עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייד תוצרת LENOVO דגם N200 TY2BWIV ------ נגיד ואני יוסיף 90 שקל בשביל 3 GB זיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1027&CatCode=315 או DELL Inspiron 6400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8990 אני נוטה לכיוון ה LENOVO .. מה עדיף או אם יש הצעה טובה יותר בסביבות המחירים הללו באמת דחוף וחשוב תודה לכל העוזרים!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K בלי חריגות. אם אפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HTPC, תכני HD, גלישה באינטרנט. הרזולוציה הטבעית של המסך: 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום וברכה. אני צריך לקנות מחשב למישהי שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. מדובר במחשב ראשון, שישמש ללימודים. התקציב מוגבל מאד והגישה הכללית היא לקנות מחשב שיספיק לשלוש שנות הלימודים ואח"כ היא כבר תקנה חדש. למען הסר ספק - לא יהיה OC ולא ישמש למשחקים. רק לימודים ושימושים ביתיים רגילים. קראתי את הפוסט של הגרפיקאים, ובכל זאת אשמח להתייעץ. בדקתי מה התוכנות/שימושים שהיא צפוייה להזדקק להם,וקיבלתי את הרשימה הבאה: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. בתקציב הנ"ל 4000 ש"ח, אני מתכוון לרכוש מחשב כולל מסך והציוד ההיקפי. המערכת תירכש בKSP בשל אילוצי מיקום (ליד ירושלים) ומחיר. ועל כן תהיה מבוססת על אחד המפרטים שהם מציעים באתר שלהם, לכן אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים, הייתי בפורום הזה לפני עשור וקיבלתי עזרה מכם בהרכבת מחשב לאוניברסיטה. היו ימים עד לא מזמן היה לי לפטופ I3 פשוט של HP שעבד כמחשב המדיה סנטר שלי בבית. הוא הריץ הכל סבבה, עד שקניתי רסיבר חדש והבנתי שהוא לא מסוגל לתמוך בסרטים עם DOLBY TRUE HD ו ATMOS (ויש ATMOS בסטאפ החדש בסלון). אני צריך מחשב חדש שיתמוך בפורמטים האלה וגם יהיה מוכן לעתיד עם 4K ו HDR. אני אשמח שהוא יהיה שקט. בונוס, ואני יודע שאני הולך רחוק כאן - אם הוא מסוגל לעמוד בדרישות מינימום של ה HTC VIVE ל VR זה יהיה מושלם. הבנתי שה GTX 1060 תומך בזה. היו לי התלבטויות בין האם לקנות לפטופ כמו זה או ללכת על מארז HTPC. אשמח להמלצה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xDa,

http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני די מתקדם בסגירת המפרט, שגלש במחיר מעבר למה שרציתי. אני מאוד אשמח לקבל תגובות. התגובות הכי "שוות" תהיינה לא "למה אתה לא חוסך 80 שקל על זיכרון קצת יותר זול או 150 שקל על לוח אם P5Q Pro במקום ה-Deluxe, אלא תגובות שיגלו לי שמשהו במה שבחרתי דפוק - קירור לא עובד עם מארז, ספק מתפוצץ, כרטיס מסך דורש PCI שאין בלוח האם הזה, המעבד הזה בכלל לא מוציא חום ולא צריך לו גוף קירור, וכאלה. אז בבקשה: עכבר: RAZER DEATHADDER ¤340 מהמפרטים פה באתר לוח מקשים: Logitech G15 KEYBOARD ¤500 מהמפרטים פה באתר מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1606 מהמפרטים פה באתר לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤982 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤2990 מהמפרטים פה באתר דיסק קשיח: SEAGATE B…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Chtech,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=2774

