ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא מעט זמן מחפש מחשב נייד שיתאים לכיס שלי ושיהיה בעל ביצועים לא רעים, בין אם זה שימוש יום-יומי כמו סרטים, אינטרנט אבל גם משחקים. בסופו של דבר הגעתי לשתי אופציות עם העדפה לאחת מהן. אני הולך להציג לכם את שתי האופציות שלי ואשמח שתביעו את דעתכם האישית על כל מפרט ומפרט. המחשב הראשון הוא LENOVO IDEAPAD Y510P במחיר של1200$. http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/59405667/457/3DF730C824AE4473C4D348CB0A6C8D1E האופציה השניה שלי היא ASUS N550JV-DB71 במחיר של 1000$. ועכשיו הדילמה, אומנם האסוס יותר זול אבל עושה רושם שבLENOVO אני מקבל הרבה יותר בתמורה לקצת. מה אתם חושבים? מאד אהבתי את העובדה שבLENOVO יש כונן ULTRABAY שאני יכול להלביש עליו כל דבר שארצה, במקרה הזה כרט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי פעם על מיתוס שאם תשאיר את הכאבל של המטען מחובר לסוללה (כשהיא מלאה ב 100%) , אתה בעצם גומר אותה ומתישהו הסוללה תיהרס. האם זה נכוון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-P35-DS4 כרטיס מסך: NVIDIA GIGABYTE GTX 285 1GB GDDR3 512-Bit מעבד: Intel Quad Core Q6600 2.40Ghz (8MB Cache, 1066MHz FSB) 64-bit קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח: Thermaltake Thoughpower 600W זיכרון: OCZ 4GB - 1X1024MB DDR2 מארז: Thermaltake Armor Series VA8003BWS Black Full Tower Case צורב: LG GSA-H55N DVD-RW דיסק קשיח: Western Digital WD Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0GB/s 3.5"
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני מעונין להרכיב מחשב שמיועד לשימושים הבאים: וירטואליזציה איחסון מידע מערכת הפעלה ראשית: לינוקס שימושים משניים: htpc/hdmi המלצות בסיסיות: מבוסס אינטל מארז שקט, העדפה לקירור פסיבי לחלוטין עדיפות למארז קטן מימדים שאלות: מעבד חזק, 2 הארדיסקים 2 סידירומים, מארז ולוח micro atx יהיו שילוב טוב? (מבחינה של התחממות,תאימות הרכיבים למארז...) תקציב: איפשהו בין 3000- ל5000 שקל, אין צורך במסך\מקלדת\עכבר אודה לעזרה, בעיקר בבחירת מארז וגוף קירור שיכול לשבת בתוכו, ברצוני ליצור מחשב חזק אבל שקט ולא גדול מימדים רוב תודות, עריכה 2: הרכבתי מפרט, וגם מצאתי מארז מיני שנראה לי שיאכלס הכל, וגם את הגוף קירור שבחרתי Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Box 685 ש"ח 1 Intel® Desktop Boar…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב גיימינג, אשמח לקבל עזרה 1. תקציב המקסימאלי5000 א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) ניתן לחרוג ב 500 שקל מהתקציב 2. מחשב למטרות משחקים: לדוגמא devil may cray ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד. המסך שלי בגודל 24 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. רמת שקט 5 ( 8 הכי שקט) 5. לא מתוכנן OC אף פעם. 6. יש צורך במערכת הפעלה win 10 7. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור מגורים: חיפה 8. מתכנן לרכוש את המחשב בשבועיים הקרובים. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שהמחשב הישן של אחותי הלך לעולמו ההורים שלי נתנו לי 6000 שקל לקנות מחשב חדש כולל הכל שילך דווקא אליי והמחשב שלי אליה. אני גיימר דיי כבר ורצוי כרטיס מסך חזק ועמיד ולוח אם כולל חזק לאוברקלוק לא רצחני אבל שיהיה עמיד... אפשר להתגמש אבל עד ל-6400 לא יותר ואין לי העדפות אינטל או איי אם די אשמח לשמוע מפרטים לשניהם.. בתודה ניב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי מעצב שיער (לא לא שכונתי, בתל אביב). מממ והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב (אחד) למספרה.. אני נמצא בקונפליקט, כי ישר ששמעתי מחשב למספרה אמרתי לו שהמחשב שהוא יצטרך הינו פשוט ביותר (מעבד סמפרון, לוח NFORCE2, 256MB זיכרון, WIN XP, כרטיס