עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tzatza,

אשמח להצעות שלכם עבור מחשבים לעיצוב גרפי ללימודים אשמח לביקורת עבור 2 המחשבים הבאים במי לבחור: http://www.nayadnayad.co.il/product.aspx?productid=10631 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11701&perur=4 איזה מחשב טוב יותר והאם יש את אותו מחשבים בזול יותר. בנוסף זה בערך המפרט שרשמתי אז אם יש לכם המלצות ( לא מק) אשמח. מפרט מחשב נייד: מעבד: CPU Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.3GHz, 6MB Cache,1066MHz – 4 ליבות זיכרון: Memory 8GB DDR3 1066MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB דיסק קשיח: בין 500 ג'יגה ל 750 HD GB (SATA) 7200rpm צג: 15.6-17.3 Full HD LED אם ניתן anti glare עם ניגודיות טובה באור כ. מסך: ג'יפורס של NVIDIA עם 2 ג'יגה כונן אופטי: או צורב DVD או צורב בלו ריי (אם …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by totosh,

אני רוצה לקנות מחשב להקלטת אודיו. קיבלתי הצעת מחיר למחשב אבל אני לא ממש מבין בחומרה ובמה צריך להיות כדי להפוך מחשב למחשב אודיו טוב. ההצעת מחיר היא 3000 כולל הרכבה ומערכת הפעלה. אחרי שקיבלתי את ההצעה התחלתי לקרוא קצת באינטרנט על מה צריך להיות במחשב אודיו, לפני הנתונים שהם נתנו בכתבה http://www.lfo.co.il/pc.htm (למי שמתעניין) נראה לי שאולי יש דברים במפרט הזה שאני יכול לשנות ואולי להוזיל את כל העניין כמו למשל: הספק כח שהציעו לי הוא 600W אולי אני יכול להסתפק במשהו חלש יותר 450W, 500W? או הכוננים אחד של 1TB והשני 500GB אני רוצה שני כוננים אבל זה לא הרבה מידי? אז הנה המפרט אני אשמח אם תעזרו לי. מעבד CPU INTEL I5-2500 3.3G/6M L1155 BOX.2 לוח אם MB INTEL H67CLB…

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  3. אהלן ידידיי, אני מחפש מחשב נייד כבר זמן רב יחסית אבל מתקשה לבחור אחד ספציפי מהסיבה העיקרית שאני לא רוצה לפקשש ולא מבין מספיק בנושא. לאחרונה החלטתי למצוא מאמרים או כתבות וקראתי די הרבה. עדיין, כאחד שמכיר הרבה יותר את תחום הנייחים התקשיתי להבין בניידים בלי שהחזקתי אחד ביד בפועל. מסתבר שזה עולם אחר ולכן באתי לכאן למעשה כפי שכתבתי בכותרת, אני עושה כמה דברים והמחשב מספק לי מענה כולל. הוא לא תחליף לנייח בבית, אני פשוט בבית רק בסופי שבוע. אני גם רוצה לשחק בו, בעיקר League of Legends, Fifa 12, A.V.A, CS:Source, Battlefield 3 ומשחקי רשת אחרים, עם זאת לא רוצה להיות מוגבל מדי. הוא צריך לשמש ללימודים כיוון ושנה הבאה אני מתחיל ללמוד. בנוסף אני מעצב גרפי ומתכנת (אתרי אינטרנט …

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by din656,

כותרת... תודה מראש! http://www.fastup.co.il/v.php?file=35282213.jpg

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  5. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14 אינץ' * משקל רצוי 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב?: כן כונן cd/dvd צורב * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מובנית ללא צורך ברכישה בנפרד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מה דעתכם על הדגמים הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7474&CatCode=315http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב מצוין בפרופיל שלי המארז שלי הוא: V3 של טרמלטק הכרטיס מסך שלי הוא 6950 אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף? הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3). והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים) במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב) חנות מועדפת TMS אין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^ תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by romansah9,

