עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כול רכיב נבחר בקפידה על ביצועים אופטימליים ללא צוואר בקבוק עם יחס עלות-תועלת גבוהה ככול האפשר. מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Western Digital VelociRaptor WD1000DHTZ 1TB Sata III [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]ספק כח Corsair GS 600W …

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by AreaDooM,

צרכים:עבודה מול המחשב, WORD טבלאות EXCEL , תמונות , משחקים קצת. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 מחיר: ¤519 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1174 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 DUAL CHANNEL KIT מחיר: ¤685 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: TZAG-ELITA 2310 SUPER MIDI TOWER+500W …

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by kfir_dnd,

שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ככה שאם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים אני צריך מפרט לשרת כאשר התקציב שלי הוא 4000 ש"ח ואני שם דגש מיוחד על המעבד וזכרון של כ320GB. חשוב לי שהשרת יהיה יציב ואמין ושלא יצטרך תיקון כל כמה חודשים. תודה מראש כפיר

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום לכולם, למרות שהיה עיכוב קל ברכישת המחשב עקב חוסר מוחלט בזמן, לבסוף קניתי אותו עכשיו פחות או יותר לפי המפרט שהוזכר כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506379.0 בעקבות ההמלצות בעד TMS ו-RSM ונגד KSP עשיתי טיול עד נתניה ורכשתי אותו בTMS. טוב שזה ממש ליד קיקה, כך שהייתה איזושהי הצדקה נוספת לכל הטיול מחיפה... בכל מקרה אני אנסה לרשום ביקורת על הקנייה והרכיבים במקרה שמישהו אחר יתעניין במחשב דומה, אני לא מומחית בעניין כך שמדובר סך הכל בחוות הדעת האישית שלי בהתבסס על מחשבים אחרים שיצא לי לעבוד איתם... נרכש בTMS: Core i5 2500, Tray Scythe Katana 3 SI GA-P67X-UD3-B3 (התכוונתי לקנות גרסא P67A אבל היה רק את הX וזה נראה לי בערך אותו דבר) 2x4GB Kingsto…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by GoldenACE,

שלום, אני משדרג את המחשב בין ה-6 שלי ורוצה לבדוק שלא פספסתי משהו מבחינת תאימות בין החלקים (למשל תאימות לפאנל קדמי במארז הקיים עם הלוח אם החדש). אני מחליף את הלוח אם, הספק (שכבר החלפתי), מעבד וזיכרון. משאיר: Fractal Design Define R5 4 כוננים קשיחים (4TB) Corsair Force MP510 M.2 2280 960GB PCI-Express 3.0 x4, NVMe ספק חדש - CORSAIR RM850 מעוניין לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 12600 / 1700 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 981 …

6. Started by Talon,

אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by nexus2555,

ערב טוב לכולם, כבר מספר חודשים אני משתעשע עם הרעיון שברגע שאני אקנה מחשב חדש אני אהפוך את המחשב הנוכחי שלי ל HTPC. אז עד שאני אבצע זאת (צריך קודם לקנות טלויזית LCD ) אשמח אם תעזרו לי להניח את דעתי...... אז ככה המפרט של המחשב הקיים שלי הוא כזה: מעבד: Core 2 6600 לוח אם: Asus P5B זיכרון: 2GB כרטיס מסך:Gigabyte Geforce 7600GT עם קירור פאסיבי כונן קשיח: 320GB ההנחה הבסיסית שלי היא שאכן זה אפשרי לבצע את המשימה השאלה היא האם הכרטיס מסך מתאים למשימה? - יש לו רק יציאת DVI ובמידה ולא איזה כרטיס כן מומלץ? (שכמובן מתאים ללוח אם) ואיזה מארז הייתם ממליצים לקנות ברמת מחיר סבירה שגם יהיה יפה וגם עם איוורור טוב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by tomerdx111,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bttlefild 3 ultra -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך FULL HD …

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by BloodyW,

מה אתם חושבים על המפרט הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 שווה ת'כסף? לשימושים רגילים, לא משחקים כמובן...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כאמור, משחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה מסך בנפרד, ככל הנראה LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? K16 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לסתור , את שניהם. לנצל את התקציב ולחסוך איפה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי MMORPG גם משחקי rpg חדשים , the witcher 3 יכול להיות משחקי יריות גם.. להשאיר אפשרויות לכל סוגי המשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). wqhd 2560 x 1440 או 3440 x 1440 -לאי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. 1. התקציב-10 א' כולל מסך של דל 24" דגם 2408WFP 2. מטרות המחשב- משחקים קלים עד בינוני, צפיה בסרטים, הורדות, 3. כולל מסך(כפי שצוין) מקלדת ועכבר אלחוטיים כרטיס טלוויזיה. 4. לא צריך כרטיס קול 5.אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6.קירור ועיצוב חשובים. חשוב שהמחשב יהיה שקט . 7. רוצה מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8.אין צרכים מיוחדים כלשהם. 9. חשוב שקט ברמה סבירה. 10. לא מתוכנן OC? לסיכום צריך מחשב טוב שיחליף את העגלה וישרוד מספר שנים עד הנאגלה הבאה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by roeesnir,

וינגן חלק. כל השאר לא משנה. עדיפות לNvidia, אבל זה לא כ"כ משנה. כל השאר גם לא חשוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by haimcoen,