מסך פשוט למדי.. , מסך 17 דק) אבל אני לא יודע, אני מרכיב מפרטים הרבה זמן אבל כמעט ואף פעם לא נתקלתי בלהרכיב מפרט כזה זול, ומכיוון שהוא קונה את זה לעסק ומקבל החזר מס, והוא גם קונה את זה ממקור זול יחסית, חשבתי אולי לתת רכיבים קצת יותר טובים. אילו רכיבים טובים לדעתכם יתאימו למקום כמו מספרה? (לדעתי הדגש הכי גדול זה המארז(שיהיה יפה) והמסך (שיראה מקצועי) אבל שאר החומרה לדעתי צריכה להיות מאוד פשוטה. בסה"כ מה שהוא צריך זה מחשב שיעבוד טוב בסיב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא כעת בניו יורק ויש לי הזדמנות לקנות אולטרה בוק חדש הסמסונג סדרה 9 קיבל קיצוץ במחיר ועולה כעת 999$ באמזון http://www.amazon.com/Samsung-NP900X3D-A04US-13-3-Inch-Ultrabook-Silver/dp/B00B588J6I/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-4&keywords=samsung+series+9 מה שעוד מעניין זה שהדגם הקודם (NP900X3B) עולה כעת רק 800$ וזו אותה שלדה, מסך זכרון וSSD רק עם המעבד הקודם 2467M http://www.amazon.com/Samsung-900X3B-A02-13-3-Inch-Laptop-Mineral/dp/B007PV9WY2/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-8&keywords=samsung+series+9 אפשרות נוספת היא הדגם הראשון (NP900X3A) שעולה רק 750$ גם הוא עם מעבד 2467M וSSD 128 אבל עם עיצוב שונה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבנות מפרט מחשב למשחקים (call of duty וכד') שיעבדו ברזולוציה של 1050- 1680 בהגדרות טובות. במידה ואפשר לחסוך אך לא לפגוע בביצועים- סבבה. אולי יהיה גם oc בעתיד... מהודעות שקראתי בפורום הגעתי למפרט הזה: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 ₪ Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 ₪ Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI 712.00 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray 817.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 393.00 ₪ Gigabyte MA-770T-ES3 AMD770 CHIPSET 439.00 ₪ 3,069.00 המפרט הורכב בrsm מטעמי נוחות, אך למי שיש המלצה לחנויות בדרום (אשקלון) - בכבוד. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב המפרט הכולל שלהמחשב : Intel E6400 DFI 975x G.skill 1gb 800mhz Connect3d X1900Xt Tt Sviking Antec 500w ועכשיו לתמונות : !~! המעבד והזכרונות עדיין בדרך, כשהמוכר אמר לי שאין במלאי חשבתי שאני מתנקש בו .. ! הידיים הבתמונות שייכות ל Holy4Ever והתמונות צולמו אצלו בבית ... אגב החלקים שלו אני רק הייתי שם לצורכי הצילומים וההרכבה .. X1900XT של Connect3d הבאנדל של הכרטיס מסך : הכרטיס + ה VF900 CU של זלמן : הבאנדל של הזמלן : לאחר הורדת הקולר שבא בסטוק : לא יודע למה אבל פתאום בא לנו לעשות הסלבה לזלמן : הזלמן מוסלב , ההיטשריק היה גדול מדי מכדי להתכווץ אז אזקנו אותו .... התוצר הסופי הX1900XT עם ה VF900 מוסלב .. הTt Sviking באריזה : הDF…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ללימודים (שבסוף התבטלו) ועכשיו אין לי צורך בו יותר. המחשב הוא Asus N55SF, נקנה מחנות חצי חינם ברמת גן במחיר של כ5600 ש"ח ועדיין יש לו יותר משנתיים אחריות מלאה VIP. המפרט: מעבד: Intel® Core™ i7 2670QM ערכות שבבים: Intel® HM65 Express Chipset זכרון: 8GB DDR3 1333 MHz מסך: 15.6" Full HD (1920x1080) LED Backlight כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM כונן קשיח: 2.5" 750GB 7200RPM USB3, סאונד של Bang & Olufsen ICEpower, וינדאוס 7 מקורי, תיק נשיאה וכיסוי נצמד. http://il.