שלום לכולם. כמו שהבנתם יש לי XPS L702X. קניתי אותו לא מזמן ואני ממש מרוצה מנו. רציתי לבדוק עם יש אופציה לשפר את המחשב ע"י הוספת זכרון (RAM) וSSD? יש לי 8Gb DDR3 ו HDD של 500 Gb. לפני שקניתי אותו ראיתי שהיתה את האופציה לקנות אותו אם שתי כוננים קשיחים ואופציה לSSD. אבל בזמנו זה היה יקר(לא שעכשיו זה זול) עכשיו אחרי חפירות באתר הרשמי של DELL וקצת ברשת בכללי, אני פשוט לא מוצא עקבות בשום מקום לאפשרות לשדרג כוננים קשיחים. זה בכלל אפשרי או שבאופן מסתורי דחפו לי שם משהוא שמונע ממני לשדרג? כנ"ל לגבי הDDR אבל זה יותר לחבר שלי בעבודה (אותו דגם והכל זהה). הרי אמור להיות סלוט לעוד כונן ולDDR נוסף? (הוא אמור לתמוך עד 16GB). או שקנינו מחשבים שלא ניתנים לשידרוג למרות שיש להם חתיכת גודל, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wolfazb,

לצערי הרב האייסר הקשיש שלי התקלקל עד רמה שלא משתלם לי להשקיע בתיקונו, אז אני מחפש מחשב סביר שילווה אותי לאורך רוב התואר בתקווה ( מתחיל בסמסטר אביב השנה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): מחשב בסיסי שיכול להריץ אופיס, סביבות פיתוח תכנה, צפייה בסרטים ואינטרנט כמובן. * גודל המסך?13-14״ * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח לזמן סוללה ארוך ככל האפשר, לפחות כ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): כן לשניהם. * בלוטות?: כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bl…

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. שלום רב לכולם. אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי שיוכל גם לשמש אותו בשביל שימוש בתוכנת אוטוקד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה עם תוכנת אוטוקד, שימוש בתוכנות מיקרוסופט אופיס, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ', אפשר גם 14 אבל לא רצוי. * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. נדמה לי שעתיים וחצי זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. מחקתי כמה שאני בטוח שלא נחוצות. מה לגבי מה שכאן? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב לשימוש כללי מבוסס AMD, ללא מסך וללא ציוד הקפי, עד 2400 ש"ח (רצוי לא לחרוג). אין דרישות רעש, HD של חצי טרה יספיק, 4 גיגה זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה. אני אישית אהבתי את הלוח הזה והייתי רוצה שהוא יכלל במפרט. אני מתכנן לקנות בנוסף לזה מסך ב900 ומשהו ש"ח ומערכת הפעלה WIN 7 home premium ב500 ש"ח, לכן אני מעדיף לא לעבור את מגבלת התקציב של ה2.4K. רק אם זה בשביל רכיב ממש משתלם. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, רציתי לשאול : אם רכשתי מחשב נייד של דל בארה"ב ויש לי אחריות של שנה עליו. האם אני יכול לממש את האחריות גם בארץ מול דל ישראל? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד ל * מטרות המחשב? עריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas,שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס, גלישה וסרטים). * גודל המסך - 15.6 אינצ' * משקל רצוי - אין הגבלה מיוחדת (סטנדרט). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - תמיד טוב אך לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - אשמח ליציאת wire fire אך לא קריטי. * בלוטות - לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 גיגה. * כונן CD/DVD? צורב - כן צורב. * כונן Bluray - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי עם 3 שנים אחריות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. ישנו מפרט שקיבלנו מksp דגם asus k53sc-sx532…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים + עריכת וידא ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומשחקי רשת דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

