ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. מוכן להשקיע עד 2000 שח. החשיבות היא כרטיס מסך ואולי אם יישאר אז גם זכרון. המפרט שקיים כיום; DDR 3 8 GB 1333 KINGSTONE B75 1333 INTEL GIGABYTE INTEL I5 3470 QUAD CORE 3200 WD 500G 32 M COOL M 600W Nividia gtx660 2gb תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אינה המפרט.... מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1119 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICROLAB FC550 ₪401 ספק כוח: [..] SEASONIC 600W : SS-600ET ₪390 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אז מה שאני צריך זה ככה : מפרט במחיר של 5,000 +\- שהיה בוא : Readon 9800 pro ! אטלון 64 לוח של אלבטרון 512 ראם ארד דיסק איכותי מארז : עם יש מספיק כסף אז את המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=4775 http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm ועם הספק כח הבא : http://www.thermaltake.com/purepower/menu.htm#specialty זה האחרון ברשימה אני מקווה לקבל פה מפרטים טובים בתודה רום זה מאוד מאוד חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש כי לשלי עברו כבר 3 שנים (מפרט אתם יכולים לראות ביוזר שלי). מחשב למשחקים שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו למשל: Call of Duty Black ops המחשב שלי לא מריץ טוב. מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הרבה דברים ביחד ובעומס. מחשב נטו, בלי מקלדת מסך רמקולים וכו'. תקציב עד 4000-4500ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני צריך לקנות מחשב למישהי שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. מדובר במחשב ראשון, שישמש ללימודים. התקציב מוגבל מאד והגישה הכללית היא לקנות מחשב שיספיק לשלוש שנות הלימודים ואח"כ היא כבר תקנה חדש. למען הסר ספק - לא יהיה OC ולא ישמש למשחקים. רק לימודים ושימושים ביתיים רגילים. קראתי את הפוסט של הגרפיקאים, ובכל זאת אשמח להתייעץ. בדקתי מה התוכנות/שימושים שהיא צפוייה להזדקק להם,וקיבלתי את הרשימה הבאה: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. בתקציב הנ"ל 4000 ש"ח, אני מתכוון לרכוש מחשב כולל מסך והציוד ההיקפי. המערכת תירכש בKSP בשל אילוצי מיקום (ליד ירושלים) ומחיר. ועל כן תהיה מבוססת על אחד המפרטים שהם מציעים באתר שלהם, לכן אשמח ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם בנושא הנ"ל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה אפשר לחסוך כאן? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow, diablo3, dota2, watch dogs, borderlands2, LOTR - shadow of mordor, battlefield4, rift. alice madness, among the sleep, assassins creed, dead space, batman arkham city, pay day, borderland pre-sequel, starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם למישהו יש נסיון (או שמע ממישהו) עם המחשבים העסקיים המשומשים הנמכרים בגרופון וכו', אשמח לשמוע. המחשבים האלו נוטים להיות חזקים ולהחזיק זמן רב (ברשותי לטיטיוד מעל ל-7 שנים). תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ASUS K53SJ Intel i3-2310M 2.1GHz 4Gb 500Gb 15.6 Full HD GT 520M Win7 Prem זה עולה בארץ 3400 ש"ח האם המקלדת שם טובה ולא נופלת פנימה והאם הוא מטאלי מבחוץ או פלסטיק בצבע מטאלי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה. אני גר בחו"ל (אירופה) ומצאתי מחשב באמזון עם מפרט שנשמע לי טוב מדי ביחס למחיר (1700 יורו, או כ6.8K שקלים). יש לי ידע די בסיסי במחשבים (אני מבין מה כל רכיב עושה, אבל לא יודע נניח איזה לוח אם מתאים לשאר הרכיבים), ואשמח להבין האם זאת עסקה טובה ואם לא למה. הייעוד של המחשב הוא נטו גיימינג, כאשר אני רוצה להריץ גם משחקים שמקשים על המעבד (HOI4 EU4) וגם משחקים שדורשים כרטיס גרפי טוב. המפרט הוא בגדול פרה-בילט - אפשר לשנות מעבד, כרטיס גרפי, זיכרון ראם, וזיכרון רגיל, אבל לא את שאר הרכיבים. החבילה מגיעה גם עם ציוד היקפי שאני צריך, אז זה יתרון. מעבר לזה לא מתוכנן אובר-קלוקינג ולא צריך לשמור על אופק שדרוג. אשמח לכל חוות דעת, במיוחד אם אתם רואים נורות אזהרה במפרט ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה רכיבים לרכוש אם בכלל תקציב מינימלי בבקשה האם יש להגדיר הגדרות אחרות אולי? Computer: Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 502 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter Intel(R) 82845G/GL Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics Monito…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הלכתי לאיש מחשבים וביקשתי ממנו הצעה למפרט מחשב שמיועד למחשבים וסרטים. הוא הציע לי את המפרט הבא ב3000 שח, רציתי לדעת אם הוא טוב במחיר הזה ואם כדאי לי לשנות בו משהו. מעבד: intel i-5 4440 haswell לוח אם: gigabyte ga-h87m-hd3 דיסק קשיח: western digital 500gb caviar blue זיכרון: kingston ddr3 1600mhz צורב: dvd x24 asus מארז: sama atx ספק כוח: zumax pro 550 watt כרטיס מסך: gtx650 2gb תודה ויום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי =) ברשותי מחשב שנרכש לפני כשנתיים וחצי-שלוש שנים,לאחרונה שידרגתי אותו בכונן SSD ששידרג את