ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. דרישות: 1. תקציב - עד 7000 ש"ח, לא חובה לנצל את הכל אבל גם אין צורך בלנסות ולחסוך יתר על המידה. 2. שימוש במחשב - אני מתכוון לשחק במשחקים כמה שעות פעם, פעמיים בשבוע. משחקים בסגנון של FPS ואסטרוטגיה (כגון SC2). גלישה ברשת, קצת עבודת Office ושימוש בתוכנות כגון Matlab ו Quartus. בנוסף המחשב ישמש לצפיה בתחני ה HD (לא כטלויזיה). אני אסתפק בהגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. ברשותי מסך מחשב חדש של LG 22 inch. 3. ציוד הקפי - כאמור, המסך קיים, וגם המדפסת נשארה מהמחשב הקודם. אני צריך עכבר ומקלדת (חושב ללכת על Logitech MX 5500) כי זה נרא ומרגיש מצויין ואני רוצה לפנק את עצמי בסט איכותי. אני גם צריך רמקולים (חושב ללכת על Logitech Z523 2.…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 2 400MHZ והא רוצה לשדרג אותו הצעתי לו את השדרוג הבא אבל אני זקוק לתגובות הצעות ושיפורים מעבד amd athlon xp 1700 לוח אם abit nforce2 זכרון 256 ddr 333mhz כונן קשיח wd 80GB 7200 8 buffer מארז 250 שקל (לא יודע בדיוק) סה"כ 2300 הוא לא מיועד ל overclocking !!!! את שאר הדברים יש לו כונן דיסקטים צורב מסך מקלדת ועכבר ספק 300VAT (אני לא יודע אם מגיע עם המארז) תודה על כל תגובה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה בתור HTPC/מחשב לצפייה בסרטים? איזה משחקים הוא יוכל להריץ ברמה סבירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנתיים שאני בשימוש עם הנייד וזה שהוא התחיל ממש להתחמם לאחרונה הגיע הזמן לנקות אותו מאבק ומכל מה שהולך בפנים. בהנחה כמובן שזה לא נכלל באחריות, יש מקום מומלץ לעשות את זה? וכמה זה אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור ביד שניה את המחשב שלי. המפרט שלו: מעבד E5300 עם קירור פאסיבי 4 GB של RAM כ.גרפי Gainward GTX 550Ti כונן קשיח 250GB צורב DVD של LG כ.רשת PCI של TP Link מארז Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה בערך 350 ש"ח) ספק כוח של Antec (לא זוכר דגם, עלה בערך 300 ש"ח) מסך Dell U2412M כמה סביר לבקש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP: [TABLE=width: 650] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]31881[/TD] [TD=class: computer]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]32974[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]30949[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]לוח אם Asus Z97-PRO LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]31673[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD]זכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz Kit[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]33022[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]כרטיס מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מדובר בהחלפת מחשב, כאשר מספר רכיבים יועברו מהמחשב הקודם: כ. מסך GTX460 דיסק קשיח (1T) + כונן אופטי קירור למעבד Noctua NH-U12P, עם מחבר לתושבת LGA775. 1. תקציב: 2500-3000 2. שימושי המחשב: שימוש ביתי + גיימינג בהגדרות גרפיקה גבוהות. רזולוציה: 1920x1080. 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. מה לא לכלול: כ. מסך, דיסק קשיח, כונן אופטי. במידת האפשר: להשתמש בקרור הקיים למעבד. 5. עד כמה חשוב השקט: 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא. 7. לכלול תוכנות או הרכבה בחנות: אין צורך. הרכבה עצמית. 8. אזור מגורים: אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז נוח לסידור ולהעברת כבלים, עם פילטרים לאבק. ספק מודולרי בבקשה. 10. אופק שדרוג: אפשרות לשדרוג כ. מסך. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האייסר http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html הלנובו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11730 אני ממש מתלבט מצד אחד המעבד של האייסר טוב יותר, אבל הכרטיס מסך של הלנובו טוב יותר למרות שאני לא חושב שאני הולך להשתמש בו למשחקים רציניים.. רק אולי GTA SA מדי פעם ואותו כל מחשב יריץ.. מה אתם ממליצים? איזו חברה עדיפה בכללי אייסר או לנובו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לאילת לחול המועד, ואני מעוניין לקנות מחשב נייח (ללא מסך וציוד היקפי) חדש לגמרי. המחשב ישומש לעבודה עם תוכנות סימולציה (כמו MATLAB,OrCAD PSPICE וכו'), תכנות ושימושים רגילים. התבססתי על מפרט המחשב שמופיע תחת מפרטים מומלצים->רב תכליתי-> #26 מפרט ב 5080 ש"ח. הבעיה שלי היא ש KSP באילת לא מחזיקים בכל החלקים של אותו המפרט (ספציפית המעבד והכרטיס מסך) ועכשיו אני בדילמה אמיתית באשר לאיזה חלקים אחרים עליי להחליף. להלן המפרט עליו התבססתי: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישות מהמחשב : - יחסית קל (עד 3 ק״ג9 - גודל מסך 13-14 - בטרייה שמספיקה לפחות ל 3-4 שעות - אחריות לשלוש שנים המחשב מיועד בעיקר ללימודים לתואר במדעי המחשב - כלומר גם אופיס, אינטרנט וכו וגם תוכנות פיתוח הכוונה היא לקנות את המחשב בארה״ב ולכן המחיר הוא בדולרים (1500$)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, זקוק