ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם גיסי בא אליי עם בקשה ואתגר לא פשוט-לבנות לו מחשב גיימינג איכותי ככל הניתן בסכום הבסיסי הזה(ללא מסך, כמובן), ובתור אחד שפעם היה מעודכן בשוק החומרה והמפרטים נעתרתי להצעה בשמחה.. לאחר נבירות, בדיקות והשוואות הגעתי לכיוון כללי שלדעתי הוא המשתלם והכדאי ביותר- וכעת הגיע הזמן להתייעץ גם אתכם, אז ככה: בעמדת הכרטיס מסך, ה4870 של RSM ב640 שקלים הוא המלך הבלתי מעורער-במחיר כזה זה פשע לא לקחת את הכרטיס, בתקווה שלא יגמר המלאי.. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1236 המעבד, לאחר לבטים בין אינטל לAMD, ובין מעבדים חדשים יותר או פחות כגון E6600 או I3-530, או 555BE לעומת 720BE הגעתי למסקנה שה555BE שמוצא בIQPC במחיר מדהים של 462 שקלים הוא הדיל הטוב ביותר..בייחוד בשל …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום לקחתי הצעת מחיר מ-]KSP מעבד PENTIUM E6300 BUS1066MHZ S775 2MB DUALCORE TRAY מאוררים -] PRO ARCTIC COOLING ALPINE 7 לוח אם ASUS P5KPL-[AM S775 1333MHZ INTEL G31 DDRII 800 VGA PCI-[E HD AUDIO זכרונות 3GB DDR II 800 MHZ KINGSTON VALUE כרטיס מסך GIGABYTE GT 220 1 GB GDDR3 DVI HDMI PCI-[E כרטיס קול ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO צורב LG DVD RW GH 22NS BLACK SATA מארז HJA 241 MIDI BLACK NO PSU ספק כוח GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN 24 PIN סה"כ 1990 תמליצו לי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב ישן יחסית (מאמצע שנת 2008 בערך) שאני מעונין למכור. הכנתי מפרט של החומרה הקיימת במחשב ע"מ לקבל מכם כיוון לשווי שוק עדכני למפרט הנ"ל. מובן לי שהמחירים על החומרה הישנה כבר לא גבוהים כ"כ, אך עדין אשמח אם תעריכו את שוויה. להלן המפרט: בברכת חג שמח, דין.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי/הצעות שלכם? (אני מעוניין במעבד מרובע ליבה בלבד) Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 385 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 335 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 430 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 NZXT Whisper Series Steel Full Tower Black Case (No PSU) 600 Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 404 Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler 170 Total 3744 תודה מראש!!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעות מחיר לגביי שני מחשבים מ P1000 שני המחשבים הנ"ל בדף השוואתי http://www.p1000.co.il/shop/Templates/compareproducts.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&CompareAucions=7703058,7691578&AdditionalText=%e4%f9%e5%e5%e0%fa%20%ee%e5%f6%f8%e9%ed המחשב הימני T7250- 4399 שח+דמי משלוח חינם המחשב השמאלי T8100 - 4448 שח+דמי משלוח 49 הרחבת אחריות 989 שח בשניהם אני מתלבט ביניהם מכיוון ש T8100 יש זמן סוללה של 2.2 שעות לעומת ה T7250 שיש לו 3.45 שעות המעבד ב T8100 הוא 2.1GHZ לעומת T7250 שהוא 2.0GHZ אם תשימו לב ההפרשים הם בערך 100 שח פחות או יותר בין שני המחשבים היכן העלות שווה את התועלת יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט צריך להיות מRSM. ההתלבטות בעיקר בקשר למארז לספק וללוח אם. אשמח לקבל המלצות או ביקורות על מארז ספק שקטים / טובים יותר ואותו דבר לגבי הלוח אם. תודה!! [TABLE] [TR] [TD=class: standartFont, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=class: ConfigTablePrint] [TR] [TD=width: 40, align: right][/TD] [TD=width: 350, align: right]שם הפריט[/TD] [TD=width: 100, align: right]אחריות[/TD] [TD=width: 75, align: right]מק"ט[/TD] [TD=width: 75, align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=align: right] מעבד Intel Pentium Dual Core Ivy Bridge G2020 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray[/TD] [TD=align: right] 3 שנים[/TD] [TD=align: right] intelG2020Tray[/TD] [TD=alig…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך "13 בערך, מיועד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, שום דבר משמעותי), אמור להריץ Windows 7. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה אלפים בודדים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בן הדגמים... 