עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם טוב אחרי שהמחשב של בת דודה שלי החליט שהוא מוסר את נשמתו אל ג'ה אחרי 5-6 שנים שהוא התקלקל כל חודשיים היא צריכה מחשב חדש. מכיוון שאני לא בודק את השוק כבר שנה וחצי אשמח אם תעזרו לי להרכיב לה משהו טוב. אני לא חושב שיש צורך סתם להוסיף פה את הטופס. מפרט פשוט , עבודות משרדיות (אינטרנט , אופיס , מוסיקה , משחקים בפייסבוק ושטויות כאלה ואחרות שהמחשב הישן הצליח לספק). צריך בנוסף רישיון חוקי של windows7 . אין צורך בכונן דיסקים וללא ציוד היקפי ושום דבר נוסף בתודה , לידור.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by g6g6 g6g6g6,

שלום, צריך יעוץ בקבלת החלטה. מחשב נייד דל, Inspirion 1560 Intel core i3 2370M Motherboard Dell 04G65K 4G DDR3 המחשב בן כמה וכמה שנים כמובן, יש בעיות בהטענה, ככל הנראה המטען עצמו, השאלה היא האם שווה להשקיע במחשב הזה או לקנות מחשב נייד אחר או לחילופין טאבלט. הצרכים הם רק גלישה, וידאו, אודיו. תודה רבה.

3. שלום לכולם, לפני שאני קונה את המחשב רציתי שתמליצו לי מה טוב ומה לא טוב מה כדאי להחליף ולהשאיר אז הנה המפרט: CPU: Intel PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz [970¤] M. Board: Gigabyte 8IPE1000G(Intel865PE), DDR 128b, GBL [530¤] Memory: 256MB Samsung 400MHZ (X2) [600¤] H. Disk: Maxtor 80GB 7200/133 8MB Buffer [440¤] V. Card: MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB [1200¤] DVD: LG x16 [170¤] Floppy: 1.44 [50¤] Case: COMPUCASE CI-6A19 [370¤] Optical Mouse + Keybord [100¤] בכנות תגידו את דעתכם. יש לי גם שאלה לאנשים פה עם הם מכירים את הלוח אם ויודעים אם הוא טוב כמו שיש לו שם... ? ואיזה כרטיס מסך עדיף לקחת ה9800 או החדשים של רדאון הx-600 ? תודה רבה ))

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  4. המחשב יעבוד עם Q6600. המלצות נוספות?? אני לא בטוח לגבי הרמקולים/מקלדת, אם למישהו יש המלצות לגביהם אני אשמח. לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 256MB PCIe ¤538 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV281 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤175 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183A מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-P…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by naor5774,

אני מחפש: מחשב נייד, עד 2600 שח באילת, עבודה יום יומית 9-10 שעות. ולימודי מדעי המחשב. שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 4 שעות בשימוש רגיל, כולל ווינדוס 10, כונן SSD לפחות 256 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). i5/i7 דור 10. שלוש שנות אחריות יבואן רשמי. עדיף dell או lenovo אייבורי/ksp/חנות טובה כלשהי אחרת שיש באילת.. מתכנן לרכוש עוד שבועיים.. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת למפרט למחשב שישמש כ-NAS 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם יש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS, הורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. ציוד היקפי. כרטיס מסך יעודי. …

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  7. שלום אני רוצה הצעה להתאמה טובה בין מעבד-לוח אם-כרטיס מסך שיתאימו לשימושים הבאים : עבודה משרדית כבדה. צפייה בסרטי HD משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המסך שבשימוש הוא 260HD של סמסונג. חשוב כמובן HDMI התקציב יהיה לפי ההצעה. אם אפשר הצעה גם למעבדי אינטל וגם ל AMD. תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח מקס'. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI בעיקר לצורך הצגת סרטים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר יומיומי, ימוקם בסלון, רצוי שיהיה שקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר ואריזת מחשב בעיצוב יפה (ימוקם בסלון משפחתי). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by makopolok,

האם מחשבים ניידים עם יציאת Thunderbolt הם הדבר הבא ?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. היי, הנה מפרט שבנו לי בלוג'יק פי סי. הסברתי שאני שאני לומד אנימצית תלת מימד וכול שלבי ההפקה של סרט תלת מימד, קומפוזטינג וגרפיקה. אני מעוניין במחשב חזק שיענה לכול דרישות העבודה האלו. אני מעוניין להשקיע במחשב אמין שאוכל גם לעבוד על תרגילים שיתנו לי במהלך הלימודים, לעשת איתו סרט גמר איכותי ובהמשך לעבוד איתו בתור פרילנס. אני רוצה לקבל את חוות דעתכם לפני שאני קונה מפרט כזה. האם הוא טוב, אמין, בזבזני, אפשר לשפר, אפשר להוריד? תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Ferrari599,

אני זקוק למחשב למשרד. אני צריך שהוא יהיה מהיר ושלא יגמגם. אני אעבוד ביעקר עם אופיס, ואינטרנט. כמו כן, למחשב יחובר מסך LCD של 42 אינץ בנוסף למסך של המחשב עצמו שהוא בגודל 22 אינץ. אז צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד טוב. ראיתי בבאג את המחשבי מותג של HP שנראה לי שהם יעשו את העבודה. אני יודע שאם אני אבנה לבד יהיה יותר זול, אבל השאלה היא, איפה? לא ראיתי אף חנות נורמאלית בהרצליה, רמת השרון, רעננה או אפילו בתל-אביב. ובקשר למחשבי מותג של HP בבאג, הם מומלצים ? התקציב הוא למחשב עצמו ללא ציוד היקפי.

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by 2011,

קונה מחשב חדש המחשב מיועד לאינטרנט גלישה הורדות ולצפייה ב HD כמו שצריך ללא תקלות וללא שום הפרעה HD כמו שצריך מעבד Core I5 2300 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 זכרון Kingston 4GB DDR3 1333 כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ.מסך Sapphire HD 5450 כונן קשיח ‏1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ‎ מארז Hec CompuCase 6T10 black ספק Seasonic S12 II 520W מחיר: 2400

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by or250,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes/crysis/battelfeeld ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

14. שלום, אז ככה , הרעש הוא לא רעש מאוורר ולא רעש דיסק קשיח ( רעשים אלו ממש לא משיעים , ושומעים אותך פעם ב..) הבעיה , שרעש כזה ( שששססססששששסס.... ) נוצר מהמחשב , שמתי לב שאצל כולם זה קיים , מישו נודע לפיתרון? מה אפשר לעשות? והרעש מתחזק עוד הרבה יותר כשהמחשב לא מחובר לחשמל. מקווה שתעזרו... אני משתגע מזה! המחשב חדש... *. כרגע מותקן וינדוז ויסטה עם הדרייברים הכי עדכניים , ואותה בעיה , מקודם היה איקס פי וגם עם דרייברים עדכניים , ואותה בעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  15. שלום לכולם, מתייעץ על מפרט עבור חבר, ייעוד עיקרי גיימינג, תקציב באזור ה-4-5 אלף, בשימוש על מסך 4K בקצב 60 הרץ שכבר נרכש: https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UL500-W-4k-uhd-led-monitor 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף שקל, חריגה קלה אם ממש יש צורך, עדיפות לחיסכון אם אפשר (למשל, אולי על מסך 60 הרץ בלבד אין צורך בכרטיס מסך מאוד חזק? מצד שני, הוא 4K..) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (COD, PUGB, Hitman, Doom, RDR, AC - בקיצור משחקי פעולה וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Yuron,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים בקטנה, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה עדיף. אני חושב שמבריק רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad לא קריטי אבל רצוי שיהיה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 2קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. המחשב משמש ל: סרבר לכל הבית, רינדור תלת מימד יחסית כבד, עריכת וידאו וכמובן משחקים הורדות ואופיס. הערה: המחשב יגיע רק בעוד כחודשיים בגלל הזמנות מיוחדות המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 2.26 Ghz לוח אם: Asus P4T533 - עוד לא הגיע לארץ (ייבוא מחו"ל) זכרון: 1GB Samsung RDRAM PC1066 32bit - חצי מגיע עם הלוח ועוד חצי מוזמן כרטיס מסך: ATI Radeon 9700 - מוזמן מראש מהאתר שפרסמו כאן (לא זוכר את השם) כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 6/1 הארד דיסקים: ארבע יחידות של WD 80GB 8 MB Cache Special Edition צורב: Plextor 48X24X48 - מחו"ל דיוידי: Aopen 16X48 עכבר ומקלדת: Logitech Cordless Desktop - Black כונן זיפ: Iomega 250MB Internal כונן דיסקטים: Teac 1.44 מארז: Lian Li PC-71 ספק כוח: Antec …

