתי ה-500 ג'יגה מסתובבים סביב ה-300 וכל השאר באזור ה-200 אם אין אחד שעולה 150 שקל או פחות אז פשוט אפשר לשים 2 דיסקים של 500). צריך רמקולים (הכי פשוטים ב-50 שקל) מקלדת ועכבר (רצוי סט אלחוטי אם זה עולה בסביבות ה-150-200 שקל אם לא אז עזבו). מארז הכי זול שיש. רצוי שהמפרט יהיה מKSP אבל אם יש איזו חנות שהרבה יותר משתלמת מבחינה כלכלית אז גם הולך... וצריך גם מסך LCD 19 אינצ'. לא יעשה על המחשב שום OC ככה שאין צורך לדאוג לקירור מיוחד. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם המפרט המומלץ שלכם לחודש אוקטובר עדיין עדכני וטוב מדובר במחשב לגיימינג עד 4K ש"ח ללא ציוד היקפי. הרכבתי אותו בחברת Skypc ויצא לי 3700 ש"ח שווה להשדרג משהו ב 300 ש"ח האלו או לחסוך אותם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 768MB DDR5 PCIe כונן Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K56 ספק כוח S12II-430B Seasonic S12II 430W קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B סה"כ 3710 ₪ תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בת דודתי הסטודנטית צריכה מחשב - אבל זול יש לנו 2000 שח למחשב - ישר חשבתי על AMD יש למישהו הצעות ??? CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [430 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) - [596 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2100 Samsung/Hynix ECC Registered Memory - [262 NIS] 1 Hard Disc : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD - [379 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [51 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 - [109 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [29 NIS] 1 Mouse : Genius Netscroll+ Serial/PS2 Retail Mouse - [24 NIS] 1 Cas…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לכולם תגידו לי את הדגם כי אני רוצה לקנות מחול בבקשה וגם איזה חברה והכל כי אני ממש מבולבל לא יודע איזה כרטיס מסך ואני לא יודע איזה מעבד אם יש אפשר גם יותר זול תודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי גרפיקה בעיקר. הקווים המנחים שלי זה מעבד אינטל ליבה כפול, 2ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך נפרד מלוח האם ואפשרות חיבור לטלוויזיה בנוסף למסך רגיל. אשמח להמלצות. התקציב שלי הוא יחסית גמיש אבל אני רוצה להישאר בתוך גבול הגיוני של עד 4000. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך היום בערב לקנות , רק תגידו לי אם הכל נראה תקין מארז כבר קניתי GIGABYTE POSEIDON וספק FSP350-60GLN תודה חברים [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא כזה: Intel core i7 ivy bridge 8GB ram 1600mhz 1TB HD 5400rpm AMD Radeon 7670m מסך 15.6 HD 3 שנים אחריות עד הבית מערכת הפעלה Win7 home prem מחיר 4,400 ש"ח 2 שאלות ברשותכם: 1. האם המפרט הנ"ל שווה ביחס למחיר? 2. האם מחשב כזה יכול לעמוד בקצב עד 5 שנים? במידה ואני לוקח בחשבון שאני עוד 3 שנים מחליף לדיסק קשיח SSD? 3. אשמח לשמוע עוד חוות דעת בנוגע למחשב זה. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שהמחשב הישן של אחותי הלך לעולמו ההורים שלי נתנו לי 6000 שקל לקנות מחשב חדש כולל הכל שילך דווקא אליי והמחשב שלי אליה. אני גיימר דיי כבר ורצוי כרטיס מסך חזק ועמיד ולוח אם כולל חזק לאוברקלוק לא רצחני אבל שיהיה עמיד... אפשר להתגמש אבל עד ל-6400 לא יותר ואין לי העדפות אינטל או איי אם די אשמח לשמוע מפרטים לשניהם.. בתודה ניב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אריזה מקורית, דיסק. אפילו קבלה מאייבורי מ 3/08/2009 כמובן אין שום אחריות. קישור לכ.מסךhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=192&psn=&lid=1&leg=0 כמו כן כמה עולה סטיק של 4GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרה בקניית לפטופ - לא מבינה בזה הרבה אז סליחה מראש. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. המטרה שלי היא לקנות מחשב אמין שיחזיק לאורך זמן (על כל חלקיו, כולל הסוללה, המאוורר, ההארד דיסק) , ושאם אני צריכה שירות - אז ששירות האחראיות יהיה אמין וזמין למרכז - שרון. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה ואופיס. לא עושה גיימינג או עיצוב, אבל מצד שני אין לי סבלנות לחכות למחשבים איטיים או עם נטייה להיתקע. המסך - אני עובדת indoors ולא בחוץ אז אין חשיבות מבחינת השתקפות בשמש. חשוב לי לפחות ארבע עשרה וחצי, אפילו עדיף חמש עשרה אינץ'. העיניים שלי מתייבשות בקלות אז אולי עדיף מסך מט ולא מבריק (אני לא מבינה בזה...) בקיצור אם יש כזה דבר מסך שידידותי יחסית לעיניים. חש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד חזק שיוכל להריץ משחקים כמו FEAR 3,MASS EFFECT2/3 וFALLOUT 3 המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 6000K
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי העבודה שלו. הוצע לו 2 מפרטים הבאים : IBM Thinkpad R50e Centrino (p/n: UR0Q3IM) מעבד Intel 725A P-M 1.6Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB דיסק קשיח - 60GB מהירות 5400 כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD ) משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: עד 4 שעות, 6 Cell תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים Wireless : כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home שנה אחריות בינלאומית מחיר 5684 ש"ח. במקביל להצעה הזו, הוצע מחשב נייד של גיגהבייט בהנחה מחבר, עם …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פה קנה לפטופ ב BESTBUY בארה"ב? קניתי משם לפטופ לפני שנתיים עם אחריות שלהם בינלאומית ועכשיו שאני צריך להפעיל את האחריות הם מתחמקים לי וארוצים שאני אתקן על חשבוני ואשלח קבלה. מישהו התמודד איתם כבר והצליח? אתם מכירים מעבדות טובות שיכולות לעזור לי? המחשב שלי הוא HP DV2845 עם בעיית תמונה שנעלמת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
HELP :-\ ואם אפשר לא לשים בארטון אלא רק A64 או אינטל מה שנכנס... תודהה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 גג גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס. עיקר ההתמקדות היא בתכנות WEB, אני עובד כרגע עם VS CODE , תוכנה די קלילה , לא כבד מידי. בונה אתרים פשוטים, בהמשך גם מסבוכים, אבל הבנתי שזה לא מכביד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מכיוון שאני מתכנת ג'וניור אז אני לא יודע בדיוק באיזה עוד תוכנות משתמשים בהמשך, אבל כרגע למיטב הבנתי בעיקר בVS CODE. אם משהו יודע שיש שימוש גם בתוכנות כבדות יות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-