ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ואני כבר מעריך שנכנסתם לדיון שלי (: אני בוחר רכיבים למחשב של קרוב משפחה, המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית; AutoCAD, ושילוב של אקסל והרבה תרשימים עם הרבה פרטים, כלומר תמונות כבדות (עד 2MB לתמונה) (עד 15 תמונות במקביל). יותר מזה אני רואה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (אם ניתן, בHD, אבל רק כ-אקסטרה). המחשב הולך להיות פעיל במשך רוב היום, ועבודה תכלול לפחות חצי מהזמן שלו. התקציב המקסימאלי הוא 3500 שקל (כולל 2-3 מסכים). אנחנו קצרים בכסף, והמחשב ישמש לפרנסה, אז אם ניתן לחסוך. ציוד היקפי; שני מסכים או אם ניתן שלוש, עם רזולוציה גבוהה ככל הניתן. עבודה עם מסכים מרובים תעזור לו לעבוד עם התרשימים. זה הכל. אין צורך בDVD DRIVE, אני אתן לו את שלי. שקט חשוב, אבל לא מספיק כד…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט מחשב למשחקים ואני מבקש את דעתכם. האם כל החלקים תואמים אחד את השני כמו כן האם כדאי להחליף חלקים מסוימים. מעבד: intel i5 2500K 3.3Ghz לוח אם: ASUS p8h67-m pro זכרון: GSKILL NT 8192MB DDR 1333 CL9 כונן קשיח: Hitachi 500GB 7200RPM SATA-3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 DX11 DVI 2xMiniDP PCI-E גוף קירור: SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ספק כוח: Seasonic S12II 430W מארז: Spacecraft VF-I Middle Tower Series Black Case צורב: LG GH22NS את המעבד לא ניתן להחליף כי כבר יש לי את הצ'יפ בבית. האם כרטיס המסך שבחרתי הוא מספיק חזק למשחקים COD3, BF3 וכדומה(יש לי מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680X1050)? אולי יש חלופות עדיפות (גם אם הן מעט יקרות יותר) האם הס…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 6000K לא כולל ציוד הקפי חשוב שיהיה יציאה לUSB3 ולSATA חשוב מקסימום גיימינג חשוב שיהיה שקט (1-10 =7) שימושים-משחקים כבדים בFHD סרטים FHD +3D אני מתכונן לחבר טלויזיה 42 אם תמיכה ב3D בנוסף למסך הרגיל אבל לא קבוע (רק מתי שניצפה בסרט אם זה משנה אוכל לכבות את המסך הרגיל) אם אפשר להכניס כונן SSD 64 GB למערכת הפעלה מעוניין בלפחות 6 GB זיכרון פנימי ....... אפשרות לחריגה קטנה אבל מעדיף ביין 5ל6 K תקציב חשוב כמובן תמיכה בסראונד לפחות 5.1 לא אכפת לי 2 כרטיסי מסך במערך CFX אבל אם אפשר לפרט לי חסרונות אשמח מאוד כדי שאוכל להביאם לשיקול דעתי ואותו דבר לגבי OC .שמעתי שבAMD אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכסף וכן שמעתי שTMS מקום שווה במיוחד לקנות לכן אשמח שת…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
מחפש מחשב מדיה סנטר טוב ושקט להורדות צפייה בתכנים hd וגלישה 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים hd גלישה מוזיקה והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב לצורך משחקים בתקציב של עד 6000 ש"ח, שיריץ את המשחקים הכי חדשים, השקט חשוב ולא מתוכנן OC יתחבר למסך 22-23'' אם אפשרי במסגרת התקציב הזה גם להמליץ על מסך טוב, זה יהיה נחמד מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? SoildWorks ו Cimatron - כבד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? מתנייד במפעלים של לקוחות, מומלץ משהו קל ככול שניתן במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 9 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מחשב בסדר גודל כזה מן הסתם יגיע עם ESATA + HDMI האם יש משהו חשוב נוסף שאצטרך? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? האם מומלץ SSD? אני יודע שכיום ניידים מגיעים עם אופצייה לשני דיסקים קשיחים. בכול מקרה לDATA מומלץ לפחות 640GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא(חשוב 3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? Win7 Pro * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש היום הרבה מחשבים יקרים, שמהירות הדיסק קשיח שלהם זה רק 5400 יש למישהו נסיון עד כמה זה משפיע על המחשב? האם זה משפיע בעיקר על ההפעלה הראשונית או שעל עוד דברים ועד כמה זה משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים. עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2 נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה . תודה ויום טוב 8)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, עברתי על מדריך בניית המפרטים והרבה חפירות ברשת ובפורום ובניתי את המפרט הבא שעליו אני צריך את עזרתכם ודעתכם בנושא זה. להלן המפרט: מעבד Intel Core i5 2310 