עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך בציוד היקפי - מחשב נטו. אשמח לקבל שיפורים או הצעות למפרט הזה, או בכלל מפרטים חדשים. תודה! המפרט שבניתי הוא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: ASUS P5K ¤885 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1753 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤1559 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤447 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤561 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 500W - W0093RI ¤402 קרור למעבד: THERMALTAKE …

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by v_g_t,

למטה רשימת הדברים עיקריים שאני רוצה במחשב. יש אופציה למעבד QUAD. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤675 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤730 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤442 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤165 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤121 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3676 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bati6,

המחשב שלי מגיע לחום ממש גבוה אם אני משתמש בו שעה ומעלה, הסוללה כבר מתה אני עם מטען קבוע, להחליף סוללה יכול לפתור את הבעייה? ואם כן כמה עולה סוללה זה מחשב של acer לפני איזה 4 5 שנים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד פשוט לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. רצוי מחשב קל עם איכות סאונד גבוהה ורזולוציה טובה, אבל אלו בעדיפות שנייה. העלות של המחשב הנייד צריכה להיות לא יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.

5. שלום לכולם, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה למחשב לצרכי גרפיקה (כל החבילה של ADOBE, ותלת מימד-לא משהו מטורף..) צרכים: תקציב - עד 10k ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,תלת מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', מבריק. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל הדברים האחרים חשובים יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, אבל ההתאמה לגרפיקה חשובה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 512GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הדרישות שלי הם כאלו : Intel בלבד. מוכנות מלאה לויסטה AERO. אין כוונה לבצע OC בכלל בשלב זה. כרטיס מסך משולב על לוח אם (כמה שיותר חזק ואם אפשר שיהיה לו DVI אבל לא חובה) בשלב השני אני אקנה כרטיס מסך חיצוני טוב יותר תומך DX10 אין צורך בצורב יש לי צורב טוב מאוד במחשב הנוכחי שאני אקח למחשב הבא. כמו כן אין צורך בציוד הקפי יש לי איזשהוא מפרט שבניתי אך אשמח לשמוע קודם המלצות שלכם ולאחר מכן אפרסם אותו. המחשב ישמש בעיקר לגלישה ותוכנות אך לפעמים גם למשחקים כדוגמת : FIFA , PES וכדומה עדיף שהמחיר יהיה קרוב יותר ל2500 שקל. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pbl1,

יש לי תקציב של 3000 למחשב לא כולל מסך אני משער שהמחשב בעיקר יריץ משחקים וגם קצת לעבודות ולגלישה אני מעוניין בצורב DVD וב-160 GB HARDDISK וב 1GB של זיכרון בשני ציפסטים של 512 נ"ב אם יש בעיה עם העברית מצטער מראש אני כותב הודעה זו באופרה והיא טיפה הופכת את העברית פה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hezi508,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4056 למחשב יש שני מודולים של זיכרון של 256MB במהירות 333MHZ CL 2.5 ו- PC2700 אני רוצה להחליף לזיכרון גדול יותר 2 מודולים של 512MB או עדיף 2 של 1GB יש לי שתי שאלות 1. לאחר שיחה עם התמיכה של חברת HP אני עדיין לא יודע אם המחשב תומך בזיכרון במהירות 400MHZ הנציג אמר שעקרונית כן אבל עד שלא מכניסים את הזיכרון למחשב אי אפשר לדעת ובכל מקרה הזיכרון יעבוד במהירות של 333MHZ (אין לי שום בעיה עם זה) האם מישהו ניסה להחליף זיכרונות למהירות 400MHZ ? ומה הייתה התוצאה ? 2. מישהו יודע איפה ניתן להשיג זיכרונות כאלה במחיר הגיוני תודה מראש חזי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי לפטופ של LENOVO T61 שיש בו בלוטופ ואני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות כדי לראות סרטים ברכבת... האם כל אוזניות אלחוטיות של טלפונים יעבדו? או שצריך אוזניות מיוחדות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים והכי טובים תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי כבר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG ויריות ומשחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב לצורך דגימה בעזרת כרטיס DeckLink Studio של חברת Blackmagic או כרטיס DeckLink 4K Extreme . מחשב זה גם ישמש לעריכת ווידאו . תקציב עד 12K תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דרישות עבודה : Matlab ועיבוד מתמטי בעיקר,לא למשחקים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד טוב ואם תאירו את עיני למה חשוב לשים לב. 1 גיגה זיכרון מינימום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shayhe,

