ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ולצוות. קיבלתי ייעוץ כבר וכשבניתי את המערכת ב KSP היו חלקים שונים או חסרים, זו הרשימה האחרונה שהומלצה: מעבד 3960x לוח dx79si אינטל לוח ומעבד קניתי כבר בעבר אז זה נתון קשיח. 4x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 F3-12800CL9Q-16GBZL כונני SSD Corsair - Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ספקי כוח Corsair - TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan מארז Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case (No PSU) לגבי מאוורר בתחילה אמרו פשוט : Scythe Mugen 3 CPU Cooler אח"כ אמרו Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler והוא קפיצה משמעותית במחיר ואני חשבתי מחנות אחרת לקחת מקורי של אינטל:Intel - - BXRTS2011LC htt…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' 16:10 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב באזור 2500 שקל, הזמנתי מעבד כבר מחבר שעובד באינטל (I7 2700K), אני לא צריך כ"מ ולא כונן אופטי. צריך מסך 22' ומקלדת+עכבר. המחשב ישמש בעיקר לגלישות ואולי קצת פוטושופ וסרטי בHD. תודה רבה אנשים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 רק אם זה ממש כדאי, עדיף באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שנשבר לי סופית מהאיכות סאונד הירודה של הלפטופ שלי ואני משתדרג בכרטיס באחד חיצוני. אני מחבר את המחשב למגבר חיצוני במצב סטריאו שכמובן מפעיל 2 רמקולים. ממש בא לי לקנות משהו טוב, אני רק אציין שפרט למוסיקה אני לא עושה שימוש נוסף ברמקולים מסיקור שעשיתי גיליתי שני דגמים של קריאטיב: 1) Creatuve Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro - 60$ 2) Sound Blaster X-Fi HD - 100$ השני אמור להיות יותר טוב מן הסתם, רק שאני לא בטוח שאני בכלל ירגיש בהבדל בשימושים שלי... אשמח לשמוע המלצות, הערות או כל דבר לגבי הרכישה הקרבה... תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי בשביל גיימינג בסדר גודל של BF3 אבל אני לא מתכוון להריץ אותו על מקסימום אלה מספיק לי על MED עם רזולוציה 1600X900 טוב זה המפרט שלי: dual core e6600 3.07 GHZ sparkle gts 450 1gb 2GB ram FOXCONN G41MXE אני רוצה גם לדעת מהי צריכת החשמל של כל הרכיבים במחשב וגם מה כדאי להוסיף או להחליף ללא תקציב אני רק רוצה לדעת מה צריך להחליף כמו שאמרתי אני רוצה להריץ את BF3 על MED ברזולוציה 1600X900 עם 45FPS שמעתי כדי שהמשחק יעבוד טוב צריך כרטיס מסך טוב והמעבד לא כל כך עושה כאן עבודה קשה המעבד שלי בסדר לא? 2 ליבות זה אחלה והכרטיס גם אחלה לפי דעתכם אם אני אוסיף עוד 2GB ראם למחשב ויחליף ל64 ביט יהיה שיפור משמעותי במשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברשותי Lenovo T420S, והסוללה שלו פשוט נגמרת תוך 3 ימים כאשר הוא כבוי לחלוטין. למישהו יכול להיות רעיון מה הבעיה ? תודה !
-
- 23 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שמיועד בשביל לגלוש וקצת משחקי קז'ואל, עד 2000 שקל ושכולל מערכת הפעלה הגרסה הכי פשוטה, ובלי מסך וצריך עכבר ומקלדת אלחוטיים, גם הכי פשוטים. אם אפשר בחנות IQPC. נושא זה לא קשור לנושא שפתחתי לפני כמה ימים. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט עבור מחשב בו השימוש העיקרי יהיה עבור יצירת מוזיקה ועבודת עם תוכנת cubase. כרטיס קול חיצוני המתחבר לFIREWIRE כבר יש לי, עכשיו צריך את כל השאר משהו שנתקלתי בו שיכול לשמש כנק' התחלה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1662 תקציב מקסימלי : 2K (אני יודע שהמפרט בלינק יקר יותר, מצד שני, אין צורך ב2 HD ואולי אפשר לצמצם בשאר הרכיבים) שימושי המחשב: AUDIO, אופיס, גלישה. לא מיועד לגיימינג כלל. יש צורך בציוד היקפי למעט מסך. חשיבות השקט: 7 לא מתוכנן OC אין צורך בחלונות/אופיס העדפה לחנויות באזור המרכז/אשדוד FIREWIRE - חובה DUAL MONITOR - חובה לדעתי HD של 500GB יספיק. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבר i5 2500k ולוח אם z68DB. עכשיו אני מחפש לקנות את שאר המרכיבים, קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: (חשוב לי לציין שהמחשב ישמש 75% שימוש כללי ו 25% משחקים) 1) קירור מעבר - arctic freezer 11LP 2) זכרון G.skill NT dual channel 2x4GB 1333 3) מארז - coolerMaster elite 334u black ATX case 4) ספק כח- antec basiq 550W 12cm PSU VP550P 5) מאוורר - fractal design silent series 120mm 6) צורב DVD - LG DVD RW GH22NS x22 SATA מכיוון שאני לא הולך לשחק הרבה במחשב (מתי שיצא) האם שווה לי לקנות כרטיס מסך יד2, מאשר להשקיע 850 ש"ח באחד חדש? ההצעה היא 1000 ש"ח אשמח לשמוע על טיב הרכיבים והאם המחיר הוגן. אני לא מחפש לקנות כל רכיב בחנות אחרת, לכן חשוב לי שהכל יתבצע במקום אחד תודה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהבדלים. אם 500 ש"ח יהוו הבדל מהותי, אעדיף לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך