עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barduck,

שלום, יש לי Thinkpad 600x בא בימים אשר סוללת ה bios שלו נגמרה. ניסיתי למצוא סוללה להחלפה אבל למרות שהסוללה עצמה היא סטנדרטית (ניתן להשיג בכל חנות חשמל) הסוללה המקורית באה עם מחבר מיוחד שמולחם לסוללה ועוטף אותה ולא ניראה לי שאפשר פשוט להלחים אותו לסוללה הערומה עם מלחם ביתי. יש למישהו מושג איך משדכים בין הסוללה החדשה למחבר? או לחלופין היכן ניתן לקנות סוללת bios ל thinkpad ישן? תודה! - barduck

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by smeagol,

שלום לכולם ! היום קיבלתי הפתעה מאוד מאוד נעימה . הפיקדון האישי של הצבא נכנס לי אחרי שעברו 5 שנים שלא נגעתי בכסף. אז עלו לי הרבה רעיונות וכמובן איך לא , מחשב חדש ...משהו רציני ! התקציב נע באיזור ה- 9000 שקל ! אני עובד בתלת מימד ותוכנות גרפיות נוספות כמו פוטושופ וכדומה . אני מחפש משהו רציני שיצליח לסחוב רינדורים עצבניים אם טונות של פוליגונים , טקסטורות וכדומה . האמת , שאני אישית לא מבין כל כך גדול בחומרה ובטח אנשים עשו מחקרים או קנו מחשבים לאחרונה והייתי מאוד שמח לשמוע דעות או רעיונות למפרט מלא או חלקים . קיבלתי מפורום אחר רעיון למפרט הזה : מעבד - Intel Q6600, מעבד מרובע-ליבה (2.4Ghz, ניתן לבצע OC ל2.66 שייתן לך למעשה QX6700). לוח אם - nForce 650i SLI (טוב ל-…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by babonmonkey,

אהלן, כיוון שאני הולך לאיבוד מהמבחר של המחשבים שיש אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח שיוכל להריץ בעיקר תוכנות סטטיסטיות כמו גם MATLAB, סימולינק וכד', חשוב שהסוללה תהיה מספיק חזרה ותחזיק מעמד ליותר מ3 שעות. אני לא מחפש תחליף למחשב שולחני אלא מחשב שיכול להתנייד בקלות. אשמח לכמה המלצות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤261 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ¤989 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1V צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 ספק כח Seasonic SS-500ET…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב אז ככה, בעקרון אין לי ניסיון רב בחומרה אבל אני מבין את הבסיס. לפי מה שהבנתי, בשביל הצרכים האלה, אני לא חייב כרטיס מסך חזק אם בכלל. הבנתי שאני יכול להשתמש בכרטיס המובנה ולהתמקד בזכרונות, הארד דיסק ומעבד. במידה והייתי עורך וידאו, עורך 3D, מעצב רציני, וכו', הייתי צריך להשקיע יותר. אבל יכול להיות שאני טועה. בנוגע להארד דיסק, אני חושב לקנות 1TB 7200RPM אבל חשבתי גם על SSD. אולי SSD רק לווינדווס? או שאולי לא כי זה יקר מדי..? בנוגע לזכרונות, ראיתי שזה רכיב מאוד זול, אז נראה לי שאקח 16GB שזה סביב ה-450 ש"ח. בנוגע למעבד, הייתי מעדיף ללכת על הI7 כדי לקבל ביצועים כמה שיותר טובים, למרות שלפי מה שהבנתי, התמורה הכי טובה היא בI5, שמספק ביצועים טובים אבל לא עולה כל כך הרבה. אם הדברי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני שוקל לקנות pc חדש, אחרי שכבר כמה שנים תקועים בבית עם מחשבי מק, במיוחד לאחר שיצא המשחק planet coaster והוציא לי את העיניים מהמקום מרוב התלהבות התחלתי לעשות שיעורי בית ושעות ביוטיוב, חזרה לעולם הענק הזה של הpc... הגיע הזמן להתייעץ. אנחנו מעוניינים במחשב שיריץ בראש ובראשונה את המשחק הזה, ואם כבר אז שיוכל להריץ משחקים טובים אחרים כמו city skyline ואולי גם witcher 3 המהולל, המטרה היא להנות מהגרפיקה ככל הניתן בתקציב של 4k כמובן בלי להגזים בהגדרות ultra. ידוע לי ש planet coaster מאוד כבד ותובעני, אבל אני מקווה למצוא נקודת איזון בין גרפיקה יפה וקצב פריימים חלק. שימוש נוסף יהיה לעבודה לאדריכלות בתוכנת revit ובהכנת מודלים והדמיות של…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by minkmink,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב) * גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי * משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר * האם י…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מבולבל למה רואים מפרטים עם זכרונות DDR3 1066MHZ אבל מעבד שתומך FSB 800MHZ בלבד, לדוגמא DELL STUDIO 14Z בעוד שבמקרים אחרים שמים מעבד P8600 שתומך 1066MHZ עם זיכרון DDR2 800MHz ?! (ראה DELL E6400). מנסיוני במחשבי PC , זה היה נחשב לחוסר תאימות או OVERKILL של אחד הרכיבים. אני מניח שלא מדובר כאן בטעות , הרי רכיבי מחשב נייד אמורים להיות מאוד תואמים אחד לשני. מה קורה פה?! מה אני מפספס?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן הדרישות שלי הן זמן סוללה של מינימום 4 שעות, משקל מינימלי, ביצועים טובים (עבודה שוטפת, סרטים ומוזיקה), בהתחלה אני אשתמש בו ללא מסך חיצוני תוך כמה חודשים יהיה מסך 24", פורט ESATA חובה, פורט HDMI/DP מאד רצוי, כונן אופטי לא קריטי (אפשר פנימי, אפשר חיצוני), מצלמה רצוי, אם אפשר לדחוף איזה SSD של 64GB ומעלה במקום דיס' מכני זה יהיה מגניב ביותר, אופציה לתחנת עגינה, חשוב מאד אבל לא קריטי. יש משהו שיכול לעמוד בדרישות האלה? או לפחות קרוב אליהן?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Athorzz,

