ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי בניתי לי מפרט מחשב שמיועד לגיימינג כבד. חרגתי בכמה מאות שקלים מהתקציב שיעדתי לרכישה ואני רוצה לבדוק אם אפשר לדעתכם לצמצם במחיר במידה שלא תפגע כל כך באיכות. אז הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך: ASUS - AMD HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מארזים: Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) עכברים: Razer R…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל קניית מחשב חדש, הצורך שלי הוא תכנות (ולתוכניתנים עדיף שיהיה מחשב קצת חלש, שלא יהיו מפונקים ). אני לא משחק, אם אני מעמיס על המחשב זה בדרך כלל בגלל 50+ טאבים באיזה דפדפן, וגם זה מנהג מגונה שאני מנסה להעלים. כן הייתי רוצה משהו די שקט, והיה נחמד אם הכל גם היה קומפקטי. אני לא צריך כרטיס מסך (5570), או כוננים קשיחים ( אני אתאפק עד שהמחירים ירדו שוב) או ציוד היקפי כלשהו. אין לי העדפות של Intel vs AMD. מבחינת מחיר, אני כל כך לא מעודכן במחירים שאני לא בטוח כמה משתלם להשקיע, אבל עקרונית אני מינימליסט ( או קמצן) . תודה על תשומת הלב נ.ב סתם מתוך סקרנות, יש דבר כזה מארזים שניתנים לתלייה מהקיר ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 Intel מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD Bit זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לדעתכם המחיר שווה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך חוות דעת על המחשב בעקרון הוא מיעוד לגיימינג כבד + קצת עריכה בפוטושופ המחשב : [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1012 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪236 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪640 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td][td] 1 [/td][td] ₪350 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪370 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/t…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב דרך מקום עבודה של בן דוד שלי, המחשב ישמש אך ורק להורדות וסטרימינג. הארדיסקים כבר יש לי NAS + כוננים קשיחים חיצוניים. כ. מסך אני לא כ"כ צריך אך אין באפשרותי להוריד אותו [אם יש מפרט מומלץ יותר ב-2,000 ש"ח ללא הכ. מסך אשמח לשמוע.] כמו כן - המחשב יריץ וינדוס XP כך שאין צורך יותר מ-4 ג'יגה [המערכת הפעלה תקרא 3 ג'יגה אך סלוט אחד של 4ג'יגה עולה זול היום.] תודה רבה! * המחשב כולל הרכבה * 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בהתאם לצרכים - אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות וסטרימינג …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 - פרנסה, IntelliJ - פרנסה. Microsoft Test Manager - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, Battlefield 3, Batman: Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למשחקים: 19…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן חברים. מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל. חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד. מה אומרים על המערכת הזו? מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHzקירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3זיכרון G.Skill DDR3 4GBכונן קשיח WD Caviar Blue 500GBכרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5צורב LGמארז Rosewill R220 2 Fansספק כח איכותי Thermaltake 400W[/l][/l] בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר. ולהלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,000 ש"ח, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של צילומים בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. מסך מדגם Dell U2412M 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 7 Home Premium, כולל התקנה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי, העיקר שתתקבל המפלצת הכי מטורפת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, אולי ב-1000 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, טיפה סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, FIFA 12, כל הכבדים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? 2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן ארוך רצוי שיחזיק עד שעתיים שלוש בלי מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן, לא משנה עד כמה עדכני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש פירוט של מחשבים שחשבתי עליהם. אני לא יודע לבחור בין המחשבים אשמח לדעה מנוסה יש לציין שכל המחשבים סביב אותו מחיר (4000) ASUS K53SC ASSUS K5…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, הדרישות הן כאלה: 1. אפשרות לחבר עד 4 מסכים במקביל. כרגע יש שני מסכים, שניהם מחוברים ולשניהם יש חיבור DVI+VGA. 2. תקציב של עד 2000 שקלים עם סטיה של 200 לכל היותר. 3. אין צורך בכונן אופטי. 4. לא חשוב מאיזה חנות, חשוב שיהיה מאיזור ראשון לציון והסביבה. 5. המחשב מיועד למסחר בבורסה. 6. אין צורך בציוד הקיפי. 7. חשיבות השקט במחשב: 5 8. לא מתוכנן OC. 9. אין צורך במערכת הפעלה. 10. אין צורך בהרכבת המחשב בחנות אלא אם כן זה ללא תוספת תשלום. 11. לא צפוי שידרוג כבד בעתיד. 12. חשוב המחשב יחזיק מעמד ב-4 שנים הקרובות מעמד מבחינת ביצועים. הנה מה שהרכבתי עד כה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪545 קירור למעבד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המחשב הנייד הזה של HP ProBook 4530s, בגדול מעבד I5, דיסק 3200GB 7200, כרטיס מסך 1GB, נראה על פניו מעל המחשבים הסטנדטים של סביבות ה3000 ש"ח. הוא עולה פה 2800 ב36 תשלומים, כלומר בעיקרון תשלום אחד זה אפילו אמור לעלות פחות... מה העניין פה? אמנם אחריות לשנה, אבל זה נשמע לא הגיוני.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב מTMS ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו טוב / לא טוב מה הייתי יכול לשפר או להחליף : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪105 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB Spi…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן אני חייל משוחרר ויש לי תקציב של 3000 ש"ח בפורום הזה אנשים אתם תותחים ואני צריך את עזרתכם המחשב מיועד להורדת שירים באינטרנט שיעבוד ממש מהר והיעוד השני תוכנת יצירה של מוזיקה קיובייס כי אני מתחיל להיכנס לעולם הדיי גיי העדפה שלי היא מחשב במחיר ה2000 ש"ח הוא יתחבר לטלויזיה שלי LSD 32' ולמערכת רסיבר + 2 רמקולים רצפתיים גדולים אני צריך מארז שלם... 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה לו כרטיס קול איכותי ויציאת HDMI וכרטיס רשת אלחוטי וכמה שיותר יציאות USB אני מהדרום(שדרות) ואם אפשר מקום אמין לקנות (הבנתי שרשתות כמו אייבורי וKSP לא אמינות) ממנו לפי ולקנות חלקים בנפרד אני לא י…
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן מבקש חוות דעת בנושא מפרטי שהכנתי פעם ראשונה שאני מרכיב לבד את המפרט לכן בבקשה אם אפשר תגובות עם הסבר. סכום מקסימלי להשקעה 6.5K כולל מקלדת ועכבר המחשב מיודע לגיימינג בעיקר סרטים וכד' רזולוציית מסך: 1920*1080 אם יש המלצה למפרט אחר אשמח אם זה יהיה מ ksp.co.il דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Antec KUHLER Shelf 120mm PWM fan High-performance CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13254 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13811 …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך Nvidia GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לטענתו מיותר לשים מעבד I7 על הכרטיס המסך הוא חייב אותי ב-1000 ש"ח ולפי מה שהוא אמר הקונפיגורציה הזאת נחשבת ברמה גבוהה מאוד אז בבקשה צריך את דעתכם! הפורמט הזה נחשב טוב? המחיר סביר? כרטיס המסך שוו…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכנתי מפרט:[table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray מחיר: ₪925 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪54 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מחיר: ₪610 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪105 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1040 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: ₪2839 הרכיבים שיש ברשותי(קיימים) הם: מארז: Soprano DX דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500413AS ספק :HK701-11PEP התקציב הכולל…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-