עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעקרון זה המפרט הרצוי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349&section=293&target=רב%20תכליתי תוריד 1TB ל 500GB, במקום 4GB זכרון - 8. הוא מתוכנן בראש ובראשונה להפקת סאונד, עריכה, סינתזה, באופן מקצועי. וכן גיימינג בצד. האם ה i5 יהווה צוואר בקבוק? לא סתם זרקתי 8GB זכרון.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by elior021,

אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קיצרתי כי היה לי בעיית הקלדה: אני מחפש מחשב לכתיבה (השאיפה הרבה) ללימוד, לניידות, ולשימוש כמחברת. האם מקלדת thinkpad באמת משמעותית טובה יותר לעומת מחשבים אחרים? ומה לגבי עמידות ביחס למשקל? אשמח להמלצות שמשתוות. האם האפשרויות ב thinkpad yoga שוות את החסרונות שלו? מעדיף בעלי ניסיון. האם אפשר להשתמש בפתיחה של ה180 מעלות (לא 360) לכתיבה (כמחברת שטוחה) וכטבלט? מעדיף בעלי ניסיון. אשמח להמלצות לניידים שממלים את הצרכים שלי. תודה רבה. אני אשמח לכל תגובה, אני ללא ניסיון כלל עם מחשבים ניידים, אז תרחיבו את דעתי... יש לי בעיה באינטרנט, אני אשתדל להתחבר לעיתים קרובות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551299 הדגש הוא למחשב זול שיחליף מחשב קיים (צרכים רגילים - וידאו, אופיס, אינטרנט) לשנתיים הקרובות לפחות... זה מחיר זול או שניתן למצוא זול יותר לאותו מפרט? מה הייתם משפרים? מחליפים? (לוח?) שווה בכלל ללכת על מעבד קונרו? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. ערב טוב, אשמח לקבל הצעות למפרט לעבודה משרדית 1500 ש"ח (לא כולל מסך, ציוד היקפי). לא מתוכנן OC. כולל הרכבה. אם אפשר שהמפרט יהיה מאייבורי (או מחנות אחרת בתל-אביב) זה אידיאלי.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by ItachiSan,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 12-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. * בלוטוס? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שלום, אני מחפש נטבוק ללימודים בתקציב של עד 3K. חשוב לי שיהיה לו זמן סוללה ארוך, שיהיה קל, ושיהיה נוח להשתמש בו לאורך זמן (4-5 שעות של כתיבה נגיד). בינתיים מצאתי את ה- Asus Eee PC 1201N NetBook http://www.netbookreviews.net/asus/eee-pc-1201n/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 אפשר להריץ עליו סרטי HD? האם הוא יריץ חלק …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בלי ציוד היקפי..ורוצה את הכרטיס מסך של הדירקט איקס 10. 2 ג'יגה ראם,לפחות 250 ג'יגה הארד דיסק. אם נשאר עוד קצת כסף גם איזה קירור טוב יהיה סבבה. תודה מראש. נבוזר.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  8. אני מגבשת מפרט בתקציב של 4000-4500 שקל. המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה ותוכנות חישוביות כגון Matlab. בנוסף, אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' בתקציב נוסף של 1000-1500 שקל (העדפה לפנל IPS אם קיים בטווח המחיר). אני מחפשת יחס עלות-תועלת יחסית גבוה: שיפור קל בביצועים כנראה לא יורגש. אני רוצה להיות מסוגלת להריץ באיכות סבירה משחקים חדשים שיוצאים כיום, ואת אלו שיצאו בשנתיים-שלוש הקרובות. הנה המפרט שחשבתי עליו: CPU – Intel Core i5 750 (tray) Motherboard – Asus P7P55D -- or -- Gigabyte GA-P55A-UD3R Graphic Card – Radeon HD 5770 -- or -- 5750 1GB Memory – 2x2GB 1333MHz DDR3 Hard Disk – 500GB Samsung HD502IJ (or any other well-known brand) CPU Cooler – Scythe…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום , אני חדש פה : ;D אני משחק את המשחק קאונטר סטרייק כבר למעלה מ 5 שנים , אני משחק אולי 4-5 שעות ביום ואני רוצה לקנות מחשב חדש כיום יש לי : // CPU: Intel P4 1.5Ghz. // Motherboard: Intel Garibaldi 850GB. // Mouse: Intellimouse Explorer 3.0A (USB Port) +ICEMATE all around surfers(skatz). // Mousepad: Steelpad 4D. // Monitor: 17" CTX ultra screen. // Memory: 256 Samsung 800Mhz RDram. // Graphics card: HIS ATI RADEON 9250 128mb. // Operating System: Win XP PRO. // Sound Card: Creative Sound Blaster valua LIVE. מחשב מאעפן לכל הדעות שבקושי מזיז לי קאונטר , ואני לא יודע כמה להשקיע במחשב חדש . אני רוצה לקנות מחשב שיהייה חזק , שיריץ משחקים להרבה זמן למרות שאני מת…