אחרי שהסתכלתי קצת בפורומים, בניתי משהו שאני חושב שיחסית יתאים לי, רציתי עוד כמה דעות לפני שאני מזמין סופית. קודם כל, המחשב מיועד למשחקים(ומן הסתם סרטים וכו' אך זה לא המוקד). השקט חשוב לי במיוחד ובגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה(בכל מקום שקראתי הוא יותר שקט מהDEEP SILENCE1 ואחרים בטווח מחירים הזה). אשמח לתיקונים או סתם רעיונות תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל Fractal Design Define XL R2 + Se…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by טל,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ולבנות מפרט שמיועד למשחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד. יש לי מסך FHD . מעוניין לשחק במשחקים חדשים גם. הרכבתי מפרט. ההתלבטות שלי היא לגבי כרטיס מסך וספק כח בעיקר. לגבי השאר אני דיי סגור . ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה. כרטיס קול בחיבור PCI יחובר. מפרט חלקי ללא כרטיס מסך וספק. : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by EE044,

שלום חברים, אשמח לקבל הצעה למחשב פשוט שיוכל להריץ SolidWorks בצורה טובה. המחשב לא מיועד למשחקים או לשימוש כבד אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת מכונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks בשימוש תדיר אך לא כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם.. די נעול שזה אחד משניהם אבל ממש קשה לי להחליט איזה.. אשמח לעזרתכם.. Dell E6400 LENOVO T400 -------------- ---------------- intel C2D p9500 intel C2D T9600 intel GMA 4500 MHD intel GMA 4500 MHD WXGA+ LED display WXGA+ TFT LED BACKLIGHT 4GB ddr2 800MHZ 4GB ddr3 1066MHZ 250GB 7200RPM HDD 160GB 7200RPM HDD intel wireless 5300 intel wireless (+wimax) 5350 back lit keyboard thinkpad keyboard light בנוסף שניהם עם: WIN XP, צורב DVD, בלוטות', EXPRESS CARD, ללא טביעת אצבע, ללא מצלמה !! מחכה לעזרתכם ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Z1Z1Z1,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by starline,