LGA1155 Tray ₪777 לוח אם Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 LGA 1155 ₪394 דיסק קשיח Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX ₪425 זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 ₪284 Gigabyte ATI Radeon HD 6850 Overclocked ₪575 ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪342 מארז GGigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX ₪232 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy SE, SB0570VP ₪140 מאוורר CPU Auras Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan ₪97 שימו לב שכל המוצרים נבחרו מהחנות וולקום מחשבים שבראשון , אם ישנה אפשרות להוזיל מבלי לפגוע…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בבאג מוכרים סידרה 7, זה חדש בארץ, קראתי ביקורות על סידרה 7 באמזון וכן באתר של סמסונג שחלק מהקונים מתלוננים על זה שהמחשב עלול להכאיב בשורש כף היד בזמן הקלדה ממושכת, יש למישהו מידע מפורט על הנושא הזה? אשמח לשמוע ממישהו שקנה מחשב מסידרה 7
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך את עזרת הפורום המכובד הזה (לא משתתף הרבה בתגובות אבל עוקב כבר שנים) בבחירת לפטופ חדש. באפשרותי לקנות בארה"ב ולחסוך אולי עוד כמה שקלים שיופנו לפרמטרים אחרים בנייד וצריך לקחת בחשבון נושא של אחריות וכדומה מטרות המחשב- עיקר העבודה תהיה אינטרנט ואופיס אבל אחוז לא מבוטל לסרטים (רצוי שיסחוב HD ללא מאמץ) ואם אפשר קצת עריכה גרפית (פוטושופ) גודל המסך- עדיפות ראשונה ל- 13.3 או 14 (הקודם שלי 15.6 והוא לא כל כך נייד) משקל רצוי- בסביבות 2 (אם אפשר פחות אפילו עדיף) האם נדרש זמן סוללה ארוך -כמה שיותר , 4-5 שעות בעבודה סבירה (לא אינטנסיבית) האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI יהיה נחמד ו-SD חובה גודל מינימלי של כונן קשיח- 256-500 כונן CD/DVD, צורב- אפשר ג…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=10775&catcode=314&AdCat=&parentid= קניתי אותו לפני חודש ומשהו ואני רוצה לדעת בכמה למכור אותו באריזה מלאה קניתי אותו מהחנות הזאת במחיר הנקוב
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל מחשב בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט שהתמורה שלו גבוהה למחיר, אם אפשר לחסוף.. בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב? סרטים, פוטושופ, אינטרנט, חיבור למסך 32 אינצ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. תודה רבה! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא לכלול דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב - אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה רוב הזמן. * גודל המסך. 15'' אבל לא באמת קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן סוללה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב שיהיה HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה, עדיף שיהיה מהיר. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כמובן שעדיפה אחריות ארוכה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי אבל לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי, * לא הודעת מכירה * יש לי מחשב נייד חדש חדש, עדיין בקופסה המקורתי שלא ניפתחה אף פעם! אבל למרות זאת, אני מעוניין למכור אותו, כמה לדעתכם שווה מחשב נייד שכזה, חדש כמו שאמרתי אך ללא אחריות? Asus A52JC וזה המפרט: (בלי שום קשר לאתר, סתם כי זה מפורט כאן כמו שצריך) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=753
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
מה עניינים אנשים? אני רוצה לקנות מחשב לאחי..נטו למשחקים כבדים ובמיוחד המשחקים שצפויים לצאת כמו מקס פיין 3 gta v וכאלה... יש לי את המפרט הזה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או יש משהו לשפר או שבכלל תוכלו לעשות לי מפרט אחר שנראה לכם יותר טוב...אשמח לכל עזרה מסויימת לגבי מסך יש לי 24 ברזולוציה של 1920x1080 ככה שאין לי בעיה עם זה התקציב שלי זה בין 4 וחצי 5 אלף מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪294 מארז: SilverStone Precision Black X…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty MW2 Prototype Assasins Creed Crysis Mass Effect Anno -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק לתוכנות כמו:auto CAD המחשב יותר למטרות לימודים ואינטרנט אז משחקים כנראה לא יהיה עליו רצוי מחיר של עד 4500 אבל אפשר לחרוג טיפה תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-