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications אז מה המחיר שאני יכול לפרסם אותו ביד שנייה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. בן דוד שלי לומד בפנימיה בירושליים והוא גר באיזור חיפה, הוא צריך מחשב חזק שהוא יוכל גם להביא הביתה וגם שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים יחסית כבדים. בגלל שהתקציב שלו הוא בערך 5300 ש"ח למחשב (לא כולל המסך), לאפטופ טוב יקר מדי ומחשב PC רגיל שלם וטוב, גדול מדי ומסורבל.. בגלל זה חשבתי להמליץ לו על מחשב barebone שניתן לנתק מהמסך ולהביא בתיק הביתה (הוא גם לא שוקל הרבה - 4 ק"ג בערך...) אני צריך המלצות למפרט למחשב הנ"ל ללא מסך או אולי המלצות לסוגי מחשבים אחרים שיענו על הדרישות להיות קטנים יחסית, חזקים וזולים ביחד... תודה!!! נ.ב. החלטנו בטוח ללכת על כרטיס מסך של GeForce ה FX5900 XT (הוא מספיק חזק ומתאים גם לתקציב)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט צריך להיות מRSM. ההתלבטות בעיקר בקשר למארז לספק וללוח אם. אשמח לקבל המלצות או ביקורות על מארז ספק שקטים / טובים יותר ואותו דבר לגבי הלוח אם. תודה!! [TABLE] [TR] [TD=class: standartFont, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=class: ConfigTablePrint] [TR] [TD=width: 40, align: right][/TD] [TD=width: 350, align: right]שם הפריט[/TD] [TD=width: 100, align: right]אחריות[/TD] [TD=width: 75, align: right]מק"ט[/TD] [TD=width: 75, align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=align: right] מעבד Intel Pentium Dual Core Ivy Bridge G2020 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray[/TD] [TD=align: right] 3 שנים[/TD] [TD=align: right] intelG2020Tray[/TD] [TD=alig…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב בחנות באג
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שידרוג המערכת שלי (סוף סוף) נשאלת השאלה מה כדאי? האם למכור את המחשב הישן כיחידה אחת או בחלקים? כולם (פרט למארז) בקופסתם המקורית ובמצב מעולה ונקיים מאבק. כמה הם שווים בכלל? מדובר במערכת הבאה: מארז - CM690 לוח אם - Gigabyte GA-p35-DS3L מעבד - Q6600 + גוף קירור של AC FREEZER PRO זיכרונות - 4x1GB OCZ Reaper 800MHZ כרטיס מסך - BFG 8800GT OC2 ספק כוח - TT 550W TR2 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 במחיר 3500 ש"ח. האם במחיר הזה אוכל להשיג מחשב עם מפרט חזק יותר ? האם המפרט יתאים לשימושי אופיס, סרטים, ואולי קצת משחקים קלים בעתיד ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... יש לי נייד ישן של IBM T42 שהיה מלא בשטויות אז פירמטתי אותו,ההארדיסק מחולק לשני מחיצות אחד למערכת ואחד לאיחסון. שמתי לב שבכונן האחסון יש תיקייה שנקראת BACKUP ובתוכה קבצים של נורטון גוסט,אני מאמין שהטכנאי שמכר את המחשב לחברה שלי יצא את הגיבוי הזה כי משום מה אני לא מוצא דרייברים באתר של איי בי אם,רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל לעשות שיחזור למערכת הפעלה בעזרת גוסט. צריך להכין דיסק הפעלה ? ואם כן אז איך ? אני צריך להתקין את התוכנה במחשב שבו אני רוצה לעשות את האתחול ? או שאת הדיסק אפשר לעשות במחשב הנייח ופשוט לעשות בוט מהדיסק בנייד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino maya solid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם המחשב מסוגל להריץ משחקים באיכות הכי גבוהה גם בפחות כסף, אפשר גם לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arkham Knight, GTA 5, Dota 2, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים,אני מחפש מחשב נייד שיכול לשמש גם ללימודים שלי וגם לגיימינג,מצאתי את YOGA 730 עם- מעבד-Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz מאיץ גרפי- Intel® UHD Graphics 6201920 x 1080) IPS touchscreen תצוגה-13.3” FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen https://ksp.co.il/m/uin/52591&ref=select#nav-mlay השאלה שלי היא אם המחשב הזה יכול לעמוד במשחקים כמו פורטנייט,קונטר,קול אוף דיוטי וכאלה.. לא חייב לעמוד על האיכות הכי טובה אבל העיקר שהמשחק לא יתקע.. תודה לכול מי שעוזר!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-