ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב פורום יקר אז ככה : הבנתי שביציאה של האוזניות משולבת יציאת SPDIF ! אבל משום מה אני לא רואה אותה בכרטיס קול ב WIN XP מה שכתוב במדריך : יש מיקרים שבהם הגדרת היציאה הדיגיטלית במערכת ההפעלה לא מספיקה. הסיבה לכך היא שלהרבה כרטיסי קול יש גם דרייברים עם לוח בקרה משלהם וצריך לבדוק שאין שם הגדרות שיתנגשו בעתיד עם הנגן או מערכת ההפעלה. דוגמה לכך היא במקרה של מחשבים ניידים שלהם יצאת S/PDIF המשותפת לאזניות ועד שלא תגדירו מיפוי היציאה כנדרש בדרייברים היא לא תהייה פעילה ולא תראו אותה גם בהתקני השמע של מערכת ההפעלה. אני קראתי במדריך שצריך להיות למטה יציאה אופטית למטה ואז ללחוץ על הגדרות ואז לסמן ב V שזה יוציא DIGITAL SOUND ואין לי את זה לצערי רק אנלוגי הנה המדריך http:…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב...רוצה לקנות 2 מחשבים אחד למשרד ואחד לבית...שיהיה אותו מפרט כי השימושים יהיו דומים... אחד בבית כנראה WIN 7 והשני במשרד WIN XP... תקציב של 2000 שקל ככה אבל אם חריגה של 200 שקל תשפר משמעותית את העניין אז אפשר לחרוג קצת... לא מתכנן OC, לא צריך שום ציוד היקפי... מעניין אותי על איזה מעבד צריך ללכת והאם עדיף ללכת על DDR3... אין צורך בכרטיס מסך... עדיפות למפרט שקט כמובן... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? solidworks -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ורך לכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי עזרה מכם המומחים. תקציב תקציב: 3500 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 500 ש"ח. אם אפשר אז כמובן כמה שפחות. שימושים המחשב יאלץ להריץ משחקים הדורשים מפרט חזק במחשב יותקן Windows 7 64 BIT ללא ציוד הקפי כפי הנראה הצורב יועבר מהמחשב הישן. למחשב יחוברו שני מסכים רצוי כי המפרט יורכב בחנויות הצפון וחשוב כי החנות תרכיב את המחשב. אם יש פרטים נוספים חשובים אותם לא ציינתי, הגיבו ואשמח להוסיפם. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים על ASUS K53SJ Intel i3-2310M 2.1GHz 4Gb 500Gb 15.6 Full HD GT 520M Win7 Prem זה עולה בארץ 3400 ש"ח האם המקלדת שם טובה ולא נופלת פנימה והאם הוא מטאלי מבחוץ או פלסטיק בצבע מטאלי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18705&cf=zap http://www.cdsoft.co.il/products/188031 עזבו את גודל המסך ואת אר דיסק אני מדבר על ביצועי משחקים בעיקר ועל עומס עבודות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 כרטיסי מסך: GIGABYTE - NVIDIA GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז בגלל שיש החזר אלפיה מהביטוח על מחשב שנגנב, וגם יש החזר מע"מ כי זה לעסק אפשר למצוא מחשב עד איזה 5500 ש"ח. משחקים לא מעניין. שימוש משרדי בעיקר וכולל עריכה בפוטושופ ותוכנות CAD. ניגון סרטי HD דרך HDMI למסך חיצוני ממקור מרוחק (לכן יש צורך ברשת אלחוטית N). חשוב לי שיהיה קטן מ-14" בשביל ניידות וקל משקל. רצוי שלוש שנים אחריות (אם צריך להרחיב וזה נכנס בתקציב - מה טוב), מערכת הפעלה לא חובה. המתחרים העיקריים שאני מכיר בשוק: LG E310 - מעבד מיושן וכרטיס 8200M שלא מעוניין להתקרב אליו, לא מבין למה היבואן לא מביא דגמים חדשים בגודל הזה. HP DV3660 - הפייבוריט בעיקרון, אבל המרקם של הצבע ששמו לו על המקלדת קצת מוזר לי. Lenovo SL300 - אולי הפיתרון הטוב? דיווחים על מחשב קריר ושקט, יש רש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלונות 8 התומכת במסך מגע נראית לי די אטרקטיבית. יש פה שינוי קונספטואלי שיכול לגרות משתמשים רבים בקהילה. הראיה היא כמות הניידים החדשים שעונים להגדרות. למי שאין בעיית תקציב (עד סביבות ה5.5 אלף ש״ח), מה הייתם ממליצים? האם לדעתכם חלונות 8 והאפשרות למסך מגע ישנו משהו בשוק? יקרצו להרבה משתמשים? אם כן מהם הדגמים המומלצים בשוק? האם יש אפשרות לסקירה? מי אלוף כאן בהרמת כפפות? ףישר כח לעוסקים במלאכה ולאתר הכי מקצועי בשפת הקודש בתחום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב נייד הוא עולה, וגם מערכת ההפעלה עולה (כן, בטוח ב100%), אבל המסך לא מראה תמונה, רק צבע שחור שונה מזה כשהוא כבוי. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל גם במסך האחר (שהוא תקין ב100%) לא רואים כלום. יש רעיונות למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות בבית, לגלישה באינטרנט, וללימודים. אני מתלבטת בין 2 סוגים: או Lenovo Idealpad 530S או HP Pavilion 15. הנה 2 הקישורים: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2183..2639..5706.