עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה, מה נשמע? אני מחפשת מחשב נייד חזק בתקציב של 4,500 ש"ח לעבודה עם תכנות גראפיות כמו פוטושופ וכו'. לא מתכוונת להריץ עליו משחקים מכל סוג שהוא... בקשר לכרטיס מסך אני ממש לא יודעת - אם לדעתכם תכנות גראפיות עושות שימוש בכרטיס מסך אז שיהיה כרטיס מסך תואם, אם לא אז אין צורך. מה חשוב לי? * שיהיה עם מעבד מהיר * הרבה זיכרון * סדר גודל מסך של 15" * עדיפות להארדיסק מהיר... * עדיפות למקלדת מלאה ונוחה. * איכות חומרים טובה, אחריות טובה, דגם אמין יחסית. מה לא חשוב לי? * זמן סוללה (המחשב לא זז מהבית) * משקל (המחשב לא זז מהבית) * יכולת הרצת משחקים * פי'צרים קטנים אחרים (בלותות', USB, חיבורים כאלה ואחרים.. לא קריטי). בנוסף ראיתי מספר דגמים של DELL אבל הם לא היו כ…

2. Started by XMB,

אהלן, אני רוצה לרכוש לפטופ חדש ( היה לי DELL E6400) וצריך עצה. אני מתלבט בין מאקבוק AIR גירסת ה 256GB SSD עם מסך 13.3" http://www.amazon.com/Apple-MacBook-MC966LL-13-3-Inch-VERSION/dp/B005CWIGHU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1330418228&sr=8-2 לעומת הלנובו החדש U300: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=8E484514F5FD0EE9A220B11D3BAF1FA2 (קונה בארה"ב - גר כאן). המפרטים של שניהם דיי זהים, אני לא מעוניין במעבד i7 מטעמי סוללה וחוסר שימוש. המאקבוק איר עולה ב 200 דולר יותר לעומת הלנובו שבאזור ה 1100 דולר. ישנם הבדלים שנחשבים גדול…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, אני מחפש המלצה למחשב למשרד (PC רגיל, לא פיצה או משהו בסגנון), שישמש בתור שרת קבצים ועוד כמה שירותים קטנים (יותקן עליו לינוקס). לא צריך משהו חזק במיוחד - סטנדרטי, אבל עדיף שיהיה אמין מאוד. בגדול מחפש 4GB RAM, שני הארד דיסקים גדולים (500GB+) שישבו בRAID1. זה שרת "פיתוח", כך שאין צורך בביצועים יוצאי דופן. תקציב - 1200-1500 ש"ח נניח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bond007jim,

איך המפרט הזה? דגם מחשב: GMR BEGINNER מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13401 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9832 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.…

5. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שישמש אותה בתור מחשב רגיל (היא לא רוצה נייח בגלל חוסר מקום). השימושים שלה הם אינטרנט, לראות סרטים/סדרות ועבודה באופיס, זה בערך מסכם את הצרכים. מצאתי 2 אופציות מעניינות שהייתי רוצה את חוות הדעת שלכם עליהן. המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 לגבי המחשב השני (HP) אני לא מצליח לקלוט מה הקאטצ' פה, יש לו I5 ומפרט לא רע במבט ראשון. נניח ואני מוסיף לו עוד 2GB ראם. לגבי המחשב הראשון, הוא נראה לי סבבה ועומד בתקציב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא (אם ממש חשוב אז 200-500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקמת שרתים,מחשבים וירטואליים,גלישה,צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. אני מחפש נייד בכ-3000 שקלים, מדי פעם למשחקים אבל בעיקר לשימוש כללי. מסך 15.6 אינצ' ובלי יותר מדי דרישות בקשר למשקל ולזמן הסוללה (כמובן שכמה שפחות וכמה שיותר בהתאמה עדיף...) מה שכן חשוב לי זה אחריות 3 שנים. מצאתי כמה מחשבים מעניינים, המוביל בנתים זה ה-ASUS X54HR http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 חוץ מזה יש גם ה-ACER 5755G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8800&CatCode=315 אמנם הנתונים של הACER טובים יותר אבל הוא מקבל רק שנה אחריות ולהבנתי גם איכות הבניה פחות טובה... האסוס מומלץ ? בחנתי עוד כמה לנובואים ודלים אבל לא מצאתי כאלו שמתאימים לי. אשמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום, יש לי מחשב חדש של טושיבה לאחר הפעלה ראשונית של המחשב וכל הסידורים, התקנתי בו משחק בשם driver-sf. באחת מהפעמים שהפעלתי אותו, המסך התחיל להתעווט והנוצרו בו מן הקפאות כאלה בתמונה עוד לפני שהמשחק עלה. אין לי תמונה של זה כי לא היה ניתן לצלם את זה. הבעיה דומה לזה שהמחשב נתקע רק שנוצרים עיווטים בתמונה, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. בכל מקרה הבעיה קרתה פעם אחת, ולאחר הפעלת המשחק עד כה לא קרה שום דבר כזה. מה שעשיתי סך הכל לפני זה להתקין ישר דרייבר של הכרטיס מסך. זה די תסכל אותי כי המחשב חדש, ולא מזמן החזרתי את הקודם בגלל תקלה אחרת. מקווה שתוכלו למצוא לי פתרון. תודה.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by yonaboos,

