עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eli El,

שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים. עיקר השימוש הוא ב-office, pdf, תמונות, אינטרנט וכו'. אין שום שימוש גרפי או גיימינג. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. כמו כן אני מחפש מסך איכותי, וגדול ככל האפשר. תקציב - ככל שיידרש (בגבולות הסביר).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Aalice,

הרי כאלו לא ממש ניתן להרכיב לפי מה שהבנתי אבל עדיין, מכל ההיצע הרחב בשוק נותרתי מבולבלת אם תוכלו לכוון אותי למצוא מחשב נייד על פי הדרישות להלן אודה מאוד: ??? עד כ-6000-6500 ש"ח (כמובן עדיף פחות) חשוב לי מאוד כרטיס מסך רציני ובאופן כללי ביצועים שתואמים לגיימר הממוצע + לסטודנט הממוצע, (אבל לאו דווקא הכרחי כרטיס של ATI או NVIDIA) ומבחינת הביצועים שיהיה מעודכן לכמה שיותר זמן כי, שוב, קשה לשדרג מחשבים ניידים. עובדת גם על פוטושופ אבל באופן חובבני בלבד, אם זה בעל חשיבות. ושאלה נוספת, אם אני כבר כאן: האם אפשר לבקש מהספק לקבל את המחשב עם XP במקום וויסטה, או שזו ברירת מחדל כפויה היום?... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. היי, אני צריך מפרט המיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר לתקציב 3500 ש''ח. העדפה למעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA חשוב שזה יהיה מחשב שקט, שניתן יהיה להשאירו דלוק שעות רבות ואולי אפילו ימים. וגם שיהיה מתאים לשדרוג עתידי.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by MandMagic,

1. תקציב מקסימלי: 10,000 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1920 על 1080 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. לא מתוכנן אוברקלוק לרגע זה, אבל אשמח להשאיר את האופציה הזו פתוחה 7. אין צורך במערכת הפעל…

5. Started by oitb,

1 ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server 480Watt 16.5% 949 ש"ח 1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 16.5% 1,625 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 16.5% 2,395 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 16.5% 238 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 36 16.5% 830 ש"ח 2 Vantec Stealth 80MM Case Fan 16.5% 101 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 16.5% 3,080 ש"ח 1 Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 36 16.5% 595 ש"ח

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  6. אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות כגון: Maya, Premiere, After Effects... אפשר בבקשה מפרט טוב? תודה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Rivking134,

הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  8. היי אנשים, אני זקוק למחשב בתקציב של 3-3.5 לא כולל מסך וציוד הקפי. חשוב לי שיהייה שקט. מטרות: יש לי קונסולה שהיא עיקר המשחקים אבל עדיין אני רוצה שיוכל להריץ טוב את כל המשחקים החדשים + הוא משמש לצפייה בסרטים דרך טלויזית lcd fhd. מעדיף אינטל וnvidia אלא אם כן תמליצו אחרת. העדפה למעבד quad ולוח שתומך בddr3 כדי שלא אצטרך לשדרג בעוד חצי שנה. לא מתוכננן oc זה מפרט שקיבלתי מwellcom, אם יש לכם גם ביקורות על החנות אשמח לקבל. Intel Core 2 Quad Q9400, 2.66Ghz, 6 Mb Cache, FSB1333, Tray 1004 ש"ח Mainboard Gigabyte GA-EP43C-DS3, Intel P43, Socket 775, FSB 1600, Dual DDR3 1600, Dual DDR2 1066, PCI Express, GLAN, 2 x IEEE1394, ATX 540 ש"ח Memory A-DATA Dual DDR3 Kit 4Gb (2x2048M…

