ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב והרבה זמן לא התעסקתי בזה. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם דברים סטנדרטים כמו סרטים וכו' אבל גם שיוכל להריץ משחקים (לא צריך שיתמודד עם המשחקים הכי חדשים) אין צורך במסך ובציוד הקפי וגם כונן דיסקים נראה לי מיותר. מוכן להשקיע כ2500 ש"ח עם עדיפות כלפי מטה למרות שנראה לי שכבר זה גבולי תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, סבא שלי מעוניין להיפטר מהמחשב השולחני הישן שלו ולהחליפו במחשב נייד (ותוך כדי גם לחסוך מקום). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 15 או 16 אינץ' * משקל רצוי? לא יותר מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא עקרוני, יהיה מחובר לספק ברוב המוחלט של הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש יתרון ל-HDMI (שאפשר יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה או מקרן HD), אבל אפשר להתפשר על VGA פשוט אם המחשב יענה על שאר הדרישות. * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף מחשב מהארץ, אבל לא נראה לי שזה ישנה לו להזמין מחו"ל כל עוד השירות (אם יצטרך כזה) כן …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט: DELL LATITUDE D830 מעבד: T7300 זיכרון: 3G סוללה: 9 תאים דיסק: 7200 rpm שימושים: פיתוח תוכנה, הרצת VM , לא לסרטים\משחקים. בנוסף - אילו בדיקות אני יכול להריץ על הנייד על מנת לבדוק אותו לפני הקנייה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לכולם תגידו לי את הדגם כי אני רוצה לקנות מחול בבקשה וגם איזה חברה והכל כי אני ממש מבולבל לא יודע איזה כרטיס מסך ואני לא יודע איזה מעבד אם יש אפשר גם יותר זול תודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 2800 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות *…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3500-----------------------------------555 לוח אם ASUS M2NPV-VM-----------------------------------500 זכרונות 330------------------------------ DDR2 512MB 667MHZ CL5וSuper Talentו דיסק קשיח SATA 2 160--------------------------------------325 מארז 500W12CM----------------------------------------------------220 DVDRW---------------------------------------------180 משלוח 49 סהכ 2159 שח שינויים במסגרת התקציב? תודה עומר
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה סה"כ 1450 לפניי מע"מ לפני עבודה (200 ש"ח משלוח חלקים הרכבה והתקנת מערכת הפעלה) 1850 זה המפרט: CASE CLEARLINE 500WATT + HANDL GIGABYTE INTEL GA-H55M-D2H DDR DDR3 2GB 1333MHZ CRUCIAL MICRO 500GB 16M SATA II 7200 HITACHI DVRW SONY 7240S X24 SATA Intel GMA HD 10/100 INTEL CORE i3 מה אתם אומרים? שווה את המחיר? אם לא, כמה הוא שווה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי מעצב שיער (לא לא שכונתי, בתל אביב). מממ והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב (אחד) למספרה.. אני נמצא בקונפליקט, כי ישר ששמעתי מחשב למספרה אמרתי לו שהמחשב שהוא יצטרך הינו פשוט ביותר (מעבד סמפרון, לוח NFORCE2, 256MB זיכרון, WIN XP, כרטיס מסך פשוט למדי.. , מסך 17 דק) אבל אני לא יודע, אני מרכיב מפרטים הרבה זמן אבל כמעט ואף פעם לא נתקלתי בלהרכיב מפרט כזה זול, ומכיוון שהוא קונה את זה לעסק ומקבל החזר מס, והוא גם קונה את זה ממקור זול יחסית, חשבתי אולי לתת רכיבים קצת יותר טובים. אילו רכיבים טובים לדעתכם יתאימו למקום כמו מספרה? (לדעתי הדגש הכי גדול זה המארז(שיהיה יפה) והמסך (שיראה מקצועי) אבל שאר החומרה לדעתי צריכה להיות מאוד פשוטה. בסה"כ מה שהוא צריך זה מחשב שיעבוד טוב בסיב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיחזיק משחקים כולל מסך וoc וזכרונות 800 כי אני עושה oc וקניה תהיה בעוד חודש אז האם המפרט הזה כדי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤672 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1697 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC2 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1487 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤389 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 מארז: ENERMAX ECA2020 VOSTOCK - MID TOWER CASE w/o PSU ¤219 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU ¤453 קרור למעבד: ZALMAN 7500-AlCu LED Aluminum + Copper SOCKETS 478,775,939,AM2 ¤188 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב המפרט הכולל שלהמחשב : Intel E6400 DFI 975x G.skill 1gb 800mhz Connect3d X1900Xt Tt Sviking Antec 500w ועכשיו לתמונות : !