אני בקרוב מזמין מארצות הברית את המחשב הבא: http://www.amazon.com/N53SN-EH71-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B005SQMBK8/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1330441545&sr=1-5 אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. שלום כולם/ן לאחר קריאה ועיון הכל כך הרבה הודעות אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שאני ממש ממש חייבת לרכוש (בארץ) עם המפרט המינמלי הזה: אני גרפיקאית והמחשב הזה הוא המחשב העיקרי שלי. הוא אמור לעבוד המון שעות עם חיבור לחשמל, לכן אני חייבת מחשב שיודע לקרר את עצמו מצויין, שלא ימות לי ועם מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד איתו בחיבור למסך נוסף. בטח אנייד אותו מהמשרד הביתה או לפגישות קצרות עם לקוחות, אני על אופנוע אז לא משנה המשקל. אני מצפה שהמחשב ישרוד 3 שנים (תקופת האחריות) ושיעבוד טוב עם התוכנות שלי בזמן הזה. עיקר השימוש שלי הוא בתוכנות אדובי. התוכנות הבאות ירוצו בדרך כלל במקביל: Photoshop CS5, iillustrator CS5, InDesign CS5, Acrobat Reader Pro, Google Chrome לעיתים אשתמש בקבצי פו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by brsv,

לוח אם 299 ש"ח Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b מעבד 314 ש"ח [table][tr][td]מעבד Intel Pentium Dual Core G620 FCLGA1155 Box [/td][td] [/td][/tr][/table]זכרון 104 ש"ח Transcend 4GB DDR3 1333Mhz ספק 223 ש"ח Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus מארז 235 ש"ח NZXT Source 210 Black שחור מקלדת ועכבר 101 ש"ח Logitech WireLess Desktop Set MK250 Retail סט אלחוטי כרטיס מסך 161 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 memory and 64-bit memory סהכ 1437 ש"ח איך מפרט שאני בניתי ?אולי אפשר לבנות יותר זול ? מפרט לילד בן 6 , משחקים קלים , קצת איטרנט , סרטים . אני מעדיף שיהיה שקט ומחשב לא יתפוס יותר מדי מקום. במסך שלי יש כניסה DISPLA…

12. Started by tomerdx111,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bttlefild 3 ultra -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך FULL HD …

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by ILobeIL,

היי בניתי לי מפרט מחשב שמיועד לגיימינג כבד. חרגתי בכמה מאות שקלים מהתקציב שיעדתי לרכישה ואני רוצה לבדוק אם אפשר לדעתכם לצמצם במחיר במידה שלא תפגע כל כך באיכות. אז הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך: ASUS - AMD HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מארזים: Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) עכברים: Razer R…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום, אני שוקל קניית מחשב חדש, הצורך שלי הוא תכנות (ולתוכניתנים עדיף שיהיה מחשב קצת חלש, שלא יהיו מפונקים ). אני לא משחק, אם אני מעמיס על המחשב זה בדרך כלל בגלל 50+ טאבים באיזה דפדפן, וגם זה מנהג מגונה שאני מנסה להעלים. כן הייתי רוצה משהו די שקט, והיה נחמד אם הכל גם היה קומפקטי. אני לא צריך כרטיס מסך (5570), או כוננים קשיחים ( אני אתאפק עד שהמחירים ירדו שוב) או ציוד היקפי כלשהו. אין לי העדפות של Intel vs AMD. מבחינת מחיר, אני כל כך לא מעודכן במחירים שאני לא בטוח כמה משתלם להשקיע, אבל עקרונית אני מינימליסט ( או קמצן) . תודה על תשומת הלב נ.ב סתם מתוך סקרנות, יש דבר כזה מארזים שניתנים לתלייה מהקיר ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by yossib3,

קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 Intel מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD Bit זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לדעתכם המחיר שווה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אוקיי אז אני צריך חוות דעת על המחשב בעקרון הוא מיעוד לגיימינג כבד + קצת עריכה בפוטושופ המחשב : [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1012 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪236 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪640 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td][td] 1 [/td][td] ₪350 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪370 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/t…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  17. שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב דרך מקום עבודה של בן דוד שלי, המחשב ישמש אך ורק להורדות וסטרימינג. הארדיסקים כבר יש לי NAS + כוננים קשיחים חיצוניים. כ. מסך אני לא כ"כ צריך אך אין באפשרותי להוריד אותו [אם יש מפרט מומלץ יותר ב-2,000 ש"ח ללא הכ. מסך אשמח לשמוע.] כמו כן - המחשב יריץ וינדוס XP כך שאין צורך יותר מ-4 ג'יגה [המערכת הפעלה תקרא 3 ג'יגה אך סלוט אחד של 4ג'יגה עולה זול היום.] תודה רבה! * המחשב כולל הרכבה * 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בהתאם לצרכים - אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות וסטרימינג …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cruzer,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 - פרנסה, IntelliJ - פרנסה. Microsoft Test Manager - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, Battlefield 3, Batman: Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למשחקים: 19…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אהלן חברים. מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל. חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד. מה אומרים על המערכת הזו? מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHzקירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3זיכרון G.Skill DDR3 4GBכונן קשיח WD Caviar Blue 500GBכרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5צורב LGמארז Rosewill R220 2 Fansספק כח איכותי Thermaltake 400W[/l][/l] בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר. ולהלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Nemesis,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7,000 ש"ח, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של צילומים בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. מסך מדגם Dell U2412M 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה חלונות 7 Home Premium, כולל התקנה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by ronik56,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי, העיקר שתתקבל המפלצת הכי מטורפת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, אולי ב-1000 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, טיפה סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, FIFA 12, כל הכבדים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

23. Started by non_user,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? 2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן ארוך רצוי שיחזיק עד שעתיים שלוש בלי מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן, לא משנה עד כמה עדכני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש פירוט של מחשבים שחשבתי עליהם. אני לא יודע לבחור בין המחשבים אשמח לדעה מנוסה יש לציין שכל המחשבים סביב אותו מחיר (4000) ASUS K53SC ASSUS K5…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. שלום לכולם, הדרישות הן כאלה: 1. אפשרות לחבר עד 4 מסכים במקביל. כרגע יש שני מסכים, שניהם מחוברים ולשניהם יש חיבור DVI+VGA. 2. תקציב של עד 2000 שקלים עם סטיה של 200 לכל היותר. 3. אין צורך בכונן אופטי. 4. לא חשוב מאיזה חנות, חשוב שיהיה מאיזור ראשון לציון והסביבה. 5. המחשב מיועד למסחר בבורסה. 6. אין צורך בציוד הקיפי. 7. חשיבות השקט במחשב: 5 8. לא מתוכנן OC. 9. אין צורך במערכת הפעלה. 10. אין צורך בהרכבת המחשב בחנות אלא אם כן זה ללא תוספת תשלום. 11. לא צפוי שידרוג כבד בעתיד. 12. חשוב המחשב יחזיק מעמד ב-4 שנים הקרובות מעמד מבחינת ביצועים. הנה מה שהרכבתי עד כה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪545 קירור למעבד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, ראיתי את המחשב הנייד הזה של HP ProBook 4530s, בגדול מעבד I5, דיסק 3200GB 7200, כרטיס מסך 1GB, נראה על פניו מעל המחשבים הסטנדטים של סביבות ה3000 ש"ח. הוא עולה פה 2800 ב36 תשלומים, כלומר בעיקרון תשלום אחד זה אפילו אמור לעלות פחות... מה העניין פה? אמנם אחריות לשנה, אבל זה נשמע לא הגיוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.