1. מה התקציב? 3000שח עם חריגה עד 400 שח במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב לי העיצוב או הרעש אבל חשוב שישאר קר ויחזיק את המערכת יציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: wow cryses nfs undercover world in conflict רצוי ברמ…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המטרה: גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וקליפים (מהירות חשובה לי), בקיצור שימוש ביתי אבל איכותי. לא משחק, אולי פעם ב...! אז מה דעתכם על המפרט שבניתי ? מארז: Compucase 6A19 או Gigabyte Aurora GZ-FSCA1 ספק כח: Enermax LIBERTY EL500AWT 2.2 500W מעבד: INTEL, Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13 GHZ 4 LGA775 FSB 1066 2MB Cache L2 קירור למעבד: THERMALTAKE Big Typhoon לוח אם: (אחד מארבעת הדגמים, עדיין מטלבט) GIGABYTE GA-965P-DS3 Intel 965 = 980 IS GIGABYTE GA-965P-DS4 Intel 965 = 1.110 IS GIGABYTE GA-965-PDQ6 Intel 965 = 1.360 IS Asus P5W DH Deluxe Intel 975X = 1.630 IS כרטיס מסך: LEADTEK, nVIDIA GeForce, Win Fast PX 7600GS TDH PCI-E, 256 MB, 128 Bit, …

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  16. היי מחפש המלצות למחשב נייד עבור חבר במתחיל ללמוד מכונות התקציב הוא בין 4-5 אלף, שימוש יהיה לתוכנות של הלימודים ,גם גיימים קל, מוזיקה, סרטים, שטויות של יום יום. עדיפות ל ssd , סוללה , ומעבד skylake (למען המדינה). תודה רבה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Iv0ry,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' של דל חח או 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

18. ********* עדכנתי את הנושא נא לקרוא שוב ********* לפני כן לא הייתי בטוח בדברים ולא רשמתי הכל בבירור. עכשיו הכל פה. אז אם קראת לפניכן נא לקרוא שוב כי זה שונה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=010302&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=22&aff=Zap

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by elior021,

היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב נייד, הדרישות שלו מצומצמות מאודד הוא רוצה רק אינטרנט ואפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA מספיק לו, התקציב הוא 2000 אני מניח שאמור להספיק ראיתי את ה lenovo הזה ב ksp [table] [tr] [td]‎Model‎[/td] [td]‎M522SIV‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Color‎[/td] [td]‎Black‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Machine Type‎[/td] [td]‎4383-2SG‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ CPU‎[/td] [td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td]‎ Memory‎[/td] [td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] […

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by beni125,

אני צריך רכיבים למחשב ואני לא צריך מסך מקלדת ומארז כי אותם אני יקנה כנראה בארץ אני מאמין שאני יקנה מnewegg ואני חושב לשלב את הכרטיס מסך של 8800gts חשבתי על הכרטיס של הevga כי הוא בא אם משחק אבל עם עדיף משהו אחר אז תרשמו תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  22. אני מחפש מחשב חזק עם אפשרות למעט אוברקלוק בנתיים חשבתי על המפרט הזה: מעבד אינטל P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוח אם ASUS P5LD2-VM, Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA זכרונות DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיס מסך GIL Forsa 6600GT 256MB TV, DVI, PCI-E צורב DVD Recorders Samsung SH-W162C DVD±R x16 Dual Layer מארז Gsmart X-14 500W Blue, Side Door מקלד MS Internet + MS Mouse Wireless Optical רמקול CREATIVE Inspire T3030, 2.1 מסך POLYVIEW TFT 17'' V372 8ms DVI + Speakers מחיר 6945 למישהו יש הערות תגובות שינויים אני מתכנן לקנות אותו ביום שני מKSP. אני גם לא בטוח לדבי המסך מה דעתכם עליו? והאם הו…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by elad the master,

intel pentium 4 3.0 8s661fxmp-rz samsung 512m 400mhz 40gb msi mx420 lg 52*32*52 Creative SBS 2.1 370 זה המפרט מה אפשר לשפר..?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by VoliSuS,

תקשיבו אני מתכוון לקנות מחשב כמה שיותר מהר אפילו אם יביאו לי עכשיו מפרט טוב אני קונה אני ממש דחוף לי מחשב אז קיצר.. אני צריך מחשב בסביבות ה-3000-3500 אני מעיקרון המחשב צריך להיות מהיר!! יותר לאינרטנט אני יתקין עליו משחק אחד שתיים לא כאלו כבדים אבל בינונים כזה (קאנטר בטרייק למי שמכיר..) אבל בעיקרון אני עובד יותר על המחשב מתכנת אתרים ומעצב וזה כאילו הרוב על האינטרנט.. אני צריך הכל מחשב כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך+רמקולים אני צריך צורב DVD.. בקשר למארז בדיקת מערכת הרכבה וכל זה תקשיבו אני רוצה מארז יפה כאילו לא כזה מכוער שחור בלי כלום אני גם לא צריך כזה אתם יודעים איזה דרקון בצד וכולו שקוף למה זה עולה יותר אם זה בסדר מבחינת התקציב אז סבבה.. וההרכבה וכל זה אני יודע להרכיב מחשב א…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  25. היי לכולם , חדש כאן בפורום ואשמח לעזרה מכם בבחירת מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 , ניתן לחרוג לצורך העניין עד 5300 במקרה הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית , לימודים , הרבה אופיס , התחברות מרחוק וכו'. חשוב לי מאוד שיהיה רלוונטי לאורך זמן ולא יתיישן ממש מהר , שלא יתקע , שיהיה מספיק מהיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או …

דיונים חדשים בפורומים