ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בחור בשנות ה-20 לחייו, ועומד להתחיל לימודים גבוהים השנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות לכל היותר, כמובן עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+משחקים, פוטושופ-מזדמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. Bioshock החדש, באטלפילד 3, ME3 וכ'ו וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 42 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד לקנות בקרוב מערכת חזקה במיוחד לצורך מגוון רחב של שימושים (לפי הסדר): 1. תכנות והרצת תהליכים מאומצים. 2. הרמת מכונות וירטואליות וסימולטורים (של פלאפונים למשל). 3. איחסון. 4. משחקים וצפייה בסרטים. תפעיל את המחשב הזה Windows 7 Ultimate 64 bit. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 9000 ש"ח (זה רק כמה נראה לי שיעלה העסק, אני מאוד גמיש, יותר חשובים לי ביצועים ואיכות). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה מצדיק את התוספת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי מעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב לנובו (ideapad) שלאחרונה עשה כל מיני צרות מגוונות עם הבטריה, אבל בסופו של דבר כל הבעיות נפתרו אחרי מספיק שעות של משחקים עם המגעים. עכשיו פתאום הוא לאט לאט כאילו מאבד את הבטריה- כל יום בערך היא יורדת באחוז (גם כשהוא מחובר לחשמל, כמובן),וכמו כן במד צריכת חשמל ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" יורדת באחוז גם היא! כלומר עכשיו אחרי חמישה ימים מאז תום הצרה הקודמת עם הבטריה, הבטריה עומדת על 95% וה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" עומדת על 96%! מה זה ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה", האם זה פשוטו כמשמעו? האם זה אומר שהבטריה פשוט גוססת לאיטה או שיש עוד משהו לעשות בנידון?? תודה רבה מראש לכל מי שיש לו תובנות בנושא!!
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבטת בקניית נייד, אחרי כל הסקרים והשיטוטים באינטרנט נשארו מספר התלבטויות: זמן עבודה - האם 10.1' באמת עובד יותר זמן באופן משמעותי? נוחות עבודה - מההתרשמות שלי יותר נוח עם 11.6 (מסך יותר גדול), אבל אשמח לשמוע חוות דעת. (הבדלי המשקל של 300-500 גר', לא משמעותיים מבחינתי) אחריות - בינתיים מצאתי רק דגם אחד, HP, 11.6', עם אחריות של 3 שנים, השאר עם אחריות לשנה. האם מכירים דגמים נוספים עם אחריות של יותר משנה? RAM - האם מספיק 1GB? האם יש אפשרות להרחיב את הזיכרון ב 10.1', והאם זה משפיע על זמן הסוללה? מעבד כפול ליבה - הבנתי שמשפר את הביצועים, האם קיים במחשבים של 10.1'? ואם מנסיונכם כדאי לי לקחת עוד שיקולים בחשבון לפני הקנייה, אשמח לשמוע. מטרת המחשב הזה ה…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום , אז אחרי כמה זמן שהסתובבתי פה בפורום בניתי מפרט שאני מקווה שיספק לי את הצרכים בתחום הלימודים בהנדסת תוכנה ובהרצת שתי משחקים על אולטרה שהם WOW ו דיאבלו 3 שעתיד לצאת אוטוטו. המסך שלי הוא 20 אינטצ עם רזולוציה מקסימלית של 1600*900 אשמח לשמוע לדעתכם כדי שאוכל ללכת עוד כמה ימים עם לב שקט לחנות דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט . בעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר ל LCD בחדר רוב הזמן ומתי שאני ירצה להתפנק הוא ירד איתי לסלון כדי לצפות בסרטי תלת מימד\HD רצינים (lg LW450Y ) כמובן הרצון הראשי שלי הוא שהמחשב יריץ לי סרטי HD\תלת באיכות גבוהה ככול האפשר (למרות שהכ.מסך אונבורד) ויתמוך בכל הפורמטי האודיו \ווידאו המתקדמים והנפוצים היום... כמו כן בעתיד אני מתכנן (שאני יפתר מהPS3) להוסיף כ. מסך כדי לשחק בעיקר משחקי פעולה. ואולי אולי לעשות את המחשב האקינטוש (החומרה תואמת) *חשוב לדעת שיש לי מהמחשב הישן כונן DVD, 1TB+500G הרד דיסק . 8) מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 970 1 970 לוחות אם למעבדי אינטל G…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ואפשר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט (nba2k pes12 FM ושיוכל גם להריץ בקלות COD וכאלה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך חדש בסביות ה23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לפעמים, אחת לחודש או אחת לשבוע, הנייד שלי, hp dv3, נתקע, התצוגה משתבשת מאוד (ראו תמונה מצורפת), אחרי כמה רגעים המסך הופך שחור וחייבים לכבות את המחשב. אין שום אזכור לזה שקרתה תקלה (אין קובץ dump) והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל. מה לדעתכם הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14977 אני צריך את המחשב בשביל גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ולראות ספורט בשידור ישיר. אני צריך ביטוח 3 שנים וצריך שהמחשב "יטוס" ויהיה טוב ל3 שנים. אם מישהו חושב שיש דיל יותר טוב באינטרנט על משהו בסיגנון אשמח לשמוע. אין לי כ"כ בעיה עם זה שהבטריה תסתיים מהר כי אני יהיה בעיקר בבית/עבודה עם חיבור לחשמל (אא"כ זה משו קיצוני שאחרי חצי שעה תסתיים הבטריה) כמו כן, אסוס יותר מומלצים מדל? כמו כן אין לי בעיה שהדיסק הקשיח יחסית קטן...ודבר אחרון, אני צריך גם שיראו באיכות טובה מאוד (לא צריך אבל סופר דופר HD) תודה =)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט שיריץ בטלפילד 3 אנ בי איי 2012 וכו' על הגדרות גבוהות בצורה טובה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד 3 , אן בי איי 2K12, DIRT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי זה מחשב לעבודות גראפיקה,עבודה קבועה. עיקר השימושים הם פוטושופ אינדזיין ואקרובט. קבצים גדולים יחסית 100-500 מגה,חשוב לי מאד מהירות המצב כיום במיוחד אינדזיין/פוטושופ שנכנס לשם קובץ עם טקסט ושכבות כל תזוזה יכולה לקחת כמה דקות. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין צורך לנסות לחסוך,המשמעות היא שאם הדבר עולה 50% יותר ונותן תועלת 10% אז הוא מיותר לחלוטין,אבל אני מחפש את החומרה הטובה והמשתלמת ביותר באזור התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג ב 10%+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח ! 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות לעריכת סרטים, משתמש בהם בשעות הפנאי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשו…
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע כרגע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שימושים יומיומיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv/v , Saints Row The Third מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה המסך הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקבל מפרט טוב לעבודה בפוטושופ ובנוסף חיבור מצלמות ביתיות על המחשב. העיסוק שלי הוא יהיה אינטרנט, פוטו שופ וחיבור מצלמות אבטחה ביתיות על המחשב. התקציב שלי הוא עד 3500 שקל. תודה רבה ויום מצויין
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את ה-Lenovo ThinkPad Edge 520 1143 עם switchable graphics (משתמש ב-intel כאשר לא מחובר לחשמל, משתמש ב-Radeon 6330M כאשר מחובר). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של לנובו, ואני רואה שהם באמת יצאו לא מזמן יחסית (סוף פברואר). יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יודע איך Lenovo בעניין הדרייברים? האם הם משחררים דרייברים חדשים בתדירות גבוהה? האם הם עומדים באותה הרמה של הדרייברים הרגילים של AMD? 2. האם יש דרך "לעקוף" את כל העסק ואיכשהו להתקין את הדרייברים הרשמיים של AMD? (לא ניתן לעשות זאת באופן רגיל, זה אומר שהמחשב לא נתמך). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן עם מפרט: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore IntelCore 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name ASUS P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2SDRAM) שתי סטיקים של 2gb מארז- coolmaster 590 ספק כוח - Hiper HPU-4M630 Power Supply אני רוצה לשדרג אותו שיפעיל את משחקים הכבדים מאוד לשנה זו מה שאני צריך זה : לוח אם כרטיס מסך מעבד + קירור זיכרון אשמח להמלצה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך תמיד טוב... אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, Starcraft2 וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-