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לעזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, Autocad. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצרכי פרנסה ובתקווה שלא יצטרך שידרוגים תוספות בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא רלוונטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אין צורך. תודה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בין 6-7, מעוניין שהוא יהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by piniy,

התקציב המשוער 3000-3700 אם יש הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: בעיקר אינטרנט מעט אופיס משחקים (קלים או כבדים) - לא, מלבד אונליין. צפיה בסרטים - כן. עריכה גרפית - לא. גודל המסך - כמה שיותר משקל רצוי - פחות מ 2.5 Kg האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו) HDMI - חייב ESATA - למה זה טוב ?בלוטות - למה זה טוב ?גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיק, האם לשימושים שהוגדרו יש משמעות ל- RPM ? כונן CD/DVD צורב - רצוי כונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יש היום הצעה http://www.buy2.co.il/After_Party/DailyDeal/Index/12f…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום לכם... החלטתי להשדרג את המחשב הישן לחדש... הנה המפרט : מעבד - intel pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box לוח האם - Abit IS7-E Intel 865E Motherboard זיכרון - TwinMos 256MB 400Mhz PC 3200 DDR ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי ? אני לא רוצה משוכלל אלא טובה מאד מארז אלמוניום במחיר עד 400 ש"ח בערך. כמובן גם עיצוב מרשים. יש לך המלצות ? :-\ אני חשבתי על מארז COMPUCASE-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front UBS 300W Case ??? מה אתם אומרים ? האם אני צריך לקנות עוד מאווררים ? בשביל למארז ? או מה ? תעזרו לי... תודה רבה , מצפה לתשובתכם...

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by iakovl,

כמו שאמרתי מפרט מבוסס AMD בעיקר למשחקים וגלישה אך אולי קצת OC בעתיד. הדברים הבאים קבועים: - לוח אם NFORCE - מעבד בארטון - צורב וDVD

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by flatlinE,

שלום פורום נכבד, אני מעוניין בהמלצה ללפטופ, למטרת צפייה בסרטים FULL HD לאבא שלי.. חשוב שיהיה משקל עד 2 ק"ג (לנסיעות), ויציאת HDMI. התקציב הוא עד 4K אבל כמובן שעדיף יותר זול... שאלה נוספת בנושא היא אם גודל המסך ישפיע על איכות הצפיה בHD (תקיעות וכו'). תודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקבל מפרט על מחשב בעיקרון מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה ומשחקים התקציב שלי הוא 4500ש"ח כולל מסך דק מה שאני לא צריך ויש לי זה מקלדת עכבר צורב כונן דיוידי את זה אפשר להוריד מהמפרט תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום, קניתי נטבוק של חברת ADVENT דגם 4213, לא ממש מוכר.. נמכר באנגליה קניתי אותו מ-eBay יום רביעי, זה כבר בארץ מחר אמור להגיע אלי (UPS). הדגם הזה כולל מודם סלולרי 3G מובנה בעקרון (הסיבה העיקרית לקניה), אבל אני רכשתי את המחשב עם שינוי קטן, במקום המודם המקורי יש לו מודם של חברת DELL 5530 אשר כולל בתוכו גם GPS בנוסף ל-HSPA. רציתי לדעת האם יש תוכנות GPS שונות הפועלות על גבי מחשב (חלונות) עם מפות ישראל? למי שמעוניין לראות את המחשב והנתונים היחסית מרשימים לנטבוק מוזמן להכנס למכירה, נשארו עוד 2 יחידות http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150328695791 ברגע שיגיע מחר (כבר לא יכול לחכות) אשמח לעדכן על המוצר אם יהיו שאלות.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. מחפש ביקורות/הצעות לשיפור תודה מראש! מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤621 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD753LJ זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066MHz CL 7-7-7-20 XMS2 ¤563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G8500C7 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1683 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44052 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690 ספק כח Enermax Modu82+ 5…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by amitrotem,