היי, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד יד 2 , האם בעמד הקנייה אני יכול להריץ תוכנה קטנה שתתן לי פירוט לדוגמה של מצב הסוללה? זמן שימוש ? מספר הטענות? אני יודע שלפעמים תוכנת ניהול כזאת מגיעה עם המחשב הנייד (אני מתכנן על ה X200 של לנובו) תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by UllrStannum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, פיתוח, וירטואליזציה - ברמה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, visual studio, vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעונין להשאיר אופציה לשידרוג לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.עכבר, מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?נראה לי מיותר כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, התקבלתי לעתודה בטכניון ועכשיו הולכים לקרוע את הפלטינה של סבא וסבתא אני צריך מחשב נייד, הוא צריך להיות קל במידה סבירה(יענו אני לא כוסית ואני יכול לסחוב טיפה, עם דגש על טיפה, משקל). השימושים העיקריים שלו יהיה בשביל לימודים ואינטרנט. אני מבקש מכם כמה המלצות כשכל אחד מהם לדברים שונים -מחשב ראשון: מחשב לאינטרנט, לימודים ומשחקי אינטרנט(WOW). תקציב= 7K, אבל עדיף פחות(6K) -מחשב שני: מחשב לאינטרנט, לימודים ותכנות, יש גם דרישה ל-dual core. תקציב=10K לכל מחשב אני רוצה גרסה עם מערכת הפעלה, וגרסה בלי התוכנות האלו. תודה רבה לעוזרים, אם יש צורך בעוד פרטים אל תתביישו לשאול, גיל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mishmish,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים והסכום שלו עומד על 5000 ש"ח.... המחשב נועד למשחקים....(אני יודע התקציב לא מזהיר למטרה כזאת).... צריך מסך....עכבר ומקלדת...פלופי רק צורב והבחור לא צריך רמקולים.... וכמעט שכחתי הוא רוצה פנטיום 4 ....2.8...... אבל אני מנסה לשכנע אותו לעבור לא.מ.ד.. בינתיים ללא הצלחה!! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by reviZor,

שלום חברים לאחרונה אני חושב על האם כדאי לי לשדרג את המחשב הקיים או לחכות עוד.. המחשב הקיים הוא: Intel i7 930 @ 3.8Ghz Gigabyte X58A-UD3R rev 1.0 Mugen 2 12GB ddr 1600Mhz GTX680 2GB Patriot wildfire 120gb WD Black 1TB Seagate barracuda 500GB אני חשבתי לשדרג לתושבת 2011 למעבד i7 4820K השאלה היא האם כדאי לעשות את השידרוג הזה או לחכות למעבדים שיבואו עוד מעט בתושבת X99? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל לרוב עבודה בגרפיקה ותחזוקת שרת, אך גם משחק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, ובכן, שנה הבאה אני מתחילה ללמוד (מה שנה הבאה, עוד חודש וחצי..ברר), ואני זקוקה למחשב נייד.. אין שמץ (אבל ממש) של מושג מה מי וכמה. אני אפילו לא מכירה שמות של חברות, מה ראוי וממה להתרחק כמו מאש. מהות המחשב היא בעיקר בשימוש תוכנות אופיס למיניהן, קצת מוסיקה ואינטרנט, לא יותר. (כלכלה וסינית, אם מישהו חושב שאני מחסירה מטרה - מוזמן להגיד לי..). התקציב הוא בסביבות ה 6000-7000 (שאפילו אין לי מושג אם זה סביר או ממש ממש בדיחה..?). אם תוכלו להכווין, ולו במעט, כדי שאני לא אגיע לחנות ואקנה את המחשב עם הצבע הכי יפה.. המון תודה מראש, יעל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Erankova,

אהלן שלום לכולם. ~ אפשר לחרוג ל5000 ש''ח * מטרות המחשב - משחקים כגון FAR CRY 3, CIV5, XCOM, skyrim, BF 4 (אם בכלל אפשרי במחיר הזה) * גודל המסך? 15 אינטצ' ומעלה * רזולוציית המסך? 720P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אם יהיה NUMPAD מגניב * משקל רצוי - לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא מעניין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD אם זה לא מקפיץ את המחיר יותר מדי.. * כונן אופטי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה מתוקות.. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה אני עובד עם תוכנת מאסטרקאם ארט (למי שמכיר) הבוס נתן תקציב של עד 5 K השימוש יהיה בעיקר תיכנות גרפי מן המעלה הראשונה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gilon,

אני צריך לדעת אם במעבד דותן(גירסה מתקדמת של סנטרינו) יש wi fi.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין לי תוכנה ספציפית שאני צריך בשבילה ביצועים מיוחדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מתכוון לקנות מסך חדש 24' LG2486 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.