• 18 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל מקלדת ועכבר בעלות של 4500 ש"ח, הוא מעוניין במסך 20 אינץ'. המפרט צריך לכלול הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP המון תודה עבור הסבלנות מראש.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by username80,

היי, אני מחפש נייד עד 4000 ש"ח. השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. היי, אשמח לעזרה שלכם, מצורף גם למטה התיאור וגם מפרט דוגמה שבניתי (חורג מהתקציב שלי) - האם אפשר עזרה בהתאמות טובות יותר? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג במעט (סביבות 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? * הרצת תוכנת סריקה תלת מימדית עם הסורק ועריכה של האובייקטים הסרוקים - באתר הסורק כתוב על דרישות למחשב: at least: intel i7, 16GB ram (32GB is recommended), powerful GPU * תכנות - שימוש בIDE כגון intellij, visual studio, הרצת מכונות וירטואליות, מודלים תלת מימדיים - טעינה שלהם ומניפולציה בעזרת קוד וייצוג שלהם. * הרצה של רשתות ולמ…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by thejinji,

יש לי: מסך 22" וציוד הקפי מעוניין בחוות דעת על מפרט זה: (נבנה ב ksp) ------------------------------------ Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 630 Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 285 GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 440 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 125 Gigabyte 3D Mars Aluminum Full Tower Black 470 Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) 190 total:3870 NIS תקציב מקסימלי: 4K+- שימושים: תכני HD , משחקים אין צורך באפקטים מלאים , מעט אופיס , לא עריכת וידאו , לא לעבודה דוגמאות למשחקים: force unleashed , COD mf2 , רזו…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אני מפתח תוכנה שצורכת הרבה עיבוד, בעיקר מאות דפדפני כרום פתוחים במקביל ורצים. למיטב הבנתי הצריכה היא של CPU ולא GPU, בכל מקרה יש לי כבר 1660TI שאני רוצה לחבר ליתר ביטחון. אז אני צריך מחשב (אם אפשר כזה שאפשר להכניס לו יותר ממעבד אחד זה מעולה - סגנון שרת). זכרונות - 32 GB יספיקו (2 סטיקים) - לדעתי מNEWEGG המחיר הוא חצי מבארץ. ירוץ וינדוס 10. איזה מעבד \ לוח אם יכול להתאים ? חשבתי ללכת על דגמי הX של אינטל ? אני מניח ש32 ליבות (16*2) זה המינימום. תקציב 5000 - 9000

23. שלום אנשים טובים, חבר טוב שלי קונה מחשב, לצערי הוא חייב לבצע את העסקה בחנות מאוד מסויימת (עקב אילוצים שלא תלויים בו). המפרט מיועד לסטודנט, והוא צריך לכלול מסך. הבעיה היא, שבעל החנות עד עכשיו לא הסכים לתת לנו רשימת מלאי, כדי שנרכיב מתוכה מפרט לרוחנו אלא אמר לנו לתת לו מפרט, והוא ייתן את המענה הטוב ביותר שהוא יכול לתת למפרט שאנחנו נספק זו ההצעה שקיבלנו ממנו בסופו של דבר, והמחשב הגיע בפועל עם כמה הבדלים מהמפרט הזה (מסומנים באדום) מפרט מחשב מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore ¤765 בפועל הגיע מעבד 5000 ולא 5200, מכיוון שבחנות טוענים שאין ייבוא רשמי יותר ל 5200 מחר בבוקר נדע האם יש לו 5600 או לא. לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤340 זה הלוח שהגיע באמת בפוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. ברשותי מחשב נייד עם שני זכרונות של 256 מגה, סה"כ 512 מגה. אם אחליף חתיכת זכרון אחת ב-512 מגה. כך שסה"כ יהיה 768 מגה, מה ההבדל בביצועים ? השאלה כדי לחסוך כסף במקום העלאה ל-1 ג'גה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים