עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noam-r,

שלום לכל משתתפי הפורום היקרים, אני מחפש הצעות לנייד חדש לכבוד הלימודים, המחשב הוא למטרות לימודים:אינטרנט ואופיס, ואמור גם להריץ תוכנות קצת יותר כבדות כמו Matlab Maple וסביבות פיתוח כמו Visual C++ ואולי אחרות בעתיד... כמו כן כדאי שתהייה את האופציה לצפיה בסרטים. התקציב לכל העסק הוא 5000 עם חריגות קלות... לגבי המפרט הדרוש, סוג מעבד:עדיפות ל Intel זיכרון: 1 GB ומעלה DDR2 כונן קשיח: 80GB לפחות (עדיף לכיוון ה 120) עם עדיפות ל SATA 7200 RPM כוננים: צורב DVD-RW מסך: 15 אינץ' לפחות חיבורים: חיבורים סטדרטים (Wi-Fi 802.11b/g,Ethernet, USB 2.0 וכו') שיש חשיבות ל S-Video TV Out, Firewire ו Bluetooth אחריות: 3 שנים מכיוון שאני לא הולך להסתובב רוב היום עם המחשב יש חשיבות פחותה למשקל, ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xena,

מה אתם אומרים על המחשב הבא? שווה קנייה? http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1822884 אני מחפש משהו קטן וקל, וכמעט קניתי בחנות אחד כזה. לא משחק, רק שימושי משרד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ben060,

אז ככה פתחתי לפני כשבוע תרד על המלצה לזיכרון. הנה המחשב שלי: HP PAVILION ZV5000 יש לי כרגע 256MB ואני רוצה שיהיה לי בסה"כ 512 אני לא יודע איזה זיכרון מתאים לי (SDRAM/DDR/SODIMM) הנה מה שחשבתי:" על מה ללכת? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3837 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ddrlaptop&Cat2Cat1ID=5040&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הנה תמונות של EVEREST [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Angello,

אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MilkMan,

Computer: CPU:AMD Sempron +3300 745 MotherBoard:MSI K8N Neo NF3 Memory:X3 PC3200 DDR 256 MB HD:Westren Digital 80 GB 7200RPM Video Card:Radeon 9800PRO 128MBRam Power Supply:Aspire Triple Fan 520W CD-Rom:Lite-On LTR-52327S

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nir_peri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orio2,

שלום, אני מחפש בשביל אשתי מחשב שולחני קטן, עדיפות למשהו בסגנון מק מיני. השימושים העקריים הם אינטרנט, אופיס וסרטים ופעם במלא זמן, אולי, עריכת קליפים. הרעיון לקנות מחשב שיהיה חזק יחסית וישמש אותה להרבה זמן (היא סטודנטית). בחיפושים באינטרנט, לא מצאתי הרבה אפשרויות מספיק חזקות פרט למק וגם הבנתי שיש למחשבים כאלה נטייה להתחמם. יש למישהו הצעות? לא צריך שייבוא עם ווינדוס, גם ככה מגיע לה בחינם תודה לכולם

9. Started by Guyke,

היי רק רציתי לשתף אתכם,קיבלתי לפני כמה ימים את הטאבלט ואני ממש הופתעתי לטובה, קודם מערכת ההפעלה מדהימה ומלוטשת היטב, לא הספקתי להתעסק איתו הרבה אבל ממה שהספקתי ראיתי שהמשחקים שלו מדהימים ברמת הגרפיקה והפירוט, מבחינה סטירימינג כל פורמט שהיה לי על המחשב הוצג בלי שום בעיה כולל להציג אותו בטלויזיה גםתכניות ב 1080I. בשורה התחתונה אני מאוהב!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. [table] [tr] [td] [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪288 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪309 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]GZ-X7 MidiTower Black 120 MM COOLER NO PSU TOOLESS[/td][td] 1 [/td][td] ₪171 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version[/td][td] 1 [/td][td] ₪117 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] 1 …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by speakspeak288,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית netstick.. אני עובד מהבית, ורציתי לגלוש עם אינטרנט סלולרי. אני מחפש מודם סלולרי netstick שיש לו אפשרות לחיבור sim, המבוסס על 4G ויכול להתחבר עם כניסת USB למחשב נייד שלי מסוג Dell. כמו כן, אני רוצה שתהיה לו אופציה ל-WIFI. מחפש מודם סלולרי במחיר מוזל אך המתאים לצרכיי וללא ניתוקים. יש לי מספר שאלות בנושא: 1. מהירות - הורדה והעלאה - מה המהירות המומלצת לצורך עבודה מהבית, והאם צריך להתייחס למהירות המודם הסלולרי או למהירות חברת הסלולר? 2. יצרן - מי היצרן הכי אמין שיאפשר גלישה חלקה ללא ניתוקים? 3. האם יש הבדל בין המהירויות של נקודת גישה סלולרית לבין מודם סלולרי? 4.צירפתי מספר לי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בוקר טוב פורום יקר אז ככה : הבנתי שביציאה של האוזניות משולבת יציאת SPDIF ! אבל משום מה אני לא רואה אותה בכרטיס קול ב WIN XP מה שכתוב במדריך : יש מיקרים שבהם הגדרת היציאה הדיגיטלית במערכת ההפעלה לא מספיקה. הסיבה לכך היא שלהרבה כרטיסי קול יש גם דרייברים עם לוח בקרה משלהם וצריך לבדוק שאין שם הגדרות שיתנגשו בעתיד עם הנגן או מערכת ההפעלה. דוגמה לכך היא במקרה של מחשבים ניידים שלהם יצאת S/PDIF המשותפת לאזניות ועד שלא תגדירו מיפוי היציאה כנדרש בדרייברים היא לא תהייה פעילה ולא תראו אותה גם בהתקני השמע של מערכת ההפעלה. אני קראתי במדריך שצריך להיות למטה יציאה אופטית למטה ואז ללחוץ על הגדרות ואז לסמן ב V שזה יוציא DIGITAL SOUND ואין לי את זה לצערי רק אנלוגי הנה המדריך http:…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yanivedri,

קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Morielll,

ציטוט היי אחרי שהתחלתי לעבוד על כמות גדולה של תמונות , התייאשתי באופן סופי מהמחשב הנייד שלי שכל פעולה לוקחת לו זמן , בטח כשלפעמים אני צריך להספיק לערוך 400 תמונות ביום אחד . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. 5000₪ עם חריגה של 500₪ מקסימום, מעדיף לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. אני צלם חובב אז פוטושופ,לייטרום וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. מסך בעיקר,השאר שטויות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…

15. Started by TaLVNZda,

939 ₪ - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 329 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 359 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk SDSSDP 128GB SATA3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 419 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 500W BUNDLE 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 89 ₪ - * מבצע * - Antec Bloody Tiger A40 מחיר סופי: למזומן 2823 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2879 ₪ + הכרטיס מסך הזה (משומש). http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu רציתי לדעת איך המפרט הזה לצורכי גיימניג קל~כבד , עריכות קלות וכמובן גלישה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TwixyFingers,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש"ח, עדיף פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, Docker vm, עיצוב בתוכנות adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל זה בתקציב נפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט זה חשוב אבל לא הכרח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, של המעבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oriki9999,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הדגם הזה? אני מחפש אותו כבר דיי הרבה זמן, אפשר גם בחו"ל. ראיתי אותו בAmazon של גרמניה, אפשר להזמין משם? או שלא? אני אשמח לשמוע מכם חבר'ה! תודה מראש!

18. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסדרת XPS 1530 וכפי שבטח שמעתם הוא, כמו גם מחשבים נוספים של DELL, מרבים להתחמם יתר על המידה. ברצוני לדעת האם זה אפשרי לשלוט במאוורר של הנייד, כלומר, לקבוע מתי יחל לפעול? אם כן, כיצד עושים זאת? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חשבתי על הדגם הזה של דל http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..132..211..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=36666&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הוא מומלץ או שיש המלצות טובות יותר? חשוב לי שהמחשב יהיה נוח ושקט ללימודים. חובה ssd 8 ג'יגה זיכרון i5 שימושים רגילים, אופיס סרטים וכולי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by טוהר2324,

יש לי בעיה עם סוללה למחשב נייד דל במחשב הנייד שלי היא לא מחזיקה יותר מחצי שעה ללא חיבור לחשמל. איך אני יודעת אם הבעיה בסוללה או במטען?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ido95,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי עזרה מכם המומחים. תקציב תקציב: 3500 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: עד 500 ש"ח. אם אפשר אז כמובן כמה שפחות. שימושים המחשב יאלץ להריץ משחקים הדורשים מפרט חזק במחשב יותקן Windows 7 64 BIT ללא ציוד הקפי כפי הנראה הצורב יועבר מהמחשב הישן. למחשב יחוברו שני מסכים רצוי כי המפרט יורכב בחנויות הצפון וחשוב כי החנות תרכיב את המחשב. אם יש פרטים נוספים חשובים אותם לא ציינתי, הגיבו ואשמח להוסיפם. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Nadab,

שלום! קניתי את המחשב שלי מ-ksp לפני כשנתיים וכמעט שלא נעשה בו שימוש (כ 5-8 שעות שבועיות בממוצע). המחשב עלה לי כ-12,000 ומבדיקה שעשיתי לאחרונה עולה היום כחדש כ-10,000-10,500. כמה אני יכול לקבל עליו היום כיד שניה? המפרט: 1) מעבד: intel i7 4770k http://www.newpc.co.il/items/654484 2) לוח אם: asus z87 maximus vi gene http://www.pccenter.co.il/product/asus-maximus-vi-gene?aff=Zap&aff_a=1 3) זכרונות: corsair vengeance 2x4gb ddr3 2133 cl11 http://www.corsair.com/en/vengeancer-8gb-1-5v-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a2133c11r 4) כ.מסך: asus gtx780 directcu ii 3gb ddr5 oc https://www.asus.com/Graphics-C…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד בקרוב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות לחלוטין.. אינטרנט וWORD. * גודל המסך? עדיף 13.3-14.. מתוך הבנה שגדול יותר זה כנראה גם כבד יותר * משקל רצוי? אני יודע שבמחיר הזה אני לא צריך לצפות לאולטראבוק, אז כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יחזיק 4 שעות בלי טעינה זה יהיה מדהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מניח שכונן סטנדרטי יהיה בסדר (500GB, אם אפשר אז 7200RPM או SSD) * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשר צורב-מה טוב. לא deal breaker אם זה לא נכנס בתקציב * כונן Bluray? לא * האם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18705&cf=zap http://www.cdsoft.co.il/products/188031 עזבו את גודל המסך ואת אר דיסק אני מדבר על ביצועי משחקים בעיקר ועל עומס עבודות

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Lior4543,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, המחשב חייב להיות בעל מאפיינים אלו: סוללה חזקה, שתחזיק לפחות 5 שעות.. מקלדת נוחה להקלדה, רצוי שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת מחשב רגילה (רוב המחשבים מכילים FN במקום של הCTRL וזה נורא מעצבן לפעמים, אני מעדיף שזה יהיה להפך). המחשב לא צריך להריץ משחקים מיוחדים או משהו כזה, אבל רצוי שיריץ סרטי HD שנראה פה ושם.. דיסק יותר מ250 גיגה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.