ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום בניתי מפרט . בעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר ל LCD בחדר רוב הזמן ומתי שאני ירצה להתפנק הוא ירד איתי לסלון כדי לצפות בסרטי תלת מימד\HD רצינים (lg LW450Y ) כמובן הרצון הראשי שלי הוא שהמחשב יריץ לי סרטי HD\תלת באיכות גבוהה ככול האפשר (למרות שהכ.מסך אונבורד) ויתמוך בכל הפורמטי האודיו \ווידאו המתקדמים והנפוצים היום... כמו כן בעתיד אני מתכנן (שאני יפתר מהPS3) להוסיף כ. מסך כדי לשחק בעיקר משחקי פעולה. ואולי אולי לעשות את המחשב האקינטוש (החומרה תואמת) *חשוב לדעת שיש לי מהמחשב הישן כונן DVD, 1TB+500G הרד דיסק . 8) מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 970 1 970 לוחות אם למעבדי אינטל G…
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ואפשר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט (nba2k pes12 FM ושיוכל גם להריץ בקלות COD וכאלה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך חדש בסביות ה23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לפעמים, אחת לחודש או אחת לשבוע, הנייד שלי, hp dv3, נתקע, התצוגה משתבשת מאוד (ראו תמונה מצורפת), אחרי כמה רגעים המסך הופך שחור וחייבים לכבות את המחשב. אין שום אזכור לזה שקרתה תקלה (אין קובץ dump) והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל. מה לדעתכם הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14977 אני צריך את המחשב בשביל גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ולראות ספורט בשידור ישיר. אני צריך ביטוח 3 שנים וצריך שהמחשב "יטוס" ויהיה טוב ל3 שנים. אם מישהו חושב שיש דיל יותר טוב באינטרנט על משהו בסיגנון אשמח לשמוע. אין לי כ"כ בעיה עם זה שהבטריה תסתיים מהר כי אני יהיה בעיקר בבית/עבודה עם חיבור לחשמל (אא"כ זה משו קיצוני שאחרי חצי שעה תסתיים הבטריה) כמו כן, אסוס יותר מומלצים מדל? כמו כן אין לי בעיה שהדיסק הקשיח יחסית קטן...ודבר אחרון, אני צריך גם שיראו באיכות טובה מאוד (לא צריך אבל סופר דופר HD) תודה =)
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט שיריץ בטלפילד 3 אנ בי איי 2012 וכו' על הגדרות גבוהות בצורה טובה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד 3 , אן בי איי 2K12, DIRT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי זה מחשב לעבודות גראפיקה,עבודה קבועה. עיקר השימושים הם פוטושופ אינדזיין ואקרובט. קבצים גדולים יחסית 100-500 מגה,חשוב לי מאד מהירות המצב כיום במיוחד אינדזיין/פוטושופ שנכנס לשם קובץ עם טקסט ושכבות כל תזוזה יכולה לקחת כמה דקות. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין צורך לנסות לחסוך,המשמעות היא שאם הדבר עולה 50% יותר ונותן תועלת 10% אז הוא מיותר לחלוטין,אבל אני מחפש את החומרה הטובה והמשתלמת ביותר באזור התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג ב 10%+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח ! 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות לעריכת סרטים, משתמש בהם בשעות הפנאי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשו…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע כרגע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שימושים יומיומיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv/v , Saints Row The Third מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה המסך הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקבל מפרט טוב לעבודה בפוטושופ ובנוסף חיבור מצלמות ביתיות על המחשב. העיסוק שלי הוא יהיה אינטרנט, פוטו שופ וחיבור מצלמות אבטחה ביתיות על המחשב. התקציב שלי הוא עד 3500 שקל. תודה רבה ויום מצויין
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את ה-Lenovo ThinkPad Edge 520 1143 עם switchable graphics (משתמש ב-intel כאשר לא מחובר לחשמל, משתמש ב-Radeon 6330M כאשר מחובר). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של לנובו, ואני רואה שהם באמת יצאו לא מזמן יחסית (סוף פברואר). יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יודע איך Lenovo בעניין הדרייברים? האם הם משחררים דרייברים חדשים בתדירות גבוהה? האם הם עומדים באותה הרמה של הדרייברים הרגילים של AMD? 2. האם יש דרך "לעקוף" את כל העסק ואיכשהו להתקין את הדרייברים הרשמיים של AMD? (לא ניתן לעשות זאת באופן רגיל, זה אומר שהמחשב לא נתמך). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן עם מפרט: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore IntelCore 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name ASUS P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2SDRAM) שתי סטיקים של 2gb מארז- coolmaster 590 ספק כוח - Hiper HPU-4M630 Power Supply אני רוצה לשדרג אותו שיפעיל את משחקים הכבדים מאוד לשנה זו מה שאני צריך זה : לוח אם כרטיס מסך מעבד + קירור זיכרון אשמח להמלצה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך תמיד טוב... אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, Starcraft2 וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי לפטופ של alienware. פרצו אליי הביתה וגנבו אותו. תנחומים בצורת מפרט למחשב נייח חדש יתקבלו בברכה =) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. האם לדעתכם יש בזה צורך? האם אוכל להשיג ביצועים טובים גם בפחות? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. סקיי רים, סוליטר וכו ארצה יציאה של display port או HDMI שאוכל לחבר אותו גם לטלוויזיה לצפות בסדרות וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך. אין לי כלום. מסך טוב ועכבר ומקלדת טובים בלי להגזים. אשמח להמלצה לרמק…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אבא שלי (בן 59) רוצה להחליף את הנייד שלו (לנובו בן 6 כלשהו), במחשב חדש שמתאים לצרכיו. המחשב יקנה במהלך טיול בדרום אמריקה, כנראה בפארגוואי, ארגנטינה וברזיל, או בדיוטי פרי. 1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר עבודה משרדית , צפייה בתמונות, אולי עריכה קלה של סרטוני וידאו. גלישה. קניות באיביי. סקייפ. סטאטוסים מביכים בפייסבוק. * גודל המסך? 17" ומעלה. (ראייה קצת בעייתית). רזולוציה גבוהה היא יתרון (אפשר תמיד להגדיל פונטים). * משקל רצוי? אין הגבלה מיוחדת, עדיף לא יותר מדי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב מש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את עזרת הפורום בהשלמת המפרט אשר הרכבתי, אני אנסה לרשום את כל המידע הרלוונטי בצורה ברורה ומסודרת שיהיה לכם יותר נוח: [list type=decimal] [*]תקציב 8,000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. 2,000 ש"ח +/- למסך מחשב. [*]צורך ושימושים צורך ראשי- גיימינג כבד, צורך משני- גלישה, וופיס וכדו'... [*]מטרה הרכבת מחשב גיימינג כבד, תוך התמדה על מזעור עלויות ללא הורדה בביצועים, באופן פרופורציונלי כמובן. [*]אופציה לשדרוג עתידי הכרחי, מחשב זה בעתיד (שנתיים) ישודרג בהוספה/החלפה של כרטיס מסך וזכרונות. [*]מפרט אשר הרכבתי - מעבד CORE i7 2600K 3.4Ghz, 8M http://ark.intel.com/products/52213/Intel-Core-i7-2600-Processor-(8M-Cache-3_40-GHz) - לוח אם G1.A…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט אופיס ומעט סרטים. (ללא HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לעשות מקצה שיפורים במחשב שלי מה גם שלאחרונה כרטיס המסך שלי מזייף ונותן לי מסכים כחולים מדי פעם (נבדק אכן זה הכרטיס מסך). המפרט שלי היום הוא: Intel i5 750 2.66 Gigabyte P55-UD3 8GB DDR3 RAM Samsung F3 1 TB X 4 ATI HD 4850 DELL 24 1920X1200 HEC WINPOWER 550W אני רוצה להוסיף: 2 דיסקים קשיחים נוספים של סמסנוג מהסדרה הירוקה 2TB להחליף כרטיס מסך ל - GTX570 או ל - HD6950 ולשדרג ל - HD6970. מה דעתכם? האם הספק שלי יעמוד בזה? האם לקחת ATI או NVIDIA? האם לא יהיו לי צווארי בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח האם כרגע מה שבטוח שזה יהיה לוח מסוג z68 אני מתלבט איזה לוח לבחור בעתיד יהיה אוברקלוק לא מתוכנן sli על איזה לוח אתם ממליצים? בגדול אני אוהב את גיגהבייט כי הם ממש אמינים אבל פתוח להצעות
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מחשבים לקנייה הראשון הוא דגם Vostro 3550 - I3-2310M https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_DELL_Vostro_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93_intel_Core_i3_-_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92_%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%9C_6GB השני הוא 15.6 acer 5740 i3 4GB 500G https://www.ynetshops.co.il/Product/1243/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%60%6015_6_acer_574_
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ואם לא - האם יש שיטה אחרת להקלטה ע"י חיבור מכשיר חיצוני? (זה לא צריך להיות מוסתר)
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמה אוכל לבקש על המארז ותכולתו מהמפרט שרשום בפרופיל שלי? הערכה שלי היא כ1200, הגזמה? מצפה לתגובה אוביקטיבית :-) תודה על העזרה. עריכה: האחריות חלה אך ורק על המוצרים הבאים: -מעבד -ספק ומארז -לוח אם -זיכרונות
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מבקש המלצות למפרט לעריכת וידאו ביתית עם תוכנת STUDIO 14 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-