2500 , 2300 וכן האלה ההבדל לצורך העניין ברור ... אבל מה זה 2250 , 5500 , מה יונה ומה מרום .......?!?!? :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב המחשב לשימוש בסיסי שמיעת מוזיקה,צפיה בסרטי hd 1080p, וגלישה באינטרנט א) אופן שימוש -תדיר ב) רזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב -מסך בגודל 42 אינץ. 1080p תמיד יהיה מחובר 3. האם יש בציוד היקפי:אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (7)המחשב ממוקם בחדר שינה וישאר דלוק מידי פעם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יהיה מתוכנן אף פעם 7. הרכבת מחשב בחנות? -הרכבת המחשב בחנות. בלי מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן לקנות אך ורק מksp באר שבע בגלל שזה צמוד לביתי ונוח. 9. האם יש ב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך המלצה למחשב שיריץ אינטרנט/אופיס/מוזיקה/סרטים - בקיצור שטויות שלא מצריכות ביצועים מזהירים אם כי חשוב שיעבוד חלק ומהר יחסית. אין לי כל כך מושג במחשבים ניידים, ואני די אבוד בין כל החברות והדגמים. 1. אילו דברים חשוב לבדוק במפרט (מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וכו')? 2. אילו חברות מומלצות, בהתחשב ביבואן בארץ, באחריות ובשירות? (רצוי LG אם יש משהו טוב) 3. המחשב צריך להתנייד, אבל לא המון. זאת אומרת שלא צריך שיהיה הכי קטן וקל (להפך. זה לא נראה לי נוח במיוחד) אבל גם לא משהו פצצתי מבחינת גודל. 4. זמן סוללה ותקופת הכשירות שלה - המחשב יהיה בבית רוב הזמן, אבל עדיין שיוכל להחזיק במידה נורמלית יחסית למחשבים ניידים... מה עוד חשוב לבדוק ולהגדיר בצרכים? כל עזרה תתקבל בברכה כי אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב Chromebook עד 200$ חדש מאמזון. יש מחשבים במחירים האלה.. איזה Chromebook ללימודים כדאי לקנות עד 200$?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על ייעוץ בבחירת נייד לפיתוח תוכנה שיאפשר לי להריץ גם מחשבים וירטואליים (VMWARE). עד היום היה לי DELL עם מסך 15.6 ומקלדת מלאה. הבעיה שהדגמים החדשים כבדים מאוד והקלים (עם מסך 13.3) יקרים מאוד. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-5000 ש"ח אפשר לחרוג אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה. נעשה שימוש ב-VMWARE ולכן נדרש זיכרון רב ודיסק SSD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל אם עושה את ההבדל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ועבודה עם comsol, matlab, mumax א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים fps football manager סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 1080P בהמשך אני יקנה חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מאק מיני ולהשתמש בו כמדיה סנטר בסלון. כמה לדעתכם שווה מחשב עם מפרט כזה (מודל 2008): מעבד intel core duo 1.83GHZ דיסק קשיח 80gb זכרון 2 ג׳יגה עם שלט מקלדת ועכבר כמה שווה המחשב לדעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז הנה המפרט: מארז - Thermaltake Shark VA7000 Black מחיר: 850 ש"ח ספק כוח - Thermaltake 430Watt W00069 PFC מחיר: 370 ש"ח לוח אם - MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 מחיר: 746 ש"ח מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX מחיר: 2100 ש"ח קירור למעבד - Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 מחיר: 170 ש"ח זכרון פנימי - Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 מחיר: 812 ש"ח כרטיס מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7800GT PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX78T256D-ZK מחיר: 2140 ש"ח דיסק קשיח - Maxtor 300GB SATA 150 16MB 7200 RPM מחיר: 1380 ש"ח צורב - LG 52x32x52/16 Combo CD-RW/DVD-ROM Black Oem מחיר: 268 ש"ח צורב דיוידי - LG GSA-4167B DVDRW Bulk Blac…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. לוח אם - P55A-UD3R Gigabyte מאוורר - CoolMaster V8 ספק כוח - Seagate 620W מודולרי מארז - LANCOOL PC-K60 כולל כונן פשוט לדיסקים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך lenovo ברזולוציה 2K האם אני צריך גם כבל HDMI תואם וכרטיס מסך מיוחד כדי להגיע לביצועים טובים ברזולוציה? קניתי כבל monster ב-200 ש"ח שמתאים ל 1080P זה בסדר? והכרטיס מסך שלי במחשב הוא מובנה בלוח gigabyte z270-hd3p האם זה מספיק או להחליף לכרטיס איכותי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שאני יכול לקבל על המפרט הזה בלי לעשוק את הקונה? CPU: AMD Athlon 1000 MHz Case: 300 WATT Motherboard: ASUS A7V 133 4 USB Memory: 256MB SDRAM Hard Disk: IBM 30GB ATA 133 7200 RPM CD rom: X48 Floppy drive: 1.44MB Video Card: Hercules Gforce 2 mx (Video out) Audio Card: Apache 4.1 With Optic out LAN Card: INTEL 10/100 Modem: Pine 56k v90 Keyboard: Microsoft internet USB (2 USB out) Mouse: Microsoft USB עם גלגלת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם: http://ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 ? ואני חושב לשדרג את המעבד, אני ארגיש הבדל ביןT2350 ל t5500? או שכדאי לשדרג למשהו יותר טוב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 עם חריגה במידת הצורך לעד 2,800 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קל, משום שמיועד לאדם מבוקר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-