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=48170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528..211..5703.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח לעזרה, תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב ללימודים. יש צורך שיעבוד טוב עם התוכנות: רוויט, אוטוקאד, סקצ׳אפ ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט תמיד חשוב, אבל מוכן להתפשר במידה 😅 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם למישהו יש היכרות עם אחד מהדגמים: dell latitude 3550 hp probook450 בהצעה שקיבלתי לשניהם יש מפרט טכני די דומה ( Intel Core i5-5200U Processor (2.2 GHz, 3M Cache, זכרון סביב 4GB 1600MHz DDR3L) אבל אני תוהה אם למישהו יש היכרות איתם מעבר לכך. תודה! נטע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זכרון DDR הוא זוג של זכרון Ram אבל יש הבדל בין DDR DDR2 DDR3 DRR יש לו 2.5 מהירות 200 מתח DRR2 יש לו 1.8 מהירות 800 מתח DRR3 יש לו 1.5 מהירות 1600-800 מתח חשוב מה המהירות שאתה צריך ותדר ספק מתח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש אחרי שהמחשב הנייח שלי מת סופית אחרי משהו כמו 10 שנים של שדרוגים זה צריך להיות מחשב חזק שיחזיק שנים עם שידרוגים של כרטיסי מסך זכרונות וכו במהלך השנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי אין לי מושג לגבי המחירים היום ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית תכני HD וכדומה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD IW, far cry 4 ,doom -א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המלצה למחשב עבודה ב סכום 3000 +- עם מסך רחב ללא מקלדת ועכבר פעילות :ביצוע תיכנותים למחשבי רכב און ליין ,תוכנות סריקה ודיאגנוזה של הרכב משופרת מהקודמת(שאתם אולי לא מכירים) ודורשת יותר משאבים ,בו זמנית אפשרות לפתוח אתרים אחרים שקשורים לתחום הבדיקה ובו שירטוטים חשמליים ותמונות צילום ממשי של חלקים ,בנוסף עבודה עם תוכנות אחרות במקביל הייצרן המליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל,זיכרון מנימום 2 GB ,יציאות אחוריות בלוח רגילות חייב COM 1 ,מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT PRO- ULTIMATE מה ההבדל בלוחות בין תושבת 1155 ל > 1156 של מעבדי אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים.....(כבדים) לא משנה intel או amd כ. מסך אני רוצה : RADEON 9600XT ציוד הקפי: מקלדת עכבר DVD-ROM במקום סידירום צורב ...(אני מסתפק במהירות 32X 10X 40X) ו-צג- (17 אינג' ואם יש תקציב 19)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהוסיף SSD בנוסף לHDD הרגיל. על הSSD אני מתכנן לשים את המערכת הפעלה. השאלה שלי היא מה עדיף, לקנות SSD ולחבר אותו במקום ההארד דיסק ואת ההארד דיסק לשים במקום הצורב או לקנות mSata ולחבר ישירות למחשב. האם יהיה הבדל בביצועים בין שני האפשריות? ועוד שאלה, כרגע ההארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות, כאשר בשתיהן התקנתי תוכנות, האם אני אוכל להעתיק את כל המחיצה של המערכת הפעלה לSSD בלי שאני אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הלאפ טופ מזדקן, אני רוצה בקרוב להתחיל להתעסק עם תכנות עבור תלת מימד. אני מכיר ולומד כמה שפות, אני גם יוצר פרוייקטים בכמה שפות. לא מדובר בתכנות אתרים. עכשיו לפי הפורמט שמנהלי הפורום ביקשו: 1. מה התקציב המקסימלי?----" 5500" 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ----- " תכנות" א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ----- "VS2008" ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). -----"פרנסה ולימודים" ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.-------" צריך לקנות מסך, עכבר, מקלדת - רמקולים יש. מיקרפון ומצלמה אין צורך." 3. האם יש צורך ב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבנות מפרט מחשב למשחקים (call of duty וכד') שיעבדו ברזולוציה של 1050- 1680 בהגדרות טובות. במידה ואפשר לחסוך אך לא לפגוע בביצועים- סבבה. אולי יהיה גם oc בעתיד... מהודעות שקראתי בפורום הגעתי למפרט הזה: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 ₪ Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 ₪ Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI 712.00 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray 817.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 393.00 ₪ Gigabyte MA-770T-ES3 AMD770 CHIPSET 439.00 ₪ 3,069.00 המפרט הורכב בrsm מטעמי נוחות, אך למי שיש המלצה לחנויות בדרום (אשקלון) - בכבוד. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-