~! המעבד והזכרונות עדיין בדרך, כשהמוכר אמר לי שאין במלאי חשבתי שאני מתנקש בו .. ! הידיים הבתמונות שייכות ל Holy4Ever והתמונות צולמו אצלו בבית ... אגב החלקים שלו אני רק הייתי שם לצורכי הצילומים וההרכבה .. X1900XT של Connect3d הבאנדל של הכרטיס מסך : הכרטיס + ה VF900 CU של זלמן : הבאנדל של הזמלן : לאחר הורדת הקולר שבא בסטוק : לא יודע למה אבל פתאום בא לנו לעשות הסלבה לזלמן : הזלמן מוסלב , ההיטשריק היה גדול מדי מכדי להתכווץ אז אזקנו אותו .... התוצר הסופי הX1900XT עם ה VF900 מוסלב .. הTt Sviking באריזה : הDF…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב ישן יחסית (מאמצע שנת 2008 בערך) שאני מעונין למכור. הכנתי מפרט של החומרה הקיימת במחשב ע"מ לקבל מכם כיוון לשווי שוק עדכני למפרט הנ"ל. מובן לי שהמחירים על החומרה הישנה כבר לא גבוהים כ"כ, אך עדין אשמח אם תעריכו את שוויה. להלן המפרט: בברכת חג שמח, דין.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הצעות מחיר לגביי שני מחשבים מ P1000 שני המחשבים הנ"ל בדף השוואתי http://www.p1000.co.il/shop/Templates/compareproducts.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&CompareAucions=7703058,7691578&AdditionalText=%e4%f9%e5%e5%e0%fa%20%ee%e5%f6%f8%e9%ed המחשב הימני T7250- 4399 שח+דמי משלוח חינם המחשב השמאלי T8100 - 4448 שח+דמי משלוח 49 הרחבת אחריות 989 שח בשניהם אני מתלבט ביניהם מכיוון ש T8100 יש זמן סוללה של 2.2 שעות לעומת ה T7250 שיש לו 3.45 שעות המעבד ב T8100 הוא 2.1GHZ לעומת T7250 שהוא 2.0GHZ אם תשימו לב ההפרשים הם בערך 100 שח פחות או יותר בין שני המחשבים היכן העלות שווה את התועלת יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 מחשבי Dell Vostro. סה"כ עבור גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס לא מצליח להבין את הפער בין המחשב הזול משמעותית ל-2 היותר יקרים, מה הקאצ'? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=20897,20898,21141 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow פותח כמה חלונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה מסכים 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במצב של חלון אחד אולטרה במצב של כמה חלונות מינימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכבוד יום הולדתו ה-60 אבי החליט לעשות טיול די ארוך בקמבודיה - לא ממש טיול תרמילאים אבל בעיקר סיורים רגליים ולא משהו בורגני במיוחד. הוא מעוניין בנטבוק שיאפשר לו גלישה, שיחות בסקייפ עם הארץ והורדת חומרים מהמצלמה דרך USB למחשב. חשוב שיהיה: 1. קל ודק ועמיד ככל האפשר - בסביבות ה-1KG אם ניתן. הוא יסחוב אותו בתיק גב לא מעט. זו גם אחת הסיבות שטאבלט מעט בעייתי כי המסך חשוף ולא מוגן. 2. חובה מצלמה ומיקרופון מובנים לשיחות סקייפ. 3. כניסת USB סטנדרטית ומתפקדת (לא כמו ב-IPAD המצחיק). אפשר אולי עם מתאם... 4. עדיפות ברורה לממשק WINDOWS סטנדרטי ואם אפשר גם מקלדת פיזית. יש לו IPAD ומאוד לא נוח לו הממשק, ודאי לא להקלדה של יומן מסע. ברור לי שזה סותר את הדרישה לגודל/משקל אז תנסו לאזן ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בן הדגמים... 2500 , 2300 וכן האלה ההבדל לצורך העניין ברור ... אבל מה זה 2250 , 5500 , מה יונה ומה מרום .......?!?!? :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי פה הודעה שכתבתי אבל לא נסחתי את עצמי מספיק טוב אז אני ינסה שוב... יש לי את הספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm יש לי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm מסך,מקלדת,עכבר,כוננים.H.D. מה בעצם אני רוצה זה להחליף את ה לוח אם זיכרון כרטיס מסך ומעבד.. התקציב הוא 4000 פחות או יותר השימוש במחשב הוא: אוברקלוקינג.משחקים. (אני רוצה AMD אין לי שימוש בכפול ליבה ושיצאו תמיכות אני יקנה את הדור החדש של AMD עד אז אין צורך) חשבתי על: מעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14109 לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משימה קשה 7000 שקל מפרט מKSP ... אני לא יודע על מה לוותר כדי שהמחיר יהיה נמוך יותר ואוכל לקנות 2 GM RAM. האם לקנות לוח אם פחות טוב כדי שהזיכרון יהיה 2GB? זה מה שאני הרכבתי:
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא מתי שאני קונה מחשב נגיד את המחשב הזה שאני הולך לקנות: המעבד לא בא אם קירור כבר? שאלה דחופה מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS CL5 x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: W.D 250GB 7200RPM 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארז: Foxconn TLA 436 ספק: Foxconn 400W +Active PFC רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למשחקים במחיר 3000 ש"ח בלי מסך.. תודה!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים והכי טובים תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי כבר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG ויריות ומשחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-