עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (כבדים עד כמה שאפשר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12 - 13.3 אם חייב יותר אז מקס' 14. * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם.. אבל בשביל טווח בוא נגיד מקס' 2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שיחזיק זמן סביר לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? לא אכפת. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל רצוי יותר. * כונן CD/DVD? צורב? לא אכפת. * כונן Bluray? לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב היחידי שמצאתי שאיכשהו קרוב לזה ונמכר בארץ זה הדגם הזה: http://…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. Started by motizkn,

כמה שווה החלקים הבאים: מעבד intel QX9770 extrem לוח Gigabyte ep45-ds3r ספק ומארז Sonata III 500 + antec ea-500d זיכרונות 4x1G kinkston תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by purefog,

מחפש מערכת לטובת ווירטואליזציה, לא חומרת שרתים. הדרישות הן 4\6\8 ליבות, מקסימום RAM, אין חשיבות למהירויות זכרון \ מעבד. לפחות 3 חיבורי SATA ורצוי מאוד תמיכת חומרה בRAID 3. כולי תקווה שניתן לעשות זאת בפחות מ4K אבל ניתן לעלות בהתאם ליכולות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by amor,

יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שצפויים לצאת...מקס פיין 3, gta v, AC 3, בעיקר כל החזקים שאמורים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 של דל 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shil_o,

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by amit2k3,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בברצולנה, השבוע החלטתי שאני צריך לקנות נייד משהו פשוט לצורכי גלישה באינטרנט,מוזיקה בעיקר ושימוש מינימלי בPS בכל אופן הגיע לנו לדואר מבצע בנוגע למחשב של lenovo G575 8GB RAM 750 GB WIN7 בטריית 6cel מעבד amd e350 מעבד גרפי לא רשום כנראה משהו מובנה.. במחיר של 200 יורו אשמח לשמוע את לדעתכם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by pure perfection,

ערב טוב , יש לי מחשב נייד HP שלא נדלק , הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המטען למחשב בלי הסוללה אבל גם ככה לא עובד .. מה זה יכול להיות ?? תודה

10. Started by alfa100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by geebor,

(הודעה ערוכה שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בין 3500-4000 ש"ח. במקור הרכבתי את המפרט המפורט למטה, אבל התגובות פה בפורום אמרו שהוא לא טוב. אני מצרף כאן את השאלון שבחוקי הפורום לגבי צרכיי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-400, עדיף לכיוון ה-3500 אבל יש גמישות מסוימת. עדיף לסגור בפחות מ-4. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מולטי-טאקסטינג ולימודים, כולל ניתוח סטטיסטי. ברגיל אני עובד עם כמה דפדפנים פתוחים, ובכ"א מהם לא מעט טאבים פתוחים. במקביל, תוכנות נוספות כמו word, excel ואחרות, כמו paint.net, inkscape (rarely), STATA, Skype חשובה יכולת ניתוח סטטיסטי. לדוגמא, יכולת לבצע פעולות ואיטרציות…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by amidanr,

