עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ddoolev,

היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית חלקה, וסרטים באיכות HD FULL * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI חובה * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, HP , ASUS ,DELL המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית שזה אינטרנט ואופיס, כמובן לצפייה של סרטים באיכות HD FULL אז כרטיס מסך שיתמוך ויריץ חלק. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני בן 16, ולא רוצה לעשות טעויות בקניית מחשב גיימינג חדש 🙂 השאלה שלי היא כזאת ואשמח שתעזרו לי! למעבד i5600kf, שעומד לעבור מתישהו מן הסתם overclocking עדיף לשים קירור- noctua nhd15 או קירור Master Liquid ML240RS RGB Liquid CPU Cooler ? תודה לעוזרים, דעתכם חשובה לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MOOMOY,

http://fre.co.il/items/141686 תודה רבה

6. אהלן חברה , אז לאחר המון שנים החלטתי לקנות מחשב לצורך גיימינג. לאחר המון עזרה מהמון אנשים הצלחתי לבנות מפרט שעומד בתקציב שלי . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באילת - 6000 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי הדור החדש , גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אבל חשבתי על G27Q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח, אבל לא הכרחי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב לצורך דגימה בעזרת כרטיס DeckLink Studio של חברת Blackmagic או כרטיס DeckLink 4K Extreme . מחשב זה גם ישמש לעריכת ווידאו . תקציב עד 12K תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. דרישות עבודה : Matlab ועיבוד מתמטי בעיקר,לא למשחקים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד טוב ואם תאירו את עיני למה חשוב לשים לב. 1 גיגה זיכרון מינימום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Pribary,

ובכללי, מה TI אומר... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by proview10,

1)תקציב:2500 * מטרות המחשב:מחשב לגלישה באינטרנט וכתיבת עבודות אולי קצת לראות סדרות ומשחקים קלים * גודל המסך? -15-14 * רזולוציית המסך? (לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל צריך לקחת לבית ספר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה ממוצע זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל 500 גיגה * כונן אופטי?רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע מחשב לבן חשוב תודה לכל העונים מהר זה מחשב מתנה ליום הולדת אז אם אפשר מהר הציעו לי את המחשבים הבאים http://www…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shayhe,

היי, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד יד 2 , האם בעמד הקנייה אני יכול להריץ תוכנה קטנה שתתן לי פירוט לדוגמה של מצב הסוללה? זמן שימוש ? מספר הטענות? אני יודע שלפעמים תוכנת ניהול כזאת מגיעה עם המחשב הנייד (אני מתכנן על ה X200 של לנובו) תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oriki9999,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הדגם הזה? אני מחפש אותו כבר דיי הרבה זמן, אפשר גם בחו"ל. ראיתי אותו בAmazon של גרמניה, אפשר להזמין משם? או שלא? אני אשמח לשמוע מכם חבר'ה! תודה מראש!

14. Ok לפני מספר ימים כתבתי פה בקשה למפרט, ותוך כדי התייעצתי עם עוד מספר חברים. לבסוף, בעזרת החברים פה מהפורום והמלצותיהם, והמלצות חבריי, הגעתי למפרט הבא: -------------------מפרט------------------- מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤638 Floppy Disk 1.44 כ. מסך: Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB 1,498 ספק כח: Hec Cougar 750W 610 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤367 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 צורב DVD: Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA 146 רמקולים: Dowell SP-E001 2.1 [Wood Sub] 140 ¤ http://ksp.c…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב אז קודם כל תוציאו זיכרון וכרטיס מסך מרשימת החומרה שאני צריך לקנות. זיכרון יעלה לי 300 ש"ח (שני סטיקים של 256MB DDR333, אני לא יכול בכלל לשנות את הזיכרון), אז תורידו מתקציב של 2200 ש"ח 300 ש"ח, וישאר 1900 ש"ח (כי זיכרון אני מתכנן ליקנות בקרוב, רק כרטיס מסך יש לי אותו עכשיו). אז אני צריך מעבד AMD, לוח אם ל-AMD, כונן קשיח (מספיק גם 60 GB), מארז (שכולל מאוורר וספק כוח), צורב, משחה למעבד (משחה טובה) וזהו. אני לא רוצה פלופי וסי.די.רום. בבקשה שהחלקים יהיו טובים ושיחזיקו מעמד לעוד שנה וחצי משהו כזה ושכמובן לא יעברו את ה-2200 ש"ח. ואני יודע שאני פירסמתי בקשה שתביאו לי מחשב של INTEL בהודעה קודמת אבל גיליתי ש-AMD בערך אותם ביצועים יש וגם זול יותר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אודה לחוות דעת על המפרט מטה. מחשב גיימינג בתקציב 5K+-. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24' 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Alex Golovov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? solidworks -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ורך לכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KmiKaZa,

אז אינה המפרט.... מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1119 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICROLAB FC550 ₪401 ספק כוח: [..] SEASONIC 600W : SS-600ET ₪390 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yarin9226,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות לחלוטין.. אינטרנט וWORD. * גודל המסך? עדיף 13.3-14.. מתוך הבנה שגדול יותר זה כנראה גם כבד יותר * משקל רצוי? אני יודע שבמחיר הזה אני לא צריך לצפות לאולטראבוק, אז כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יחזיק 4 שעות בלי טעינה זה יהיה מדהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מניח שכונן סטנדרטי יהיה בסדר (500GB, אם אפשר אז 7200RPM או SSD) * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשר צורב-מה טוב. לא deal breaker אם זה לא נכנס בתקציב * כונן Bluray? לא * האם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם צריך את עזרתכם בהמלצה למפרט מחשב ב 2000$ ללא מסך וללא HD ואפילו ללא רמקולים ומקלדת (החלקים נקנים רק דרך האתר NEWEGG אז נסו בבקשה להמליץ רק מתוך המבחר שלהם) החלקים יגיעו ללא מיסים וללא עלות משלוח אז תמליצו לפי דעתכם (אבי עובד FED-EX). תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tukim,

איך מונעים קרינה ממחשב נייד ? האם משטח קירור הוא הפתרון ? אני משתדל שלא לשים אותו על הבירכיים אבל מה לעשות? זה הרבה יותר נוח.. שמעתי שמשטח קירור זה פתרון טוב.. האומנם ? יש הצעות אחרות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים