ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום וסליחה אם הנושא נפתח בפורום הלא נכון, אשמח אם תעבירו בהתאם. (תמיכה טכנית?) # הנייד כרגע עדיין באחריות, אך אני מבקש עזרה כאן לפני פניה לתמיכה של DELL קצת פרטים: מחשב נייד דגם של DELL מדגם VOSTRO 3450 מערכת הפעלה WIN 7 SP1 X64 + מקבל עידכונים אחרונים של מיקרוסופט דרייברים מעודכנים, נכון לזמן פתיחת האשכול הזה BIOS מעודכן העניין: למחשב שתי יציאות USB3 ומהיום הראשון יש לי בעיות בחיבור הזה. יש לי כונן חיצוני 2.5 של סאמסונג בחיבור USB3, כאשר אני מחבר אותו ליציאה התואמת במחשב הוא עובד רגיל, אין תלונות על מהירות הכונן, באמת שעובד כמצופה, אך התקלה לא מאחרת לבוא... ברגע אקראי הוא פשוט מתנתק, כשאני אומר "מתנתק" אני לא מתכוון לכך שהוא לא מוצג במחשב בתור אות מסויימת, …
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימולטורים וכל שאר המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900X1600 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיריץ כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שרוצה מחשב תקציבי, איכותי (מבחינת איכות הרכבה ופלסטיקה) ואסטטי, אני ממליץ על המחשבים של סמסונג. קניתי Samsung 300E5Z ולהפתעתי הוא מחזיק 5 שעות סוללה בכיף! עם גלישה ב WIFI. אני ממליץ.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD (חיבור לטלווזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקס פיין 3 , Prototype 2 (לא FPS) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (יותר חשובה הרזולוציה מרמת הפ…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום אנשים איך בודקים את מהירות המודם האלחוטי (WIFI) במחשב הנייד? האם התמונה אומרת שהוא תומך ב 1000G ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בחור בשנות ה-20 לחייו, ועומד להתחיל לימודים גבוהים השנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות לכל היותר, כמובן עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+משחקים, פוטושופ-מזדמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. Bioshock החדש, באטלפילד 3, ME3 וכ'ו וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 42 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד לקנות בקרוב מערכת חזקה במיוחד לצורך מגוון רחב של שימושים (לפי הסדר): 1. תכנות והרצת תהליכים מאומצים. 2. הרמת מכונות וירטואליות וסימולטורים (של פלאפונים למשל). 3. איחסון. 4. משחקים וצפייה בסרטים. תפעיל את המחשב הזה Windows 7 Ultimate 64 bit. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 9000 ש"ח (זה רק כמה נראה לי שיעלה העסק, אני מאוד גמיש, יותר חשובים לי ביצועים ואיכות). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה מצדיק את התוספת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי מעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב לנובו (ideapad) שלאחרונה עשה כל מיני צרות מגוונות עם הבטריה, אבל בסופו של דבר כל הבעיות נפתרו אחרי מספיק שעות של משחקים עם המגעים. עכשיו פתאום הוא לאט לאט כאילו מאבד את הבטריה- כל יום בערך היא יורדת באחוז (גם כשהוא מחובר לחשמל, כמובן),וכמו כן במד צריכת חשמל ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" יורדת באחוז גם היא! כלומר עכשיו אחרי חמישה ימים מאז תום הצרה הקודמת עם הבטריה, הבטריה עומדת על 95% וה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" עומדת על 96%! מה זה ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה", האם זה פשוטו כמשמעו? האם זה אומר שהבטריה פשוט גוססת לאיטה או שיש עוד משהו לעשות בנידון?? תודה רבה מראש לכל מי שיש לו תובנות בנושא!!
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבטת בקניית נייד, אחרי כל הסקרים והשיטוטים באינטרנט נשארו מספר התלבטויות: זמן עבודה - האם 10.1' באמת עובד יותר זמן באופן משמעותי? נוחות עבודה - מההתרשמות שלי יותר נוח עם 11.6 (מסך יותר גדול), אבל אשמח לשמוע חוות דעת. (הבדלי המשקל של 300-500 גר', לא משמעותיים מבחינתי) אחריות - בינתיים מצאתי רק דגם אחד, HP, 11.6', עם אחריות של 3 שנים, השאר עם אחריות לשנה. האם מכירים דגמים נוספים עם אחריות של יותר משנה? RAM - האם מספיק 1GB? האם יש אפשרות להרחיב את הזיכרון ב 10.1', והאם זה משפיע על זמן הסוללה? מעבד כפול ליבה - הבנתי שמשפר את הביצועים, האם קיים במחשבים של 10.1'? ואם מנסיונכם כדאי לי לקחת עוד שיקולים בחשבון לפני הקנייה, אשמח לשמוע. מטרת המחשב הזה ה…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום , אז אחרי כמה זמן שהסתובבתי פה בפורום בניתי מפרט שאני מקווה שיספק לי את הצרכים בתחום הלימודים בהנדסת תוכנה ובהרצת שתי משחקים על אולטרה שהם WOW ו דיאבלו 3 שעתיד לצאת אוטוטו. המסך שלי הוא 20 אינטצ עם רזולוציה מקסימלית של 1600*900 אשמח לשמוע לדעתכם כדי שאוכל ללכת עוד כמה ימים עם לב שקט לחנות דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט . בעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר ל LCD בחדר רוב הזמן ומתי שאני ירצה להתפנק הוא ירד איתי לסלון כדי לצפות בסרטי תלת מימד\HD רצינים (lg LW450Y ) כמובן הרצון הראשי שלי הוא שהמחשב יריץ לי סרטי HD\תלת באיכות גבוהה ככול האפשר (למרות שהכ.מסך אונבורד) ויתמוך בכל הפורמטי האודיו \ווידאו המתקדמים והנפוצים היום... כמו כן בעתיד אני מתכנן (שאני יפתר מהPS3) להוסיף כ. מסך כדי לשחק בעיקר משחקי פעולה. ואולי אולי לעשות את המחשב האקינטוש (החומרה תואמת) *חשוב לדעת שיש לי מהמחשב הישן כונן DVD, 1TB+500G הרד דיסק . 8) מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 970 1 970 לוחות אם למעבדי אינטל G…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ואפשר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט (nba2k pes12 FM ושיוכל גם להריץ בקלות COD וכאלה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך חדש בסביות ה23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
לפעמים, אחת לחודש או אחת לשבוע, הנייד שלי, hp dv3, נתקע, התצוגה משתבשת מאוד (ראו תמונה מצורפת), אחרי כמה רגעים המסך הופך שחור וחייבים לכבות את המחשב. אין שום אזכור לזה שקרתה תקלה (אין קובץ dump) והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל. מה לדעתכם הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-