שלום רב, * מטרות המחשב? פיתוח באמצעות visual studio, עמדת עבודה לכל דבר * גודל המסך? 13.3 עד 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. הולך להתנייד איתו מהבית למשרד ברכבת וברגל. 1.5 ק"ג מקסימום בלחץ. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. כל דבר מעל שעתיים שלוש סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה, HDMI רצוי. * בלוטות? - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? SSD להוריד משקל, 256 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, צריך 3 שנים מקומית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא. הרכישה תתבצע ביום ר…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. שלום חברים, ואני כבר מעריך שנכנסתם לדיון שלי (: אני בוחר רכיבים למחשב של קרוב משפחה, המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית; AutoCAD, ושילוב של אקסל והרבה תרשימים עם הרבה פרטים, כלומר תמונות כבדות (עד 2MB לתמונה) (עד 15 תמונות במקביל). יותר מזה אני רואה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (אם ניתן, בHD, אבל רק כ-אקסטרה). המחשב הולך להיות פעיל במשך רוב היום, ועבודה תכלול לפחות חצי מהזמן שלו. התקציב המקסימאלי הוא 3500 שקל (כולל 2-3 מסכים). אנחנו קצרים בכסף, והמחשב ישמש לפרנסה, אז אם ניתן לחסוך. ציוד היקפי; שני מסכים או אם ניתן שלוש, עם רזולוציה גבוהה ככל הניתן. עבודה עם מסכים מרובים תעזור לו לעבוד עם התרשימים. זה הכל. אין צורך בDVD DRIVE, אני אתן לו את שלי. שקט חשוב, אבל לא מספיק כד…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, הרכבתי מפרט מחשב למשחקים ואני מבקש את דעתכם. האם כל החלקים תואמים אחד את השני כמו כן האם כדאי להחליף חלקים מסוימים. מעבד: intel i5 2500K 3.3Ghz לוח אם: ASUS p8h67-m pro זכרון: GSKILL NT 8192MB DDR 1333 CL9 כונן קשיח: Hitachi 500GB 7200RPM SATA-3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 DX11 DVI 2xMiniDP PCI-E גוף קירור: SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ספק כוח: Seasonic S12II 430W מארז: Spacecraft VF-I Middle Tower Series Black Case צורב: LG GH22NS את המעבד לא ניתן להחליף כי כבר יש לי את הצ'יפ בבית. האם כרטיס המסך שבחרתי הוא מספיק חזק למשחקים COD3, BF3 וכדומה(יש לי מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680X1050)? אולי יש חלופות עדיפות (גם אם הן מעט יקרות יותר) האם הס…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by aah1990,

צריך מפרט למחשב עד 6000K לא כולל ציוד הקפי חשוב שיהיה יציאה לUSB3 ולSATA חשוב מקסימום גיימינג חשוב שיהיה שקט (1-10 =7) שימושים-משחקים כבדים בFHD סרטים FHD +3D אני מתכונן לחבר טלויזיה 42 אם תמיכה ב3D בנוסף למסך הרגיל אבל לא קבוע (רק מתי שניצפה בסרט אם זה משנה אוכל לכבות את המסך הרגיל) אם אפשר להכניס כונן SSD 64 GB למערכת הפעלה מעוניין בלפחות 6 GB זיכרון פנימי ....... אפשרות לחריגה קטנה אבל מעדיף ביין 5ל6 K תקציב חשוב כמובן תמיכה בסראונד לפחות 5.1 לא אכפת לי 2 כרטיסי מסך במערך CFX אבל אם אפשר לפרט לי חסרונות אשמח מאוד כדי שאוכל להביאם לשיקול דעתי ואותו דבר לגבי OC .שמעתי שבAMD אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכסף וכן שמעתי שTMS מקום שווה במיוחד לקנות לכן אשמח שת…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by Omerino,

מחפש מחשב מדיה סנטר טוב ושקט להורדות צפייה בתכנים hd וגלישה 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים hd גלישה מוזיקה והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by uvs84,

שלום לכולם צריך מפרט למחשב לצורך משחקים בתקציב של עד 6000 ש"ח, שיריץ את המשחקים הכי חדשים, השקט חשוב ולא מתוכנן OC יתחבר למסך 22-23'' אם אפשרי במסגרת התקציב הזה גם להמליץ על מסך טוב, זה יהיה נחמד מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  22. * מטרות המחשב? SoildWorks ו Cimatron - כבד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? מתנייד במפעלים של לקוחות, מומלץ משהו קל ככול שניתן במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 9 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מחשב בסדר גודל כזה מן הסתם יגיע עם ESATA + HDMI האם יש משהו חשוב נוסף שאצטרך? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? האם מומלץ SSD? אני יודע שכיום ניידים מגיעים עם אופצייה לשני דיסקים קשיחים. בכול מקרה לDATA מומלץ לפחות 640GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא(חשוב 3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? Win7 Pro * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. HP EliteBook 8460P תודה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. יש היום הרבה מחשבים יקרים, שמהירות הדיסק קשיח שלהם זה רק 5400 יש למישהו נסיון עד כמה זה משפיע על המחשב? האם זה משפיע בעיקר על ההפעלה הראשונית או שעל עוד דברים ועד כמה זה משמעותי?

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.