מעוניין להוציא יותר מ3.5K, אבל במקרים יוצאי דופן של 200-100 ש"ח שישתלמו, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WoW כרגע, אבל אני מעוניין שכל משחק שארצה לשחק בו ירוץ בהגדרות גבוהות במידה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה - אופיס מצגות (שיהיה אפשר לחבר למקרן) , אינטרנט ודברים רגילים גודל מסך: 14-15 משקל רצוי: כמה שפחות ,מוכן לחרוג מהתקציב בשביל זה סוללה: מינימום 3 שעות. כונן: כן מערכת הפעלה: כן , 7. חברה: עדיפות ל DELL עקב נסיון מוצלח איתם, אבל לא כזה משנה. בקצרה: המחשב נועד לעבודה/פגישות/הרצאות , אז רצוי שיהיה קל ולא מסורבל (לכן 14 יכול להתאים) יתרון אם הוא יראה טוב כלפי חוץ (לפגישות). אין צורך במחשב חזק , בכל זאת - אופיס ואינטרנט. יצא לי לראות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH29219E0 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב אז אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה לפה... קניתי לא מזמן מחשב נייד ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותו אל המחשב הנייח שלי באמצעות כבל eSata בשביל להעביר ביניהם קבצים במהירות. כמובן שיש את האופציה לחבר אותם עם כבל רשת, אבל אני מניח שדרך eSata זה יהיה הרבה יותר מהיר. מישהו פה פעם ניסה לעשות כזה דבר או שיודע אם זה אפשרי או לא? כל החברים ה"מומחים" שלי ששאלתי אותם לא ידעו לענות לי על זה... אני שואל בגלל שאם זה אפשרי אז אני פשוט אקנה סלוט של eSata למחשב הנייח שאליו אחבר את הנייד, חבל לקנות סתם... =]
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי DVD, עריכת תמונות (פוטושופ), מוזיקה. עבודה בעיקר בסביבה משרדית מוארת (מסך מט). * גודל המסך? 15.4 לפחות * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא גורם מכריע. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן …
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש את המבצע הזה ב-ynetshops, המחיר נראה מאוד אטרקטיבי אבל מן הסתם אני שואל את עצמי איפה ה-catch? זה הלינק: https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_DELL_%D7%9E%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA_Vostro_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94#aMoreInfo בגדול אני רוצה לקנות את ה-vostro אבל לא מצאתי יותר מידי אינפורמציה על הדגם הספציפי הזה (GU6914) תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לא על חשבון ביצועים משמעותיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM BF3 WOW וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL FHD 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - אולטרה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP בגדול, הדרישות שלי מהלוח הן 4 חיבורי USB3 לפחות, עם אפשרות ל-OC קל בעתיד. תאימות ל PCIeX 3 לטובת שדרוג עתידי יכול לבוא טוב גם כן. משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה מראש לכל העונים! פורסם גם בפורום לוחות מעבדים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אין מהארץ או מחו"ל: מהארץ תקציב: 4000-4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף, אחראיות בינלאומית בונוס חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: וינדואדס - לא משנה איזה גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: עדיף 14-16 זמן סוללה רצוי: לא קריטי צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: Starcraft 2 - אי…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18705&cf=zap http://www.cdsoft.co.il/products/188031 עזבו את גודל המסך ואת אר דיסק אני מדבר על ביצועי משחקים בעיקר ועל עומס עבודות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! מבקש עזרה להרכיב מחשב חדש: חנות מעודפת KSP אז בבקשה להרכיב לפי מחיר שלהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי, 100 שח אולי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקים החדשים חוץ מסימולטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם מסך, יפורט בהמשך הפוסט -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי אצל חבר ב לנובו 13" נראה לי , X201 שרשום עליו מעבד I7 , נכנסתי למאפיינים של המערכת וראיתי מעבד I7 דגם 620, נכנסתי לאתר של אינטל והגעתי לדף הבא: http://ark.intel.com/products/43560/Intel-Core-i7-620M-Processor-%284M-Cache-2_66-GHz%29 עכשיו ממש לא ברור לי איך I7 זה 2 ליבות ו4 נימים.. זה לא I5 או I3 ? אני רגיל ש I7 זה 4 ליבות ו8 נימים... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המחשב איטי ואני רוצה לוודא שכל הדרייברים מעודכנים למחשב שיש לי. איך אני בודק את זה ? גם נאמר לי שיש תוכנות של דל ברקע שמאיטות את המחשב - איך אפשר לראות ולבטל אותן ? תודה רבה, בני.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-