ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הכנתי מפרט:[table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray מחיר: ₪925 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪54 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מחיר: ₪610 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪105 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1040 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: ₪2839 הרכיבים שיש ברשותי(קיימים) הם: מארז: Soprano DX דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500413AS ספק :HK701-11PEP התקציב הכולל…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי בניתי לי מפרט מחשב שמיועד לגיימינג כבד. חרגתי בכמה מאות שקלים מהתקציב שיעדתי לרכישה ואני רוצה לבדוק אם אפשר לדעתכם לצמצם במחיר במידה שלא תפגע כל כך באיכות. אז הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך: ASUS - AMD HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מארזים: Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) עכברים: Razer R…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא בעניין מפרט לגרפיקה בסביבות ה 3K. החלטתי אולי לשנות כיוון ולנסות ללכת על מפרט מבוסס AMD. קיבלתי קצת הכוונה, ועכשיו בזכותכם אני יודע יותר מה אני רוצה, אבל אני עדיין צריך את עזרתכם. אז הנה אני אהיה קצת יותר ספציפי ממה שהייתי: התקציב בסביבות ה -3K. שימושי המחשב: עריכה גרפית, עיבוד תמונה. בעיקר PhotoShop. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC, אם כי יש סיכוי קל שיהיה משהו כזה (בערך 10%) - כך שעדיף ציוד שיהיה לו אופציה קלה לOC. עדיפות לחנות מאזור ירושלים. קצת דברים שנוספו לי: חשוב מאוד מהירות המחשב, ולכן כנראה שאלך על מודל זיכרון של 2X4GB במהירות 1600. לא חשוב כרטיס מסך ייעודי, אפשר להסתפק ב OnBorad. מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד AMD FX x4 Quad-Co…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 - פרנסה, IntelliJ - פרנסה. Microsoft Test Manager - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, Battlefield 3, Batman: Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למשחקים: 19…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MOH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' ומסך 42 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי חברים, הייתי שמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי. עריכה : המפרט עודכן. המחשב הוא לשימוש של עבודה,תוכנות,אינטרנט ומעט משחקים פה ושם, חשוב לי שיהיה מחשב עמיד וחזק לאורך זמן. *שימו לב המחשב הוא ללא הרדיסק - קיים לי הרדיסק SATA של 1TB שאני ישלב בו. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪956 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Asus P8Z68-V LE Z68 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3185 G.Skill Sniper 4GB DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-4GBSR1, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3302 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש של טושיבה לאחר הפעלה ראשונית של המחשב וכל הסידורים, התקנתי בו משחק בשם driver-sf. באחת מהפעמים שהפעלתי אותו, המסך התחיל להתעווט והנוצרו בו מן הקפאות כאלה בתמונה עוד לפני שהמשחק עלה. אין לי תמונה של זה כי לא היה ניתן לצלם את זה. הבעיה דומה לזה שהמחשב נתקע רק שנוצרים עיווטים בתמונה, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. בכל מקרה הבעיה קרתה פעם אחת, ולאחר הפעלת המשחק עד כה לא קרה שום דבר כזה. מה שעשיתי סך הכל לפני זה להתקין ישר דרייבר של הכרטיס מסך. זה די תסכל אותי כי המחשב חדש, ולא מזמן החזרתי את הקודם בגלל תקלה אחרת. מקווה שתוכלו למצוא לי פתרון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן מבקש חוות דעת בנושא מפרטי שהכנתי פעם ראשונה שאני מרכיב לבד את המפרט לכן בבקשה אם אפשר תגובות עם הסבר. סכום מקסימלי להשקעה 6.5K כולל מקלדת ועכבר המחשב מיודע לגיימינג בעיקר סרטים וכד' רזולוציית מסך: 1920*1080 אם יש המלצה למפרט אחר אשמח אם זה יהיה מ ksp.co.il דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Antec KUHLER Shelf 120mm PWM fan High-performance CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13254 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13811 …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח מחשב לשימוש ביתי בסיסי אינטרנט + מוזיקה ייתכן צורך בתוכנות כמו אוטוקד עדיפות למארז קטן אין צורך במסך או ציוד הקפי תודה
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש חלקים ע"מ לבצע הרכבה מחדש של מע' לטובת GAMING ועריכה גרפית. החלקים הינם: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]21188[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/t…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מישהו שמכיר את הדגם הזה או קנה אותו או אפילו סתם מבין ויכול לחוות דיעה? האם אני צפוי להתקל בבעיות מבחינת אחריות חיבור לחשמל או שפת מערכת ההפעלה? הדגם מגיע עם 128 גיגה הארד דיסק 4 גיגה זכרון מסוג DDR3 מעבד i5 1.6 ומערכת הפעלה וינדוז 7 PRO 64 bit. אשמח לתשובה שתעזור לי מאוד כמעט ולא מצאתי מידע ברשת לגבי הדגם הזה בטח לא בישראל. תודה לכולם.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקבוצה שלי מעוניינת לרכוש תחנת עבודה חדשה, המטרה היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל. (בלי שהמעבד עובר מתהליך לתהליך, אלא שכל core עובד על תהליך אחר). כמו כן, אנו שותים הרבה זכרון (טרנספורמי פורייה על סריגים גדולים/מטריצות ענקיות במטלב). עד עכשיו עבדנו על שרת עם 50 מעבדים/ ועוד שרת עם שני מעבדי i7 של 4 cores כל אחד. אנחנו רוצים יותר (או לפחות לא להיות תלויים בשרת הגדול). אני מניח שאין ממש מגבלת גג לתקציב (כלומר 50000-10000 ש"ח נשמע סביר מבחינתנו) והדרישה העיקרית היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל - כלומר לא צריכים את המעבדים הכי הכי הכי מהירים בשביל זה. האם מישהו יכול לתת המלצה למפרט שכזה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים. תקציב - 2000 - 3000 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים * גודל המסך - לפחות 15 * משקל רצוי - לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30 אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב. הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור. אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה. יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר…
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב, אני סטודנט לתואר שני בהנדסה והמחשב מיועד להריץ תוכנות הנדסיות כמו מטלב, אוטוקד, מייפל - בסגנון הזה.. התקציב הוא 3000 ש"ח - לא יותר מזה!! בתוך התקציב שיהיה כלול גם מסך - אין דרישות גבוהות מהמסך, שרק יהיה כמובן lcd דק, אין צורך ביכולות גרפיות מרשימות. אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. זהו, שהמחשב יהיה מהיר ויעיל כמה שאפשר במסגרת התקציב. אין צורך ב-OC.. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר(Sketchup,Vray,PhotoShop) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 Intel מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD Bit זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לדעתכם המחיר שווה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך Nvidia GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לטענתו מיותר לשים מעבד I7 על הכרטיס המסך הוא חייב אותי ב-1000 ש"ח ולפי מה שהוא אמר הקונפיגורציה הזאת נחשבת ברמה גבוהה מאוד אז בבקשה צריך את דעתכם! הפורמט הזה נחשב טוב? המחיר סביר? כרטיס המסך שוו…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי פה כבר הודעה שבה המליצו לי על N55-i7, אבל בגלל שאני ממש בימים הקרובים הולך לקנות רציתי לפרט יותר את הדרישות שלי ולקבל המלצה סופית (עבורי). קודם כל - אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. אני צריך משהו שיעמוד בדרישות שלי ולא יותר. חשוב לי שהוא יעמוד בכל הדרישות ב-100%, אבל אין צורך לנצל את כל התקציב אם זה לא חובה. אני מחפש נייד בגודל סטנדרטי (15.6"). רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל ככה שזמן סוללה לא משנה במיוחד. משקל עדיף כמה שפחות, אבל כנ"ל זה לא קריטי במיוחד. רצוי שירעיש כמה שפחות, כמה שאפשר למחשב נייד ... בנוסף - המחשב יהיה לרוב מחובר למסך חיצוני, FHD "27. השימוש שלי במחשב יהיה לאינטרנט, פיתוח/תכנות וקצת לגיימינג. לגבי גיימינג - המקסימום שא…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. לא חייב להשתמש בכל התקציב ואם צריך לחרוג מעט אז גם אין בעיה. המחשב ישמש לפיתוח אפליקציות ושימוש כללי לכל דבר. אין צורך בציוק היקפי. אני רוצה דיסק קשיח לא גדול 500GB יספיק לי....(אני מעדיף להשקיע את הכסף במקום אחר) אני צריך מספיק זיכרון 4-8gb. אין צורך במערכת הפעלה. אין חשיבות מיוחדת לשקט של המחשב. אני רוצה קירור איכותי שלא יעשה לי בעיות. אין צורך לכלול שום תוכנה עם המחשב. ומבחינת הרכבה... אין צורך אני רק רוצה את המפרט. אין לי צורך בחנות ספציפית. או בעיר ספציפית. אני רוצה שכל כניסות הusb יהיו usb3. ולפחות כניסה אחת של esata. יש העדפה למעבדי אינטל ולא amd. לא נראה כאילו יהיה שדרוג מאסיבי בעתיד לא הקרוב ולא נראה כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-