שוב לעזרתם בפורום הנהדר הזה, אני לקראת שדרוג המחשב שוב, פעם קודמת תכננתי לשדרג כרטיס מסך והסתבר שהלוח אם שלי לא יתמוך ברוב הכרטיסים אז חיכיתי ועכשיו אני חושב לשדרג. כרגע המפרט שלי הוא מעבד - Intel i5 2500 לוח אם - Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון - 16G כרטיס מסך - Geforce 630 רוב השימוש שלי עם המחשב הוא לצורכי תלת מימד (Maya, Zbrush וכ'ו), ומעט משחקים פה ושם התקציב שלי הוא באזור ה 3000, אני יותר בכיוון שדרוג של הלוח אם, מעבד וכרטיס מסך. זכרון נראה לי פחות לחוץ כרגע, ושאר הדברים גם די בסדר, פעם קודמת גם קניתי ספק כוח של Antec אם אני זוכר נכון כך שנראה לי שגם בזה לא צריך להשקיע כרגע.. יש לי 2 מסכים ואני אולי חושב לשים אפילו 3 בעתיד אז הבנתי שיכול להיות ששני כר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המלצה למחשב נייד שיקנה בארה"ב בימים הקרובים - תקציב עד 1100$. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטנרט ,תכנות ופיתוח, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6, לא חשוב סוג המסך. * רזולוציית המסך? HD, עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב עצמו יהיה רוב הזמן נייח בבית, אבל מדי פעם צריך להסתובבב איתו. שלא יהיה מאוד כבד אבל אין צורך בultrabook. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף מאוד שיהיה כונן SSD (אפשר נפח קטן בשילוב של כונן HDD רגיל). אם לא עדיף כונן במהירות 7200RPM. אם יש רק כונן SSD אז לפחות 128GB …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את המחשב שלי ולשדרג ללפטופ חדש, אני לא ממש מבין מבין במחשבים אז אני צריך הערכת מחיר. מפרט מחשב Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Premium CPU G3220 @ 3.00GHz, 2.0GB RAM Intel HD Graphics מפרט מסך בקישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160155 המחשב מגיע עם מקלדת על חוט כמו חדשה של DELL, עכבר על חוט ומסך מחשב באיכות כמעט חדש. המחשב בשימוש פחות מ4 חודשים עם windows מקורי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מעוניין לקבל המלצה למחשב לעריכה (פוטושופ ולייטרום) במסגרת תקציב של 4000 ש"ח (ללא מסך). הדילמה היא : מחשב נייח או מחשב נייד ? (15.6 ומסך מט עם משקל יחסית סביר וזמן סוללה כמה שיותר ארוך). שוב,המחשב יהיה למטרת עריכת תמונות RAW.(רצוי SSD) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם 50 לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, BattleField, Need For Speed) . -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 - 6700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO RPG , LOL , FO4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה לא MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר + אוזניות ( אין צורך ברמקולים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים העתידיים לצאת call of duty, saints row וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. עוד חודש אני טס לארה"ב.. ומתכנן לקנות שם לפטופ. השימוש בו יהיה לצרכים בייתיים.. אינטרנט סרטים (HD) משחקים פה ושם.. כאן http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Quantum+Black/9703393.p?id=1218153394199&skuId=9703393- יש מפרט מדוייק של המחשב.. ויש עליו חוות דעת דיי טובות באתר.. אבל רציתי לשמוע מכם מה דעתכם עליו ? כמה שאלות: 1. מסך מבריק לא יפריע בשימוש ביתי עם אורות חדר ? 2. לגבי חיבור לשקע חשמל.. איך אני משנה את התקע? או שצריך להגיד להם שיחליפו כבל ? 3. מישהו יכול להמליץ על חנות מסויימת בדאלאס טקסס ? 4. יש עוד פרטים שאני צריך לדעת לגבי קניה בארה"ב? חוץ מהסטיקי.. שכמובן קראתי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות www.com4u.co.il וביקשתי הצעת מחיר... אז רציתי לדעת מה לשנות ושיישאר באותו תקציב... הצעת מחיר - com4u.co.il 24/10/2004 19:02:42 1,097.74 1,097.74 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 687.23 687.23 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 498.70 498.70 1 זכרון 512MB DDR 400MHZ של חברת ADATA זכרונות 13699253 401.39 401.39 1 דיסק קשיח 80GB 7200RPM IDE/100 8MB BUFFER WD דיסקים קשיחים 54445441 504.78 504.78 1 צורב DVD X16 DUAL LAYER מדגם 3500A חברת NEC צורבים necnd350aw 1,423.11 1,423.11 1 כרטיס מסך 9800PRO ATI RADEON 128 MB 256BIT כרטיסי מסך TUL9800PRO2 155.08 155.08 1 כונן DVD מבית Toshiba BULK במהירות X16 כונני DVD …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ספק כבר יש לי CORSAIR 520W HX SERIES בקשר לכרטיס מסך אני מחכה ל2900PRO וארד דיסק יש לי כבר יש לי של 160 ג'יגה אז זה המפרט שאני רוצה אך הוא? Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 1,513.00 ¤ DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 1,121.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Special Ops Urban Elite Edition XTC CL4-4-3-15 585.00 ¤ NZXT APOLLO BLACK NO PSU 422.00 ¤ - Xigmatek HDT-S1283 Cooler 276.00 המפרט מfoxpc החנות מוכרת לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-