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, מחקתי את כל המלל ואענה לשאלון שהובא כאן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 שח ורצוי שיהיה שווה תמורה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ובנוסף צפיה תכני HD, אפשר לעבוד ומעבר מספר חלונות פתוחים ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת אופיס - בעיקר אאוטלוק עם מספר מיילים במקביל, בניית אתר, תוכנת מסחר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הדגש הוא המשקל,שיהיה קל עד כמה שהתקציב מאפשר גם על חשבון כוח עיבוד וכיו"ב. צורכי המחשב :אופיס, אינטרנט, סקייפ, מוזיקה, סרטים. זמן סוללה סטנדרטי, אחריות ארוכה ככל שניתן, אין צורך במערכת הפעלה. תודה, אשר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX260 שחגג יומולדת 10 לפני כמה חודשים...) ורוצה לרכוש כרטיס מסך GTX1060 6GB. המפרט הקיים היום הוא: מעבד: Intel i5 4570 3.2Ghz לוח אם: Gigabyte H87M זיכרון: Kingston 2*4GB 1600 GMHz ספק כוח: Corsair TX550m שמספק 550W. מערכת ההפעלה כיום היא ווינדוס 7 64 סיביות, אבל ככל הנראה אשדרג בעתיד הקרוב לווינדוס 10. השאלה שלי היא כפולה: ראשית, האם במפרט הנוכחי יש בעיית תאימות כלשהי עם כרטיס מסך GTX1060? בעיקר אני רוצה לוודא שספק הכוח שלי לא חלש מידי לכרטיס מסך שכזה. השאלה השניה היא האם יש ייתרון תאימות לכרטיס מסך של חברה מסוימת, למשל האם עדיף לי לרכוש כרטיס דווקא של חברת Gigabyte כי לוח…

12. 1. בהנחה שהמחשב מיועד לאינטרנט בלבד. האם יש דרך להוריד את העלות ל-1000? 2. בהנחה שכיום המחשב מיועד לאינטרנט בלבד ובעתיד ישמש לקולנוע ביתי, האם ללוח אם חריצי PCI רגיל (לכרטיס קול audigy שיש לי) וחריץ AGP (לכרטיס nvidia 5800 שיש לי). 3. מאיפה נלקחו המחירים של המפרט? המון תודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הרכבתי מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, אופיס וקימפול של C++ ו- JAVA. אולי משחקים, אבל לא 3D. שינויים ושיפורים יתקבלו בברכה. אגב, לקחתי Segate בגלל ה- NCQ. זה רלוונטי רק לחיבור SATA II (שאין לי בלוח) או שזה טוב גם ככה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חברים אני צריך בבקשה מפרט לעבודה משרדית שיכלול מעבד כפול ליבה 2 ג'יגה זכרון ומסך 19 LCD ,ושהמפרט יהיה בבקשה מ-KSP תודה. יש חיה כזאת???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. צריך מפרט חזק למשחקים, שיהיה כרטיס מסך ממש חזק... ושהמארז יהיה יפה ושקט.. מפה בבקשה: www.foxpc.co.il תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום. אני צריך מפרט ב 5500 ש"ח עד 6000 לא לעבור את זה בבקשה, חובה שיהיה במפרט 1GB RAM מעבד AMD 3200 VENICE כרטיס גרפי מסדרת GEFORCE 6 מה שיכנס ספק אכותי שיחזיק את המערכת.. המפרט צריך להיות כולל ציוד הקפי ומסך אכותי השימושים הם ICQ MSN תוכנות מסריים מיידים למינהם וגם שיהיה מתאים למשחקים כמו GTA VICE CITY אבל לא הTOP של הגיימרים שהכול בבקשה יהיה מאותה חנות.. ומישהו יכול להגיד לי איך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8204260&type=1&product=1&= ידידה שלי רוצה לקנות אותו חובה 19" ושיהיה נוח לא מכאיב לעיניים גם אם היא תהיה מולו 5 שעות ביות תודה מראש לכול העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מחשב בסיסי ליישומים משרדיים ואינטרנט לזוג מבוגר (הורי חברתי). התקציב פחות חשוב, למרות שרצוי שלא יעבור את ה- 6000 ש"ח, כולל מסך ומדפסת טובה. יש לי שלוש שאלות: 1. הכי חשוב: האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף הדרוש לקניית מותג? האם באמת מותגים מציעים אמינות מוכחת גבוהה יותר מאשר מחשב מרשת גדולה (KSP, אייבורי וכד') עם חלקים טובים? האם חברות המותגים אכן מבצעות אופטימיזציה לחבילה לקבלת ביצועים טובים יותר? 2. האם כדאי להשקיע במדפסת לייזר צבעונית? הציעו לחברתי כזו של XEROX ב-700 ש"ח, כשהטענה היא לעלויות הדפסה נמוכות בהרבה מבהזרקת דיו, 10 אגורות לעומת 20-30 אגורות לדף בדיו. 3. האם ישנם יתרונות למסך TFT/LCD על פני מסך CRT רגיל, מלבד כמובן האסתטיקה והחיסכון במקום? חשובה לי מאד ג…

18. מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…

19. אני זקוק למפרט מחשב חזק , ביצועים הכי טובים שיכולים להיות בהתאם לתקציב , שיחזיק כמה שיותר זמן , שאני אוכל לעשות איתו OC נחמד (להוציא עוד קצת מיץ ממנו) , לא צריך OC רצחני אבל הבנתם....AMD או אינטל זה כבר לבחירתכם אבל בבקשה יש להתחשב בכך שאני רוצה שהמחשב יתמוך בדברים עתידיים ובכך אני מתכוון ל64 BIT וכל זה... המחשב מיועד למשחקים וזו המטרה העיקרית . רכיבים שצריך : מעבד, זכרון , לוח אם , הרדיסק , מארז , ספק כוח , צורב , ,מסך , מקלדת , עכבר ,, כרטיס מסך . בקשר לכרטיס מסך : אני רוצה שיהיה חזק ככל האפשר במסגרת התקציב כי כמו שאמרתי המחשב מיועד למטרת משחקים . ניתן לחרוג מהתקציב בקצת (100 שקל ככה) . מחכה לתשובות . בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by noodle,

שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטי FHD, משחק football manager, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD כנראה -צריך לרכוש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכל העוזרים פה אני חדש כמו שאתם יכולים ליראות ( לפי מספר ההודעות) אני בן 17 וחצי ואני מאוד הייתי רוצה לישמוע ממכם עצות או ביקורות על המיפרט שלי לפני שאני יציג את המיפרט אני רק רוצה להגיד שהכרטיס מסך שיש שם הוא זמני בלבד עד שאני יקבל את ה RADON 9800XT שחברים של ההורים שלי יביאו לי מארה"ב ב500$ קיצר אחרי של ההקדמה הינה המיפרט תקציב עד 6500 CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1656.25 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1172.09 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 Hard Discs : Western Digit…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Rin,

שלום , http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ אני יכול להביא את המחשב הנייד הזה ב 8500 אשמח לחוות דעות , המלצות, האם זה המחשב הנייד הכי חזק כרגע ? למשחקים ובכלל ? יש לו מתחרים ? הצעות אחרות? בבקשה תגיבו לטוב ולרע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LinkTree,

שלום לכולם, בת דודתי הסטודנטית צריכה מחשב - אבל זול יש לנו 2000 שח למחשב - ישר חשבתי על AMD יש למישהו הצעות ??? CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [430 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) - [596 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2100 Samsung/Hynix ECC Registered Memory - [262 NIS] 1 Hard Disc : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD - [379 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [51 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 - [109 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [29 NIS] 1 Mouse : Genius Netscroll+ Serial/PS2 Retail Mouse - [24 NIS] 1 Cas…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nondos,

שלום המפרט שלי כיום הוא: Intel Pentium 4 Northwood 3.00GHz 1GB Memory וכרטיס מסך Readon 9600 pro כמו ששמתם בטח לב המחשב לא כ"כ חזק וברצוני לשדרג אותו, חשבתי שחבל לקנות מחשב חדש עכשיו ועדיף לשדרג כרגע רק כרטיס מסך ובעוד שנה וחצי בערך להחליף את כל המחשב, מה אתם אומרים האם יספיק לי המחשב הנ"ל עם כרטיס מסך לדוגמא x1950 לשנה וחצי הקרובות למשחקים??? על איזה כרטיס אתם ממליץ החריץ שלי בלוח האם הוא AGP ראיתי לאחרונה כרטיסי x1950 ל AGP ב 1000 ש"ח נשמע לי טוב מאוד כמו כן אשמח להמלצה על מסך 19" LCD תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600-4800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב פלוס פלוס ). ---עבודה משרדית באופן תדיר. ---עריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספות ובנוסף לזה גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות או גזירה מהאינטרנט לתוכנה(כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים שנוצרו בתוכנות גרפיות ושוקלות הרבה ,להעתי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.