יש לי אפשרות לקנות כרטיס יד שנייה במחיר אטרקטיבי עם אחריות רק היצרן של הכרטיס הוא POINT OF VIEW. שמעתי שהם קיבלו כמה ביקורות טובות על כמה סוגי כרטיסים. השאלה אך הם בכרטיס הזה ספציפי. תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by OgANDi_BoY,

אני צריך מפרט בשביל ידידה שלי היא רוצה מחשב טוב היא לא משחקת משחקים אולי רק שולה מוקשים חח לוח אם - רק asus כרטיס מסך - רדאון או ג'י פורס זיכרון פנימי - 512MB מעבד - 3GHz מינימום בכול אופן היא צריכה ציוד הקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים לא כולל מסך היא רוצה כונן סידי לבד כונן שקורא די וי די לבד וצורב רגיל לבד. ומארז TOWER יפה עם צד שקוף( אישה לכו תבינו... ) אם אפשר מפרט גם ל AMD וגם לאינטל. כולל התקנת מערכת הפעלה + דיסק (XP HOME EDTION ) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אתמול הזמנתי את המחשב הבא: AMD64 Winchester 3200 Tray Asus A8N-Sli deluxe ThermalTake SViking VA4000BWS (מארז) Geil Value 2x512mb ddr400 cl2.5 Floppy 1.44 DVDRW NEC 3520B x 16 DL Leadtek Geforce 6600GT Extreme 128mb Western Digital SATA 160GB ZALMAN ZM 7000A Copper ספק כח Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE (כל הסיפור עלה 5999ש"ח ב-digma) רציתי לוודא שהספק אכן מסוגל להחזיק את המערכת וכי היא אכן תהיה יציבה וללא בעיות מתחים... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, הייתי רוצה קצת מעזרת חברי הפורום.. משיטוטים ברשת הבנתי שאני מכוון לסוקט 1156 870\860 (+קירור אוויר טוב) ,הייתי רוצה לוח עם כ.קול טוב, יכולות המהרה , תמיכה ב USB3 וקצת RAID בסיסי מבחינת זכרון , 4 לא מספק , אז המדרגה הבאה היא 8? אין צורך כרגע בכ.מסך ואסתפק במשהו בסיסי עם יציאת DPORT\HDMI שימושים : הרבה הרבה הרבה MATLAB , כמה אינסטנסים של V.STUDIO , משחקים בהמשך הדרך (אחליף כ.מסך בהמשך) מבחינת דיסקים קשיחים: חשוב שיהיה קריר ושקט (אשמח לשמוע על RAID0 זול ומעניין) מארז בסיסי, ספק טוב אך לא יקר. אם ישנן עוד שאלות או חידודים שאני צריך לעשות בכדי להגדיר את הדרישה אשמח להענות נ.ב. ככה מחוץ לתקציב - אשמח לשמוע על זוג רמקוליים שולחניים שיוציאו את המיטב מהכ.קול ONBOA…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב יכול להיות אינטל או AMD. בAMD עדיף שיהיה מעבד ATHLON 3000 אני לא יודע אם כדאי ללכת על תושבת AM2 או תושבת 754 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל צריך להיות מחשב טוב שיחזיק לאורך זמן כך שעדיף שהכרטיס מסך יהיה 128 מגה ועדיף משולב בלוח אם כדי שיהיה יותר זול. זקוק גם לצורב DVD זול. מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים, מארז פשוט. מסך 19 אינ'ץ LCD - חשוב שיהיה כמה שיותר זול אך לא משהו זבל. עדיף עם DVI אבל לא הכרחי. מה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY גירסת WIDE מסך רחב 16:9 - CMV 937A 19'' LCD 8ms הוא עולה 1290 שקל (עם DVI עולה 1390). ומה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY רגיל- CMV T38D 20'' LCD 8ms DVI + Speakers. הוא עולה: 1850 קישור אליו: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F4…

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  25. שום דבר במפרט הזה לא צריך להיות טוב או משהו, פשוט שיחזיק אופיסXP, חיבור אינטרנט מהיר וכמה משחקים ישנים... תודה מראש slim_shady.

• 11 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.