ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, ברצוני לקנות את המחשב הזה אבל אני רוצה לדעת עליו כמה פרטים: - שמתי לב שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה. האם זה אומר שזה לא כולל בכלל שום חבילת תוכנות אשר מגיעה עם מחשב נייד רגיל? ( כל הSUITE האלה של החברות המותגים שאתה מקבל בדרך כלל ) - המחשב הזה הולך לשמש בעיקר למשחקים, אני מבין שהגדרות גבוהות לא באות בחשבון, אבל השאלה היא האם אני אוכל לשחק במשחקים מודרניים עם הגדרות נמוכות או בינוניות? ( כגון SKYRIM או Guildwars ) - האם הנתונים של המחשב הזה מאפשרים לצפות בסרטים באיכות HD בצורה טובה וחלקה? http://ksp.co.il/computers/prints.php?uin=15037 - לינק למפרט של המחשב. רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, השקעתי כמה שעות של קריאה בפורומים ומאמרים כיצד למצוא מחשב נייד. הגעתי למסקנה שבגלל שאני אהיה סטודנט עוד שנה ושאני משתמש במחשב בלא יותר מאינטרנט ומוזיקה אני צריך נטבוק. הבנתי שיחסית לנטבוק התקציב שלי הוא דיי גבוה, לכן אני רוצה למצוא נטבוק אמין וטוב. אז ככה: *מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה, אולי כמה משחקים קלים.. *גודל מסך:13.3" *משקל רצוי: לא משנה. *זמן סוללה: כ-8 שעות. *יציאות מיוחדות: HDMI, אם אין אז לא נורא. *גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *כונן CD/DVD, צורב: עדיף שיהיה. אם אין אפשרות כזאת אז לא. *אין העדפה לחברה מסויימת. אני קצת בור במה שנוגע למחשבים ויש מצב שכתבתי הרבה שטויות, אני אשמח לקבל ביקורות והמלצות. תודה רבה!…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקסס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ישחקו בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, נא עזרתכם בהרכבת מפרט עבור מחשב פשוט לשימוש ביתי סטנדרטי כולל מערכת הפעלה. אין לי מושג בעולם המחשוב ואני מעוניין במחשב לשנים ארוכות ככל האפשר (לא בא לי להחליף/לשדרג עוד שנתיים שלוש). תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית נתחיל עם השאלון: מטרות המחשב? הרצת תוכניות מטלב עם חישובים כבדים וארוכים (לכן חשוב לי שיתבצע מספר חישובים גדול בזמן קצר), וכמובן שימושים סטנדרטיים יותר כמו צפייה בסרטי HD , תוכנות אופיס למינהן וגם משחקים קלים. כמו כן חשובה לי מאוד הניידות של המחשב * גודל המסך? העדיפות היא ל- 14" אבל מוכן להתפשר על 15.6" בתמורה לביצועים * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, שוב גם כאן התפשרות לטובת ביצועים (עד 2.6 קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות עבודה רצופות ללא חיבור למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות שחשוב לי שיהיו - usb 3 , HDMI , VGA כל יציאה נוספת הרי זה משובח * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו באופן אינטנסיבי ושימוש בתוכנות - AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, SAMPLITUDE, FINAL CUT וייתכן שבהמשך גם לתוכנות אנימציה! המחשב חייב להיות חזק! כרגע אני לא מבין גדול בOC אבל אני מתכנן לעשות באופן בינוני. אני צריך חיבור FIREWIRE, USB 3. גלשתי קצת באתר וביררתי לגבי רכיבים שמתאימים לי והרכבתי מפרט שנראה לי יותר מדי טוב, זה המפרט: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray - מחיר 1410 ש"ח GIGABYTE Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E - מחיר 695 ש"ח DDR3 1333MhZ 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 X 2 - מחיר 580 ש"ח GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחיר 1…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי רגיל לא משהו מיוחד קצת word קצת office גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לא משהו רציני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במידה וכן אולי משהו בסיסי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD 23 אינצ' אם אפשר -לאילו הגדרות…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
רציתי לדעת את דעתכם , קניתי מחשב טוב בעל 8 GB זיכרון ומעבד I7 2600K ובנוסף התקנתי מערכת XP 64 BIT PROFECINAL שאלתי היא מה יותר טוב , המערכת הזאת או 7 של 64 BIT?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. בקשר לתקציב, הוא לא כל כך מוגדר, אני יכול להשקיע 1000 ש"ח, אני יכול להשקיע 3000 ש"ח, אני חושב שהדרישות שלי יכנסו בתקציב שאני אוכל לעמוד בו. 2. שימושי המחשב: זה מה שאני עושה בד"כ: אינטרנט, סרטים HD, תוכנות למשל להמרה מוידאו לMP3, מוסיקה, טורנט, אופיס ודברים בסגנון. חשוב לציין את עיניין המשחקים. אני לא מתכוון לשחק משחקים בשנים הקרובות, כך שאין לי צורך בגרפיקה רצינית. עם זאת, אם נניח שתוספת של 200 שקל תאפשר לי לשחק COD, אז אני מוכן להשקיע כדי שתיהיה לי את האפשרות. בקשר לרזולוציה, אני כרגע עם 1152x864, מסך 21 אני חושב. הייתי רוצה לחבר את המחשב גם למסך טלויזיה (בשביל לראות סרטי HD) כרגע התוכנות העקריות שלי הן windows xp, explorer 8 והן עובדות לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי?…
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב נייח, לשימושי אינטרנט סטנדרטים, עבודה עם פוטושופ וצפייה בסרטי Full HD הארדיסק- 1 טרה. מארז- רצוי שוכב לוח אם- מעדיף לוח חצי [קטן יותר] תקציב 1.7K ללא ציוד היקפי תודה
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי אסוס N55SF עם כ"מ 555GT 2GB. הכ"מ אמור להיות מסוגל להריץ תלת מימד לפי Nvidia. צריך מסך מיוחד בשביל זה? צריך משקפיים? מה מייחד פלטפורמה שמסוגלת להריץ תלת מימד לעומת כזו שלא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את התולעת הישנה ולקנות משהו טיפה יותר עדכני, קבלתי המלצה מחבר על הפורום הזה ואני צריך עזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500, אפשר לחרוג ב100 עד 200 מעדיף שלא יותר אם זה לא משפר ממש תמיד נחמד שזה עולה פחות אבל אפשר לנצל אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Bf3 ומקס פיין 3 שיצא ושמשחקי קווסט. יש לי מסך 23 של LG 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין על המחשב XP. זכרון 4 GB, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר לדחוף עם מעבד I3/I5 יספקו אותי. נצלו כל שקל תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר מסך 22" …
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תקציב עד 3700 שקל,אפשר להתגמש קצת מטרת המחשב להריץ בצורה חלקה משחקים חדשים וכמו כן לשמש אותי לעבודה עם מכונות וירטואליות. לוח אם : ASUA P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E מעבד : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core BOX זיכרון : 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך : GIGABAYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ההורים שלי מחפשים לפטופ לבית 15" למטרות אופיס + אינטרנט + סרטים\יוטיוב פה ושם. מה שרלוונטי: כונן CD/DVD מקלדת עם Numpad בצד ימין ללא מערכת הפעלה - עדיף אחריות - כמה שיותר. נתקלתי בנייד הבא: (Asus K53e Intel B940 2.0Ghz) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&cat=2020 הבנתי שהמעבדים האלה גם הם שייכים למשפחת סאנדי-ברידג' אבל חלשים יותר (2.0GHZ, וללא היפרת'רדינג מה שזה לא אומר..) האם זה יספיק לשימוש ביתי לטווח ארוך? נניח וארצה מתישהו להתקין Visual Studio על נייד שכזה - האם הוא ייחנק מהעומס של תוכנה בסדר גודל כזה? או שעדיף להיות חזיר ולקנות כבר Core i3 ? כמו זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=13807&catcode=1165&AdCat=&parentid= תודה מר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבועיים קניתי מחשב חדש בסכום של 2900 שקלים (ללא מסך- מחשב בלבד) והשאלה שלי מתחלקת ל3 1. האם קיבלתי תמורה טובה יחסית למחיר 2. חבר אמר לי שזה מחשב לא משהו ועוד מעט אני לא יוכל להפעיל איתו שום משחק 3. המחשב הזה יוכל לשמש אותי תקופה ארוכה? (משחקים וכאלה) אין לי ספק שתמיד יהיה מחשב יותר טוב ואין סוף לדברים האלה אבל רציתי לדעת אם הוא צודק - השימוש של המחשב הוא משחקים וכללי מעבד - intel i5-2400 cpu @ 3.10GHz קירור למעבד של זלמן אני לא זוכר בדיוק איזה דגם לוח אם - gigabyte - H61M-S2-B3 זיכרון פנימי - 8192MB כרטיס מסך - GeForce GTX550i 1GB דיסק קשיח - 500 GB [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משחקים עד עשרת אלפים שקלים, לא כולל ציוד היקפי. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? UNREAL TOURNAMENT 3 HALF-LIFE 2:EPISODE 2 MASS EFFECT 3 BIOSHOCK 2 FARCRY 2 HALO 3 MODERN WARFARE 3 FALLOUT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על מסך רחב 24". לא יודע מה הרזולוציה. מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת,…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וחיבור למסך טלוויזיה, ניגון שירים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. ברשותי מחשב נייד מדגם Lenovo G550 2958. יש לי בעיה שניסיתי למצוא עליה כבר את התשובה באינטרנט אך טרם קיבלתי תשובה חד משמעית. הכיוונים שאני צריך לבדוק הינם: סוללה, מטען, ומחבר ההטענה. נתונים טכנים מעטים לפני שנתחיל: מטען עם בעיות במגעים, סוללה גמורה ומקשים שבורים (לא קשור). לאחר שאני מנסה להדליק המחשב מנסה להדליק את עצמו, הנורה הימנית (CPU) דולקת למשך שניות בודדות ונכבת ואילו רק הנורה של הטעינה והנורה של הPower-Up דולקות. השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה? שאלה שנייה הינה, אני רואה שמקשים לנייד, מטען לנייד וסוללה לנייד זולים בכחצי מחיר באיביי לעומת המחירים באתרים ובחנויות בארץ. האם יש בעיה / לא מומלץ לרכוש אחד מהפריטים הנ"ל מאיביי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הנ"ל: Core I7 860 Gigabyte GA-P55-UD3L 2*2 GB 1333 MHZ Gigabyte HD 6870 Antec True Power 750W (partially modualr and sleeved כל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש. ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כולל מסך ואביזרים נלווים. לשימוש ילדות בגיל 10-11תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-