ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
זהו המפרט שלו: Asus P5QL-E Intel Core 2 Quad Q9400 Kingston 4096MB DDR2 800Mhz NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB WD 500 GB+Seagate 250GB CoolerMaster CM690 HEC-500TD-TF תודה לעונים! :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף ש"ח לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט דת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400ש"ח ימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה גרפית ותכני HD עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : league of legends, farcry 3, המשחקים הכי חדשים מבחינתי, אשמח אם ירוצו בהגדרות כמעט מקאסימליות בצורה טובה מאוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920.1080 או שאולי עדיף 1600.1200 לא בדקתי מה עדיף לגיימינג -לאילו הגדרו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על למכור את המארז הנ"ל ולהחליפו ל-P280 של אנטק (590 ש"ח) ואני רוצה לדעת בכמה אוכל למכרו כדי לדעת כמה כסף אצטרך להוסיף מכיסי. המארז נרכש לפני כ-4 חודשים מ-KSP ויש עליו אחריות ויש לי קופסא ואת כל החלקים שהגיעו עמו. סיבת ההחלפה היא שהוא רועש בשבילי קצת והוא שואב אבק רציני ;D וראיתי שהאנטק שקט משמעותית, נוח יותר ויפה לטעמי. (פילטרים מגנטיים למארז הזה עולים 250 ש"ח אז אולי אופציה משתלמת יותר היא למכור אותו) תודה למציעים ולעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים. עיקר השימוש הוא ב-office, pdf, תמונות, אינטרנט וכו'. אין שום שימוש גרפי או גיימינג. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. כמו כן אני מחפש מסך איכותי, וגדול ככל האפשר. תקציב - ככל שיידרש (בגבולות הסביר).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם! הגיע הזמן לשתדרג, אני חושב. אפרט ע"פ הסעיפים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, במידה והשיפור בביצועים מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Deus Ex 3, Mx Payne.Would prefer to future-proof the rig in terms of games, if at all possible. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטויות באשר לאיזה לפטופ לקנות ויש כמה דברים שמעניינים אותי ב-x220: 1) כמה נוח להקליד עליו? ואני לא מתכוון מבחינת נוחות המקלדת אני מתכוון מבחינת איך שהידיים נחות בזמן ההקלדה. בגלל שהלפטופ הזה מאוד קטן ראיתי שכשאנשים מקלידים עליו הידיים שלהם לא נחות לגמרי על הפלסטיק של המחשב. אם למישהו מכם יצא להקליד על המחשב הזה אשמח לשמוע דעות. 2) עד כמה המסך הקטן מציק? אני בחיים לא עבדתי עם משהו יותר קטן מ14 אינץ' על ניידים אז אשמח לדעת עד כמה זה מציק שהמסך כזה קטן, במיוחד ממתכנתים או אנשים שעובדים הרבה עם טקסט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי מפרט ב6000 ש"ח ואני צריך לדעת מה אתם אומרים עליו... אז ככה - יש חריגה קלה במאה שקל אבל זה לא משנה ממש. במארז יש ספק כח של 300 וולט ואני מקווה שבלוח אם יש כרטיס רשת (אני לא ממש בטוח) וכרטיס קול. בקשה: Compucase super Midi Tower CI 6A19 310 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,221 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 2,190 ש"ח את כל החלקים האחרים אני לוקח מהמחשב הקודם שלי - סידירום 52 , דיוידי 48 , צורב (לא זוכר ממש תמהירות) ,מסך , פלופי, ואולי גם עוד מאוורר וכל השאר (מקלדת רמק…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לאבא שלי לצורכי עסקים, אני הסתכלתי קצת והגעתי למחשב נייד של דל סדרת LATITUDE דגם E5540: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875210 אני צריך שתתנו לי את חוות דעתכם לגביו, השיקולים שהביאו אותי לבחירה: מסך יחסית גדול ואיכותי זכרון SSD מעבד I7 דגם רביעי, דו ליבתי יחסית חסכוני בחשמל אני לא מבין גדול במחשבים ניידים ולכן אשמח לעזרה, חשבתי גם אולי לקנות את הגרסה הזולה יותר: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875472 ולהתקין בה זכרון SSD כפי שמפורט במדריך באתר. תודה רבה =)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 4500 ש"ח , לתוכנות + אופיס + מצגות + אינטרנט (קיצר לא משהו מיוחד) ממה שבדקתי , Dell יקרים מאוד ומשום מה לא חזקים בכלל. לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD352782kv המחשב הזה חלש ביותר , לעומת lenovo באותו אזור מחיר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153 ה lenovo חזק פי 3 מה dell ועולה פחות , יש הסבר לזה? ובקשר ל HP , נראה כי הם שמים דגש על כרטיס מסך , רכיב שפחות נחוץ לי מכיוון שאין צורך במשחקים. יש המלצה למחשב מהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 965/946 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 377/369 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 -…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי בערך שבועיים עד שאחותי טסה לניו יורק .. מצאתי אתר שנראה לי יחסית אמין וזול ... הרכבתי לי מחשב .. אני לא מבין כל כך מה אני עושה אבל .. זה נראה לי די טוב במחיר .. התקציב שלי הוא 1400$ והמחשב שהרכבתי יצא 1312$ .. המפרט הולך ככה : (השארתי לינק מתחת לכל חלק שתראו במה מדובר בדיוק) THD-300M16 :: Maxtor / DiamondMax 10 / 300GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1487962&sku=THD-300M16 DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.20GHz Processor http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1539397&…