הביצועים הכללים של המחשב. ברשותי כ2000 ש"ח וברצוני לשדרג את המחשב למען גיימינג מפני שמהמחשב לא מביא מענה טוב כל כך על הגדרות גבוהות במשחקים חדשים. המפרט בצד,תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד E6300 1130 לוח ASUS P5LS2 SE/C 684 זיכרון 570 2 סטיקים 512 מגה בתדר 667 של TWINMOS בעתיד אשדרג כרטיס מסך 666 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M מארז+ספק 315 COMPUCASE CI-6A19 +ספק כח 300ART 20/24P דיסק קשיח 450 Westren Digital WD2500KS הרכבת מחשב 0 סה"כ 3815 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט תוכנות גראפיות כמו פוטושופ וFLASH וקצת משחקים מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשתמשת תעבוד בינתיים על 12 Pinnacle Studio יחד כמה אפליקציות נלוות. לא נראה לי שמדובר במשהו שכולל בתוכו עיבודי תלת-מימד ודברים מסובכים בשלב הזה. כנ"ל לגבי תכני HD. כן מדובר בעסק קטן, ולכן המחשב צריך להיות יציב כמה שנים טובות, בקיצור אני סומך עליכם. השקט לא חשוב כמו האמינות של המחשב. אם השקט והאמינות הולכים ביחד, אין בעיה. זה כבר השטח שלכם. לא נדרש ציוד היקפי. give me your best shot. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך דק 17. עיקר המחשב הוא בשימוש למשחקים. צריך לקחת בחשבון גם רמקולים, כונן קשיח של 160-200 GB , כונן די וי די ושהמארז לא יהיה מעפן תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש אריזה מקורית, דיסק. אפילו קבלה מאייבורי מ 3/08/2009 כמובן אין שום אחריות. קישור לכ.מסךhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=192&psn=&lid=1&leg=0 כמו כן כמה עולה סטיק של 4GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב לעבודות גרפיקה ברמה גבוהה, התקציב שלי עד 6500K. ראיתי את המחשב הזה בחנות באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12722 מצד אחד אני יודע שמדובר באחד מחברות המובילות בעולם בתחום, אני מקבל מחשב ישר מהמפעל בלי שנגעו בו, והכי חשוב יש לי 3 שנים אחריות שמבטיח לי שקט נפשי. במידה ויש תקלה , הטכנאי מגיע אלי הביתה ומתקן את המחשב במקום בלי שאלות מיותרות. (מנסיון איתם) עשיתי גם בנייה של מפרט אישי באתר של KSP וראיתי שאותו מפרט יוצא לי פחות בסכום זעום של כמה מאות שקלים. ובהנחה שנצליח להשתמש באחריות של KSP :-\ מצד השני אני יודע שיש כאן את המוגבלויות , הם לא מפרסמים באיזה לוח אם השתמשו במחשב, איזה חברה הRAM או כרטיס הגראפי. וגם שאין מקומות הריבה במחשב חוץ מחריץ …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 965/946 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 377/369 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 -…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט להנדסת מחשבים ואני מחפש כרגע לפטופ ללימודים. מקווה שתוכלו לעזור לי. מטרות המחשב? לימודים, קצת תכנות ושימוש יומיומי. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14-15 אינץ (יותר לכיוון ה14) * רזולוציית המסך? לא חשוב לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בערך 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך בערך 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן SSD למערכת ההפעלה לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בניית אתרים, סרטים ומשחקים עד כמה שאפשר בטווח המחיר. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: רצוי מקלדת מוארת אך לא חובה. * יציאות מיוחדות: hdmi. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: בכלל לא אם יש בלי ויותר זול עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * ram :4 gb ומעלה , שן כחולה: רצוי מאוד , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך של nvidia או amd הכי טובים לטווח המחיר. * מעבד i5 הכי טוב לטווח המחיר. עלו לי מספר אפשרויות בחיפוש באינטרנט אם יש משהו עדיף ויוצר טוב אשמח לדעת או אם אחד מהם עדיף אשמח לדעת איזה ולמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ב-6000 ש"ח למשחקים כבדים וגם לעריכה גרפית 2D/3D (פוטושופ/ 3Dmax) דברים שצריכים להיות: 1G RAM הארדיסק 120GB צורב DVD מסך לא שטוח 17" או 19" תלוי איך מסתדר עם הכסף מבחינת עכבר ומקלדת אני מניח שמה שיש במיפרטים המומלצים מספיק טוב קרי: Logitech MX510 Optical - 5Y Warranty Genius KB-21e Silver Black keyboard וגם אני צריך המלצות לחנות אמינה כמובן תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד חזק שיוכל להריץ משחקים כמו FEAR 3,MASS EFFECT2/3 וFALLOUT 3 המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 6000K
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל, אולי לרדת קצת מ2000 יכול להיות נחמד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - וורד, אינטרנט וכו', וצפייה בסרטים, ואולי מעט משחקים אבל לא כבדים בסגנון קאונטר סטרייק, לכן עדיף שיהיה כרטיס מסך בסיסי(שישמש גם בשביל הסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך את כל המפרט..(ללא ציוד היקפי כמובן^) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אבל לא מאוד קריטי, סביבות ה6-7 6. האם מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-