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  9. אז ככה אני לא גיימר כבד אני יותר חסיד של משחקי רשת ואני אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות והכי חשוב שהמשך יעבוד חלק שיש אזור של הרבה אנשים אז ככה אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי בסך הכול אני לא גיימר כבד כמו שציינתי. תקציב שנע בין 2000 ל 3500 אם יש הבדל משמעותי בין 2000 ל 3 אז עדיפות ל 3 כרגע יש לי מסך CRT שתומך עד 1600X1200 + טלוויזיה FHD שמחוברת למחשב שאני בדרך כלל רואה בה סרטים אולי אני יקנה מסך למחשב בעתיד כרגע לא. צריך מחשב קומפלט הרדיסק מארז וכו' ללא ציוד הקפי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by yoeleli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני משחק בכל משחק שאני אוהב, אין ספציפים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 22", רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by AvlK,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12" - 15" עדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 (אם תיכנס בתקציב רזו' גבוהה יותר אז אני לא אכעס). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? יחובר עכבר רגיל ככה שלא כזה משנה, לא חייב numpad , אני לא יודע אם זה סטנדרט בניידים אבל מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג (במקרה הזה lower is better ) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין לי ניסיון עם ניידים , ככה שאיו לי מושג כמה זמן בפועל הם עובדים אבל אני מניח שלפי הדרישות הוא לא יהיה זללן (ברור שעדיף ארוך ככל האפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה אח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The_Byter,

הייתי שמח לשמוע מה החברה פה בפורום חושבים מערכת לחבר, לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כ.מסך. מעבד E6600 זיכרון 2GB 667 (עם יכנס אז 800) לוח עם 4 SATA ועדיף עם 2 PATA כלומר חיבור ל 4 התקנים ספק מתאים למערכת הכוללת כ5 HD וצורב DVD כ.מסך ... עדיף מהליגה הכי גבוה - אם לא נכנס בתקציב אז הבררה הכי טובה. תודה גדול

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שבת שלום, לא בניתי על שידרוג אבל המחשב פשוט נהיה לי איטי - אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו. * קניתי את הכרטיס מסך של אסוס לפני כמה חודשים לכן נראה לי שהוא צריך להשאר. דבר ראשון, זה המחשב שיש לי כרגע: לוח אם: גיגהבייט GA-K8NF-9 מעבד: אתלון 64 AMD שני גיגה מגה הרץ כרטיס מסך: EAH3450 אסוס זכרון: 2*512 DDR1 מהירות שעון 200 HD לא חשוב. מארז: יש לי אנטק סונטה דור ראשון עדיין יפה עדיין שקט. אני רוצה מחשב חזק שיכול לאכול הרבה תוכנות ברקע מבלי לקרטע ונראה שרצוי 4 גיגה. למרות שיתכן ויספיק לי 2 גיגה. כי המהירות הבסיסית שלהם קפצה מddr 1 לשלוש. אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  15. היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by arkins,

שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב של עד 2400 ש"ח לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט עבודה בפוטושופ. כמו כן אני מאזור רחובות וחשבתי לקנות בחנויות- חידוש מחשבים או pc center אשמח לדעת על חנויות טובות אחרות באזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  17. המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אנ צריך מפרט מחשב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי OC ובמחיר של3.5K העדפה למעבד אינטל, לא מאוד חשוב השקט תוד רבה עריכה: גודל מסך 23" אינץ

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Shaye,

ערב טוב, אני מעוניין מחר (שישי) בבוקר ללכת לskypc ולרכוש מחשב, זה ממש ליד הבית שלי בראשון לציון. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא, כולל ציוד היקפי מסך והכל, תקציב מקסימלי 5500 שקל. נא לוודא שכל החלקים והמחירים הם מהאתר skypc בלבד, מטרות המחשב הם לא למשחקים, בעיקר לעבודות משרדיות, המחשב הולך ליהיות דלוק 24 שעות כל השבוע אז יש לדאוג לקירור ומארז טוב? זה תחליטו אתם, מחכה לתשובות המהירות והמקצועיות שלכם! תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  20. אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  21. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הי, מחפש המלצה למחשב שעיקר שימושו לעיבוד תמונה (קבצי raw גדולים מאוד..) דרישות : מעבד של amd (או שלא כדאי?), 4gb ram מהיר, hdd אחד ללא raid, מסך 19' 2ms. מארז / ספק סבירים - חשוב : שקטים! (OC כנראה לא רלוונטי) תקציב 7000 (קצת גמיש לכאן או לכאן) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by ac1240,

מעוניין במחשב נייד למשחקים עד 3000 שקל משחקים כמה שיותר כבדים ללא אפשרות חריגה

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC וNAS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי איזה מקלדת HTPC, או שאפילו אפשר להשתמש באיזה אפליקציה לגלאקסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני יפרט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 עדיף כמה שיותר שקט…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכה גרפית, צפייה בסרטים, תכנות, בניית אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse- תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני חושב לקנות אל פסק (לא בטוח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.