15. שלום, אני קונה מחשב שיעבוד עם התוכנות: קיובייס, פוטושופ, אביד ו3D-MAX. מכיוון שאני רק מתחיל בתוכנות ולא יודע מה אני יאהב ובמה אמשיך אני לא קונה בינתיים כרטיסים מקצועיים (כרטיס קול, מסך, וידאו). אני רוצה מחשב שבבסיסו חזק שאוכל להתחיל להתנסות בתוכנות ולשדרג הלאה. זה המפרט שהמליצו לי עליו ורציתי לקבל חוות דעת והצעות. מעבד: I7 2700K Box מחיר: 1800 ש"ח (אחרי 50 ש"ח משלוח, אין במלאי בחנויות קרובות) לוח אם: Intel DQ67SW מחיר: 640 ש"ח (הבנתי שלא אוכל לעשות אובר קלוקינג, אני לא הכי מבין בזה אם אתם חושבים שלשימושים שלי אצטרך לעשות אובר קלוקינג בעתיד וכדאי לשים לוח אם חילופי אנא ציינו זאת). זכרונות: kingston hyper X 2*4g מחיר: 420 ש"ח הארד דיסק: WD 1TB caviar Black מחיר: 770 ש"ח (כש…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים פשוטים (sims), הורדות וכו. המחשב יהיה בסלון, ככה שרצוי מאוד שיהיה שקט. קיבלתי מ-KSP את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6727 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12423 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Transcend http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14162 דיסקים קשיחים: Western Digital Cavi…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד לעריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas. שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס וגלישה). 1. מה התקציב המקסימאלי - 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 3700 גג. 2. מה שימושי המחשב - עריכת ווידאו עם sony vegas ושאר השימוש הוא סטנדרטי (גלישה ואופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש תדיר sony vegas. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - צורב בלו ריי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by liran_elbaz,

יש לי מחשב נייד של HP שקניתי מחול בקיץ ואמרו לי שהוא מחשב תותח לסרטים ומשחקים יש לו יציאת HD כרטיס מסך של READON HD ו-8GB ראם והורדתי השבוע סרט HD באיכות 720P והוא קצת נתקע לי אני לא מבין למה מישהו יכול לעזור לי זה המפרט של המחשב : http://www.eritech.com/hp-pavilion-dv6-6145dx-amd-quad-core-a8-3500m-1.5ghz-8gb-ram-640gb-hdd-dvdrw-amd-radeon-hd6620-with-512mb-video-15.6-inch-754.ht אגב לא יודע שקניתי את המחשב היה רשום 2.2GHZ פה רשטן 1.5 לא יודע למה.. וגם ראיתי סדרה השבוע ב720P ולא נתקע לי אני חייב עזרה תודה !

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Software Developer Workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. היי ברשותי Lenovo T420S, והסוללה שלו פשוט נגמרת תוך 3 ימים כאשר הוא כבוי לחלוטין. למישהו יכול להיות רעיון מה הבעיה ? תודה !

• 23 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. קודם כל תודה, המחשב מיועד לשלושה ילדים עד גיל 10. ולשני הורים שלא מבינים במחשב יותר מדי. בגדול זה מחשב לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, לא למשחקים כבדים. מבחינת ציוד היקפי צריך רק צורב DVD. יש כבר מקלדת עכבר ומסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, משחקים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by dorbarnea,

אהלן, רציתי לדעת מה הsocket או המעבד הנמכר ביותר והכי משתלם שיש היום בשוק... בנוסף אני ישמח לקבל גם שמות של motherboards .. בנוסף מה הmb של הכונן קשיח הנורמלי של היום, והגודל הנורמלי להארד דיסק של pc "3.5\"2.5| תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  23. אוקיי אז ככה, יש לי לפטופ LENOVO 3000 C200, הייתי צריך לפרמט אותו, פירמטתי ויש עליו כרגע XP SP2. אבל הוויפי לא עובד. ניסיתי המון דרייברים, אפילו הדרייבר שהורדתי מהאתר יצרן שלהם של הדגם הזה לא עזר.. לא מופיע הwireless network connection בחיבורי הרשת. במנהל ההתקנים תחת מתאמי רשת מופיע לי 2 שורות 1. realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC 2. מתאים 1394 NET וחוץ מזה בהתקנים אחרים(לא מזוהים) מופיע לי 1. PCI Device 2. בקר רשת 3. בקר אפיק SM 4. התקן מערכת בסיסי

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  24. * מטרות המחשב? סטודנט לתואר מתקדם במדעי המחשב, המחשב ישמש גם לשימוש ביתי (אינטרנט,אופיס וכו') וגם לעבודה, לא נדרש כח חישובי יוצא דופן אך ארצה לאפשר עבודה מקבילה בווינדוס ולינוקס (דאבל בוט) בצורה טובה ולא איטית. ישמש גם לפיתוח והרצת תוכניות בסיסיות אך לא צריך יכולות מיוחדות. * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? ניידות תוערך אך אינה קריטית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

25. Started by X-Style,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים Crysis Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 40" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים