ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות בקרוב (מאוד) מחשב חדש. אני עם הBarton 2500+ כבר 6 שנים, לפחות, אז מן הסתם שאני מתכנן לקנות מחשב שיחזיק לי זמן רב. את עיקר ההשקעה אני מתכנן לשים על לוח האם, המעבד והזכרונות. אם במורד הדרך אני אראה צורך אני אשדרג את כרטיס המסך. זה המפרט שיש לי כרגע (KSP) : מעבד : Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 לוח אם : P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 1595 1 1595 זכרון פנימי ( 6GB - טריפל צ'אנל - 1600 ) : 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 כרטיס מסך : HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 900 1 900 כונן קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 530 1 530 צורב דיוידי : DVD±RW GH22LS50 x22 B…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ללא מסך למחשב שיריץ טוב משחקים חדשים. חשוב כרטיס מסך טוב מן הסתם ולפחות 160 ג"ב הארד דיסק. קו עליון : 4000 ש"ח תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקות והמלצות מהפורום, הדגם הזה יצא הכי משתלם. בבדיקה בחנויות נאמר לי שאיכות החומרים בו, ויכולות הקירור שלו יגרמו לבלאי גבוה ושמכשיר זה הוא home edition. אשמח להבין האם יש אמת בדברים אלו. תודה רבה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית-נטו. office/pdf/zoom וכו'.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה מאוור טוב שיחזיק מספר שנים, אך לא חשוב שיהיה שקט ברמה קיצונית במידה והעלות גבוהה משמעותית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מדובר בהחלפת מחשב, כאשר מספר רכיבים יועברו מהמחשב הקודם: כ. מסך GTX460 דיסק קשיח (1T) + כונן אופטי קירור למעבד Noctua NH-U12P, עם מחבר לתושבת LGA775. 1. תקציב: 2500-3000 2. שימושי המחשב: שימוש ביתי + גיימינג בהגדרות גרפיקה גבוהות. רזולוציה: 1920x1080. 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. מה לא לכלול: כ. מסך, דיסק קשיח, כונן אופטי. במידת האפשר: להשתמש בקרור הקיים למעבד. 5. עד כמה חשוב השקט: 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא. 7. לכלול תוכנות או הרכבה בחנות: אין צורך. הרכבה עצמית. 8. אזור מגורים: אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז נוח לסידור ולהעברת כבלים, עם פילטרים לאבק. ספק מודולרי בבקשה. 10. אופק שדרוג: אפשרות לשדרוג כ. מסך. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב להורים שכל השימוש שלו הוא גלישה ברשת, שידע להרים וינדוס 10, כרום וסקייפ. אם אפשר להכניס בתקציב גם SSD אפילו בנפח קטן (נניח 256 גיגה) אז אחלה. אני כן רוצה שהמארז יהיה קטן (הם לא ישדרגו או יתעסקו איתו). ספק איכותי (יש מדי פעם הפסקות חשמל ואני רוצה משהו שישרוד את זה). 2 הדרישות האלה יותר חשובות מה-SSD. בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אשמח אם תרכיבו לי ב-Ivory
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה של אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כלל לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 , אולי ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעתיד יתחבר לשני מסכים , כרגע עם מס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם מי שיכול לזרוק מילה, אשמח , כי בתחום הנישאים אני מעט חלש וכרגע מחפש נישא עם סנטרינו... בחיפושים ברשת מצאתי את הcompaq nx7000 ואת הx1000 הכוללים דגמים עם שלושת מעבדי הסנטרינו (1.4 , 1.5 , 1.6 ) , מעניין אותי דווקא הסנטרינו בגלל יכולות התקשורת החזקות וכמובן הסוללה שמספיקה לחמש וחצי שעות... העניין הוא שבארץ מצאתי רק את הnx7000 במחיר של 9400 ש"ח ובחנות שאני בכלל לא מכיר... האם מישהו מכיר דגמים מומלצים אחרים המכילים סנטרינו וניתן להשיגם בארץ ? ואם מישהו כאן קנה אחד כזה (שיתחדש ) ויספר לי בכמה ואיפה (אם זה מותר כאן ). תודה מראש למי שיכול לעזור יום טוב. זיו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך שיכלול גם מארז מצויין עם קירור טוב ואת המאוורר Big Typhoon של Thermaltake זה לחבר לא לי תודה אנשים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנטית לתואר שני - עבודות אופיס אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה ושקטה לעבודה ממושכת - איכות בניה טובה * משקל רצוי? קריטריון חשוב מאד - כמה שיותר קל!!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יהיה ללא oc ובמטרה לעשות cf בעתיד ולשדרגו בהתאם.. אין צורך בציוד הקפי: יש לי led 23 של LG והרזולוציה ככל הנראה תהיה 1920X1080 (ויש לי גם מסך 42 Lcd מחובר) חשוב לי שתהיה יציאה של סיב אופטי או דיגיטלי כיוון שמחובר רסיבר עם סראונד למחשב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כיוון שהוא יהיה בסלון אך זה לא קריטי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני מעוניין לרכוש מחשב בכל הסכום אומנם בניתי מפרט דרך חברת wellcom אך אשמח לשמוע הצעות נוספות והסתייגויות ובמידה ויש לכם כאלה אשמח לדעת למה :-) המפרט: מעבד Intel Core i7 2600 LGA1155 Tray מאוורר CPU Scythe MUGEN 2 לוח אם Asus Sabertooth P67 דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 2TB 64MB Cache SATA2, SATA Power Only WD20EARS זיכרון Corsair Ve…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זהו הפוסט הראשון שלי פה,אחלה קהילה :yelclap: בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 3.5 אלף. שאני יוכל לצפות לאפקט ה EYE CANDY מהכרטיס מסך לרוב המשחקים הנוכחיים ,חוץ מהמשחקים שעכשיו דומים ל CRISIS או משהו כזה OC אני יודע וכנראה אני גם יעשה,שמעתי שאת אינטל אפשר להגביר בהרבה כמו מ 1.8-2.0 ל 3.0 ומעלה אז תגידו לי אם נכון. אם לדעתכם התקציב טיפה נמוך אז אין מה לעשות אוליי אני יסחט עד ה 4000. בכול מקרה יש לי מפרט של AMD תנו תגובות,זה הורכב מטכנאי פרטי ולא חברה גדולה. נוסף מק"ט לאתר http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products תנו בתגובות
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שסיימתי את הרכש הפרטי שלי (יצא מפרט פצצות, תודה לכל מי שסייע, עכשיו רק שיגיע המחשב) אני צריך עזרה במפרט חדש בשביל חבר. אז ככה, מחשב קומפלט (כולל מסך, מקלדת, עכבר, פלופי, וכל שאר הקישקושים) למשחקים, בלי OC בכלל. רצוי שיצא פחות מ6000 שקל. דברים שהוא מראש הגדיר שהוא חייב במחשב: 1. הרדיסק 80 ג'יגה לפחות 2. 512 מגה זכרון 3. כמה שיותר יציאות לUSB2 4. FireWire 5. צורב 6. מודם וכרטיס רשת Ethernet (נראה לי שOn Board?) 7. מסך "LCD 15. ההעדפה הכללית היא לכיוון אינטל (כי זה מה שהוא מכיר) אבל AMD אפשרי בהחלט. תודה, זהר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe Master Collection CS6 - שימוש יחסית כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Watch Dogs, The Witcher 3, The Sims 4, וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 1680X1050 לעריכה ועבודות, בגיימינג אני הרבה פעמים מכבה מסך אחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני בתהליך של קניית מחשב חדש קניתי כבר מארז (ANTEC 200), ספק כוח (S12 520W), דיסק קשיח ויש לי צורב. בניתי לי את המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 זכרונות: DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin Silverline Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10430 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9600 מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer http://www.ksp.co.il…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לגיימינג בינוני למשחקים: Overwatch , CS:GO , לייב סטרימים , ותוכנות כמו פוטושופ סוני וגס וכו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. צריך מחשב לשימוש אינטרנט וכדומה. משהו מאוד בסיסי. איך המפרט הבא? מעדיף מKSP. אבל אם בחנות אחרת אני אקבל תמורה הרבה יותר טובה אז אשמח לשמוע. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה שמהסך יהיה 19? (אם זה אפשרי לתקציב) זיכרון חייב מינימום 1G ושיהיה מהעבדים החדשים של אינטל... מממ ואם אפשר שהכרטיס מסך יהיה סביר+ (ז"א לא פחות מ700 שקל - כמובן רק אם זה אפשרי לתקציב) תודה רבה לעוזרים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך מחשב נייד לאבא של חברה שלי, גולש רק באינטרנט. רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן i5, 4GB RAM. עדיף מסך 15 אינץ׳. תקציב - 2000-3000. בנוסף, לא יודע למה, אבל חשוב לי שיהיה dell כי שמעתי רק טובות על האחריות שלהם עם טכנאי עד הבית. אם לא דל, אז חברה אחרת שהאחריות שלה ידועה כטובה. חשוב מחשב אמין עם אחריות אמינה. מלבד זה, בגלל השימוש המאוד ספציפי של המחשב אין צורך בדרישות כלשהן. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תרכיבו לי בבקשה מחשב עם תקציב כמו בכותרת.. אני מעדיך 2Gb ראם... כרטיס מסך כמה שיותר טוב... להריץ משחקים כבדים... לא מתוכנן oc... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-