עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KmiKaZa,

אז אינה המפרט.... מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1119 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICROLAB FC550 ₪401 ספק כוח: [..] SEASONIC 600W : SS-600ET ₪390 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Scientez,

אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?

3. Started by Unix,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש כי לשלי עברו כבר 3 שנים (מפרט אתם יכולים לראות ביוזר שלי). מחשב למשחקים שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו למשל: Call of Duty Black ops המחשב שלי לא מריץ טוב. מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם הרבה דברים ביחד ובעומס. מחשב נטו, בלי מקלדת מסך רמקולים וכו'. תקציב עד 4000-4500ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות לחלוטין.. אינטרנט וWORD. * גודל המסך? עדיף 13.3-14.. מתוך הבנה שגדול יותר זה כנראה גם כבד יותר * משקל רצוי? אני יודע שבמחיר הזה אני לא צריך לצפות לאולטראבוק, אז כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יחזיק 4 שעות בלי טעינה זה יהיה מדהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מניח שכונן סטנדרטי יהיה בסדר (500GB, אם אפשר אז 7200RPM או SSD) * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשר צורב-מה טוב. לא deal breaker אם זה לא נכנס בתקציב * כונן Bluray? לא * האם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by azaz12,

שלום לכולם, אשמח לקבל סיוע בקנית מחשב נייד: * מטרות המחשב? לא משהו מיוחד, אופיס, גלישה ברשת וסרטים * גודל המסך? 12 -15.6 * משקל רצוי? פחות מ- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא יודע מה נחשב ארוך, אבל עדיף שהוא יחזיק מעמד 4 שעות או לכל הפחות 3. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מעדיף 500, אפשר להתפשר על 320 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה אמינה ניסיתי בימים האחרונים לחפש בעצמי בכל מיני אתרים, כל פעם שאני חושב שאני מוצא משהו אני מוצא סיבה לשלול אותו, לכן באתי לכאן. ראיתי בזאפ את זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל כשאני נכנס …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. * המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בעיקר פיפא וGTA, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? באזור ה15 אינץ * משקל רצוי? פחות מ- 3 *תקציב: עד 5000 ש"ח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בגדול HP ,אבל גם כל חברה אחת זה טוב בנוסף דרישה לזכרון של 4 GB וכרטיס מסך טוב הנה מספר מחשבים שאני כרגע חושב עליהם אשמח לדעה עליהם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצרכים די פשוטים(מפורט בהמשך). לצרכים הפשוטים האלה הייתי מעוניין שהמחשב ירוץ חלק בלי לעשות בעיות. אחד הדברים החשובים לי במחשב זה שהוא יחזיק לטווח ארוך(כמה שיותר שנים), ואני מוכן לשדרג אותו קצת אחת לתקופה. הצרכים לא הולכים להשתנות בעתיד הנראה לעין.. למיטב הבנתי הדברים החשובים על מנת שמחשב יחזיק זמן רב זה בעיקר ספק כוח מוצלח + פתרונות קירור ולוח אם שיהיו בו מספיק slot-ים לשדרוגים בעתיד. האם אני צודק? אני לא מבין גדול בנושא, ציינתי תקציב מקסימלי די גבוה(בעיניי), אני מאוד מקווה להסתפק בפחות מזה, ואשמח לשמוע את דעתכם מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. זה מה שהגעתי אליו דעות? שוב אני אומר, אני רוצה לסגור את המפרט כבר. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤700 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤736 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA ¤700 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40703 ס…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, מצ"ב מפרט שקיבלתי מ-KSP. אשמח לחוות דעתכם. מצורף גם שאלון בקשת מפרט, אם יש לכם הצעות לאלטרנטיבות (בין אם לרכיבים ספציפיים, בין אם לכלל המפרט). תודה מראש! -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות, סימולציות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, Star Wars The Old Republic, BioShock, Assassin's Creed -…

12. Started by ProEncoder,

שלום אני מחפש מפרט ללא מסך למחשב שיריץ טוב משחקים חדשים. חשוב כרטיס מסך טוב מן הסתם ולפחות 160 ג"ב הארד דיסק. קו עליון : 4000 ש"ח תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shachaf,

תקציב 3500 שקל המחשב למטרת משחקים גם קלים וגם כבדים ללא ציוד היקפי הכי חשוב לי כרטיס מסך טוב לא צריך מערכת הפעלה צריך מחשב שקט עם 3 מאווררים ללא OC משחק עכשיו בCOD4 ובCS וכל פעם מחליף רוצה שהמחשב יריץ CRISYS זה המחשב שחשבתי עליו בנתיים תגידו מה לשנות עם משהו לא טוב המפרט שבחרתי תנו חוות דעת מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤845 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤559 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤806 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: ANTEC THREE HU…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני צריך עזרה בניית מחשב עבור צפיה בHD כולל שמע ברמה גבוהה מפרט שהכנתי מה אתם חושבים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤761 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤458 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤424 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤227 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ¤591 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W ¤615 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3494¤

