עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lopo2,

שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש אחרי שהמחשב הנייח שלי מת סופית אחרי משהו כמו 10 שנים של שדרוגים זה צריך להיות מחשב חזק שיחזיק שנים עם שידרוגים של כרטיסי מסך זכרונות וכו במהלך השנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי אין לי מושג לגבי המחירים היום ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית תכני HD וכדומה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD IW, far cry 4 ,doom -א…

2. תודה לכולם תגידו לי את הדגם כי אני רוצה לקנות מחול בבקשה וגם איזה חברה והכל כי אני ממש מבולבל לא יודע איזה כרטיס מסך ואני לא יודע איזה מעבד אם יש אפשר גם יותר זול תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי גרפיקה בעיקר. הקווים המנחים שלי זה מעבד אינטל ליבה כפול, 2ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך נפרד מלוח האם ואפשרות חיבור לטלוויזיה בנוסף למסך רגיל. אשמח להמלצות. התקציב שלי הוא יחסית גמיש אבל אני רוצה להישאר בתוך גבול הגיוני של עד 4000. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. № Code Product Price Quant. Summ 0 8311 17'' Samsung Syncmaster 740B 8ms DVI LCD Monitor 1599.00 ¤ 1 1599 ¤ 1 382 Altec Lansing ATP3 3-Piece System (2.1) Speakers 430.00 ¤ 1 430 ¤ 2 7518 Antec 3800-BK Black Quiet Midi Tower 400W Case 699.00 ¤ 1 699 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 4 6650 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 769.00 ¤ 1 769 ¤ 5 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ¤ 1 618 ¤ 6 8197 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 199.00 ¤ 1 199 ¤ 7 8284 Intel Pentium D 2.66GHz…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח (משלם בכ.אשראי) את המחשב ככל הנראה שאני אקנה מ- KSP 2. מטרות המחשב? לדוגמה: לרוב שימוש משרדי, אבל שתהיה לו היכולת להריץ משחקים כבדים/מודרניים כגון: GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי כבר כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יעשה הרבה רעש, שלא יציק באוזניים. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kdani,

יש למשהו מושג אם הדיסק הזה יתחבר ל-LENOVO P50 ? Samsung Seagate Spinpoint M9T 2TB 2.5-Inch SATA 6Gb/s 32MB Cache Internal Hard Drive(ST2000LM003) http://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-2-5-Inch-Internal-ST2000LM003/dp/B00MPWYLHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464545233&sr=8-1&keywords=2.5-inch+hdd+sata+iii+6gb+s+2tb אני מבין שצריך לרכוש קיט: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XB0L63274/460/7EF7D50A5A7047049A355BF42AAF3C5C#overview האם זה פתרון שיעבוד ? הייתי מזמין ישירות מהם, אבל הם העלימו את האופציה של דיסק 1TB. מתכנן להזמין עם SSD 512 ולצרף את הדיסק הנוסף בעצמי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מטרת המחשב: עיצוב גרפי, עבודה עם התוכנות , photoshop, illustrator, indesign, album ds, pxlsoft גודל המסך: 15-17, המחשב יהיה רוב הזמן במשרד, אעבוד איתו גם בחוץ. ביצועים חשוב יותר מגודל המסך. רזולוציית מסך: רצוי שתהיה גבוהה לצורך נוחות בעבודה גרפית. בקשר לשאר הקטגוריות כמו סוללה, משקל, הארד דיסק וכו', המטרה היא להגיע להכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. המחשב ייקנה בארץ ודרושה אחריות של 3 שנים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zolder,

אינטל. ASUS P5N32-SLI Deluxe (nForce4 SLI) - ATX INTEL Pentium 4- 3.0 (631) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET AMD DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL זיכרון - במקרה של אינטל אני מבין שכדאי DDR2 לא ? כרטיס מסך - X1800GTO שאר הדברים לא רלוונטים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, אני סטודנט להנדסת מחשבים ואני מחפש כרגע לפטופ ללימודים. מקווה שתוכלו לעזור לי. מטרות המחשב? לימודים, קצת תכנות ושימוש יומיומי. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14-15 אינץ (יותר לכיוון ה14) * רזולוציית המסך? לא חשוב לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בערך 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך בערך 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן SSD למערכת ההפעלה לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש נייד חזק שיוכל להריץ משחקים כמו FEAR 3,MASS EFFECT2/3 וFALLOUT 3 המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 6000K

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום לכולם. אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי העבודה שלו. הוצע לו 2 מפרטים הבאים : IBM Thinkpad R50e Centrino (p/n: UR0Q3IM) מעבד Intel 725A P-M 1.6Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB דיסק קשיח - 60GB מהירות 5400 כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD ) משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: עד 4 שעות, 6 Cell תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים Wireless : כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home שנה אחריות בינלאומית מחיר 5684 ש"ח. במקביל להצעה הזו, הוצע מחשב נייד של גיגהבייט בהנחה מחבר, עם …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

16. היי, אשמח להמלצה על דגם מחשב נייד מוצלח לפי הצרכים הבאים: לא חברה בבעלות סינית (לא לנובו ואחרות). מגבלה מוזרה, אני יודע :-) מחיר הכי נמוך שאוכל. מוכן לשלם במשקל שיעמוד במשימות עריכת תמונות. אני משתמש ב-Affinity, וראיתי באתר שלהם (כאן) שהדרישות למחשב Windows הן: ראיתי שיש כל מיני Dell Inspiron סביב 5000 ש״ח. יש דגם ספציפי שתוכלו להמליץ? זה סדר הגודל של המחיר? תודה מראש

17. Started by syntex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow פותח כמה חלונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה מסכים 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במצב של חלון אחד אולטרה במצב של כמה חלונות מינימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח להצעות/הערות/הארות בנוגע לקניית מחשב חדש. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים(1080p),המרת סרטים(ב-live, לצפייה ב-apple tv), תכנות(eclipse). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא כ"כ משנה, אך עדיף 15 אינטש. סוג המסך לא משנה. * רזולוציית המסך - FHD 1920x1080 ומעבר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה איננו רלוונטי(עדיף, מן הסתם, שיהיה כמה שיותר ארוך, אך בגדול זמן הסוללה הוא לא שיקול). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)Bluetooth? - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD - מ-256 GB ומעלה. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)יצירת מוזיקה, סרטי HD וקצת משחקים bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 ובנוסף טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה שלי היא מתי שאני קונה מחשב נגיד את המחשב הזה שאני הולך לקנות: המעבד לא בא אם קירור כבר? שאלה דחופה מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS CL5 x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: W.D 250GB 7200RPM 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארז: ‏Foxconn TLA 436 ספק: Foxconn 400W +Active PFC רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rubiliani,

שלום.. אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למשחקים במחיר 3000 ש"ח בלי מסך.. תודה!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avz,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו במידע בלבד. יש לי מחשב די ישן - HP COMPAQ EVO N1020V - מותקן בו מודול זכרון של 512MB אבל המחשב מזהה רק 214MB. ניסיתי להעביר את המודול לסלוט השני, אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל וכלל לא מתחיל לעלות. אשמח לקבל מידע מה ניתן לעשות/לבדוק כדי לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, עיינתי קצת באתר והוא באמת מושקע -כל המדריכים והעזרה שאתם נותנים פה באמת כל הכבוד. לעניין: אני מרכיב מחשב למשחקים ואני לומד תיכנות (לא יודע אם צריך דרישות מיוחדות). אני קצת מתלבט ולכן אני צריך את העזרה שלכם: התקציב הוא 4000 כולל הכול אבל אני מקווה קצת לרדת ממנו אם אפשר איפשהו. מה שאני קונה בטוח: מעבד Core 2 Duo E8400 BoxוIntel מחיר 791 לוח אם P5KCוAsus מחיר 499 (תומך DRR2 וDDR3 וגם crossfire, מגיע עם כרטיס קול ורשת. אפשר גם לשנות אבל אני די מרוצה) זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL4וOCZ מחיר 257 (עוד איזה חודש חודשים אני אקנה עוד כרטיס כזה כשיהיה עוד כסף=]) כונן קשיח WD160GB JSוWestern Digital מחיר 194 בין הכרטיסי מסך אני מתלבט בין: כרטיס גרפי ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ו…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה- 2K (לא לחרוג מ 3000) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: אינטרנט, Office, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. אזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.