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צלם חובב עם עיסוק מרכזי במחשב בפוטושופ. יש ברשותי היום את המחשב הבא: מעבד AMD 5200 לוח ASUS AM2 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך 4830 של SAPHIRE 3 הארד דיסקים של WD בנפח 1 טרה ספק כח 550W של CHIEFTEC אנ רכשתי את הפוטושופ החדש והייתי שמח שהוא יעבוד לי מהר יותר! האם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק במחשב שעליי לשדרג או שמא לרכוש חדש? אשמח להמלצותיכם!!! במידה ויש צורך להתחדש אשמח להמלצות על בסיס תקציב של 5K ללא צורך בHD, מארז, מסך. בברכה, אורי www.uriavitan.com
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 - 6700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO RPG , LOL , FO4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה לא MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר + אוזניות ( אין צורך ברמקולים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברים אשמח לחוות דעת על המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/sbxNHx המפרט נטו למשחקים,ובנוסף הרכישה תתבצע רק בעוד חודש וחצי שיהיה בארהב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב: 3,000 - 3,500 ש"ח 2. מטרות המחשב: שהמשחקים של 2008-2009 יעבדו על גראפיקה טובה מאוד, עבודה עם תלת מימד ברמה לא מקצועית, אינטרט 3. ציוד הקפי: מסך 22" 4. לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר 5. העדפה למעבדי Intel, מסך LG/Samsung 6. הקירור והעיצוב: שלא יהיה מגעיל 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. אין צרכים מיוחדים 9. שקט: נורמלי, שלא יהיה רועש ולא שצריך להוציא הרבה על שקט 10. לא מתכוון לעשות OC 11. מפרט למשחקים: ברזולוציה גבוהה למסך רחב 22" עם Analysis (קו לא מפוקסל) דיי גבוה חשבתי על מעבד Intel E8500 אבל אמרו לי פה שחבל על הכסף אז כדאי E8400 זיכרונות: 2GB אבל אין לי מושג כמה MHZ לקחת וכמה CL כרטיס מסך: ATI HD4830 או 4670 ואני מזכיר שהתקציב הוא 3,000-3,500 ש"ח לא כולל רמקולים מקלדת…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi folks... I'm looking to buy a new system. How much should these components cost and what's a good place to buy them in Yerushalayim? Intel Pentium E2140 Gigabyte GA-P35-DS3L Asus EN7600GS or EN8500GT Silent Any SATA HD, 160GB I already have new RAM (Crucial Ballistix) and these components, from my research, look to be a good choice in my price range. Your input is appreciated.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן. * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה פתחתי לפני כשבוע תרד על המלצה לזיכרון. הנה המחשב שלי: HP PAVILION ZV5000 יש לי כרגע 256MB ואני רוצה שיהיה לי בסה"כ 512 אני לא יודע איזה זיכרון מתאים לי (SDRAM/DDR/SODIMM) הנה מה שחשבתי:" על מה ללכת? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3837 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ddrlaptop&Cat2Cat1ID=5040&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הנה תמונות של EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4056 למחשב יש שני מודולים של זיכרון של 256MB במהירות 333MHZ CL 2.5 ו- PC2700 אני רוצה להחליף לזיכרון גדול יותר 2 מודולים של 512MB או עדיף 2 של 1GB יש לי שתי שאלות 1. לאחר שיחה עם התמיכה של חברת HP אני עדיין לא יודע אם המחשב תומך בזיכרון במהירות 400MHZ הנציג אמר שעקרונית כן אבל עד שלא מכניסים את הזיכרון למחשב אי אפשר לדעת ובכל מקרה הזיכרון יעבוד במהירות של 333MHZ (אין לי שום בעיה עם זה) האם מישהו ניסה להחליף זיכרונות למהירות 400MHZ ? ומה הייתה התוצאה ? 2. מישהו יודע איפה ניתן להשיג זיכרונות כאלה במחיר הגיוני תודה מראש חזי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים נטו עבודה משרדית (אינטרנט ומסמכי DOC מדי פעם) לא צריך צורב לא צריך מסך צריך כונן של 250GB+ לא צריך אופיס/ווינדוס/הרכבה עדיפות מחנות בראשון לציון או משהו קרוב אחר ואם אפשר פחות מ2000 אז מבורך תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים עם כרטיס מסך כמה שיותר טוב ומסך 19" עד 5000 ש"ח.. בבקשה!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט HTPC לסרטי 1080P ולמשחקים,דיסק של טרה,שקט חשוב מאוד,מארז שוכב.(כמה שיותר קטן) ללא כרטיס טלוויזיה. מה עדיף אינטל או AMD? בHTPC אני רוצה מחשב שקט חזק עם דיסק קשיח גדול ויוכל להתמודד עם משחקים כבדים,ללא ציוד הקפי. יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-