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + עריכת אודיו לא כבדה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA-V, Battlefield4, Batman Arkhamn Knight, Simcity, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jazzman,

היי אני צריך את עזרתכם המקצועית בבניית מחשב בתקציב הזול ביותר האפשרי כך שיסחוב CUBASE 5 בצורה סבירה +. המחשב הוא לבית (לא לאולפן מקצועי), אבל עדיין צריך שיסחוב פלאג-אינים ואפקטים בצורה סבירה, ורצוי מעל 10 ערוצים. בנוסף אני משתמש היום בWIN XP, וחושב אולי לשדרג ל WIN 7. לא יודע עדיין. אשמח לדיעות. בעניין התקציב, אני יודע שזה קשה, אבל קיויתי לרדת מאלפיים ש"ח (מארז בלבד, ללא מסך ומקלדות וכו'..), ולהשתמש בחלקים מהמחשב שלי (כמו צורב, כרטיס TV שיש לי וכו'..). המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מחיר מקסימלי : 4300. אפשר לנסות לחסוך, אך לא על חשבון דרישות הסף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? דרישות סף: רוב השימוש הוא אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות שזאת, במחשב גם נצפים (המון) ונערכים סרטים גדולים באיכות HD. מעבד + כרטיס מסך - אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה לעיתים דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי. בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. נוסף, חשוב לי לציין שה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Adad,

הי, אשמח לעזרה בקניית לפטופ - לא מבינה בזה הרבה אז סליחה מראש. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. המטרה שלי היא לקנות מחשב אמין שיחזיק לאורך זמן (על כל חלקיו, כולל הסוללה, המאוורר, ההארד דיסק) , ושאם אני צריכה שירות - אז ששירות האחראיות יהיה אמין וזמין למרכז - שרון. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה ואופיס. לא עושה גיימינג או עיצוב, אבל מצד שני אין לי סבלנות לחכות למחשבים איטיים או עם נטייה להיתקע. המסך - אני עובדת indoors ולא בחוץ אז אין חשיבות מבחינת השתקפות בשמש. חשוב לי לפחות ארבע עשרה וחצי, אפילו עדיף חמש עשרה אינץ'. העיניים שלי מתייבשות בקלות אז אולי עדיף מסך מט ולא מבריק (אני לא מבינה בזה...) בקיצור אם יש כזה דבר מסך שידידותי יחסית לעיניים. חש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש נייד חזק שיוכל להריץ משחקים כמו FEAR 3,MASS EFFECT2/3 וFALLOUT 3 המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 6000K

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם הלפטופ שלי מקרטע, ואשמח לעזרה בקניית אחד חדש. אני צריך לפטופ שישמש לניתוח של כמויות גדולות של נתונים. הרצה של אלגוריתמים סטטיסטיים על מאגרי מידע גדולים (באיזור ה- 5-15GB של נתונים). אין לי שימוש ישיר בתוכנות גרפיות, אבל הבנתי שכרטיס גרפי טוב יכול להאיץ מאוד חישובים. תודה רבה לעוזרים! 1. התקציב איזור -6-8k 2. המחשב ישמש בעיקר לניתוח נתונים ועבודה אם מאגרי נתונים גדולים. לא מיועד למשחקים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

22. הרגע קיבלתי אישור מאמא שלי שהיא מוכנה להוציא לי 6000 שקל על המחשב .. ואני לא יודע איזה מחשב אני רוצה ... צריך את העזרה שלכם... המחשב מיועד לסרטים מוזיקה ולמשחקים... במחשב אני צריך שיהיה מסך דק (17 או 19), צורב די וי די, רמקולים (2.1 או אפילו רגילים), וכל השאר יאללה תנו בהצעות ... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ido-nava,

השירות לקוחות של דל לא פעיל בשישי, אז אולי מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לי. רכשתי את המחשב הנ"ל ואני רוצה לרכוש היום כונן SSD במקום ההרד דיסק הקיים (Samsung evo 250GB 850)/ יש לי שתי שאלות: 1. האם החלפה של הכונן פוגעת באחריות ? 2. כאשר אני אחליף, האם ההתקנה של הוינדאוס תזהה את הסיריאל אוטומטית ? (כנראה שאצטרך להוריד התקנה מבחוץ, כי בדר"כ הם מגיעות מובנה על הדיסק הקשיח). תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by feffer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש …

25. Started by ben060,

אז ככה פתחתי לפני כשבוע תרד על המלצה לזיכרון. הנה המחשב שלי: HP PAVILION ZV5000 יש לי כרגע 256MB ואני רוצה שיהיה לי בסה"כ 512 אני לא יודע איזה זיכרון מתאים לי (SDRAM/DDR/SODIMM) הנה מה שחשבתי:" על מה ללכת? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3837 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ddrlaptop&Cat2Cat1ID=5040&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הנה תמונות של EVEREST [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.