שלום אני צריך מפרט מחשב שיהיה כמה שיותר זול אבל שיענה על הקריטריונים הבאים.. תקציב: 1500 ש"ח המחשב צריך להריץ וינאמפ,אינטרנט וסרטים באיכות hd של 720p אין צורך בציוד היקפי בכלל... לא צריך לכלול במפרט צורב dvd צריך שיהיה לוח אם ומעבד משולבים ושיהיו כמה שיותר קטנים.. שקט לא הדבר הכי חשוב בסולם מאחד עד 10 אז : 5 בערך.. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב.. מערכת הפעלה גם לא צריך לכלול במפרט.. המחשב צריך להתחבר לטלויזיה lcd ולשמש כ htpc.. לגבי מארז htpc זול אשמח לקבל הצעות.. חשוב: לוח אם קטן עם כרטיס מסך מובנה שיוכל להריץ לי סרטים בסבבה..(לפעמים גם hd ) ושיוכל להתחבר לטלוויזיה.. dvi hdmi או כל חיבור אפשרי אחר.. המחשב יהיה בסלון אמור להתחבר לטלוויזיה.. להריץ ווינדוס 7 עם ויינדוס מדיה סנטר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by TwixyFingers,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש"ח, עדיף פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, Docker vm, עיצוב בתוכנות adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל זה בתקציב נפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט זה חשוב אבל לא הכרח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, של המעבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימוש משרדי בסיסי, גלישה באינטרנט וכד' - לא משהו כבד מדי. ספציפית, מאחר שהנייד לא מתוכנן לשנות מיקום יותר מדי (אבל עדיין צריך לשמור על אופצית הניוד ) הם מחפשים מחשב עם מסך גדול יחסית (15.6"). דרישה נוספת היא כונן SSD ועדיפות שיבוא עם אחת מגרסאות Windows 10. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל עדיף שיהיה מחשב טוב שיחזיק מעמד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000-3,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gliding,

Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 1 711 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1240 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 1 44 ¤ Seagate 250GB ST3250620AS 16MB NCQ S-ATA II HDD 1 435 ¤ ASUS P5B Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1098 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory 1 1828 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 190 ¤ Computer Integration 1 160 ¤ Sapphire Radeon X1950XTX PCI-e 512 MB VIVO Lite Retail Video Card 1 2450 ¤ סה''כ: 9 8156 ¤ ה 1950XTX נשאר...אז לכל אלו שבטח יתרגזו מזה...חבל על נסיונות השכנוע אז חוץ מזה שמעניין מה דעתכם. עדיף להשקיע עוד 100 ולקבל זכרונות של CORSAIR XM…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by p-o-i,

הכנתי פה מפרט קטן ...תוכלו בבקשה לבדוק אם אפשר לשפר פה משהו בתווך המחיר או להביא את אותו מפרט במחיר נמוך יותר??? אני שם דגש על הכרטיס מסך!!..ובנוגע ללוח אם אני רוצה בו מכיוון שהוא בעל תמיכה ב SLI אז אם תוכלו למצוא משהו יותר טוב עם תמיכה בזה בבקשה תגיבו AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 895.02 ש"ח GIGABYTE GA-M55SLI-S4 (nForce 4SLI) - ATX 598.99 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-4-4-12 649.02 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 3,454.49 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי אני סטודנט בבצלאל בעיצוב גרפי ואני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר ירידת המחירים כנראה בתחילת אוגוסט. אני צריך מחשב חזק שיכול להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, פלאש פריימיר ואפטר אפקטס (CS3) ובעתיד גם מאייה בצורה שוטפת בלי בעיות. התקציב שלי הוא בין 3500 עד מקסימום 5000 .רק מחשב בלי ציוד היקפי מחשב חזק רק לעבודה בלי משחקים לא משנה מראה יופי אלא רק עבודה. תודה רבה. נ.ב. אני לא יודע מה הדרישות של כל התוכנות מצטער ושקלתי Q6600 אבל אני לא יודע אם צריך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב של גרפיקאי מקצועי, לצורך עבודה בתוכנות כגון פריאנד, פוטושופ וקורלדרו. התקציב הוא 9000 ש"ח פלוס מינוס, הוא צריך ליכלול מעבד, זיכרון, לוח אם, 2 דיסקים אחד למערכת ההפעלה והתוכנות ואחד לחומרים, צורב DVD, כרטיס מסך, מארז, ספק ומסך 19" רצוי רחב. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני הלכתי עם המפרט הזה לחנויות ומכיוון שלא היו להם חלק מהרכיבים הציעו לי חלופות ורציתי להתיעץ איתכם. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤126 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים